Pandemic: A Labor
Pandemic: A Labor
Pandemic: A Labor
Pandemic: A Labor
Videó beküldése

Pandemic: A Labor társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2017
Értékelem!

Ez a játék a Pandemic és a Pandemic: Pengeélen kiegészítője.

A Pandemic: A Labor egy közepesen összetett kiegészítő a Pandemic társasjátékhoz, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 - 60 perc. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2015-ben (Magyar Társasjátékdíj) és 2009-ben (Spiel des Jahres), illetve ezekben az években több, összesen 9 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a...

A Pandemic: A Labor egy közepesen összetett kiegészítő a Pandemic társasjátékhoz, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 - 60 perc. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2015-ben (Magyar Társasjátékdíj) és 2009-ben (Spiel des Jahres), illetve ezekben az években több, összesen 9 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága ellenére, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a kollekció gyűjtés, a kereskedés, a váltakozó képességek és a szövetségek mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Az orvosok nem a terepen végzik a munka minden részét. A legjelentősebb folyamatok a háttérben zajlanak, a labor hermetikusan lezárt ajtói mögött. A betegségek mélyére tekintetek a biztonságos falak közt, miközben a világon tombolnak a fertőzések.
A Pandemic - A labor (In the Lab) játékhoz a játék szükséges.
A labor

A Pandemic második kiegészítője sok apróság mellett hoz egy teljesen új mélységet a játékba a labor megjelenésével. Mint a nevéből is adódik, ez a központi téma, amely a legnagyobb változtatásokat hozza a játék világába. A labor használatával a betegségek gyógyítása sokkal összetettebb és érdekesebb feladat, mint korábban bármikor. Nem elég összegyűjteni öt azonos kockát és a kártyákat, hanem hasznos időt kell eltöltenetek a laborban dolgozva a gyógymódon. Be kell gyűjtenetek a betegségeket, meg kell határozni a felépítésüket, típusukat, majd tesztelnetek kell a gyógyszert és csakis ezek után tudjátok teljesen eltűntetni a Föld színéről a kórt.

Ez az elem nagy változatosságot hoz a játékba, hisz’ a kártyáknak köszönhetően sosem ugyanazokat a betegségeket és szekvenciákat kell meghatároznotok és persze ezek sem mindig ugyanott bukkannak fel. Alapos és megfontolt munkát fog igényelni minden egyes lépés a gyógyítás felé.

Egyedül vagy egymás ellen

Másik új játékmódok a solo játék és a csapatok közti verseny. Ha épp’ nincs kivel játszani, a CDC segítségével egyedül is felveheted a harcot a világ összes betegségével szemben, de ha többen vagytok, akkor akár saját orvosi csapatot is alkothattok megküzdve a többi teammel a hírnévért és persze a világ megmentéséért.

Az apróságok

Mint minden jó kiegészítő, ez is bővíti az alapjáték elemeit. Az új szerepeket ölthettek magatokra, új eseményekkel és kihívásokkal nézhettek szembe. Nincs sok ezekből, de pont elég ahhoz, hogy felfrissítse a korábbi paklikat, ezzel még nagyobb változatosságot elérve.

A doboz tartalma

4 új szerepkártya és 2 átdolgozott, 3 eseménylap, 1 labortábla, 4 bábu, 5 üvegcse, 14 szekvencia lap, 5 referencialap, 12 betegségkocka, 2 mutáció kártya, 2 járványlap, 1 CDC lap, 8 célkártya, 10 bónuszkártya, 3 csapatépület és 14 jutalomjelző.

Értékelés

Az In the Lab megtalálta azt, ami hiányzott az alapjátékból. Az az érzés, hogy nem színes kockák, hanem igazi betegségek ellen küzdötök, ahol be kell vetni a tudományt is a túlélésért. A laborban folyó munka remekül megmutatja azt, hogy ténylegesen hogyan is működhet egy ellenszer kidolgozása. Nem csak a játékmenethez, de a hangulathoz is rengeteget ad az új tábla oly módon, hogy a játék mégsem lesz sokkal bonyolultabb. Kiváló kiegészítő egy kiváló játékhoz!

Angol nyelvű szabálykönyv

Forrás: Szellemlovas
Egy felhasználó és 16 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 6 990 Ft-tól
 • 17 ajánlat

Kategória: Sci-Fi, Kiegészítő, Környezet, Orvosi
Mechanizmus: Akció pontok, Kollekció gyűjtés, Kereskedés, Váltakozó képességek, Szövetségek, Kooperatív, Pakli tervezés, Pontról pontra mozgás, Solitaire, Tags

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Pandemic: A Labor társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Pandemic: In the Labnemethag, Budapest, KÖKI

Csak személyesen itt: Budapest, KÖKI!

Bontatlan, angol nyelvű kiegészítő a Pandemic alapjátékhoz. (nekünk magyarul is megvan)

7 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (2)

Pandemic: A Labor társasjáték videók (5)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • Adney

  2021-05-16 16:17:21

  A Labor főleg a játékváltozatokat bővíti, csak a lila vírus miatt jó, ha megvan a Pengeélen is, de nem muszáj. Ha szeretnél soloban is játszani, esetleg semi-coop játékmódban, ahol csapatok pontokat szerezve győzhetnek, akkor érdemes beszerezni ezt a kiegészítőt. A laborban van külön labor tábla, amin az ellenszereket több lépésen keresztül tudjuk elkészíteni, szerintem ez érdekesebb, mint az 5 lap eldobása. Én a helyedben beszerezném, ha nagyon tetszett az alapjáték :)

 • zkbali

  2021-05-16 12:56:17

  A Labort érdemes beszerezni a Pengeélen nélkül is? Úgy látom, van benne pár elem, ami csak úgy használható, ha a Pengeélen is megvan (virulens törzs kártyák, mutáns vírus).

 • leonidasz

  2020-04-25 12:56:53

  A Pandemic labor kiegésztítőnek köszönhetően, sokkal izgalmasabb lesz a játék. Úgy érzem ezzel a kiegésztővel tényleg teljes lesz a sorozat, ezért ajánlom a beszerzését.

 • lrekasi

  2020-04-12 21:24:20

  Az alapjátékot imádom, a Pengeélen kiagészítőt is. Adódott, hogy ezzel is tegyek egy próbát. Első alkalom, játék vs én 1:0. A labor variánssal játszottam, soloban, de 3 karakterrel. Érdekes csavar a játékon, mert erősen odaköt a labor(ok)hoz, hiszen csak laborban tudsz labor akciót végrehajtani, de valahogy tisztítani is kellene a terepet. A 3 karakterem a Műveleti Tiszt, a Területi Igazgató és a Virológus volt. A MT hasznos volt, mert felépítettem héhány labort szerte a Földön, de sajnos nem a legjobb helyekre, mert nem kalkuláltam bele, hogy a MT az aktuális városával szomszédosokat is tud tisztítani, így inkább 2 vírus terület határára, semmint egynek a közepére kellett volna lerakni a ezeket. Közöttük ugye remekül lehet ingázni. A virológusnak viszont szinte semmi hasznát sem vettem. Volt pár kitörés, és többször majdnem kifutottam egy-egy vírusból... aztán a végén a kártyából, és így buktam. Csak 2 kártyán múlt, és nyerek. De hát a majdnem az pont annyi, mintha a közelében sem lettem volna :-) Na majd legközelebb. Tény, hogy matekosabbá teszi a játékot, és így szárazabbá is. A plusz játéktábla és annak mechanizmusa igényli az erőteljes számolgatás, ami szerintem elnyomja a témát. Így ha valaki ki akarja próbálni, ezt kalkulálja bele. Az alapötlet viszont tetszik, és lehet, hogy jobban működne egy független, átgyúrt játékként.

 • benczikakos

  2019-04-08 15:38:43

  Ha már nagyon megy az alapjáték, akkor ez óriási pluszt ad hozzá, aki teheti szerezze be, nagyon megéri

 • ARduel

  2019-04-08 11:41:47

  Kiváló kiegészítője, egy kiváló játéknak. Mi is nagyon szeretjük, bár csak egyszer sikerült játszani vele!

 • sz-tomy

  2019-04-08 11:04:49

  Ez a kiegészítő, nagyon sokat ad az alapjátékhoz. Nagyon javaslom, a beszerzését.

A Pandemic: Pengeélen társasjáték és kiegészítői (2)

 • Pandemic: Pengeélen társasjáték Kiegészítő

  A Pandemic első kiegészítője változatos kihívásokkal! A Pandemic: Pengeélen a világszerte népszerű, kooperatív társasjáték első kiegészítője. Tartalmaz több, az alapjátékba külön-külön és egyszerre is beemelhető modult: a virulens törzs különleges képességekkel ruházhatja fel az egyik vírust; megjelenhet egy ötödik, lila színű is; különleges játékmódként...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 5
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic: Pengeélen társasjáték Kiegészítő 6990 Ft-tól! - 2 felhasználó és 35 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: A Labor társasjáték Kiegészítő

  Az orvosok nem a terepen végzik a munka minden részét. A legjelentősebb folyamatok a háttérben zajlanak, a labor hermetikusan lezárt ajtói mögött. A betegségek mélyére tekintetek a biztonságos falak közt, miközben a világon tombolnak a fertőzések. A Pandemic - A labor (In the Lab) játékhoz a játék szükséges. A labor A Pandemic második kiegészítője sok...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic: A Labor társasjáték Kiegészítő 6990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 16 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Szükségállapot társasjáték Kiegészítő

  A világ megmentése egy kicsit még nehezebbé vált a Pandemic: State of Emergency-ben, a Pandemic alapjáték kiegészítőjében, ami három új kihívást kínál: The Hinterlands Challenge , amelyben a betegségek állatokról terjednek az emberekre. The Emergency Events Challenge , amelyben a kiszámíthatatlan események csúnyán befolyásolják a játékmenetet. The...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic: Szükségállapot társasjáték Kiegészítő 11590 Ft-tól! - 30 üzlet árulja ezt a játékot!

A Pandemic társasjáték és kiegészítői (20)

 • Pandemic: Pengeélen társasjáték Kiegészítő

  A Pandemic első kiegészítője változatos kihívásokkal! A Pandemic: Pengeélen a világszerte népszerű, kooperatív társasjáték első kiegészítője. Tartalmaz több, az alapjátékba külön-külön és egyszerre is beemelhető modult: a virulens törzs különleges képességekkel ruházhatja fel az egyik vírust; megjelenhet egy ötödik, lila színű is; különleges játékmódként...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 5
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic: Pengeélen társasjáték Kiegészítő 6990 Ft-tól! - 2 felhasználó és 35 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemie: Uitbreiding "De Generalist" társasjáték Kiegészítő

  This limited (500 copies) mini-expansion for Pandemic released in the Netherlands by QWG Games. It was available for the first 500 buyers of the base-game. This expansion consists of a new role card (Generalist), a new (grey) pawn and rules for a five player game. The name of the new role is 'de generalist' and she has the ability to take 5 actions instead...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Pandemic: A Labor társasjáték Kiegészítő

  Az orvosok nem a terepen végzik a munka minden részét. A legjelentősebb folyamatok a háttérben zajlanak, a labor hermetikusan lezárt ajtói mögött. A betegségek mélyére tekintetek a biztonságos falak közt, miközben a világon tombolnak a fertőzések. A Pandemic - A labor (In the Lab) játékhoz a játék szükséges. A labor A Pandemic második kiegészítője sok...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic: A Labor társasjáték Kiegészítő 6990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 16 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: The Cure társasjáték

  A Pandemic: The Cure a népszerű világmegmentő játék kockás verziója. Gyorsabb játékmenet és nagyobb rizikójú. Mentsétek meg együtt az emberiséget!Angol:Pandemic: The Cure, a dice-based version of the popular Pandemic board game, sets up in less than a minute and plays in 30 minutes. As in the board game, four diseases threaten...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Pandemic: The Cure társasjáték 14790 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic Legacy: 1. Évad társasjáték

  A Legacy-mítosz - és ami a dobozban van! Sok mindent lehet hallani és olvasni a Pandemic Legacyról, sokan szkeptikusan állnak hozzá, sokan értetlenkednek, de egy vitathatatlan: azok, akik kipróbálták és végigjátszották a játékot, megfellebbezhetetlenül lelkesek és elégedettek. Teljes az egyetértés, hogy életük egyik, ha nem A legmeghatározóbb...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic Legacy: 1. Évad társasjáték 38867 Ft-tól! - 8 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Szükségállapot társasjáték Kiegészítő

  A világ megmentése egy kicsit még nehezebbé vált a Pandemic: State of Emergency-ben, a Pandemic alapjáték kiegészítőjében, ami három új kihívást kínál: The Hinterlands Challenge , amelyben a betegségek állatokról terjednek az emberekre. The Emergency Events Challenge , amelyben a kiszámíthatatlan események csúnyán befolyásolják a játékmenetet. The...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic: Szükségállapot társasjáték Kiegészítő 11590 Ft-tól! - 30 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Promo Roles társasjáték Kiegészítő

  Pandemic: Promo Roles is a two-card promo featuring for use with Pandemic. Each card is double-sided, meaning there are four roles included, two of which you can use in any given game. Card 1: Epidemiologist and Operations Expert Card 2: Generalist and Medic The key difference with these promo characters is they lose health when cubes are added to the city...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Pandemic: Reign of Cthulhu társasjáték

  Nagy öregek ébredése Az eddigi járványok, csak nátha ahhoz képest ami most jön. A földet a teljes pusztulás fenyegeti. Az ősi vének ébredeznek és nem tétlenkednek. Minden amit ismerünk és szeretünk felemészti a káosz és az őrület. Az épelméjűségünket kockára téve, vajon időben be tudjuk e zárni a kapukat? Vagy már most is túl késő? A klasszikus Pandemic...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Pandemic: Reign of Cthulhu társasjáték 14000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 6 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic Iberia társasjáték

  Isten hozott az Ibériai félszigeten! Keress gyógymódot a maláriára, tífuszra, sárgalázra és a kolerára.Angol:Welcome to the Iberian Peninsula! Set in 1848, Pandemic Iberia asks you to take on the roles of nurse, railwayman, rural doctor, sailor, and more to find the cures to malaria...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic Iberia társasjáték 22046 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: GenCon 2016 Promos társasjáték Kiegészítő

  Z-Man Games offered two promotional cards — one role and one event — to their volunteer Z-Force team at Gen Con 2016. Both cards were designed by Michael Young, but Matt Leacock collaborated on development of the cards. The player with the "Z-Force Team Member" role starts the game in Montreal, and for an action, this player can move directly to Montreal...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Pandemic Legacy 2. évad társasjáték

  A világunkra szinte már rá sem lehet ismerni... Ti merre indultok el? Az egész világ az összeomlás szélén áll. Egy leírhatatlanul veszélyes járvány söpört végig a bolygón, hátrahagyva egy maroknyi embert kiknek száma túl kevés ahhoz, hogy változást érjenek el. Elsötétültek a városok. Most van szüksége a világnak új vezetőkre, kik vissza tudják hozni az...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic Legacy 2. évad társasjáték 17000 Ft-tól! - 3 felhasználó és 22 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Survival promos társasjáték Kiegészítő

  Z-Man Games gave away two promotional cards (two roles) to participants in the Pandemic Survival tournament. Roles: 1. Relocation Specialist When you leave a city by any means, you make take: up to 3 Disease cubes and/or 1 other pawn with you to your destination city 2. Crisis Mitigator Take actions each turn according to the number of Disease cubes (of...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Pandemic: Rising Tide társasjáték

  A Pandemic: Rising Tide rendhagyó módon nem betegségek, hanem maga az anyatermészet ellen megy. Hollandiában járunk az ipari forradalom hajnalán és fontos feladatunk van; a vízszint alatt lévő országot meg kell védeni az emelkedő Északi-tengertől. Ehhez hidraulikus rendszereket kell építeni és elég ideig elvezetni a vizet a megfelelő helyekre, hogy ezt...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic: Rising Tide társasjáték 15690 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Róma bukása társasjáték

  A 2018-ban megrendezett Pandemic világbajnokság helyszíne Róma, így a fejlesztők idén a hatalmas Római Birodalomról készítettek egy önállóan játszható Pandemic társasjátékot. Hatalma tetőpontján a Római Birodalom több mint ötmillió négyzetkilométeres terület és százmillió alattvaló felett rendelkezett. A Kr.u. V. század elejére azonban az évtizedeken...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 3
  • Min. ajánlott játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Pandemic: Róma bukása társasjáték 7500 Ft-tól! - 4 felhasználó és 18 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Hot Zone – North America társasjáték

  Betegség fenyegeti Észak-Amerikát, és csak te tudod megállítani! A Pandemic: Hot Zone - North Americában a játékosok összedolgoznak a játék ellen, hogy időben megtalálják a kontinenst fenyegető három halálos betegség gyógymódját. Utazz különböző észak-amerikai városokba, hogy kezeld a helyi lakosságot, megelőzd a járvány kitörését és hogy megoszhasd a...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Pandemic: Hot Zone – North America társasjáték 3000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 6 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Legacy: 0. évad társasjáték

  A világ a pusztulás küszöbén, az óra pedig ketyeg... 1962. A hidegháború tombol. Ahol lehetett, szembeszálltunk a szovjetekkel. Egy új fenyegetés tűnik fel a láthatáron, egy új és halálos szovjet biofegyver, ami a "MEDUSA projekt" nevet viseli. Ez az ismeretlen eredetű fertőzés elbillentheti a hatalmi mérleg nyelvét, és sosem látott pusztítást okozhat....

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Pandemic: Legacy: 0. évad társasjáték 20000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 30 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Veszélyzóna társasjáték

  Mentsétek meg Európát! A Pandemic: Veszélyzóna Európa könnyed, kooperatív, családi társasjáték. A játékosok egy egészségügyi vészhelyzetekre specializálódott csapat tagjaiként, egyedi képességeik összehangolásával próbálnak visszaszorítani három, Európát veszélyeztető vírust.Angol:Pandemic: Hot Zone – Europe features the same nail-biting co-operative experience of Pandemic in which players win or lose together, but in a smaller form that you can take...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Pandemic: Veszélyzóna társasjáték 4500 Ft-tól! - 3 felhasználó és 27 üzlet árulja ezt a játékot!

 • World of Warcraft: Wrath of the Lich King társasjáték

  Hősök, gyülekező! Eljött az idő, hogy megütközzetek a gonosz Lich King-el, ebben a vadonatúj, Pandemic rendszerű játékban, amely a World of Warcraft® világába kalauzolel benneteket. AZEROTH FÖLDJÉN Ebben az epikus kalandban a játékosok a World of Warcraft® univerzum fagyos világa, Northrend felé veszik útjukat, hogy szembenézzenek a Lich King seregeivel....

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  World of Warcraft: Wrath of the Lich King társasjáték 17500 Ft-tól! - 1 felhasználó és 35 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Star Wars: A klónok háborúja társasjáték

  Mentsétek meg a Köztársaságot! Járd be a galaxist jedi társaiddal karöltve, miközben Dooku gróf és a szeparatista szövetség droidhadseregei ellen harcoltok. A Pandemic System ismerős, csapat alapú mechanikáját használva a Star Wars: A klónok háborúja, a Z-Man Games és az Asmodee játéka, amelyben a galaktikus konfliktus kellős közepébe csöppentek....

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 3
  • Min. ajánlott játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Star Wars: A klónok háborúja társasjáték 16500 Ft-tól! - 4 felhasználó és 27 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pandemic: Teacher Promo Card társasjáték Kiegészítő

  A promo Role card “Teacher”, released as part of the "Pandemic:Teaching STEM Through Public Health" campaign, in collaboration with the Global Citizenship Experience Lab School. The Teacher has a unique Role effect: As an action, create a student pawn in the city you are in. At the start of your turn, choose either the the Teacher pawn or one of your...

  Részletes adatok

  Részletek

  • Játékidő:  45 - 60 perc
  • Játékosok:  1 - 6
  • Ajánlott életkor:  8+
  • Komplexitás:  Közepesen összetett
  • Tervező:  Thomas Lehmann, Matt Leacock
  • Illusztrátor:  Chris Quilliams
  • Kiadók:  Asmodee, Z-Man Games, Hobby Japan, Devir, Filosofia Éditions, Lacerta, MINDOK, Gém Klub Kft., Lifestyle Boardgames Ltd, Galápagos Jogos, Asterion Press
  • Elérhető nyelvek:  cseh, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, lengyel, portugál, orosz, spanyol

  Alternatív nevei


  Kiadások

  • English edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
   • Súly: 0.8 kg
  • English plastic pawns edition 2013
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • English edition 2014
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
   • Súly: 0.8 kg
  • French first edition
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: francia
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • German edition
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: német
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Italian edition
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: olasz
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Japanese edition
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: japán
  • Polish edition
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: lengyel
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Czech edition
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: cseh
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Dutch edition
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: holland
   • Méretek: 24.6 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Russian edition
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: orosz
   • Méretek: 22 cm x 30.5 cm x 4.5 cm
  • Hungarian edition
   • Kiadás éve: 2017
   • Nyelv: magyar
   • Méretek: 22.1 cm x 30 cm x 14.2 cm
  • French second edition
   • Kiadás éve: 2018
   • Nyelv: francia
   • Méretek: 22.1 cm x 30.5 cm x 4.2 cm
  • Spanish edition 2020
   • Kiadás éve: 2020
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 22 cm x 30.5 cm x 5 cm
  • Portuguese edition
   • Kiadás éve: 2021
   • Nyelv: portugál
  • Spanish edition
   • Nyelv: spanyol

  Hasonló játékok

  Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Pandemic: A Labor társasjátékhoz