Kép forrása: jemmagazin.hu

Megjelent a JEM magazin 97. száma!

A JEM magazin egy online megjelenő digitális társasjáték-magazin játékosoktól játékosoknak. Megjelenik minden hónap első napján.

[Cikk folytatása]

Megjelent a JEM magazin 97. száma! - JEM - Játékos Emberek Magazinja

Játékismertetők:SzörnyparádéKódok harcaBunny Kingdom: In the SkyVidámparkThe Mind ExtremeDragominoUnmatched: Legendák ligája - Első felvonásBataviaSmall World of WarcraftVámpír: A Maszkabál - VendettaCrazy TowerKuflik és az esőtáncOrszág-város-betű-témaRetro Játék Kalauz: LibajátékKlubbemutató: Csoki KlubBeszámoló: Társasjátékos hírek a nagyvilágból Ha a böngésződ egyből megjeleníti, akkor egér jobb gomb, "Mentés másként..."

A magazinban megtalálható társasjátékok akciós árai

Szörnyparádé – az Álomvilágon innen és túl

Ismertető, 2021.03.11. 10:00:00

Fedezz fel távoli tájakat és fogj be ritka és veszélyes szörnyeket. Ha sikerül lenyűgöznöd a a publikumot, Te lehetsz a Királyi Szörnytani Egyesület legújabb tagja.

Új megjelenés: Vidámpark - Meeple körhinták

Ismertető, 2021.01.16. 14:00:00

Dodzsemezünk egyet, vagy kiálljuk a sort az óriáskerékhez? Jó ötlet hullámvasút előtt hamburgerezni? A Vidámparkban végre megalkothatod azt a helyet, amire te is és a látogatók is büszkék lehetnek.

The Mind Extrém - Fehér nyulak már megint

Ismertető, 2020.07.02. 09:00:00

A The Mind Extrém egy sikeres, de megosztó játék méltó utódja. Az elcsendesedés, a másikra figyelés, a megnyílás játéka... nem középiskolás fokon.

Dragomino: Sárkánytojások nyomában - Ki sárkányt lel, aranyat lel

Ismertető, 2020.12.08. 15:30:00

Cipőt a cipőboltból, sárkányt a sárkánytojásból! Gyors és könnyed, ám rendkívül szórakoztató családi játék kicsiknek és nagyoknak.

Small World of Warcraft – Talpalatnyi föld, s mind tapos rajta

Ismertető, 2021.01.22. 17:00:00

Egyszerű és nagyszerű, egy régi játék új köntösben, avagy a Small World találkozása a World of Warcraft világával!

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

13Ápr

Én kicsi kaszám a Stonemaier Gamestől – Kapa, kasza [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.04.13. 13:00:00

Nálunk ugyan az Én kicsi kaszám angol verziója járt a Stonemaier Games hathatós közreműködésével, fontos megjegyezni, hogy a játék számos hazai bolt kínálatában ékes magyar nyelven is elérhető.

16Ápr

Barakka és Claim Erősítés: Jég a Vagabundtól – Kártyák és memória [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.04.16. 13:00:00

Szöllősi Péter, a Vagabund kiadó tulajdonosa nem ismeretlen számunkra, legújabb alkotása, a direkt a hölgyeket célzó Barakka pedig most a Claim legújabb kiegészítője mellett került terítékre. Vagy playmatra.


Kommentek

 • hierroo

  2021-04-13 07:45:45

  Nekem nagyon tetszik a JEM. Nagyon szépen van megszerkesztve. A cikkek is mindig passzolnak az épp aktuális társas stílusához. Rengeteg munka van ebben. Szóval elismerésem a készítőknek!

 • Csiracsirke

  2021-04-12 12:07:44

  Jó látni hogy két kiadó játéka mennyire ki tudja egészíteni egymást, pár kör Vegyi gyümi után simán elő tud kerülni a He? és a Mivan?! Mivan?! Mivan?! ütésvivős és ütéskapós játék véletlen lenne vagy egy titkos kooperáció eredménye

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

 • Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás
 • Small World of Warcraft
 • Szörnyparádé
 • Dragomino: Sárkánytojások nyomában
 • Vidámpark
 • The Mind Extrém
 • Vendetta - Vámpír a maszkabál
 • Batavia
 • Kódok harca