Dixit Odyssey
Dixit Odyssey
Dixit Odyssey
Dixit Odyssey
Videó beküldése

Dixit Odyssey társasjáték

társasjáték, 2016
Értékelem!

A Dixit Odyssey egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 3 - 12 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játék 2011-ben megnyerte a Golden Geek Awards díját Legjobb partijáték kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kiegészítő kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt...

A Dixit Odyssey egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 3 - 12 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játék 2011-ben megnyerte a Golden Geek Awards díját Legjobb partijáték kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kiegészítő kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szavazás, a történetmesélés és a targeted clues mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

Gondolkoztál már azon, mennyire ismered a családod vagy a barátaid? Annyi közös dolog köt össze benneteket, annyi élmény, öröm és bánat, hogy félszavakból is megértitek egymást - vagy mégsem...? A 2010-es Év Játéka díj győztesének továbbfejlesztett változata, a Dixit garantáltan meglepetést okoz majd nektek is! Nem kell hozzá más, csak a 84 fantasztikus hangulatú mini-festmény Marie Cardouat ecsetéből, és ti! Válassz egy képet a kezedből anélkül, hogy bárkinek is megmutatnád, és mondd el, mi jut eszedbe róla: ekkor a többiek is választanak egyet a saját lapjaik közül, amiket aztán összekeverve és az asztalra csapva kell eldönteniük, melyik is a tiéd? Szóval akkor ki is lát leginkább a fejedbe...? A Dixit Odyssey önállóan játszható asszociációs, kártyás társasjáték akár 12 fős csapatnak is!

A Dixit Odyssey, bár kisebb társaságoknak is alkalmas, új játékmódjai kifejezetten a nagyobb társaságok igényeinek kielégítését célozzák meg. Ezek a játékváltozatok a következőek:

1. Dixit Parti (6-12 fő részére), amelyben a meghatározás még a lapok megnézése előtt hangzik el, és miután mindenki tett, a játékosok arra szavazhatnak, melyik lesz a legnépszerűbb kép. A mesélő persze itt is komolyan beleszólhat a pontozásba, megjelölhet ugyanis egy képet titokban, amiért nem jár majd pont a körben. Különlegesség még, hogy a mesélő is szavazhat, hogy szerinte melyik képre szavaznak majd a legtöbben.

2. Dixit csapatverseny (6, 8, 10 vagy 12 fő részére), amelyben a játékosok párokat alkotnak, és összedolgozhatnak, hogy melyikük tesz kártyát az adott meghatározásra. Azonban aki adott be lapot, az nem szavazhat, így nem lesz egy "fix pont" sem a játékosok számára.

Forrás: Kockamanó
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 7 870 Ft-tól
 • -21%-2 098 Ft

Kategória: Kártyajáték, Partijáték, Humor
Mechanizmus: Szavazás, Történetmesélés, Targeted Clues

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Dixit Odyssey társasjáték vásárlása, árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Dixit Odyssey társasjáték videók (4)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • pnehandi87

  2023-07-13 08:33:22

  A Dixitet egy alkalmas társasozás alkalmával volt szerencsém kipróbálni pár kör erejéig. Nekem elsőre nagyon megtetszett a játék, szép grafikával kivitelezett, öröm ránézni a lapokra. De nyilván ez a játék is olyan, hogy nem mindenkinek nyeri el a tetszését, nálunk sem jött be mindenkinek. Természetesen annyit nem játszottunk vele, hogy unalmas legyen, de tény, hogy ugyanazzal a csapattal, sok játék után kiismerhető és szükségessé válnak a kiegészítők. Azonban ha nem túl gyakran kerül elő, nem ugyanazon személyekkel játszuk, akkor egy kellemes kikapcsolódást nyújt.

 • fodihun1

  2023-07-11 15:42:00

  Én mindig ezt a játékot mutatom be olyanoknak akik még nem jászottak modern társasjátékot. Kifejezetten a 12 fős lehetőség miatt választottam ezt az "alap" dixit helyet. Természetesen ,hogy én sem unjam vettem hozzá az idők során kiegészítőket , hiszen ha ugyan azokkal az emberekkel játszol bele futhatsz ismétlődő asszociációkba.

 • vrganadni

  2022-03-23 09:54:44

  teljesen egyetértek ezzel a véleménnyel - nekem nagyon teteszett anno a játék újszerűsége, és viszonylag sokat játszottunk is vele, de azért egy idő után ráuntunk :) és ezzel nincs is semmi baj, továbbra is jónak tartom a maga nemében, csak mi "kijátszottuk"

 • juhasz.nora.luca

  2021-11-21 23:24:34

  3-4 játék után nekem nagyon unalmassá vált, hiába játszottuk mindig más és más társasággal, sok olyan lap volt benne amire minden egyes játékban ugyanaz a megfogalmazás jutott különböző társaságokban is. Lehet, hogy mi nem vagyunk elég kreatívak hozzá, de nekem tényleg semmi izgalmat nem hozott ennyi játék után. Az első játékaink egyike volt, de már az eladáson gondolkodom.

 • Vendetta

  2020-12-28 22:25:15

  Köszi szépen a segítséged!

 • harnas1207

  2020-12-28 12:10:10

  Igen sajnos ez kicsit problémás, de ha jól tudom léteznek olyan oldalak, ahol a kiegészítők lapjai mind szerepelnek képként, így ki lehet válogatni őket. Bevallom mi ezzel nem foglalkoztunk eddig. Bedobtuk a közösbe az egészet, és ha nem közösen játszunk, akkor vándorol a pakk.

 • Vendetta

  2020-12-28 10:56:37

  Akkor azt úgy nem lehet csinálni, hogy egy-egy játék alkalmával különböző kiegészítőket dobunk össze, aztán a partik végén viszi haza mindenki a sajátját? Mert hát ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy melyik nyolcvanegynéhány lap volt az övé, egy? :(

 • adi79r

  2020-12-28 03:20:09

  Minden pakliban található kártya ugyanolyan hátlappal rendelkezik, össze is lehet őket keverni. Bár látom, hogy már más válaszolt a kérdésedre.

  További szép napot! :)

 • harnas1207

  2020-12-27 02:27:35

  Szia! Nagyon sok kiegészítő jelent már meg, de a hátlapok mind egyformák. Azaz bátran lehet őket keverni az alap csomaggal, sőt mindenképp ajánlott! Bár azt hozzáteszem, hogy a társaságunkba van olyan profi Dixites aki úgy gondolja az új kiegészítők hátlapja egy színárnyalattal másabb, mint a többi, de ez nekem még nem tűnt fel.

 • Vendetta

  2020-12-26 23:27:36

  Kedves adr79r!

  Olyan kérdésem lenne, hogy a különböző paklik más-más hátoldalúak-e?

  Köszönettel:

  Vendetta

 • harnas1207

  2020-08-03 10:58:59

  A Dixit egy megosztó játék. Gyenge , mégis a sajátos stílusa, az egyszerűsége és a rövid játékideje miatt szerethető partytársas. Aki játszott már vele, legalább 2-3 menetet, az egyből felismeri, hogy hatalmas előnyt jelent a többi játékos ismerete. A mesélők könnyen kiismerhetőek, már nem is a képeket, hanem a feladvány kitalálójának a kilétét nézzük. Persze stílust lehet váltani, lehet benne blöffölni stb-stb és akkor rádöbben az ember, hogy valójában egy szerencsejátékkal játszik, ahol mindenki vaktába tippelget. Egy szóval hiába pontra megy a játék, ebben nem lehet jónak lenni. Olyan mint a Mind, ha elhiszed, hogy jók vagytok, akkor valójában számoljátok az időt magatokba...

  Hatalmas közhely az is, hogy nem lehet megunni a lapokat, kb mint az Andor legendái újrajátszhatósága......

  Olyan embereknek tudom ajánlani, akik nagyon szeretik az Activityt.

 • adi79r

  2020-07-01 15:43:34

  A családot összekovácsoló játék:

  Én kifejezetten emiatt a játék miatt kezdtem el érdeklődni a társasjátékok iránt. Egy olyan baráti társaságba keveredtem, ahol gyakran játszották a Dixitet, így én is ki tudtam próbálni. Már a kártyák láttán teljesen elállt a lélegzetem, annyira tetszettek, játék közben is kifejezetten csodáltam őket (nem az alap pakli volt). Nagyon tetszett, hogy pofon egyszerű a játék, rögtön felvettem a játék ritmusát, ráadásul nagyon sokat nevettünk. Segített jobban megismerni az adott társaságot, miközben jól szórakoztunk. Sose felejtem el ezt a napot. Játék közben folyamatosan azt éreztem, hogy ez a társas nekem is kell, ez jól működne a családommal is.

  Az én nagyobb családomban eléggé más személyiségűek vagyunk, ezért keveset jártunk össze. Azonban egy családi eseményen elővettem ezt a játékot, és azóta annyira megszerették, hogy már 3 éve mindig elővesszük, és (a Dixitnek köszönhetően) már kifejezetten gyakran járunk össze társasozni (persze már nem csak ezzel a játékkal játszunk).

  Miért alapmű a Dixit?

  Azért, mert különböző korosztályok, mentalitású emberek is közösen tudják játszani, nagyon össze tudják kovácsolni az adott közösséget, ráadásul a „kevésbé tájékozott” ember is tud nyerni, sikerélményt szerezni. (Persze fordult már elő olyan, hogy valaki ráállt egy olyan témára, amiben más nem volt járatos (pl.: történelem, politika, kémia stb.), ezzel elrontva a játékot).

  Ha valamilyen összejövetelre megyek, gyakran viszem magammal olyan közösségbe is ezt a játékot, ahol nem kifejezetten játszanak társasjátékokkal. Ez a játék mindig segít abban, hogy kellemesen, viccesen teljen mindenütt az este. Az én tapasztalataim szerint mindenütt könnyen ráhangolódnak erre a játékra, ezért bárhol, bárkivel játszható. Csak az nem fogja élvezni, aki nem is akarja.

  Miért vegyél kiegészítő paklikat?

  A Dixit Odyssey alap kártyái között sok olyan lap található, ami kevésbé indítja be az asszociációt, vagy is nem túl jók. Ezért én azt tudom ajánlani, hogy már alapból egy kiegészítő kártyakészlettel érdemes megrendelni a társast. Ráadásul nálunk 84 lap nagyobb társaságokban gyorsan átpörög, és mi nem kifejezetten szeretjük újra keverni ugyan azt a paklit.

  Bárhol, bármikor:

  Mi annyira szeretjük ezt a társast, hogy ha van valami kis összejövetel, de fáradtak és lusták vagyunk valami komolyabb játékot elővenni, akkor ez mindig asztalra kerül. Nekem összesen már 4 paklim van, de több ismerősöm is vett már az én alap játékomhoz kártyákat, amiket magukkal szoktak hozni.

  A tanításban:

  A tanításban is kifejezetten hasznos tud lenni a játék, az öcsém gyakran az angolt e kártyák segítségével tanítja, és a tanítványai kifejezetten szeretik.

 • harnos.szilvi

  2020-05-01 12:24:22

  A Dixit egy meseszép játék, hihetetlenül egyszerű, mégis nagyon megdolgoztatja a kreativitásunkat.

  Nagyon jó családi játék, kicsiknek is élvezhető, és a nagymamám is szereti, szóval ez tényleg minden korosztálynak megfelelő. Könnyebb azokkal játszani,akiket ismerünk, inkább családi játék és nem partyjáték.

  A kártyák igényesek, gyönyörűek, absztraktak és mindig felfedezhető rajtuk egy-egy újabb apró részlet. Olyanok, mint a mesék, álmok, varázslatosak. Van olyan pszichológus, aki ezeket a kártyákat használja asszociációs feladatokhoz.

  Ha sokat játszunk ezzel a játékkal, érdemes beszerezni a kiegészítőkből, hogy ne unjuk meg a kártyákat.

  Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

 • gyd

  2020-03-25 21:19:34

  Én személy szerint jobban preferálom a Dixit Odyssey-t az alap Dixittel szemben, ugyanis itt 12-re növelték a maximális játékosok számát. Ez egyébként kifejezetten jól működik szerintem, mivel minden körben mindenki aktív kell legyen: akkor is, amikor a soron lévő játékos mond egy szót, és raknunk kell rá egy kártyát, és akkor is, amikor a lerakott kártyákból ki kell választanunk, hogy szerintünk melyiket rakhatta az előbb említett emberünk. Ez a párhuzamosság egyébként nagy előny egy sokfős partyjátéknál. Ellenpéldaként ott a Légy résen, vagy akár a Hellapagos is, amik 12 főnél nagyon be tudnak lassulni, mert amíg a többiek csinálnak valamit, addig én nem igazán tudok mivel aktívkodni. Tehát ez valós 3-12 fős játék, nem pedig csak rá van írva (magyarul optimális lehet bármennyi játékos itt).

  A képek egyébként igényesen kidolgozottak, és szerintem kellően kreatívak is. Kifejezetten jó, hogy a rajzok készítésekor eldobták az agyukat, és szokatlan, már-már elég absztrakt, rengeteg részletet rejtő képeket sikerült alkotni. Ez persze egy módon a játék egyik nehézségét is adja, hiszen jó kérdés lehet, hogy a "mesélő" vajon a rajz nagy százalékát adó 2 emberi alakra figyelt, vagy esetleg a sarokban megbújó aprócska virágra.

  Tehát ki kell ismerni a játékosokat, hogy tudjuk, mennyire figyelnek oda a részletekre a képeken, mennyire arra utaznak, illetve mennyire nagy absztrakciókba, párhuzamokba, többértelműsítésekbe folynak bele egy-egy szó képhez kapcsolásakor. Magyarul hogyan gondolkodnak, és mennyire, illetve milyen irányba dobják el az agyukat. Érdekes ezen keresztül is kiismerni mások gondolkodását.
  Valószínűleg előnyben vannak azok, akik már régóta és jól ismerik egymást. Mondjuk ez valószínűleg a legtöbb asszociációs játékra elmondható. Például a Fedőnevekben is kemény párost alkothat két olyan ember, akik sok időt töltöttek már együtt. Persze ez inkább gondolkodásmódra utazik, mint (közös) ismeretre, szóval itt akár még az is előfordulhat, hogy nem akkora előnyt ad az ismeretség.

  Szintén az asszociációs játékok általános jellemzője szerintem az erős nyelvfüggőség. Ez a már említett Fedőnevek esetében nyilván sokkal jobban kijön, mert ott konkrét szavak vannak, amiknek több jelentését is jó ismerni, itt meg ugye képek vannak, amikhez nagy fantázia is kell. Viszont itt is lehetnek olyan nyakatekert jellemzések is egy-egy kép kapcsán, hogy nem hiszem, hogy élvezné a játékot egy nem anyanyelvű, vagy majdnem anyanyelvi szinten beszélő ember. Hiányozhat a szavak többféle jelentése, szleng, ritkán használt szavak stb. Egyszerűen nem erre való.

  Gyerekekkel viszont kifejezetten jól játszható szerintem. Nyilván nem kell olyan utalásokat tenni a kártyákra, amit nem is igazán ismerhetnek a gyerekek a korukból fakadóan, de itt is valószínűleg eléggé általánosan elmondható a legtöbb játékról, hogy gyerekkel játszva önkorlátozás kell sokszor. Mi már próbáltuk gyerekekkel, és nagyon jól működött. Nekik is megmozgatja a fantáziájukat a játék, gondolkodásra sarkallja őket, és nem utolsó sorban őket a látványvilág kifejezetten lenyűgözheti.

  Ha pedig valaki már túl sokszor pörgette végig a kártyákat (akár ugyanazokkal az emberekkel), akkor könnyen köthetünk bizonyos kártyákat bizonyos szavakhoz. Ekkor elkezdhetünk kiegészítőket vásárolni a játékhoz, hiszen tonnaszám vannak - persze ezzel a vagyonunk jelentős részét el is lehet költeni, mert nem túl olcsók. Nyilván akinek megér ennyit, az meg fogja venni, ezen nincs mit részletezni.

  Úgyhogy szerintem méltán híres játék a Dixit, és megállja a helyét az asszociációsok között. Valószínűleg megosztó is, és nem lesz mindenki kedvence, de nem is feltétlenül ez a célja. Szoktak lenni nagyobb akciók is bizonyos helyeken, vagy a használtak között is előfordul egy-egy darab, szóval akár kifejezetten jó áron hozzá lehet jutni, ha ügyesek vagyunk.

 • rr21

  2020-01-04 22:53:18

  Vegyes érzéseim vannak a Dixittel kapcsolatban. Bizonyos társaságokban nagyon szuper tud lenni, de nem játszanám akárkivel. Szerintem akkor tud élvezetes lenni, ha a játékosok nagyjából ismerik egymást, különben nagyon felszínes. Nem rossz, de ha választani kell, nem ez az első javaslatom.

 • xxszemandavidxx

  2020-01-03 18:46:57

  Remek játék, kevés szabállyal. Imádom az óriási kártyáit a remek és a gyönyurűen megrajzolt képeket rajtuk. Jó játék lehet olyanokkal is, akiknek egy komolyabb játék kezdeti szabály magyarázása riasztó lenne. Gyakorlatilag minden korosztály együtt játszhatja. Kiváló családi játék.

 • baloghenci

  2019-08-25 07:07:58

  Szeretjük, jó játék. Élvezetes volt 4 fővel is és 8-al is. 8 főnél hamar elfogynak a kártyák, és jönnek újra amik már voltak,ezért érdemes hozzá legalább egy kiegészítőt is venni szerintem, ha nagyobb létszámmal tervezzük a játékot :) Tetszik, hogy a dobozában van plusz hely a kiegészítőknek :) A nyuszis bábuk nagyon cukik, viszont a kis jelölő táblákból elég nehéz volt a kis pöttyök kinyomkodása, volt amit sikerült hátul kicsit megszakítani. Jó lett volna, ha ez már alapból ki van nyomkodva. :)

 • lakner.balazs92

  2019-08-06 13:06:27

  A kreativitást igénylő partyjáték. Minél többen vagyunk annál jobb. A kártyákon gyönyörűek a rajzok, akár több percig is elmerülhetünk a nézegetésükben. A játék menete roppant egyszerű: Az aktív játékost kiválaszt a kezéből egy kártyát és mond róla valamit, ez lehet akár egy szó, egy mondat, egy történet vagy akár egy dalszöveg is. De fontos, hogy olyat mondjon, ami nem teljesen írja le a kártyát. Ezután minden játékost kiválaszt a kezéből egy lapot, ami a legjobban igaz az aktív játékos leírására és odaadja ezt a lapot az aktív játékosnak, aki összekeveri a kapott lapokat, lehelyezi az asztalra és mindenki titkosan megtippeli, hogy melyik lap lehet az aktív játékosé. Ezután pontozásra kerül sor, majd laphúzás és kezdődhet a következő kör.

  Mindenképp érdemes tenni vele egy próbát, könnyed játék, amely kiváló beszélgetés indításra és oktatásra is.

 • kitka6

  2019-05-05 17:56:15

  Hetvegen kiprobaltuk a dixit odysseyt es a sima verziojat is. Nem sok kulonbseg van a ketto kozott. Ebben egyenes a palya, a masikban negyzet alaku es a dobozba van epitve. A nyuszifigurak megmaradtak, ami halal aranyos es tokeletes illik a jatek stilusahoz. A kartyapakli szerintem az odysseyben sokkal elvontabb. Kreativabbnak kell lenni a mondat megfogalmazasaban, ami nem feltetlenul hatrany, de en inkabb az alap dixitre teszem le a voksom

A Dixit Odyssey társasjáték és kiegészítői (56)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  3 - 12
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Jean-Louis Roubira
 • Illusztrátor:  Pierô, Marie Cardouat
 • Kiadók:  Lautapelit.fi, Kaissa Chess & Games, REBEL.pl, Gém Klub Kft., Libellud, Swan Panasia Co., Ltd., Lifestyle Boardgames Ltd, KADABRA, hobbity.eu, Galápagos Jogos, Asterion Press, ADC Blackfire Entertainment, Lanlalen
 • Elérhető nyelvek:  katalán, cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, szlovák, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • Asmodee English first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 6.1 cm
  • Súly: 1 kg
 • Asmodee German first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.6 cm
 • hobbity.eu Polish first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: lengyel
 • Lautapelit.fi Nordic edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: dán
 • Libellud Eastern European edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.6 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • Libellud English first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
 • Libellud Western European edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: holland
 • Libellud Eastern European edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 27.7 cm x 27.7 cm x 5.8 cm
  • Súly: 1 kg
 • Libellud Western European edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.8 cm x 27.8 cm x 6 cm
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: kínai
 • Libellud Western European edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.6 cm
 • Gém Klub Kft. Hungarian first edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.8 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Kaissa Greek second edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: görög
 • Libellud multilingual edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: holland
 • Libellud Spanish/Portuguese/Catalan edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: katalán
 • Libellud Western European Edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.7 cm x 28.4 cm x 5.8 cm
  • Súly: 1 kg
 • REBEL Polish edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Swan Panasia Thai edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.6 cm
 • Libellud Western European Edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.8 cm x 27.7 cm x 5.9 cm
 • Galápagos Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: portugál
 • Hungarian second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.8 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • KADABRA Baltic edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.8 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Libellud English edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.6 cm
 • Asterion Italian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 27.3 cm x 27.3 cm x 5.4 cm
 • English Libellud second edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28 cm x 28 cm x 5.7 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • German-only edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1 kg
 • Libellud Dutch/French/German edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.6 cm x 27.6 cm x 5.8 cm
 • Romanian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: román
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1 kg
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.5 cm
 • Asmodee Canada English/French edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.3 cm x 27.3 cm x 5.4 cm
 • French-only edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: francia
 • Libellud Nordic edition
  • Nyelv: dán
 • Russian edition
  • Nyelv: orosz

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Dixit Odyssey társasjátékhoz