Kép forrása: tarsasozz.blog

A legjobb társasok karácsonyra [tarsasozz.blog]

Ebben a bejegyzésben szeretnénk csokorba fogni 10 játékot, melyeknek mi idén a legjobb társasjátéknak járó díjakat adnánk. Ugyan nem mindegyik idei megjelenés, de jelenleg is aktuálisnak mondhatók egytől-egyig. Igyekeztünk különböző témájú és nehézségű játékokat választani, hogy mindenki találjon a listában kedvére valót. 😊

[Cikk folytatása]

A legjobb társasok karácsonyra

Ebben a bejegyzésben szeretnénk csokorba fogni 10 játékot, melyeknek mi idén a legjobb társasjátéknak járó díjakat adnánk. Ugyan nem mindegyik idei megjelenés, de jelenleg is aktuálisnak mondhatók egytől-egyig. Igyekeztünk különböző témájú és nehézségű játékokat választani, hogy mindenki találjon a listában kedvére valót.

Hol vásárolhatom meg?

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

24Jan

A gémer Cascadia: Új tájakon kiegészítő [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2024.01.24. 18:07:00

A Cascadia vadvilágának sikere 2021-es megjelenése óta töretlen, és azt hiszem mindannyiunk nevében beszélhetek, amikor azt mondom, hogy nagyon vártunk már egy kiegészítőt ehhez a szuper játékhoz.

06Márc

Bonszai: egy társasjáték, amiben kiélheted a kreativitásod [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2024.03.06. 17:02:00

A Bonszai egy lapkalehelyezős családi társasjáték, amelyben igazi bonszaiokat legózunk össze hatszögek segítségével. Ráadásul a fa tényleg akármilyen irányban/stílusban nőhet, csak néhány alapvető szabályt kell betartanunk...


Kommentek

  • Pcs

    2022-12-22 22:38:51

    Amik a listából érdekelnek, azok már megvannak: az Arnak tavaly óta, az Ark Nova nyár óta. Már mindkettőbe jópár játékot beletettünk.

    Karácsonyra viszont megleptük magunkat egy Homályrévvel, ami már lassan egy hónapja várja, hogy végre kipróbáljuk. Nem emlékszem, hogy valaha is volt itthon játék ilyen hosszan bontatlanul. 😁

  • ryuk669

    2022-12-22 06:55:24

    Mivel nálunk csak én vagyok ennyire társasjátékos, ezért iden mindössze egy harry potteres dooble került a kosárba a gyerekek miatt (bár egy ideig csak a felnőttek fogják használni :D) meg a kívánságlistámra egy Senkiföldje került, ha esetleg valaki meg akarna lepni, de jelenleg nem kívánom bővíteni a kihasznalatlan társasjátékok tömkelegét.

  • MaRo

    2022-12-11 00:40:03

    Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de szerintem valahol jó érzés az mikor szembejön egy lista és azt látod, hogy egy része már megvan egy része meg már eleve èrdekel is.

    Persze minden lista relatív és a lista tartalmának azon része sem lett mélyen tesztelve ami már megvan de mégis úgy érzem, hogy valahol jó úton járok.

    Nekem mindenképp érdemes volt ezt a cikket olvasnom az astra miatt. Összességében a rajzolgatós játékok annyira nem vonzanak de ez kiváló ajándék lehetne. Mondjuk az sem mellékes, hogy a témája engem is érdekel és a valós alapok csak még vonzóbbá teszik a játékot mert hát szerintem a többségnek van hova fejlődni a csillagképek kapcsán - mint ahogy nekem is.

    A lista másik nálam említésre méltó játéka az x bolygó. Ezt is a témája miatt kezdtem el figyelgetni de miután ráévredtem, hogy appos kissé eltántorított. Igaz a cikkben dícsérik de volt az a kijelentés ami korlátozott újrajátszhatóságra ad okot... Amit nem tudni hány játékot is takar, azt sem tudni, hogy 5 év múlva még játszható lesz e vagy sem - leszámítva a verziókkal előtti telefonos op-rendszernek a lehetőségét.

    Szóval nem tudom ezt a játékot eldönteni, biztos, hogy nagyobb f8gyelmet kérne a döntés így ha esetleg valakinek van élménye/tapasztalata azt megköszönném mert jelenleg valahogy inkább a kívánságlistáról lecsúszók között szerepel nálam...

    A köszöntünk a holdon viszont kapott egy újabb lökést és már kezd feljebb sorolódni a beszerzési listán.

    Egyébként kíváncsi lennék a ti ajánlásaitokra is tehát ha valaki megosztja a gondolatait azt megköszönöm! :)

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Cascadia vadvilága
  • Ark Nova
  • Arnak elveszett romjai
  • Lángművesek
  • Az X bolygó nyomában
  • Virágvarázs
  • Fungi
  • Köszöntünk a Holdon
  • Astra