Pandemic
Pandemic
Pandemic
Pandemic
Videó beküldése

Pandemic

Társasjáték, 2014
Értékelem!

A Pandemic egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2015-ben (Magyar Társasjátékdíj) és 2009-ben (Spiel des Jahres), illetve ezekben az években több, összesen 9 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves...

A Pandemic egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2015-ben (Magyar Társasjátékdíj) és 2009-ben (Spiel des Jahres), illetve ezekben az években több, összesen 9 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a kollekció gyűjtés, a kereskedés, a váltakozó képességek és a pakli tervezés mechanizmusokra.

A Gémklub leírása:

Megvan bennetek minden, ami az emberiség megmentéséhez kell? Egy járványelhárító csapat szakképzett tagjaiként kell felfedeznetek a tomboló halálos járványok ellenszérumait, még mielőtt azok világszerte elterjednének.
Neked és a csapat tagjainak a világot bejárva kell harcolnotok a fertőzéssel, és meg kell találnotok az ellenszerhez szükséges anyagokat. Saját szakértelmeteket latba vetve kell összedolgoznotok a siker érdekében. Az óra ketyeg, a betegségek világméretű járványok révén terjednek.
Meg tudjátok találni mind a négy ellenszert még időben? Az emberiség sorsa a ti kezetekben van!

Pandemic - Élet az örökség előtt…

Az elmúlt hetekben mástól sem volt hangos a társasjátékokkal foglalkozó oldalak többsége, mint a 2015-ös év sikerjátékától, a Pandemic: Legacytől és a trónkövetelésétől a BoardGameGeek összesített listáján. Nem véletlen, hogy a játékot a kezdetektől hatalmas érdeklődés övezte, hiszen a 2008-ban megjelent kooperációs játék, a Pandemic és számos kiegészítője olyan utat taposott ki neki, ami egészen egyedülálló a társasjátékok között.

Már a megjelenése évében számtalan díjra jelölték Matt Leacock világmegmentős játékát, aminek jókora részét be is zsebelte, de az érdeklődés a Pandemic játékok iránt azóta sem hagyott alább. Ezt jól mutatja, hogy a BoardGameGeek összesített listáján 7,66-al a 47., így stabilan tartva magát az első 50-ben, továbbá 2014-ben, a Gémklub jóvoltából immáron második kiadását élte meg, majd 2015-ben az év játéka díjra is jelölték Magyarországon. Feltehetően ezért gémklubos madarak azt csiripelik, hogy 2016-ban érkezik a Pandemic első kiegészítője, az On the Brink és az új teljes játék, a Pandemic: Legacy is magyar nyelven.

A 2014-es Pandemicben a sztori nem változott. Ahogy az eredeti, úgy az új kiadásban is a játékosok célja az, hogy együttműködve, egymást segítve megmentsék a világot a globális pusztulástól, amibe egyből négy vírus taszítaná az emberiséget. Ehhez nem kell mást tenniük, mint a játék kezdetén kapott (sorsolt vagy választott) karaktereik foglalkozásuk nyújtotta képességét megfelelően kihasználva és kombinálva úgy összedolgozni, hogy végül megfékezzék a járványt és kifejlesszék az ellenszert. Izgalmasan hangzik? Persze! Egyszerű lesz? Aligha…

Az új kiadás is teljesen magyar nyelvű, de számos újításon esett át, ami mind-mind még jobbá tette, az amúgy is zseniális játékot. Először is kapott egy teljes re-designt, rendkívül tetszetős, modern grafikával látták el. Az alkatrészek az angol kiadástól eltérően teljesen műanyagok, ami egyfelől tartóssá teszi őket, másfelől pedig baromi jól néznek ki, a víruskockák és a vakcinák egyaránt, ami nagyon hangulatossá teszi az egészet. Az új kiadásban kapunk két új karaktert, így már összesen 7-ből választhatunk a játék kezdetén, az orvos, a műveleti tiszt, a készenléti elemző, a diszpécser, a kutató, a mikrobiológus, és a karanténspecialista személyében. Már csak egy vírusirtó hiányzik (haha). Ezeken felül még található a dobozban kicsivel több mint 100 kártya (fertőzés- és játékoskártyák) plusz az igazán impozánsra sikerült játéktábla. No, meg a teljes magyar szabály, ami 8 oldalon keresztül, példákkal illusztrálva vezet be a játékba, tehát nem kell órákat tölteni szabályértelmezéssel. Maga a doboz kialakítása is hatékony, minden remekül elfér benne, a lapok akár kártyavédőzve is, szóval tényleg nagyon rendben van az egész.

Kooperatív játék lévén szó, fontos, hogy a játékosok ténylegesen együtt tudjanak működni, jól kommunikáljanak egymással, mert ha mindenki csak a maga feje után megy, gyakorlatilag borítékolható a vereség. Persze az is meg tudja ölni a játék hangulatát, ha van egy "alfa játékos", aki mindenki helyett dönteni akar és ráerőlteti másokra az akaratát. Családi játékként és gémer játékként egyaránt ideális. Egyrészt családi játékként, mert a közös győzelem/vereség ténye gyakorlatilag kizárja a sértődésfaktort, a részletgazdag játéktáblának köszönhetően akár tanulhat is belőle a fiatalabb generáció (melyik város hol található), vagy akár érveléstechnikát bizonyos döntések mellett vagy épp ellen. Másrészt gémer játékként az előre gondolkodás szükségszerűsége miatt komoly mélysége van a játéknak, és bár van némi szerencsefaktor, tekintve, hogy az újra és újra körönként felfedett kártyák befolyásolják, hogy épp hol üti fel a fejét a vírus, megfelelő stratégiával, a karakterek adta lehetőségek maximális kihasználásával orvosolható a probléma. A játék adta lehetőség, miszerint tudjátok nehezíteni és könnyíteni a játékot a járványkártyák számával, abszolút korosztály- és társasjátékjártasság-függetlenné teszi a játékot, hiszen mindig az aktuális csapatra szabhatjátok a nehézséget. A dobozon lévő "8 éves kortól" jelzés abszolút reális, a 45 perces játékidő már véleményes, inkább 1 órát mondanék. A játékot 2-4 fő játszhatja, de ha csak ketten vagytok, adott a lehetőség, hogy akár egyszerre két karaktert is irányítsatok, még változatosabbá téve ezzel a játékot, kipróbálva különböző foglalkozások "kombózását".

A játékhoz számos kiegészítő jelent meg, amik ugyan még csak angolul érhetőek el, de mindegyik tökéletesen passzol ehhez a kiadáshoz, és a nagy részükhöz már elérhető a neten magyar fordítás, de egyébként sem kifejezetten nyelvfüggő játék. Ha a szabályok és a karakterek képességei mindenki számára érthetőek, a továbbiakban kis túlzással nyelvfüggetlen a játék. A kiegészítők tovább színesítik a játékot laborral, petricsészékkel, és akár már többen is játszhatjátok a küldetést, akár csapatokat alkotva egymás elleni játékra is lehetőséget adnak. A bioterrorista bőrébe bújva pedig teljesen ellentétes szerepet is játszhatunk, egyedül a többiek ellen. Ha még ez sem lenne elég, a netről már magyar nyelvű küldetéseket is letölthetünk, amik kész helyzet elé állítanak minket, amit konkrét karakterekkel, konkrét idő alatt kell megoldanunk - ami a játék újrajátszhatóságát (hiszen nincs két ugyanolyan parti) még tovább növeli.

Összességében a játék igazi ereje mégis a hangulatában van. Abban, ahogy a játékosok maximálisan bele tudják élni magukat a szerepükbe, azáltal, hogy a játék remek atmoszférát teremt, hogy elhiteti, hogy mi most csakugyan együtt jól megmentjük a világot. És bár a vírusok megfékezése lenne a cél, miközben ezzel foglalatoskodunk, maga a játék bizony szépen megfertőz minket…

Forrás: Gémklub
Ez társasjáték akciósan elérhető!
 • 7 450 Ft-tól
 • -19%-1 747 Ft

Beágyazás már oldalra


A fenti modul beágyazásához, csak be kell szúrdnod az alábbi kódot az oldalra:

<a href="https://tarsasjatekok.com/tarsasjatek/pandemic-2008" target="_blank" data-bgapp="boardgame">
  Pandemic társasjáték<br>
  Tarsasjatekok.com - Magyarország társasjáték keresője! A társasjáték érték!
  <script>
    (function(i,s,o,g,r,a,m){
      ((g in o)&&('init' in o[g])&&o[g].init())||(a=i.createElement(s),a.src=r,
        a.async=1,m=i.getElementsByTagName(s)[0]);a&&m.parentNode.insertBefore(a,m);
    })(document,'script',window,'BGapp_module','https://tarsasjatekok.com/lib/bg.min.js');
  </script>
</a>
Mielőtt a használod a fenti kódot, kérlek olvasd és fogadd el az ÁSZF-ben leírtakat!

Kategória: Orvosi
Mechanizmus: Akció pontok, Kollekció gyűjtés, Kereskedés, Váltakozó képességek, Kooperatív, Pakli tervezés, Pontról pontra mozgás

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézzed meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézzed meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (5)

Pandemic társasjáték videók (16)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb családi játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2009

Legjobb gémer játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2009

Legjobb két személyes játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2009

Leginnovatívabb játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2009

Legjobb gémer játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2008

Legjobb két személyes játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2008

Legjobb családi játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2008

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2008

Kommentek

Kommentek

 • mvotir

  2020-02-18 20:44:04

  A kooperatív játékok között egy megkerülhetetlen mérföldkő. Nekünk az egyik első volt, amivel játszottunk, emiatt szerettem meg igazán társasozni, amikor kiderült, hogy nem csak egymással versengve lehet játszani. Maga a vírusirtás szerintem baromi jó téma, a rengeteg kiegészítője pedig mind érdekes. Sajnos egy idő után úgy éreztem, az alapjáték önmagában már nem elég izgalmas, már túl könnyen vesszük az akadályt. Ezért is jó, hogy ennyi kiegészítő közül szemezgethetünk, nehezíthetjük, ahogy jólesik.

  Kezdő játékosoknak mindenképp ajánlom, nem túl bonyolult a szabály, könnyen elsajátítható, viszont annál nehezebb benne nyerni. Sok benne a kihívás, jó kipróbálni az új szerepeket.

  Gyakorlott játékosként pedig ha még nem játszottál vele, érdemes kipróbálni, már csak azért is, mert "illik ismerni", legalábbis úgy érzem, ez a játék része a társasjátékos alapműveltségnek. Azóta lettek ennél jobb kooperatív játékok, de ez a maga egyszerűségében is jó (ha meg nem elég nekünk, próbáljuk kiegészítőkkel).

 • naturaldisaster908

  2020-02-03 19:02:56

  Az egyik legeslegjobb társasjáték, amit megvásárolhatsz a kooperatív kategóriában! Mindenféleképpen megéri, csodás szórakozás egy egész család számára. A szabálykönyvet megéri egyszer jól alaposan átrágni, de utána a segédletkártyákkal könnyedén érthetővé válik a játék. Összességében mindenkinek csak ajánlani tudnám!!

 • gyd

  2020-01-05 22:58:17

  Legyél te a világ megmentője! A világra rátámadtak a szinte megállíthatatlanul terjedő különféle betegségek, és az a feladatunk, hogy megállítsuk őket, és újra békében élhessenek az emberek. Vagy valami ilyesmi...

  Egyébként úgy gondolom, hogy ez egy méltán híres kooperatív társasjáték. Nekem az egyik személyes kedvencem is, és mondhatni ez vezetett be igazán a társasjátékozás világába. Legalábbis ez volt az első lépés ilyen téren.

  Nekem az a tapasztalatom, hogy kicsit megosztó társas, de lehet, hogy azért, mert nem jól próbáltam bevonni azokat az embereket ebbe, akik még soha nem játszottak vele. Ugyanis elsőre elég összetett és bonyolult a játékmenet, főleg avatatlan szemnek, ami érthető, hiszen többváltozós a játék, szorít az idő, és valamit tennünk kell. Talán az a legjobb módja itt is a játék bemutatásának mások számára, hogy a lehető legegyszerűbb módot választjuk(4 darab járványkártya), és a lehető legjobb csöndben maradunk a döntéshozatalnál - főleg amikor mások hoznak döntést -, hogy gondolkodásra sarkalljuk a többieket, de mégse legyen olyan szoros a menet, mert nem olyan sűrűn vannak a járványok, és nem olyan óriási a tét. Lehet hintekkel ellátni a kezdőket, hiszen nyilván annyira nem lesz éles látásuk az egyes helyzetekben, hiszen nem tudják fejből, hogy mik a lehetőségeik. Nyilvánvalóan sok tapasztalattal már kialakul az, hogy akár 1-2 körrel előre gondolkodjunk minden játékossal, de a betanítás nem erről szól. Ilyenkor ne féljünk attól, ha veszíteni fogunk, mert akkor le lehet vonni a logikus következtetést, hogy hol lehetett volna jobban csinálni, és mi volt az a tényező a játékban, amit nem vettünk kellően figyelembe, és emiatt vesztettünk. Szóval betanításkor a tapasztalt játékos szinte Magic Maze-t kell játsszon. Azért is jó példa a Magic Maze itt, mert az tipikusan olyan kooperatív játék, ahol nincs sok esélye senkinek dominánssá válni - a Pandemic-nek viszont erősen megvan ez a veszélye.

  Viszont ha már megvan a kellő tapasztalat minden játékos esetén, aki éppen játszik, akkor egy páratlanul izgalmas menet alakulhat ki, főleg 6 járványkártya esetén. Ilyenkor már igazán el kell gondolkodni, hogy melyik lépés lenne a legkevésbé kockázatos - ugyanis a tapasztalatok szerint nem igazán lesz olyan, hogy kockázatmentesen, magabiztosan végig tudjuk játszani az egészet. Valahol mindig ki fog borulni a bili, de nem mindegy, hogy milyen mértékben. Minden egyes játék után érdemes levonni következtetéseket, és átgondolni, hogy mit csinálhattunk volna még jobban, melyek voltak az igazán necces szituációk, mikor hoztunk rossz döntést, hol egyensúlyoztunk kevésbé jól a tényezőkkel, mint általában stb. Mindig van mit fejleszteni a technikánkon, ugyanis van élet még a 6 járványon túl is.

  Ha már itt tartunk, hogy 6 járványon túli élet. Az is mutatja, hogy milyen sikeres játékról van szó, hogy rengeteg Pandemic verzió kijött, akár önálló játékként, akár kiegészítőként. Ehhez a konkrét alapjátékhoz egyébként eddig a Pengeélen és a Labor kiegészítők jöttek ki magyarul, viszont ott a State of Emergerncy is, mely szintén a Pandemic kiegészítője, de még nem jelent meg magyar kiadásban. De még tovább bővíti a sikersztorit a sok önálló társasjáték(pl. Róma bukása, Contagion, The cure, Iberia stb.), melyek közül némelyikeknek már kiegészítőjük is megjelent. Vagy akár ott vannak a méltán híres Legacy verziók, egyből kettő is. És még sorolhatnánk naphosszat. Ezek mutatják, hogy mekkora igény van a Pandemic különféle verzióira, hiszen valamit nagyon eltaláltak a készítők, és remek felépítésű játékok kerülnek ki a kezeik közül. Érdemes utánanézni, hogy milyen verziók vannak, hiszen mindegyik hoz valami újdonságot, semelyik sem csak egy tematikus újragondolása az eredetinek.

  Aki szeretne egy erősen gondolkodásra sarkalló társasjátékot, ahol a "játék" ellen küzdünk közös erővel, és vagy mindenki nyer, vagy mindenki veszít, akkor merem ajánlani a Pandemic-et. Valóban a kooperatív játékok egyik ásza ez. Ha pedig meguntuk kicsit az alapot, vagy már túl egyszerű, akkor meg lehet bolondítani egy-két kiegészítővel is, hogy még nagyobb küzdelem legyen megmenteni a világot. Az ára egyébként szerintem egyáltalán nem sok ahhoz az élményhez képest, melyet nyújtani képes. A téma pedig sokak által kedvelt és feldolgozott, akár társasjátékok, videojátékok, sorozatok vagy filmek formájában.

 • rr21

  2020-01-02 17:25:28

  Nagyon izgalmas játék, külön kihívás, ha nem csupán kifejlesztitek az összes ellenszert, hanem megpróbáljátok az összes vírust kiírtani. (Maximális járványkártyával persze majdnem lehetetlen...)

  Jól összerakott játék, bár akkor ad igazán jó élményt, ha a játékosok azonos szinten vannak. Csak azt sajnálom, hogy max. 4 fős, így viszonylag ritkán tudjuk játszani.

 • csongrady.p

  2019-12-02 08:38:09

  Alapműnek mondható kooperatív játékok terén.

  Fontos, hogy a társaság figyeljen oda, hogy a dominánsabb "alfa" játékosok ne mondják meg más játékosoknak mit csináljanak ... Jó győzni, de nem azon az áron, hogy elrontsd más játékélményét. Lehet segíteni, de csak ha igényli az illető.

 • kchpank1.kv

  2019-10-11 09:58:52

  Egy fantasztikusan eltalált kooperatív társasjáték, vagyis akarom mondani számomra "A KOOPERATÍV" társasjáték, alapmű. A Pandemic könnyen érthető, de határozottan nem könnyű, mégis hatalmas élményt ad, ahogy a játékosok vállvetve küzdhetnek a játék ellen. Még akkor sem lehet rá azt mondani, hogy "Gyerekek, ez egy elég rossz játszma volt", ha egymás után 5 partit elvesztett a csapat. Van benne az a plusz megfoghatatlan motiváció, hogy ne hagyjuk abba, legközelebb biztos sikerül. (Biztosan veletek is előfordult már, hogy csak 1-2 lépés, vagy kör hiányzott a sikerhez.) Ha győzelemmel zárul, az pedig katarzis. Több mint 10 éves játék, természetesen vannak néla már sokkal jobb koop-ok, de nekem a maximum értékelést érdemli a mai napig és kiemelt helye van a polcon. A kiegészítők és a különböző nehézségi szintek pedig adnak egy jókora löketet az élménynek. Mindenképp kötelező darab.

 • osztheimertamas1

  2019-09-03 15:26:40

  Nem hiába zsebelt be ennyi díjat, a kooperatív játékok királya jelző is már már megállja a helyet(nálam mondjuk nem, de a többség visszajelzese alapján azt hiszem ehhez nem fér kétség, de hát izlesek és pofonok) , viszonylag könnyen tanulható és ha már érted nagyon élvezetes, bátran ajánlom bárkinek aki kedveli a kooperatív stílust , szinte borítékolható az elégedettség.

 • jenei.balazs87

  2019-09-02 12:09:27

  Imádjuk a párommal a sorozat eddig megismert össze tagját (alapjáték, Róma bukása és Iberia). :) Fantasztikus, hogy mindegyik játék új színt (szó szerint és átvitt értelemben is, mert grafikailag is tök mások, mégis mindegyik gyönyörű a maga nemében! :) és izgalmakat tudott hozni. Attól tartok, nem fogunk tudni sokáig ellenállni egy újabb Pandemic beszerzésének... :)

 • Herdd

  2019-05-24 21:30:41

  Jó játék, jó áron. Többet nem is tudok hozzáfűzni.

 • sz-tomy

  2019-04-08 14:55:48

  Örökzöld kooperatív játék. Izgalmas megmenteni a Földet a vírusoktól.

 • ARduel

  2019-04-07 16:57:12

  A kooperatív játékok királya!

 • kisszofi

  2019-04-03 16:36:07

  Ha egy komolyabb kooperatív játékot kellene ajánlani felnőtteknek akkor a Pandemic lenne. 4 fővel nem egyszerű de klassz.

 • benczikakos

  2019-04-01 15:33:12

  Család egyik nagy kedvence, egyike azoknak amivel mindenki szeret játszani. Ha vendégek jönnek ők is gyorsan meg tudják tanulni, hamar belejönnek. Minden játékosszámmal jól játszható, egész pörgős, nagy az újrajátszhatósága. Nagyon ajánlom mindenkinek <3

 • cuf87

  2019-03-11 11:39:44

  Csak figyeljetek a sorrendre 😁

 • daniel.kovacs.19

  2019-03-11 11:07:35

  Mi is általában ketten játszuk, de ez még nem jutott eszünkbe. Ki is fogjuk próbálni, köszi az ötletet! :)

 • gabibacsi.kulcsar

  2019-03-06 23:26:28

  Nálunk a legkedvencebb coop játék. Mindenkinek bejött, akárkinek mutattuk. Néha győzni is sikerül:)

 • me_dorka

  2019-03-01 23:26:13

  Nálunk ez a játék mindig előkerül, isten tudja hányszor játszottunk már vele! Mindenkinek ajánlom, izgalmas, feszült, összedolgozós.

 • sealma1111

  2019-03-01 06:20:35

  Nagyon szerettem volna egy olyan társast, amit ketten is lehet játszani és tényleg teljes értékű élményt ad. Na ez az a játék! Eddig ketten es négyen játszottuk, és tényleg nagyon izgalmas, remek játék!

 • cuf87

  2017-05-15 23:22:41

  Ezt nagyon szeretjük a párommal, de izgibb ha egyszerre két-két karaktert irányítunk. Persze betartjuk a lépés sorrendet.

A Pandemic társasjáték és kiegészítői (7)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Nyelvfüggőség:  Gyengén nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Matt Leacock
 • Illusztrátor:  Josh Cappel, Régis Moulun, Chris Quilliams, Tom Thiel, Christian Hanisch
 • Kiadók:  Pegasus Spiele, Asmodee, Z-Man Games, Hobby Japan, Devir, Lautapelit.fi, (Unknown), Stratelibri, Albi, Quined White Goblin Games, White Goblin Games, Filosofia Éditions, Lacerta, Kaissa Chess & Games, HomoLudicus, Brain Games, REBEL.pl, MINDOK, Korea Boardgames co., Ltd., Wargames Club Publishing, Gém Klub Kft., Lifestyle Boardgames Ltd, Взрослые дети, Nordic Games, Galápagos Jogos, Asterion Press, Jolly Thinkers, HaKubia, Paladium Games, Siam Board Games, Zhiyanjia, Asmodee Italia
 • Elérhető nyelvek:  katalán, cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svég, izlandi, bolgár, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • Czech edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 55.9 cm x 77.5 cm x 11.4 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • English first edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.2 cm x 30.2 cm x 4.8 cm
  • Súly: 1 kg
 • English second edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.2 cm x 30.2 cm x 4.8 cm
  • Súly: 1 kg
 • Finnish/Swedish first edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: finn
 • French edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 22.2 cm x 30.2 cm x 4.8 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • German first edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 6 cm
  • Súly: 1 kg
 • Chinese edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 22.2 cm x 30.2 cm x 4.8 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Dutch edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 37 cm x 26.5 cm x 5.5 cm
 • German first edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 5.8 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • German second edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 5.4 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Japanese edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: japán
 • Nordic edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: finn
  • Súly: 1.1 kg
 • Polish first edition
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 22 cm x 30 cm x 4 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Dutch second edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Greek edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 75.2 cm x 55.1 cm x 11.7 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Italian edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 22 cm x 30 cm x 5 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Pandemic
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Russian edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • English first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 21.6 cm x 30.5 cm x 4.4 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • English second edition reprint 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.2 cm x 30.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 1 kg
 • French edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 22.2 cm x 30.2 cm x 4.8 cm
 • Dutch edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 25.4 cm x 35.6 cm x 5.1 cm
 • English edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.2 cm x 30.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • German third edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 6 cm
  • Súly: 1 kg
 • Romanian edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: román
  • Méretek: 22.4 cm x 30.7 cm x 4.7 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Russian edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 22 cm x 30 cm x 4 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Bulgarian edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: bolgár
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Dutch edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • English edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Finnish/Swedish second edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • French edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • German edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: német
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Italian edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Japanese second edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Polish second edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Spanish edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Danish/Norwegian edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: dán
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Russian edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 30 cm x 22 cm x 5 cm
  • Súly: 1 kg
 • Chinese edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Czech second edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 22.4 cm x 30.7 cm x 4.4 cm
  • Súly: 1 kg
 • Dutch edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 22.2 cm x 30.5 cm x 4.5 cm
 • English edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • French edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Greek edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.3 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Icelandic edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: izlandi
  • Méretek: 22 cm x 30 cm x 4 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Spanish edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Catalan edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: katalán
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.3 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Estonian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • German fourth edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: német
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Latvian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: lett
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Lithuanian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: litván
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.3 cm
  • Súly: 1 kg
 • Portuguese second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: holland
 • English edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 24 cm x 35.5 cm x 6.5 cm
  • Súly: 2.7 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: francia
 • German edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: német
  • Méretek: 24 cm x 35.5 cm x 6.5 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: olasz
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: lengyel
 • Polish third edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 22 cm x 30.5 cm x 4.6 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: spanyol
 • Spanish edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 22.5 cm x 30.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 1 kg
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.3 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Hebrew edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: héber
  • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.4 cm
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: portugál

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Pandemic társasjátékhoz