Lángművesek
Lángművesek
Lángművesek
Lángművesek
Videó beküldése

Lángművesek társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

A Lángművesek egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a pakli tervezés, a munkás-elhelyezés, a játék végi bónuszok és a contracts mechanizmusokra. A kézműves...

A Lángművesek egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a pakli tervezés, a munkás-elhelyezés, a játék végi bónuszok és a contracts mechanizmusokra.

A Játéksziget leírása:

A kézműves sárkányokat, nagyobb (és pusztító) unokatestvéreik kisebb és mágikusan tehetségesebb változatait keresik a boltosok, hogy lángművészetükkel gyönyörködtessék a vásárlókat. Lángőr vagy, aki ért a sárkányokkal való társalgás művészetéhez, ideális otthonukba helyezi őket, és varázslatokkal csábítja őket csodálatos dolgok előállítására. Hírneved nőni fog, ahogy segítesz a sárkányoknak és a boltosoknak, és a legnagyobb hírnévvel rendelkező Lángőr a Lángművesség Mestereként lesz ismert. A Lángművesek társasjátékban legfeljebb öt játékos veszi fel a Lángőrök szerepét, akik tárgyakat gyűjtenek, sárkányokat helyeznek el és varázslatokat varázsolnak, hogy javítsák a város boltjait. A sárkányok speciálisak (kenyér, hús, vas, kristály, növény és bájital), és a Lángőrök tudják, hogy melyik boltban melyiknek van a legjobb helye. Látogass el egy boltba, hogy tárgyakat és szívességet szerezz az ott lévő sárkányok egyikétől. Az összegyűjtött tárgyakkal elvarázsolhatod a boltot, hírnevet és a boltban lévő összes sárkány kegyét elnyerve. Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy vonzzad a díszes sárkányokat, akkor lehetőséged lesz még több hírnevet szerezni. A doboz tartalma: - 6 játékosjelölő - 6 hírnévjelölő - 1 várostérkép - 1 pontozó tömb - 8 játékossegédlet - 36 kézműveskártya - 6 kezdő kézműveskártya - 36 különleges sárkány kártya - 28 boltkártya - 6 kezdő boltkártya - 36 bűbájkártya - 7 segítőkártya - 210 árujelző - 24 aranyérme - játékszabály Játékosok száma: 1-5 fő Játékidő: kb. 60 perc Ajánlott korosztály: 10 éves kortól ajánljuk.

Forrás: Játéksziget
2 felhasználó és 15 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 12 000 Ft-tól
 • 17 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Városépítő, Állat
Mechanizmus: Moduláris tábla, Pakli tervezés, Munkás-elhelyezés, Játék végi bónuszok, Contracts

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Lángművesek társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Flamecraft - ANGOLLeaxe, ZUGLÓ

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: ZUGLÓ! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Elsősorban cserélném, értékegyeztetéssel pl. Castles of Burgundy, de mást is meghallgatok Magyarra váltottam. Nyitott de minden más érintetlen, kártyák stb. még fóliában.

0 érdeklődő


Lángművesekfufususi, 13. Kerület, Kelenföld

Csak személyesen itt: 13. Kerület, Kelenföld!

Egyszer próbált játék eladó. Hibátlan állapotban van. Csere köszönöm nem érdekel, Budapesten személyesen átvehető.

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Lángművesek társasjáték videók (8)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • kok_o

  2023-01-06 13:56:06

  Teljesen igazad van. egyértelűen van benne/bennünk ilyen irányú fejlődés, ahogy egyre jobban átláttuk a játékot, egyre több bűbáj fogy, jönnek is a durva kombók :), de addig még nem jutottunk el, hogy a bűbájok fogyjanak el. :)

  Az első pár partinkban (és azokban, ahol új játékos is csatlakoztak) tényleg csak néhány bűbáj fogyott, a sárkánypakli meg pörgött mint a veszedelem. Aztán idővel ez kezd átalakulni. :)

 • tamas.forgach

  2023-01-06 13:43:10

  Ha a bűbájkártyákból 3-4 db lett csak kijátszva, akkor egy réteg még felfedezésre vár nálatok. Minél többet bábájoltok, annál több akciótok és nyersanyagotok lesz, amikből még többet lehet bűbájolni vagy új boltot nyitni. Nálunk még kétszemélyes játék esetén is van, hogy 8-10 bűbájt kijátszunk és mennek a kombók. Annál a kártyánál, ahol 1-2-3-4 nyersanyagsorozat kifizetésével 0-2-4-8 pont szerezhető, adott esetben elég 1 sorozat nyersanyag, ami ugyan 0 pontot ér, de egy tele bolt összes sárkányát feltüzelheted vele.

 • barath.boglar

  2023-01-01 19:47:26

  ISTENEM. EZ A JÁTÉK. CUKI.
  Nyakatekerten van megírva a szabály, az biztos, de ez egy olyan hó't egyszerű játék, hogy az agyamat eldobom tőle. Meg a cukiságától. Én... én nem tudom, hogy ez hogy sikerült ennyire agresszíven cukormázasan tüneményesen cukira, de az.
  Bőőőőven gyermek ÉS idősebb barát is, 60 éves édesanyám második nekifutásra nagyon is megérezte az ízért, és duplázta a pontjait az első játékhoz képest. Nem egy zseniális játék, nem a tartalmi mélysége fogja megfogni az embert - én spec néha hiányolom, hogy legyen benne még egy lépéssel mélyebb döntés- de ezt az űrt nagyon gyorsan kitölti az hogy ÚRISTEN IDENÉZZ MILYEN CUKI HÁT ESZEM A POCAKJÁT. Kellemes, hogy az embernek több LEHETŐSÉGE van a játékban, és nagyon szépen ki lehet balanszolni a sárkányok és a bűbájok fogyasztását, és elsimerendő, hogy nagyon kellemes az, hogy egy pokoli hét után úgy komeptitiív, hogy nem karddal megyek a másiknak, hanem viszek neki egy jó vajaspirítóst, ha már összefutottunk a hentesnél :). Macera a ki és elpakolás... De ha már elől van, oh ég, valaki mentse meg a sárkányokat, mert egy játék alatt nem tudom elégszer végig tüncögni az összes belhalmozott cukiságot, ami ebben a játékban van!
  Remélem érztek, hogy ez egy abszolút meggondolatlan impulzusvásárlás volt (úgy, hogy KS bejelentés óta vártam ezt a projectet, hogy kipróbálhassam) egy örök kislánytól :D és nem, nem bántam meg és eszem ágában sincs -néha nekem is lehet karácsony. Mondjuk karácsonykor :D-. Imádom. Meg fogom venni a kiegészítőt is. Mert azt is imádni fogom.

 • Lucus24

  2022-12-20 10:32:04

  Nálunk is a sárkánykártyák elfogyása jelentette a játék végét, de már a bűbájkártyákból se volt sok.

 • kok_o

  2022-12-19 13:48:47

  Az összetettség nyilván relatív, de az biztos, hogy a elérhető pontok maximalizálása érdekében lehet godolkodni a játékban elég sokat. Ráadásul magasabb játékos számnál (4-5 fő) már igen nehéz előre tervezni, az esetek többségében mire újra sorra kerül valaki addigra teljesen új helyzet fogadja. Elfogynak a sárkányhelyek a boltokban, új boltok kerülnek fel stb.
  A szerencsefaktort személy szerint kevésbé érzem döntőnek, bár kétségtelen, hogy van benne. Simán kaphatsz olyan különleges sárkányt amivel alig fogsz tudni pontot szerezni, vagy olyan kézműves sárkányt amit nem igazán tudsz jövedelmezően kijátszani. Az is benne van, hogy nem a legjobb bűbájok jönnek fel, de szerintem alapvetően jól kell tudni alkalmazkodni, újra tervezni, hogy a játék vége előtt legyen időd a lehető legtöbb különleges sárkánnyal pontot gyűjtani.

  Apropó a játék vége. Ugye a játék végét 2 dolog idézheti elő, egyik a kézműves sárkány kártyák elfogyása, másik a bűbáj kártyák elfogyása. Érdekes, hogy eddigi 6-8 partinkban mindig a sárkánykártyák fogytak el. Érdekelne, hogy nálatok, vagy bárki másnál ezzel kapcsolatban mi a tapasztalat?
  Volt olyan partink 5 fővel, ami mindösszesen 3-4 kör volt, annyira fogytak a sárkányok, bűbájból meg szerintem 2-3 db-nál nem került több kijátszásra.

 • Lucus24

  2022-12-19 01:47:44

  A játékkal kapcsolatban az a személyes tapasztalatom, hogy elsőre valóban kicsit bonyolult lehet, ha korábban nem játszottál ilyen összetett játékkal, ahol ennyi mindenre kell egyszerre figyelni, ahol ennyire van súlya egy- egy lépésnek, döntésnek és ahol ennyire közbe tud kavarni a szerencsefaktor. Ugyanakkor szerintem mindenképpen vágj bele, ha vonz a téma vagy szereted a szép grafikájú, jól átgondolt játékokat! A figyelem több felé oszlik itt, hiszen figyelned kell a saját haladásodra, mérlegelni kell, hogy mit teszel prioritásnak, meddig gyűjtögeted az alapanyagokat, milyen ütemben lépsz ki és veszed meg a bájolókártyákat, nyitsz- e új boltot a régi betelìtésével vagy inkább arra mész rá, hogy a boltok által nyújtott lehetőségeket, illetve az ott lévő sárkányok képességeit minél jobban kiaknázd, és minél nagyobb népszerűségre tegyél szert közben. Ez a játék valóban tud konfliktusokat generálni, és ahogy azt más is ìrta, a végén az állást szépen megkavarhatják a holdas éjjeli kártyák. Összetett játék, ahol koncentrálni kell és dönteni. Nem első alkalommal mindenki számára könnyen megtanulós, de azt hiszem, hogy egy olyan "nagyon egyben van" érzést kelt, ami miatt szerintem megéri beruházni rá. Fontos készségeket hìv elő, pl. rugalmasság, alkalmazkodás, gyors reakciók, optimalizálás, prioritások választása. Mi négyen játszottuk, szerintem pont elegen voltunk a happoláshoz, mert előfordult bizony, hogy ütköztek az érdekeink, ugyanakkor vérre menő küzdelem és sértődés sem alakult ki, hanem meg tudott maradni az interakció és a jó hangulat. Nyilván, a konfrontáció mértéke a társaság játékstìlusától is függ. Mi nagyon megszerettük, nálunk biztosan elő fog még kerülni többször is.

 • syndi-cate

  2022-11-23 14:01:22

  Ne sajnálkozz a minik hiánya miatt. Szerintem (magánvélemény) nem szépek a KS sárkány minik, elnagyolt a kidolgozottság, látszanak az öntési csíkok, és az egész felület elmosódott, mintha csak szappanból faragták volna, így nem éri meg a bánkódást. Ámbár az is igaz, hogy egy házi festés sokat dob rajtuk.

 • havadtoizsu

  2022-11-23 13:33:21

  Sziasztok! Megvettem én is a Lángművesek játékot. Még nem bontottam ki, mivel karácsonyi ajándék lesz, méghozzá a családfőnek. 😊 Imádja a sárkányokat, így meglepem vele. Már a Kickstarter kampánya alatt is lenyűgözött a grafikai világa, a magyar fordítás pedig elképesztően jóra sikerült. Azt sajnálom csak, hogy nem lesznek benne majd sárkány minik, csak a kis fabábúk, de így is hatalmas élményt ad majd.

 • boocus

  2022-11-13 21:05:28

  TJÜ-n kipróbáltuk 5-en, illetve itthon toltunk egy 2 személyes játékot is. Nem vagyunk már rutintalan játékosok, de alfagémernek sem mondanám magunkat. A TJÜn a hangzavarban is elég hamar átràgtuk magunkat a szabályon, és minimális hibával, de sikerült végig is játszani. Nekem sem 5, sem 2játékos verzióban nem tűnt annyira egymás elől elhappolósnak, a játékos interakciók inkább pozitívak, mint egymást gátlók voltak. Nekem az Agricola például sokkal inkább "elhappolós", mint ez. Persze, lehet, hogy pont a szerencse faktor miatt, úgy jöttek a bűbáj, a sárkány, és a bolt kártyák, hogy nem nagyon ütköztek a célok. A pontozásban tetszett, hogy az éjszakai sárkányok a játék végén igencsak megkeverte a játékállást. Bevallom, a grafika és a dizájn miatt volt csábító, szeretem a sárkányokat, (a vállamon is ül egy :D) de nagyon örülök, hogy a polcunkra került, szerintem gyakran fogunk vele játszani.

 • tamas.forgach

  2022-11-04 17:05:49

  Kimondottan jó, nem agyégető játék, hosszú kombó lehetőségekkel. Elég sok variáció van ahhoz, hogy mindenki találjon valami utat a pontok gyűjtögetéséhez. A grafika és az összetevők végtelenül aranyosak. Bekerült a gyakran előkerülő játékok polcára.

 • Kisde

  2022-11-02 13:16:10

  Köszi szépen a linket, mindenképp meg fogom nézni. Még mindig várakozó állásponton vagyok, mert annyi minden újdonság jött ki mostanában ami érdekel (pl. sok Essen-i társas), hogy a Lángművesek továbbra is a sor végén van :) Lehet majd a Társasjátékok Ünnepén ki fogom próbálni ha elérhető lesz és az lesz a perdöntő.

 • kok_o

  2022-11-02 13:03:05

  Segítségként, felkerült a Gémklub szabálymagyarázó videója, hátha segít a döntésben. :)

 • Kisde

  2022-10-20 10:06:35

  Köszi szépen a véleményezést! Ez is azon játékok egyike, ami nagyon megfogott a grafikai designnal, de valahogy mégse tudtam magam rávenni, hogy megvásároljam. Pedig a bolti verzió igen baráti áron van, csak valahogy nekem úgy tűnt egy sima erőforrás-konvertáló játékról van szó, abból pedig csücsül jópár a polcaimon és csak a csilli villi miatt biztos, hogy nem fogom megvenni.

  Így viszont jó kis dilemma elé állítottál :) Kár, hogy az idei "keretemet" kvázi ellőttem már más társasokra és ezt nem érzem annyira "must have"-nek, de azért figyelemmel követem.

 • ronaiheni

  2022-10-20 07:12:21

  A ne ítélj elsőre tipikus példája ez a játék. Nézegettem , mert a szuper cuki grafika megragadott, de néztem videókat , amik kicsit eltántorítottak. Itt jegyezném meg vannak videók amiknél egyértelmúen megrendelt promó rosszat ugyse hallunk a játékról tipús , míg van ami lényegében a játémenetre nem nagyon ad betekintést , és van ami kifejezetten nem kellet volna kikerüljön . Gameplay ami az első tanuló kört mutatja kifejezetten eltántorítóan hatott rám kipróbálás ügyben. Sokat hjátszom , sok játékom van így nem vennék meg mindent is ( na jó néha elcsábul az ember) D erre a mai játékárak mellett úgy voltam , max továbbadom ha nem tetszik ,mert bizony a beltartalom ennek a játéknak az esetében nem indokolja a mai viszonylatban olcsó árat . Ennek persze örülni kell , mert így nagyobb közönséghez juthat el. És itt jön a bökkenő. Ára és grafikája miatt tuti sok család megveszi aztán jön a bibi. Vagy nem gyakorlottak és akkor ( sok játékszabály tanítás utáni tapasztalat) nem értik a kevésbbé gyakorlott szülők a szabályt és elmegy a kedve mindenkinek a tanulás fázisban , vagy jön a gyerek értik is , de jön a másik orra elöli elhappolgatás , amit szintén tapasztalat sok gyerek képtelen jól kezelni ( felnőttek is ). Mert ez bizony egy cuki köntösbe bújtatott kőkemény harc az utolsó falat kenyérért . Itt bizony gyűjtögetünk , hogy aztán a megszerzett maroknyi nyersanyagot beváltsuk egy bájoláskártyára , amiből kevés van és tuti mindenki épp az orrunk elől happolja el. Itt bizony nem mindegy milyen sorrendben bájolunk vagy épp tüzeljük fel a bolt sárkányait jó kis kombók reményében . Ez szerintem kifejezetten gyakrlott játékosok játéka nem ilyedősöknek készült . Nekem tetszett de gyerekkel csak akkor játszanám ha tud méltósággal veszíteni elviseli a veszteséget és rugalmasasn alkalmazkodik az új körülményekhez. A komponensek szépek és jó a minőség . Kifejezetten tetszik a playmat játéktér . szép az asztalépe .

 • ronaiheni

  2022-10-08 16:42:40

  A játék sok fotóról bemutatóvideóról nézve csodaszép. De most néztem végig egy gameplayt és rettentő zagyvaságnak tűnt. A játékosok még a videó végén sem értették kb , mi hogy működik , random eseményekre reagáltak de nem úgy nézett ki mintha bármi tervezhető lenne benne, egymás tyűkszemére lépkedős nagy szerencsefaktoros játéknak tűnik, ami pont azzal a korosztállya akiknek grafika alapján bejönne óriás sértődéseket és vitákat generáló valami a játékmenet. Vagy a játékbemutató korai volt annak a csapatnak aki feltette a videót , mert végig olvasgatták a szabályokat értelmezgették még az utolsó körben is. Nagyon nem szerettem bele videó alalpján , de szívesen olvasom azok tapasztalatait akik már játszották és értették is amit játszottak

 • kok_o

  2022-10-06 16:54:39

  Néztem én is KS-en, de nem tudtam eldönteni, hogy az eszméletlenül jó és aranyos grafikán túl maga a játék mennyire lesz jó. Van esetleg már tapasztalat róla?

 • paradipetra

  2022-01-10 10:51:36

  Nagyon várom ennek a játéknak az érekezését. Támogattam a kampányt egy Deluxe csomagért. Sosem támogattam még, így tűkön ülve várom. Nagyon aranyos grafika és jók a plusz tartalmak is.

A Lángművesek társasjáték és kiegészítői (1)

 • Flamecraft: The Spice Tower and Flamestarter Statue társasjáték Kiegészítő

  The Spice Tower and Flamestarter Statue are additional shops for Flamecraft available via the Kickstarter and as a promo pack. The Spice Tower is a wild goods shop with the power to either double a good you have or provide 5 goods of a type you don't have. The artwork is a reference to a well-known content producer and contains many board game puns in the...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 óra
 • Játékosok:  1 - 5
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Manny Vega
 • Illusztrátor:  Sandara Tang Sin Yun
 • Kiadók:  White Goblin Games, Gém Klub Kft., Swan Panasia Co., Ltd., Galápagos Jogos, REXhry, Cool Mini Or Not, Maldito Games, Lucky Duck Games, Crowd Games, Tower Tactic Games, Cardboard Alchemy, Asmodee Korea
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, ukrán, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • Danish deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: dán
 • Danish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 15.2 cm x 25.4 cm x 7.6 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Dutch deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: holland
 • English deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7 cm
  • Súly: 1.8 kg
 • English edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • French deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7 cm
  • Súly: 1.8 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • Galápagos Jogos Portuguese deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • German deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7 cm
  • Súly: 1.7 kg
 • German standard edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • Hungarian deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7 cm
  • Súly: 1.8 kg
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: magyar
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • Italian deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: olasz
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 15.2 cm x 25.4 cm x 7.6 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Japanese deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: japán
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 15.2 cm x 25.4 cm x 7.6 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Korean deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: Korean
 • Korean deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: Korean
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 15.2 cm x 25.4 cm x 7.6 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Polish deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: lengyel
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 15.2 cm x 25.4 cm x 7.6 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Portuguese deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: portugál
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 15.2 cm x 25.4 cm x 7.6 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 29.3 cm x 29.3 cm x 6.8 cm
  • Súly: 2 kg
 • Simplified Chinese edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 15.2 cm x 25.4 cm x 7.6 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Spanish deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: spanyol
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 15.2 cm x 25.4 cm x 7.6 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Swedish deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: svéd
 • Swedish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: svéd
  • Méretek: 15.2 cm x 25.4 cm x 7.6 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 30 cm x 30 cm x 7 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • Traditional Chinese deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: kínai
 • Traditional Chinese deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: kínai
 • Traditional Chinese edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 15.2 cm x 25.4 cm x 7.6 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Ukrainian deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: ukrán
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: ukrán
  • Méretek: 15.2 cm x 25.4 cm x 7.6 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Czech edition
  • Nyelv: cseh
 • Dutch edition
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 15.2 cm x 25.4 cm x 7.6 cm
  • Súly: 1.4 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Lángművesek társasjátékhoz