Kép forrás: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/a-nyugati-kiralysag-vargrofjai-es-a-nyugati-kiralysag-kronikai-ded3a970c6173b08a164-mid.jpg

A nyugati királyság várgrófjai és A nyugati királyság krónikái a Reflexshoptól [Társalgó]

Harmadik, lezáró fejezetéhez érkezett a Nyugati királyság-trilógia: ezúttal Várgrófként kell szert tenni hatalomra, befolyásra, és az sem árt, ha erről az utókor is értesül. Válj te a királyság leghatalmasabb emberévé!

Szinte hihetetlen, hogy alig két év kellett csak ahhoz, hogy lepörögjön a Nyugati királyság-trilógia. Shem Phillips és S J Macdonald játéksorozata már első epizódjával mély nyomot hagyott maga után, elegáns újításaival kavarva meg a munkáslehelyezős játékok állóvizét, hogy azt egy olyan folytatás kövesse, amely egyazon világban, javarészt ugyanazon játékelemekkel és ikonográfiával mesél el egy másik, elődjénél összetettebb, mélyebb és komplexebb játékmenettel rendelkező történetet. Egy ilyen váratlan fordulat után pedig már szinte elkerülhetetlen volt, hogy ne térjen le erről az ösvényről az utolsó, harmadik fejezet sem, mindent bedobva egy az elődei hírnevéhez és sikeréhez felérő búcsúhoz!

[Cikk folytatása]

[Társalgó] A nyugati királyság várgrófjai és A nyugati királyság krónikái a Reflexshoptól

Harmadik, lezáró fejezetéhez érkezett a Nyugati királyság-trilógia: ezúttal Várgrófként kell szert tenni hatalomra, befolyásra, és az sem árt, ha erről az utókor is értesül. Válj te a királyság leghatalmasabb emberévé! Szinte hihetetlen, hogy alig két év kellett csak ahhoz, hogy lepörögjön a Nyugati királyság-trilógia.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

22Nov

Rare Roses a Cravon Studiostól – Virágot a virágnak [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.11.22. 14:00:00

Főként a virágkedvelőket célozza meg a Kickstarter-produkció, ami azonban fillernek sem utolsó.

04Nov

Családi játékok a Piatniktól – Rune Stones [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.11.04. 11:12:00

Rúnák és kovácsolás – eddig ez a kombináció megmaradt a fantasynek és a nagyívű filmeposzoknak, de most már magunk is nagyerejű ereklyéket kovácsolhatunk a saját köveinkből.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • A nyugati királyság várgrófjai
  • A Nyugati Királyság Krónikái