Everdell: Fagybérc
Everdell: Fagybérc
Everdell: Fagybérc
Everdell: Fagybérc
Videó beküldése

Everdell: Fagybérc társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2021
Értékelem!

Ez a játék az Everdell - Az örökfa árnyékában kiegészítője.

Az Everdell: Fagybérc egy közepesen összetett kiegészítő az Everdell - Az örökfa árnyékában társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 40 - 100 perc is lehet. Az alapjátékot 2018-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Az Év Játéka kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb...

Az Everdell: Fagybérc egy közepesen összetett kiegészítő az Everdell - Az örökfa árnyékában társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 40 - 100 perc is lehet. Az alapjátékot 2018-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Az Év Játéka kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb grafika/prezentáció kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a kártya húzás, a munkás-elhelyezés és az események mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Everdell völgyének határain túl, mélyen a titokzatos és ismeretlen vidék szívében új kalandok várnak, hogy felfedezzék őket. A Spirecrest számos izgalmas és kihívást jelentő játékmechanikával és jellegzetességgel bővíti az Everdell alapjátékot, többek között a következőkkel:

 • Időjárás kártyák, amelyekkel új leküzdhető kihívásokkal bővül a játék.
 • Felfedező kártyák, melyek lehetővé teszik, hogy a játékosok az erdő eddig ismeretlen lakóival találkozzanak és új helyszíneket ismerjenek meg, mindezekkel lehetőséget nyerve egyedi stratégiák és képességek elsajátítására.
 • Nagyobb erdei állatok, érdekes és egyedi képességekkel, amelyeket akár hátasként is használhatnak a játékosok.
Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 12% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 13 000 Ft-tól
 • 29 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Városépítő, Kiegészítő, Állat
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés, Kártya húzás, Munkás-elhelyezés, Események

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Everdell: Fagybérc társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Everdell: Fagybércaspine90, Rákóczi tér, Corvin negyed

Csak személyesen itt: Rákóczi tér, Corvin negyed!

-

4 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Everdell: Fagybérc társasjáték videók (4)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • petersson8

  2024-02-04 00:17:03

  Elmondom, hogy miért a LEGJOBB Everdell kiegészítő a Fagybérc. Tudom, miről beszélek, mindegyikkel játszottam és mindegyiket szeretem.

  Nos, a Fagybérc az a kiegészítő, ami bármelyik másik kiegészítővel bátran párosítható, mert nem lesz tőle a játék "too much". Gyakorlatilag nem a "sandbox" érzést növeli, hanem ad minden évszakra egy nehezítő eseményt és minden évszak végén egy nagyon erős előnyt, miközben lehetőségünk van az expeícióval a játék végére hátramaradt erőforrásainkat ügyesen kihasználni.

  Nem tudok elképzelni olyan Everdell partit, amiből a Fagybércet kihagynám.

 • kheledlire

  2023-06-02 13:54:28

  Van esetleg valakinek eladó Fagybérc kiegészítő? :) Tudom, idén megjelenik, de már nagyon szeretnénk játszani vele! :)

 • MaRo

  2022-10-18 00:23:34

  Ahh, tényleg 1 szellem van, valamiért a phantomot is szellemnek vettem de nem is elsőre kevertem össze és fogalmam sincs miért...

  Talán mert phantom meg szellem és valahol ez olyan hasonló entitás a fejemben😅

  Összességében a lényegen nem változtat, ha tényleg azon az áron előrendelhető az elég baráti ár. :)

 • Kisde

  2022-10-17 22:25:28

  Köszi szépen az infót, közben én is utánaérdeklődtem a Gémklubnál és azt a választ kaptam, hogy a reprint előreláthatólag majd csak 2023 második negyedévében várható, szóval az még odébb van sajnos.

  Egyébként én nem látom a játék adatlapján a két bejegyzést, csak egyet a Szellemlovasnál. Lehet már észre is vették és lelőtték? :)

 • MaRo

  2022-10-17 21:30:23

  A dice on board oldalán továbbtolták a megjelenés idejét ami azt sugallja, hogy ugyanaz van mint a reflexnél, az oldal automatijus fals frissítéssel tolja ki a várható megjelenést úgyhogy azt hiszem a játékfarm oldalán található dátum reális lehet. Egyébként a szellem oldalán is az van írva, hogy talán 2023.

  Viszont amíg nézegettem, felfedeztem egy anomáliát amin talán tudsz spórolni nem is keveset!

  Az adatlap listáján a szellemlovashoz két fagybércet hoz viszont a kettő között több ezer forintos a különbség. Ha az olcsóbbat előrendeled és átcsúszik a hiba a rendszeren akkor instant megtakarítasz vele erős 7.000 ft-ot.

  Persze ez rizikós, mert lehet, hogy a végén rádverik a normál összeget de ha így is úgy is be akarod szerezni akkor egy próbát szerintem mindenképp megér! :)

  Arról nem is beszélve, hogy a mostani előrendelhető ár a gazdasági helyzetben elképzelhető, hogy tovább nő mert nem biztos, hogy már gyártásban vagy a gyártás megrendelés alatt van. Akár hogy is a cégek mostanság seperc alatt emelik az árat ha még nincs megrendelve akkor szinte biztos átnyomják a többletköltséget.

 • MaRo

  2022-10-07 14:12:06

  Bocsánat, az adatlap kiemelten hozta a phantom és a meta oldalát de szünetben már odáig nem jutottam, hogy ellenőrizzem is.

  Viszont nem tudom mennyire jó hír, hogy a phantomnál elvileg előrendelhető a státusza.

  Elnézést a vaklármáért, viszont a másik szünetemben szétnéztem, azt nem tudom, hogy valós e de itt elvileg október közepén lesz nem tudom milyen nyelven:

  https://diceonboard.hu/everdell-fagyberc

  A játékfarm viszont csak jövő év februárjára ígéri ez akár a magyar változat is lehet de azt sem tudom, hogy ez valós-e.:

  https://www.jatekfarm.hu/everdell-fagyberc-tarsasjatek

  Remélem ez segített valamit :/

 • fufususi

  2022-10-07 13:07:40

  Hetek óta keresem és magyart már sehol nem találok :(

 • Kisde

  2022-10-07 11:40:54

  Ha belinkelnéd melyik boltban elérhető a magyar változat, azt nagyon megköszönném, mert én is keresem de sehol se találom.

 • MaRo

  2022-10-07 10:59:52

  Szerintem állíts be értesítőt, úgy egyszerűbb mert attól hogy valaki eladóvá teszi a játékot még nem feltétlen olvassa a kommentet.

  De ha nagyon kell és biztosra mennél néhány boltban még elérhető a magyr is és az angol is. :)

 • fufususi

  2022-10-07 10:55:45

  Valaki esetleg megválna a játéktól kérem írjon :)

 • batik.balazs

  2022-05-27 21:02:39

  Rossz hírek Fagybércről!

  Aki a kiegészítő megvásárlását tervezi, ne halogassa tovább, mert hamarosan kifogynak a készletek, pl. a Gémklubnál már csak személyesen a boltban érhető el néhány doboz. Idén - valószínűleg - nem lesz újranyomás, azt írták Gémklubos csoportokban. (Amikor lesz, akkor pedig drágább lesz, mint a mostani ár, érhető okokból.)

  Szóval nem érdemes tovább halogatni.

  (Én is ma vettem meg a saját példányomat a Ráday utcában. Utánam még 2 doboz maradt ott, raktárban nem tudom, van-e még...)

 • veerzoltan80

  2021-12-06 06:32:28

  Mi hárman szoktuk játszani és majd most jön a lányom betanitasa rá, úgy azért a kártyák zöme kifut egy játék alatt. Köszi az ötletet megnézem majd.

 • robsteady

  2021-12-06 01:41:05

  Én is haragudhatnék rá, mint ahogy teszem sok vele azonos szinten futtatott játékkal. Az Everdellel azonban elnéző vagyok. Mert a játék maga jó. Az összekapcsolódó akciók, a szűkössége, a gyorsasága mind egyben van. Igen, tudom, hogy pörgetni kell a paklit, mert úgy villant a játék, de mi ketten játszuk, és úgy nehéz. Keservesen megépítek egy várat, de hiába várok a királyra, nem kerül játékba, mert a kártyák háromnegyedét forgatjuk ketten át. Négy főnél van meg szerintem az igazi dinamikája. Jó játék ettől még, nem vitatom. Nekem sok benne csak a szerencse a fentiek okán. Mégegyszer mondom, az Everdellel a párom miatt szívesen játszok, míg egy hasonló véletlenszerűséget produkáló játékkal le se ülök játszani, mert elfecsérelt időnek érzem.

  Azért, ha lesz lehetőségetek, próbáljatok ki egy olyan szűkös, alacsony vagy nulla szerencséjű német eurót, mint mondjuk a Crown of Emara. Azért ezt írom, mert olcsó, szép kivitelezésű, és jó játék. Szűkös a nyersanyagkezelése annak is, jó kis láncolatok vannak ott is, de van már mélysége annyira, hogy hosszan lekösse az embert. Hasonlatos az Everdellhez, csak épp nulla a szerencse szerepe ott, az tiszta észjáték. Egy súlyban van vele, talán egy kicsit nehezebb, de nem vészesen. A Fagybérc helyett sokkal inkább azt ajánlom.

 • veerzoltan80

  2021-12-05 22:41:04

  A szerencse faktor része az életnek. Persze sokat számít ki milyen plusz kártyát huzat pl ingyen, vagy a terkepdaraboknal sem mindegy a felepites, ebben egyet értek. Ami engem zavar pl hogy az időjárás nem lehet jó. Nincs olyan opció hogy könnyít a játékon. Az alap everdell sem egy egyszerű, leginkább válságmenedzsmentre épülő játék, a Fagybérccel együtt nekem ez az érzés tovább erősödött. De ettől még imádjuk 😉

 • robsteady

  2021-12-05 18:25:50

  Felemás érzéseim vannak a Fagybérc / Spirecrest kiegészítővel. Egyrészt jó, mert bár szűkíti az amúgy sem tág nyersanyagszerzési lehetőségeket; több megoldást kínál fel, hogy a nekem fontos területen erősíthessem a játékomat. Ez így jó is lenne, ha nem fokozná az alapjáték egyik számomra nagy hibáját: a szerencsefaktort. Ezen a ponton jön el számomra a negatívuma. Nem segít igazán a kiegészítő, ha nem jó számomra a lapjárás. Mi több, lelassítja a játékot, ami nekem így visszás lesz. Az alapjáték előnye számomra az, hogy pörgős: húsz perc alatt simán kifut. Épp ezért, ha nem jók a lapok, akkor a következő 20 perces játékban majd azok lesznek. A kiegészítő viszont a szűkössége okán a több kalkulációval legalább duplájára növelte a ráfordított időt, ami nekem már sok. Én gémer vagyok, bosszant és untat, ha meggebedek, se jutok sokkal előbbre, mert lötyög a játék és hosszú is hozzá.
  A fentiek után tehát ajánlom azoknak, akik:
  - fanatikusai az alapjátéknak, mert dob mechanikailag rajta, emeli az játékmélységet;
  - akiket nem zavar a szerencsefaktor;
  Viszont óvom tőle azokat, akik:
  - nem vállalják be azt, hogy amennyi plusz gondolkodást hoz a kiegészítő a játékban, az már szerintem meghaladja egy átlagos családi játék nehézségét. Ami nem lenne baj, sőt, üdvözítő, csak nálam itt a szellemi ráfordítást összevetve a szerencsével, hát, bukó a dolog.
  - akik sóherek, mint én. Aránytalanul drága ez a kiegészítő, nagyon elbukik nálam ár-érték arány teszten.

  Összegzés:
  - Gazdag Everdell rajongók vegyék és vigyék.
  - Gazdag, nem rajongók vegyenek egy jó motorépítő játékot ezen a pénzen inkább, mondjuk a Fields of Green-t, vagy szűkös eurónak a Crown of Emara -t.
  - Nem gazdag és nem rajongók pedig a Machi Koro -t nagyvárosi kiegészítővel együtt használtan. Nagyobb szerencsefaktorú, de jó motorépítő játék.

 • viharlampa

  2021-11-11 08:55:39

  Minden ilyen kiegészítő játék csak egy totális lehúzás sajnos! 😒
  De nem csak itt, más játékok esetén is. Annyiba kerülnek, mint egy teljes játék. Egyáltalán nem éri meg egyik sem.
  Aki megveszi, legyen, biztos vannak többen is, de pénzkidobás. Inkább költsük el egy más metodikát használó játékra, mintsem csak kozmetikázzuk vele egyik kedvencünket. (mindezt úgy írom, hogy a család egyik kedvence nálunk az Everdell)

 • veerzoltan80

  2021-08-08 23:31:58

  Félelmetesen ki van találva és gyanítom az elejétől kezdve. Az étkező asztal kicsi lenne ha minden kieg megjelenne magyarul... És remélem előbb utóbb meg fog 😂

 • porcine

  2021-08-08 21:43:00

  Szép kép! Meghozza az ember étvágyát!:)

 • porcine

  2021-08-08 21:40:50

  A Pearlbrook és a Bellfaire kiegészítők is tartalmaznak új területeket. (Pár kieg csak új állatokat hoz be.) 2022-ben jön még a Newleaf és a Mistwood is. Az egészet összerakva gyönyörű asztalképet mutathat.

 • Csiracsirke

  2021-08-08 21:01:09

  Minden kiegészítőhöz van egy plusz map rész amivel körbe lehet építeni az alap területet? Mert ezzel az egy kieggel is szemet gyönyőrködtető látvány.

 • veerzoltan80

  2021-08-08 19:58:17

  Ha eddig azt mondtuk az Everdellre hogy epic játék, aminek csodás az asztalképe, akkor ez most nyugodtan újragondolhatjuk.

  A Fagybérc ugyan nem olcsó ha csak pusztán kiegészítőként nézzük, de akkorát dob az amúgy is remek játékélményen hogy csak na.

  Tegnapi friss szerzemény, nagyon vártuk a kieget, és ma neki is estünk hárman (13-38-41). A setupolás kicsit hosszabb, hiszen számos új elem kerül az asztalra, lassan az egész étkező kell, ha Everdellezni ülünk le. A Fagybérc hegygerince 'meglepő' módon pont illeszkedik az alap játéktábla aljába. Kapunk új állattörzset, a rókákat, időjárás lapokat, gigantó nagy erdőlakókat különleges képességgel, vándornyulat, aki igyekszik feltérképezni a Fagybérc rejtekeit.

  Minden cukiságával együtt az Everdell-t eddig sem tartottam könnyű játéknak, sőt, de ez most még egy szintet lépett. Az időjárás csak rossz lehet, nincs olyan opció hogy verőfényes napsütés két bogyó plusszot kapsz. Komolyan csak a sz@pás van belőle. A vándorlás során figyelni kell milyen térképsort raksz össze mert a játék végén csak addig mehetsz a térképszeleteiden ameddig tudod támogatni megfelelő nyersanyaggal a túrát. A felfedezés lapkák jópofák és többségükben szépen tudnak segíteni is, ráadásul nem foglalnak helyet a városban, szinte nem lehet rosszat húzni, de a sorrend nem mindegy mikor melyik jön fel.

  És persze emelett figyelj oda ezerrel az alap everdellre, építs-szépíts gyarapodj, és persze spórolj a nagy utazásra az amúgy is kevés nyersanyagodból... hát köszi...

  Nagyon élveztem. De komolyan minden nehezítés mellett is nagyon élveztem a mai csörtét. Persze kedvesem rommá vert minket - ahogy szokott, de a játék új kihívásai még inkább sokszor elővevőssé teszik az amúgy sem a polcon porosodó dobozt.

  Mi néz ki jól ha ez nem...

 • veerzoltan80

  2021-08-05 16:57:32

  friss információ, hogy ma megjelent a magyar verzió a g@mklub gondozásában, szombaton megyünk és cápázzuk is befele :)

 • barath.boglar

  2021-03-22 08:40:37

  Wuhuu! Még ha csak egy, de akkor is ez nagy szó: A Gémklub elhozza nekünk magyarul:

  https://www.gemklub.hu/uj-megjelenes-everdell-fagyberc-997

Az Everdell - Az örökfa árnyékában társasjáték és kiegészítői (21)

 • Everdell: Gyöngypatak társasjáték Kiegészítő

  Merülj még mélyebbre az Everdell világában! Az Everdell – Gyöngypatak kiegészítővel új helyszínnel és erőforrással bővíthetjük az alapjátékot. Béka követeink segítségével igazgyöngyökhöz juthatunk, amikből különleges tárgyakat és csodákat vásárolhatunk. A játékhoz szükség van az Everdell – Az Örökfa árnyékában társasjátékra! Magyar nyelvű játékszabály...

  • Játékidő: 80 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 80 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Everdell: Gyöngypatak társasjáték Kiegészítő 12000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 33 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Everdell: Rugwort Pack társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 80 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 80 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Everdell: Fagybérc társasjáték Kiegészítő

  Everdell völgyének határain túl, mélyen a titokzatos és ismeretlen vidék szívében új kalandok várnak, hogy felfedezzék őket. A Spirecrest számos izgalmas és kihívást jelentő játékmechanikával és jellegzetességgel bővíti az Everdell alapjátékot, többek között a következőkkel: Időjárás kártyák, amelyekkel új leküzdhető kihívásokkal bővül a játék. Felfedező...

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Everdell: Fagybérc társasjáték Kiegészítő 13000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 28 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Everdell: Virágfesztivál társasjáték Kiegészítő

  Virágba borul az Örökfa... Az Everdell: Virágfesztivál kiegészítő több modullal bővíti az alapjátékot. Állataink egyedi képességekhez juthatnak, megjelenik a piac és új események színesítik a versengést. A játékhoz szükség van az Everdell: Az Örökfa árnyékában társasjátékra! A doboz tartalma: Kiegészítő alkatrészek és szabályok 5-6 játékoshoz Játékos...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Everdell: Virágfesztivál társasjáték Kiegészítő 14000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 16 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Everdell: Collector's Edition Upgrade Pack társasjáték Kiegészítő

  A Glimmergold Upgrade Pack segítségével a te Everdell: Standard Edition kiadásod is az Everdell: Collector's Edition fényében tündökölhet. A csomag tartalma: Extra! Extra! (15 kártya) Legendary (10 kártya) Rugwort (3 kártya) Szabályok a fenti kártyák használatához Új erdőlakó szett: 6 fa patkány figura 30 fém pontjelző (20 db 1 pontos és 10 db 3 pontos)...

  • Játékidő: 80 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 80 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Everdell: Collector's Edition Upgrade Pack társasjáték Kiegészítő 18522 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Everdell: Pearlbrook – Freshwater Pack társasjáték Kiegészítő

  Upgrades the Standard Edition of Pearlbrook with the Collector's Edition content. This item includes: 6 axolotl meeples with Frog Ambassador, 6 platypus meeples with Frog Ambassador, 6 starling meeples with Frog Ambassador, 25 glass pearls, punchboard including open & closed signs and 3D Wonders, scorepad, 4 Adornment cards, 6 Special Event cards, 4 Forest...

  • Játékidő: 80 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 80 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
 • Everdell: Legendy társasjáték Kiegészítő

  This expansion was released by polish publisher Rebel. It contains 10 Legendary Cards Cards that can be found in Collector's Edition and Glimmergold Pack. In Poland it is a regular expansion, which you can buy in store. Official polish description: Rozszerzenie Legendy to 10 zupełnie nowych kart, które dodajemy do podstawowej talii. Zawierają one unikalne...

  • Játékidő: 80 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 80 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Everdell: Więcej! Więcej! társasjáték Kiegészítő

  This expansion was released by polish publisher Rebel. It contains 15 Extra! Extra! Cards that can be found in Collector's Edition and Glimmergold Pack. In Poland it is a regular expansion, which you can buy in store. Official polish description: Rozszerzenie Więcej! Więcej! to 15 zupełnie nowych kart, które, wtasowane do talii, pozwolą na jeszcze lepszą...

  • Játékidő: 80 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 80 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Everdell: Spirecrest – Collector's Edition társasjáték Kiegészítő

  Everdell Spirecrest Exp. kiegészítő, angol ár: 23 390Ft. Messze túl Everdell biztonságot nyújtó völgyén, a rejtélyes és veszélyes földeken, kaland vár arra hogy felfedezzék. A Spirecest megannyi új stratégiával és kihívással gazdagítja az eredeti játékot, vágj bele az új élményekbe!Angol:The Collector's Edition includes: + 9 Discovery Cards +3 Big Critter Meeples + 3 Critter Types (Lizard, Mole, Owl) +4 Plastic Saddles This edition is direct-only, which means it...

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Everdell: Pearlbrook – Collector's Edition társasjáték Kiegészítő

  The collector's edition comes with game play content not included in the retail edition: 4 additional adornment cards, 6 event cards, and 4 forest cards. Some additional components as well: 18 additional meeples, 3 additional frog ambassadors, 6 open/closed 3D signs, and a scorepad. Explore a new underwater society in Pearlbrook, the first expansion for...

  • Játékidő: 80 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 80 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Everdell: Collector's Edition társasjáték

  The Collector's Edition of Everdell includes everything in the standard edition, plus the 10 card Legends expansion, 15 Extra! Extra! cards, 30 metal tokens, and an upgraded 8-sided die. This is all contained in a UV spot-coated box and a Gallery slipcase. Within the charming valley of Everdell, beneath the boughs of towering trees, among meandering...

  • Játékidő: 80 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 80 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Everdell: Collector's Edition társasjáték 50000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Everdell: Újliget társasjáték Kiegészítő

  Figyelem, figyelem! Szerelvény érkezik a negyedik vágányra! A vágány mellett kérjük vigyázzanak! Az új vasútállomás elkészült, és teljes gőzzel üzemel Everdell legrégebbi városában, számos új mechanikát, erdőlakót, építményt és nagyszerű lehetőségeket hozva ezzel az Örökfa árnyékába! Newleaf városa egy virágzó úticéllá nőtte ki magát, ahol számos izgalmas...

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Everdell: Újliget társasjáték Kiegészítő 12000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 28 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Everdell: Mistwood társasjáték Kiegészítő

  Elég bátor vagy, hogy nekivágj a Köderdőnek*, és szembeszállj a rettegett Éjjeli cselszövővel*? Az Éjjeli cselszövő terveket sző, hogy pókgyermekei segítségével átvegye a hatalmat Everdell felett! Vedd fel a harcot, szőj ellentervet, szóló vagy kétjátékos módban, és toborozz olyan igazi hősöket, mint például maga Örökfark Kurszán! A doboz tervezett...

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Everdell: Mistwood társasjáték Kiegészítő 21529 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Everdell: Spirecrest – Trailblazers Pack társasjáték Kiegészítő

  Upgrades the Standard Edition of Everdell: Spirecrest with the Collector's Edition content. This item includes: 9 Discovery Cards, 3 Big Critter meeples (peacock, boar, vulture), 4 plastic saddles, 6 Owl meeples with Frog Ambassador and Rabbit Traveler, 6 Mole meeples with Frog Ambassador and Rabbit Traveler, 6 Lizard meeples with Frog Ambassador and...

  • Játékidő: 80 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 80 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Everdell: Expo Hall társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 80 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 80 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Everdell: Jor Goldwing társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 80 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 80 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
 • Everdell: House of Peace Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Everdell: 3 Minute Library Promo Card társasjáték Kiegészítő

   • Everdell: Berlin Brettspiel Con promo card társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 13+ éves
   • Everdell: A legkisebb erdőlakók társasjáték

    Dobd le az iskolatáskát, és irány az erdő! Az Everdell: A legkisebb erdőlakók könnyed és vidám „tablóépítő” családi társasjáték. A játékosok nyári kalandokat élnek át és új barátokat szereznek – a nagy sikerű Everdell világában. Bizony, beköszöntött a nyári szünet Everdell meseszép völgyében, és az erdőlakók kicsinyei végre nekiállhatnak játszani –...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 6+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Everdell: A legkisebb erdőlakók társasjáték 14500 Ft-tól! - 35 üzlet árulja ezt a játékot!

   • Everdell: Kindergarten Promo Cards társasjáték Kiegészítő

    Everdell Kindergarten Promo cards : This pack contains 6 cards that may be played with the original Everdell base game. 4X kids (critter card) 2X kindergarten (building card) These cards are not meant for play with My lil' Everdell. The Kindergarten card allows you to use an occupied token to play a Kids card for free, and you may do this twice during the...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 13+ éves

   Részletes adatok

   Részletek

   • Játékidő:  40 - 100 perc
   • Játékosok:  1 - 4
   • Ajánlott életkor:  14+
   • Komplexitás:  Közepesen összetett
   • Tervező:  James Andrew Wilson
   • Illusztrátor:  Dann May, Andrew Bosley
   • Kiadók:  Pegasus Spiele, White Goblin Games, Matagot, Gém Klub Kft., Hobby World, REXhry, Maldito Games, Starling Games (II)
   • Elérhető nyelvek:  cseh, holland, angol, francia, német, magyar, orosz, spanyol

   Alternatív nevei


   Kiadások

   • English standard edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 5.1 cm
    • Súly: 1.1 kg
   • Dutch edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 5.1 cm
    • Súly: 1 kg
   • German edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: német
   • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: magyar
   • Russian edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 5.4 cm
   • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 5.1 cm
   • Czech edition
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: cseh
    • Méretek: 29.8 cm x 29.8 cm x 5.6 cm
    • Súly: 1.1 kg
   • French edition
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: francia

   Hasonló játékok

   Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Everdell: Fagybérc társasjátékhoz