Kép forrása: wmn.hu

Szórakoztató, elgondolkodtató és hazai: 5+1 csodás, magyar fejlesztésű társasjáték [wmn.hu]

Egyre csak nő a modern társasjátékok iránt lelkesedés itthon is, a kínálat pedig rohamtempóban bővül. Hála az égnek – de ezt már én teszem hozzá, mint gyakorló társasjáték-rajongó, ugyanis szerintem kevés jobb opció van a közös idő minőségi eltöltésére, mint egy jó társasjáték.

Ezer meg egy kategória, nehézségi szint, típus és téma közül lehet választani, és a boltok polcain nem csak külföldi, hanem egyre több magyar fejlesztésű játékkal is találkozhatunk. És megint csak azt tudom mondani: szerencsére. Ugyanis fantasztikus játékok kerülnek ki a magyar tervezők kezei közül, ezekből ajánl Dián Dóri most nektek 5+1-et.

[Cikk folytatása]

Szórakoztató, elgondolkodtató és hazai: 5+1 csodás, magyar fejlesztésű társasjátékot ajánlunk

Egyre csak nő a modern társasjátékok iránt lelkesedés itthon is, a kínálat pedig rohamtempóban bővül. Hála az égnek - de ezt már én teszem hozzá, mint gyakorló társasjáték-rajongó, ugyanis szerintem kevés jobb opció van a közös idő minőségi eltöltésére, mint egy jó társasjáték.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.wmn.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

09Ápr

Szívesen megidéznéd Cthulhu cuki mását? [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.09. 14:06:00

Ebben a játékban pont ez a cél: a Kozmopolipban szektásokként versenghetünk azért, hogy minél hamarabb átsegítsük a címszereplő összes csápját a mi világunkba.

19Ápr

Iszonyatosan durva siker lett az új társas, ami Cthulhut és az Orient Expresszt vegyíti [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.19. 21:02:00

A játékosok nagy számban szeretnének felugrani az Orient Expressz borzalmakkal telt kocsijaira.


Kommentek

  • laptopzsol

    2022-11-23 19:43:40

    Mi a Fröccs -öt és a kieget , nem rég vettük meg de már sokkat játszotunk vele. Hat fős társaság vagyunk, és kellő mennyiségű szívatás kártya van benne. Nekünk be jött.

  • godzsakattila

    2022-11-13 22:12:23

    Szerintem az Anachrony azért +1, mert magyar fejlesztésű, de eredendően nem hazai kiadású játék.

  • MaRo

    2022-11-13 19:42:34

    Kellenek az ilyen listák és a népszerűsítés is mindig öröm ha magyar játékok jönnek szembe az emberrel.

    Habár számomra meglehetősen érdekes, hogy a +1 helyet kapta az Anachrony mintha éppen csak különdíjasként szerepelne holott nemzetközileg elismert játék amivel a lista többsége szerintem távolról sem büszkélkedhet. Mondjuk a pesti srácok esetében ez nincs így mi több szerintem az angol változathoz még több is a tartalom ami meg szerintem egy kissé siralmas.

    Szerintem valahol a lista reklámfogás is mert mindegyik máshonnan van és bár lehet én vagyok elfogult de szerintem a kékjáték több helyet is elhozhatott volna.

    Amit meg abszolút poénnak érzek a listával kapcsolatban, hogy Győri Zolitól pont a Llamageddon került be amit ezen fórumon talán a legtöbbet bírálták minden játéka közül.

    Egyébként Zoli újfent mintha rohamtempóban adná ki a játékait nem tudom ki, hogy van vele - nekem egy sincs meg és nem is próbáltam egyet sem - de azért bennem felmerül, hogy ilyen termés mellett mennyire tud minőségi lenni még annak ellenére is, hogy nagyon nem a komplex játékok a védjegye.

  • Syranos

    2022-11-13 16:44:53

    Anachrony, az mindent visz! Ez a játék kellően összetett annyira, hogy folyamatos izgalmas játékot biztosítson minden alkalommal. A munkáslehelyezős mechanizmusa maximálisan megtervezett. A jövőből szerzett előnyök technikai kitalálása pedig egyedivé teszi a játékot.

    Az pedig, hogy a világranglistán előkelő helyet foglal, az magért beszél!

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Fröccs
  • Anachrony: A jövő útjai
  • Pesti Srácok 1956
  • Llamageddon
  • Sakura
  • Éjszaka az Állatkertben