Nemesis Lockdown - A Mars terraformálása

Nemesis Lockdown - A Mars terraformálása

Miután túléltük nagynehezen a betolakodók ostromát a Nemesisen, sikerül a Marson landolnunk, ahol azonban a menedéket ellepik az éjvadászok. Vajon másodszor már könnyebb túlélőnek lenni?


Fae – Titkos szerepes vándorlás

Fae – Titkos szerepes vándorlás

A titkos szerepes, gyönyörű Fae játékban a druidák a térképen vándorolva elszigetelt csoportokba verődnek, hogy szent rituálét hajtsanak végre, így szerezve pontot a saját színüknek.


Aranyásók - A fiúk a bányában dolgoznak

Aranyásók - A fiúk a bányában dolgoznak

Az Aranyásók a tipikus példája az öreg de jó játékoknak. Egy kis árulás, taktikázás és mindez 30 percben.


Aranyásók: Az elfeledett bányák

Aranyásók: Az elfeledett bányák

Az aranyra vágyó törpék megunták (vagy kifosztották) az eddigi lelőhelyeiket, és klánokba verődve, újabb kalandokat - na meg persze mesés gazdagságot - keresve elindulnak rég elfeledett bányák felfedezésére.


Holtak tele - Válaszúton

Holtak tele - Válaszúton

A Holtak Tele tekinthető Battlestar Galactica Light változatának, de eredeti ötletei és hangulata miatt akár a versenytársának is a titkos áruló szerepes kooperatív játékok között.


Ti írtátok!-Aranyláz újratöltve: Aranyásók 2

Ti írtátok!-Aranyláz újratöltve: Aranyásók 2

Újra lemegyünk a hegyek tárnáiba, ezúttal azonban egy sokkal színesebb társasággal, még több lehetőséggel. Bemutatjuk az Aranyásók kiegészítőjét az Aranyásók 2-t.


Ti írtátok! - Aranyásók

Ti írtátok! - Aranyásók

Az Aranyásók egy viszonylag egyszerű, könnyen tanulható partijáték, mellyel akár tíz ember szórakozását is biztosíthatjuk. A titkos szerepes játékok kedvelőinek igazi must have.


Egy estés boszorkányüldözés - A rettegés éjszakája: Vérfarkas

Egy estés boszorkányüldözés - A rettegés éjszakája: Vérfarkas

Cikkünkben A Rettegés éjszakája: Vérfakasról tudhatsz meg többet, ami egy méltán népszerű titkos szerepekre építő dedukciós játék.

Népszerű

Friss

 • Gaia Projekt, Te csodás [diceanddecks.hu]

  2023.06.08. 15:14:00 / Kedvcsináló, 2023

  Még az életem társasjátékos időszakának kezdetén nagyon szemeztem a Gaia Projekttel. Ekkoriban főleg a BGG akkori top100-as listájából válogattam játékokat, és inkább kevés utánajárással, a doboz alapján. Így akadt meg a szemem ezen a játékon...

 • Tavernák Tiefenthalban [tarsasjatszunk.hu]

  2023.06.07. 15:17:00 / Kedvcsináló, 2023

  Ha csak az alapot nézem, akkor is, a Tavernák Tiefenthalban egy könnyed, kockát használó, szórakoztató családi játék. A dobozban ugyanis megkapjuk az alap játékszabályát, és aztán az erre épülő modulok leírását is..

 • Union Stockyards – Húst hússal [Társalgó]

  2023.06.06. 15:50:00 / Kedvcsináló, 2023

  Az amerikai álom és a vadkapitalizmus emlékműve vagy éppen szégyenfal helyett szégyenkapuja. Valahol döbbenetes, mikor a mészárszék is megkapja a maga társasjátékát.

 • Sárkány Palota - Modern madzsong

  2023.06.05. 16:13:00 / Ismertető, Bemutató

  Vegyél el köveket a hanyatló Sárkány Palotáról, építsd be a saját birodalmadba, erősítsd meg a lapkacsoportjaidat, emelj szentélyeket, kérd a szellemek segítségét, és járj a Bölcs Sárkány kedvében fél-háromnegyed órán át!

Címkék

Kapcsolódó játékok

 • Holtak tele: Válaszúton
 • A Rettegés Éjszakája: Vérfarkas
 • Aranyásók
 • Nemesis Lockdown
 • Aranyásók 2
 • Aranyásók: Az elfeledett bányák
 • Fae