7 Csoda - 7 Wonders
7 Csoda - 7 Wonders
7 Csoda - 7 Wonders
7 Csoda - 7 Wonders
Videó beküldése

7 Csoda - 7 Wonders

Társasjáték, 2011
Értékelem!

A 7 Csoda - 7 Wonders egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 7 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2013-ban (Magyar Társasjátékdíj), illetve ebben az évben több, összesen 7 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni....

A 7 Csoda - 7 Wonders egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 7 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2013-ban (Magyar Társasjátékdíj), illetve ebben az évben több, összesen 7 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, az egyidejű akciók, a pakli tervezés és a kártya húzás mechanizmusokra.

A Gémklub leírása:

Irányítsd a 7 nagy ókori civilizáció egyikét! Biztosítsd az erőforrásaidat, fejleszd a kereskedelmet, tudományt, de ne feledkezz meg a hadseregről sem! Formáld a városod, és emelj olyan lenyűgöző építészeti csodákat, amelyek sok ezer év távlatából is ámulatba ejtik az utókort. Döntéseid nem csak saját, de ellenfeleid lehetőségeit is meghatározzák, ezért válassz körültekintően a kártyák közül, hiszen minden vezető a legdicsőségesebb civilizáció építésén fáradozik...

A 7 Csoda megunhatatlan játék az egész családnak könnyed játékmenettel, mégis mély stratégiai lehetőségekkel. Mindössze 30 perc alatt felvirágoztathatod birodalmadat, és megajándékozhatod az emberiséget az ókori világ legismertebb csodáival.

Antoine Bauza méltán híres játéka volt az első, amely 2011-ben elnyerte a rangos Kennerspiel des Jahres díjat.

A Puerto Rico által divatba hozott (előtte is létező) módon itt is anyagokat és termékeket (anyagot termelő, terméket előállító kártyalapokat gyűjtünk, amelyek segítségével aztán könnyen tudunk különleges, pénzt vagy győzelmi pontot előállító épületeket emelni. A játékmenet működését visszavezethetjük a Citadellára, amikor is egy játékos a kezébe kap többféle kártyát, amelyek közül annak megfelelően választ, hogy neki melyik a legmegfelelőbb, ügyelve arra, hogy a többieknek a legkevésbé megfelelőket adja tovább – mert tovább kell adnia, mindenkihez eljut legalább egy ezek közül a kártyák közül. A 7 Wonders ezt a lapszerzős mechanizmust emeli vissza az építkezős-gazdálkodós témakörbe, többé-kevésbé történelmi tematikával.

Kezdjük az elején. Először is, mindenki kap egyet az ókor hét csodája közül: ezek „megépítése” különféle előnyökkel jár (és megakadályozza, hogy mindig ugyanolyan legyen a játék: kezdettől enyhén különböző célokkal és eszközökkel vághatunk neki a játéknak). Ezek megépítése konkrétan három fázisból áll. A játék során összesen 18 lapot fogunk szerezni; ebből hármat „beépíthetünk” a csodánkba: amikor is a kártyát nem a rajta írottak alapján használjuk ki, hanem a csodánk első, második és harmadik szintjét a hozzá szükséges anyagok befizetésével megépítjük. Ezeknek a szinteknek egy része pusztán győzelmi pontot garantál a játék végére, egy része viszont valami speciális akciót is lehetővé tesz.

Mindehhez persze fontos, hogy értsük a játékmenetet, amely rém egyszerű. Három forduló van, a három fordulóhoz három különböző készlet kártya. A forduló elején mindenki kap hét lapot, kiválaszt egyet, továbbadja balra a többit. Mindenki megépíti azt, ami a lapon látható – vagyis lerakja maga elé a lapot, aminek a kártyák többsége esetén bizonyos anyagok megléte az előfeltétele. Ezek az anyagok gyűlhetnek a játékosnál, de a szomszédainktól is vásárolhatunk két aranyért; lényeges, hogy az anyagokat nem „el-”, csak használjuk; ha van két téglánk, az minden körben rendelkezésünkre áll, sőt a szomszédaink is szabadon használhatják. Miután mindenki „leépített” egy lapot, felvesszük a jobb oldali szomszédunktól kapott hat lapot és újra választunk egyet. Így megy tovább, amíg hat-hat lapot mindenki le nem rakott, a hetedik megy a lecsóba. Jön a második forduló, ugyanígy, csak jobbra adott lapokkal, majd a harmadik, ismét balra adott lapokkal. A játék tehát egyszerű és igen gyors (mintegy fél óra alatt tényleg lezavarható), de ez nem jelenti azt, hogy tartalmatlanul egyszerű lenne.

Többféle kártya létezik. A barna lapokon nyersanyagok találhatók (négyféle lehet), a szürkéken termékek (háromféle lehet). Ezek csak az első két fordulóban elérhetők, de a játék előrehaladtával egyre nagyobb szükség lesz rájuk. Aztán vannak sárga lapok, különféle „középületek”, amelyek egyszerűbb különlegességeket kínálnak: adhatnak választható nyersanyagot, terméket, szomszédoktól olcsóbb vásárlás lehetőségét, a már kijátszott lapjainktól vagy a többiek lapjaitól függő mennyiségű pénzt, esetleg némi győzelmi ponttal kombinálva és így tovább. A kultúra kék építményei (műemlékek és emlékművek) szimplán győzelmi pontokat érnek a játék végén. A háromféle ikonnal ellátott zöld lapok a tudományos épületeket jelképezik, és egyfajta izgalmas készletgyűjtős számítással pontozódnak a játék végén: az azonos ikonnal ellátott épületek pontozása négyzetesen történik (például három zöld lap „kerék” ikonnal 9 pont), de a különböző ikonú triók is érnek 7 pontot.

Két izgalmas lapkészletről nem írtam még, az egyiknek – a piros lapoknak – a témája túlmutat az európai típusú játékokon, noha működésük nem igazán. Ezek katonai lapok, általuk egy, két vagy három katonai erő szerezhető (az első, második és harmadik fordulóban sorban). Fordulók végén összehasonlítjuk az egymás mellett ülő játékosok lapjait, és akinek nagyobb a katonai ereje, az első forduló végén egy, a második végén három, a harmadik végén öt pontot kap (akár kétszer ennyit is, ha mindkét szomszédját felülmúlja), míg a „vesztes” fél elkönyvelhet mínusz egy pontot magának minden ilyen esetben. Vagyis valójában nincs itt szó semmiféle amerikaijáték-jellegű összecsapásról, véres dobókockapartiról, simán csak az kap pontot, aki több piros ikont összegyűjtött magának.

Fontos ötlet még a játékban, ami segít abban is, hogy azt érezzük, a dolog halad előre, nem csupán lapokat gyűjtögetünk: ívet ad a dolognak, hogy a sárga, kék, zöld és piros lapok is tudnak egymásra építeni. Az első fordulóban megépített oltár nemcsak arra jó, hogy 2 pontot nyerjünk vele a játék végén: ha ez megvan, a második fordulóban már egy nyersanyag és két termék befizetése helyett ingyen építhetjük meg a templomot (persze csak ha ez a lap hozzánk kerül), ami további három pontot ér – a harmadik fordulós, templom esetén szintén ingyen építhető, egyébként már igencsak anyagigényes pantheon már 7 ponttal gazdagít minket! Ehhez hasonló lapok mind a négy színben megtalálhatók, köztük néhány különleges zöld (tudományos épület) lapkával is, amelyek megléte más színű épületek ingyenes megépítéséhez is hozzájárul.

Aztán vannak még a lila lapok, a céhek, amelyeknek a változatosság kedvéért mindig csak egy részét keverjük bele a pakliba (kizárólag a harmadik forduló paklijába). Ezek sokba kerülnek (sokféle nyersanyagnak és terméknek kell rendelkezésünkre állnia ahhoz, hogy kirakhassuk ezeket), de sokat is érhetnek: az egyik például minden barna, szürke és kék lapunk után ad egy pontot, a másik 2 pontot ad a szomszédaink minden szürke épületéért, a harmadik (a tudósok céhe) dzsókerlapnak számít a tudományos zöld lapok között és így tovább.

A lehetőségek számtalanok, a lapok viszont számosak. Ha belegondolunk, 18 lapból kell kihozni a legtöbbet: elérhetővé tenni minél többet a négyféle nyersanyagból, háromféle termékből (ezek közül egy alapból elérhető a játékos megépítendő csodájával), akár három lapot áldozni a csoda megépítésére, sárga épületekkel javítani a lehetőségeinket, áldozni a tudományra, műemlékekre és az egymással folyó hadászati versengésre, végül céhekbe lépve minél több pontot gyűjteni… Nyilvánvaló, hogy mindez egyszerre nem fog menni. Jó európai játék módjára éppen a korlátozott lehetőségek adják a játék feszültségét: meg kell találnunk, mikre fogunk specializálódni, ráhajtani, ugyanakkor rugalmasnak is kell lennünk, mert amint a szomszédunk rájön, hogy mit szeretnénk, lehetséges, hogy megpróbál minket megakadályozni ebben azzal, hogy magának tartja meg a rég áhított lapunkat. Összetett, de mégsem bonyolult; könnyed, de mégsem agyatlan vagy lapos, ráadásul mindez tényleg félóra alatt.

A leírás lacxox munkája

Forrás: Gémklub
Ez társasjáték akciósan elérhető!
 • 7 990 Ft-tól
 • -23%-2 586 Ft

Beágyazás már oldalra


A fenti modul beágyazásához, csak be kell szúrdnod az alábbi kódot az oldalra:

<a href="https://tarsasjatekok.com/tarsasjatek/7-csoda-7-wonders-2010" target="_blank" data-bgapp="boardgame">
  7 Csoda - 7 Wonders társasjáték<br>
  Tarsasjatekok.com - Magyarország társasjáték keresője! A társasjáték érték!
  <script>
    (function(i,s,o,g,r,a,m){
      ((g in o)&&('init' in o[g])&&o[g].init())||(a=i.createElement(s),a.src=r,
        a.async=1,m=i.getElementsByTagName(s)[0]);a&&m.parentNode.insertBefore(a,m);
    })(document,'script',window,'BGapp_module','https://tarsasjatekok.com/lib/bg.min.js');
  </script>
</a>
Mielőtt a használod a fenti kódot, kérlek olvasd és fogadd el az ÁSZF-ben leírtakat!

Kategória: Kártyajáték, Civilizáció, Városépítő, Ősi
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Váltakozó képességek, Egyidejű akciók, Pakli tervezés, Kártya húzás, Draftolás

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézzed meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézzed meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (2)

7 Csoda - 7 Wonders társasjáték videók (11)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Az Év Gémerjátéka

nyertes, Spiel des Jahres, 2011

Legjobb családi játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2011

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2011

Leginnovatívabb játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2011

Legjobb stratégiai játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2011

Kommentek

Kommentek

 • Lordvik

  2019-12-09 09:12:50

  Mi nagyon imádjuk ezt a kooperatív és stratégiai készség fejlesztő játékot! Általában ketten játszunk barátnőmmel de mind kettőnknek nagy kedvenc lett. Nincsenek unalmas percek a játék során végig izgalmas marad a játékmenet mivel a saját lépése függ a másik lépésétől is és jól meg kell választani Hogy milyen vonalon fejlődik a játékos! Antoine Bauza egyik legtöbb díjat bezsebelő játéka még 2019 ben is messze a legjobb játék!

 • gombos.marci

  2019-10-15 00:22:52

  Szerintem néggyel a legjobb, akkor még körbeérnek a kártyák 😜

 • jenei.balazs87

  2019-09-13 09:51:02

  Pár éve játszottam vele néhányat, és már akkor látszottak benne a taktikai-stratégiai mélységek. A tartozékai segítenek átadni a témához tartozó ókori hangulatot. Ahogy már mások is írták, min. 3 fővel játszható, 2 fővel a Párbaj verzió ajánlott, ami az alapjátékot ismerőknek is sok-sok újdonságot és eltéréseket tartogat. Klasszikus, és kipróbálásra mindenképp ajánlott!

 • osztheimertamas1

  2019-09-02 19:12:53

  Nagy kedvence a társaságnak, elképesztően jó draftolós társas , mindenkinek kötelező darab.
  Ahogy az ember megérti illetve elkezdi átlátni az elején még kissé bonyolultnak tűnő rendszert garantáltan jól fognak szórakozni.
  Kell néhány partit játszani mire rájön az ember a kombinációk adta lehetőségekre de onnantól kezdve lényegében kisujjból jönni fog. Az hogy mennyire leszünk jók benne pedig már csak is a saját döntéseinktől és taktikánktól függ majd!

  Bátran ajánlom bárkinek, bármelyik verziót! Jó szórakozást! :)

 • t.magyari1205

  2019-05-02 13:56:50

  Szerintem a modern társasok klasszikusa ez a társas, minden polcon kötelező darab, kezdő-vérbeli társasosoknak egyaránt szórakoztató.
  Aki még nem próbálta, mindenképpen tegye meg! Nem fogja megbánni!

 • benczikakos

  2019-04-10 20:20:35

  Fantasztikus társas, 3 fővel jó, 4-gyel eszméletlenül jó. Imádunk vele játszani, sokszor 5-6 játszma is lemegy egyhuzamban, egyszerűen nem tudjuk abbahagyni 😍

 • ARduel

  2019-04-10 19:44:55

  Ez egy zseniális társas! Bauza játékai közül ez a leges leg jobb! Mindenkinek ajánlom beszerzésre! Két fővel viszont a Párbaj változatot ajánlom!

 • mr.zehy

  2019-04-09 22:44:05

  Pár éve játszottunk vele, akkor tetszett, de őszintén szólva, már nem is emlékszem rá igazából. Újra kéne játszani.
  ---
  Újra játszottunk vele és ez bizony egy zseniális társas továbbra is. Sőt, kipróbáltuk a Leaderst is, ami meg aztán pláne jó ötlet. Egyszerűen simul a játékba, mégis teljesen felkavarja a dolgokat. Must have kieg, ha unod az alapjátékot.

 • sz-tomy

  2019-04-08 14:51:16

  mindig szívesen játszunk ezzel a játékkal, de csak három vagy több fővel.

 • benyod

  2019-03-17 09:05:45

  Favorit a társaságban. Néha már annyit játszottunk vele, hogy szándékosan elrejtem nehogy megint ezzel akarjanak játszani a többiek, mert akkor minek a többi játék :D. Szóval nagyon jó, egyszerű, 2-3 kiegészítővel növelve a stratégiai lehetőségeket és komplexitást mindig kedvenc marad.

A(z) 7 Csoda - 7 Wonders társasjáték kiegészítői (15)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 7
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Antoine Bauza
 • Illusztrátor:  Antoine Bauza, Miguel Coimbra
 • Kiadók:  Asmodee, Hobby Japan, Lautapelit.fi, Repos Production, Kaissa Chess & Games, REBEL.pl, Korea Boardgames co., Ltd., Gém Klub Kft., Lifestyle Boardgames Ltd, Galápagos Jogos, Asterion Press, ADC Blackfire Entertainment, NeoTroy Games, Siam Board Games
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svég, török, ukrán, bolgár, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • ADC Blackfire Czech edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Asmodee Spanish edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Lautapelit.fi edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.4 cm
 • Polish edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Repos English first edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Repos French first edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Repos German edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.4 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Asmodee German second edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 72.9 cm x 28.7 cm x 7.8 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Asterion Italian first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Hobby Japan edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.4 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Kaissa Greek first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Lautapelit.fi second edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 5.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Polish edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English second edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English third edition 2011 with 4 awards
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28.6 cm x 28.6 cm x 8.9 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos French second edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos German edition 2011 with Award and KDJ-Logo
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.4 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos German third edition 2011 with 5 awards
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 28.7 cm x 28.7 cm x 8.2 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Repos multilingual EL/HU/JP/KO edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Repos multilingual EN/DE/IT/NL/ES edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Repos multilingual EN/NL/EL edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Lautapelit.fi third edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 28.7 cm x 28.7 cm x 8 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos EN/BG/KO/UK edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28.5 cm x 28.5 cm x 8 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Kaissa Greek second edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos Chinese edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English third edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Galapagos Jogos Brazilian edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos EN/NL/ES edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Repos French third edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos German third edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.4 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 28.6 cm x 28.6 cm x 8 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Dutch only edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 28.7 cm x 28.7 cm x 8 cm
 • Repos English/Dutch/Romanian edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English R20 edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English R23.2 edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28.6 cm x 28.6 cm x 8 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Repos Nordic edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos Romanian/Ukrainian/Lithuanian edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: litván
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: Korean
 • Polish edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English/Dutch edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28.6 cm x 28.6 cm x 8 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Repos German fourth edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.4 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 28.6 cm x 29 cm x 8 cm
 • Turkish edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: török
  • Méretek: 28.7 cm x 28.7 cm x 7.7 cm
 • Repos English edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English R30.2 edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28.7 cm x 28.7 cm x 8.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Repos English R32 edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos French edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos German 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.4 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) 7 Csoda - 7 Wonders társasjátékhoz