Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

17 csodás játék karantén idejére, a Qubit ajánlásával

Ha valamikor, akkor most végre van idő egymással lenni és játszani! A Qubit csapata igyekezett többnyire 2-től 4 főig játszható játékokat összegyűjteni, amiket kimondottan erre a karanténos időszakra ajánlanak, akár családoknak is.

17 csodás játék karantén idejére, a Qubit ajánlásával - Qubit

Ha valamikor, akkor most végre van idő egymással lenni és játszani! Korábbi társasjáték-ajánlóink közül a Valentin-napi kétszemélyes játékajánlónk például sokaknak aktuális lehet, most azonban igyekeztünk többnyire 2-től 4 főig játszható játékokat összegyűjteni, amiket kimondottan erre a karanténos időszakra ajánlunk akár családoknak is.

A cikkben megtalálható társasjátékok adatlapjai - akciós árak -

Cat Lady- A bolyhos szőrpamacsok izgalmas játéka

Ismertető, 2019.12.18. 06:00:00

Egyszerű, családi, szettgyűjtögető kártyadraft játék, ahol bolyhos szőrpamacsokról kell gondoskodnunk. A cukiság faktor és a kellemes játékélmény garantált.

Ti írtátok! - Elveszett kincsek tengere

Ismertető, 2020.02.13. 08:00:00

Az Elveszett Kincsek Tengere egy egyszerű, gyors és rendkívül szórakoztató kártyajáték, amiben próbára tesszük a szerencsénket. Ki szerzi meg a legtöbb kincset? Vigyázz, mert ha túl mohó vagy, elveszítesz mindent!

Kingdomino - A Királyok dominója

Ismertető, 2018.10.01. 14:01:00

A Kingdomino-ban királyokként igyekszünk minél értékesebb területeket meghódítani. Várunkból kilovagolva erdők, mezők, gabonaföldek, folyók és hegyek fölött vehetjük át az uralmat.

Magic Maze - Shoppingolni ment a törp, a tünde, a barbár és a varázsló

Ismertető, 2018.11.05. 13:45:00

Idén nálunk is megjelent magyar kiadásban a 2017-es év egyik leginnovatívabb játéka, a Kasper Lapp által tervezett Magic Maze - Fogd és fuss!.

Dice Forge: A sors kovácsai - A nagy dobás

Ismertető, 2018.10.17. 16:02:00

Gyűjts varázserőt, csatázz szörnyekkel és kovácsolj magadnak saját dobókockákat ebben a fantasztikusan egyedi játékban! A Dice Forge-ban a célod minél több hőstettet véghezvinni, amihez az erőt a különleges, cserélhető oldalú dobókockákból nyerheted.

Tiny Epic Végtelen Galaxisok - Nagy játék kis dobozban

Ismertető, 2018.12.09. 22:34:00

Cikkünkben a Tiny Epic Végtelen Galaxisokat járjuk körbe, ami mind ez idáig a széria legsikeresebb játéka.

Pandemic - Gyógyír minden betegségre

Ismertető, 2018.10.05. 13:38:00

A Pandemic a kooperatív játékok legikonikusabb darabja. Egyszerűségének köszönhetően gyorsan megtanítható, a szórakozás pedig garantált - a könnyű siker viszont egyáltalán nem!

forrás -- qubit.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

22Máj

A legjobb páros társasjátékok

Kedvcsináló | 2020.05.22. 09:00:00

Hogyan lehet egy társasjáték egyszerre a legjobb randijáték, családi játék és képes egy húsz fős osztályt is csendben tartani?

31Máj

Lépten-nyomon: Amszterdam a Gémklubtól [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.05.31. 17:27:00

Ha bejött a Dixit és a Mysterium, sőt a Fedőnevek és a The Mind sem áll távol tőled és társaságodtól, ne is keress tovább, mert esélyesen itt az új kedvenc.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Kuruzslók Quedlinburgban
  • Kingdomino
  • Pandemic
  • Magic Maze - Fogd és fuss!
  • Vasútvonal: Sötétkék Kiadás
  • Elveszett kincsek tengere
  • Dice Forge: A sors kovácsai
  • Túlélők Szövetsége
  • Tiny Epic Kalandok birodalma