A Mars Terraformálása: Következő állomás:Vénusz
A Mars Terraformálása: Következő állomás:Vénusz
A Mars Terraformálása: Következő állomás:Vénusz
Videó beküldése

A Mars Terraformálása: Következő állomás:Vénusz társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2018
Értékelem!

Ez a játék az A Mars terraformálása kiegészítője.

A Mars Terraformálása: Következő állomás:Vénusz egy közepesen összetett kiegészítő A Mars terraformálása társasjátékhoz, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 - 2 óra is lehet. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2016-ban (BGG), illetve 2016-ban és 2017-ben több, összesen 3 másik jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága...

A Mars Terraformálása: Következő állomás:Vénusz egy közepesen összetett kiegészítő A Mars terraformálása társasjátékhoz, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 - 2 óra is lehet. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2016-ban (BGG), illetve 2016-ban és 2017-ben több, összesen 3 másik jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a pakli tervezés és a kártya húzás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Irány a Vénusz bolygó! Ebben a Mars Terraformálásának második kiegészítőjében a lávabolygó égboltját varázsoljuk lakhatóvá 50 új projekt kártyával és 5 új céggel. Új mérföldkövek, nyersanyagok, díjak és terraformálási paraméterek nyílnak meg a játékosok előtt a győzelemhez vezető úton.

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 12% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 5 000 Ft-tól
 • 28 ajánlat

Kategória: Sci-Fi, Közgazdaság, Kiegészítő, Környezet, Gyár / Manufaktúra, Oktatás
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Pakli tervezés, Kártya húzás

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

A Mars Terraformálása: Következő állomás:Vénusz társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek

Partnerek ajánlatai

A Mars Terraformálása - Következő állomás: Vénuszmagyar

raktáron   új
8 900 Ft

A Mars Terraformálása - Következő állomás: Vénusz kiegészítőmagyar

raktáron   új
5 940 Ft

A Mars Terraformálása: Következő állomás: Vénusz kiegészítőmagyar

raktáron   új
6 290 Ft

A Mars Terraformálása - Következő állomás: Vénusz kiegészítőmagyar

raktáron   új
6 690 Ft

A Mars Terraformálása - Következő állomás: Vénusz kiegészítőmagyar

raktáron   új
6 800 Ft

A Mars Terraformálása - Következő állomás: Vénusz kiegészítőmagyar

raktáron   új
6 800 Ft

A Mars Terraformálása - Következő állomás: Vénusz kiegészítőmagyar

raktáron   új
6 800 Ft

A Mars Terraformálása - Következő állomás: Vénusz kiegészítőmagyar

raktáron   új
6 800 Ft

A Mars Terraformálása: Következő állomás: Vénusz kiegészítő – társasjátékmagyar

raktáron   új
6 990 Ft

A Mars Terraformálása: Következő állomás: Vénusz kiegészítőmagyar

raktáron   új
6 990 Ft

A Mars Terraformálása - Következő állomás: Vénusz (kiegészítő)magyar

raktáron   új
7 490 Ft

A Mars Terraformálása - A következő állomás:Vénusz kiegészítő

rendelhető   új
6 490 Ft

A mars terraformálása: Következő állomás: Vénusz kiegészítőmagyar

rendelhető   új
7 190 Ft

Terraforming Mars (A Mars Terraformálása) - Venus Next (Következő állomás: Vénusz) (Angol kiadás)angol2017

rendelhető   új
11 630 Ft

Terraforming Mars: Venus Next - ENangol

értesítés kérhető   új
12 390 Ft

A felhasználók ajánlatai

A Mars Terraformálása: Következő állomás:Vénuszbonzo18, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Párszor játszott, tökéletes állapot. Teljes mars szett 40.000.- Átvétel személyesen Budapesten, posta a vevő terhére.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

A Mars Terraformálása: Következő állomás:Vénusz társasjáték videók (2)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • godzsakattila

  2022-05-23 07:10:20

  Olyan kártyára csak amire lebegő erőforrást lehet tenni. Van olyan is amikor tetszőleges vénusz kártyára rakhatsz tetszőleges erőforrást, akkor lehet mondjuk baktériumgyűjtő vénuszkártyára baktériumot rakni, de az esetben se lehet bármilyen nem vénuszkártyára.

 • ATW

  2022-05-22 20:00:55

  Még nem játszottunk vele, de ami késik az nem múlik... ;)
  Egy kérdés:
  Ha egy "Vénuszos" projektkártya azt mondja, hogy tetszőleges kártyára lehet tenni Lebegő erőforrást, akkor tényleg bármilyenre? Nem úgy működik, mint mondjuk az állatos/növenyes kártyák, hogy csak azokon lehet gyűjteni az ilyen spec. erőforrásokat?

 • syndi-cate

  2022-01-18 13:02:50

  Alapjáték mellé kifejezetten jó kiegészítő, még ha többen meg is köveznek majd ezért a gondolatomért :D Alapjátékot annyira nagyon nem befolyásolja, viszont elég sok extra pontszerzési lehetőségeket (terraformációs rátát) biztosít, az új Vénusz kártyák egyike-másika pedig igencsak cseles. Nálunk csak ketten játszva ezt a kiegészítőt tartjuk a legjobbnak (persze a duplaoldalas Hellas&Elysium mellett), mindíg kihasználásra kerül a Vénusz minden extra beszerezhető pontja :) Több játékosnál vagy több más kiegészítő mellett úgy tippelem már nem dob ekkorát, de csak kettesben játszva, az alapjáték mellé ez bőven elégséges plusszt ad.

 • godzsakattila

  2022-01-01 18:08:40

  Én nem igazán értek egyet a többi gondolattal, legalábbis más nézőpont a megközelítésem. Igazából még tényleg sose vettem 15 megakreditért vénuszterraformálást (ami árára harnas panaszkodott), ellenben nekünk anélkül is végigcsúszik a terrasávja kártyákkal (úgy, hogy legtöbbször elsősorban nem is azért játszuk ki őket) és a plusz TR-ek meg jól jönnek. Tényleg nem ad nagy pluszt hozzá a táblácska, ebben egyetértek, de a sok kártya szerintem jó amit behoz, a kék gyűjtögetősek is és a többi is. Egyébként én nem titkolom, azért választottam, mert az alapmechanikába ez piszkál bele a legkevésbé, így a nejem részéről a legelfogadhatóbb volt 😄 Aki nagyobb kinyílást szeretne az válassza a Távoli Gyarmatokat (nekem tervbe van majd), aki pedig mechanikabeli nagyobb váltást is szeretene akkor ott a Hatalmi játszma. Szóval szeritnem kellemes kiegészítő.

  A Világkormányzat fázist meg eszünkbe nem volt használni, hisz mi szerettünk volna növelni a játékidőn sok más játékossal ellentétben (ami amúgy alig valósult meg), így azzal nem szeretnénk élni a továbbiakban sem.

  A mi szempontjainknak tökéletesen megfelelt első kiegnek (a Hellas&Elysiumot nem számolvan).

 • vacogi

  2021-10-18 16:43:27

  Ez a kieg arra mindenképpen jó, hogy meghosszabbítsa az amúgy is elég hosszú játékidőt. Egyébként nekem tetszik a sok plusz kártya, meg a plusz kockacukor tologatási lehetőség. 😀

 • harnas1207

  2020-10-19 11:28:08

  A kiegészítő elképzelése nagyon jó, de a megvalósítása gyengére sikeredett. Szüksége van a játéknak nagyobb térre, több pontszerzési lehetőségre, de a Vénusz ezt csak minimális mértékben tudja hozni. Az általa kínált lehetőség drága, ár/pont értékben nem tudja felvenni a versenyt a Mars rendezgetésével, így a játékok nagy részében hozzá se fognak nyúlni a játékosok. A plusz lapok szintén túl drágák lettek, hiába vezetnek be egy teljesen új stratégiát, inkább csak akkor kerülnek terítékre ha nincs más opció. Tipikus példája annak, hogy valami tesztelés nélkül kerül a piacra. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy nem kell feltétlen ezzel tüzelni a téli napokon. Ha csak minden 10. alkalommal élnek vele a játékosok, már akkor is tudott pluszt adni az élményhez. Ajánlom esetleg azt a házi szabályt, hogy a Vénusz terraformálása is legyen kötelező kritérium a játék lezárásához.

 • Marcike

  2020-10-16 14:16:35

  Szerintem ez a kiegészítő a bizonysága annak, hogy nemcsak javítani, hanem rontani is lehet egy alapjáték élményén. Teljesen feleslegesnek találom és nem mozgat meg, de van olyan ismerősöm is, aki kifejezetten szereti.

 • poccer

  2019-11-04 15:43:02

  Nekem eleddig az összes (Turmoilt még nem ismerem) Mars kiegészítő közül ez jött be a legkevésbé. A Vénusz terraformálása a Mars mellett alapvetően ötletes, az új erőforrás (lebegők) és a projekt lapok nagyon hasznosak tudnak lenni, új cég kártyák között van pár igazi badass, az új kis kiegészítő tábla és a fix települések jók, de valahogy mégsem nagyon élünk a lehetőséggel akkor sem, ha a kiegészítő is játszik.
  Talán az a furcsa benne, hogy a Vénusz terraformálása opcionális, és bár ad TR-t, de valahogy a megszokott, és sokszor könnyebben elérhető dolgok felé mozdulunk.
  Az új fázis (világkormányzat fejleszt egy a soron lévő játékos által választott globális jellemzőt, TR nem jár érte) kellemes, kis extra interakciót tudunk vele mások felé (kitolás adott esetben), vagy a saját dolgunkat könnyíthetjük vele (valami extra jó, feltételhez kötött lap korábbi lejátszási lehetősége).

  Nem bántam meg a kipróbálást, hozzácsapjuk a játékhoz rendszeresen, de nem ad annyit, mint vártam tőle.

 • lendvai.nikolett.88

  2019-04-02 08:37:09

  Nem a legjobb kiegészítő, de mégis felfrissíti egy kicsit :)

Az A Mars terraformálása társasjáték és kiegészítői (46)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1.5 - 2 óra
 • Játékosok:  1 - 5
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Jacob Fryxelius
 • Illusztrátor:  Isaac Fryxelius, William Bricker
 • Kiadók:  Lautapelit.fi, Arclight, Ghenos Games, Intrafin Games, REBEL.pl, MINDOK, Korea Boardgames co., Ltd., Stronghold Games, FryxGames, Schwerkraft-Verlag, Maldito Games, Meeple BR Jogos, Kilogames, Siam Board Games, Lavka Games, Reflexshop Kft, Surfin' Meeple China, Brädspel.se
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, ukrán, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: cseh
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 18 cm x 23 cm x 4 cm
 • English edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 18.4 cm x 23.4 cm x 4.2 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 18.2 cm x 23.2 cm x 4.2 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • German edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: német
  • Méretek: 18.3 cm x 23.3 cm x 4.3 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 23.4 cm x 18 cm x 4.2 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: lengyel
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 18.4 cm x 23.3 cm x 4.4 cm
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: orosz
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: spanyol
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 18 cm x 23 cm x 4 cm
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: japán
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 18 cm x 23 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 23.2 cm x 18.2 cm x 4.4 cm
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: ukrán
  • Méretek: 18.4 cm x 23.4 cm x 4.2 cm
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: kínai
 • Danish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 18 cm x 23 cm x 4 cm
 • Swedish edition
  • Nyelv: svéd

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) A Mars Terraformálása: Következő állomás:Vénusz társasjátékhoz