Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Ezekben már biztosan indulhatsz az idei Társasjátékos Olimpián!

Igaz, hogy március elsejére ígérték a kiadók, hogy közzéteszik, mely játékaikat nevezik ténylegesen (merthogy már volt egy előzetes nevezés, a közönségszavazásra) a 2020-as Társasjátékos Olimpiára, de eddig ezt csak a a Gémklub tette meg. Az előzetes közönségszavazás csak részben számított, íme, a lista:

Azul, 7 csoda, Kingdomino, Dobble és Splendor - ezekben már biztosan indulhatsz az idei Társasjátékos Olimpián - metabro.hu

Igaz, hogy március elsejére ígérték a kiadók, hogy közzéteszik, mely játékaikat nevezik ténylegesen (merthogy már volt egy előzetes nevezés, a közönségszavazásra) a 2020-as Társasjátékos Olimpiára, de eddig ezt csak a a Gémklub tette meg. Az előzetes közönségszavazás csak részben számított, íme, a lista: Az borítékolható volt, hogy mivel a kiadónak idén nagy tervei vannak a ...

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

21Márc

Pierrot: “A köldökzsinór, ami a telefonjainkhoz köt bennünket, egyben fojtogató póráz”

Érdekes | 2020.03.21. 23:48:07

A Koncertblog és a Metabro közös nagyinterjúja következik.

19Márc

BoardGame A játék most tényleg nem csak játék – pánik helyett játssz, társasjátékos mozgalom indul

Érdekes | 2020.03.19. 11:47:00

Az biztos, hogy az, hogy mindenki inkább otthon van, mert felelősségteljesen óvatos, és nem megy közösségbe, vagy mert egyszerűen nincs is hova menni, alapvetően nagyon is kedvez a társasjátékozásnak.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Azul
  • Kingdomino
  • Splendor
  • Dobble
  • 7 Csoda - 7 Wonders