Anachrony: A jövő útjai
Anachrony: A jövő útjai
Anachrony: A jövő útjai
Anachrony: A jövő útjai
Videó beküldése

Anachrony: A jövő útjai

Társasjáték, 2021
Értékelem!

Az Anachrony: A jövő útjai egy összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 30 - 120 perc is lehet. A játékot az Év Játékának jelölték 2017-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 4 másik jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 15 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a...

Az Anachrony: A jövő útjai egy összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 30 - 120 perc is lehet. A játékot az Év Játékának jelölték 2017-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 4 másik jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 15 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kockadobás, a munkás-elhelyezés, a solitaire és a turn order: claim action mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A távoli 26. században az emberiséget a kipusztulás veszélye fenyegeti.
Egy hatalmas meteorit a Földbe csapódott, és a túlélőknek az utolsó reménysége, ha egyetlen zászló alá egyesülnek. De vajon kinek az útját kövessék? Válj a 4 frakció egyikévé, erősítsd meg hatalmadat, fejleszd a bázisodat, segíts a túlélők evakuálásában, és vezesd az emberiséget egy új ösvényre! A világhírű és népszerű, magyar fejlesztésű Anachrony társasjáték végre magyar nyelven is megérkezett! Vesd bele magad a hatalomért vívott küzdelembe az emberiség jövőjéért ebben az izgalmas, ideológiákkal és időutazással átszőtt stratégiai játékban. Képes leszel biztosítani a túlélést és a te filozófiádat tovább örökíteni? Tedd próbára magad az Anachrony: A jövő útjai társasjátékban!

Az Anachrony: A jövő útjai egy többszörösen összetett, komplex stratégiai játék, amit 2-4 játékos játszhat, átlagosan 120-150 perc játékidővel, 14 éves kortól.

A játék története szerint az emberiségnek a 26. századra birtokában lesz az időutazás tudása, ám ez a tudás egy elkerülhetetlen, tragikus eseménnyel kapcsolódik össze, egy meteorit becsapódásával, ami a lakosság jelentős részét kipusztítja. A megmaradt túlélők 4 filozófiai ideológia mentén csoportosulnak, akik közt törékeny béke honol. A nagyobb jóért való együttműködés helyett azonban mind a 4 frakció a saját hatalmát igyekszik növelni, és önmagukat segítik az időutazás kihasználásával, hogy a múltban építkezzenek. A céljuk, hogy felkészülten várhassák az elkerülhetetlen meteorbecsapódást, a tragédia bekövetkeztekor pedig ők evakuálhassák a legtöbb túlélőt és nyersanyagot, remélve, hogy ezzel megszerzik az emberiség feletti uralmat és az ő útjukat követik a megmaradt túlélők.

Az Anachrony szabályai túlságosan összetettek ahhoz, hogy mindent átvegyünk, így csak nagy vonalakban: a játék legfőbb része a munkáslehelyezés, amit egy rendkívül innovatív kölcsönszerzési szabállyal támogat meg a játék, így gyönyörűen idomul egymásba a játék tematikája és szabályai.

A munkáslehelyezést szinte már klasszikusnak lehet nevezni, arról nem is kell sokat beszélni. Különböző típusú munkásokat különböző akcióhelyekre lehet küldeni, és a munkások típusa alapján valamilyen bónuszokhoz lehet ezáltal jutni, pl. akár olcsóbbítani lehet így építkezést. A játéktér egy közös táblából és az egyéni táblákból áll. A közös táblán az akciók fixek, míg az egyéni táblákon épületek építésével lehet egyéni akciókra szert tenni. Értelemszerűen a nyersanyagokkal és munkásokkal való gazdálkodás fontos szerepet kap a játék során.

Az egyedi kölcsönszerzési rendszer azonban az, ami világhírűvé tette a játékot, valamint az, ahogyan ez tökéletesen beilleszkedik a játék témájába. A fordulók elején a játékosok ugyanis megjelölhetik, hogy milyen nyersanyagra vagy éppen munkásra van szükségük, és ezt saját maguktól kapják, pontosabban a jövőbeli énjeiktől. Az így kapott erőforrásokkal ugyanúgy lehet gazdálkodni, ám a későbbi fordulókban ezeket vissza kell fizetni, ugyanis ha ez nem történik meg, azzal felszakad a tér-idő kontinuum, ami anomáliákhoz, és ez által győzelmi pont büntetésekhez vezet annak, aki nem tudja törleszteni az adósságát.

A játék egyébként a klasszikus stratégiai játékok vonalát követi, tehát a játékosok nyersanyagot gyűjtenek, eltervezik azok minél hatékonyabb felhasználását, és igyekeznek a legtöbb győzelmi pontot összehozni ezáltal. Ami mégis kiemelkedővé tette ezt a nagyszabású játékot, az az időutazásnak és a kölcsönszerzési-szabálynak az okos és találékony összeboronálása, ami hatalmas élményt nyújt játék közben, a játékosok tényleg úgy érezhetik, hogy a jövőbeli énjeiktől igényelnek segítséget, és a múltbéli énjeiken segítenek.

Ha kedvet kaptál, hogy egy jobb jövő felé, a TE jövőd felé vezesd az emberiséget, vagy eddig nem mertél belevágni ebbe a remek játékba, mert magyarul még nem volt elérhető, ne habozz, rendeld meg az Anachrony: A jövő útjai társasjátékot! Képes leszel megmenteni az emberiséget?

Magyar nyelvű játékszabály
Letöltés

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Magyar nyelvű ismertető

Magyar nyelvű ismertető (angol kiadás)

Magyar nyelvű játékmenet (angol kiadás)

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 16 990 Ft-tól
 • -9%-1 782 Ft

Kategória: Sci-Fi, Közgazdaság
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kockadobás, Munkás-elhelyezés, Solitaire, Turn Order: Claim Action, VIC-19 Tug of War, Különböző típusú munkás

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Szabálykönyvek (2)

Anachrony: A jövő útjai társasjáték videók (15)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2017

Legjobb stratégiai játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2017

Legjobb tematikus játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2017

Leginnovatívabb játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2017

Kommentek

Kommentek

 • Mixike

  2021-11-02 10:00:14

  Ha valaki csak 1 munkás lehelyezős játékot, vagy csak 1 sci-fi témájú játékot tarthat a polcán, mindenképpen ez legyen az! Nehéz objektíven értékelni egy olyan játékot, amely ennyire fantasztikus, és teljesen magyar tervezés. Hatalmas elismerés mindenki számára, aki dolgozott a játékon!

  Már a doboz kibontásakor elkápráztatott. Rengeteg jelölő, gyönyörűen designolt játéktér, az EXOSUIT kiegészítőt én kötelezőnek tartom a játékhoz. Nem találkoztam még játékkal, amelynél a minifigurák ennyire sokat hozzáadtak volna az élményhez.

  Teljesen kezdőknek nem ajánlanám, mert ugyan ők is meg tudják tanulni a szabályokat és elsajátítani a játékmechanikát, de számukra ez munka lesz az elején. Egy társasjátéknál pedig nem feltétlenül szerencsés, ha meg kell dolgoznunk azért, hogy tudjuk játszani. Tapasztalt játékosok számára viszont kötelezővé tenném, hogy kipróbálják, legalább egyszer!

  Ha a játékosszám pont 4 fő, szinte kivétel nélkül előkerül az anachrony.

 • vacogi

  2021-10-18 19:48:44

  Elmondhatom, hogy ez a kedvenc komplex játékom. A téma nagyon idegen, éppen ezért nem is szoktam időutazni, amit a férjem nagyon furcsáll, mivel ez alapvetően egy időutazós játék, de nekem ez nem számít. Szeretem a munkásokat meg a nyersanyagokat és épületeket gyűjtögetni. Nem is nagyon nyerek benne, pedig mindig én kapom meg a legOP-bb karaktert, a férjemnek meg odaadom a (szerintem) legrosszabbat. De nem is izgat a nyerés, mert a játék hangulata és változatossága nekem simán megéri, amúgy is lúzer típus vagyok a játékok terén.

  Még jó, hogy a férjemnek vettem szülinapjára, aztán én szinte jobban szeretem mint ő. 😆

 • harnas1207

  2021-01-02 01:37:44

  Az Anachrony egy igazi talány számomra. Kinézetre csúnya, filingre nem fog meg, és közel sem olyan összetett, mint ahogy azt sok helyen megírják. Mindezek ellénre mégis az egyik legerősebb játékom. Nagyon vonz, hogy játszak vele újra és újra. Egy egy party rövid, akár 1 óra alatt lemegy tapasztaltabbaknál. A játékmenet erősen agyalós jövőbe tervezős és b terv szövögetős. Szerencsefaktor van a játékba, néha kellemetlenül sok is, de ezen a különböző modulokkal lehet segíteni. Ami kicsit negatívum, hogy kevés a 4 nép és mivel a taktikádat ez határozza meg, így hamar rájuk lehet unni. Illetve az akciómezőkben sem duskálunk, így aki megérti az Anachrony, annak hamar kiismerhető lesz a játék. Ezen segít ha többen játszák, mert akkor beköszön az Agricola efektus. Azaz kevés idő alatt kevés lehetőségből kell a legtöbbet kihozni. Számomra az Anachrony egy nagyon jó stratégiai játék, ami hibái felett érthetetlenül simán szemet hunyok.

 • kemonszt

  2020-09-06 16:56:39

  Az Anachrony a legeslegjobb euro típusú, munkáslehelyezős típusú társasjáték, amivel valaha is játszottam eddig.

  Az Anachrony tendkívül gyönyörű képi világgal rendelkezik, nagyon kiegyensúlyozott a játék, bármilyen stratégiát is választunk, illetve nagyon jól vegyíti a különböző mechanizmusok használatát a játékban. Egyszerűen mesterien jó egységet sikerült elérni ebben a játékban, ebben minden játék alkalmával megbizonyosodok.

  A társasjáték egy posztapokaliptikus világban játszódik a jövőben, ahol az emberek az élhetetlenné vált Föld bolygó teljes evakuálását készítik elő. Ebben a disztopikus világban kell a megmaradt ember törzseket menedzselni, segíteni, hogy generációkon keresztül minél jobban fel tudjanak készülni az evakuációra.

  Kifejezetten lenyűgözött, hogy az Anachrony mekkora hírnévre tett szert és milyen széles körben elterjedt, kedvelt és elismert (Board Game Geek TOP100-ból 47.) játék lett. Különösen azért örülök ennek a ténynek, mert viszonylag ritkán hallani magyar, vagy félig magyar tervezésű társasjáték sikerről, talán egyet tudok mondani, a Trickerion-t (ez is nagyon jó euro játék, rendkívül igényes a képi világa, játékmenete, mechanizmusai, habár egy kicsit komplexebb az Anachronynál). Az Anachrony kivitelezésében is részt vett egy magyar srác, mégpedig Péter Viktor.

  Az Anachronyban az egyik legérdekesebb dolog, hogy a játék szabályai a játék egy részénél megváltoznak majd egy katasztrófa következtében.

  Az embereinket csak védőöltözetekben (exosuit) küldhetjük el a bázisunkról, mert különben nem élnék túl az utukat, annyira élhetetlen már a Föld számukra.

  A játékhoz kifejezetten ajánlom a nagyon szépen kidolgozott műanyag miniatűr exosuitok beszerzését (10.000-15.000Ft), hihetetlenül sokat dob a játék hangulatán és az ember beleélőképességén. Illetve az összes kiegészítőt nagyon ajánlom beszerzésre, mind egy szálig teljesen megéri beszerezni őket szerintem.

  Ha szereted az euro játékokat, akkor ezt a játékot tényleg nagyon muszáj kipróbálnod legalább 1x!

 • rejuniv

  2019-09-17 22:47:32

  Mindig nagy öröm, ha az ember magyar fejlesztésű játékot lát. Az meg igazán nagyszerű, hogy a BGGn 47. helyen áll a sok ezerből. Magáért beszél ez a szép eredmény. Még sok ilyet!

 • Herdd

  2019-05-24 22:38:10

  Hű ez a játék nálam nagyon nagy sikert aratott bár a játékostársaim tetszését nem nyerte el annyira mint az enyémet. Ők legjobb esetben is csak úgy gondolták egynek elmegy. A játék nagyon csapatra szabható a kiegészítőivel és a variánsaival, de már az alapjáték megismeréséhez is nagyon sok játék szükséges.

 • craslorg

  2019-03-01 07:58:55

  Ez az egyik, ha nem a legnagyobb kedvencem, így az értékelés nem biztos, hogy teljesen objektív.

  A játék során munkások lehejezésével tudunk akciókat végrehajtani, amely során az általában szokásos lehetőségek tárulnak fel: nyersanyagbányászat, építkezés, munkások szerzése, tudományos munka. Ezek az alap funkció a fő játéktáblána taláhatóak és itt jön az első kis csavar. A Fő játéktáblán (főváros) csak exopáncéllal együtt lehet akciózni, mely védi a munkásunk életét.

  A saját játékostáblánk kezdetben nem sok akciót kínál, cserébe ezekhez nem szüksége exopáncél. A passzív munkásainkat tudjuk aktiválni 2 módon, vagy vízet fizetünk és akkor a moráljuk is nő vagy kényszerítjük őket, ekkor a morálunk csökken (cserébe extra akcióval teljesíthető, amely a körönkénti normál akciónkon felül alkalmazható egyébként korlátlanul). A későbbiek során azonban a saját népünknek, frakciónknak építünk új épületeket, amelyek bővítik az ekcióhelyeinket. Amellett, hogy a végén pontot is adnak, szerezhetünk minden nyersanyagból, vízből, energiából - ez szükséges az exopáncélok aktiválásához, ami nélkül azok csak a raktárban porosodnak és nem lehet a fővárosba menni velük -, emellett épület segítségével lehet visszamenni az időben, hogy visszafizessük azt, amit korábban elkértünk önmagunktól a jövőből.

  Itt jön képbe az időutazás, ugyanis minden forduló elején a jövőbeni énünktől kérhetünk - akár 2 - valamit a behívásfázisban: munkást, nyersanyagot, vizet, energiát vagy akár exopáncélt is. Így viszont metörik az időkontinuum, amire feigyelnünk kell, mert ha anomáliát okozunk, akkor egyrészt az egyik épülethelyünk a 12-ből használhatatlan lesz, másrészt az anomália épület még csökkenti is a pontjainkat. Ráadásul ha a játék végén marad nem visszafizetett behíváslapkánk az idővonalon, az is mínuszpont. Ugyanakkor - kicsit skizofrén helyzet - érdemes a jövőből kölcsönöznünk, hogy legyen célja az időutazásunknak, hiszen a visszafizetésekkor fejlődik az időutazás technológiánk, ami szintén plusz pont. Ráadásul vannak extra épületek (szuperprojektek), amelyeket sokszro csak időutazással szerezhetünk meg, ha a normál időben nem szereztük be, ami ritka.

  Természetesen amellett, hogy népünk élén vagyunk, van egy vezetői képességünk is, amit érdemes, sőt kell is kihasználni. Ez minden vezetőnél egyedi képesség és az extrája adott akciókörökben érvényesül. Ha elfelejtkezünk a használatáróül, akkor bizony lemaradunk a végére.

  Kisebb csavar, hogy az elkerülhetetlen meteorbecsapódás után igyekeznünk kell, ha még a fővárosi akcióhelyeket akarjuk használni, ugyanis ettől kezdve csak egyszer használhatóak, utána kikerülnek a játékból. Cserébe, aki használja őket, az kap az adott 3 akcióhoz kapcsolódó bónuszt is. Emellett minden népnek van egy feltétele, amelyet ha teljesít, akkor a becsapódást követően megnyíló újabb akcióhelyen lévő evakuálással még több pontot szedhet össze (a feltétel teljesítése fix, de mellett a bónusz a teljesítés időpontjában meglévő állapot szerint bónuszt ad, pl nyersanyag+adott munkás párosokért 2-2 vagy 3-3 pontokat).

  Összességében nagyon jól oldották meg az időutazást. Nem tolja a képünkbe, de mégis szükséges a jobb előrehaladáshoz. Az elején kiderített játék végi célokkal még inkább megdobhatjuk a pontjainkat, és nem is szabad ezeket másoknak hagyni. A játék kidolgozása is nagyszerű. A minik - ha megvásároltuk a kiegészítő packot - jól néznek ki, mindegyik emlékeztet valamilyen filmben látott lényre, vagy robotra, de ez egyáltalán szebbé teszi a játékot. Aki ért hozzá, az ki is festegetheti őket még inkább megdobva az élményt. Ha már kiegészítők, mindegyik ad hozzá a játékhoz, nem éreztem egyiket se fölöslegesnek, bár a szabálykönyv van, amelyeknek az együtt használatát nem javasolja.

  Van 1 fős játékváltozat is, ha épp nincs társaság, akkor jól eltalált mechanikával teszi kihívássá a telljesítését és a "gép" legyőzését.

  Mindenkinek ajánlom, aki szereti az eurókat és szeret előre gondolkodni. Lehet is. Ugyan előfordul, hogy keresztbe tesznek nekünk valamelyik akcióhely lefoglalásával, de ez inkább plusz költséget, mint az adott körben az adott akció elmaradását eredményezheti, így stratégia is építhető. Annak viszont nem szabad 1 dologra koncentrálódnia, mert azzal nehéz célba érni.

  Egyértelmű 5 csillagos játék, mondhatni, hozza a Mindclashtől - most már - elvárt minőséget és játékélményt.

Az Anachrony: A jövő útjai társasjáték és kiegészítői (12)

 • Anachrony: Doomsday Enhancement Pack társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Komplexitás: 4/5

  Anachrony: Doomsday Enhancement Pack társasjáték Kiegészítő 2500 Ft-tól! - 2 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Anachrony: Exopáncél készlet társasjáték Kiegészítő

  Az emberiség jövőjéért vívott küzdelem, bár rendkívül izgalmas, látványában eléggé laposra sikeredett. Szerencsére az Exopáncél készlettel nem csak időben, de térben is kiemelheted munkásaid az asztal síkjáról. Dobd fel az Anachrony: A jövő útjai társasjátékodat ezekkel a látványos, minden frakciónak egyedi megjelenésű exopáncélokkal! Szerezd be őket, ha...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 15+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Anachrony: Exopáncél készlet társasjáték Kiegészítő 11990 Ft-tól! - 16 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Anachrony Leader Box társasjáték

  Anachrony features a unique two-tiered worker placement system. To travel to the Capital or venture out to the devastated areas for resources, players need not only various Specialists (Engineers, Scientists, Administrators, and Geniuses) but also Exosuits to protect and enhance them — and both are in short supply. The game is played in 4-7 turns...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 15+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Anachrony: The Sentry Post társasjáték Kiegészítő

  Promo card that was given for free as part of the Pocket Dragon Kickstarter-campaign. Setup: Place this card next to the main board, within reach of all players. Gameplay: This is a new Hex space available to use in Phase 5 (Action Rounds). Its action: The player may remove all Free Action markers from their player board (including from buildings and...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 15+ éves
 • Anachrony: Fractures of Time társasjáték Kiegészítő

  Fedezd fel a Fractures of Time alternatív történetét, ahol az Új Föld magányos területei maradtak csak fenn a Megtisztulás napján. Közülük az Amethynia-völgy, ahol a titokzatos növényzet a kataklizma nyomán kristályosodott meg, és neutronium porral olvadt össze. A következő évtizedekben a völgyben lévő titokzatos túlélők megtanulták kinyerni az értékes...

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 15+ éves
  • Komplexitás: 5/5

  Anachrony: Fractures of Time társasjáték Kiegészítő 12990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Anachrony: Infinity Box társasjáték

  Anachrony is a worker placement and tableau building game set in a foreboding future. As a leader of one of humanity's four ideological Paths, your goal is to prepare for an asteroid impact bound to happen over the course of the game, and become the dominant power on New Earth once the dust has settled. At your disposal are not only your loyal workers and...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 15+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Anachrony: The Secret Cabal 2019 Promo Cards társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 15+ éves
 • Anachrony: The Board Game Spotlight Promos társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 15+ éves
 • Anachrony: Future Imperfect társasjáték Kiegészítő

  A Future Imperfect egy moduláris kiegészítő az Anachrony-hoz, mely három új modullal bővíti a lehetőségeket az új láthatáron túl. Ezek a modulok önállóan játszhatóak, de kompatibilisek is egymással, valamint a legtöbb múltbeli és jövőbeli Anachrony modullal és bővítménnyel is. A három új modul: Hypersync, Quantum Loops és az Intrigues of the Council.

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 15+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Anachrony: Future Imperfect társasjáték Kiegészítő 8490 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Anachrony: A végítélet árnyékában társasjáték Kiegészítő

  Úgy érzed, elégszer megmentetted már az emberiséget, és mind a 4 frakcióval, csukott szemmel képes lennél ezt újra megtenni? Már nincs elég kihívás számodra az időutazásban? Bővítsd akkor ki az Anachrony: A jövő útjai játékodat A végítélet árnyékában kiegészítő modulokkal. Ebben a csomagban ugyanis 3 kiegészítővel bővül az Anachrony játékod, amik jócskán...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 15+ éves

  Anachrony: A végítélet árnyékában társasjáték Kiegészítő 11240 Ft-tól! - 16 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Anachrony: Infinity Upgrade Pack Box társasjáték Kiegészítő

  Anachrony is a worker placement and tableau building game set in a foreboding future. As a leader of one of humanity's four ideological Paths, your goal is to prepare for an asteroid impact bound to happen over the course of the game, and become the dominant power on New Earth once the dust has settled. At your disposal are not only your loyal workers and...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 15+ éves
 • Anachrony Chess társasjáték

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 120 perc
 • Játékosok:  1 - 4
 • Ajánlott életkor:  15+
 • Komplexitás:  Összetett
 • Tervező:  Dávid Turczi, Viktor Peter, Richard Amann
 • Illusztrátor:  Márton Gyula Kiss, Villő Farkas, Péter Meszlényi, László Fejes, Laslo Forgach
 • Kiadók:  Albi, Korea Boardgames co., Ltd., MYBG Co., Ltd., Mindclash Games, Maldito Games, Crowd Games, Reflexshop Kft, Engames, Games Warehouse, Grok Games, Albi Polska
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, magyar, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English/French/German Print and Play edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
 • English/French/German "Path of Dominance" Leader edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 30 cm x 42 cm x 10 cm
  • Súly: 5.4 kg
 • English/French/German "Path of Harmony" Leader edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 30 cm x 42 cm x 10 cm
  • Súly: 5.4 kg
 • English/French/German "Path of Progress" Leader edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 30 cm x 42 cm x 10 cm
  • Súly: 5.4 kg
 • English/French/German "Path of Salvation" Leader edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 30 cm x 42 cm x 10 cm
  • Súly: 5.4 kg
 • English/French/German regular edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 30 cm x 42 cm x 10 cm
 • English/German-only edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.2 cm x 41.9 cm x 10.2 cm
 • Chinese/English edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 29.2 cm x 41.9 cm x 10.2 cm
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: cseh
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 30 cm x 42 cm x 10 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 5.4 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 30 cm x 42 cm x 10 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 30 cm x 42 cm x 10 cm
  • Súly: 5.4 kg
 • English Essential edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26 cm x 35 cm x 6.2 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 30 cm x 42 cm x 10 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 30 cm x 42 cm x 10 cm
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: portugál

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Anachrony: A jövő útjai társasjátékhoz