7 Csoda: Vezetők
7 Csoda: Vezetők
7 Csoda: Vezetők
7 Csoda: Vezetők
Videó beküldése

7 Csoda: Vezetők társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2018
Értékelem!

Ez a játék a 7 Csoda - 7 Wonders kiegészítője.

A 7 Csoda: Vezetők egy könnyen tanulható kiegészítő a 7 Csoda - 7 Wonders társasjátékhoz, 2 - 7 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 40 perc. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2013-ban (Magyar Társasjátékdíj), illetve ebben az évben több, összesen 7 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére...

A 7 Csoda: Vezetők egy könnyen tanulható kiegészítő a 7 Csoda - 7 Wonders társasjátékhoz, 2 - 7 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 40 perc. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2013-ban (Magyar Társasjátékdíj), illetve ebben az évben több, összesen 7 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, az egyidejű akciók, a pakli tervezés és a draftolás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A világ egyetlen népe sem maradhat fenn megfelelő vezetők hiányában. Vajon felépültek volna a piramisok a fáraók irányítása nélkül? A görög filozófusok nélkül mennyivel lenne szegényebb kultúránk? A római hadvezérek hódításai nélkül vajon mennyire lennének fejletlenebbek a legkülönfélébb államok? Ahogy a világnak szüksége van Csodákra, úgy az embereknek is vezetőkre. Állíts erős vezetést városod élére és légy hatalmasabb, mint eddig bármikor!

Vezetők

A 7 Wonders első kiegészítője lehetőséget teremt arra, hogy különleges személyeket, vezetőket hívj segítségül a győzelem érdekében. A játék működése és célja alapvetően nem változik meg, viszont a játék új elemei módosítanak az erőviszonyokon és új taktikák válnak életképesekké.
A kiegészítő nem véletlenül kapta a Leaders címet: főszerepbe ezek a hatalmas személyiségek kerültek.
Harminchat vezetőlap került a dobozba, amelyből az egyik üres, így saját karaktert is alkothatunk. Ezek a lapok alapvetően úgy működnek, mint az eddigi létesítménylapok, igaz, ezeket nem szabad belekeverni az adott kor lapjai közé.
A vezetők palettája nagyon széles: a harcban jó szolgálatot tehet Hannibál, a teli kincstár Mídász segítségével sokkal több pontot hozhat, de Ramszesz céhei is sokat lendíthetnek városodon. Minden lap különböző támogatást nyújt, melyeket célszerű felhasználnod taktikád tökéletes kivitelezéséhez.
A sok személyiség közül valószínűleg lesznek olyanok, akikről nem sokat tudsz, esetleg a nevüket sem hallottad még. A szabálykönyv utolsó oldalain minden vezetőről olvasható pár mondat, így még tanulhatsz is egy keveset. Nagyon jó ötlet volt ez a készítők részéről.

Játékmenet

A játék egy új fázissal kezdődik, melynek neve Vezető fázis.
Ki kell osztanotok mindenkinek négy-négy vezetőt, a maradék lapokat pedig vissza kell tennetek a dobozba, nem fogjátok használni őket. A négy lap közül kiválasztotok egyet-egyet, amit képpel lefelé kiraktok magatok elé. A maradék három lapot mindenki továbbadja a jobb szomszédjának. Ezután a három lapból választotok egyet, képpel lefele lerakjátok, majd jobb szomszédnak átadjátok a maradékot és így tovább. Így az első kor előtt mindegyikőtöknek lesz négy lefordított vezetője.

A korok bővülnek egy új fázissal: toborzás.
Minden kor kezdetekor egyszerre fel kell fednetek egy vezetőt az előttetek lévők közül. A kiválasztott vezetővel a többi laphoz hasonlóan kell eljárni: vezető toborzása, Csoda építése, kártya eldobása.
Ha a toborzást választod, a vezető árát ki kell fizetned, ami minden esetben érmébe kerül. Kifizetés után a többi létesítményed mellé kerül és a kártya hatása érvénybe lép.
A Csodád következő szintjét is megépítheted a lap segítségével, mint bármely más létesítménylap esetén: kifizeted a következő szinted és a kártyát becsúsztatod a Csoda alá.
Amennyiben nem tudod, vagy nem akarod kifizetni a vezetőt, eldobhatod a kártyát három érméért.
A toborzási fázis után a megszokott módon folytatódik a játék.
A játék a harmadik kor befejezésével véget ér és kezdődik a pontozás, amely ugyanúgy zajlik, mint az alapjátéknál.

Kolosszeum, a nyolcadik csoda

A kiegészítő természetesen új csodát hoz a játékba, amely alapvetően a vezetőkre épül. A Kolosszeum segítségével olcsóbban, akár ingyen is kijátszhatod vezetőidet! Akár egy jól kiválasztott személyiség sikert hozhat, Róma játékosa pedig nagyon könnyen hozzájuthat ezekhez a különleges emberekhez.

További újdonságok

A dobozban találhatok még négy új céhet és hozzá egy kurtizánjelzőt, amikkel még inkább ki tudjátok használni az új lapok erejét. A pénz sokkal nagyobb szerephez jut, mint az alapjátékban, így ebből is kaptok 17 hatos értékű érmét. Új pontozófüzet is jár a kiegészítőhöz, amely immár az új szabályoknak megfelelő mezőt tartalmaz.

Csodás kiegészítő

A 7 Wonders méltó kiegészítőt kapott, így ha tetszik az alapjáték, nyugodtan kipróbálhatod ezt is. Az új Csoda, a vezetők, a céhek… minden jól működik! A játék kiegyensúlyozott maradt, egy parti ideje sem lett sokkal hosszabb, valamint a pénz és a hadsereg is sokkal fontosabb lett.
Az újdonságok viszont új hibákat hozhatnak. Sajnos az első néhány játék alatt problémás lehet a vezetők ikonjainak értelmezése, így lehetséges, hogy eleinte fel kell majd lapoznotok a szabálykönyvet.
Te fel tudod építeni a Kolosszeumot Julius Caesar támogatásával?

Hivatalos honlap
Szabálykönyv

Kártyák száma: 41db

Forrás: Szellemlovas
5 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 6 110 Ft-tól
 • 5 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Civilizáció, Városépítő, Kiegészítő, Ősi
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Váltakozó képességek, Egyidejű akciók, Pakli tervezés, Draftolás

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (2)

7 Csoda: Vezetők társasjáték videók (4)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • kardostibor44

  2023-07-11 15:24:09

  A klasszikus 7 csoda játék számomra legjobb kiegészítője, sőt megkockáztatom, hogy bőven adhatták volna modulként az alapdobozhoz.

  Előnyei:
  -Ami nagyszerű benne, hogy nagyon kevés komponens és szabály segítségével dobja meg az alapjátéktól kapott élményt. Hisz nem teszünk egyebet, mint eggyel többször draftolunk, valamint koronként van lehetőségünk +1 kártya kijátszására.
  - A vezetők segítenek már a játék elején egy hosszútávú terv kialakításában.
  - Még ilyen egyszerű képességekkel, amikkel a játék operál, sikerült (szerintem) a történelmi személyekhez megfelelő skilleket párosítani.

  Hátrányai:
  - Nem igazán tudok semmi negatívat mondani, talán csak annyit, hogy ha valaki egy vezetővel hamar elárulja, hogy ő milyen stratégia mentén szeretne lapokat szerezni, akkor a többiek ezt könnyen megakadályozhatják. De ez nem is igazán a játék hibája.

  Összegezve: nem mondom, hogy kötelező kiegészítő, mert az alapjáték enélkül is szórakoztató, de talán ez áll a legközelebb hozzá, hogy annak mondható legyen.

  Ha trükkösebb kártyákat szeretnél az egyes korokba: Cities (Városok)
  Ha teljesen új élményt akarsz, ami már eléggé eltér a szokásos hét csoda partiktól: Armada
  Sajnos a Bábelhez még nem volt szerencsém, így arról nem tudok itt személyes véleményt mondani.

  BGG értékelés: 10/6 Pont, mint az alapjáték. Ha épp olyan kedvem van, szívesen játszok vele.

 • ballonnorbert

  2020-12-20 18:45:38

  Ma vettük meg a Vezetőket és az Armadát. Egyelőre csak a Vezetőket próbáltuk ki, de hihetetlen mennyire feldobja az alapjátékot. Bátran ki lehet jelenteni, hogy kötelező része a játéknak, mert egyáltalán nem bonyolítja meg a játékot viszont teljesen újraformálja a gondolkodásmódot és a taktikákat.

 • Alleira

  2020-10-15 12:46:42

  A 7 csoda: Vezetők szerintem minden 7 csoda rajongónak must-buy kategória, ráadásul szerintem egész jó áron hozzá lehet jutni.

  Az ókori témában nagyon szépen belesimul, tovább építve ezt a világot. A Róma csodatábla eléggé lenyomja a többit, szeretek más erős táblákat összeválogatni hozzá, mert a több felhasználható vezető kártya, hihetetlen előnyhöz tudja juttatni az őt birtokló játékost.

  Nem nyújtja meg jelentősen a játékidőt, szerintem kb. 10 perccel lett így hosszabb, de nagyon megéri. Mi a 7 csodát már csak akkor játszuk kiegészítők nélkül, amikor "újoncokat" avatunk be ebbe a társasba. Amíg az Armada nem jelent meg, ez volt a kedvenc kiegszítőm hozzá.

  Továbbá nagyon szeretem, mikor egy játék lehetőséget ad arra, hogy a játékos is hozzáadjon az élményhez, azzal, hogy kapunk egy üres Szemiramisz kártyát, amiben a képesség helye üresen lett hagyva, azt írhatunk rá, amit csak szeretnénk.

  Vegyétek, vigyétek és játsszatok vele sokat, mert ez egy igazi örökzöld lesz szerintem sok év múlva is :)

 • gombos.marci

  2019-09-19 16:15:32

  Szerintem kötelező a 7 wonders mellé, sokat hozzátesz a játékhoz !

  Ezen kívül mi még a cities és az armada kiegészítőt használjuk - cities szintén fel tudja dobni rendesen a játékot, az armada már kevésbé hasznos, de mégiscsak hozzátesz kicsit...

A 7 Csoda - 7 Wonders társasjáték és kiegészítői (25)

 • 7 Wonders: Manneken Pis társasjáték Kiegészítő

  7 Wonders: Manneken Pis – first available as a promotional item at Spiel 2010, then distributed later via the BGG Store and Spielbox – is a wonder that can be used with the 7 Wonders base game in order for players to have more choices of wonders available to them. Unlike the wonders included with the base game, Manneken Pis produces no resource of its own...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • 7 Csoda: Vezetők társasjáték Kiegészítő

  A világ egyetlen népe sem maradhat fenn megfelelő vezetők hiányában. Vajon felépültek volna a piramisok a fáraók irányítása nélkül? A görög filozófusok nélkül mennyivel lenne szegényebb kultúránk? A római hadvezérek hódításai nélkül vajon mennyire lennének fejletlenebbek a legkülönfélébb államok? Ahogy a világnak szüksége van Csodákra, úgy az embereknek...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 5
  • Max. ajánlott játékosszám: 7
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  7 Csoda: Vezetők társasjáték Kiegészítő 6110 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • 7 Wonders: Catan társasjáték Kiegészítő

  7 Wonders: Catan is a mini-expansion for the 2011 Kennerspiel des Jahres winner 7 Wonders that pays homage to the SdJ poster child The Settlers of Catan. 7 Wonders: Catan debuted at Spiel 2011 with all funds collected from sale of the expansion being donated to Aktion Deutschland Hilft. Contents: 1x Wonder cardboard 1x Wonder randomizer card 1x "Klaus...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • 7 Wonders: Cities társasjáték Kiegészítő

  A régi világra nem csak a csodák miatt tekintünk oly’ nagy tisztelettel. A piramisok és a Nagy Fal mellett városok is állnak, melyek talán még nagyobb jelentőséggel bírtak a korukban, mint azok a gigászi építmények. Most ezek a városok kerülnek terítékre, melyek irányításával Ti lehettek az ókor legnagyobb szereplői! Az ókori városok A 7 Wonders második...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 8
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  7 Wonders: Cities társasjáték Kiegészítő 8990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • More Wonders... (fan expansion for 7 Wonders) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Myths (fan expansion for 7 Wonders) társasjáték Kiegészítő

  7 Wonders: Myths is a multifaceted fan expansion for 7 Wonders. A city sacrifices resources, or meets building prerequisites, to invoke the "divine blessing" of an ancient deity from Greek, Egyptian, and/or Babylonian mythology. Divine blessings occur in the age in which they are invoked and are gone at the end of the age. It contains: - 35 myth cards...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • 7 Wonders: Wonder Pack társasjáték Kiegészítő

  Ebben a kiegészítőben 4 új csodát építhetünk fel, melyek természetesen új lehetőségeket biztosítanak. - Kínai nagy fal - Különlegessége, hogy a csoda (fal) részeit bármilyen sorrendben felépíthetjük, hiszen ez a csoda nem magasságával, hanem inkább szélességével tűnik ki. - Stonehenge - Ennél a csodánál érthető módon a sok kő ér majd sokat, mind pénz...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  7 Wonders: Wonder Pack társasjáték Kiegészítő 3790 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Lost Wonders (fan expansion for 7 Wonders) társasjáték Kiegészítő

  Lost Wonders is a fan-created expansion for 7 Wonders. This expansion adds a number of new boards and abilities to enhance and expand the game play of 7 Wonders, 7 Wonders: Leaders, and 7 Wonders: Cities. Ancient Wonders Angkor Wat Beiping Chichén Itzá Ithákê Lhasa Rapa Nui Yamato Venerable Wonders Antiócheia Capua Helvetia Persepolis Sparta Venezia Game...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Game Wonders (fan expansion for 7 Wonders) társasjáték Kiegészítő

  Game Wonders is a fan expansion for 7 Wonders. It adds new wonders with a game theme to extend the game play of 7 Wonders and it's expansions 7 Wonders: Leaders and 7 Wonders: Cities. Play Transylvania and get stronger for every enemy you defeat, Jerusalem that gives you additional Gold and Victory Points for every new leader your neighbors hire, or devote...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Empires (fan expansion for 7 Wonders) társasjáték Kiegészítő

  Download: 7 Wonders - Empires With this fan-expansion, there are three possible game modes you can play, and one variant that can be added to any game. It is my hope that these modes will open up new options and styles of play for you and your friends. From a different, more comprehensive 2-player mode to a strategic, deep, 4+ player team game, these new...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 3
  • Komplexitás: 3/5
 • 7 Wonders: Babel társasjáték Kiegészítő

  Az ókor számos építményt hagyott hátra az utókor számára, melyeket legendák öveznek. Bábel tornya egyike ezeknek a monumentális alkotásoknak, melyek vallási indíttatásból emelkedtek a magasba, egyszerre összehozva és megosztva az emberiséget. Vajon ti képesek lesztek közös nevezőre jutni és együtt építeni a tornyot, vagy elbuktok a feladat során? Bábel...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  7 Wonders: Babel társasjáték Kiegészítő 8090 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Sailors (fan expansion for 7 Wonders) társasjáték Kiegészítő

  "By following the river, we arrive at the sea." - Plautus Come aboard and travel the seas. Exercise your natural skills for trade and interact with more players than before. You like the interaction, but you’re feeling more bellicose? Well, invade them rather than trade with them, or do both, after all, you rule on the seas. Control military and commercial...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 9
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Ruins (fan expansion for 7 Wonders) társasjáték Kiegészítő

  "The human lot is to always choose the lesser of two evils." - Aristotle With Ruins, your civilizations are on the decline. Will you restore your previous glory or will people come and visit your city for its ruins? With this expansion, enjoy a new type of gameplay and adapt your strategy. Will you take advantage of the decline of your enemies while...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 3/5
 • Collection (fan expansion for 7 Wonders) társasjáték Kiegészítő

  "You can discover more about a person in an hour of play than in a year of conversation." - Plato Do you have all the official wonders, the 7 basic ones, the ones from expansions and goodies? Yet you still want more? Download this mega Wonders pack with no less than 50 new wonders from the antiquity. From the edge of the Mediterranean sea to the Indus...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 9
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • 7 Csoda: Párbaj társasjáték

  Kire emlékszik majd a történelem? – ókori birodalmak párbaja A 7 Csoda: Párbaj kétfős társasjáték tapasztaltabb játékosok számára is. Felépíthetjük csodáinkat, fejleszthetjük haderőnket, építhetünk különleges épületeket, tudományos áttöréseket érhetünk el – többféle úton eljutva a végső győzelemig... És hogy milyen utak vezetnek oda? Gondolkodtatok-e már...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 2
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  7 Csoda: Párbaj társasjáték 6000 Ft-tól! - 7 felhasználó és 49 üzlet árulja ezt a játékot!

 • 7 Wonders: Leaders Anniversary Pack társasjáték Kiegészítő

  A csomag 15 új vezetőt tartalmaz.Angol:The 7 Wonders: Leaders Anniversary Pack is a mini-expansion for 7 Wonders: Cities and 7 Wonders: Leaders that contains fifteen new leaders, including Gorgo, Cornelia, Enheduanna...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • 7 Wonders: Cities Anniversary Pack társasjáték Kiegészítő

  A csomag 15 új épületet tartalmaz, amelyekkel új taktikai lehetőségeket nyílnak meg előttünk. (Néhány ebből: Emlékmű, Vámház, Hamisító, Csempésztároló)Angol:The 7 Wonders: Cities Anniversary Pack is a mini-expansion for 7 Wonders and 7 Wonders: Cities that contains fifteen new buildings, including a memorial, a customs office, a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • 7 Csoda: Armada társasjáték Kiegészítő

  Hódítsd meg a tengereket! – a 7 Csoda kiegészítője. A 7 Csoda: Armada kiegészítővel a népszerű, Év játéka díjas társasjátékot új mechanizmussal bővíthetjük. Terjeszkedhetünk a tengereken és meghódíthatunk szigeteket, hogy kereskedelmi, hadi és egyéb előnyökhöz jussunk. A játékhoz szükség van a 7 Csoda társasjátékra! Az alapjátékot az Év Játékának jelölték...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  7 Csoda: Armada társasjáték Kiegészítő 8000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 7 üzlet árulja ezt a játékot!

 • 7 Csoda (2021-es kiadás) társasjáték

  Építsd fel az ókori világ hét csodájának egyikét! Hozd meg a megfelelő döntéseket és teremts egy virágzó civilizációt ebben a rendkívül pörgős, színes, ötletes civilizációs kártyajátékban. De ne feledd, a csoda megépítése csak az egyik útja a pontszerzésnek. Rengeteg izgalom, taktika és stratégia, egy mindössze félórás játékban! A 7 Wonders kártyás...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 7
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  7 Csoda (2021-es kiadás) társasjáték 11980 Ft-tól! - 2 felhasználó és 42 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Modern Wonders (fan expansion for 7 Wonders) társasjáték Kiegészítő

  Modern Wonders is a fan print&play expansion for 7 Wonders. Created by and with cooperation of top ranked players from Boardgamearena.com ladder. This expansions aims to provide variety, while maintaining great balance. It uses some concepts from 7 Wonders Cities expansion. Regular update balance patches are scheduled to provide the best experience for the...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • 7 Csoda: Építészek társasjáték

  Építsd fel az ókor legjobb mini birodalmát! Mindannyian arra törekszünk az életben, hogy nyomot hagyjunk magunk után. Így voltak ezzel a nagy ókori építészek is. Az egyik ilyen építészként célod, hogy olyan csodát alkoss, amely – akárcsak te – az emberi találékonyság és leleményesség bizonyítékaként vonulhat be a történelemkönyvekbe! A 7 csoda: Építészek...

  • Játékidő: 25 perc
  • Min. játékidő: 25 perc
  • Max. játékidő: 25 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 5
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  7 Csoda: Építészek társasjáték 8998 Ft-tól! - 1 felhasználó és 45 üzlet árulja ezt a játékot!

 • 7 Wonders: Companion App társasjáték Kiegészítő

  7 Wonders Companion is the official game aid for 7 Wonders. It includes an exclusive wonder: Cupertino. —user summary This application will offer you unparalleled ease of play, with multiple options: A new exclusive wonder: Play with Cupertino, created specially for the occasion! Random drawing of wonders: For a quick game setup. You can also choose not to...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • 7 Wonders: Edifice társasjáték Kiegészítő

  A csodákon túl közösen már épületeket is emeltek! Te is kiveszed majd a részed? A 7 Wonders: Edifice (munkacím... 7 Csoda: Építmény? - szerk.) kiegészítőben a játékosok együtt dolgozhatnak a közösségi épületek felépítésén. Ha kiveszed a részed az építésből, és az épület felépül, jutalomban részesülsz. A részvétel nem kötelező, ugyanakkor, ha kimaradsz...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  7 Wonders: Edifice társasjáték Kiegészítő 10990 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • 7 Wonders: Societas Praeficarum Guild Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • 7 Wonders: Engineers Guild Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  40 perc
 • Játékosok:  2 - 7
 • Ajánlott életkor:  13+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Antoine Bauza
 • Illusztrátor:  Miguel Coimbra
 • Kiadók:  Lautapelit.fi, Repos Production, REBEL.pl, Gém Klub Kft., Galápagos Jogos, Asterion Press
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, magyar, olasz, japán, norvég, lengyel, portugál, spanyol, svéd

Alternatív nevei


Kiadások

 • Asmodee English edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29 cm x 14.7 cm x 4.8 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Asmodee Spanish edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 14.5 cm x 28.6 cm x 4.3 cm
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 15 cm x 20 cm x 5 cm
 • Lautapelit.fi EN/FI/SW edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14.3 cm x 28.7 cm x 4.2 cm
 • REBEL.pl CZ/JP/PL edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: cseh
 • Repos EN/IT/NL/SP edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 14.5 cm x 29 cm x 4 cm
 • Repos English edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14.4 cm x 28.6 cm x 4.3 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Repos French edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: francia
 • Repos German edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
 • Repos German second edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 14.5 cm x 29.5 cm x 4 cm
 • Repos Italian edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: olasz
 • Repos multilingual EN/FR/DE/NE edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: holland
 • English/Dutch/Japanese/Polish edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 14 cm x 28.5 cm x 4 cm
  • Súly: 500 kg
 • Repos French second edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 14.3 cm x 28.6 cm x 4.2 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Repos multilingual EN/FR/IT/SP edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
 • Repos German edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: német
  • Méretek: 14.5 cm x 29.5 cm x 4 cm
 • Repos multilingual EN/PL/SP edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14.4 cm x 28.8 cm x 4.3 cm
 • Repos multilingual EN/SP/FI/SW edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14.3 cm x 28.7 cm x 4.2 cm
 • Repos EN/NL/DE edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 28.6 cm x 28.6 cm x 4.1 cm
  • Súly: 1 kg
 • Repos FI/SW/DK/NO edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 14.4 cm x 28.7 cm x 4.2 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • Repos German edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: német
  • Méretek: 14.5 cm x 29.5 cm x 4 cm
 • Repos multilingual EN/JP/ES edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14.3 cm x 28.7 cm x 4.2 cm
 • Repos multilingual EN/NE/PL edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: holland
 • Galápagos Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: portugál
 • Rebel Polish edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: lengyel
  • Súly: 0.8 kg
 • Repos English-only edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14 cm x 28 cm x 4 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • English-only R15 edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14 cm x 28 cm x 4 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • English-only R16 edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14 cm x 28 cm x 4 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 14.5 cm x 29 cm x 4 cm
 • English-only R18 edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14 cm x 28 cm x 4 cm
  • Súly: 0.4 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) 7 Csoda: Vezetők társasjátékhoz