Terra Mystica
Terra Mystica
Terra Mystica
Terra Mystica
Videó beküldése

Terra Mystica társasjáték

társasjáték, 2018
Értékelem!

A Terra Mystica egy összetett társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1 - 2.5 óra is lehet. A játékot az Év Játékának választották 2013-ban (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a...

A Terra Mystica egy összetett társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1 - 2.5 óra is lehet. A játékot az Év Játékának választották 2013-ban (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a hatszög-rács, a terület befolyásolás/irányítás, az útépítés és a trn-06 pass turn order mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Tündék, félszerzetek, sellők, fakírok, alkimisták, törpék, óriások, nomádok...

...és még sorolhatnám. Mindenkinek egy a célja, minél nagyobb területen elterjedni és értékes birodalmat kiépíteni. A játékban 14 féle nép közül választhatsz, akik természetesen egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. A játék célja, hogy úgy építsd ki birodalmad, hogy minél több pontot gyűjts.

Formáld kedvedre a világot!

Bizony, ez lesz az elsődleges feladatod a Terra Mystica földjén. Ahhoz, hogy nagy birodalmat alakíts ki, terjeszkedned kell. Ez azonban korántsem olyan egyszerű. Ez a világ azért különleges, mert lakosai saját kedvükre formálhatják a területet. Minden fajnak van egy saját tereptípusa, s csak ezen tud létezni, építkezni, fejlődni. Ha más területre kíván terjeszkedni, előbb át kell, hogy alakítsa azt. Fajtól függ, hogy ez mennyi munkába kerül. Ugyanis pl. a Nomádoknak, akik a sivatagban érzik jól magukat sok munkájukba kerül egy vizes-mocsaras területet átalakítani. Ugyanakkor egy száraz, sziklás, hegyes vidéket már kevesebb munkával formálnak meg.

Építkezés, épületláncolatok

Ha sikerült átalakítanod egy területet, vagy saját tereptípusra terjeszkedned, akkor nekiláthatsz az építkezésnek. Ezt mindig egy alap házikóval kell kezdened, melyet később kereskedő házzá fejleszthetsz. Ezután két út áll előtted - vagy erődőt építesz belőle vagy templomot. Minden épület más-más előnyökkel és bónuszokkal jár. A kis házikók pl. munkásokat adnak, míg a templomok papokat. Ha legalább négy összefüggő épülettel rendelkezel, akkor várost is alapíthatsz, melyek után szintén pont jár.

A szárazföld korlátjai

Egy idő után bizony szűkös lesz a terület, melyen elkezdted birodalmad építeni. A térképen található szárazföldeket, területeket folyók választják el. Ezeket átszelni csak a hajózás ismerete után vagy hídépítés akcióval lehet. Azonban kezdetben előnye is van annak, ha egymáshoz közel helyezkedtek el. Amikor ugyanis egy olyan települést, házat építesz át, mely egy másik játékossal szomszédos, az neki is és neked is előnyökkel jár. Kezdetben így egymás dolgát könnyíthetitek meg. Később, azonban már inkább akadályozzátok egymást. Az egyensúlyt neked kell megtalálnod majd a játék közben.

Erő-keringtető

Minden játékos tábláján van egy mókás “erőmű”, melyben a misztikus energiát jelképező erő-jelzőket kell tologatnunk. Ez igen trükkös, mert használni csak azokat tudod majd, melyek elérték a 3. buborékot. Az így megszerzett erő-jelzőket igen hatékony akciókra költheted el vagy átválthatod papra, munkásra vagy éppen pénzre.

Akciók tárháza, lehetőségek kavalkádja

Természetesen a játékmenet fő momentuma, hogy az adott népedből és az adott lehetőségekből a legjobbat hozd össze. Köröd során rengeteg akció közül választhatsz: talajformálás és építkezés, fejlesztések (hajózás, ásó, épületek), papok képzése, különleges akciók. Addig akciózol ameddig szeretnél és tudsz, ha befejezted köröd, passzolsz.
Az akciókon kívül két extra dolog is van, amire érdemes figyelni. Az egyik, hogy kihasználd saját kis bónuszlapkádat, melyet még a kör elején, illetve a passzoláskor szereztél meg. Ezenkívül érdemes még az adott kör bónuszlapkájára is figyelned, mellyel rengeteg plusz pontot zsebelhetsz be.

Vélemény

A Terra Mystica egy kellően összetett stratégiai játék. Rengeteg lehetőséget és nagy újrajátszhatóságot ígér, köszönhetően a 14 féle fajnak, az akciók, bónuszok sokféleségének és változatosságának. A grafikája és a tartozékok kidolgozottsága szemetgyönyörködtető, a kivitelezésre sem lehet semmi panaszunk. Najó - egy apróság - hogy a doboz kialakítása szimplán üres, a szortírozást neked kell megoldanod.
Mindenképp gyakorlottabb játékosoknak ajánljuk, illetve azoknak, akik kedvelték a Small World-öt, de annál bonyolultabb játékra vágynak. A szabálykönyv szépen felépített, jól érthető. A játék nyelvtudást nem igényel, s már elérhető a szabály és a fajok képességeinek magyar nyelvű fordítása is.

Linkek:

A Ketaklub oldaláról - Magyar játékszabály, Játékos segédlet, Fajok leírása
Részletes szabálymagyarázat-videó, angolul

Forrás: Szellemlovas
9 felhasználó és 7 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 17 500 Ft-tól
 • 16 ajánlat

Kategória: Fantasy, Civilizáció, Közgazdaság, Építés / Terjeszkedés
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Hatszög-rács, Terület befolyásolás/irányítás, Útépítés, TRN-06 Pass Turn Order, Tech Trees / Tech Tracks, VIC-04 Victory Points as a Resource, Játék végi bónuszok, Változó setup, ECO-05 Income, Increase Value of Unchosen Resources, Különböző típusú munkás, Chaining

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Terra Mystica társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Terra Mysticamd.markusz

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság miatt eladó, magyar szabályt adok mellé.

0 érdeklődő


Terra Mysticapalmai.david2, Budapest - Újpest, Infopark, M3-M4 vonala.

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest - Újpest, Infopark, M3-M4 vonala.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Angol / francia szabállyal, nagyon szép állapotban eladó. Fire & Ice kiegészítővel (10.000Ft) együtt 27.000Ft-ért vihető. Minden alkatrészről nagyfelbontású képet tudok küldeni az érdeklődőnek. Cserélni valószínűleg nem szeretném, de ha valami különlegessel lepsz meg, lehet mégiscsak elcsábulok. Mottó: "Csak a kísértésnek nem tudok ellenállni!" Érdeklődők esetén a személyes átadást választót részesítem előnyben, a csomagküldéssel szemben.

0 érdeklődő


Terra Mysticaxabee, Széll Kálmán tér

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Széll Kálmán tér! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

jó állapotban, magyar nyelvű

1 érdeklődő


Terra Mysticaromanretesz, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

További eladó játékaim: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZlcVjqPXpyDvxW14NrHM_grk1RGc-K4BhH3223HrDDE/edit#gid=0

0 érdeklődő


Terra Mystica+Automa Solo boxanikopal

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Alapjáték magyar, a solo box angol. Csere szóbajöhet: Rettegés Arkhamban: A kártyajáték, A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén – Árnyas ösvények kiegészítő, Lacrimosa. Átvételi lehetőségek a következők szerint, ha útba ejthető, akkor szívesen házhoz is viszem, mikor Budapesten járok: személyesen Fóton | heti két-három alkalommal XIII. Forgách utca környékén napközben | Foxpost/Packeta a vevő terhére előre utalás után

0 érdeklődő


Terra Mysticagviktor88, Gödöllő

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Gödöllő! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Csak kipróbált hibátlan és hiánytalan, nyelvfüggetlen játék. 2015-ös mini kiegészítővel együtt.

1 érdeklődő


Terra Mysticathomyerk1, árpád híd bp

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: árpád híd bp! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Terra mystica Kiskieg Fa rendező angol/német nyelv de nyelvfüggetlen, magyar szabály neten elérhető minden érintetlen állapotban, a doboz csak bontva volt és beleraktam a kiskieget

0 érdeklődő


Terra Mystica+Automa Solo boxstilhungry

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Terra Mystica, plusz egy automa solo box. 2 játék van benne. Átvehető észak Budapesten megbeszélés szerint vagy fox/packetta a vevő terhére.

0 érdeklődő


Terra Mysticabeachboy

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

újszerű állapotban, magyar nyelvű

3 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (5)

Terra Mystica társasjáték videók (10)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb stratégiai játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2013

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2013

Leginnovatívabb játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2013

Kommentek

Kommentek

 • ronaiheni

  2022-09-17 16:26:44

  Vannak játékok az ember életében , amiktől ódzkodik ..és amikor elkerülhetetlenül mégis kipróbálja , rájön mit hagyott volna ki ha nem veszi rá magát a kipróbálására. Eddig nem sok játékkal voltam így és sokszor utólag jogosan tartottam egy -egy játéktól ( Tavernák Tiefenthalban ) ami kipróbálás után jogos volt a tartózkodásom. Nem íg p. a Schyt . És a terra mystica . Nem adja magát könnyen , sok befektetett enrgia . De egy igazán remek játék . kéri az időt a csendes elmélyült gondolkodást . Nem is való mindenkinek. Aki óriás hősies csatára mások lerohanására vágyik nem itt kapja meg amire vágyott. itt kell az idő mire kialakul az irányvonal és kibontakozik az ellenfelek taktikája . Kell idő magunknak is , hogy kiteljesedjünk , mert bizony van min agyalni. Mint egy igazi háztartás , itt bizony nem dúskálunk , nincs mindenre pénz....sőt néha semmire.

 • barbi725

  2021-09-07 09:28:32

  Én még csak 2 főset játszottam, úgy is jó, de pl. nekem a Mars terraformálása sokkal jobb úgy. Jó lenne több fővel is kipróbálni, csak nehéz egy komplex játékhoz társaságot találni, ha a baráti társaság nem olyan

 • gelupapa

  2021-07-29 07:10:57

  Heti rendszerességgel játszunk 4 fővel. Túl vagyunk legalább a 20. játékon. Azt hiszem el lehet mondani, hogy ez az a játék amikor mindenhogy szűk a gatya. Nincs pénz, nincs munkás, nem elég az idő, nem jut erre nem jut arra. Rendkívül kevés erőforrásból kell kihozni a lehető legtöbbet. A játék nagyon jó ha valakinek kihívást jelent egy ilyen helyzet. A játékidő 1,5 - 2 óra ha senki nem esik át a gondolkodásban a ló túloldalára. Egyetlen probléma, hogy 2 fővel nem igazán működik a játék. Mindenképp a felső polcon a helye.

 • harnas1207

  2020-09-10 10:42:29

  Köszi az ajánlókat, bár nem akartam a Terra oldalán más játékokról beszélni. Az általad felsoroltak közül már kipróbáltunk többet is, van ami kedvenc lett, van ami nagyon nem jött be. A Nyugati királyság lovagjait egyébként nagyon ajánlom! Viszatérve a Terra Mysticára, köszönöm az észrevételeket, fájó szívvel veszem le a bakancslistáról...

 • gevanda

  2020-09-09 10:17:44

  Én kb fél éve kerestem nehéz eurós játékot, ami két fővel is élvezetes.
  Terra Mysticára a többség azt mondta, hogy két főre unalmas, és hogy nem elég nagy az interakció. A játéknak az a lényege, hogy kik a szomszédaid, és hogyan terjeszkednek, két fővel meg ugye mindenkinek csak egy szomszédja van, így elveszik a játék lényege. (Erről az Őrült Lajos király két kastélya között játék jut eszembe, annak is a szomszédok viselkedése a mozgató rugó. Nem egy saját kastélyod van, hanem mind a két szomszédoddal építesz egy-egyet, és a játék végén az alacsonyabb pontszámú kastélyod pontját kapod meg. Ezt is lehet két fővel játszani, de itt is elveszik két főnél ez az izgalmas és furcsa felállás, ami a lényeg: hogy versengek is a szomszédommal, de össze is dolgozom vele.)
  Vannak, akik szűkített pályával, csökkentett területtel játszák: a térkép keleti felét, a folyón túl le kell választani, és a templom sávok ötödik szintjére bábukat kell tenni. Azt mondják, így jobb, növeli az izgalmat, kikényszeríti az interakciót és egymásra építkezést, de ők is azt mondják, hoyg többen az igazi.
  3-4 főt mondanak ideális játékos számnak.

  Minket meggyőztek ezek az érvek, és nem vetük meg. Helyette Marco Polo kereskedő - Világutazó játékot vettük, és imádjuk, két fővel egy óra alatt lejátszunk egy menetet, és minden menet új élményt nyújt. Korokon át szintén megvan, annál heavybb euro játékot nem találsz :D A mars terraformálása szintén ebbe akategóriába tatrozó, és élvezetes ketten. Az Everdell lazább, könnyebb, de szintén jó ketten, gyönyörű, és játékidőben is nekem szimpatikusabb a másfél órájával. A Nyugati királyság lovagjaival személyes tapasztalatom még nincs, de nekünk az általad említett kategóriában ez a következő kívánságunk, már kosárban is van.

  Gaia Projecttel sincs tapasztalatom, de ez a Terra Mystica egy változata, amit akár egyedül is játszhatsz, és ketten is élvezetes. A témája elég más, itt az űrben kell terjeszkedned, de az alapokat a Terra Mysticától vette át.

 • tomoabraham92

  2020-09-08 16:01:41

  Játszható ketten, de nem az igazi.

  Ugye alapjáraton vannak olyan játékvégi pontozások benne, amik bizonyos kategóriában az első 3 helyezettet díjazzák, így 2 játékos esetén a 3. helyezett pontjai nem kerülnek kiosztásra. Ezzel talán még nem is volna akkor gond, de a játékban annak is nagy jelentősége van, hogy az ellenfeleid épületei közül hány van te épületeid szomszédságában. Ha úgy jön ki a lépés játék közben, akkor mind a két játékosnak nehéz lehet majd a saját épületeit fejleszteni a szomszédság kérdés miatt és ezáltal bevételhez jutni.

  Megjegyzem, hogy én is úgy tanultam meg játszani vele, hogy csak egy ellenfelem volt, de nagyot dobott a játék élvezhetőségén, amikor beszállt hozzánk egy 3. játékos is.

 • harnas1207

  2020-08-19 12:59:46

  Sziasztok!

  2 fővel mennyire élvezhető?

  Kicsit Small World beütése van a dolognak, amit szeretünk, de igazából egy nagyon ütős és nehéz euros játékra vágyunk. Ez lehet a legjobb választás?

 • jenei.balazs87

  2019-09-13 09:44:29

  Mára már klasszikussá vált gamer játék nagyon komoly taktikai-stratégiai mélységekkel. Játékmester bemutatóját javaslom igénybe venni hozzá. A grafikája szerintem gyönyörű. :) Aki mégis ráunna, a Gaia Projecttel mehet tovább ugyanezen a vonalon. Abszolút ajánlós!

 • Valezius

  2019-09-04 14:29:42

  A játék különlegessége, hogy 14 eltérő képességű faj közül választhatunk. Ha mindegyiket ki akarjuk próbálni 2-3 alkalommal, akkor 50 játékot játszottunk úgy, hogy még csak az ismerkedés fázisban vagyunk! 3 játékos esetén összesen 1680! különböző kombináció képzelhető el.

  A játék nagyon absztrakt, nagyon számolós, a téma helyett inkább az egymás mellé rakott szabályok mozgatják a játékot. Akinek fontos az átélhető téma, annak nem feltétlenül jó választás.

  Hátrányok: A játék hosszú, sokszor 2 játékos versenyt fut egy kulcsfontosságú mezőért, és aki lemarad róla az nagyon nehéz helyzetbe kerül. Szabályai elég összetettek, jó ha van valaki, aki már ismeri a játékot és a szabályok mellett pár taktikai tippet is ad.

  3-4 fővel ajánlom, de csak annak, aki tudja mire válalkozik.

 • kelemen.ati

  2019-05-04 12:32:49

  Ez egy összetett stratégia játék, ami komoly gondolkodást igényel. Már a kezdésnél hosszasan "törpölnünk" kell a megfelelő faj kiválasztásában. Rengeteg faj van a játékban és mindnek megvan a saját különleges képessége, amivel jól taktikázva győzelemre törhetünk. A mára már igazi klasszikussá vált játékban találkoztam először ezzel a mechanikával, hogy a leépített épületek helye adja a következő köröm bevételét. Ebben a birodalom építős játékban hatalmas az újrajátszhatóság, köszönhetően a 14 választható fajnak és a random kezdő "setup"-nak. A játékidő nem rövid, de magával ragadó a csupán 6 körből álló játék. Rengeteg minőségi alkatrész jellemzi a játékot. A gémereknek jó választás, illetve azoknak is, akik szeretnének egyet/ki lépni a családi játékok világából.

 • Felberzoli

  2019-04-03 09:37:23

  Köszi a jellemzést, ezek alapján jónak tűnik 😁

 • c.gergo

  2019-03-30 07:46:38

  Elsőre bonyolultnak tűnhet de nem az! ez tipikusan az a játék, amit megtanulni könnyű, jónak lenni benne nehéz! Igazi heavy-euro! száraz mint egy 2ismereletlenes egyenlet, de nagyon élvezetes! égeti az agyat rendesen.

A Terra Mystica társasjáték és kiegészítői (11)

 • Terra Mystica: 4 Town Tiles társasjáték Kiegészítő

  A small free expansion, handed out to fans at Spiel 2013. This mini-expansion includes four new Town tiles, increasing the total number of Towns that may be formed in a game to 14. Tile 1: When taking this Town tile, get 2 Victory points and move 2 spaces forward on each of the 4 Cult tracks. This tile provides 2 Town Keys. Tiles 2 and 3 (double-sided):...

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 100 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Terra Mystica: Bonus Card Shipping Value társasjáték Kiegészítő

  This Bonus card for Shipping value rewards navigation at the end of the round. It provides 3 Power during income, and when you pass with this Bonus card, you get a number of Victory points equal to your Shipping value multiplied by 3. It was available as part of Spielbox Magazine issue 6/2013 and was sold in the BoardGameGeek.com store. It was rereleased...

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 100 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Terra Mystica: Fire & Ice társasjáték Kiegészítő

  A Terra Mystica: Tűz & Jég a Terra Mystica játék kiegészítője, amire szükség van a kiegészítővel való játékhoz. A kiegészítő egy új játéktáblát, 6 új csoportot és további játékvariációkat tartalmaz, amelyek még változatosabbá teszik a játékot. Az új csoportok: Jetik, Jégtündérek, Sárkányurak, Akolitusok, Alakváltók és Folyójárók. Ezek még több izgalommal...

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 100 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Terra Mystica: Fire & Ice társasjáték Kiegészítő 10000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 7 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Terra Mystica: Big Box társasjáték

  Kevés játékot díjaztak annyira az elmúlt években, mint a Terra Mystica-t! Ebben a békés stratégiai játékban te döntesz a frakciód sorsáról. Válassz a boszorkányok, a darklingok, a sárkánymesterek és 17 másik frakció közül. Formáld a világot saját elképzeléseid szerint, és építsd meg az épületek rengetegét. Fejleszd őket, és rendszeres bevételként szerezz...

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Terra Mystica: Big Box társasjáték 48737 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Terra Mystica: Erweiterungsbogen társasjáték Kiegészítő

  Terra Mystica: Erweiterungsbogen (German for "Expansion Sheet"), a promotional mini-expansion released at Spiel 2015, is a compilation of old and new mini-expansion content. It includes: The previously released Bonus Card Shipping Value and 4 Town Tiles promos. A special landscape tile for each faction, with official rules determined by Helge Ostertag and...

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Terra Mystica: Erweiterungsbogen társasjáték Kiegészítő 3990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Terra Mystica: Gaia Project társasjáték

  Építsd fel galaktikus birodalmadat a nagy sikerű Terra Mystica szellemi nyomdokaiba lépő Gaia Projectben. A roppant méretű galaxisban értékes nyersanyagokban dúskáló bolygók várják, hogy rettenthetetlen űrutazók megkaparintsák őket. Civilizációd évszázadok óta vágyakozik a csillagok felé, hogy ismeretlen világokat fedezzen fel. Most végre...

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 5/5

  Terra Mystica: Gaia Project társasjáték 20000 Ft-tól! - 7 felhasználó és 10 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Terra Mystica: Merchants of the Seas társasjáték Kiegészítő

  The factions of Terra Mystica have opened their doors for business beyond the trading post in Terra Mystica: Merchants of the Seas. More trade flows between the factions with their brand new ships sailing on the rivers. A new large building, the shipyard, upgrades your shipping or range and produces ships with twenty faction board extensions. Factions that...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 5/5

  Terra Mystica: Merchants of the Seas társasjáték Kiegészítő 9990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 10 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Terra Mystica: Automa Solo Box társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Terra Mystica: Automa Solo Box társasjáték Kiegészítő 5000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 8 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Terra Mystica: Fan Factions társasjáték Kiegészítő

  • Terra Mystica: Big Box társasjáték

   • Játékidő: 150 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 150 perc
   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • Komplexitás: 5/5

   Terra Mystica: Big Box társasjáték 29000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 3 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Terra Nova társasjáték

   Irányítsd a tíz aszimmetrikus frakció egyikét a Terra Mystica egyszerűsített változatában. Válassz 10 különböző frakció közül, amelyek mindegyike más és más képességekkel rendelkezik. Terjeszkedj a központi térképen a lehető legügyesebben, és körről körre teljesíts bizonyos kitűzött célokat. A többi frakcióval békés versengés közepette emeljetek...

   • Játékidő: 90 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 90 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott játékosszám: 3
   • Max. ajánlott játékosszám: 4
   • Min. ajánlott játékosszám: 3
   • Ajánlott életkor: 12+ éves
   • Komplexitás: 3/5

   Terra Nova társasjáték 15000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 9 üzlet árulja ezt a játékot!

  Részletes adatok

  Részletek

  • Játékidő:  1 - 2.5 óra
  • Játékosok:  2 - 5
  • Ajánlott életkor:  12+
  • Komplexitás:  Összetett
  • Tervező:  Jens Drögemüller, Helge Ostertag
  • Illusztrátor:  Dennis Lohausen
  • Kiadók:  Z-Man Games, Zvezda, Devir, White Goblin Games, Filosofia Éditions, HomoLudicus, MINDOK, Gém Klub Kft., Bard Centrum Gier, Swan Panasia Co., Ltd., Cranio Creations, Feuerland Spiele, テンデイズゲームズ (Ten Days Games), FunBox Jogos, Capstone Games, Mandala Jogos
  • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, lengyel, portugál, orosz, spanyol

  Alternatív nevei


  Kiadások

  • English/German edition
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 21.6 cm x 31.6 cm x 9.3 cm
  • Dutch edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: holland
   • Méretek: 22.7 cm x 31.6 cm x 9.3 cm
   • Súly: 2.2 kg
  • English/French first edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 22.4 cm x 31.5 cm x 9.1 cm
   • Súly: 2.5 kg
  • German second edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: német
   • Méretek: 22.7 cm x 31.5 cm x 9.1 cm
   • Súly: 2.2 kg
  • German third edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: német
   • Méretek: 22.6 cm x 31.6 cm x 9.3 cm
   • Súly: 1.9 kg
  • Italian edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: olasz
   • Méretek: 22.4 cm x 31.5 cm x 9.1 cm
   • Súly: 2 kg
  • Japanese edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: japán
  • Polish/Czech edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: cseh
   • Méretek: 21.6 cm x 31.6 cm x 9.3 cm
   • Súly: 2 kg
  • Chinese edition
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: kínai
  • HomoLudicus Spanish edition
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 22.4 cm x 31.6 cm x 9.1 cm
   • Súly: 2.4 kg
  • Russian edition
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: orosz
   • Méretek: 22.4 cm x 31.6 cm x 9.1 cm
   • Súly: 2.6 kg
  • Devir spanish edition
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 9.5 cm
  • German edition 2015 with awards
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: német
   • Méretek: 22.7 cm x 31.5 cm x 9.1 cm
   • Súly: 2.2 kg
  • German fourth edition
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: német
   • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 9.5 cm
   • Súly: 2.4 kg
  • Portuguese first edition
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: portugál
  • Hungarian edition
   • Kiadás éve: 2018
   • Nyelv: magyar
   • Méretek: 22.4 cm x 31.6 cm x 9.1 cm
  • Portuguese second edition
   • Kiadás éve: 2018
   • Nyelv: portugál
   • Méretek: 22.4 cm x 31.6 cm x 9.1 cm
  • English second edition
   • Kiadás éve: 2020
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 22.7 cm x 31.5 cm x 9.1 cm
   • Súly: 2.2 kg

  Hasonló játékok

  Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Terra Mystica társasjátékhoz