7 Csoda - 7 Wonders
7 Csoda - 7 Wonders
7 Csoda - 7 Wonders
7 Csoda - 7 Wonders
Videó beküldése

7 Csoda - 7 Wonders

Társasjáték, 2011
Értékelem!

A 7 Csoda - 7 Wonders egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 7 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2013-ban (Magyar Társasjátékdíj), illetve ebben az évben több, összesen 7 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni....

A 7 Csoda - 7 Wonders egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 7 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2013-ban (Magyar Társasjátékdíj), illetve ebben az évben több, összesen 7 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, az egyidejű akciók, a pakli tervezés és a kártya húzás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Építsd fel a világ csodáit a gízai piramisoktól kezdve a rodoszi kolosszuson át egészen a babiloni függőkertekig! Irányítsd valamely ókori civilizációt, fejleszd városod, kereskedj és légy gazdagabb minden más birodalomnál!

Játék a világ csodáival

A 7 Csoda egy kártyajáték, melyben három korszakon keresztül kell fejlesztened városod épületeit, katonaságát, technológiáját és persze a város Csodáját is megépítheted. Mindezt úgy kell megtenned, hogy más birodalmak is épülnek melletted, amikre jó, ha figyelsz, mert ugyanazok a célokért küzdötök.
A játék három koron át tart. Minden korhoz más-más pakli tartozik. Ezek a paklik tartalmazzák a felépíthető épületeket, céhlapokat, technológiai vívmányokat. Egy-egy pakli mérete a szerint alakul, hogy hányan vesztek részt a játékban. Mindig pont annyi lap kerül játékba, hogy maradék nélkül jusson minden játékosnak.
Az előkészületek során mindenki kap egy Csodakártyát a hét közül. Ezt ki lehet osztani véletlenszerűen, de ha akarjátok, ki is választhatjátok. A Csodakártyák szerint kell kiosztani a Csodák tábláját, amiknek két oldala van: „A” és „B”. Az „A” oldal egyszerűbb, kevesebb szabályt alkalmaz, kezdőknek ajánlott. A „B” oldal változatosabb, de nagyobb odafigyelést igényel.
Kaptok még három-három érmét, amit a kereskedelemhez vagy bizonyos épületek megépítéséhez használhattok majd. Mikor ezzel megvagytok, kezdődhet az első kör!

Épüljön a civilizációd!

Minden kor kezdetén ki kell osztani a paklit. Ha jól készítettétek elő a játék elején a kártyákat, akkor pontosan hét lap fog jutni mindenkinek. Akkor ér véget az adott kör, mikor megszabadultatok az összes laptól.
Kiválasztotok a rendelkezésetekre álló lapok közül egyet-egyet és azt lefordítjátok magatok elé. A maradék hat lapot az egyik szomszédos játékoshoz leteszitek, ami a kör végéig lefordítva ott marad. Mikor mindannyian kiválasztottátok a lapotokat, egyszerre végrehajtja mindenki a saját akcióját.

Három különböző akció közül lehet választani

: létesítmény felépítése, Csoda építése, kártya eldobása.

A legtöbb esetben létesítményeket fogtok felépíteni. Ezt úgy kell, hogy a kártyán szereplő nyersanyagokat kifizeted. Mind a Csoda, mind a város épületei termelhetnek bizonyos mennyiségű és fajta nyersanyagot. Ha rendelkezésedre áll elég erőforrás, a lapot kiteheted magad elé így fejlesztve a várost. Valamely lapnak nincs ára, ezeket ingyen felépítheted. Néhány fejlettebb épületet kitehetsz ingyen, ha az előző korok valamelyikében megépítetted az „elődjét”. Ha nyersanyag szűkében vagy, a szomszédos játékostól vehetsz erőforrást, darabonként két érméért. Jól gondold meg, hogy megéri-e a megépítendő létesítmény az ellenfél erősítését!
Csoda építésénél a kártyának nincs sok szerepe, a Csodán látható árat kell kifizetni a következő szintért. Ha ki tudod fizetni, a kijátszott lap képpel lefelé a Csoda alá kerül a megfelelő szinthez. Fontos, hogy a szintek nincsenek korhoz kötve, így akár az első korban felépítheted az egész Csodát!
Harmadik lehetőségként eldobhatsz egy kártyát három érme kifizetésével. Nem érdemes megszabadulni minden kártyától. Ezt a lehetőséget akkor alkalmazd, ha semmiképpen nem akarod, hogy szomszédod megkaparintsa azt a kártyát.
Az akciók után mindenki felveszi a szomszéd megmaradt lapjait. Hogy melyik szomszédét, az az aktuális kortól függ: az első és harmadik korban a baloldaliét, a második korban a jobboldaliét. Ezután mindaddig ismételni kell a fenti akciókat, amíg a szomszédos játékostól már csak két lapot kaptok. Az ezt követő körben a két lap közül egyet szabadon el kell dobni, a másikat pedig a szabályok szerint kijátszani.
Miután minden lap elfogyott a katonai konfliktusok kerülnek sorra. Ahhoz, hogy megkapjátok egy-egy város katonai hatalmát, össze kell számolni a piros pajzsokat, amit a katonai épületek és esetleg a Csodák adnak. A kapott eredményt össze kell hasonlítani a szomszédos játékosokéval. Akinek nagyobb a hadserege, az kap egy győzelemjelzőt, a vesztes fél pedig egy vereségjelzőt. Ezeknek a játék végén lesz fontos szerepük.
Az összes kort ennek megfelelően kell lejátszani. Mikor véget ért a harmadik kor is, kiderül, hogy melyik város lett a legfejlettebb, leggazdagabb a világon.

A végső pont hét tényezőből áll össze.

A győzelemjelződ és vereségjelződ összesíteni kell. Amennyiben gyenge katonai erőt tudtál felmutatni a játék során, ez az eredmény negatív is lehet! A kincstárban található érmék után pontot kapsz. Három érme ér egy pontot. A maradék érmék nem érnek semmit. A Csodák is adnak pontokat, amiket a táblájukról lehet leolvasni. A megépített szintek pontszámát össze kell adnod. A civil létesítmények kártyáján szereplő pontokat is össze kell számolnod. A tudományos létesítmények pontszámának kiszámolása kissé bonyolultabb, mint a többié, de kaptok segítséget. Ezek a kártyák három különböző szimbólummal rendelkezhetnek, amik jelzik, hogy mely tudományos területet fedik le. Az egyforma szimbólumú kártyák csoportja pontot ad: minél több egyforma van, annál többet. Ha mindhárom szimbólumból van lapunk, az is pontot ér. Sőt, a két különböző pontszám összeadódik! A kereskedelmi létesítmények is néhány esetben pontot adnak. Az utolsó számításba jövő tényező a céhek lapjai. Ezek komoly taktikai lehetőséget rejtenek, hiszen a szomszédos városok tevékenységétől függ, mennyi pontot is érnek. Érdemes kihasználni ezen erősségüket.

A doboz tartalma

A játék tartozékai jók, a doboz kiépítése pedig remek: egy műanyag tartó biztosítja, hogy minden a helyén maradjon.
Kaptok hét Csodatáblát a hozzájuk tartozó hét Csodakártyával, a három kor lapjait (49 első, 49 második, 50 harmadik), 42 konfliktusjelzőt, 50 pénzérmét (20 hármas, 30 egyes értékűt), egy pontozófüzetet, egy szabálykönyvet és két kártyát a kétszemélyes játékokhoz.
Ki kell emelnem a pontozófüzetet. Ebbe nyugodtan írhatjátok pontjaitokat, emlékezetesebb végeredményeiteket.
A szabálykönyv végén lévő „technológiai fa” is nagy segítséget nyújthat abban, hogy megtudjátok, merre is lehet fejlődni.

Csodálatos játék

A játék összetett, mégis könnyedén bele lehet jönni, könnyű megtanítani másoknak. A játék kiegyensúlyozott, nincsenek túl erős Csodák, valamint a játékosok számától függetlenül élvezhető.
Gyors, rövid idő alatt lejátszható egy-egy menet, nincs holtidő és a játék végén megvan a „csak még egyet” érzés.
A játékban sok lehetőség van a győzelemre: lehet a tudomány segítségével győzni, esély van katonai módon megragadni a vezető pozíciót, de a Csoda építése is sokat lendít a kultúrádon.
Ezt a változatosságot tovább fokozza a Csodák különböző változatai, valamint a Leaders kiegészítő, amely új lapokat és egy új Csodát tesz elérhetővé.
Ha szeretitek a civilizációépítő játékokat, de nem akartok órákig ülni az asztalnál, ez a játék tetszeni fog. Kevesen vagy sokan, kicsik vagy nagyok, kevés az idő vagy bőven van néhány partira… a 7 Csoda mindig nyerő választás!
Írd be magad a történelemkönyvbe a világ Hét Csodájával!

Szabálykönyv

Angol nyelvű szabálykönyv

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan elérhető!
 • 8 999 Ft-tól
 • -20%-2 249 Ft

Beágyazás már oldalra


A fenti modul beágyazásához, csak be kell szúrdnod az alábbi kódot az oldalra:

<a href="https://tarsasjatekok.com/tarsasjatek/7-csoda-7-wonders-2010" target="_blank" data-bgapp="boardgame">
  7 Csoda - 7 Wonders társasjáték<br>
  Tarsasjatekok.com - Magyarország társasjáték keresője! A társasjáték érték!
  <script>
    (function(i,s,o,g,r,a,m){
      ((g in o)&&('init' in o[g])&&o[g].init())||(a=i.createElement(s),a.src=r,
        a.async=1,m=i.getElementsByTagName(s)[0]);a&&m.parentNode.insertBefore(a,m);
    })(document,'script',window,'BGapp_module','https://tarsasjatekok.com/lib/bg.min.js');
  </script>
</a>
Mielőtt a használod a fenti kódot, kérlek olvasd és fogadd el az ÁSZF-ben leírtakat!

Kategória: Kártyajáték, Civilizáció, Közgazdaság, Városépítő, Ősi
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Váltakozó képességek, Egyidejű akciók, Pakli tervezés, Kártya húzás, Draftolás

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézzed meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézzed meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (11)

7 Csoda - 7 Wonders társasjáték videók (11)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Az Év Gémerjátéka

nyertes, Spiel des Jahres, 2011

Legjobb családi játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2011

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2011

Leginnovatívabb játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2011

Legjobb stratégiai játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2011

Kommentek

Kommentek

 • nikoletta.89

  2020-06-16 22:39:59

  A legelső modern társasunk, és az óta is folyton előkerül. Zseniális, különösen a kiegészítőkkel. A Leaders, Cities, Wonder Pack... mind tovább emeli a játék színvonalát. Most épp az Armada vár kipróbálásra, csak időt kell rá találni. :)

 • bako.david.93

  2020-05-13 16:11:03

  Már előtte is hallottunk a játékról, de tavaly volt szerencsénk kipróbálni egy társasjátékos napon. bár elsőre bonyolultnak tűnik, egyáltalán nem az, elég pörgős játék, a 3 fordulót simán le lehet nyomni 30 perc alatt. Az ár-érték arány fantasztikus, rengeteg token és kártyalap tartozik a játékhoz, amiket azután kényelmesen vissza lehet pakolni a dobozába. további plusz pont, hogy akár heten is játszhatjuk, így ha 4-nél többen ülnénk össze, még mindig tudunk játszani.

  Az újrajátszhatóságát növeli, hogy nagyon sokféleképpen lehet nyerni. mindenképp ajánlom!

 • harnos.szilvi

  2020-05-01 11:02:14

  Nagyon szépen kidolgozott játék, gyönyörű benne minden darab.

  Szerintem elsőre nem egyszerű játék, több körre van szükség, hogy átlássuk és van olyan a családban, akinek egyszerűen nem sikerült ráhangolódni. Pedig igazán élvezetes játék, kellően komplex és mégis gördülékeny, nagyon szeretem, megunhatatlan, kell benne taktikázni, előre gondolkodni.

 • zebrastica

  2020-02-13 11:54:43

  Nagyon jól tud működni nagyobb társaságokban is. A doboza szerintem nagy az eszközkészlethez képest. Emellett tényleg be tudja rántani a kezdőbb játékosokat is. Logikus játékmenet jellemzi. Mindenkinek ajánlom aki a családot vonná be a játkok világába!

 • Lordvik

  2019-12-09 09:12:50

  Mi nagyon imádjuk ezt a kooperatív és stratégiai készség fejlesztő játékot! Általában ketten játszunk barátnőmmel de mind kettőnknek nagy kedvenc lett. Nincsenek unalmas percek a játék során végig izgalmas marad a játékmenet mivel a saját lépése függ a másik lépésétől is és jól meg kell választani Hogy milyen vonalon fejlődik a játékos! Antoine Bauza egyik legtöbb díjat bezsebelő játéka még 2019 ben is messze a legjobb játék!

 • gombos.marci

  2019-10-15 00:22:52

  Szerintem néggyel a legjobb, akkor még körbeérnek a kártyák 😜

 • jenei.balazs87

  2019-09-13 09:51:02

  Pár éve játszottam vele néhányat, és már akkor látszottak benne a taktikai-stratégiai mélységek. A tartozékai segítenek átadni a témához tartozó ókori hangulatot. Ahogy már mások is írták, min. 3 fővel játszható, 2 fővel a Párbaj verzió ajánlott, ami az alapjátékot ismerőknek is sok-sok újdonságot és eltéréseket tartogat. Klasszikus, és kipróbálásra mindenképp ajánlott!

 • osztheimertamas1

  2019-09-02 19:12:53

  Nagy kedvence a társaságnak, elképesztően jó draftolós társas , mindenkinek kötelező darab.
  Ahogy az ember megérti illetve elkezdi átlátni az elején még kissé bonyolultnak tűnő rendszert garantáltan jól fognak szórakozni.
  Kell néhány partit játszani mire rájön az ember a kombinációk adta lehetőségekre de onnantól kezdve lényegében kisujjból jönni fog. Az hogy mennyire leszünk jók benne pedig már csak is a saját döntéseinktől és taktikánktól függ majd!

  Bátran ajánlom bárkinek, bármelyik verziót! Jó szórakozást! :)

 • t.magyari1205

  2019-05-02 13:56:50

  Szerintem a modern társasok klasszikusa ez a társas, minden polcon kötelező darab, kezdő-vérbeli társasosoknak egyaránt szórakoztató.
  Aki még nem próbálta, mindenképpen tegye meg! Nem fogja megbánni!

 • benczikakos

  2019-04-10 20:20:35

  Fantasztikus társas, 3 fővel jó, 4-gyel eszméletlenül jó. Imádunk vele játszani, sokszor 5-6 játszma is lemegy egyhuzamban, egyszerűen nem tudjuk abbahagyni 😍

 • ARduel

  2019-04-10 19:44:55

  Ez egy zseniális társas! Bauza játékai közül ez a leges leg jobb! Mindenkinek ajánlom beszerzésre! Két fővel viszont a Párbaj változatot ajánlom!

 • mr.zehy

  2019-04-09 22:44:05

  Pár éve játszottunk vele, akkor tetszett, de őszintén szólva, már nem is emlékszem rá igazából. Újra kéne játszani.
  ---
  Újra játszottunk vele és ez bizony egy zseniális társas továbbra is. Sőt, kipróbáltuk a Leaderst is, ami meg aztán pláne jó ötlet. Egyszerűen simul a játékba, mégis teljesen felkavarja a dolgokat. Must have kieg, ha unod az alapjátékot.

 • sz-tomy

  2019-04-08 14:51:16

  mindig szívesen játszunk ezzel a játékkal, de csak három vagy több fővel.

 • benyod

  2019-03-17 09:05:45

  Favorit a társaságban. Néha már annyit játszottunk vele, hogy szándékosan elrejtem nehogy megint ezzel akarjanak játszani a többiek, mert akkor minek a többi játék :D. Szóval nagyon jó, egyszerű, 2-3 kiegészítővel növelve a stratégiai lehetőségeket és komplexitást mindig kedvenc marad.

A 7 Csoda - 7 Wonders társasjáték és kiegészítői (15)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 7
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Antoine Bauza
 • Illusztrátor:  Antoine Bauza, Miguel Coimbra
 • Kiadók:  Asmodee, Hobby Japan, Lautapelit.fi, Repos Production, Kaissa Chess & Games, REBEL.pl, Korea Boardgames co., Ltd., Gém Klub Kft., Lifestyle Boardgames Ltd, Galápagos Jogos, Asterion Press, ADC Blackfire Entertainment, NeoTroy Games, Siam Board Games
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svég, török, ukrán, bolgár, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • ADC Blackfire Czech edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Asmodee Spanish edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Lautapelit.fi edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.4 cm
 • Polish edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Repos English first edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Repos French first edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Repos German edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.4 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Asmodee German second edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 72.9 cm x 28.7 cm x 7.8 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Asterion Italian first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Hobby Japan edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.4 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Kaissa Greek first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Lautapelit.fi second edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 5.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Polish edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English second edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English third edition 2011 with 4 awards
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28.6 cm x 28.6 cm x 8.9 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos French second edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos German edition 2011 with Award and KDJ-Logo
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.4 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos German third edition 2011 with 5 awards
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 28.7 cm x 28.7 cm x 8.2 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Repos multilingual EL/HU/JP/KO edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Repos multilingual EN/DE/IT/NL/ES edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Repos multilingual EN/NL/EL edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Lautapelit.fi third edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 28.7 cm x 28.7 cm x 8 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos EN/BG/KO/UK edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28.5 cm x 28.5 cm x 8 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Kaissa Greek second edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos Chinese edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English third edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Galapagos Jogos Brazilian edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos EN/NL/ES edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Repos French third edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos German third edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.4 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 28.6 cm x 28.6 cm x 8 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Dutch only edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 28.7 cm x 28.7 cm x 8 cm
 • Repos English/Dutch/Romanian edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English R20 edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English R23.2 edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28.6 cm x 28.6 cm x 8 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Repos Nordic edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos Romanian/Ukrainian/Lithuanian edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: litván
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: Korean
 • Polish edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English/Dutch edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28.6 cm x 28.6 cm x 8 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Repos German fourth edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.4 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 28.6 cm x 29 cm x 8 cm
 • Turkish edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: török
  • Méretek: 28.7 cm x 28.7 cm x 7.7 cm
 • Repos English edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos English R30.2 edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28.7 cm x 28.7 cm x 8.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Repos English R32 edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos French edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Repos German 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.4 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Repos English R35 edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28.6 cm x 28.6 cm x 8 cm
  • Súly: 1.2 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) 7 Csoda - 7 Wonders társasjátékhoz