Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás
Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás
Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás
Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás
Videó beküldése

Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

Az Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a szövetségek, a pakli tervezés és a pontról pontra...

Az Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a szövetségek, a pakli tervezés és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

Az izgalom a tetőfokára hág, a legendák egymásnak feszülnek az arénában. Artúr király elsöprő csapásokkal tör előre, Alice váltogat pöttöm és óriási alakjai közt, Medúza dermesztő tekintetével pásztázza az arénát, Szindbád pedig 7 tenger minden harcmodorát veti be. E csatatéren senki sem egyenlő!

Üdvözlünk az Unmatched arénáiban, a Legendák ligájában, ahol a csatatéren senki sem egyenlő!

Ebben az akciódús taktikai játékban minden játékos egy ismert, legendás harcos bőrébe bújhat, hogy hírnévre és dicsőségre tegyen szert, miközben összemérik egymással erőiket. A játék menete és szabályai roppant egyszerűek, mindenki a körében 2 darab akciót hajthat végre, és összesen 3 fajta akció létezik a küzdőtéren: tervezés, mozgás, támadás.

A tervezés a legegyszerűbb fajta akció, ezt a kártyákon egy villám ikon jelzi, a játékos kijátssza az adott lapot, aminek rögtön létrejön a képessége, ezt nem is kell tovább ragozni.

A mozgás során a játékosnak húznia kell egy kártyát a paklijából, ez kötelező, ugyanis ha valakinek elfogytak a lapjai, és nem tud húzni, a körei meg vannak számlálva! Nem csak azért, mert elfogynak az akció lehetőségei, hanem mert minden alkalommal a karakterei sebesülést szenvednek el ilyenkor. A húzás után pedig minden karaktert mozgathat a játékos a pályán annyi mezővel, amennyi a hősének, a fő karakterének a mozgási értéke, de lehetőség van kártya kézből eldobására, hogy ezzel további mezőket lehessen lépni. A mozgásra még további 2 kitétel vonatkozik: ellenséges karakteren nem lehet átmozogni, illetve másik karakter által elfoglalt mezőn akkor sem lehet megállni, ha az saját karakter.

Végül a támadás, ehhez 3 ikon is tartozik. A csillag a támadás ikonja, a pajzs a védekezésé, de van egy félcsillag-félpajzs ikon is, ami egyaránt szolgálhat támadó vagy védő kártyaként is. A támadás során a két fél kiválaszt 1-1 kártyát a kezéből, képpel lefelé kijátssza azt, majd egyszerre felfedik a lapjaikat. Ekkor ki kell értékelni, hogy melyik kártyának volt nagyobb értéke, illetve, hogy melyik kártya képessége mikor aktiválódik - csata előtt, csata közben vagy csata után. Ez talán bonyolultnak tűnhet, és valóban, ez az Unmatched "legösszetettebb" része, de ez sem fog gondot okozni, főleg olyan gyerkőcöknek, akik videójátékokon edződtek. Tehát ezeket a tulajdonságokat figyelembe vetve állapítjuk meg, hogy az adott támadás akciót a támadó vagy a védő fél nyerte-e meg?Fontos azonban észben tartani, hogy hőseink és az őket segítő társak bizonyos értelemben korlátolva vannak, nem tudja bármelyik karakter bármelyik kártyát kijátszani, kivéve, ha ez a kártyán fel van tüntetve!

Az Unmatched lényege tehát, hogy igyekezzünk az ellenfelünk, vagy csapatjáték (2x2 fős csapatok egymás ellen) esetén az ellenfeleink hőseit kiütni, mielőtt ők teszik ezt meg velünk. Maga a játékmenet nem bonyolult, viszont rengeteg taktikai készséget kíván a játék. Ugyanis az egyes hősök mind-mind más képességekkel, valamint hátrányokkal indulnak, így mindegyikük más taktikát, játékstílust igényel.

Azok számára, akik szeretik a taktikus játékokat, az igényes minifigurákat, az arénaharcokat, esetleg a MOBA videójátékos műfajt, az Unmatched sorozat kiváló választás lehet. A sorozat bármely tagja önállóan is játszható, így nincs igazán kiegészítő vagy alapjáték, de az igazi élményt a különböző fejezetek kombinálhatósága adja, mert bármelyik pályán bármelyik hőst egymásnak lehet ereszteni, hogy mindegyikük megtapasztalja...

A csatatéren senki sem egyenlő!

Forrás: Kockamanó
Az üzletekben most 15% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 10 000 Ft-tól
 • 37 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Harc, Mitológia, Könyv alapú
Mechanizmus: Akció pontok, Váltakozó képességek, Szövetségek, Pakli tervezés, Pontról pontra mozgás, Card Play Conflict Resolution, Line of Sight

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Unmatched: Legendák ligája - Első felvonásadrienn.csepe, Szombathely

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Szombathely! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Duplikáció miatt eladó, új, bontatlan társasjáték. Csomagküldés Packetával vagy Foxposttal.

0 érdeklődő


Unmatched: Legendák ligája - Első felvonásGina88, Solymár, Budapest

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Solymár, Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Polcürítés

0 érdeklődő


Unmatched: Legendák ligája - Első felvonásMUST4NG

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Egyszer játszott új állapotban, prémium kártyavédőkkel.

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték videók (6)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • Kincskereső87

  2023-02-24 09:39:22

  Habár a készítők állítják, hogy nagyon alaposan balanszolták a karaktereket, de ez az én tapasztalataim alapján sem áll meg a lábán. Medúza valóban az egyik legerősebb harcos, Alízzal trükkös, de szerintem szórakoztató a játék, Artút király viszont mélyen alulteljesít.

  Egy tipp, hogyha Alízzal csak a mozgás a probléma, akkor kis tervezéssel, előkészítéssel el lehet dobni kártyát, hogy a turbó értékükkel növeld a mozgást. Egy-két esetben igen meg lehet vele lepni az ellenfelet.

 • batik.balazs

  2022-10-12 21:28:31

  Angolul beszélő Marvel és Unmatched rajongók figyelem!

  Philibert társasjáték webshopban az

  Unmatched : Hells Kitchen - 39.19 EUR (55,99 EUR helyett) - Link
  Unmatched : Marvel - Redemption Row - 39,19 EUR (
  55,99 EUR helyett) - Link

  Még 5 napig tart az akció (amikor a posztot írom).

  Magyar Zsolt még pár napig(!) folyamatosan ad le rendelést a Philibert Private Sale keretein belül, így ahhoz is hozzá lehet csapni ezeket. (Ahogy pl. shawn.parrag is tette.)

  +A sok megrendelés miatt az egy főre eső szállítási költség minimális. ;)

 • lrekasi

  2022-10-08 13:25:05

  Az Árny & Köd, 2. Liga és Robin Hood & Big Foot mellé ez pakk is befutott. Szinbád vs Medúza 1:0 - pedig nagyon úgy tűnt a játék közepén, hogy Medúza kerekedik felül, aztán jött a fiam a sok utazás kártyával, és olyat vágott a hátamra, hogy negatív létsíkba szenderült a Medúzám 😊

  Újabb 2 kört toltunk bele a nagyobbik fiammal. Alice vs Artúr 1:0, majd ő Medúzával, és pedig ismét Artúrral, ezúttal Artúr győzött.

  Amikor először adtam a fejem Unmatchedre, az Árny & Köd verzióra esett a választás. Ez bejött, így követte a Liga Vol 2, mert azt olvastam, jobb, mint az 1, az olyan "általános". Igaz, csak pár játék van benne, de kellemes szórakozást nyújtott, egyáltalán nem bántam meg a beszerzését. Igaz, hogy nem tűnnek bonyolult karaktereknek, de ez a játék amúgy sem bonyolult, és pár játék után 1-1 hőssel és némi odafigyeléssel már nem is érezni az eltéréseket jelentősnek. Inkább az jelenti a kérdést, hogy melyik karakter, annak képességei állnak közelebb a játékos habitusához. Így 2 játék után óvatosan ki merem mondani, hogy Artúr nem az én stílusom, mert ő egy tanknak tűnik, de ettől még szívesen játszok vele bármikor. Jobb szeretem a kontroll karaktereket, amelyek kitaktikázzák a játékot, folyamatosan gyengítve az ellenfelet annak akcióit, lehetőségeit befolyásolva. Éppen ezért várom a Houdini és Dzsini variánst nagyon! Azok kártyáit áttanulmányozva trükkös lesz velük a játék!

 • Robby

  2022-09-25 20:39:06

  Kipróbáltuk a játékot. Vegyesek az érzelmeim ezzel kapcsolatban. Nem mondom, hogy nem tetszik, de van pár dolog ami nagyon nem egyértelmű a kártyákon így elsőre. Illetve Medúza egy kicsit OP-nak tűnik a távolsági támadásával és 3 mozgáspontjával (ráadásul a zónán belül 1-et sebez) mondjuk Alíz ellen, aki közelharcos 2 mozgásponttal. Szinte elérhetetlen lesz Aíznak Medúza. De aztán lehet, hogy tévedek, bár a próba játék is ezt tükrözte.

 • Unmatched

  2022-03-29 14:42:34

  Sziasztok,

  Sokan már jó pár játékon túl vagyunk és megtapasztalhattuk, hogy sok minden kell a ha nyerni szereténk egy Unmatched partiban. Maga a játék jól van balanszolva, kinek melyik karakter a kedvence és véleménye szerint a legerősebb.

  Ha szeretnéd a baráti társaságon kívül megmérettetni magadat és egy verseny keretén belül kíváncsi vagy mire vagy képes, akkor itt egy remek lehetőség:

  • Meghirdetem az első Budapesti Unmatched bajnokságot
  • Helyszín: Budapest
  • Időpont: 2022.05.01 (Vasárnap)
  • Svájci rendszerben 4 forduló
  • Nevezési díj: 500 Ft
  • Díjazás: Kupa, érem, oklevél
  • Pontos részletek késöbb

  Ha érdekel és egyedül vagy akár többen is jönnétek, ezen az email címen tudtok érdeklődni: unmatchedbajnoksag@gmail.com

 • banczadavid

  2022-03-24 18:55:33

  Ez igazàn szomorú. 😟 Remèlem azèrt, hogy a marvelesek közül fog egy pàr jönni. Na meg hàtha a többi jurassic megjelenik.

 • batik.balazs

  2022-03-24 17:17:37

  Reflexshoptól rossz és jó hír érkezett

  Nem régiben érkezett a hír (itt tegyél el minden törékenyt magad körül), hogy a Bruce Lee, a Jurassic park: InGen vs. Raptors és a Buffy the Vampire Slayer-t sajnos nem fogjuk tudni nektek elhozni, ugyanis értesüléseink szerint külföldön sem lesznek hamarosan elérhetőek, nem lesz belőlük reprint. Ez a hír minket is hidegzuhanyként ért. Ha eddig fontolgattad, hogy megrendeled a fentebbiek valamelyikét külföldi oldalról, akkor szerintünk tedd meg ezt minél hamarabb, nehogy lecsússz róla.

  De nincs még minden veszve, sőt! Az Unmatched univerzum története varázslatosan folytatódik (ennél a résznél visszapakolhatsz minden törékenyt a helyére). Találkoztunk egy dzsinnel, kívántunk tőle és így 2023-ban viszont tutira érkezik hozzád a Houdini vs. The Genie! Ez tehát azt jelenti, hogy folytatódhatnak az irdatlan nagy kombatok szemfényvesztéssel és egy kis mágikus hókuszpókusszal megfűszerezve.

 • Szabcsika

  2022-03-09 22:10:07

  Meg van az eddig összes magyarul megjelent része, és idén jön a második felvonás, úgyhogy nagy valószínűséggel az is a gyűjteményem része lesz.

  Nagyon nagy az újrajátszhatósága a sok karakter, a különböző képességlapok és a pályák miatt. A szabálya egyszerű, gyorsan és könnyen tanulható, tanítható. A karakterek közül nincs kimondottan nagyon erős és nagyon gyenge karakter, hanem nagyon jól vannak ballanszolva a karakterek és a képességek. És külön kíváló, hogy a sorozat részeinek karakterei egymással kompatibilisek azaz variálhatóak a kedvünk szerint, hogy ki-kivel vágjon bele a csatába.

  Mi játszottuk ketten és négyen is. Ketten nagyon kiváló, nemhiába hiszen alapvetően ez egy 2 személyes társasjáték. Négyen is eléggé izgalmas volt, de egy kicsit unalmas lehet azoknak akik nem szeretnek sokat várni 2 lépés/kör között.

 • banczadavid

  2022-02-21 18:15:03

  Szerelem első látásra. A társasok "verekedős" játéka. Igen, nekem a sok Injustice és Mortal Kombat party jutott az eszembe, amikor hallottam erről a csodáról. Amíg a konzolos testvéreinél betanulod a kombókat és legjobb tudásod szerint használod őket, ahányszor csak jőnak találod, addig itt azért nem árt, ha előre tervezel az adott képességű kártyák limitáltsága miatt. Persze a tökéletes tervezéshez ismerned kell a karaktered, de főleg az ellenség karakterét. Medusa ellen pl. nem árt, ha mindig van nállad védekezésre alkalmas kártya. Előző kijelentésemet szerintem mindenki érti, aki ismeri ezt az elátkozott karaktert. :D Te jó ég az a grafika, azok a komponensek, a karakterekhez ténylegesen illő képességek. Nem kártyavédőztem még soha, de ezt a mesterművet muszáj lesz bevédenem, mert egy kincs. Megvan az eddig magyarul megjelent összes Unmatched és, ha kiadásra kerülne a többi is, akkor valőszínűleg szemezgetni fogok még azokból is.

 • csongrady.p

  2022-02-06 21:37:32

  Eddig csak négyen próbáltuk, azaz 2-2 fős csapatokban. Medúza+Alíz kontra Szindbád+Artúr király.

  Sajnos én is belefutottam Artúr királlyal abba, amire sokan panaszkodnak. Lassú a többiekhez képest és egy-egy turbózott támadás miatt hamar kifogytam a lapokból és miután beszorítottak már nem volt esélye sem, Merlin ide vagy oda. Medúza a három repülő banyájával és a fix távolsági sebzéssel elég OP (túl erős) szerintem.

  Való igaz lehet, hogy ez igazán ketten működik jól, hiába férnek el négyen is a táblán. Két akció nem sok és mire újra sorra kerülsz lehet kettő ember támadását kell védeni.

  Ketten már jobban látom, hogy hogyan tud minden karakter jól működni egy másik ellen, kihasználva annak minden képességét ismerve a ellenfelet.

 • cv.a.peter

  2021-10-11 12:19:55

  Nemrégiben szereztük be (nem szabad betérni esős délután a Szellemlovasba, a pénztárcád bánja....meg nem is akarsz kijönni, az egy varázslatos hely 😍), mivel hasonló egymást gyepálós játékunk még nem akadt a polcon. Király ez a játék, a figurák szépek, az elemek jó minőségűek, a design nagyon tutti. Az előzőekben is már írták az insertet, tényleg tökéletes, mindennek megvan a helye, 2 perc és már indulhat is a harc! Ketten játszottunk, mindkét pályát kipróbáltuk, minden harcost kipróbáltunk, nagyon szorosak voltak a küzdelmek, már elsőre is. A szabályok egyszerűek, gyorsan belejön az ember az alapokba és onnantól fókuszálhat a harcos sajátságos képességeire. Én például imádom Alice-t és a kicsi/nagy képességét. Medusa területi sebzése nagy genya, Szindbád a nagy távok utazásának mestere, Arthur pedig mikor hirtelen előkapja az Excaliburt... szóval a karakterek tényleg átjönnek.

  Mivel többnyire ketten játszunk, ezért nekünk nagyon tetszik, hogy a kiegészítőkkel új pályát és új karaktereket kapunk amiket a meglévőkkel is megmérettethetünk, valószínűleg ezek be is lesznek majd szerezve a jövőben.

 • rocky015

  2021-05-07 16:42:14

  Mi pedig még csak most szeretnénk a hasonló játékok felé kitekinteni. Eddig csak kooperatív és kompetitív játékokat játszottunk, direktbe egymást gyepálós játékot még nem játszottunk. Viszont most szeretnénk majd beszerezni egy hasonlót ha nem is ezt😀

 • ubazsi

  2021-05-07 12:47:34

  Nálunk is nagy kedvenc lett, ketten már kezdjük azért kiismerni, de 4-en még jobb talán. Sajnos a kiegek ára szerintem túlzó, de ahogy ismerem magunkat tuti meg fogjuk venni őket. :)

 • susmumus

  2021-04-09 12:35:11

  Könnyen tanulható, belépő szintű stratégiai játék. Családdal és barátokkal is izgalmas játszani. A kártyák véletlenszerű sorrendjéből adódóan van szerencsefaktor, de emellett kíván jó döntéseket, a végjátékra számolható is a játék, így akiknek egy jól felépített stratégiával nyert parti okoz örömet, az sem fog csalódni!

  Elsőre is izgalmas, lendületes a játék, de több parti után mélyül a játékélmény. Külön érdemes kiemelni a remek insertet! A ki- és elpakolás mindössze 1-2 perc. Példaértékű a kialakítása.

  A másik dolog, ami tetszik, hogy a késztők figyeltek arra, az egyes karakterek képességei ne egyszerű mechanizmusokként jelenjenek csak meg, hanem alkalmazkodjanak a karakterről tudottakról és alkalmazásukkal tényleg történetet meséljenek.

  Egyetlen apró negatívum számora az életerő tárcsa kialakítása. Óvatosan kell kezelni, mert véletlen is elállítódhatnak az értékei, de azért együtt lehet ezzel is élni. A leírásban szereplő 2-5 játékos játszhatta jelölés nem helytálló. A játékot ketten és négyen lehet játszani.

 • GamerF

  2020-12-14 15:38:04

  Sziasztok, mi a GamerFészek, ki próbáltuk, a játékot.

  Pozitívan, zárúlt a játszma, maga a játék nem bonyolult, a szabály érthető, maga a Grafika szerintem csodálatos, nagyon jók,az anyag minőségek, a Mini figurák is szépek. A gördülékeny játékmenet,gyors, megfontolt stratégiát kér,jó kis játék bátran ajánljuk mindenkinek.

  Negatívum: Számomra Csak az szomorított el hogy a kiegészítővel nem lehet a játékos számot bőviteni. 2-4 játékos marad fixen pedig nagyobb térképpel több fővel epikusabb csatákat lehetne vívni. De ez az én szerény véleményem

 • Ratmayer

  2020-12-13 21:21:46

  Szia, igen van! Múlt héten rendeltük meg, nagyon jó kis játék. Gyorsan tanulható, változatos. Szerintem újrajátszhatósága is jó. Ajánlom. :)

 • Eyesis

  2020-12-11 08:42:52

  Wow ez magyarul is megjelent már. Valakinek van tapasztalata vele? Nagyon jók az értékelései, és igazán igényes kiadás.

Az Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték és kiegészítői (19)

 • Unmatched: Bruce Lee társasjáték Kiegészítő

  In battle, there are no equals. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Bruce Lee társasjáték Kiegészítő 65000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Deadpool társasjáték Kiegészítő

  In battle, there are no equals. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
 • Unmatched: The Brothers Murph – The Unofficial Official Set társasjáték Kiegészítő

  This is a fan made deck for Unmatched featuring The Brothers Murph as a playable Hero that will be fully compatible with all Unmatched sets. This is not a Restoration Games or Mondo Games product but was given the blessing of Restoration Games and has been given guidance on design by their team and will be produced through Game Crafter during The Brothers...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
 • Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték

  Robin Hood és Bigfoot berágtak, amiért őket az Első felvonásból kihagyták, ezért mindketten be akarnak törni az Unmatched arénáiba. Azonban előtte még kettejüknek is van egy kis nézet eltérése, a vadonnak ugyanis csak egyetlen csúcsragadozója lehet. Melyik fog dominálni a másik felett? Üdvözlünk az Unmatched arénáiban, a Legendák ligájában, ahol a...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték 5000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 25 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Jurassic Park – InGen vs Raptors társasjáték

  "Okos kislány..." Sok veszélyes ragadozóra vadászott már, de egy raptorfalka ellen vajon Robert Muldoon a vadász vagy az üldözött? A raptorok a gyorsaságukat és mozgékonyságukat használják ki, hogy körülvegyék zsákmányukat, és ha falkában vadásznak, még erősebbek lesznek. Az vadőr és biztonsági csapata viszont csapdákat állít, hogy lelassítsa ellenfelét...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Jurassic Park – InGen vs Raptors társasjáték 12990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Jurassic Park – Sattler vs. T rex társasjáték

  "A dinoszaurusz megeszi az embert... az asszony örökli a földet." A világ valaha ismert legnagyobb ragadozója csap össze a bámulatos kitartásáról híres Dr. Ellie Sattler-rel. Kinek lehet a leghalványabb fogalma mi sül ki ebből? A hatalmas T-Rex félelmetes támadásokat indít és megállíthatatlannak tűnik, miközben Dr. Sattler teljes mértékben kihasználja...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Jurassic Park – Sattler vs. T rex társasjáték 11218 Ft-tól! - 7 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Árny & Köd társasjáték

  Lépj be az arénába, és ereszd egymásnak a viktoriánus regények legendás szereplőit! A kopogós macskakövekre lomhán gomolygó, sűrű köd telepszik, miközben a gázlámpák fénye meg-megremeg, ahogy az árnyak egyre elmélyülnek. A viktoriánus Anglia utcáin végig fut a rettegés és borzongás. A dokkoknál éppen egy hajóról rakodnak ki, és a munkások értetlenül...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Árny & Köd társasjáték 8000 Ft-tól! - 3 felhasználó és 29 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Battle of Legends társasjáték

  GAME SYSTEM This entry is to allow for discussion/rating of the game system as a whole. It is not for a specific product or release. Versions will appear on the individual item pages. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Unmatched: Buffy the Vampire Slayer társasjáték

  In battle, there are no equals. Unmatched: Buffy the Vampire Slayer features four heroes. Buffy will hit you with Mr. Pointy or summon her Slayer's strength for a cartwheel kick. When it's time for backup, she'll take her pick between insightful Giles or reliable Xander. Spike, a relentless hunter, seeks the shadows and calls on Drusilla's Sight to let him...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Buffy the Vampire Slayer társasjáték 19990 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték

  Az arénába újabb harcosok érkeztek! Az egyik oldalon a kislány, aki letért az erdei ösvényről, és mióta újra felbukkant, farkasbundára emlékeztető, vérvörös "köténykét" visel, kosárkájában pedig megannyi kellemetlen meglepetést rejteget. A másik oldalon a hőseposzokból ismert dán hadkirály áll, aki emberszönyekkel és sárkányokkal is sikeresen szállt...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték 8252 Ft-tól! - 31 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Redemption Row társasjáték

  Ezek a Marvel szuperhősök a csatatéren keresik a megváltást! Az Unmatched egy aszimmetrikus, miniatűr figurás harci játék 2 vagy 4 játékos számára. Minden hőst egy egyedi pakli képvisel, amelyet úgy terveztek, hogy megidézze az adott hősre jellemző stílusjegyeket. A taktikus mozgás és a nem a szerencsére épülő harc egyedülálló játékélményt nyújt. Ráadásul...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Redemption Row társasjáték 15990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 8 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Hell's Kitchen társasjáték

  Két bérgyilkos és egy bűnüldöző ügyvéd az utcán méri össze az erejét? Üdvözöljük a Pokolban. Az Unmatched egy aszimmetrikus, miniatűr figurás harci játék 2 vagy 4 játékos számára. Minden hőst egy egyedi pakli képvisel, amelyet úgy terveztek, hogy megidézze az adott hősre jellemző stílusjegyeket. A taktikus mozgás és a nem a szerencsére épülő harc...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Hell's Kitchen társasjáték 15990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 8 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Teen Spirit társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Teen Spirit társasjáték 15000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: For King and Country társasjáték

  A csatatéren senki sem egyenlő! Az Unmatched-sorozat egy rendkívül izgalmas, hatalmas variációval bíró arénajáték, amiben a játékosok különböző popkulturális, irodalmi, filmbeli vagy egyéb szereplőt sorakoztatnak fel egymás ellen, hogy kiderítsék, amire minden rajongó keresi a kérdést: melyikük nyerne, ha összecsapnának? Ebben a részben a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Unmatched: For King and Country társasjáték 14990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték

  Elég elszánt vagy a következő felvonásra? Az aréna morajlástól, csatakiáltásoktól és félelmetes ellenfelektől hemzseg. Lépj be a küzdőtérre és vedd fel a harcot a legvadabb ellenfelekkel! A Legendák ligája - Második felvonásban négy új harcos lép be az arénába, hogy összemérjék erejüket. Csak egy bajnok lehet, de vajon az elpusztíthatatlan Akhilleusz, a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték 12150 Ft-tól! - 31 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Houdini vs. a dzsinn társasjáték

  Vajon a megtévesztés mestere vagy a kívánságok furfangos bajnoka kerül ki ezúttal győztesen? Most hogy kiszabadultak a fogságból itt az ideje egymással is rendezni nézeteltéréseiket. Ki-ki a saját eszközével. A hatalmas dzsinnek a lámpásba zárva bőven volt ideje csiszolgatni készségeit. Houdini pedig a megtévesztés mestere, de ha bajban lenne segítségére...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Houdini vs. a dzsinn társasjáték 7990 Ft-tól! - 29 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched Adventures: Tales to Amaze társasjáték

  Team up in Unmatched to take down the Mothman or Martian Invader Unmatched Adventures: Tales to Amaze, which is themed around the pulp adventures, tall tales, and local legends of the mid-20th century, gives you a whole new way to play Unmatched. In the game, players work together to defeat one of two villains: Mothman or the Martian Invader. Each villain...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched Adventures: Tales to Amaze társasjáték 24182 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Brains and Brawn társasjáték

  Három köz kedvelt Marvel-hős lendül be az Unmatched világába! Az Unmatched: Marvel Brains and Brawn, az ötödik és egyben utolsó Unmatched Marvel készlet, amelyben a Marvel legmenőbb hősei szerepelnek: Pókember, Doktor Strange és Amazon. Pókember a csatatéren hintázik, pókösztönét használva, hogy biztonságban lenghessen. Doktor Strange-nek pedig, nos, a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Brains and Brawn társasjáték 14846 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Sun's Origin társasjáték

  Unmatched: Sun's Origin spotlights two heroes from the rich history of Japan. Oda Nobunaga was the daimyo of the Oda clan, renowned for unifying feudal Japan. He is a master tactician, making his honor guard even more dangerous (and just so happens to be a powerhouse in Tales To Amaze). Tomoe Gozen was a legendary onna-musha of the Minamoto clan. She...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 40 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  9+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Rob Daviau, Justin D. Jacobson
 • Illusztrátor:  Oliver Barrett, Alexander Wells
 • Kiadók:  Hobby Japan, Albi, White Goblin Games, Kaissa Chess & Games, YOKA Games, IELLO, Fantasmagoria, GaGa Games, Ogry Games, Restoration Games, Mondo, Reflexshop Kft, Mancalamaro, Tcg Factory, Buró, Geekach Games, Lucky 6ix
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, holland, angol, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, ukrán, bolgár

Alternatív nevei


Kiadások

 • English first edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.9 cm x 29.5 cm x 6.9 cm
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.5 cm x 23 cm x 7 cm
  • Súly: 1 kg
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 22.9 cm x 29.5 cm x 6.9 cm
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: japán
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: kínai
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 22.9 cm x 29.5 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1 kg
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 22.9 cm x 29.5 cm x 6.9 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: francia
 • German edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: német
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: olasz
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: lengyel
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 22.7 cm x 29.5 cm x 7 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: ukrán
  • Méretek: 22.7 cm x 29.5 cm x 7 cm
 • Bulgarian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: bolgár
  • Méretek: 23 cm x 29.5 cm x 7 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: görög
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 23 cm x 29.5 cm x 7 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjátékhoz