Kép forrása: jemmagazin.hu

Megjelent a JEM magazin 96. száma!

A JEM magazin egy online megjelenő digitális társasjáték-magazin játékosoktól játékosoknak. Megjelenik minden hónap első napján.

Megjelent a JEM magazin 96. száma! - JEM - Játékos Emberek Magazinja

Játékismertetők: Mackók és méhekCombo ColorSelfie CrasherVörös ElőőrsKutyavilág: A kártyajátékAbszolút megvadult betűkA Nyugati királyság várgrófjaiCeylonOld & NewZombie Kidz: EvolúcióBurritó hajítóA Gyűrűk Ura: Utazások KözépföldénLogiCrossMéézNyerőleves Retro Játék Kalauz: Kinek lesz előbb állatkertje? Ha a böngésződ egyből megjeleníti, akkor egér jobb gomb, "Mentés másként..."

A magazinban megtalálható társasjátékok akciós árai

Combo Color - Színes hétköznapok

Ismertető, 2020.11.04. 15:00:00

Négy játékos, négy filctoll, egy tábla. De ne dőlj be! A vidám színezgetés mögött egy igazi absztrakt stratégia lapul.

A nyugati királyság várgrófjai és A nyugati királyság krónikái a Reflexshoptól [Társalgó]

Kedvcsináló, 2020.11.20. 11:00:00

Harmadik, lezáró fejezetéhez érkezett a Nyugati királyság-trilógia: ezúttal Várgrófként kell szert tenni hatalomra, befolyásra, és az sem árt, ha erről az utókor is értesül. Válj te a királyság leghatalmasabb emberévé!

Burritó hajító - Nincs véletlenül egy tornatermed?

Ismertető, 2021.02.09. 10:00:00

Végre kijött egy komoly stratégiai játék az Exploding Kittens kiadótól, erre vártunk a Robbanó cicák megjelenése óta! Meglepő, de... te is tudod, hogy ilyen soha nem történne meg. Most sincs ez másképpen.

Nyerőleves? - Nyelőleves!

Ismertető, 2020.08.21. 13:00:00

Az építész beállítottságú játékosok nemigen fognak csatározásokba bonyolódni, de ez a játék nem attól lesz érdekes, hogy a kártyákat egymás mellett pakolgatjuk, hanem, hogy jól megtudjuk paprikázni az ellenfelek levesét.

forrás -- jemmagazin.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

02Ápr

Megjelent a JEM magazin 131. száma!

Kedvcsináló | 2024.04.02. 20:09:00

JEM 2024 FEBRUÁR

28Márc

Megjelent Hajnóczy Soma új játéka – kipróbáltuk, milyen lett a Dűlőre jutunk [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.03.28. 14:35:00

Hajnóczy Soma megint borral játszik, ám a Dűlőre jutunkban nem szódával kell kevergetnünk, hanem eleve el kell készítenünk a palackokat.


Kommentek

  • kelemen.ati

    2021-03-09 12:35:49

    Lehet hárman is játszani, mi is annyian vagyunk a családban, de négy fővel adja meg az igazi élményt véleményem szerint. Két fővel is játszható, de akkor nincs benne az az igazi "kitolós" hangulat, sokkal jobban ki lehet számítani a lépéseidet, míg 4 főnél, mire újra rád kerül a sor rengeteg változás történik, úgy a nyersanyag gyűjtésnél vagy éppen a karakter táblán lévő tokenek állásánál, ami a győzelmi pontokat adja. Attól függetlenül, hogy ez nem egy agyégetős gémer játék, a második szakaszban azért át kell gondoni, hogy kit hova küldesz. Nálunk sokszor előkerült, már csak a játékideje miatt is (40-60 perc).

  • veerzoltan80

    2021-03-09 10:16:38

    köszönöm szépen a plusz infókat. A témát érzem én is gyengébb lábúnak, a játék alapvetően tetszett az eddig olvasottak és látottak alapján. Általában a komolyabb társasokkal 3-an játszunk, a negyedek versenyző még csak 8 lesz. Csak párosával lehet tolni, vagy 3 fős megmérettetés is lehetséges?

  • kelemen.ati

    2021-03-09 09:58:25

    A Vörös Előörs nekem megvan, elég konfrontatív játék. Az ár-érték aránya jó, szépek a komponensek, a játéktáblája is nagyon szép, egyedül talán a téma ami nem passzol. Nem érzem azt, hogy egy idegen bolygón ragadtam volna és ott kellene felépíteni a szocializmust. Ezt egy kicsit rákell erőszakolni a játékra. Írtam is a játék oldalán, hogy fura volt, amikor a lezuhant űrhajóban szenet találtam?! De talán ez az egyetlen negatívum. Az ötlet nagyon eredeti, cirka 1 órába belefér és az állandó interakció gondolkodásra sarkal. A játék az utolsó pillanatig izgalmas a végeredményt tekintve, nincs lefutva a felénél. Amit viszont megemlítenék, hogy bár játszható két fővel, de a játék igazán 4 főnél mutatja meg igazi arcát. Két főnél egymás ellen "csatáztok" az akció helyek birtoklásáért, míg négy főnél játékosról-játékosra változik a játék állása, attól függően, hogy ki milyen akciót hajt végre. Amennyiben tudtok, vagy szoktatok 4 fővel játszani, akkor viszont ajánlom, mert hangulatos, érdekes, jó élményt ad.

  • Csiracsirke

    2021-03-07 22:12:20

    Boldog névnapot előre is! 3 cikket olvastam el a Nyugati királyság várgrófjait amit kipróbálnék bár nem feltétlenül ezt a részét, ami még tetszett az a zombie Kidz: Evolúció aranyos kis játék nem beszélve a Gyűrűk uráról igazán hangulatosra sikerült a cikk az idézetekkel az a baj hogy könnyű befolyásolni 🤣 és az az irgalmatlan középfölde playmat ami a képeken van eléggé menő az a baj hogy a párom már kidob ha mégegy társast veszek mert még az előzőt sem használtuk rongyosra 😁

  • veerzoltan80

    2021-03-07 21:24:13

    A Vörös Előörs és a Beez nagyon mozgatja a fantáziámat, mindkettő rajta van a névnapi kivánságlistán, holnap kiderül hogy a kedves feleségem mit választott róla.

    Pár hete mikor a reflexshopban jártunk a nyugatinál akkor is szemetet a vörösökkel, de akkor a Naruto társast hajkurásztuk, sajnos sikertelenül. A perverz címe és világképe ellenére előbb utóbb biztosan ki fogom próbálni.

    Ő nőnapra kap Kanagawa-t és Tokaido-t hosszas keresgélés után. Meg persze a kommesz virág témát. Két kislányom Én kicsi kaszám-at és Zooloretto-t kap a virág mellé 😉

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén
  • Vörös előőrs
  • A nyugati királyság várgrófjai
  • Burritó hajító
  • Zombie Kidz: Evolúció
  • Beez – Mééz
  • Nyerőleves
  • Ceylon
  • Abszolút megvadult betűk