7 Csoda: Párbaj
7 Csoda: Párbaj
7 Csoda: Párbaj
7 Csoda: Párbaj
Videó beküldése

7 Csoda: Párbaj

Társasjáték, 2016
Értékelem!

A 7 Csoda: Párbaj egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2015-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a...

A 7 Csoda: Párbaj egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2015-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a kártya húzás, a vic-15 circuit breaker / sudden death, a vic-19 tug of war és a draftolás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Irányítsd a két nagy ókori birodalom egyikét!

Biztosítsd az erőforrásaidat, fejleszd a kereskedelmet, tudományt, de semmiképpen ne feledkezz meg a hadseregről sem! Döntéseid nem csak saját, de ellenfeled lehetőségeit is meghatározzák, ezért válassz körültekintően a kártyák közül!

Egyszerű szabályok, komoly stratégia és végtelen újrajátszhatóság jellemzi a 7 Csoda: Párbajt. A játékosok három fordulón keresztül próbálnak minél nagyobb és gazdagabb birodalmat felépíteni a közös készletet képező kártyákból, ehhez azonban az ellenfelük minden lépésére is figyelniük kell! Harc, tudomány, kereskedelem… A lapok kombinálása és szelektálása, a speciális épületek megszerzése és felépítése újabb és újabb stratégiát kínál minden partyban!

A 7 Csoda: Párbaj a 2011-es Év Játéka díj győztesének, a 7 Csodának kétszemélyes verziója. Egy komplex, de gyors, fordulatos, és nem utolsó sorban rendkívül szép stratégiai kártyajáték, ahol a játékosok felváltva szereznek lapokat a közös készletből és építik a saját civilizációjukat, hogy győzelmi pontokat gyűjtsenek. A mechanika tehát meglepően egyszerű, de a játék egyáltalán nem az!

A játékmenet

Az alapjátékból ismerős három kor, vagyis forduló ez esetben három előre kirakott kártyaelrendezést jelent nyílt és rejtett lapokkal. A játékosok ezekből válogatnak, ügyelve rá, hogy közben az ellenfél nehogy leszorítsa őket a harci sávról, vagy éppen túlságosan nagy tudományos fölényre tegyen szert, mert az azonnal a játék végét jelenti! Ez, valamint a többféleképp kombinálható és felhasználható kártyák, a változatos kezdőállások, és persze a felépíthető csodák teszik igazán izgalmassá és megunhatatlanná a 7 Csoda: Párbajt.

Szabálykönyv

Angol nyelvű szabálykönyv

7 csoda: Párbajhoz házilag készített Vezetők kiegészítő

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan elérhető!
 • 6 980 Ft-tól
 • -13%-1 040 Ft

Beágyazás már oldalra


A fenti modul beágyazásához, csak be kell szúrdnod az alábbi kódot az oldalra:

<a href="https://tarsasjatekok.com/tarsasjatek/7-csoda-parbaj-2015" target="_blank" data-bgapp="boardgame">
  7 Csoda: Párbaj társasjáték<br>
  Tarsasjatekok.com - Magyarország társasjáték keresője! A társasjáték érték!
  <script>
    (function(i,s,o,g,r,a,m){
      ((g in o)&&('init' in o[g])&&o[g].init())||(a=i.createElement(s),a.src=r,
        a.async=1,m=i.getElementsByTagName(s)[0]);a&&m.parentNode.insertBefore(a,m);
    })(document,'script',window,'BGapp_module','https://tarsasjatekok.com/lib/bg.min.js');
  </script>
</a>
Mielőtt a használod a fenti kódot, kérlek olvasd és fogadd el az ÁSZF-ben leírtakat!

Kategória: Kártyajáték, Civilizáció, Városépítő, Ősi
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Kártya húzás, VIC-15 Circuit Breaker / Sudden Death, VIC-19 Tug of War, Draftolás

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézzed meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézzed meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (4)

7 Csoda: Párbaj társasjáték videók (11)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb két személyes játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2015

Legjobb stratégiai játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2015

Kommentek

Kommentek

 • Floranna

  2020-09-05 15:32:03

  Régen sokat játszottam az alap játékkal, és nagyon örülök, hogy megjelent a DUEL változat. :)

  Az egyik legjobb és leginkább szeretett kétszemélyes játékunk. :) Kompakt, az inzert is nagyszerű.

  Utazáshoz is tökéletes. :)

  Aki keres két személyes játékot, és szeret stratégikusan gondolkozni, annak nagyon ajánlós. :)

 • kemonszt

  2020-09-04 14:54:22

  A 7 csoda párbaj egy valódi két személyre tervezett mestermű!

  Ez volt az első két személyes társasjátékom, viszont az összes társasjátékom közül ezzel játszottam eddig a legtöbbet és ezt érzem az egyik legjobb befektetésemnek. Én alapból is nagyon szeretem a kártyajátékokat, így a 7 csoda is nagyon tetszett nekem, mert rendkívül élvezetes játszani és egyedi. Azonban a párbaj verzióval igazán feltették a pontot az i-re.

  Az eredeti 7 csoda komponenseit mesterien emeli át és helyezi nagyon hasonló, de mégis más kontextusba.

  A játékmenet egyszerűen tökéletes. A stratégia és tervezés minden szintje megjelenik a játékban. Egyaránt a rövidtávú döntésekben, mint pl. melyik kártyához engedjem hozzájutni az ellenfelemet. De hosszú távon is, már rögtön a játék elején a csodák kiválasztásával definiálják a játékosok a kvázi céljukat. [A játék kezdetétől szintén rendkívül befolyásolják döntéseiket más nagyon izgalmas faktorok is, a Pantheon és a Vezetők [fan] kiegészítők használata esetén is]

  Annak ellenére, hogy a játéknak micsoda mélységei bontakoznak ki, viszonylag egyszerűnek számít. Egyszerű és világos akciókat lehet végrehajtani minden körben, viszont az egyszerű döntések láncát és pozitív/negatív hozadékait már egy fokkal bonyolultabb átlátni.

  Kifejezett tetszik az, hogy a játékban nem csak egy győztes stratégia létezik. Összesen 3 féle mód van nyerésre: hadászati erőfölénnyel, tudományos erőfölénnyel és polgári győzelem (játék végi pontozás útján). A legjobb az, hogy bármikor lehet balanszolni egy jó kártya felhúzással a másik játékos erőfölényét és játék közben is lehet győzedelmeskedni.

  Így tehát a játéknak szinte végtelen az újrajátszhatósága, mivel a kártyaleosztások, felhúzási sorrendek, döntések eredményei, mind változnak minden játék során. Megkockáztatom, hogy kettő még csak hasonló menetet sem játszottam még vele.

  Aki két személyes társast keres magának, a legjobb szívvel a 7 csoda párbajt tudom ajánlani! :D

  Mellesleg ár-érték arányban is verhetetlenül jó szerintem.

 • kamaras2018

  2020-05-10 14:15:44

  Megjelenés: a doboz és a lapok is szépek, esztétikusak. Nincs tőle "hűha érzésem", de ettől függetlenül tényleg szép - 4/5 pont

  Újrajátszhatóság: hatamas újrajátszhatóság van benne köszönhetően a játék kialakításának: mindig más a lapok sorrendje, illetve néhány lap mindig kimarad - 5/5 pont

  Tanulhatóság: közepesen nehéz játék szerintem (nem vagyok gémer). Kell az elején 3-4 játék, míg teljesen megértesz mindent, te utána gond nélkül játszható. Aki már játszott 1-2 modern társasjátékkal, az hamar rá fog érezni - 5/5 pont

  Tematizáltság: nagyon szeretem a tematikus játékokat. Itt a tematizáltságot két részre osztom: egyrészt ha már begyakoroltátok, eléggé mechanikussá válik. Pár játék után már nem igazán érdekel, hogy milyen éptíménnyel bővítem a birodalmam, csak annyit látok már, hogy az adott építmény hány pontot ér. Így 5-10 játék után leválik a téma a játékról, és teljesen mechanikussá válik. Másrészt viszont végig adja a párbaj érzést. Azt érzem, hogy épp egy komoly csata közepén vagyok, amit mindenáron meg kell nyernem. Szabályosan érzem magamon a harci, felpaprikázott hangulatot, még az ember pulzusa is megemelkedik. Erre ráerősít a játék alaptémája, ami a háttérben ugyan, de végig ott van a játék során és növeli a feszültséget. Ez dícséretes, viszont a mechanikussá válás miatt csak 4/5 pont. Ettől függetlenül szerintem kihozták belőle a maximumot.

  Összességében 4/5 pontra értékelem, mert az egész játékra ugyanaz igaz szerintem, amit a megjelenés kapcsán írtam. Nagyon rendben van, de hiányzik belőle a "hűha érzés". Ettől függetlenül rengeteg partit beletettünk már, és még egyáltalán nem unjuk. Ajánlom minden kezdő és tapasztaltabb játékosnak!

 • gurzocsehi

  2020-05-08 15:39:59

  Nagyon jó játék! Tényleg jól működő két személyes társasjáték. 14 éves fiammal szoktunk vele játszan, általában katonai győzelemmel ő győz le engem.😊

 • szocskok

  2020-05-07 21:55:39

  Zseniális játék. Kategóriájában az egyik legjobb. Nagyon szép kivitelezés mind játék mechanikailag mind látványra. Nagyon magas az újrajátszahtósági faktora, egész végig fentartja a figyelmet, a legváratanabb helyzetekben fordulhat meg az állás. A katonai és tudományos fölény jelenléte sokat színesít a játékon. Nagyon taktikus, de sok múlik a szerencsén is, hogy mit rejtenek a lefordított lapok, és jól meg kell fontolni egy-egy lépést. Nincsenek rossz lapok, és kezdeti hátrányból is simán lehet nyerni, sose szabad elbíznia magát az ellenfélnek. Azonnal megtetszett amikor hallottunk róla, furcsának tűnt elsőre a játékmenet, de kedvenc lett.

 • harnos.szilvi

  2020-05-06 14:04:13

  A Hét csoda kétfős verziója zseniális, merem állítani, hogy még a nagytestvérénél is jobb. Pörgős, dinamikus, nagyon komoly stratégiai lehetőségekkel, és nekem kicsit könnyebben átlátható is. Talán mert itt csak egy fő akcióit és kártyáit kell a sajátunkon kívül figyelni, viszont azt nagyon.

  Nagy odafigyelést igényel a játék, rengeteg dologra kell figyelnünk. A saját gyűjtött lapjainkra, a partnerünk lapjaira, a következő körökben megszerezhető lapokra, ráadásul több mód is van a másik legyőzésére, szóval tényleg minden lépésünk és tettünk befolyásolhatja a játék kimenetelét.

  Győzhetünk katonai fölénnyel, bár ez szerintem nem túl gyakori, tudományos fölénnyel, illetve pontszámítással. Általában ez utóbbi szokott nálunk lenni.

  Megunhatatlan, mindig izgalmas, és maga a játék pedig gyönyörű. Szépek a kártyák, a csodák is szépségesek, nagyon igényes játék és az egyik legjobb a két főre tervezett játékok kínálatában.

 • pillango810

  2020-04-15 20:52:02

  Szerintem ez egy kiváló társas játék nemcsak barátok, hanem párok számára is. Különösen tetszik benne, hogy bár figyelni kell,hogy mit csinál az ellenfél, és sok dologgal kersztbe lehet tenni a másiknak, a játékban lehet győzelmet aratni az ellenfél városának teljes elpusztítása nélkül is.

 • renii96renii96

  2020-04-06 10:34:24

  A legjobb kétszemélyes játék amivel eddig játszottam!

  Nem ismerem igazán ez eredeti 7 csodát, mivel csak egyszer játszottam vele egy nagyobb társaságban, de annyira engem nem fogott meg. Erről a játékról viszont annyira jókat olvastam, hogy muszáj volt beszereznem. Minden várakozásomat felülmúlta. :) Mivel sokszor szoktunk itthon ketten játszani, mindig nyitva tartom a szememet az ehhez hasonló játékokra, így van is itthon jó néhány. Mióta ezt beszereztem az esetek 80%-ban ez kerül elő, ha ketten akarunk valamit játszani. Eddig a max 4 játék volt egyhuzamban.

  Ahogy kinyitja az ember a dobozt, máris kellemes a látvány fogadja. Minőségi, szépen kidolgozott komponensek egy jól kialakított tálcában ahol mindennek megvan a saját kis rekesze. Nálam ez már plusz pont. Szóval látványra és minőségre 5-ös! És a többi?

  Más téren sem érheti panasz! Gyorsan tanulható, nincs túlbonyolítva, viszont kellően összetett ahhoz, hogy ne legyen unalmas és megdolgoztassa az ember szürkeállományát. Elég sok a véletlen faktor ahhoz, hogy minden játék más és más legyen, így gyakorlatilag korlátlan az újrajátszhatósága. A szerencsefaktor véleményem szerint kellő mértékű, így nem lehet ráfogni a vereséget, de ad egy kis csavart az eseményekhez.

  Tényleg fél óra alatt lemehet egy játék! Gyorsan elő lehet pakolni, játszani vele egyet és az elpakolás után még másra is marad idő... hacsak nem kap el a lendület, mert akkor a 3. menet után még mindig visszavágót követel valamelyik fél.

  Bárki aki csak gondolkodik rajta, hogy le fog ülni kettesben játszani, és csak egy játékot akar otthonra amivel ezt megteheti, szerintem egyértelmű választás. De akár azt is mondhatom, hogy kötelező darab a gyűjteménybe.

 • mokiszin

  2020-02-28 14:25:51

  azt hiszem, ennél okosabb "2 fősítést" nem láttam. az amúgy is bitang jó és erős 7 csoda-élményt sikerült úgy leredukálni, hogy 2 főnek csodálatos időtöltés.

  párommal imádjuk, kötelező és örök helye van a polcon.

 • zebrastica

  2020-02-13 11:57:05

  Azon kevesek közé tartozom a párommal, akik nem szeretik túlságosan ezt a játékot. Az interakció egymással viszonylag kevés. De nagyon szépen megoldották a 2fősítést a 7 csodánál és ez már önmagában is piros pontot érdemel! Leválogatás tök jól működik, hangulata megvan!

 • realbandy

  2020-02-06 00:04:05

  Ez talán az egyik legjobb kétszemélyes társasjáték. Nekem is egyik személyes kedvenc és a világ top listán is elég előkelő helyet foglal el.

  Egy egy várost fogtok építeni, amelyek versenyeznek egymással minden téren, tudományok, építészet, nyersanyag termelés, kézműves termék és csodák építésében.

  Minden körben választhatsz egy kártyát, amelyet megépítesz a városodban, esetleg eladod pénzért vagy felépítesz belőle egy csodát. De jól gondold, meg mit választasz avagy mit hagysz ott az ellenfelednek.

  + Nagyon szép, sokkal szebb mint a nagy testvér, 3+ játékos változata

  + Rövid, de tartalmas

  + Több féle képpen lehet nyerni: tudományos győzelem, katonai győzelem, polgári győzelem (itt számítanak a győzelmi pontok)

  + kis dobozos kompakt

  - nem találtam benne olyan dolgot, ami ne tetszene

 • szzuzmo1995

  2019-11-19 17:15:40

  Egy fantasztikus két személyes játék, kötelező a társasjátékos polcokon. Mindenkinek ajánlom! :D

 • kebeleic

  2019-09-02 11:30:50

  Csak ajánlani tudom ezt a játékot. Zseniális ahogy magával ragadja az embert a világába és én tényleg azt érzem játék közben, hogy egy saját birodalmat hozok létre. A remek látványvilág mellett a mechanizmus is csodálatos. A játékszabály egyszerű, de mégis rengeteg taktikai lehetőséget rejt.

 • nagysandor.mc

  2019-07-24 18:35:58

  Talán az egyik, ha nem a legjobb kétszemélyes társasjáték. Érezhetően igény volt rá. Véleményem szerint az alapjáték két fő részére élvezhetetlen... :(

 • Herdd

  2019-05-24 21:42:54

  Remek játék, remek áron.

 • Hyuse

  2019-05-10 19:23:57

  Nagyon jó kivitelezése a 7 Csoda 2 fős változatának. Azonban a kiegészítője, a Pantheon 100%-ban ajánlott, mivel kijavítja az egyetlen hibáját a játéknak. (ugyanis a kiegészítővel fel tudod borítani a kártyahúzások sorrendjét, ezzel is megakadályozva, hogy felszabadítsd az utat az ellenfélnek egy olyan kártyához, amit nem szerettél volna, hogy megkaparintson)

 • kisszofi

  2019-04-02 16:11:21

  Tökéletes játék 2 főre. Van benne kihívás és mégis gyors játék

 • Szekely David

  2019-04-02 14:39:38

  A legjobb 2 személyes játék izgalmas nem túl hosszú és nem is túl rövid tökéletes kikapcsolódás ;)

 • tarnai_roland

  2019-03-02 08:59:51

  Hatalmas játék kis kártyákkal! Nekem személyszerint jobban bejön mint a 7 csoda, taktikusabb, kiszámíthatóbb. Talán az egyik legtökéletesebb kétszemélyes társasjáték. A katonai illetve tudományos győzelmet viszont szinte lehetetlen kivitelezni, de talán nem is baj, így tovább tart. :)

 • Peter

  2019-02-16 23:30:00

  Rendkívül élvezetes és sokrétű jatekelmenyt ad. Egyszerű játékszabály, komoly taktikai mélyseggel. Pároknak kiváló társasjáték! ☺️ Nálunk nagyon nagy kedvenc lett.

A 7 Csoda: Párbaj társasjáték és kiegészítői (8)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Bruno Cathala, Antoine Bauza
 • Illusztrátor:  Miguel Coimbra
 • Kiadók:  Lautapelit.fi, Repos Production, Kaissa Chess & Games, REBEL.pl, Korea Boardgames co., Ltd., Gém Klub Kft., Lifestyle Boardgames Ltd, Galápagos Jogos, Asterion Press, ADC Blackfire Entertainment, Ludicus, Ponva d.o.o., Sombreros Production, Siam Board Games, Pridemage Games
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svég, szolvén, horvát, ukrán, bolgár, szerb, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Dutch/English/Spanish edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • English first edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • English/Japanese first edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • English/Korean edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.6 cm x 20.6 cm x 5.1 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • German first edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: német
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Italian first edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Dutch/English/Korean edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 30.8 cm x 30.8 cm x 5.2 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.7 cm x 20.7 cm x 5.5 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • German second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: német
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.3 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 20.7 cm x 20.7 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Italian second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Nordic edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Romanian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: román
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 20.5 cm x 20.5 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Spanish first edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Ukrainian/Bulgarian/Korean edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 20.7 cm x 20.7 cm x 5.1 cm
 • English third edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 20.5 cm x 20.5 cm x 5 cm
 • Serbian/Slovenian/Croatian edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: szolvén
  • Méretek: 19.8 cm x 19.8 cm x 3.2 cm
 • English-only edition 2019, first printing
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.5 cm x 20.5 cm x 5 cm
 • English-only edition 2019, second printing
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.4 cm x 20.4 cm x 5.1 cm
 • Korean-only edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: Korean

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) 7 Csoda: Párbaj társasjátékhoz