Holtak tele: Válaszúton
Holtak tele: Válaszúton
Holtak tele: Válaszúton
Holtak tele: Válaszúton
Videó beküldése

Holtak tele: Válaszúton társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

A Holtak tele: Válaszúton egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet. A játékot az Év Játékának jelölték 2014-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A...

A Holtak tele: Válaszúton egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet. A játékot az Év Játékának jelölték 2014-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a kereskedés, a váltakozó képességek, a szavazás és a történetmesélés mechanizmusokra.

A Gémklub leírása:

A zombiapokalipszis legkeményebb telén válaszúthoz értek... A Holtak tele – Válaszúton összetett szabályrendszerű, komoly témájú, nagyon hangulatos társasjáték. A játékosok egy zombikkal teli világban próbálnak közösen túlélni, miközben titkos céljaikat is igyekeznek elérni – és akár áruló is lehet közöttük! Időről időre morális döntések elé kerülnek, amelyek próbára teszik megmaradt emberségüket. Sokféle, különböző nehézségű kaland, számtalan döntés, szereplő, fegyver – és persze rengeteg zombi!

Forrás: Gémklub
10 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 16 290 Ft-tól
 • 10 ajánlat

Kategória: Blöff, Horror, Következtető, Zombi
Mechanizmus: Akció pontok, Kereskedés, Váltakozó képességek, Szavazás, Történetmesélés, Pakli tervezés, Terület mozgatás, Kockadobás, Merj és nyerj, Áruló, STR-05 Semi-Cooperative Game, Narrative Choice / Paragraph

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Szabálykönyvek (5)

Holtak tele: Válaszúton társasjáték videók (16)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Leginnovatívabb játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2014

Legjobb tematikus játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2014

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2014

Kommentek

Kommentek

 • viharlampa

  2022-02-17 12:51:56

  Köszönöm mindkét választ, akkor nézelődünk másfelé.

 • harnas1207

  2022-02-17 12:48:24

  Vagy árulással játszotok, vagy sima co-op verzióban. De olyan nincs, hogy együtt vagytok és versengtek.

 • csongrady.p

  2022-02-17 12:44:09

  Szerintem egy fontos eleme a játéknak, hogy lehet hogy van áruló, de lehet hogy nincs. Ez teremt egy olyan bizonytalan helyzetet, ami megalapozza azt a hangulatot, hogy nem biztos hogy vakon megbízhatsz a többiekben. Ettől függetlenül az egyéni célok okozhatnak széthúzást, ha a játékos inkább az választja a "közjó" helyett.

  Jobbat nem tudok minthogy vedd ki az árulást, de ne mondd meg a többieknek. Így talán a játék megmaradhat annak aminek a tervező szánta. Te tudni fogod, de valamit valamiért. 🙂

 • viharlampa

  2022-02-17 11:10:28

  Szeretném megkérdezni, hogy mivel alapvetően kooperatív játékról van szó, de vannak az egyéni célok is, mennyire lehet úgy játszani, hogy árulás kártyát nem használunk és mégis "fél-koop" marad? Szóval, hogy közösen játszunk, de annyira mások az egyéni célok, hogy simán széthúzás van?
  Családban játszanánk, de az árulást (már elnézést) genyó dolognak gondoljuk, annyira ne tegyük tönkre más játékát, de azért mégiscsak egymás ellen is menjen a küzdelem?

  Jól olvasom, hogy a játék közben és a végén sincs semmiféle pontozásos sorrend? Vagy sikerül a cél, vagy nem. Pont. Szóval nincs olyan, hogy aki több zombit öl, vagy több barikádot épít, több túlélője marad, stb. akkor mégis csak ő az első, a többiek meg sorban utána?
  (Bár az is lehet, hogy olyan dolgokat keresnék ebben a játékban, ami nincs is benne, inkább felejtsem el.)
  Köszi.

 • Lengyel

  2021-08-06 17:12:33

  Erős hangulatú játék, bár sok sikerélményünk nem volt eddig a coop verzióban :D

  Ha valaki győzött, az mindig az áruló volt... ;)

  Néhány finomítás elférne a szabályokban a kiadott javításon felül, de a játék maga szuper.

 • nemi92

  2021-03-21 08:20:36

  Személy szerint az elején nagyon rajongtam a társasjátékért, majd idővel valahogy egyre inkább lankadt a lelkesedésem a játék iránt. Nagyon szépen ki vannak dolgozva az elemek, a doboz szépen tele van, sok korongot, zombit, kelléket tartalmaz a doboz. Található benne 30 karakter kártya, vannak köztük nagyon jó képességgel rendelkezők, amik azért nagyban segítik az előrehaladást a játékban. Ezen kívül van 80 darab válaszút kártya is, amik színesebbé izgalmassabbá teszik a történetet. Azt tudni kell, hogy ez egy kooperatív játék, össze kell dolgoznunk a győzelem érdekében. Igen ám de ha jól emlékszem 4 játékostól bekerül az áruló is a játékba, aki azért harcol, hogy mi többiek elbukjunk. Ez biztosan izgalmassabbá teszi a játékot. Sajnos mi csak 2-en illetve 3-an játszottunk, de a 3. félnek nem igazán jött át a játék hangulata, így sokat nem nyomott a latba. Véleményem szerint 2-en nem az igazi szórakozás, nem feltétlenül mondanám, hogy 2-en nagyon élvezetes kikapcsolódás lenne. Ettől függetlenül persze, másoknak élmény és szórakozás lehet akár ketten is.
  Picit többet vártam a játéktól, de sajnos nem kaptam meg többszöri játék után sem. Viszont biztos, hogy lehet másképp gondolnám a dolgot, ha teljes létszámmal játszottuk volna.

 • harnas1207

  2020-09-28 15:33:13

  A Holtak tele nagyon fura játék. Minden jó tulajdonságára jut egy rossz is, számomra csalódás volt mégis nehezen tudom elengedni. 30 karakter van benne, de mégse változatos, mert a tulajdonságok nagyon egysíkúan. 80 válaszút lap baromi izgalmas, mindig várod az új sztorit, de ha már egyszer hallottad őket, akkor rettenetesen fogod unni a felolvasásukat és tudni fogod mi lesz a választás. A különböző karton figurák nagyon jópofák, de egy idő után idegesítőek, hogy folyton felborulnak. A zombis (nem hentelős) túlélős filing jó választás, de egyáltalán nem hozza az elvárt hangulatot. A játékban nagyon kevés és nem túl változatosak az eszközök, ahhoz képest milyen sokat fogunk belőlük használni. A sok akció lehetőség közül is több háttérbe szorul, mert a játék menetébe nem beilleszthető. (Pl túlélő lelövése röhejesen nehéz vállalkozás) Maga az árulós húzás nagyon jó, de nem működik olyan jól, mint pl a Nemesisben. A száműzetésnek meg egyszerűen nem látom értelmét. Ami igazán fájó volt, hogy úgy érzem ez egy félkész játék, például a vezető karakter kiválasztásának feleslegessége is ezt jelzi. (Tudom, eldönti ki kezd...) Saját megítélésem szerint, ez inkább egy táblás böffölős játék, mint stratégiai game.

  Mindezek ellenére van több pozitív dolog is a Holtak telében: Rövid, általában 50-60 perces egy játék. Ketten is játszható, ajánlom a prisoners dilemma módot vagy a 2 céllal indulós/ 1-et választó verziót. A stílus egyedi, a játék egyszerű, mi levezető játékként használtuk. Aki még nem játszott komolyabb fél Ko-op játékkal, annak hatalmas élmény lesz. Zombi témában még nem találkoztam igazán jó társassal, de ez eddig a legjobb.

 • harnas1207

  2020-09-10 11:37:28

  Köszönöm a segítséget!

  Egy dolgot említenék még meg. Az általam megszerzett játék hiányos volt, illetve a hiányzó elemek helyett más tokenekből kaptam duplán. A Gémklub segítségét kértem, akik nagyon segítőkészek voltak és felajánlották, hogy azonnal pótolják a hiányzó játékelemeket. Ha valaki más is járt így, akkor bátran keresse fel a kiadót!

  (Illetve köszönöm a sértődöttségből számrazó dislikekokat, a számomra segítők nevében is. Ide is kérek legalább 10 darabot)

 • damik

  2020-09-10 11:25:41

  Igen, az eredeti kétjátékos módban ketten kell küzdeni a főcélért, titkos célok nélkül. A lejjebb említett változattal viszont megvalósítható a Nemesishez hasonló fél-koop, mert sosem lehet tudni, hogy a másik a két titkos célja közül a simán vagy az árulóson dolgozik-e.

 • harnas1207

  2020-09-10 10:32:28

  Pontosítok a kérdésen. A szabályzatban leírt játékmódokról tudok. Ha ketten játszanánk, akkor árulós verziónak nincs értelme. De fél-koop működhet? Azaz van fő cél, van titkos cél, de árulós kártyát nem keverünk be. Azért kérdezem ennyire vakon, mert a játék itt van, már az első kipróbálásra vár, még nem ismerem a célkártyákat. Főként csak ketten fogunk vele játszani, de most döbbentem rá, hogy az hagyományos játékmód, ami pl a Nemesisbe van, itt lehet nem működik. Azaz vagy ketten együtt küzdünk a főcélért, vagy sehogy nem játszunk. Jól látom?

 • damik

  2020-09-10 08:24:19

  Üdv! Az egyik fejlesztő javasolt egy változatot, amely a fogolydilemmára épül. Mindkét játékos kap egy sima és egy Áruló titkos célt. Száműzni nem lehet senkit. A játék háromféleképpen érhet véget:

  1. Teljesült a fő cél. Aki teljesítette a saját sima célját is, nyer. Ha egyik játékos sem teljesítette, senki sem nyer.
  2. A morál eléri a 0-t, és az egyik játékos teljesítette az Áruló célját. Ilyenkor egyedül ő nyer.
  3. A morál eléri a 0-t, és mindkét játékos teljesítette az Áruló célját. Ilyenkor mindketten veszítenek.

 • Robby

  2020-09-09 20:48:51

  Mi csak akkor keverjük bele az árulót, ha legalább négyen játszunk. Szerintem két személlyel nem sok értelme van. Ha valaki szabotál, akkor egyből tudni, hogy ki volt. A szavazásnak sincs sok értelme, mert döntetlen esetén a kezdőjátékos választ.

 • harnas1207

  2020-09-09 18:13:51

  Szaisztok! Játszott már valaki 2 személyes árulós verziót? Lehet egyáltalán így játszani, vagy csak Koop verzió létezik?

 • Robby

  2020-09-03 00:53:29

  Ez egy nagyon szuper játék, megvan a hangulata, szinte csak jót tudnék írni róla. Egyik legjobb játékom (amúgy is szeretem a zombis játékokat). Mivel mindenki a jó dolgokat írta le eddig, ezért pár apróbb bosszantó dologra próbálok rávilágítani. Rögtön itt van az előkészítés és elpakolás. Ez azért időbe fog telni. Az áruló nagyon jó húzás a játékba, de ha nem árulja el magát az elején, akkor szinte biztos a sikere, amúgy is nehéz a játék (persze azért szeretjük, meg azért ott lebeg a bizonytalanság is, hogy kihúzta-e valaki az árulót?). Az a másik túlélő megtámadása nem olyan, esetleg árulónak, de akkor lelepleződik egyből (ezt poénon és árulón kívül használta valaki?). A tárgyak kezelése se egyértelmű. Tárgyat elvileg csak velem egy helyszínen levő karakternek adhatok, de kereshetek külső helyszínen, amit kézbe vehetek és akár a máshol levő karakteremet is felszerelhetem vele (pl. kolónia). Sőt az egy ott tartózkodó másik karakternek tovább is adhatja, illetve egy másik játékos kérhet lapot, amit ugyan kijátszva, de megkaphat. Így szinte bárkinek bármit lehet adni. Vagy csak rosszul értelmezem a leírást? Nekem a fagyási sérülés megfogalmazás sem tetszik. Miért halna bele valaki egy fagyási sérülésbe (vagy megfagy vagy nem)? Szóval a fertőzés, elfertőződés megfogalmazás jobban illene rá, főleg, ha győgyszerrel gyógyítani is lehet. A zombi korong jelölők sem tetszenek, lehetett volna még pár zombi a dobozban, elfért volna és nem is kellett volna sokkal több, mert mikor már a jelölők kerülnek játékba, akkor már a végét rúgja a csapat (hacsak nem az utolsó kör volt). Egyszer mindenkinek ki kell próbálnia, iszonyatosan jó játék, tényleg olyan mintha mi játszanánk le a Walking Dead egy epizódját.

 • dvbohos

  2020-02-15 15:28:59

  Sziasztok. Aki szereti a Co-Op játékokat azoknak bátran merem ajánlani a Holtak Tele című társasjátékot! Mi négyen játszottuk. Nagyon jó hangulatban telt. Kiválló játék lett. Ami még nagyon tetszik benne az az, hogy sok küldetés van benne ami olykor megnehezíti a játékot. :)

 • saxomusic

  2019-07-03 17:36:14

  Aki egy remek zombis játékra vágyik, annak nagyon ajánlott ez a játék;) Négyen játszottunk vele és nagyon élveztük. Remek kooperációs játék :)

 • kelemen.ati

  2019-05-04 15:37:58

  Érdekes játékmechanizmusa van. Egyrészt a körök elején felolvasandó kártyák gyermekkorom "Kaland, játék, kockázat" élményét varázsolja vissza, másrészről a kör végi követelmény közös végrehajtása tartja fent az izgalmat. Kimondottan akkor, ha közénk cseppent egy áruló is....Miután próbáltam több zombis játékot is, - köztük a nagy klasszikus Zombicide-ot - egyedül ez van még meg mindig, a többi már elkelt. Pont azért, mert a kockadobálás mellett, taktikázni is kell . Mi magunk dönthetjük el, hogy hol mennyit kockáztatva mennyire vonjuk magunkra a zombik figyelmét. A több mint 30 számozott játékos karakter különböző képességekkel van felruházva és ez dönt arról is, hogy hol helyezkedsz el a hierarchiában. A játék félig kooperatív, hiszen van egy közös cél - a zombik túlélése. Emellett azonban mindenkinek van egy saját célja is, amit teljesíteni kell és ez ütközhet a közössel. És akkor még nem beszéltünk arról, ha közénk kerül egy áruló, aki a játék végéig próbál inkognitóban maradni, fenntartva a látszatot, hogy velünk van. Szóval számomra ez nem csak kockadobálós játékélményt adott, hanem egy igazi zombi party-s hangulatot is!

 • kisszofi

  2019-04-02 08:09:47

  Eddig mindenkinek tetszett akivel játszottunk! Még titkos áruló nélkül is nehéz, de az fűszerezi meg igazán a játékot.

 • c.gergo

  2019-03-30 08:00:00

  Na igen! ez egy zseniális játék! 2en is próbáltuk, úgy csak egy sima koop de 3-tól beindul. az áruló szerep zseniális húzás benne! must buy kategória

A Holtak tele: Válaszúton társasjáték és kiegészítői (17)

 • Dead of Winter: Kodiak Colby társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 100 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Dead of Winter: Lucky Luke Smith társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 100 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
 • Dead of Winter: Felicia Day társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Dead of Winter: Tabletop Edition társasjáték

  The Tabletop Edition has a variant box cover and includes the Felicia Day and Kodiak Colby promotional characters. Game description from the publisher: "Crossroads" is a new series from Plaid Hat Games that tests a group of survivors' ability to work together and stay alive while facing crises and challenges from both outside and inside. Dead of Winter: A...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Dead of Winter: Dice Tower Promos társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 100 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dead of Winter: Andrea Smith társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 100 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Dead of Winter: Roberta Plum (2015) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 100 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Dead of Winter: Rich Sommer társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 100 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
 • Dead of Winter: Rodney Smith társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 100 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dead of Winter: Warring Colonies társasjáték Kiegészítő

  A Dead of Winter: Warring Colonies kiegészítő 15 új túlélőt, 50 új keresztút kártyát, 43 új tárgyat és 11 új krízis kártyát tartalmaz, mely együtt játszható az alap Dead of Winter: A Crossroads Game alapjátékkal és a kiegészítő egyik modulja az alapjáték mellé a Dead of Winter: The Long Night kiegészítőt is használja. Az új kiegészítőben, ami 4-11...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 11
  • Min. játékosszám: 4
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dead of Winter: Warring Colonies társasjáték Kiegészítő 15990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dead of Winter: Board Game Geek Promos társasjáték Kiegészítő

  A set of 5 Crossroads Cards for Dead of Winter created by Board Game Geek users. In July 2016 a competition by Plaid Hat Games and Board Game Geek launched. Entrants posted text for new Crossroads Cards, with the winners chosen by Plaid Hat Games. The prize of the competition is to have the winning entries printed as a Board Game Geek promo pack. This pack...

  • Játékidő: 210 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 210 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Dead of Winter: A Crossroads Game - BGG Crossroads Promo társasjáték Kiegészítő

  Dead of Winter: A Crossroads Games - BGG Crossroads Promo is a pack of 5 crossroads cards generated by the BoardGameGeek community, and officially printed with the kind help of Plaid Hat Games. The cards included are: Board Games (created by BGG user Exoow) The Other Colony (created by BGG user MarissaDanielle) Fourth Wall (created by BGG user...

  • Játékidő: 210 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 210 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Dead of Winter: KD James társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 100 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dead of Winter: Meryl Wolfe társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 100 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dead of Winter: Ruckus Burley társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Dead of Winter: Giggles társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 100 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
 • Dead of Winter: The Long Night társasjáték

  A hosszú éjszaka Harcolj a banditákkal az új kolóniáért. Meg kell oldanunk a rejtélyeket Raxxon gyógyszerészeti helyszínén, hogy újabb erősebb felszerelésekhez jussunk. Fejleszthetjük a kolóniát, hogy jobban ellen tudjon állni az élőhalott hordának. Vajon az új túlélőkkel is sikeres lesz az életben maradás? A Dead of Winter: The Long Night önállóan is...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 5
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Dead of Winter: The Long Night társasjáték 19990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 - 2 óra
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  13+
 • Nyelvfüggőség:  Nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Jonathan Gilmour, Isaac Vega
 • Illusztrátor:  Peter Wocken, Fernanda Suarez, David Richards
 • Kiadók:  Heidelberger Spieleverlag, Edge Entertainment, Raven Distribution, Arclight, Filosofia Éditions, MINDOK, Korea Boardgames co., Ltd., Gém Klub Kft., Plaid Hat Games, Game Harbor, Galápagos Jogos, Cube Factory of Ideas, Gemenot, Siam Board Games, Asmodee Italia, Meanbook Games
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • English first edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 2 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: francia
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 29.9 cm x 29.9 cm x 7.2 cm
  • Súly: 1.9 kg
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • German first edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: olasz
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.8 cm x 29.8 cm x 7 cm
  • Súly: 1.9 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: orosz
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: spanyol
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 2 kg
 • German second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 2 kg
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: portugál
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Italian second edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: olasz

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Holtak tele: Válaszúton társasjátékhoz