Dixit
Dixit
Dixit
Dixit
Videó beküldése

Dixit

Társasjáték, 2014
Értékelem!

A Dixit egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 3 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot az Év Játékának választották 2010-ben (Spiel des Jahres) és 2010-ben (Magyar Társasjátékdíj), illetve ebben az évben több, összesen 4 másik jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól...

A Dixit egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 3 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot az Év Játékának választották 2010-ben (Spiel des Jahres) és 2010-ben (Magyar Társasjátékdíj), illetve ebben az évben több, összesen 4 másik jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szavazás, az egyidejű akciók, a történetmesélés, a targeted clues és a limitált kommunikáció mechanizmusokra.

A Gémklub leírása:

1Engedd szabadjára a fantáziád! A Dixit az a társasjáték, melyben a legfontosabb erény a képzelőerő!

A játékban szebbnél szebb kártyákat kapnak a játékosok. Mindegyik kártya egyedi illusztrációval ellátott. A kezdőjátékos választ egyet a kezében tartott, gyönyörűen illusztrált kártyák közül, és mond róla valamit: egy szót, egy mondatot vagy akár egy egész kis mesét, mindegy, a lényeg, hogy ne legyen túlságosan egyértelmű az utalás. Ezt követően a többi játékos is választ egy lapot a sajátjai közül, majd összekeverik őket, és megpróbálják kitalálni, vajon melyik lehetett az eredeti. A siker persze korántsem garantált – a kissé elvont illusztrációk néha túlságosan is beindítják az ember fantáziáját, így a logika és szőrszálhasogató részletesség helyett érdemesebb inkább a megérzéseinkre és az empátiánkra hagyatkoznunk. De vajon eléggé ismerjük a másikat? Vajon tudjuk, mi jár a fejében…?

A Dixit ettől megunhatatlan – merőben más élményt nyújt egymást jól ismerő baráti társaságok, mint családok vagy akár kollégák számára, de ismerkedéshez, csapatépítéshez is remek választás! Nem véletlen, hogy 2010-ben a legrangosabb nemzetközi társasjátékdíj, az Év játéka győztese lett!!!

A Dixit az utóbbi évek egyik legnépszerűbb és legújszerűbb partijátéka. A játékhoz – a gyönyörűen megfestett, egyedi kártyák és a hozzájuk hasonlóan szürreális játéktábla mellett – csupán némi képzelőerőre és empátiára van szükség. A játék fejlesztője, Jean-Louis Roubira egy francia gyermekpszichológus, és ez valamennyire meg is látszik a játékán, hiszen a játék során nem az agymunkán van a fő hangsúly, hanem az érzelmeken.
A játékban 84 hatalmas, teljesen különböző kártyát találunk, melyek mindegyike részletgazdag, és egy elvarázsolt világ egy szeletét mutatja meg nekünk. Minden kártyán annyi elrejtett apróság van, hogy valószínűleg még a sokadik játék során is találunk újdonságot rajtuk. És épp ez az egyik lényeg. A játék során ugyanis minden körben kijelölünk egy mesélőt, aki a nála lévő hat kártya egyikét kiválasztja, és mond vagy tesz valamit, ami valamilyen formában kapcsolódik ehhez a képhez. A mesélő teljes szabadságot élvez, hiszen mondhat akár csak egy szót, egy mondatot, egy mesét, dúdolhat, énekelhet, mutogathat, semmi sem szab gátat a kreativitásnak. Talán csak az, hogy ne legyen se túl egyértelmű, se túl távoli a kapcsolat.
Ezután minden más játékos is választ egyet a kezében tartott kártyák közül, amiről úgy gondolja, hogy valamilyen módon kapcsolódik a mesélő meghatározásához. Mindenki a választott kártyáját beteszi középre, anélkül hogy megmutatná a többieknek. A kártyákat meg kell keverni, és utána felfordítani őket. Ezután a mesélőn kívül mindenki szavaz, hogy melyik volt az eredeti kártya, melyik indult a mesélőtől.
A mesélő nem kap pontot, ha senki nem találja el, vagy ha mindenki eltalálja, melyik kártya volt az övé, és ez teszi igazán nehézzé a játékot. Nem könnyű csak a társaság egy részét rávezetni az igazságra… de mindez nagy vidámság és sok-sok nevetés forrása lehet! Szinte bárkinek ajánlható tehát ez a játék, kortól és nemtől függetlenül, aki egy kis szórakozásra és vidámságra vágyik.

Az asszociációs játékok megkoronázott királya

Ha asszociációs játék, akkor Dixit. A születése óta eltelt nyolc évben rengeteg család és baráti társaság szívét nyerte el ez a játék, és természetesen rengeteg nemzetközi díjat is nyert. Nem csak a legismertebb német Spiel des Jahres-díjat, még a Magyar Társasjáték-díj fődíját is megkapta ugyanabban az évben.Mi a nagy siker alapja? Az egyedülálló játékmenet és a gyönyörűen illusztrált kártyák. Utóbbiaknak fontos szerepük van, hiszen a játék a képzettársításról szól, ehhez pedig szükség van a szép és változatos képekre, amelyek megtermékenyíti gondolatainkat. De ebből még nem derül ki, hogy miről is szól a játék, igaz?

Nyulak versenye a gondolattársítás mezején

Lássuk, mit tartalmaz a doboz! Egyrészt 84 nagyalakú kártyát, rajtuk különös, mesebeli tájak és figurák. Ezek a dobozbelső közepén lévő kisebb nyitott dobozban vannak, amelyet egy rét vesz körül, lapos kövekkel, azokon a szerezhető pontszámok. Az utolsó kövön 30 szerepel, azaz a nyertesnek ezt/ennyit kell elérni. A köveken pedig kis színes nyulak ugrálnak végig, ők lesznek pontjelölőink. Ezenkívül minden nyúl színében van itt még 6 darab szavazólapka, egytől hatig számozva.

Vegyük hát elő a kártyákat, és alaposan keverjük meg. Osszunk minden játékosnak hatot belőle. A kezdőjátékos kiválaszt egyet hat kártyája közül, és fennhangon egy történetet mond róla - ő lesz a mesélő. A sztori persze lehet egészen rövid, egymondatos, vagy akár egy szó, egy mottó is lehet (például egy könyv- vagy filmcím). A lényeg az, hogy kapcsolódjon valahogyan a kiválasztott kép hangulatához, egy figurájához vagy eleméhez. Majd kártyáját lefordítva, hogy senki ne lássa, leteszi az asztal közepére.

Most jönnek a többiek: ők is kiválasztanak egyet lapjaik közül, méghozzá azt, ami szerintük legjobban illik az elhangzott történethez vagy jeligéhez. Ezt a lapot aztán ők is lefordítva középre teszik, és a mesélő megkeveri a letett lapokat. Utána szépen egymás mellett felfordítja őket, és most újra a többieken a sor: ki kell találniuk, melyik laphoz fűzte történetét a mesélő…

Hogy ne adjanak a többieknek ötletet, saját szavazólapjaikból kiválasztják az elképzelésüknek megfelelő sorszámot, és lefordítva maguk elé teszik azt. (Ezt úgy kell elképzelni, hogy az asztalra terített lapokat szépen sorba rakják, és mondjuk balról jobbra számozzák, a tippelők így mindannyian tudják, hogy a bal szélső az egyes lap, utána jön a kettes, és így tovább.) Majd amikor már mindannyian választottak szavazólapot, fel is fordítják azokat.

A képzettársítás megtévesztő világa

Ha a játékosok ügyesek, és az általuk választott lap jól illik a mesélő mottójához, nehéz megtalálni az eredeti lapot. Amennyiben valaki eltalálja a mesélő lapját, ő is és a kezdőjátékos is kap 3 pontot. Ha valaki sikeresen tévesztette meg valamelyik játékostársát, és nem a mesélő, hanem az ő lapjára szavazott, jelölőnként 1 pontot kap az illető.

De a mesélőnek van a legnehezebb dolga. Nem adhat elő olyan mesét, amit mindenki megért, se olyat, amit senki sem tud az ő kártyájához párosítani, mert ebben az esetben ő nem kap pontot - a többiek viszont mindannyian fejenként kettőt! Neki tehát meg kell találni az egyensúlyi pontot a túl egyértelmű és a túlságosan elvont utalás között.

Mondd, mit képzelsz?

Az eredmény: egy jópofa találgatós játék, amelyben nem csak egy rejtvényt kell kitalálnunk, hanem a többieket is igyekeznünk kell megzavarni, hogy még több ponthoz juthassunk. Ami nagy előnye ennek a családi játéknak: nagyon kevés az üresjárat! A játékosok egyszerre kapják meg a történetet, választanak kártyát, szavaznak, majd nevetnek nagyot a szavazás eredményén. "Ne mááár, tényleg ez volt az? Akkor ezt ki tette?!" "Na, akkor most magyarázd meg, mi köze az utalásodnak ehhez a kártyához?"

Hogy az élmény ugyanez legyen három játékos esetén, a játékszabály némi módosítást tartalmaz erre az esetre: ilyenkor a játékosok 2-2 lapot kell kiválasszanak a sajátjaik közül, míg a mesélő természetesen továbbra is csak egyet. De van másik verzió a pontozásra is, és javasolnak olyat is, hogy dalos kedvűek énekeljenek. Vagy azok, akiknek a mozdulatai beszédesebbek, akár pantomimezhetnek is.

És akinek a hat játékos kevés, mert nagyobb társaságban szeretné játszani, az sem akadály: a Dixit Odyssey megváltozott külsővel, 12 nyuszival ugyanazt a játékélményt nyújtja kétszer annyi játékosnak. És persze ha egy család vagy társaság már álmában is maga előtt látja a kártyákat, az sem akadály - már öt kiegészítő kártyacsomag készült el, mind egy-egy sajátos hangulat körül (emlékek, álmodozás, kalandok). Így végképp nem érhetjük el azt az állapotot, hogy egy kártyára nézve eszünkbe jut, miket is talált ki rá a többi mesélő…

Megidéz egy szellemet, amit megfékezni nem lehet

Mert persze a sarkalatos rész a mesélő kártyához fűzött története. A játék vele kezdődik, rajta múlik. Ezért is Dixit a játék neve. A latin eredetű szó annyit tesz: ő mondta. Ezt a kifejezést gyakran használták régen olyan szövegkörnyezetben, amikor egy gondolatot idéztek egy híres személyiségtől. Szóval figyeljünk jól oda, mint mond a mesélő, mert az ő szava a kulcs, a vigasság, a képzet.

És ha erre ráéreztünk, akkor játszhatunk szigorúan a játékszabály szerint. Aszerint ugyanis nem 30 pontig kell játszani, hanem amíg a lapok el nem fogynak…

Forrás: Gémklub
Ez társasjáték akciósan elérhető!
 • 7 290 Ft-tól
 • -18%-1 619 Ft

Beágyazás már oldalra


A fenti modul beágyazásához, csak be kell szúrdnod az alábbi kódot az oldalra:

<a href="https://tarsasjatekok.com/tarsasjatek/dixit-2008" target="_blank" data-bgapp="boardgame">
  Dixit társasjáték<br>
  Tarsasjatekok.com - Magyarország társasjáték keresője! A társasjáték érték!
  <script>
    (function(i,s,o,g,r,a,m){
      ((g in o)&&('init' in o[g])&&o[g].init())||(a=i.createElement(s),a.src=r,
        a.async=1,m=i.getElementsByTagName(s)[0]);a&&m.parentNode.insertBefore(a,m);
    })(document,'script',window,'BGapp_module','https://tarsasjatekok.com/lib/bg.min.js');
  </script>
</a>
Mielőtt a használod a fenti kódot, kérlek olvasd és fogadd el az ÁSZF-ben leírtakat!

Kategória: Kártyajáték, Partijáték, Humor
Mechanizmus: Szavazás, Egyidejű akciók, Történetmesélés, Targeted Clues, Limitált kommunikáció

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézzed meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézzed meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (2)

Dixit társasjáték videók (13)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • harnos.szilvi

  2020-05-31 23:49:13

  A Dixit egy zseniális játék, amivel az egész család tud játszani. Ttipikusan az a játék, amihez még a nagymama is le tud ülni és érteni fogja és élvezni is fogja a játékot . Nagyon jó asszociációs játék, és szerintem minél többen vagyunk, annál jobban élvezhető . Nekem különösen akkor tetszik, amikor olyan társaság van együtt, akik amúgy jól ismerik egymást. Úgy nagyon nagy élmény a játék hiszen ismerjük egymást gondolatait gondolatmenetét tapasztalatait , szokszor egy rugóra jár az agyunk és érdekes ezt átélni. A kártyák egyszerűen gyönyörűek, részletgazdagok , mintha egy álomban lennénk. Mindig, mikor újra játszuk, felfedezek valami új ,apró motívumot a kártyákon így az újra játszhatóság a gyakorlatilag végtelen . Attól is függ , mehetünk a kártyákon , hogy éppen milyen hangulatban vagyunk. Érdekes hogy kinek melyik apró részlet ragadja meg a figyelmét. Persze ha már unjuk az alap paklit , akkor rengeteg kiegészítő van hozzá és mind egytől egyig hihetetlenül gyönyörű , mindegyiket más és más művész festette rajzolta így más hangulatúak a paklik. Nagyon tudja színesíteni a játékot a sok kiegészítő, nekem az eredet és a az emlékek a kedvenceim a kiegészítők közül, de nem volt szerencsém meg mindet megnézni Szóval lehet hogy lesz még a későbbiekben másik kedvenc is.

  Igazi jó parti játék és családi játék a Dixit, alapdarab, mindrnkinek kötelező.

 • grafikaaah94

  2020-05-17 09:36:28

  Nagyon jo jatek foleg azert mert szinte a csalad akarmelyik tagjaval le lehet ulni jatszani mindenki 2 perc alatt megtanulja. Nyilvan fugg az illeto fantazia vilagatol de ettol lesz vidam es mindenki szamara konnyeden jatszhato tarsas.

  Ajanlani tudom nekem sikerult olyanokkal megszerettetnem tarsast ezen keresztul akiknel a francia kartya kimeritette a tarsas fogalmat :D

  Bar annyi hatranya van hogy egy keves jatek utan szukseges legalabb egy kiegeszito de ha valaki "rakap az izere" ugyis boviteni fogja a keszletet :) mint ahogy ezt tudjuk mint tarsas tulajdonosok :D

 • kiki97

  2020-04-14 17:46:57

  A termék kiválasztásának fő szempontjai:

  Ismerős ajánlása alapján vásároltam. Kitűnő családi játék. Képzelőerőt fejleszti.

  Előnyök

  összeül a család, együttlét hangulatos, egymással foglalkozunk, jó hangulatot teremt. A kisebb gyerkőcökkel az elején nehezebb játszani, de kis idő után rájönnek, hogyan kellene mesélni a kártyákról, hogy ne legyenek egyértelműek, mindenképpen kifejezőkészség fejlesztő!

  Hátrányok

  A kisebb gyerkőcökkel az elején nehezebb játszani, de ez csak az elején hátrány. Másik hátránya, hogy a vacsora később lesz kész, mert anya is játszani szeretne. A család éhen ne haljon! !! erre kell vigyázni!

 • vitezlejszlo

  2020-04-06 16:06:03

  Ezt a játékot aztán tényleg játszhatja bárki. Könnyen tanúlható , gyönyörű szép lapokat tartalmaz.

  Itt igazán el lehet engedni a fantáziát, de ne túlságosan azért valakinek ki kell találni mire is gondoltunk. Ajánlom mindenki figyelmébe a gyerekek kifejezetten szeretik.

 • realbandy

  2020-02-09 01:09:46

  Igazi alapmű és hatalmas mérföldkő a társasjátékok között, ugyanis megteremtette azt az igényt, hogy egy játék is legyen igazán szép és bírjon művészi értékkel. Egy asszociatív játék, amely nagyban alapoz arra, hogy mennyire ismeritek egymást, mennyire tudtok egy valakinek átadni úgy egy információt, hogy a többiek ne tudják miről van szó. Igazán egyszerű és ebben is rejlik a szépsége, mert a legtöbb társasában jól tud működni.

  + gyönyörű kártyák

  + egyszerű szabályok

  + pörgős játékmenet

  +/- szép pontozótábla, de kissé kaotikus és nehezen átlátható

 • vitezjanos888

  2020-01-03 20:13:27

  Sziasztok!

  Mi most kaptuk meg karácsonyra. Nagyon várom már hogy összeüljünk páran és kipróbálhassuk végre! :)

  Jónak néz ki!

 • vuca1711

  2020-01-01 21:08:20

  Nagyon szeretem ezt a játékot, először kicsit féltünk tőle, mert neház volt a képzeletünket szabadon engedni, de a végére nagyon jó hangulatú játék kerekedett belőle. Sok mindent meg lehet tudni ez által a játék által a másik emberről. Nagyon jó asszociciós játék. Kellenek hozzá a kiegészítő játékok is mert egy idő után a kártyák már kezdenek unalmasság válni, de ehhez nagyon sokat kell játszani vele. Imádom.

 • csaba.kovacs2002

  2019-12-04 22:04:20

  Nagyon jó partijáték! Kedvenc asszociációs társasjátékunk.

 • jenei.balazs87

  2019-09-02 16:43:17

  Jó kis jobb agyféltekés partijáték, amin nem kell túl sokat agyalni, ha épp ilyen hangulatunk van. Érdekessé teszi, hogy olyan megnevezést kell adnunk a lapunknak, amit legalább egy ember kitalál, de nem mindenki - hiszen mi magunk így jutunk a legtöbb ponthoz, a többiek pedig relatíve a legkevesebbhez.

  Jóbarátok / egymást jól ismerő párok itt is tudnak "csalni" olyan asszociációval, amit csak ők ismernek fel, ezért érdemes lehet szabálykiegészítést alkalmazni erre az esetre.

  U.i.: ha nincs ötleted, mikor te vagy a mesélő, csak fogj meg találomra egy kártyát, rakd le, és mondd be: "Harry Potter". :)

 • jacsoibir

  2019-08-07 20:04:18

  Jó sokáig elkerültük egymást ezzel a társassal, pedig anno emlékeim szerint a csapból is ez a játék folyt. Kb másfél éva aztán leültünk vele játszani. És megállapítottam, hogy tényleg érdekesek és szépek a kártyák. De azért nem lett a kedvenc játékom, kevés a lap és hamar megszokja az ember, viszont beszereztem mert nagyon jó olyanoknak megmutatni ezt a játékot akik nem szoktak társasozni, vagy csak dobok-lépek tipusú játékokkal találkoztak eddig. Belépő játéknak nagyon jó, mert kb egy mondat a szabálya és aztán már lehet is játszani. Meg olyan kis laza, asszociatív játék, szokták szeretni. Jó kis party játék ez, attól függetlenül, hogy nekem nem a kedvencem. Ahogy előttem is írták a játék kulcsát maguk a kártyák adják, mindegyikbe egy-egy külön világot lehet belelátni.

 • saxomusic

  2019-07-05 23:02:52

  A Dixit egy olyan játék, amit nem a játékmenete tesz egyedivé, hanem a kártyákon lévő festmények. A képek adják a játék sajátos varázsát, mindig tudnak újat adni, és minden társaságban más dolgokat hoznak elő. Egyszerű, szórakoztató asszociációs játék, mely segítségével jobban megismerhetjük egymást. Kreativitást is igénylő játék, szerintem minimum 4 játékossal érdemes játszani, de minél többen játszunk, annál jobb;) Minden korosztály számára élvezetes, örök kedvenc.

 • miskolczitom

  2019-05-16 23:00:40

  Olvastam rengeteg kommentet, s többen kiemelték a játék szépségét, nos szerintem is gyönyörű maga a játék, de a képek nagyon sok esetben megtévesztőek s rengeteg érzelmet képesek sugározni. Véleményem szerint ennek a játéknak ebben van az ereje, nameg abban, hogy kitűnő szórakozás a család és a baráti társaságok számára is.

 • kitka6

  2019-05-05 17:46:33

  A hetvegen szerencsem volt kiprobalni ezt es az odysseyt is. Nekem ennek a kartyapaklija sokkal szimpatikusabb. A palya talan ebben annyibol praktikusabb, hogy ha esetleg nincs keznel egy asztal, akkor ez -mivel a dobozban van maga a palya- sokkal stabilabban all. Egyebkent nagyon szorakoztato jatek, most mar ertem miert orvend ekkora nepszerusegnek

 • ARduel

  2019-04-03 11:30:45

  Számomra az egyik legszebb játék! Jól tudom használni társasokkal ismerkedő közösségben, de olyanokkal is akik nem szeretnek társasozni. A képek önállóan is jól használhatóak tréningeken vagy közösségfejlesztésben.

 • kchpank1.kv

  2019-04-02 12:08:41

  Teljesen egyetértek. Elgondolkodtató, gyönyörű rajzaival és a rengeteg kiegészítő kártyáival igazi gyöngyszem. Gyermekeim imádják. Már egész kicsik is jól elboldogulnak a játékmenettel, akár 5 éves kortól. Sőt néha ők még frappánsabb dolgokat kitalálnak mint te magad, tényleg csak a képzelet szab határt. Szóval Dixitre fel. 😁

 • varju.barna

  2019-04-02 09:41:23

  A tökéletes asszociácós játék, ha egy kicsit megállnál, és megnyugodnál. Nagyon jó relax élmény a barátokkal, vagy egyedül csak a képeket nézegetve. Érdemes ránézni.

 • trp11

  2019-03-05 08:24:16

  Számomra az egyik legigazibb és legtökéletesebb partyjáték. Nagyon más a játékmenet társaságtól -és emberektől- függően. Az alapjáték lapjai kevésbé, de a kiegészítőkben megjelent lapok részletgazdagok, így ezek is tovább bővítik az újrajátszhatóságot.

  Nagyon ajánlom mindenkinek, én több olyan emberrel játszottam, aki a játék előtt nagyon kételkedett, aztán nem akarta abbahagyni.

 • sealma1111

  2019-03-01 12:08:49

  Kéne már kiegészítőt venni hozzá, mert hamar meg lehet ismerni az összes lapot (3-5 játék alatt), így elveszti a varázsát. De ezt leszámítva egy tökéletes játék. Fantázia kell hozzá nagyon sok. Igazi a asszociációs játék. Minimum 4 személytől lehet igazán élvezetes.

A Dixit társasjáték és kiegészítői (38)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  3 - 6
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Jean-Louis Roubira
 • Illusztrátor:  Marie Cardouat
 • Kiadók:  Asmodee, Hobby Japan, Lautapelit.fi, Morapiaf, Kaissa Chess & Games, REBEL.pl, Korea Boardgames co., Ltd., Gém Klub Kft., Libellud, Swan Panasia Co., Ltd., KADABRA, hobbity.eu, Nordic Games, Galápagos Jogos, Asterion Press, ADC Blackfire Entertainment, Paladium Games, Boardgame Space
 • Elérhető nyelvek:  arab, katalán, cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svég, szlovák, izlandi, bolgár, afrikai

Alternatív nevei


Kiadások

 • Libellud French first edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 30.5 cm x 30.5 cm x 10.2 cm
 • Lautapelit.fi Nordic edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Libellud multilingual edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.6 cm x 27.6 cm x 5.2 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Morapiaf Spanish edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 27.6 cm x 27.6 cm x 7.1 cm
 • Lautapelit.fi Nordic second edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.7 cm
 • Libellud East-European edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 30.5 cm x 30.5 cm x 10.2 cm
 • Libellud English third edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.6 cm x 27.6 cm x 6.1 cm
 • Libellud German edition 2010 with SdJ
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Libellud multilingual edition 2010 with SdJ
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.7 cm x 27.7 cm x 5.7 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Libellud Russian edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 5.1 cm
 • Asmodee English edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.3 cm x 27.3 cm x 5.7 cm
 • Hobby Japan Japanese edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: japán
  • Súly: 0.7 kg
 • Korean edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: Korean
 • Lautapelit.fi Nordic third edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.7 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • Libellud / Asmodee multilingual edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 28 cm x 28 cm x 5.5 cm
 • Swan Panasia Chinese edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Asmodee English edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
 • Lautapelit.fi Nordic edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.7 cm
 • Libellud / Asmodee multilingual edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Asmodee English edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Galápagos Jogos Brazilian edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Lautapelit.fi Nordic edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 27.7 cm x 27.7 cm x 5.8 cm
 • Libellud French/English edition with award
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 5.7 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Libellud multilingual edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.7 cm x 27.7 cm x 5.8 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Asmodee/Libellud Dutch/French/German/Italian edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Asmodee/Libellud English 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Asmodee/Libellud English edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Asmodee/Libellud German edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: német
 • Asterion Press Italian edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: olasz
 • Gém Klub Hungarian first edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 6.8 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Kaissa Greek second edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: görög
 • Libellud English/French edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.3 cm x 27.3 cm x 5.7 cm
 • Libellud English UK edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
 • Libellud French edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.5 cm
 • Multilingual edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.7 cm x 27.7 cm x 5.7 cm
 • REBEL Polish edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Swan Panasia Chinese second edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Asmodee/Libellud English edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.3 cm x 27.3 cm x 5.7 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Asmodee/Libellud German edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: német
 • Morapiaf Spanish/Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: katalán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Galápagos Portuguese edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 28 cm x 28 cm x 5.5 cm
 • KADABRA Baltic edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 27.3 cm x 27.5 cm x 5.7 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Kaissa Greek third edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: görög
 • Libellud English edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 5.7 cm
 • Multilingual edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28 cm x 28 cm x 5.5 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Bulgarian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: bolgár
  • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 5.7 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • English edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
 • French edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27.6 cm x 27.6 cm x 5.8 cm
 • Multilingual edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.8 cm x 27.6 cm x 5.7 cm
 • English edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.6 cm x 27.6 cm x 5.7 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Afrikaans/English edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Arabic/English edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: arab
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Dixit társasjátékhoz