Pandemic: Pengeélen
Pandemic: Pengeélen
Pandemic: Pengeélen
Pandemic: Pengeélen
Videó beküldése

Pandemic: Pengeélen társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2016
Értékelem!

Ez a játék a Pandemic és a Pandemie: Uitbreiding "De Generalist" kiegészítője.

A Pandemic: Pengeélen egy közepesen összetett kiegészítő a Pandemic társasjátékhoz, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2015-ben (Magyar Társasjátékdíj) és 2009-ben (Spiel des Jahres), illetve ezekben az években több, összesen 9 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a...

A Pandemic: Pengeélen egy közepesen összetett kiegészítő a Pandemic társasjátékhoz, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2015-ben (Magyar Társasjátékdíj) és 2009-ben (Spiel des Jahres), illetve ezekben az években több, összesen 9 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága ellenére, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a kollekció gyűjtés, a kereskedés, a váltakozó képességek és a visszatartott információ mechanizmusokra.

A Gémklub leírása:

A Pandemic első kiegészítője változatos kihívásokkal!
A Pandemic: Pengeélen a világszerte népszerű, kooperatív társasjáték első kiegészítője. Tartalmaz több, az alapjátékba külön-külön és egyszerre is beemelhető modult: a virulens törzs különleges képességekkel ruházhatja fel az egyik vírust; megjelenhet egy ötödik, lila színű is; különleges játékmódként az egyik játékos a többiek ellen dolgozik... és természetesen új szerepek! A játékhoz szükség van a Pandemic társasjátékra!

Forrás: Gémklub
Az üzletekben most 13% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 6 990 Ft-tól
 • 37 ajánlat

Kategória: Sci-Fi, Kiegészítő, Környezet, Orvosi
Mechanizmus: Akció pontok, Kollekció gyűjtés, Kereskedés, Váltakozó képességek, Visszatartott információ, Szövetségek, Kooperatív, Pakli tervezés, Pontról pontra mozgás, Hidden Movement, Tags

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Pandemic: Pengeélen társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Pandemic: On the Brinknemethag, Budapest, KÖKI

Csak személyesen itt: Budapest, KÖKI!

Bontatlan, angol nyelvű kiegészítő a Pandemic alapjátékhoz.

3 érdeklődő


Pandemic: Pengeélenmbtrener, Pécs

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Pécs! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

A fólia lekerült a dobozról, de a beltartalom érintetlen.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Pandemic: Pengeélen társasjáték videók (9)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • geso

  2022-07-02 20:49:31

  Szerintem a bioterrorista játékmód nem igazán élvezhető, csak 4 járványkártyánál fair egyáltalán. Az elfogás akciónak pedig szinte nincs értelme, a bioterrorista egy kör alatt ki tud szabadulni. Én párszor kipróbáltam azzal a módosítással, hogy a bioterrorista fogságban egyáltalán nem akciózhat, a következő járványnál viszont kiszabadul. Ez bevált nekem, és mindenkinek ajánlom.

 • Adney

  2021-05-25 17:27:15

  Hogyha a Pandemic bejött és már túl könnyű legyőzni a vírusokat, akkor talán jobb megéri a Pengeélen kiegészítőt beszerezni, mint a A labor-t. Kapunk egy új, lila színű vírust, amihez kissé más szabályok tartoznak, mint az alapjátékban lévőkhöz. A vírusokat mostantól tárolhatjuk 5 petricsészében, amire akár rá is írhatjuk az adott vírus nevét; illetve a karton tartozék tárolót műanyagra cserélhetjük, melyen minden tartozéknak külön ki van alakítva hely.

  3 új játékmódot kapunk:

  • mutáns vírus kihívás: a lila vírus ellen kell harcolnunk, ami sokkal gyorsabb, kiszámíthatlanabb a többinél
  • virulens törzs kihívás: a játék során derül ki, melyik vírus lesz a virulens, aminek a terjedését az új járványkártyák segítik
  • bioterrorista kihívás: egyik játékos a vírusokat segíti, a többi játékosnak ellene is küzdeni kell

  Mindegyik kihívást kipróbáltuk már, tetszettek. Ha szabály engedi, a kihívásokat együtt is lehet játszani. A bioterrorista kihívást legalább 3 fő esetén lehet játszani, mi 2-en játszottuk, úgy, hogy a "jó" játékos 2 karaktert irányította, így is élvezhető volt. A bioterrorista napló lapjainak száma véges, de fénymásolható/kinyomtatható (a Cluedo-ban lévő jegyzetlapokhoz hasonlítanak).

  Hátránya a Pengeélen kiegészítőnek, hogy a lila vírus további 12 kockáját A labor kiegészítővel kapjuk meg.

 • CSMN07

  2021-05-02 17:06:56

  Összességében csak pozitív értékelést tudok róla benyújtani.

  Nemrég vettük meg ezt a kiegészítőt, de már szinte minden nap játszunk vele. A Pengeélen nagyon sok csavart, változatosságot és rengeteg újfajta élményt visz be az eredeti játékba:

  • Nekünk mind a három játékmód tetszett, főleg a mutáció, de nagyon sokat játszottunk a bioterroristával, és a virulens törzs kihívással is. A mutáció kihívás adja a legtöbbet a játékhoz, egy harmadik vírust, amellyel még el kell bánni a többi négy másik mellett. A bioterrorista kihívásban bioterroristaként, és ellene játszani is fantasztikus, szerintem ugyanúgy megmarad a kooperatív jellege, de egy olyan fantasztikus elemmel bővíti a játékot, amely az alapjátékban nincs meg. A virulens törzs kihívás egy kis egyszerű bővítés, amely nem sokban változtatja a játék menetét, de ezzel is hatalmas élmény játszani, sőt a játékmód még kombinálható az előző kihívással is. Ezeken kívül még egy hetedik járványkártya is jár hozzá.
  • A játékhoz tartozik 7 új karakter, és 8 új eseménykártya. Ezeknek mindegyikét nagyon szerettük, szerintem szuper tulajdonságokat ad hozzá az alap játékhoz és a kihívásokhoz is. A szerepkártyák változatosak, és nagyon izgalmas velük játszani, szinte az eddigi összes játékbeli nehéz, megoldhatatlan problémára megoldást kínálnak. Szintúgy az események is. Persze nem lesz velük elveszíthetetlen, de nélkülük megnyerni viszont szinte lehetetlen.

  Egyszóval szerintem ez egy fantasztikus kiegészítő fantasztikus tulajdonságokkal, lehetőségekkel, melyeket teljes mértékben ki lehet használni.

  Szuper társasjáték, abszolút megéri.😊

 • ghtyshd

  2021-01-21 06:46:10

  Ez az a fajta kiegészítő, aminek jóindulattal is csak azt tudom mondani, hogy csupán fele lett kihasználva.

  Az új vírus (pontosabban mutáció) nagyon sokat ad az alapjátékhoz, hisz minél edzettebb az ember, annál könnyebben győzi le a járványt. De ezzel a plusz bonyolítással elérjük azt, hogy megint úgy érezzük magunkat, mint az alapjáték legelején, kétségbe esetten öl meg minket a járvány.

  Ami nagyon nagy pozitívum: az új járvány két módon beilleszthető: egyrészt van egy öntapadós kis ellenszer ikon, amit fel lehet ragasztani az alapjáték táblájára, DE! a szerkesztők gondoltak azokra is, akik félnek játékaikat "megrontani" és kártya alakba is megtalálható ez a kis fiola jelzés.

  Másrészt az új karakterek sok-sok érdekességet tartogatnak. Nem mondom, hogy jobban, mint az alapjáték szereplői, mert szerintem nem érik el azt a szintet, ennek ellenére kiegyensúlyozott tud lenni a játékosok közti akcióeloszlás.

  Ami szintén egy voááááh pozitívum, hogy a dobozába bele lehet tenni a sima Pandemicet, és ki van alakítva hely mindenfélének. A pakliknak, a kutatóállomásoknak, az ellenszereknek, és még a vírusoknak is. Merthogy itt bizony a víruskockáknak egy nagyon cuki tároló is lett téve, ami nagyon feldobja a játék kinézetét.

  És mi a negatívum? A Bioterrorista! Nem hallottam még olyant, hogy valaki szerette volna, vagy kihasználta volna eme karaktert. Szerencsére a játéknak csak alternatív változata eme gyilkos ember, de mégis eléggé ki van építve a karaktere. Ki van építve hozzá a szabályrendszer, a karakterkártya, kis füzet a jegyzeteihez... mi ezt sose használtuk ki úgy igazán. Néha adtunk neki egy esélyt, de nem jön be, nagyon elviszi a játékot.

  Emiatt kicsit csalódott is vagyok, mert ha lehetne külön kiegészítőként megvenni ezt a bioterrorista nélkül, akkor habozás nélkül lecsapnék rá (mert gondolom akkor az ára is lejjebb lenne). De így meggondolandó, hogy akarok-e saját példányt.

 • csok.a.nna98

  2020-06-14 09:08:42

  Mindig, amikor a családban játszottunk a Pandemicet egy bajunk volt vele, hogy csak négyen lehetett játszani, aztán megtaláltuk a Pengeélen kiegészítőt és nemcsak, hogy öten tudunk játszani még egy csomó csavart is behozott a játékba.

  Az alapjátékot annyiszor játszottuk, hogy már-már alig volt olyan játszma, amit elvesztettünk volna, nem számított, hogy hány fertőzéskártyát tettünk bele. És így indultunk neki a Pengeélennek is, mondtuk, hogy “hát az alap játékban is 6 fertőzéskártyával megnyerjük, akkor ez is menni fog annyival!” Hát nem ment! Tesz rá egy pluszt a virulens törzzsel, hogy ha nem figyelünk, egyik pillanatban még azt mondjuk, hogy nem lesz itt semmi gond, a következő két körben meg elveszítjük a játékot. És ekkor még bele se tettük a mutáció kártyákat!

  Az a jó benne, hogy nem az van, hogy kapunk egy kiegészítőt és akkor egy pontban változik a játék, hanem ezzel három újfajta játékot is játszhatunk, amiket lehet keverni az alapjátékkal, és egymással is, ezáltal még izgalmasabb és változatosabb lesznek az egymás után lejátszott menetek.

  A játékhoz tartoznak új szerepkártyák is, amik nagyon jó új képességekkel rendelkeznek, de mégse érezni azt mellettük, hogy a “régiek” képességei semmit nem érnek.

  A másik nagy vágyunk az volt, amikor még csak az alap Pandemic-el játszottunk, hogy mindenki együtt volt és nincs egy “gonosz”, aki keresztbe akar tenni a csapatnak. Erre ebben a játékban megismerkedünk a bioterroristával, aki pontosan az előbb leírt szerepkört tölti be. Nagyon furcsa volt nem a csapattal lenni, hanem ellenük, de mindenképpen érdemes legalább egyszer kipróbálni.

  Ami még nagyon sokat ad a játékélményhez és a játék kinézetére, hogy minden vírushoz kapunk egy petricsészét, így a zacskó helyett, most onnan lehet kivenni a víruskockákat, ami tényleg megadja egy labor hangulatát.

  2019 nyarán nagyon sokat játszottunk vele, de egyetlen egy menetet sem nyertünk, reméljük nem ezzel a pocsék játékunkkal vonzottuk be a koronavírust. :-D

 • Herdd

  2019-05-24 21:32:18

  Ha csak egy kiegészítő kell a pandemicnek akkor az ez.

A Pandemie: Uitbreiding "De Generalist" társasjáték és kiegészítői (1)

 • Pandemic: Pengeélen társasjáték Kiegészítő

  A Pandemic első kiegészítője változatos kihívásokkal! A Pandemic: Pengeélen a világszerte népszerű, kooperatív társasjáték első kiegészítője. Tartalmaz több, az alapjátékba külön-külön és egyszerre is beemelhető modult: a virulens törzs különleges képességekkel ruházhatja fel az egyik vírust; megjelenhet egy ötödik, lila színű is; különleges játékmódként...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 5
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic: Pengeélen társasjáték Kiegészítő 6990 Ft-tól! - 2 felhasználó és 35 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemie: Uitbreiding "De Generalist" társasjáték Kiegészítő

  This limited (500 copies) mini-expansion for Pandemic released in the Netherlands by QWG Games. It was available for the first 500 buyers of the base-game. This expansion consists of a new role card (Generalist), a new (grey) pawn and rules for a five player game. The name of the new role is 'de generalist' and she has the ability to take 5 actions instead...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

A Pandemic társasjáték és kiegészítői (20)

 • Pandemic: Pengeélen társasjáték Kiegészítő

  A Pandemic első kiegészítője változatos kihívásokkal! A Pandemic: Pengeélen a világszerte népszerű, kooperatív társasjáték első kiegészítője. Tartalmaz több, az alapjátékba külön-külön és egyszerre is beemelhető modult: a virulens törzs különleges képességekkel ruházhatja fel az egyik vírust; megjelenhet egy ötödik, lila színű is; különleges játékmódként...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 5
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic: Pengeélen társasjáték Kiegészítő 6990 Ft-tól! - 2 felhasználó és 35 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemie: Uitbreiding "De Generalist" társasjáték Kiegészítő

  This limited (500 copies) mini-expansion for Pandemic released in the Netherlands by QWG Games. It was available for the first 500 buyers of the base-game. This expansion consists of a new role card (Generalist), a new (grey) pawn and rules for a five player game. The name of the new role is 'de generalist' and she has the ability to take 5 actions instead...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Pandemic: A Labor társasjáték Kiegészítő

  Az orvosok nem a terepen végzik a munka minden részét. A legjelentősebb folyamatok a háttérben zajlanak, a labor hermetikusan lezárt ajtói mögött. A betegségek mélyére tekintetek a biztonságos falak közt, miközben a világon tombolnak a fertőzések. A Pandemic - A labor (In the Lab) játékhoz a játék szükséges. A labor A Pandemic második kiegészítője sok...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic: A Labor társasjáték Kiegészítő 6990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 16 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: The Cure társasjáték

  A Pandemic: The Cure a népszerű világmegmentő játék kockás verziója. Gyorsabb játékmenet és nagyobb rizikójú. Mentsétek meg együtt az emberiséget!Angol:Pandemic: The Cure, a dice-based version of the popular Pandemic board game, sets up in less than a minute and plays in 30 minutes. As in the board game, four diseases threaten...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Pandemic: The Cure társasjáték 14790 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic Legacy: 1. Évad társasjáték

  A Legacy-mítosz - és ami a dobozban van! Sok mindent lehet hallani és olvasni a Pandemic Legacyról, sokan szkeptikusan állnak hozzá, sokan értetlenkednek, de egy vitathatatlan: azok, akik kipróbálták és végigjátszották a játékot, megfellebbezhetetlenül lelkesek és elégedettek. Teljes az egyetértés, hogy életük egyik, ha nem A legmeghatározóbb...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic Legacy: 1. Évad társasjáték 38867 Ft-tól! - 8 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Szükségállapot társasjáték Kiegészítő

  A világ megmentése egy kicsit még nehezebbé vált a Pandemic: State of Emergency-ben, a Pandemic alapjáték kiegészítőjében, ami három új kihívást kínál: The Hinterlands Challenge , amelyben a betegségek állatokról terjednek az emberekre. The Emergency Events Challenge , amelyben a kiszámíthatatlan események csúnyán befolyásolják a játékmenetet. The...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic: Szükségállapot társasjáték Kiegészítő 11590 Ft-tól! - 30 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Promo Roles társasjáték Kiegészítő

  Pandemic: Promo Roles is a two-card promo featuring for use with Pandemic. Each card is double-sided, meaning there are four roles included, two of which you can use in any given game. Card 1: Epidemiologist and Operations Expert Card 2: Generalist and Medic The key difference with these promo characters is they lose health when cubes are added to the city...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Pandemic: Reign of Cthulhu társasjáték

  Nagy öregek ébredése Az eddigi járványok, csak nátha ahhoz képest ami most jön. A földet a teljes pusztulás fenyegeti. Az ősi vének ébredeznek és nem tétlenkednek. Minden amit ismerünk és szeretünk felemészti a káosz és az őrület. Az épelméjűségünket kockára téve, vajon időben be tudjuk e zárni a kapukat? Vagy már most is túl késő? A klasszikus Pandemic...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Pandemic: Reign of Cthulhu társasjáték 14000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 6 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic Iberia társasjáték

  Isten hozott az Ibériai félszigeten! Keress gyógymódot a maláriára, tífuszra, sárgalázra és a kolerára.Angol:Welcome to the Iberian Peninsula! Set in 1848, Pandemic Iberia asks you to take on the roles of nurse, railwayman, rural doctor, sailor, and more to find the cures to malaria...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic Iberia társasjáték 22046 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: GenCon 2016 Promos társasjáték Kiegészítő

  Z-Man Games offered two promotional cards — one role and one event — to their volunteer Z-Force team at Gen Con 2016. Both cards were designed by Michael Young, but Matt Leacock collaborated on development of the cards. The player with the "Z-Force Team Member" role starts the game in Montreal, and for an action, this player can move directly to Montreal...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Pandemic Legacy 2. évad társasjáték

  A világunkra szinte már rá sem lehet ismerni... Ti merre indultok el? Az egész világ az összeomlás szélén áll. Egy leírhatatlanul veszélyes járvány söpört végig a bolygón, hátrahagyva egy maroknyi embert kiknek száma túl kevés ahhoz, hogy változást érjenek el. Elsötétültek a városok. Most van szüksége a világnak új vezetőkre, kik vissza tudják hozni az...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic Legacy 2. évad társasjáték 17000 Ft-tól! - 3 felhasználó és 22 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Survival promos társasjáték Kiegészítő

  Z-Man Games gave away two promotional cards (two roles) to participants in the Pandemic Survival tournament. Roles: 1. Relocation Specialist When you leave a city by any means, you make take: up to 3 Disease cubes and/or 1 other pawn with you to your destination city 2. Crisis Mitigator Take actions each turn according to the number of Disease cubes (of...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Pandemic: Rising Tide társasjáték

  A Pandemic: Rising Tide rendhagyó módon nem betegségek, hanem maga az anyatermészet ellen megy. Hollandiában járunk az ipari forradalom hajnalán és fontos feladatunk van; a vízszint alatt lévő országot meg kell védeni az emelkedő Északi-tengertől. Ehhez hidraulikus rendszereket kell építeni és elég ideig elvezetni a vizet a megfelelő helyekre, hogy ezt...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic: Rising Tide társasjáték 15690 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Róma bukása társasjáték

  A 2018-ban megrendezett Pandemic világbajnokság helyszíne Róma, így a fejlesztők idén a hatalmas Római Birodalomról készítettek egy önállóan játszható Pandemic társasjátékot. Hatalma tetőpontján a Római Birodalom több mint ötmillió négyzetkilométeres terület és százmillió alattvaló felett rendelkezett. A Kr.u. V. század elejére azonban az évtizedeken...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 3
  • Min. ajánlott játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Pandemic: Róma bukása társasjáték 7500 Ft-tól! - 4 felhasználó és 18 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Hot Zone – North America társasjáték

  Betegség fenyegeti Észak-Amerikát, és csak te tudod megállítani! A Pandemic: Hot Zone - North Americában a játékosok összedolgoznak a játék ellen, hogy időben megtalálják a kontinenst fenyegető három halálos betegség gyógymódját. Utazz különböző észak-amerikai városokba, hogy kezeld a helyi lakosságot, megelőzd a járvány kitörését és hogy megoszhasd a...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Pandemic: Hot Zone – North America társasjáték 3000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 6 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Legacy: 0. évad társasjáték

  A világ a pusztulás küszöbén, az óra pedig ketyeg... 1962. A hidegháború tombol. Ahol lehetett, szembeszálltunk a szovjetekkel. Egy új fenyegetés tűnik fel a láthatáron, egy új és halálos szovjet biofegyver, ami a "MEDUSA projekt" nevet viseli. Ez az ismeretlen eredetű fertőzés elbillentheti a hatalmi mérleg nyelvét, és sosem látott pusztítást okozhat....

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic: Legacy: 0. évad társasjáték 20000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 30 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Veszélyzóna társasjáték

  Mentsétek meg Európát! A Pandemic: Veszélyzóna Európa könnyed, kooperatív, családi társasjáték. A játékosok egy egészségügyi vészhelyzetekre specializálódott csapat tagjaiként, egyedi képességeik összehangolásával próbálnak visszaszorítani három, Európát veszélyeztető vírust.Angol:Pandemic: Hot Zone – Europe features the same nail-biting co-operative experience of Pandemic in which players win or lose together, but in a smaller form that you can take...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Pandemic: Veszélyzóna társasjáték 4500 Ft-tól! - 3 felhasználó és 27 üzlet árulja ezt a játékot!

 • World of Warcraft: Wrath of the Lich King társasjáték

  Hősök, gyülekező! Eljött az idő, hogy megütközzetek a gonosz Lich King-el, ebben a vadonatúj, Pandemic rendszerű játékban, amely a World of Warcraft® világába kalauzolel benneteket. AZEROTH FÖLDJÉN Ebben az epikus kalandban a játékosok a World of Warcraft® univerzum fagyos világa, Northrend felé veszik útjukat, hogy szembenézzenek a Lich King seregeivel....

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  World of Warcraft: Wrath of the Lich King társasjáték 17500 Ft-tól! - 1 felhasználó és 35 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Star Wars: A klónok háborúja társasjáték

  Mentsétek meg a Köztársaságot! Járd be a galaxist jedi társaiddal karöltve, miközben Dooku gróf és a szeparatista szövetség droidhadseregei ellen harcoltok. A Pandemic System ismerős, csapat alapú mechanikáját használva a Star Wars: A klónok háborúja, a Z-Man Games és az Asmodee játéka, amelyben a galaktikus konfliktus kellős közepébe csöppentek....

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 3
  • Min. ajánlott játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Star Wars: A klónok háborúja társasjáték 16500 Ft-tól! - 4 felhasználó és 27 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Teacher Promo Card társasjáték Kiegészítő

  A promo Role card “Teacher”, released as part of the "Pandemic:Teaching STEM Through Public Health" campaign, in collaboration with the Global Citizenship Experience Lab School. The Teacher has a unique Role effect: As an action, create a student pawn in the city you are in. At the start of your turn, choose either the the Teacher pawn or one of your...

  Részletes adatok

  Részletek

  • Játékidő:  45 perc
  • Játékosok:  2 - 5
  • Ajánlott életkor:  8+
  • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
  • Komplexitás:  Közepesen összetett
  • Tervező:  Thomas Lehmann, Matt Leacock
  • Illusztrátor:  Josh Cappel, Régis Moulun, Hans-Georg Schneider, Chris Quilliams, Tom Thiel
  • Kiadók:  Pegasus Spiele, Asmodee, Z-Man Games, Hobby Japan, Devir, Lautapelit.fi, Albi, Quined White Goblin Games, Filosofia Éditions, Lacerta, HomoLudicus, Bergsala Enigma, REBEL.pl, MINDOK, Korea Boardgames co., Ltd., Wargames Club Publishing, Gém Klub Kft., Lifestyle Boardgames Ltd, Galápagos Jogos, Asterion Press, Jolly Thinkers, ADC Blackfire Entertainment, Zhiyanjia, Ігромаг
  • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, ukrán

  Alternatív nevei


  Kiadások

  • Chinese first edition
   • Kiadás éve: 2009
   • Nyelv: kínai
   • Méretek: 19.8 cm x 19.8 cm x 3.2 cm
  • English first edition
   • Kiadás éve: 2009
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 22.2 cm x 22.2 cm x 5.1 cm
   • Súly: 0.7 kg
  • French first edition
   • Kiadás éve: 2009
   • Nyelv: francia
  • German first edition
   • Kiadás éve: 2009
   • Nyelv: német
   • Méretek: 18.9 cm x 27.3 cm x 6.5 cm
   • Súly: 0.8 kg
  • Japanese first edition
   • Kiadás éve: 2009
   • Nyelv: japán
  • Dutch first edition
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: holland
  • English first edition, second printing
   • Kiadás éve: 2011
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 22.2 cm x 22.2 cm x 5.1 cm
  • Pandemic: On the Brink
   • Kiadás éve: 2011
   • Nyelv: finn
  • English plastic pawns edition 2013
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • English second edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
   • Súly: 0.4 kg
  • French second edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: francia
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • German second edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: német
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Russian edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: orosz
   • Méretek: 22 cm x 30.5 cm x 4.5 cm
  • Italian edition
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: olasz
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Japanese second edition
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: japán
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Polish edition 2014
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: lengyel
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Spanish edition
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Czech edition
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: cseh
   • Méretek: 22.4 cm x 30.6 cm x 4.8 cm
   • Súly: 0.7 kg
  • Dutch second edition
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: holland
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Chinese second edition
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: kínai
  • Hungarian edition
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: magyar
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
   • Súly: 0.7 kg
  • Portuguese edition
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: portugál
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Romanian edition
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: román
   • Méretek: 22.4 cm x 30.5 cm x 4.7 cm
  • English third edition
   • Kiadás éve: 2018
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Spanish edition 2018
   • Kiadás éve: 2018
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • ADC Blackfire Czech edition
   • Kiadás éve: 2022
   • Nyelv: cseh
   • Méretek: 22.3 cm x 30.5 cm x 4.5 cm
   • Súly: 0.7 kg
  • Galápagos Jogos Portuguese edition
   • Kiadás éve: 2022
   • Nyelv: portugál
  • Korean edition
   • Kiadás éve: 2022
   • Nyelv: Korean
   • Méretek: 22 cm x 30 cm x 4.1 cm
  • Rebel Polish edition
   • Kiadás éve: 2022
   • Nyelv: lengyel
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Swedish/Finnish edition
   • Kiadás éve: 2022
   • Nyelv: finn
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Ukrainian edition
   • Kiadás éve: 2022
   • Nyelv: ukrán
  • Danish/Norwegian edition
   • Nyelv: dán
   • Méretek: 22.9 cm x 30.5 cm x 4.7 cm

  Hasonló játékok

  Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Pandemic: Pengeélen társasjátékhoz