A Mars terraformálása
A Mars terraformálása
A Mars terraformálása
A Mars terraformálása
Videó beküldése

A Mars terraformálása társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

A Mars terraformálása egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A játékot az Év Játékának jelölték 2016-ban (BGG), illetve 2016-ban és 2017-ben több, összesen 3 másik jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a...

A Mars terraformálása egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A játékot az Év Játékának jelölték 2016-ban (BGG), illetve 2016-ban és 2017-ben több, összesen 3 másik jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, a hatszög-rács és a pakli tervezés mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Megindul a verseny a Mars lakhatóvá tételéért!
A Mars terraformálása egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A játékot az Év Játékának jelölték 2016-ban (BGG), illetve 2016-ban és 2017-ben több, összesen 3 másik jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a darab elhelyezés, a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, a pakli tervezés és a kártya húzás mechanizmusokra.

A Mars lakhatóvá tétele
Víz, oxigén, és a megfelelő hőmérséklet...Ez a három dolog, amire biztos, hogy szükség lesz, ha a vörös bolygón képzeljük el a jövőt. Biztosítsd ezekből Te a legtöbbet, és tedd lakhatóvá a Marsot!

A kezdetek
Lesznek a kezedben kártyák, amikkel különböző nyersanyagokra és előnyökre tehetsz szert. Ráadásul vannak olyan kártyák, amiknek az akcióját többször is felhasználhatod – néhány jól megválasztott lap a játék végéig nagy segítségedre lesz!

Költsd el a már megszerzett MegaKreditjeid (M€)! Ez nem hangzik túl jól, igaz? De hidd el, hosszú távon kifizetődő lesz, ha a rendelkezésedre álló M€-eket hőerőművek építésébe, óceáni területek kialakításába, vagy egy új város alapításába fekteted!

Ültess növényeket! Ezzel két legyet ütsz egy csapásra, mert nem csak a Mars felszínét teszed kellemesebbé, de az oxigénszintet is növelni tudod. Ráadásul a nagy metropoliszok lakói mindig örülnek a zöld felületeknek, így ha városok mellé telepíted a növényeid, még plusz pontokat is kaphatsz!

A magabiztos játékosok díjakat is alapíthatnak, és ha teljesítik a feltételeket a játék végén, elnyerhetik az értük járó plusz pontokat.

Csak rajtad múlik, milyen erőforrások termelését fejleszted, mire költöd a rendelkezésedre álló nyersanyagot, és milyen mérföldköveket sikerül majd elérned. A lehetőségeid száma végtelen! De vajon az előrelátásod és stratégiai érzéked is megvan hozzá, hogy a lehető legjobb döntéseket hozd meg?

Magyar nyelvű játékszabály
Letöltés

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Magyar nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 9% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 12 000 Ft-tól
 • 48 ajánlat

Kategória: Sci-Fi, Közgazdaság, Környezet, Építés / Terjeszkedés, Gyár / Manufaktúra, Világűr
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Kollekció gyűjtés, Váltakozó képességek, Hatszög-rács, Pakli tervezés, Terület foglalás, Vedd el, Solitaire, TRN-04 Progressive Turn Order, Tech Trees / Tech Tracks, VIC-04 Victory Points as a Resource, Játék végi bónuszok, Változó setup, ECO-05 Income, Contracts, Draftolás, Tags

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

A Mars terraformálása társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

A Mars terraformálása + kiegészítőkrealbandy, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

A csomagban: Terraforming Mars alapjáték: 15 000 HUF Laserox fa insert: 8 000 HUF Extra: minden kártya védőben van. Elsősorban együtt szeretném eladni, így a fentiekhez képest is kezdeményesen 27 000 HUF adom. Ha csak külön külön megy, akkor fenti árak az érvényesek.

2 érdeklődő


A Mars terraformálásaenyimeee, Budapest , Zugló, Tárnok, Farmos

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest , Zugló, Tárnok, Farmos! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladóvá vált , 2 éve ül a polcon , és nagyjából 2x került elő a játék összesen. A dobozról tudok képet küldeni a beltartalom hibátlan, szinte új.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (4)

A Mars terraformálása társasjáték videók (15)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Az Év Gémerjátéka

jelölt, Spiel des Jahres, 2017

Legjobb egyszemélyes játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2016

Legjobb stratégiai játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2016

Kommentek

Kommentek

 • maszlagadam27

  2022-08-24 09:30:26

  Egy barátomnak köszönhetően már viszonylag hamar, még kezdő koromban sikerült megismerkednem a Mars terraformálásával. Láttam, hogy nagyon népszerű, kíváncsi voltam miért, így komplexebb játék ellenére rábólintottam a kipróbálásra (szerencsére nagyon jól tanította meg a szabályokat gémer cimborám). Egyből a mélyített játékostáblákkal sikerült elkezdeni a játékot, így szerencsére a csúszkálás frusztrációval egyáltalán nem találkoztam. Összetettsége ellenére nem éreztem, hogy folyamatosan nehezítő mini szabályokkal/megkötésekkel kell küzdeni, az első játék után letisztult teljesen a kép. A tematika, noha nem áll közel hozzám, zseniálisan kristályosodik ki a játékmenet során. Egészen jó látni, hogy töltődik fel élettel, a kopár központi játéktábla, ahogy haladunk előre. A kártyák szövegei egyértelműek, hatásuk a rendkívül magas darabszám miatt kellően elétérő és változatos. Noha a kártyahúzás nem kis szerencsefaktorral jár, a játék hossza miatt nem igazán teszi élvezhetetlenné a partit, mert hosszabb távú stratégiai döntéseket kell hoznunk, így okos megoldásokkal ezt ki tudjuk küszöbölni. Remekül működik két fővel (mi így szoktuk játszani), valamint a solo módja is élvezhető. Visszatérő téma a játék megjelenése. A grafika a táblát és a kártyákat illetően valóban abszolút minimalista, de szerintem egyáltalán nem csúnya. Nyilván ez teljesen szubjektív vélemény, de azért egy Nagyfeszültséggel vagy a Hansa Teutonica első kiadásával összehasonlítva szerintem nem kérdés, hogy a Mars messze veri az említett két játékot külcsín szinten. Szerintem nagyon igényli a Kezdetek kiegészítőt, ha tartósan a polcon tervezzük tartani, nagyon ajánlom a beszerzését. Összességében a Mars terraformálása egy remek játék, de óvatosan kell felé közelíteni. A nagy hype abszolút jogos, de mindenképpen ismerkedj meg más játékokkal is, mielőtt rámész erre, ha kezdő vagy, mert enélkül hosszúnak, száraznak, kevés sikerélményt nyújtónak fog tűnni. Esetleg kérd tapasztaltabb játékos segítségét hozzá!

 • ronaiheni

  2022-04-17 18:38:14

  Számomra ez volt a beszippantás a modern társasjátékokba. Egyszer csak azt gondoltam amikor a gyerekek kicsik voltak olyan sokat játszottunk , de mióta nagyok leragadtunk a Rizikónál, igaz ezt mindenki imádta , de éreztem kezd kevés lenni a csak egymás aprítása. Azóta is kerülöm a wargame-ket. Hallotam valakitől a Játszóházasokról és ezt kértem szölinapi ajándéknak. Sok új játékról olvastam , hogy szuper , nosza bejelölgettem amik felkeltették a kiváncsiságomat. És ez volt az első amit kaptam . Nosza nekiültem és addig rágtam a szabályokat , amíg végig nem toltam egy vesztes partit...aztán két három alkalom után már jöhetett bármi. És a férjem azóta is utálja ezt a játékot, mivel eza vég kezdete volt a pénztárcánkra nézve. Azóta sokt társasunk lett de ez még mindig favorit akár solo módban is. Bár a kártyamechanizmus máshol is előjön , még mindig lenyűgöz , hogy 2-300 kártyával pár fém kockával megalkotta valaki ezt a rendkívüli játékot. Van akinek bejön van akit hidegen hagy ...de mindenképp más szemszögbe helyezi a modern társasokat.

 • dopa10

  2022-03-16 23:05:04

  Szerintem már mindent leírtak, ami fontos, de azért pár gondolatot írnék a játékról:

  • Eddig bárkinek mutattam, elnyerte a tetszését, széleskörben elterjedt játék, sok esetben olyanokkal is közös pont, akikkel nem hasonló a társasjátékos ízlésünk
  • Jó ár-érték arányúnak tartom, noha a "játékostáblák" kétségtelenül borzalmas minőségűek, és nem is praktikusak, a megakredit-jelölő kockák már eleve kopva érkeztek
  • Sokféle stratégia van, a legtöbb kártya nem abszolút erős vagy gyenge, hanem attól függően érdemes kijátszani, hogy a játék elején/végén jut hozzád, illetve passzol-e a már megkezdett stratégiádhoz
  • Ebből adódóan magas az újrajátszhatósága
  • Nekem eddig mindig kártyákkal sikerült nyernem, úgy tűnik, az "általános projektek" nagyon kevés esetben megérősek
  • A tablóépítés miatt igen nagy az asztaligénye, a kiegekről nem is beszélve. Gyakorlatilag még 2 fős játéknál is alig látsz rá a másik kijátszott lapjaira.
  • A dizájn szerintem nagyon rossz (főleg a játékostábla... amit esküszöm, fáj táblának hívni:D ), a kártyák illusztrációi sem egységesek
  • Túl sok az adminisztráció benne, ami fárasztó, és van, hogy kimarad valami (pl letettem egy növényzetlapkát -> kapok lehelyezési bónuszt, nő az oxigénszint -> nő a TR is, és ha óceán mellé tettem, 2 megakreditet is kapok, plusz ha az oxigén addig nőtt, hogy hőt is növelhetek, akkor azt külön leadminisztrálni.) Nem igazán jó folyton azon gondolkodni, kihagytam-e valamit, meg figyelni a többi játékosra is, kihagynak-e valamit. Ez számomra határozottan ront az élvezhetőségen

  Összességében: egy ideig le voltam ragadva ennél a játéknál, azóta már rengeteg más stratégiai játékot megismertem, amikben a fenti negatívumok kevésbé vannak jelen, így akármennyire is zseniális játéknak tartom, nem ad már akkora élményt, hogy más játékokkal szemben ezt vegyem elő. Eladni csak azért nem adom el, mert ez volt az első társasjátékom, és ennek köszönhetem a hobbit.

  Az Árész expedíciót viszont kíváncsian várom.

 • Kellernita

  2022-01-28 19:43:15

  Nekem ez a játék még mindig a kedvenceim közé tartozik és szerintem sosem fog lekerülni erről a listáról 😊 Nem tartom olyan vészesen csúnyának, mint azt sokan mondják, igazából mára már a védjegye is valahol és nem cserélném le, ha hirtelen valami új design-ban piacra dobnák. Mára már azt is elfogadtam, hogy nincs insertje, hacsak nem fektetsz be egyre, ami kb egy játék ára..az insert nálam az a téma, amire sajnálom a pénzt. Játékra sokat képes vagyok elverni, néha a minik.hu-ról rendelek ezt-azt feldobni egy asztalképet, de az insert... Anélkül is el van a dobozban a cucc és ha jól rendszerezed a kis simitózárasokba a dolgokat, nem vészes a ki- és elpakolás. Valóban nem a legtutibb minőség összességében, (főleg nem az áráért), de minden hátrányért kárpótol a játékélmény.

  Imádom, hogy bármennyi akciód lehet és mindent megcsinálhatsz, amire van erőforrásod, nem az van, hogy van 2 akciód és utána viszlát..

  Szeretem, hogy nem előre meghatározott forduló- és körszám van megadva, hanem a játékosok alakítják azt.

  Azt is szeretem, hogy bármikor be lehet fejezni egy fordulót, de ezzel nem rövidítjük le a másik játékos(ok) ét és fordítva.

  A szerencsefaktor a kártyákat illetően belefér, mert kibalanszolja, hogy eldöntöd mi kell, összenézheted a meglévő kártyáiddal milyen kombókat alkothatsz és már a vásárlás során kvázi megtervezed a teljes generációra az akcióidat. Olyan láncokat építhetsz ki, hogy nem győzöl a lapok között válogatni, csak meg kell látni az összefüggéseket. Szerintem nincs benne semmi "adut" , a kombók lesznek ütősek és ez csak a játékoson áll, hogy meglátják-e.

  Jó érzés a játék végén látni a terraformált Marsot és a rengeteg kiterített kártyát.

  Kiérdemelte a helyet a hype-vonaton 🥰

 • syndi-cate

  2022-01-18 12:54:40

  Nagyon jó pakliépítős stratégia, ketten is prímán játszható, az egyik legjobb játék a piacon. Számtalanszor elővesszük, ha akad 2-3 fölös óránk.

 • Zsomboo

  2021-12-29 20:18:43

  Nem maradtál le semmiről, úgy néz ki nálam ment félre valami info. Igen, az Árész Expedícióra gondoltam, de valamiért az volt a fejemben, hogy ez is egy újabb kieg. Mentségemre szóljon, hogy a Marsot az alap játékon kívül maximum 2 kieggel játszuk, a többit már nem követtem nyomon.
  viszont így közelebbről megnézve ezt az "újragondolást", egészen szimpatikusnak tűnik.

  A Terraformátor gyűjtő dobozból egyébként nekem a 3D területlapkák tetszenek a legjobban. Azokat néztem külön is, hogy jó lenne beszerezni.

 • godzsakattila

  2021-12-29 18:59:35

  Igen jelen esetben nehéz eldönteni jó lett volna-e egy insert, ugyanis ha van, akkor a kiegek neccesen mennek bele, kivéve, ha direkt olyanra van megcsinálva, de az meg hogy néz ki, hogy egy alapjátékhoz gyártott insertet eleve úgy alakítanak ki, hogy beleférjenek a kiegek. Ennek lenne egy ilyen üzenete: "szét szedtük részletekre a játékot, hogy többször fizess". Szóval ha lett volna, én már tuti kiszedtem volna azóta 😅

  Zsomboo: Igen a terraformátor doboz kiváló tárolásra és a lapkák is szépek, de én még féláron se venném meg (nem szólom le azt aki megveszi, más az igényszintünk, ha neki megéri tegyen úgy, a játék megérdemli a törődést ez nem vitás), de mi lesz az eljövendő kiegekkel? Azok kiszorulnak majd valószínűleg.... De te most milyen kiegre utaltál? Az Árész-expedícióra? Mert az nem kieg hanem egy "újragondolás", ami külön működik. Vagy ha van valami amiről lemaradtam, akkor alig várom, hogy megtudjam 😄

 • sandor6

  2021-12-29 14:33:58

  Viszont így, hogy nincs invert, tuti minden belefér a dobozba🤣

  Viccet félretéve, én úgy gondolom, ezzel már nem akartam szórakozni és úgy voltak vele, akinek kell megveszi vagy csinál magának.

  Ilyen szerintem a külön vásárolható játékos tábla. Anélkül nem tudnánk játszani vele, mert minden percben elcsúsznának a jelölők.

  Ellenpélda pl. a Takenoko. Ott minden elfer az insertben, és így is van benne egy rakat zacskó amit kb nem is használunk, hanem elraktuk más játékok alkatrészeinek tárolására😃

 • Bator

  2021-12-28 21:26:51

  Most karácsonyra kaptuk és nekünk nagyon tetszik.

  Igazi gémer játék, nagy újrajátszhatósággal

 • Zsomboo

  2021-12-26 22:37:00

  Az insert hiánya általános probléma. Nehezen tudom elhinni, hogy annyira megnövelné a gyártás költségeit, ha tennének a dobozba egy normális - legalább karton - insertet. Vaaaagy - összeesküvés-pártiak előnyben - a játékot gyártó cégek érdekeltségébe tartoznak az insertet gyártó cégek is, és így próbálnak még több profitot termelni. 🤨 Minden esetre idegesítő, hogy veszel egy viszonylag sok alkatrészt / kártyát tartalmazó játékot, és gyakorlatilag a dobozba bele van hányva minden, meg kapsz mellé egy kötet zacskót. ...már jó ideje készülök neki ülni egy habkarton insert elkészítésének, már csak a habkarton hiányzik :D , de még nem sikerült rá időt szakítani. Vagy megveszi az ember a Terraformátor gyűjtő dobozt, amiben sok sok extra van, pl a marha menő 3D lapkák, DE az idén kijött új kieg meg már nem fért bele.... 🤡 Ki érti ezt...

 • sandor6

  2021-12-26 21:28:31

  Nekünk Menyasszonyommal ez továbbra is a kedvenc játékunk. Nagyon szeretjük, hogy változatos és ahányszor játszunk, annyiszor lesz más és más stratégia a nyerő. Egyetlen negatívum számomra, hogy a doboz nem tartalmaz semmi jellegű insertet. Azt, meg ha csak a szokásos karton elválasztót, nagyon elbírt volna.

  Egy jó tanács, ha nem szeretnétek a játék közben idegbajt kapni, akkor javaslom beszerezni a játékos táblákat, ami a dobozban lévő papír helyett ezerszer jobb.

 • szacsoka

  2021-11-19 22:42:10

  Mondhatni első komolyabb társasjátékom. Igaz nem egyszerű a szabályrendszere, de érdemes rászánni 1-2 játékot, amikor ismerkedik vele az ember, de igazából már itt olyan flowba kerül a játékos, hogy nem engedi el és csúnyán függővé válhat. Persze ott az érem másik oldala, hogy ha az ismerkedő fázisban nem jönnek a szexi rucis marslakócskák, akkor sajnos nem hiszem, hogy később még jöhet a rózsaszín marsi porfelhő.

  Elsőre párban játszottuk. 4-5 órás játszmák voltak. Szerintem, aki 3 alá viszi, az csak kapkod és nem élvezi a hangulatot. Sokadik játék után is élvezettel olvasom a kártyák neveit, szövegeit. Nem csak az akciókat nézem.

  Nemrég viszont valami isteni sugallat révén kipróbáltam szólóban és .....fenomenális!!!!! A játéktól sokszor szegte kedvet, hogy ha csak egy órácska van, akkor felesleges belekezdeni. De a szóló mód pörgős. Feszes és félelmetesen nyomasztó tud lenni a megkötés. Nagyon más taktikát igényel.

  Bár olvastam több helyen is,hogy itt jobban kell taktikázni. De azért nem mindegy, hogy hogyan jönnek a lapok.

  Szóval, aki imádja a scifit és belefér a családi kasszába, tegyen egy próbát. Ha necces az utóbbi, akkor online verziónak adjon egy esélyt. Ha elkapja a hangulat, spóroljon rá.

 • hierroo

  2021-09-23 21:57:06

  Igen a hőmérő egy kicsit kiemelkedik még mindig. Szerintem főleg a fehér kerete okozza, hogy annyira rikít az űrben. :) De ettől függetlenül meg lehet szokni, és értékelem hogy próbáltak kicsit alakítani rajta.

 • porcine

  2021-09-22 20:02:21

  Köszi az infót! Tenyleg sokkal jobban néz ki, bár a hőmérőn még egy picit dolgozhattak volna, de ez már csak kukacoskodás.

 • barbi725

  2021-09-22 17:39:36

  Aki még esetleg nem találkozott vele, lehet rendelni külön playmateket a Mars terraformálásához, ezeken rajta vannak a kiegészítők is, ahogy látom. Itt a link: https://www.deepcutstudio.com/product/game-mat-terraforming-mars-bundle-2/?fbclid=IwAR1phi_oN8p1NNQe9nuO6_8Zc8dDls1dDq3F1AhDTAU0f7Ytjt_VGlWXwww

  Bár borzalmasan drága, én tuti, hogy nem rendelnék ennyiért, számomra ez inkább csak érdekesség, de hátha másnak megér ennyit. :) És ez szerintem nem is ronda. :D

 • porcine

  2021-09-13 15:11:34

  Mentségemre szóljon, hogy még azelőtt előrendeltem az On Mars-t, mielőtt terraformáltam volna. :)

  De ne legyenek előítéleteid ebben az esetben, egy próbát megér a terraformálás, mert tényleg élmény. Könnyen tanulható, nagy mélységű, változatos, tempós, csak baromi ronda!:)))

 • Csiracsirke

  2021-09-13 14:47:32

  Az On mars egy munkáslehelyezős játék itt colonyzálni kell és fejleszteni persze megférhet a kettő de én feleslegesnek gondolom ha már megvan az egyik, ez az én személyes véleményem lehet azért gondolom így mert én nem ültem fel a terraformálós hype vonatra ettől függetlenül lehet jó játék nekem eddig kimaradt de nem is nagyon erőltetem

 • porcine

  2021-09-13 07:10:13

  Abban teljesen igazad van, hogy az On Mars sokkal szebb, de a két játék nem fér meg egymás mellett? Ezt azért kérdezem, mert írtad, hogy ha valaki az On Mars-t megnézi, az utána nem fog terraformálni. Nem teljesen más a két játékmechanika?

 • Csiracsirke

  2021-09-13 00:41:12

  Én úgy gondolom hogy akinek ez a játék megvan az meg fogja nézni az On Marst is és onnantól kezdve a terraformálás nem nagyon fog előkerülni. Megvan egy barátomnak az utobbi de engem nem vett meg ellentétben az On Mars-al sokkal szebb játék és többet is nyújt.

 • porcine

  2021-09-12 23:40:41

  Én sem hiszem, hogy marketing fogás. Azonban szerintem nem lehet akkora költség egy rendes grafikusi munkát megfizetnie a kiadónak, hogy inkább ilyen formában adja ki, mint szebben, rendezettebben. Pláne, hogy hierroo-val egyetértve, a doboz szerintem is pofás lett, simán vállalható. Egyszerűen nem értem például, hogy a főtáblán hogyan lehetett a hexákat úgy kijelölni, hogy lelógjon a Marsról. Tudom, hogy ez más számára apróság, abszolút lényegtelen, de engem zavar. Nagyon. És még jópár ilyen hülyeséget tudnék említeni, de a játékélmény meg zseniális.

 • godzsakattila

  2021-09-12 22:40:54

  Nem hiszem, hogy marketing fogás, de az árát lejebb tartotta, ez biztos és ez közvetve hozzá járulhatott a sikeréhez.

 • hierroo

  2021-09-12 22:04:28

  Eddig nem figyeltem rá Ian O'Toole munkásságára, de most meg is néztem, és tényleg érdemes ránézni a műveire. Tudtam, hogy szeretem az illusztrációit, csak azt nem tudtam, hogy ő készítette őket. Pedig a Lisboa, az On Mars, a Nemo's War és még egy csomó Lacerda társasjáték grafikusa. Például nekem a Lisboa már régen is nagyon tetszett, tényleg jól néz ki. (Ezt csak véletlenül találtam)
  Visszatérve a Mars Terraformálására. Hogy ne szapuljam annyira, azért a doboz szerintem nem rossz. És a feladatát jól el is végezte, mert hányan megvették! Meg aztán kit érdekel, hogy milyen a kinézet, amikor még ezzel is elérte a lényegét a játék, és szeretik és ismert lett. (Egyébként van egy olyan gyanúm is, hogy pont emiatt mert a kinézete olyan lett amilyen, ezért még ismertebb lett, mintha egy jobban kinéző grafikát kapott volna. Lehet hogy direkt marketing fogás?)

 • barbi725

  2021-09-12 19:35:50

  Hát nekem eddig semmi bajom nem volt a játékostáblák kinézetével, de most kellőképpen meggyőztetek, és már nekem sem tetszenek. 😄 Ez a magyar rajongói tábla eszméletlenül jó, szerintem holnap megyek is nyomtattatni. :D

 • porcine

  2021-09-12 18:59:41

  Mekkora reklám volt! Egy generáció jegyezte meg.;)

  Nem vitatkoznék, csak kiegészítésként jegyzem meg, hogy színekkel is lehet gyönyörű játékot alkotni az űr témában. Jön például a Voidfall, aminek az asztalképe mesés az előzetes fotók alapján. Vagy ott van még a Black Angel, ami szintén nagyon szép és igényes. Mondjuk mindkettőért Ian O'Toole felel, aki nagyon szereti az élénk színeket.

  De örülök, hogy te is támogatnál egy új megjelenést. Komolyan: elsőként adnám le a rendelésem!

  Íme a magyar rajongói játékostábla:

  https://boardgamegeek.com/filepage/209107/mars-terraformalasa-playermat-eros

 • hierroo

  2021-09-12 08:51:07

  Ahogy egy csoki reklámban is volt annó: ronda, de finom! :) Egyébként valóban elég gagyi a kinézete, főleg attól olyan csúnya, hogy a színvilága olyan mintha egy vásárban lennénk. Túl szines, és egy űr témánál amúgy inkább egy fekete, vagy sötét színvilág lett volna ideális. Lehet, hogy a narancssárgát azért preferálták, mert az a Mars jellegzetes színe, ezt megértem, de ezt a giccsparádét azért nem igazán értem én sem. A Mars terraformálása applikáción viszont már sokkal jobban néz ki a kinézet, a hang effektek is adják a űr jellegét. Ott a kártyák is sötétek.

  Én is támogatom azt, hogy ennek a játéknak legyen egy ennél jobb grafikája és illusztrációi.

 • porcine

  2021-09-11 20:39:48

  Tényleg nagyon jó játék. Ezt nem is részletezném. De hogyan lehet valami ennyire igénytelenül csúnya? Ezt egyszerű képtelen vagyok megérteni. A kiadó nem szólt az alkotóknak, hogy ez nagyon jó, minden szuper, de borzalmasan ronda? Vagy amikor már hatalmas siker lett, akkor miért nem eresztettek rá egy Ian O'Toole szintű művészt, hogy készítsen egy drágább kiadást? A bbg-n található egy magyar rajongó által készített játékostábla, ami hangulatos, szép, igényes és passzol a játékhoz. Tökéletes játékostábla, dícséret jár érte. Ha egy rajongó ilyent képes létrehozni, akkor az eredeti miért olyan csúnya? Legnagyobb sajnálatomra ennél a játéknál a külcsíny és a belbecs ég és föld.

 • gelupapa

  2021-07-29 14:14:59

  Ez a játék az amivel kapcsolatban nem volt kérdés a beszerzését illetően gondolván, hogy annyi légy nem tévedhet.. Játszottunk egyet játszottunk kettőt aztán hármat és nem értettem, hogy vajon mit nem látok amit sokan mások látnak. A játék nem rossz (persze jól kimérgelődöd magad a ritka gyenge minőségű alkatrészeken is) szóval nem rossz, de azért a BGG 4. hely.. Az első óra után jön az, hogy már nem akarok draftolni és mennyi is kell még ahhoz hogy meglegyen minden, hogy pontozhassunk. A konklúzió, hogy aki be akarja szerezni mindenképp próbálja ki vagy nézzen utána mielőtt befektet, mert nem vagyunk egyformák és érhet csalódás.

 • polyanna

  2021-06-27 05:16:19

  Az egyik kedvenc. Nagyon élvezetes a kártyákkal az engine-edet építgetni. Az ember folyton kalkulál, tervezget, vajon mire lesz még elég kredit ebben a körben. Közben azért a többieket is figyelni kell, mert az ő akcióik is alakítják a saját terveinket.

 • clodo

  2021-06-03 00:18:56

  Mielőtt kipróbáltuk sok helyen olvastam, hogy nehéz és komplex játék. Ennek ellenére már az első játék is élvezetes volt és nagyon hamar megtanulhatóak a szabályok. Szóval akit elrettent a komplexitása, ne ijedjen meg, a szabálykönyv átolvasásával és 1-2 próba játék után gyorsan belejön mindenki a játékba.

 • hierroo

  2021-05-12 13:27:16

  Én is palántással szoktam a legtovább eljutni! Elég sokszor veszek fel olyan kártyát, amit aztán nem sikerül kijátszani, így elpocsékolódnak a kreditek. Csak győzelmi pontok megszerzéséért nem szoktam kártyát kijátszani, mert tényleg nincs értelme. Az nem valami jó, hogy vannak olyan kártyák, amik már az elején kijönnek, de jóideig nem is lehet kijátszani, és olyan is van amit csak a végén kapunk meg, és már értelme nincs kivenni. (pl. 1-2 turnus alatt vége lesz a játéknak, és a hatása nem fog érvényesülni.)

 • godzsakattila

  2021-05-12 13:07:09

  Eleve a palántás cégkártyával indultam és utána először szintén ahhoz passzoló lapok jöttek, majd pedig más terraformáláshoz hasznos lapok, pontgyűjtésre irányuló alig, ami ugye szólóban sokadrangú dolog. Kíváncsi vagyok mikor tudom (ha tudom) megismételni majd 😁

 • hierroo

  2021-05-12 12:48:31

  Tényleg szerecséd lehetett! Én már egy csomószor próbáltam, és egyszer-kétszer majdnem sikerült terraformálni a Marsot, de csak majdnem. Én is azt tapasztaltam, hogy a kártyák randomitása igencsak szerepet játszik abban, hogy mi lesz az eredmény. Nem sok az a 14 generáció. Mindennek egyszerre össze kell jönnie, mert ha csak egy kis dolog hiányzik, akkor annyi. Amúgy élvezhető, még akkor is ha nem sikerül a projekt. Úgy vagyok vele, ha már 70 pontot összegyűjtök az egész jó. Egyszer csak összejönnek a dolgok!

 • ubazsi

  2021-05-12 12:31:39

  Grat, pedig elsőre nem olyan könnyű a solo mód. Én már lusta vagyok előpakolni magamnak, inkább a steames verzióra pártoltam át, bár ott a bot enemy valami borzalom, ahogy játszik. :D

 • godzsakattila

  2021-05-11 16:44:05

  Életem újabb mérföldkőhöz érkezett el, nemrégiben életem első oximoron játékát letoltam, azaz egyedül társasoztam, mégpedig ezzel a remekművel. Meglepően élveztem, a játékideje rövidebb volt, mint többen, csak úgy pörgette a köröket (generációkat) az ember. Az egyjátékos módban időlimit van, azaz 14 generáció áll rendelkezésre, ami zárultával vagy sikeres volt a terraformálás, vagy elbukott a játékos. Sikerült megnyerni, sőt már a 13. generációban sikerült megnyerni a játékot. Már játék közben is éreztem, hogy baromira szerencsés a lapjárás, meg a pakliból kihúzott céglapkám is az egyik legjobb eshetőség volt. Pár nappal később elővettem újra, mikor bizony bebizonyosodott, hogy a szerencse faktor egyszemélyes módnál bizony tényleg magasabb, mint többen játszva (vagy csak jobban észrevehető). Ugyanis másodjára gyalázatosan ment a játék 😀 A 14. generáció végén roppantul a béka s*gge alatt állván és elfogadván, hogy vesztettem, de a kiváncsiség és játéköröm miatt hajtva immáron "tétnélkül" tovább játszottam, "ha már elkezdtem be is fejezem" elven és a 18. generáció során sikerült csak teljesítenem minden feltételt. De élveztem a menetet és volt időm mégegyre, így játszottam mégegyet, amiben azért már jobb voltam, de azt is elvesztettem. Szóval számomra is csoda, hogyan sikerült először csont nélkül bezsákolni, illetve a szerencsefaktor, ami kitud domborodni szerintem. Mindent összevetve élveztem vele a játékot egyedül is, tehát szolo módban is tudom ajánlani

 • hierroo

  2021-04-29 07:31:37

  Ez a játék szerintem azért különleges, mert nem sok olyan játék van ami csúnya de jó, és mégis rajonganak érte. Emellett ahogy írtad, meg én is láttam már hogy milyen sokféle kiégészítő készült erre a társasjátékra. Szóval aki szereti a Mars terraformálását, az belemélyedhet és kipróbálhatja mindenféle módon. Egyébként az hogy nem szép, az is szubjektív. Mondjuk így: 'letisztult' a dizájn-ja. :D

 • godzsakattila

  2021-04-28 16:18:26

  A kiegészítőkkel nem játszottam még, de elvileg szépen el lehet különíteni őket az itteni kommentelő tapasztalatok alapján és persze valamelyest már az önleírásuk alapján is, van ami növeli a játékidőt és bonyolítja (hatalmi játszma, vénusz, távoli gyarmatok) bár ezek közül is van amit jobban vagy kevésbé szeretnek, van ami csökkenti a játék időt (kezdetek) és ami nekem lenne/lesz majd egy idő múltán az első, a Hellas & Elysium, ami új játékpályával a játék újrajátszhatóságát/változatosságát növeli. Szóval külön igényekre külön kiegészítők vannak, amit ismét kiváló "fogásnak" gondolok a tervezők részéről.

 • lejura.98

  2021-04-28 15:44:44

  Kb 3 éve játszottam először vele. Az első játékot még nem igazán értettem, a komplexitása fogalmam sem volt, mit mért csinálok, de már akkor beleszerettem a játék világába. Saját példányt tavaly egy szuper akcióban szereztünk, azóta rengetegszer sikerült terraformálnunk a Marsot és már a kiegészítők beszerzésén gondolkodunk, hogy milyen sorrendben legyenek 🙃

 • godzsakattila

  2021-04-24 18:30:37

  No, kipróbáltuk mi is tegnap. A kezdőszintet és bár lehet húzni a játékidőt a saját győzelmi esélyeink kimaxolásával és kicsit a terraformálás lasúbbravételével, de mi inkább igyekeztünk a közös célt, a Mars terraformálását megvalósítani, így számomra is meglepő módon kb. 3,5 óra alatt sikerült végigvinni (hárman játszottuk). Bár hozzáteszem, a "lapcsoportépítős" és egyéb nehezebb vagy kombósabb lapokat inkább passzoltuk és inkább a rögtön hasznot, vagy önmagában generációnként "hasznot hozó" lapokat játszottuk ki többnyire, ezzel is könnyítve a dolgunkon. Nagyon élveztük, mint az első komolyabb stratégiai játékunkat, a 13 éves fiam is jól játszotta, megértette és úgytűnt a nejem is élvezi aki kicsit "régi vágású", "ehhez még kocka sincs?" kérdéssel nyitott, ő azért kicsit ferdeszemmel néz mindenre ami a monopolin túl van :D Bár a Catant szereti. Igaz, hogy a szabályokat pár nappal előtte elkezdtem tanulmányozni és videót néztem. De egyáltalán nem volt nehéz megértenünk úgy, hogy hasonló darabbal még nem játszottunk. Tehát ajánlom relatíve kezdőknek is és nehezebb módokat játszva, kiegészítőkkel etc. szeritnem a hardcore játékosoknak is tökéletes.

  Ahogy rocky015 fogalmazott, most már én is értem mit szeretnek benne. Jól eltalált darab, idővel szerintem külböző kiegészítőket is kipróbálunk majd, de még nem most, előtte kiismerjük, kimaxoljuk. Egyébként így, hogy egész jól értettük és tetszett is, játszottunk mégegyet utána (fiam unszolt). Szóval egyből két menetet toltunk le és a második már belefért 2,5 órába. Persze még mindig kezdőcégbirodalom kártyával, a speciális pakli nélkül. Ugyan ez a második játszma már okozott kisebb galibát azon a téren, hogy a nejem szerint irreálisan sok győzelmipontom lett a végén, holott az ő termelései magasabbak voltak. Mondtam neki, hogy látja, ezért komplex a játék, de ez önmagában nem nyugtatta meg :D Azért ma megpróbálom rávenni egy újabb játszmára.

  Szóval nekünk beváltotta a reményeinket, sőt felül is múlta valamilyen szinten.

 • kruppak

  2021-04-24 07:59:54

  Nekem az egyik kedvenc játékom. Nagyon jó összetett, stratégiai játék. Viszont a tanácsom hozzá, hogy olyan emberekkel játszd, akiknek hasonló a "gondolkodási idejük", mert különben nagyon unatkozni fogsz, amíg arra vársz minden egyes generációban, hogy a többiek eldöntsék, hogy melyik projektkártyákat tartsák meg. 🙂 (Nálunk egy-egy kutatási fázis kb. 15-25 perc.)

  Alapvetően hosszú játék (nyilván játékostársak tapasztalatától és játékosszámtól függően), két-három fős játék nálunk 2-6 óra, szóló játékként 50-70 perc.

  Mindenképpen ajánlanám kiprobálásra, ha nem is egyből megvásárlásra, amikor a lehetőségek engedik, akkor beülni valahova és kiprobálni. Nálunk nagy kedvenc. 🙂

 • vile

  2021-04-24 00:59:26

  Szia! Nekünk még nincs meg, de úgy tudom a kezdetek mindenképp gyorsít a játékon.

 • godzsakattila

  2021-04-23 22:02:34

  Én épp két játszma között harapok egy kis ételt, mert a fiam rávett, hogy játszunk mégegyet. Szerintem majd holnap én is megírom a saját tapasztalataim, melyek a tiedhez hasonlóak.

 • rocky015

  2021-04-23 18:18:24

  Nálunk tegnap került elő először. Sikerült a Reflexshop akció-cunamijában fél áron beszerezni a sérült csomagolás/doboz miatt.
  Szoval tegnap este előszedtük; este fél 9 körül; hajnal 4kor végeztünk a kezdő játékvariánssal😆

  Már tudom miért szeretik az emberek, előtte a 'Korokon Át' volt ennyire bonyolult és agyalósabb, ezt most könnyebbnek éreztem, de ismétlem, még csak a kezdő játékon vagyunk túl.
  De még így is hamarabb átláttam, mint az utóbb említett játékot.
  Elsőre átjött a hangulat, szeretünk órákat eltölteni hasonlóan agyalós játékok fölött. Mindig rakunk valami alá festő zenét a játékhoz és üdítő meglepetés, hogy tematikus Spotify lista is hozzá😃

 • godzsakattila

  2021-04-21 14:42:56

  Sok jót olvastam róla, szóval megrendeltem, ma érkezett meg, pénteken tervezzük felavatni. A szabályokat már tanulom :D Eddig ez lesz a legkomplexebb játék (leszámítva egyet, melyet még félig se tudtunk játszani 5 óra alatt 3-an, bár a végére értettünk mindent, csak tetü lassúak voltunk és túlválaltuk magunk egy eleve sok-sok órásra tervezett komplex játékkal, mely emgértése az idő felét tette ki :D ) amit kipróbálok, a családnak pedig a tényleg az első.

 • nuspl

  2021-04-18 11:12:30

  Ketten kicsit hosszú játék, de ha ráérez az ember csak úgy repülnek az órák. Nagyon szeretjük, és nem csak ketten de többen is élvezetes az alapjáték. :) A játékos tábla nagyon kidolgozott, rengeteg kártya van, így minden játék más, sosincs két egyforma. egyedül amire mi pakoljuk a kis kockáinkat az sajnos nem olyan masszív, de ezt egy kényelmes asztalnál már észre sem lehet venni. ;)

  Összességében ajánlom mindenkinek, aki szereti a gondolkodós hosszú játékokat ;)

 • vitezlejszlo

  2021-03-18 06:53:18

  Mi karácsonyra kaptuk a játékot és azóta elégé belopta magát a szívünkbe. Volt szerencsém baráti társaságban is kipróbálni és ott is mindenki szerette. Nagyon jó , ahogyan összekombóznak a lapok tetszik , hogy egyszerre éptjük a marsot és fejlesztjük a kis cégünket. Nekem személy szerint tetszenek a lapok is bár sokan mondják , nem szép a grafika , de szerintem tökéletesen illik a játékhoz. a csúszás mentes játékos táblát még nem vettük meg ezért eléggé oda kel figyelni a táblára ne dúljuk szét a kis termelésünket egy jól irányzott lökéssel. Kiegészítőket még nem vettünk hozzá de tervben vannak viszont még az alapjátékban is van bőven lehetőség , sajnos annyi meccset még nem tettünk bele mint amennyit szerettem volna. Nem kezdő játék és nem túl csládbarát mert simán elszöszölünk 2 órát a játékkal vagy akár még többet is.

 • harnas1207

  2021-02-16 18:05:27

  A Kezdetek nevü kieg.

 • ar.csaba

  2021-02-16 17:54:51

  Lehet, hogy volt már a sok hozzaszolas között, de én nem találtam meg, melyik az a kieg a marshoz, ami lerövidíti a játékidőt?

  Előre is köszi a választ.

 • Robby

  2021-02-13 16:32:48

  Amúgy egy másik fórumba belinkeltem, hogy most itt A Mars Terraformálása is elérhető 8.22 EUR-ért, de ha azt a pakkot vesszük, akkor megkapjuk az egész játékcsomagot. P.: Blood Rage (ez is nagyon szuper) Ticket To Ride (pár expansionnal) Small World (sok kieggel) Pandemic (kiegekkel) Splendor (kiegekkel) Love Letter, Lort Of The Ring (kártyajáték) és 30% off a Game Of Thrones-ból. Szóval szerintem nagyon megéri. Még 5 napig lehet lecsapni az ajánlatra!

 • mateklesz

  2021-02-13 11:32:54

  Wow, erről nem tudtam, nagyon köszi az infót, körül fogok nézni mindenképp Steam-en. Ha azt nézed még így is olcsóbb, mint az eredeti játék, és így egy nehezebb ellenféllel is össze tudod mérni az erődet. Lehetséges, hogy megvárom még akciós lesz és lecsapok rá, addig meg előkerül még egy párszor a táblás játék is 😀

 • kelemen.ati

  2021-02-13 11:09:19

  Friss hír szintén a Steam oldaláról, hogy mától akciósan kaphatóak a következő társasjátékok digitális változata:

  - Tainted Grail (13,43 Euro)

  - Root (8,64 Euro)

  Ezek mellett viszont kapható még a Viticulture, a Mysterium, a Terra Mystica, a Korokon át...stb.

  Ha valaki még nem ismeri, tudom ajánlani a BGA (BoardGameArena) oldalát is, ahol már közel 300 társasjáték megtalálható, a játékok 70%-a ingyenesen hozzáférhető. Itt online és offline (levelező módbban) is lehet játszani. Itt is nagyon sok népszerű játék megtalálható szinte minden kategóriában, hogy egy párat említsek a teljesség igénye nélkül: Kingdomino, Takenoko, Carcassonne, Stone Age, Res Arcana, 7 Csoda, 7 Csoda párbaj, Alhambra, Köszöntünk álmaid városában, Vigyázz6, Hanabi, Kingdom Builder, Puerto Rico, Terra Mystica, Tzolk'in, Évszakok, Dice Forge, Carnegie (most futott a KS-en), Sushi Go, Aranyásók, Szerelmes Levél, Down Force, Jaipur, Marco Polo I, Marco Polo II., Luxor, Tokaido, Colt Express, Targi, Tiltot Sziget, Teotihuacan, Építőmesterek:Ókor, Építőmesterek:Középkor, Elfenland, Cacao, Troyes, Room25, Caylus, K2, Abyss...stb. Csak egy párat említve.

Az A Mars terraformálása társasjáték és kiegészítői (31)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  2 óra
 • Játékosok:  1 - 5
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Nyelvfüggőség:  Nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Jacob Fryxelius
 • Illusztrátor:  Isaac Fryxelius
 • Kiadók:  Lautapelit.fi, Arclight, Ghenos Games, Intrafin Games, Kaissa Chess & Games, REBEL.pl, MINDOK, Korea Boardgames co., Ltd., Stronghold Games, FryxGames, Fantasmagoria, MYBG Co., Ltd., Schwerkraft-Verlag, Lex Games, Maldito Games, NeoTroy Games, Meeple BR Jogos, Kilogames, Siam Board Games, Lavka Games, Reflexshop Kft, Surfin' Meeple China, Green Elephant Games, Brädspel.se, SuperHeated Neurons, MIPL
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, török, ukrán, hindi, bolgár, szerb, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • English first edition, first printing
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • German first edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.7 kg
 • Polish edition, first printing
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 30 cm x 30 cm x 7 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: cseh
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English first edition, second printing
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.7 kg
 • English first edition, third printing
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • French first edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • French second edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • German first edition, fourth printing
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • German first edition, second printing
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.7 kg
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Polish edition, second printing
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 30 cm x 30 cm x 7 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Polish edition, third printing
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 30 cm x 30 cm x 7 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Bulgarian edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: bolgár
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • French third edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Danish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.7 kg
 • Finnish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Romanian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: román
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Swedish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: svéd
  • Méretek: 30 cm x 30 cm x 7 cm
 • Turkish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: török
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Ukrainian edition (2019)
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: ukrán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.7 kg
 • French fourth edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • Hindi edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: hindi
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Serbian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: szerb
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: görög

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) A Mars terraformálása társasjátékhoz