Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

17 Csodás kétszemélyes játék Valentin-napra, a Qubit ajánlásával

Közeleg a Valentin-nap, itt az ideje beszerezni egy jó kétszemélyes társasjátékot, vagy ajándékba venni egyet.

17 csodás kétszemélyes játék Valentin-napra, a Qubit ajánlásával - Qubit

Közeleg a Valentin-nap, itt az ideje beszerezni egy jó kétszemélyes társasjátékot, vagy ajándékba venni egyet. Természetesen nem gondoljuk, hogy ajánlónk nélkül ne tudnátok kiválóan eltölteni kettesben az időt, de előjátéknak azért csak nyugodtan próbáljatok ki valamit az alábbi játékok közül, ígérjük, nem fog csalódás érni titeket.

A cikkben megtalálható társasjátékok adatlapjai

forrás -- qubit.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

07Máj

Két kiváló játéktervező összeállt egy kétfős A Gyűrűk Ura játék megalkotásához...[gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.07. 15:36:00

A Gyűrűk Ura: Párbaj Középföldéért ráadásul Vincent Dutrait rajzaival jelenik meg.

16Máj

Olyan társasjáték készült a Cyanide and Happiness alapján... [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.16. 19:34:00

A most már magyarul is elérhető Joking Hazardban háromkockás képregényeket alkothatunk, és minél durvábbra sikerülnek, annál jobb lesz a móka.


Kommentek

  • pnehandi87

    2023-02-16 16:08:37

    Igen. Vannak egyszerű tetrisz szerű elemek, de némelyik elem kicsit bonyolultabb forma, de bármilyen irànyba szabadon forgathatóak, így jól ki lehet tölteni a 9*9-es jàtéktàblàt.

    A Patchwork szerelmes kiadàs vàltozat soràn a csokielemeket az időtàbla körül elipszis formbàn kell elhelyezni, a legkisebb 2*1-es formàtól indulunk. Az éppen következő jàtékos a körívben a rózsaszín felhőcske jelölő utàn talàlható 3 elem közül vásàrolhat meg egyet a rendelkezésre àlló csokigolyókból. A kiválasztott elemet pedig elhelyezheti a csokidobozàban/jàtéktàblàn.

  • pozman2

    2023-02-16 16:04:49

    Akkor a Patchwork alapjátékban és a többi változatban is (Szerelmes, téli, halloween) tetrisz szerű elemeket kell elhelyezni egy játéktáblára?

  • pnehandi87

    2023-02-14 19:17:03

    Idén Valentin napra a Patchwork szerelmes kiadàssal leptem meg a férjem, rögtön ki is próbáltuk!🥰

    A viszonylag gyors jàtékidő miatt akàr egy nehéz nap utàn, 1 pohàr bor mellett is nekikezdhetünk egy kis szerelmes kikapcsolódásnak.

    Az alapjàtékhoz képest szerintem sokkal szebben kidolgozott, nagyon szép a megjelenése. Igényesen kidolgozott különböző formàjú csokielemeket kell elhelyezni egy csokidobozba, úgy, hogy lehetőleg minél kevesebb üres hely maradjon, hiszen ezek a végén az összpontszàmból levonàsra kerülnek, üres mezőnként mínusz 2 pont.

    A központi időtàbla színpompásan kidolgozott ahol 2 szív alakú bàbuval haladhatunk a cél felé.

    A jàték soràn csokigolyókat gyűjtögethetünk, ezekkel fizethetünk a csokielemekért és a végén a pontozàsnàl az is szàmít, hogy mennyi csokigolyónk gyűlt össze a szépen kirakott csokidobozunkban.

    Extra 7 db csokigolyót szerezhet az a jàtékos, aki elsőként rak ki a csokidobozàban egy 7*7 csokielemből àlló mezőt.

    1*1 mezőt kitöltő csokielemeket szerezhet az a jàtékos aki az időtàblàn elsőként éri el az aprósüteményeket tartalmazó mezőket. Ezekkel az elemekkel tölthetjük ki az üres mezőket.

    A csokidobozba helyezett csokielemeket később màr nem szabad àthelyezni, így jól gondoljuk meg hovà helyezzük, hogy minél szorosabban egymàs mellé kerüljenek, ne maradjanak üres helyek.

    A jàték ínycsiklandó kinézete miatt nem àrt egy kis nassolnivalót készíteni a szórakozás mellé, de vigyàzzunk, nehogy a jàték elemeit tegyük a szànkba! 😁

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • 7 Csoda: Párbaj
  • Splendor
  • Patchwork
  • The Mind - Érezz rá!
  • Hanamikoji
  • Jaipur
  • A Tiltott Sziget
  • Arboretum
  • Szerelmes Levél