Small World of Warcraft
Small World of Warcraft
Small World of Warcraft
Small World of Warcraft
Videó beküldése

Small World of Warcraft társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Small World of Warcraft egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő 40 - 80 perc. A társast, a bonyolultsága ellenére, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a szövetségek, a terület mozgatás, a kockadobás és a terület befolyásolás/irányítás mechanizmusokra. Új...

A Small World of Warcraft egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő 40 - 80 perc. A társast, a bonyolultsága ellenére, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a szövetségek, a terület mozgatás, a kockadobás és a terület befolyásolás/irányítás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Új napra virradt Azeroth. Egy napra, mely semmiben sem különbözik az őt megelőző és az őt követő napok végtelen sokaságától. A Warcraft világáért folytatott kegyetlen és véres küzdelem napja. Nem elég, hogy ez a világ amúgy is túl szűkös mindannyiunknak, de a Szövetség és a Horda állandó küzdelme is folyamatosan feldúlja. Ám virrad a hajnal és elérkezett a Te időd, hogy elfoglald a helyed a frontvonalon!

A Small World of Warcraft egy önálló játék a Blizzard legendás világán, Azeroth földjén. 2-5 játékos csap össze a szigetek uralmáért ebben a kegyetlen világban és az egyetlen reményed, hogy a megfelelő fajokat párosítod a megfelelő képességekkel. Miután kitűzted a zászlódat egy kis darabnyi földön, indulhat a terjeszkedés! Ha el tudsz foglalni legendás földeket és megszerezni hatalmas mágikus erejű tárgyakat, akkor Tied lehet a győzelem. De a legnagyobb birodalmak is elbukhatnak egyszer, úgyhogy legjobb ha felkészülsz, hogy elbúcsúzz kimerülő seregedtől és új sereg után nézz, hogy a végén mégis Tiéd legyen Azeroth!

A doboz tartalma

 • 6 kétoldalas játéktábla
 • 16 World of Warcraft faj
 • 20 különleges képesség jelző
 • 7 Legendás Föld & 5 Varázstárgy
 • 10 Hegy, 15 Murloc, 9 Wisp Fal, 4 Harmónia token, 12 Bomba, 1 Bajnok, 10 Erőd, 2 Katonai cél, 5 Szörny & 6 Őrtorony
 • 1 Körjelző & 1 Körjelző token
 • 110 Győzelmi pont jelző
 • 5 Játékos segédlet
 • 1 Erősítés kocka
 • 1 Szabálykönyv
 • 1 Szabálykiegészítés csapatjátékhoz

Angol nyelvű szabálykönyv

Forrás: Szellemlovas
9 felhasználó és 14 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 10 000 Ft-tól
 • 23 ajánlat

Kategória: Fantasy, Harc, Építés / Terjeszkedés, Videójáték alapú
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Szövetségek, Terület mozgatás, Kockadobás, Terület befolyásolás/irányítás, VIC-04 Victory Points as a Resource, Increase Value of Unchosen Resources

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Small World of Warcraft társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Small World of Warcraftnemethtamas1992, Budapest

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság moatt eladó

7 érdeklődő


Small World of Warcraftgudavid23, Kazincbarcika

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Kazincbarcika! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladás oka a kihasználatlanság, körülbelül 3 alkalommal játszottunk vele, állapota hibátlan. Csomagküldés megoldható Foxposttal és GLS-el is.

2 érdeklődő


Small World of Warcraftryek, Budapesten XI kerületben vagy a belvárosban személyes átvétel megoldható. Posta is lehetséges a vevő költségére.

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapesten XI kerületben vagy a belvárosban személyes átvétel megoldható. Posta is lehetséges a vevő költségére.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

a teljes, alap small world gyűjtemény mellett ez már nem ad annyi újat, hogy előkerüljön.

2 érdeklődő


Small World of Warcraftbartusd, Szeged

Csak személyesen itt: Szeged!

A polcon van egy ideje, nem sikerült felavatni. :)

0 érdeklődő


Small World of Warcrafthen, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Új bontatlan, francia dobozos Small World of Warcraft (nyelvfüggetlen, magyar nyelvű szabályt pdfben tudok küldeni). Átadás Budapesten, fox olcsón megoldható, futár drágábban. Ha elvitték, törlöm a hirdetést.

1 érdeklődő


Small World of Warcraftsitatom, Személyesen. Érd és 25 km-es körzete. BP-en: IX, XI, XXI, XXII kerületben (Campona, Savoya park., Lurdy, Csepe...l)

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Személyesen. Érd és 25 km-es körzete. BP-en: IX, XI, XXI, XXII kerületben (Campona, Savoya park., Lurdy, Csepe...l)! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladás/ csere. újszerű magyar nyelvű. társasjáték. Értékegyeztetéssel csere is érdekelhet, CSERE CSAK személyes átadással. Csomag küldés lehetséges (FOXPOST)

0 érdeklődő


Small World of WarcraftSica22, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó bontatlan, nyelvfüggetlen gyönyörű játék, csak a fajok nevei franciák, melyek könnyedén párosíthatóak a leírásokkal. Nyomdai minőségű magyar szabállyal, nyomdai minőségű 2db kartonos magyar segédlettel. Teljeskörűen játszható magyarul. Személyes átvétel Budapesten.

0 érdeklődő


Small World of Warcraftdobilevi2001, Szeged

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Szeged! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Csere is érdekel.

0 érdeklődő


Small World of WarcraftGratiano, Újpalotán (XV), Újpesten (IV) és az Uzsoki kórháznál (XIV), ritkábban a belvárosban az Astoria, Blaha Lujza tér, Ferenciek tere, Deák Ferenc tér, Keleti-Nyugati pályaudvar, Örs Vezér tere es Bosnyák téren

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Újpalotán (XV), Újpesten (IV) és az Uzsoki kórháznál (XIV), ritkábban a belvárosban az Astoria, Blaha Lujza tér, Ferenciek tere, Deák Ferenc tér, Keleti-Nyugati pályaudvar, Örs Vezér tere es Bosnyák téren! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Csere is érdekel. OOP játék, magyar nyelven.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Small World of Warcraft társasjáték videók (6)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • shadin

  2024-03-25 01:17:12

  Szerintem igazad van, a Forsaken-ek túl erősek...házi szabályt mondjuk mi nem találtunk ki rá.

 • shadin

  2024-03-25 01:16:18

  Nem ismertük a sima Small World-öt, de ezt a játékot nagyon szeretjük. Pörgős játékmenet, erősen épít a taktikai érzékre, de van benne szerencsefaktor is. Konfrontatív, de nem véremenő, így ideális családi játék.
  A játék grafikája nekem annyira nem jön be, illetve egy kínszenvedés a millió apró komponenst minden egyes alkalommal szétválogatni, mivel általában kiszóródik az insertből...persze ez mellékes, de azért bosszantó tud lenni.

 • Syranos

  2023-06-17 12:13:34

  Játéktapasztalatok tükrében kérdésem lenne!

  Tapasztaltátok, hogy a Forsaken lénycsoport balanszolása nem megfelelő? Értem itt, hogy túl erősre sikerültek szerintem. Nagyon erős képesség, hogy az átszervezés fázisban 1 érméért 1 Forsaken visszajön... Ti hogy érzitek ezt? Alkalmaztok valami egyéb szabályt?

 • Syranos

  2023-06-08 11:22:09

  Gondolkoztam, hogy melyik legyen az első területfoglalós, harc alapú játék, ami nem merül el a szabályok rejtelmeiben, szóval könnyen tanulható. Keresgettem és így akadtam rá a Small Word of Warcraftra.

  A játék szépen kidolgozott és a Blizzard által ismert WOW lények grafikai megjenenítése pillanatok alatt visszarepített teljesen a WOW világába. A játékostáblák mennyisége és minősége megfelelő, a játék által alkalmazott tokenek szépen kidolgozottak. A társas insertje tökéletes. A lényjelölő tokenek kiemelhető tálcával rendelkeznek, így könnyen játékba helyezhetőek. A játék nyelvfüggetlen, szöveget nem tartalmaz, minden a szabálykönyvben van rögzítve.

  A szabályrendszer EURO alapú, a végső győzelmet a megszerzett arany mennyisége adja. Tetszetős dolog, hogy a megszerzett aranyból kell lényeket vásárolnunk a játék során, több alkalommal. Tehát egy játék alatt több lény és képességcsoportot is játékba fogunk helyezni. A táblák terepkialakítása, a világba elhelyezett véletlenszerű tárgyak színessé teszik a játékot, ösztönöz, hogy 1-1 bizonyos területért, tárgyért támadásokat tegyünk. A harcrendszere egyszerű, de minimális szerencsefaktort is biztosít a játék a kockadobás opcionális választásával. Tehát lehet szerencsefüggő is az ütközet, de nem kötelező Fortuna kegyeire bíznunk a csaták kimenetelét. A fajok külön-külön alap képességgel bírnak és társul mellé nekik egy-egy szakértelem is véletlenszerűen, amik befolyásolják a csaták eredményét. Bizonyos faji képességek és szakértelmek más-más játéktaktikát igényelnek, a fajok vásárlásánál lehetőséget biztosít a játék a több választási lehetőségre.

  2-3 fővel is kipróbáltuk a játékot és mindegyik játékos számmal megfelelő izgalmakat adott. A játék újra játszhatósága a számtalan fajtól és a hozzátartozó szakértelmektől eredően végtelen.

  Ajánlom a játékot azoknak, akik harc alapú, területfoglalós játékot szeretnének és ezzel a játékmóddal ismerkednek. A megjelenítés és szabélyrendszer miatt gyerekekkel is jól játszható.

 • odassyan

  2021-02-18 00:47:24

  Pár alkalommal játszottam vele, bár a Small World játékhoz képest csak keveset változtattak rajta. Főként a World Of Warcraft kinézetét, hangulatát húzták rá. Egész jó játék lett, de főként 3-4 játékossal az igazi, ketten kissé szélmalomharcnak érződik. A szabályokat könnyű elsajátítani, de azért igen hasznos a plusz lapokon leírt fajok tulajdonságai, képességek és egyéb információk a játék közben. Rengeteg játékelemet tartalmaz, emiatt elég jól meg lett töltve a doboz.

  A játéktér itt már különálló két oldalas sziget táblákból áll, játékos számtól függően változik a terület nagysága. Rengeteg faj és hozzájuk tartozó véletlenszerűen társított különleges képességek vannak. Ezek mind együttesen remek újrajátszhatóságot biztosítanak a játéknak.

  Bár vannak gyengébb és erősebb faj/képesség kombinációk, ettől függetlenül több játékossal igazán szórakoztató. Ha valakinek sikerül nagyobb előnyre szert tenni, még így is lehetséges, hogy a többi játékos egymás után elég erős csapást mér rá, hogy visszatartsák. Az Ereklyék és Legendás helyek némi plusz adnak a játékélményhez. Kevés szerencsefaktorral dolgozik a játék, emiatt jobban el lehet merülni a taktikázásban.

  A Small World játékhoz képest jóval többe kerül a Blizzard miatt, ez talán érthető is. De ha valakinek megvan az eredeti játék, akkor szerintem nem éri meg ezt is pluszba megvenni. Kivéve ha valaki nagy Wolrd Of Warcraft fan, vagy nagyon szereti a mechanizmusát. Ebben az árkategóriában több remek játék is kapható, szóval érdemes elgondolkodni rajta, hogy vajon megéri ezt a pénzt vagy sem.

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  40 - 80 perc
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Philippe Keyaerts
 • Illusztrátor:  Miguel Coimbra, Cyrille Daujean
 • Kiadók:  Days of Wonder, Hobby Japan, Korea Boardgames co., Ltd., Gém Klub Kft., Blizzard Entertainment, Hobby World, Mandoo Games
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, szlovák

Alternatív nevei


Kiadások

 • Chinese (simplified) edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Chinese (traditional) edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: japán
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Slovak edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: szlovák
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 29.8 cm x 29.8 cm x 8.5 cm
 • Korea Boardgames Korean edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: Korean

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Small World of Warcraft társasjátékhoz