Kép forrása: gamestar.hu

5 társasjáték 10 ezer forint alatt, amit érdemes magaddal vinni a nyaralásra [Gamestar]

Akár esténként, vacsora után, akár az árnyékban ülve játszanál, ha ezeket választod, garantáltan jó lesz a hangulat.

Mindenki másképp képzeli el a nyaralását - vannak, akik ki sem jönnének a vízből, míg másoknak elég, ha a parton ücsörögve olvasgatnak, zenét hallgatnak, néha megmártóznak, de elsősorban kikapcsolódnak és nem foglalkoznak munkával. Míg sokan nagy társasággal mennek, mások inkább párjukkal vagy egyedül vonulnak el.

Társasozni mindig jó, akárhányan is vagyunk, akármilyen napszakban is állunk neki. Az alábbiakban ajánlunk néhány társasjátékot, ami a legtöbb társaságban tökéletesen betalálhat  - és az eMAG.hu-n kevesebb mint 10 ezer forintért kapható.

[Cikk folytatása]

5 társasjáték 10 ezer forint alatt, amit érdemes magaddal vinni a nyaralásra

Akár esténként, vacsora után, akár az árnyékban ülve játszanál, ha ezeket választod, garantáltan jó lesz a hangulat. Mindenki másképp képzeli el a nyaralását - vannak, akik ki sem jönnének a vízből, míg másoknak elég, ha a parton ücsörögve olvasgatnak, zenét hallgatnak, néha megmártóznak, de elsősorban kikapcsolódnak és nem foglalkoznak munkával.

Hol vásárolhatom meg?

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

15Ápr

A legjobb cicás társasjátékok, amiket nem csak a témájuk miatt lehet szeretni [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.15. 20:40:00

Macskával ugye mindent el lehet adni, de a cuki dizájn önmagában nem elég. Ezeknél a társasoknál szerencsére élvezetes játékmenet is társul mellé.

07Máj

Két kiváló játéktervező összeállt egy kétfős A Gyűrűk Ura játék megalkotásához...[gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.07. 15:36:00

A Gyűrűk Ura: Párbaj Középföldéért ráadásul Vincent Dutrait rajzaival jelenik meg.


Kommentek

  • kvarclovag

    2022-08-14 17:53:43

    Több szállítási díjat nekem nem kellett fizetni. De pl. a kályha, a kályhacső és a könyök az 3 helyről jött, 10 nap különbséggel az első és a harmadik szállítás között.

  • MaRo

    2022-08-14 16:41:54

    A cikk nem tér ki rá, hogy mennyiba pontos ára a játéknak az rmagon pedig emlékeim szerint választhatsz az alternatívák közül. Tehát végső soron te rendelsz és választasz ki amiből következik, hogy az emagnak az adott bolt felé kell tovább passzolni a megrendelést bár úgy gondolom, hogy viszonylag ritka mikor két bolt van ugyanarra a termékre. De mostanában nem nagyon keresgélek ott mert hiába a nagy akciózások ami a fenti cikkre egyébként még csak nem is igaz, többször jártam úgy, hogy a kosárnál több szállítási költség összességében megölte magát az ajánlatot is. Szóval ilyen esetekben valóban 100 helyről kaphatod a cuccost. 😃

    Szerintem az emag ereje talán a kisebb üzletek ajanlatainak eljuttatása a nagyközönséghez amit magadtól kisebb eséllyel találsz meg a google sokadik oldalán ha egyáltalán van nekik oldaluk.

  • kvarclovag

    2022-08-13 21:54:09

    Az EMAG egyébként egy gyűjtőáruház, több cég kínálatát mutatja, és a befutó rendeléseket tovább passzolja nekik. Így az is lehet, hogy egy rendelést 3 időpontban, három cégtől kapsz meg. Velem már kétszer volt ilyen, pedig mindkétszer összetartozó, azonos kategóriájú cikkeket rendeltem. Ez nem baj, csak tény. Gondolom az EMAG ereje pont a nagyon erős nyomulásában és marketingjében van, mert a webáruház és a szolgáltatás nem túl jó, pont mert attól is függ, végül melyik cég kapja és teljesíti a megrendelést. A marketinghez meg kellhetnek ezek a szponzorált cikkek.

  • MaRo

    2022-08-13 21:43:40

    Persze, ez egyértelmű, hogy szponzorált csak hát olyan átlátszó...

    Mondjuk a játékok nem rosszak valóban de ezáltal akár az is lehetne hiteltelen amit ajánlanak.

  • syndi-cate

    2022-08-13 21:34:51

    "Támogatott tartalom."

    Nálam ennyi, léptem tovább.

  • DeimosDown

    2022-08-13 21:20:26

    Szponzorált cikk... ennyi.

  • kvarclovag

    2022-08-13 19:08:57

    Az igazán nagy vétel szerintem a The Brainy Band Frui10 társasjáték potom 2.421.790 Ft-ért.

  • MaRo

    2022-08-13 18:24:08

    Nekem ebben az a legérdekesebb, hogy megnevezték az emagot mintha különleges lenne pedig szerintem kb sehol sem létezik hogy a listából bármelyik játék meghaladja a 10.000et. legalábbis online aligha találkoztam ilyennel. Kb csak maszekboltokban tudom ezt elképzelni szóval meglehetősen félrevezető ilyen szempontból ez a cikk.

  • maszlagadam27

    2022-08-13 16:34:01

    Ha szigorúan maradunk az emag kínálatánál és a megszabott árkategóriánál, akkor én a kockajáték Bang helyett az alapjátékot vinném, a Dixit helyett a rettegés éjszakája vérfarkasos titkos szerepes mókát, a fedőnevek és a robbanó cicák maradhatnak, a Concept helyett pedig inkább valamelyik "igen?-igen? és" játékot pattintanám be a bőröndbe. ;)

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Robbanó cicák
  • Fedőnevek
  • Dixit
  • Concept
  • BANG! A kockajáték