7 Csoda: Párbaj – Agora
7 Csoda: Párbaj – Agora
Videó beküldése

7 Csoda: Párbaj – Agora társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2021
Értékelem!

Ez a játék a 7 Csoda: Párbaj kiegészítője.

A 7 Csoda: Párbaj – Agora egy közepesen összetett kiegészítő a 7 Csoda: Párbaj társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2015-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 10 éves kortól ajánljuk...

A 7 Csoda: Párbaj – Agora egy közepesen összetett kiegészítő a 7 Csoda: Párbaj társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2015-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a vedd el mechanizmusra.

A Szellemlovas leírása:

A 7 Wonders Duel: Agora egy új táblával bővíti az alapjátékot - a Szenátussal -, amely hat külön kamarát foglal magában, amelyek különböző előnyöket biztosítanak a játékosok számára, ha sikerül a területet birtokba venniük. A játékosok szenátorkártyákkal szerezhetnek meg egy-egy szenátusi kamarát. Ha valamelyik játékos sikeresen átveszi az irányítást a szenátusi kamarák többsége fölött, akkor automatikusan megnyeri a játékot.

A 7 Wonders: Duel - Agora kiegészítőjében szenátorokat toborozhattok, akik segítségével befolyással lehettek a szenátusra. Megszerezhetitek az üléstermek irányítását, hogy részesüljetek a rendeletek előnyeiből, vagy szövetkezhettek összeesküvőkkel, akik mesterfokon értenek a helyzet felforgatásához.

A kiegészítő ráadásul új győzelmi feltétellel gazdagítja a játékot: a politikai győzelemmel.

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 6 550 Ft-tól
 • -18%-1 439 Ft

Kategória: Kártyajáték, Civilizáció, Városépítő, Kiegészítő, Ősi
Mechanizmus: Vedd el

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

7 Csoda: Párbaj – Agora társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek

Partnerek ajánlatai

7 Wonders: Duel (7 Csoda: Párbaj) - Agora (Angol kiadás) (SZÉPSÉGHIBÁS)angol2020

raktáron   új
8 531 Ft

7 Wonders: Duel (7 Csoda: Párbaj) - Agora (Angol kiadás)angol2020

raktáron   új
8 795 Ft

7 Csoda Párbaj – Agora kiegészítőmagyar

raktáron   új
8 799 Ft

7 Csoda: Párbaj – Agoramagyar

raktáron   új
10 400 Ft

7 Csoda Párbaj – Agora kiegészítőmagyar

raktáron   új
6 710 Ft

7 Csoda: Párbaj – Agora kiegészítő társasjátekmagyar

raktáron   új
6 790 Ft

7 Csoda Párbaj: Agora kiegészítőmagyar

raktáron   új
7 090 Ft

7 Csoda Párbaj – Agora kiegészítőmagyar

raktáron   új
7 550 Ft

7 Csoda Párbaj – Agora kiegészítőmagyar

raktáron   új
7 670 Ft

7 Csoda Párbaj – Agora kiegészítőmagyar

raktáron   új
7 670 Ft

7 Csoda Párbaj – Agora kiegészítőmagyar

raktáron   új
7 670 Ft

7 Csoda Párbaj – Agora kiegészítőmagyar

raktáron   új
7 670 Ft

7 Csoda: Párbaj - Agora társasjáték kiegészítőmagyar

raktáron   új
7 990 Ft

7 Csoda: Párbaj - Agoramagyar

raktáron   új
7 990 Ft

7 Csoda: Párbaj – Agora kiegészítő – társasjáték

raktáron   új
7 990 Ft

7 Csoda: Párbaj - Agora társasjáték kiegészítőmagyar

raktáron   új
7 990 Ft

7 Csoda: Párbaj - Agora társasjáték kiegészítőmagyar

raktáron   új
8 760 Ft

7 Csoda Párbaj - Agora kiegészítőmagyar

rendelhető   új
8 690 Ft

7 Wonders Duel társasjáték Agora kiegészítő, angol nyelvűangol

értesítés kérhető   új
6 790 Ft

7 Csoda: Párbaj - Agora kiegészítő (de)német

értesítés kérhető   új
7 990 Ft

7 Csoda: Párbaj - Agora kiegészítő (eng)angol

értesítés kérhető   új
9 090 Ft


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

7 Csoda: Párbaj – Agora társasjáték videók (4)

Kapcsolódó cikkek

 • Ti írtátok! - 7 Csoda: Párbaj – Agora

  Ismertető2022.05.22. 17:15:00 / Ismertető, Bemutató

  A 7 Csoda: Párbaj az egyik, ha nem a legnépszerűbb kétfős társasjáték. Amikor a remek alapjátékhoz pár éve megjelent  a Pantheon kiegészítő, meg is lepődtem, mert nem éreztem, hogy szükség lenne rá.

Kommentek

Kommentek

 • kardostibor44

  2023-07-13 20:29:32

  A két kiegészítő közül nekem ez a kedvencem. Ezt sem mondanám közelezőnek, de parádés.

  Előnyei:
  - behoz egy negyedik győzelmi lehetőséget. Ezáltal sokkal feszültebbé válik a játék, hiszen a békés pontgyűjtögetést már háromféleképpen torpedózhatja meg az ellen. Viszont ezt ellensúlyozandó nagyon jó, hogy a szenátorlapkák ereje a városunkban lévő kék épületek sgítségével növelhető, így ha nagyon rámentél a pontgyűjtésre, a politikai vereséget könnyebben el tudod kerülni.
  - a háború sávon lecserélődnek az azonnali hatások, nem pénzt veszünk el az ellenfelünktől, hanem a szenátusban jutunk előnyökhoz. Tehát az egyik azonnali győzelmi út segíti a másikat. Parádé. Vagy épp segíti elkerülni a politika vereséget, miközben mi hadakozni próbálunk.
  - jó, hogy a szenátus egyes szektorai minden játékban más bónuszt adnak, ez is az újrajátszhatóságot növeli.

  Ami lehet előny és a hátrány is:
  - az összeesküvés kártyák. Hallani olyan véleményeket, hogy egyesek túl erősek, eldönthetik a játékot. Valóban, tényleg vannak olyanok, amik bizonyos körülmények között borítják az addigi állást. Ámbátor nagyon esetleges, hogy milyeneket húzunk, és egy ilyen elsütéséhez (az új csoda megépítésétől eltekintve) két akció is szükséges. Szóval ez inkább azoknak a játékosoknak való, akik szeretnek nagy nyereség reményében sokat kockáztatni. (Szerintem tematikus is, hogy egy ókori környezetben az összeesküvés vagy bukáshoz, vagy győzelemhez vezet). Maszi barátomat anno én fertőztem meg ezzel a játékkal, azóta beletett csak BGA-n 400+ játékot. Eleinte mindig ráment az összesküvésekre nagyon keményen, de akkor nagyon kevésszer nyert.

  Hátrányok:
  - nekem ebből a kiegészítőből csak az hiányzik, hogy ha már ennyire mélyült, akkor biztosítson több lehetőséget a sorrend koordinálására. Ezért szeretem a két kiegészítővel egyszerre játszani a játékot.

  Összegezve: mélyebbé, interaktívabbá és izgalmasabbá teszi az alapjátékot. Csak azoknak nem ajánlom nagyon melegen, akik nem szeretik a konfrontációt.

  BGG értékelés: 10/9

 • wolfi888

  2023-01-01 03:19:40

  Nekünk még csak a 7 Csoda - Párbaj van meg. De se a Pantheon, se az Agora nem hiányozhat az alapjáték mellől, úgyhogy minél de minél hamarabb illene most már beszereznem mindkettőt. Szépen megtervezett társasjaték, gyönyörű illusztráicók, megannyi izgalom. :)

 • Ricskow

  2022-11-09 16:17:43

  Sziasztok!

  Valakinek nincs meg esetleg a magyar játékszabály digitálisan?

 • maszlagadam27

  2022-08-06 11:01:30

  Szerintem én többször játszottam már a BGA-n valamelyik kiegészítővel, vagy mindkettővel együtt a játekot, mint az alapot. Néha engem is megcsap az az érzés, hogy csak az alapra vágyok, de ha az Agorát bekapcsolta valaki, sosem ellenzem a játék indítását! :D

 • kvarclovag

  2022-08-06 09:33:11

  Én még csak az alapjátékkal játszom, mert abban szeretnék jobb lenni, de aztán majd talán jönnek a kiegészítők. Olvasás alapján nekem a Panteon a szimpatikusabb, de ha majd oda jutok egyszer, akkor úgyis átgondolom. Kérdésem: a kiegészítőkkel is elég sokan játszanak? Azokkal is mindig van ellenfél a valós idejű játékhoz a BGA-n?

  @batik.balazs érdekes, hogy még sose volt tudományos vagy katonai győzelmetek. A BGA-n a kezdők kifejezetten a tudományos vereségbe futnak bele hamar a kicsit is rutinosabb játékosok ellen. A legutóbbi 3 kezdő ellenfelemet én is tudományos fölénnyel győztem le. Persze a BGA-n kezdő nem jelenti azt, hogy valójában is az, mert lehet, hogy asztalon, vagy appal már sokszor játszott 7WD-t. De a BGA-n kifejezetten agresszíven támadnak a tudománnyal, és persze a katonasággal is.

 • maszlagadam27

  2022-08-06 08:22:38

  Számomra ez a kiegészítő sokkal inkább bejövős mint a Panteon, olyan már ritkán fordul elő, hogy csak a Panteont adjuk a játékhoz, vagy mindkettő vagy csak az Agora szokott érkezni. A politikai befolyás megszerzése számomra nagyon tetszetős opció, igazán jó támadási felület, többször sikerült már legyőzni vele BGA-n szakértő játékosokat is. Az is tetszik hogy több győzelmi pontot is tudunk szerezni a játék végén a szenátusban lévő szektorokban elért többség után. A kis bónusz lapkák pedig szintén nagyon jól fel tudják dobni a rendszerünket, gyakorlatilag ezekért megy a harc leginkább, ha senki nem törekedik a politikai fölényre. Az összeesküvés lapok is nagyon sokat adnak a játékélményhez, főleg ha jól tudjuk időzíteni a kijátszásukat (ekkor elég nagy előnyt jelenthetnek számunkra, vagy elég nagy problémát okoznak ellenfelünk számára). Eddig is a 7 csoda párbajt tartottam a legjobb két személyes játéknak (a Watergate-ügy még számomra az ami pályázhatna a dobogó legfelső fokára), de ezzel a kiegészítővel már egészen biztosan megérdemli az arany érmet!

 • batik.balazs

  2022-05-15 01:13:19

  Az alapjáték annyira bejött nekünk november-decemberben, hogy muszáj volt karácsonyra beszerezni ezt a kiegészítőt. Semmit nem ront a 7 csoda - Párbajon, sőt annyira jól kibőviti, hogy többet nem akarsz csak az alapjátékkal játszani.

  Most már tényleg az összes győzelmi lehetőségre figyelni kell, mert bármelyiket figyelmen kívül hagyod, könnyen megjárod. Az alap játékban sosem nyert egyikünk sem katonai vagy tudományos győzelemmel, itt pedig többször is közel voltunk hozzájuk, illetve a politikai győzelem is megvolt már, többször is.

  A "csapda lapok" (tudom, nem ez a neve, csak szeretem funkciójának megfelelően hívni) nagyon alattomosak tudnak lenni, ha jókor aktíválod őket, megfordíthatják a játék kimenetelét pillanatok alatt.

  A kiegészítő után nem elég tervezni azt, hogy "ezt én húzom, ezt te húzod, ezt megint én húzom..." mert bármikor berobbanhat egy felső sorból húzás vagy egy kidobás. Jól meg kell nézni a leosztást és figyelni a politikai előnyöket, ami aztán könnyen katonai előnyt is biztosíthat, így már két fronton kell védekeznie a másik játékosnak.

  A kiegészítő nagyon izgalmassá tette az alapjátékot, tényleg minden egyes húzást át kell gondolni, minden építésnek nagyobb súlya van a játékban.

  Talán a csodák hátrébb szorultak, de érkezett két új csoda, amit ha megépítünk, borulhat minden. Az új tudományos korong nagy előnyt biztosít a politikában annak, aki előbb megszerzi, ezt érdemes hamar begyűjteni, ha választhatóak.

  Eddig is megmutattam és ajánlottam a játékot azoknak, akik kérdezték mivel érdemes otthon ketten játszani.

  Most már azt is mondom, a kiegészítő nélkül ne vegyék meg, játszanak pár tanulókört az alappal, aztán azonnal bontsák ki az Agorát.

 • szilianna

  2022-01-10 10:56:50

  Alig vártam, hogy megjelenjen magyarul és hát érdemes volt várni, mert nagyon sokat adott az alapjátékhoz, anélkül, hogy elvette volna az eredeti arculatát vagy belerondított volna. Nem csak azért dobta fel a játékmenetet, mert egy 4. győzelmi lehetőséget biztosít, hanem a parlament és az összeesküvés kártyák is hozzájárulhatnak a másik 3 győzelmi feltételhez, tehát nem engedheti meg magának senki, hogy figyelmen kívül hagyja a politikát. Esztétikai szempontból külön bónusz, hogy illeszkedik az alaptáblához és követi az alapjáték grafikai stílusát. A 2 új csoda és 2 új tudományos korong is követi az eddigiek nehézségi szintjét, tehát abszolút nincs az az érzésem, hogy ezt a kieget úgymond "beleerőltették" volna. Az ára valóban borsos az alapjátékhoz képest (igen, ez sok kiegre jellemző) és néha úgy éreztem, 1-2 jókor és jó helyen húzott összeesküvés kártya kissé túlságosan nagy csapást mért az ellenfélre (bár ezt még nem tartom nagyon zavaró szerencsefaktornak), de más negatívumot nem tudok említeni. Az Agora követi a Párbaj színvonalát: kellően konfrontatív és minden játék elő tud állítani olyan szituációkat, ami miatt felül kell írnod az addigi stratégiádat. Pantheonnal együtt még nem játszottam, mindenképp sor kerül majd arra is:)

 • fazbal30

  2021-06-28 13:09:19

  Szerintem az hogy angol a kiegészítő, az nem baj. Nekem az alap Párbaj magyar, de a Pantheon angol és egyáltalán nem zavaró, mert igazából csak a kártyák nevei angolok, habár annak a szabálykönyve le volt már akkor fordítva magyarra amikor még csak angolul volt maga a játék, szóval tényleg nem lehet érzékelni. Szerintem ha nem szeretnénk vesződni az angol szabálykönyv megértésével, akkor lehet érdemes megvárni a pdf magyar szabálykönyvet, de a többivel nem lehet baj.

 • mateklesz

  2021-02-08 16:43:28

  Hát ezt én is azonnal megvenném ha lenne magyarul. Engem speciel zavarna, hogy az alap és a Pantheon is magyarul van, ez pedig angolul. Inkább várnék még vele, hátha kiadják végül. Szerintem most az egyik legfelkapottabb páros játék, vagy csak én botlok bele mindenhol? 😀

 • ghtyshd

  2021-01-27 12:39:00

  Húha, most a kommented miatt gondoltam bele, hogy amúgy tényleg nyelvfüggetlen az alapjáték és a Pantheon is. Valahogy eddig nem esett le :D

  Mondjuk már akkor csak azért igényelném a magyar kiadást, mert ha jól látom kishazánkban nem igazán árulják az angol verziót :/ külföldi rendeléssel pedig hadilábon állok.

 • szocsadam

  2021-01-27 12:29:15

  Én nem látok rá nagy esélyt, mivel nagyjából nyelvfüggetlen, így igazából játszható a magyar alap az angol kiegészítővel is szerintem (lehet, hogy tévedek, és valakinek nem így van). Max a szabályt kell fordítani, vagy videó alapján megtanulni. :)

 • ghtyshd

  2021-01-27 08:19:04

  Azt esetleg valaki tudja, hogy tervezik-e magyarul kiadni ezt a játékot? 😊

A 7 Csoda: Párbaj társasjáték és kiegészítői (8)

 • 7 Wonders: Duel – The Messe Essen társasjáték Kiegészítő

  The Messe Essen Convention Center is a Wonder for the 7 Wonders: Duel game. The completed Messe is worth 2 points at the end of the game. It also allows the player, in the moment when it's built, to take one card from the topmost row of the drafting structure (the line lying directly on the table), even if the card is still covered, and build it in their...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  7 Wonders: Duel – The Messe Essen társasjáték Kiegészítő 1000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • 7 Wonders: Duel – Statue of Liberty társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • 7 csoda Párbaj: Panteon társasjáték Kiegészítő

  Szerezd meg az Istenek által kínált szívességeket vagy viseld haragjukat! A 7 Wonders: Duel - Pantheon kiegészítőben számos civilizáció - görög, egyiptomi és közép-keleti - panteonja szerepel minden egyes Istennek más erejével karöltve, amelyek segíthetnek neked és az ellenségedet is akadályozhatják. Az I. korszak során mitológiai tokeneket kell...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 2
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  7 csoda Párbaj: Panteon társasjáték Kiegészítő 6710 Ft-tól! - 30 üzlet árulja ezt a játékot!

 • 7 Wonders Duel: Stonehenge társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • 7 Wonders Duel: Sagrada Familia társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • 7 Wonders Duel: Leaders (Fan Expansion to 7 Wonders Duel) társasjáték Kiegészítő

  In 7 Wonders Duel: Leaders all of your favorite historical Leaders from the Leaders expansion return for you to incorporate into your games of 7 Wonders Duel! This fan expansion adds a step at the beginning of the game for players to draft their leaders (similar in style to the drafting of Wonders) and additional steps at the beginning of each age to...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • 7 Csoda: Párbaj – Agora társasjáték Kiegészítő

  A 7 Wonders Duel: Agora egy új táblával bővíti az alapjátékot - a Szenátussal -, amely hat külön kamarát foglal magában, amelyek különböző előnyöket biztosítanak a játékosok számára, ha sikerül a területet birtokba venniük. A játékosok szenátorkártyákkal szerezhetnek meg egy-egy szenátusi kamarát. Ha valamelyik játékos sikeresen átveszi az irányítást a...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 2
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  7 Csoda: Párbaj – Agora társasjáték Kiegészítő 6550 Ft-tól! - 39 üzlet árulja ezt a játékot!

 • 7 Wonders Duel: Solo társasjáték Kiegészítő

  Home alone? No opponents available to play 7 Wonder Duel with you? Or maybe your partner / companion beats you every time? With our editor, Repos Production, Antoine and I have created this mini expansion of 7 Wonders Duel, which allows you to play the game SOLO, facing one of the 5 charismatic leaders. How does it work? Gameplay is simple: Choose or...

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 1
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  7 Wonders Duel: Solo társasjáték Kiegészítő 1800 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Bruno Cathala, Antoine Bauza
 • Illusztrátor:  Miguel Coimbra
 • Kiadók:  Hobby Japan, Repos Production, REBEL.pl, Korea Boardgames co., Ltd., Gém Klub Kft., Lifestyle Boardgames Ltd, Galápagos Jogos, ADC Blackfire Entertainment, Ігромаг
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, szlovák, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: kínai
 • Czech/Slovak edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: cseh
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: holland
 • English edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
 • French edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: francia
 • German edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: német
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 10 cm x 20.5 cm x 5 cm
 • Japanese/Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: japán
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: lengyel
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: portugál
 • Scandinavian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: dán
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 20.5 cm x 10.2 cm x 4.8 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • English edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.5 cm x 10 cm x 5 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • German edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: német
  • Méretek: 10 cm x 20.4 cm x 5 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: magyar
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 10 cm x 20 cm x 5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) 7 Csoda: Párbaj – Agora társasjátékhoz