Kép forrás: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/a-nyugati-kiralysag-vargrofjai-es-a-nyugati-kiralysag-kronikai-ded3a970c6173b08a164-mid.jpg

A nyugati királyság várgrófjai és A nyugati királyság krónikái a Reflexshoptól [Társalgó]

Harmadik, lezáró fejezetéhez érkezett a Nyugati királyság-trilógia: ezúttal Várgrófként kell szert tenni hatalomra, befolyásra, és az sem árt, ha erről az utókor is értesül. Válj te a királyság leghatalmasabb emberévé!

Szinte hihetetlen, hogy alig két év kellett csak ahhoz, hogy lepörögjön a Nyugati királyság-trilógia. Shem Phillips és S J Macdonald játéksorozata már első epizódjával mély nyomot hagyott maga után, elegáns újításaival kavarva meg a munkáslehelyezős játékok állóvizét, hogy azt egy olyan folytatás kövesse, amely egyazon világban, javarészt ugyanazon játékelemekkel és ikonográfiával mesél el egy másik, elődjénél összetettebb, mélyebb és komplexebb játékmenettel rendelkező történetet. Egy ilyen váratlan fordulat után pedig már szinte elkerülhetetlen volt, hogy ne térjen le erről az ösvényről az utolsó, harmadik fejezet sem, mindent bedobva egy az elődei hírnevéhez és sikeréhez felérő búcsúhoz!

[Cikk folytatása]

[Társalgó] A nyugati királyság várgrófjai és A nyugati királyság krónikái a Reflexshoptól

Harmadik, lezáró fejezetéhez érkezett a Nyugati királyság-trilógia: ezúttal Várgrófként kell szert tenni hatalomra, befolyásra, és az sem árt, ha erről az utókor is értesül. Válj te a királyság leghatalmasabb emberévé! Szinte hihetetlen, hogy alig két év kellett csak ahhoz, hogy lepörögjön a Nyugati királyság-trilógia.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS

19Jún

Összeeresztették az autóskártyát és a kockapókert, és megcsinálták vele az Év Játékát [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.19. 17:46:00

2023-ban a Szupercsapat! (Challengers!) című játék nyerte meg az Év Haladó Társasjátéka (Kennerspiel des Jahres) díjat, de ettől nem kell megijedni, ezzel a játékkal akár már alsós gyerekekkel együtt is játszhatunk, valójában annyira egyszerű...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • A nyugati királyság várgrófjai
  • A Nyugati Királyság Krónikái