Kép forrása: wmn.hu

Szórakoztató, elgondolkodtató és hazai: 5+1 csodás, magyar fejlesztésű társasjáték [wmn.hu]

Egyre csak nő a modern társasjátékok iránt lelkesedés itthon is, a kínálat pedig rohamtempóban bővül. Hála az égnek – de ezt már én teszem hozzá, mint gyakorló társasjáték-rajongó, ugyanis szerintem kevés jobb opció van a közös idő minőségi eltöltésére, mint egy jó társasjáték.

Ezer meg egy kategória, nehézségi szint, típus és téma közül lehet választani, és a boltok polcain nem csak külföldi, hanem egyre több magyar fejlesztésű játékkal is találkozhatunk. És megint csak azt tudom mondani: szerencsére. Ugyanis fantasztikus játékok kerülnek ki a magyar tervezők kezei közül, ezekből ajánl Dián Dóri most nektek 5+1-et.

[Cikk folytatása]

Szórakoztató, elgondolkodtató és hazai: 5+1 csodás, magyar fejlesztésű társasjátékot ajánlunk

Egyre csak nő a modern társasjátékok iránt lelkesedés itthon is, a kínálat pedig rohamtempóban bővül. Hála az égnek - de ezt már én teszem hozzá, mint gyakorló társasjáték-rajongó, ugyanis szerintem kevés jobb opció van a közös idő minőségi eltöltésére, mint egy jó társasjáték.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.wmn.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

11Nov

Ez a játék szórakoztató, matekozós kódtöréssel gyúrja meg az agyad [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2023.11.11. 16:36:00

A Turing Machine újító, izgalmas koncepciójával mutat valami érdekeset a dedukciós játékok világában.

07Nov

A nagy western utazás: Argentína – Szilaj csorda [Társalgó]

Kedvcsináló | 2023.11.07. 19:29:00

A megújult külsőre új témát húzva indult el eddig nem látott irányokba A nagy western utazás, egy igazi modern klasszikus, amely agyégető játékmenettel szolgálja ki a komplex stratégia kedvelőit.


Kommentek

 • laptopzsol

  2022-11-23 19:43:40

  Mi a Fröccs -öt és a kieget , nem rég vettük meg de már sokkat játszotunk vele. Hat fős társaság vagyunk, és kellő mennyiségű szívatás kártya van benne. Nekünk be jött.

 • godzsakattila

  2022-11-13 22:12:23

  Szerintem az Anachrony azért +1, mert magyar fejlesztésű, de eredendően nem hazai kiadású játék.

 • MaRo

  2022-11-13 19:42:34

  Kellenek az ilyen listák és a népszerűsítés is mindig öröm ha magyar játékok jönnek szembe az emberrel.

  Habár számomra meglehetősen érdekes, hogy a +1 helyet kapta az Anachrony mintha éppen csak különdíjasként szerepelne holott nemzetközileg elismert játék amivel a lista többsége szerintem távolról sem büszkélkedhet. Mondjuk a pesti srácok esetében ez nincs így mi több szerintem az angol változathoz még több is a tartalom ami meg szerintem egy kissé siralmas.

  Szerintem valahol a lista reklámfogás is mert mindegyik máshonnan van és bár lehet én vagyok elfogult de szerintem a kékjáték több helyet is elhozhatott volna.

  Amit meg abszolút poénnak érzek a listával kapcsolatban, hogy Győri Zolitól pont a Llamageddon került be amit ezen fórumon talán a legtöbbet bírálták minden játéka közül.

  Egyébként Zoli újfent mintha rohamtempóban adná ki a játékait nem tudom ki, hogy van vele - nekem egy sincs meg és nem is próbáltam egyet sem - de azért bennem felmerül, hogy ilyen termés mellett mennyire tud minőségi lenni még annak ellenére is, hogy nagyon nem a komplex játékok a védjegye.

 • Syranos

  2022-11-13 16:44:53

  Anachrony, az mindent visz! Ez a játék kellően összetett annyira, hogy folyamatos izgalmas játékot biztosítson minden alkalommal. A munkáslehelyezős mechanizmusa maximálisan megtervezett. A jövőből szerzett előnyök technikai kitalálása pedig egyedivé teszi a játékot.

  Az pedig, hogy a világranglistán előkelő helyet foglal, az magért beszél!

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

 • Fröccs
 • Anachrony: A jövő útjai
 • Pesti Srácok 1956
 • Llamageddon
 • Sakura
 • Éjszaka az Állatkertben