Ticket to Ride: Európa
Ticket to Ride: Európa
Ticket to Ride: Európa
Ticket to Ride: Európa
Videó beküldése

Ticket to Ride: Európa

Társasjáték, 2016
Értékelem!

A Ticket to Ride: Európa egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játék 2013-ban megnyerte a Magyar Társasjátékdíj díját különdíj kategóriában, illetve 2006-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb családi játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már...

A Ticket to Ride: Európa egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játék 2013-ban megnyerte a Magyar Társasjátékdíj díját különdíj kategóriában, illetve 2006-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb családi játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a kártya húzás, az útépítés és a merj és nyerj mechanizmusokra.

A Gémklub leírása:

A könnyed családi társasjátékok koronázatlan királya, az itthon és világszerte népszerű
Ticket to Ride Európa!

Vasutat építeni sosem volt még ennyire szórakoztató! A játékosok a célkártyájuknak megfelelően
igyekeznek megépíteni az összeköttetéseket a városok közt, amihez a megfelelő színű és számú kártyát
kell összegyűjteniük – de ez még nem minden! A bizonytalan hosszúságú alagutak, a kompok, valamint az
állomások még izgalmasabbá teszik a játékot. A Ticket to Ride Európa nem okoz csalódást, ha egy könnyed
taktikai-stratégiai játékra vágysz – és garantált a visszavágó!

Építsünk vasutat családi vállalkozásban!

Bár a gőzmozdonyok kora leáldozott, hőskoruk kitörölhetetlen nyomot hagyott az emberiség életében. És talán nem csak a füstös-fekete mozdonyok zakatolása ébreszt mindenkiben eufóriát, hanem a korszak, amelyben dinoszauruszként uralkodtak. A Ticket to Ride ezt a nosztalgiát lovagolja meg.
Igen, angol neve van a társasjátéknak. Lefordíthatatlan szójáték, amely egyszerre jelenthet menetjegyet és mehetnéket, leküzdhetetlen vágyat arra, hogy kiszabaduljunk egy kényelmetlen helyzetből (a dalt köszönjük a Beatlesnek). Valami ilyesmiről van szó a játékban is: vasútvonalakat kell megépítsünk "menetjegyek", azaz feladatkártyák alapján, miközben el kell kerüljük azt, hogy társaink ölelő vasútvonalai bezárjanak minket…

Keresztül-kasul a századfordulós Európán

Azt, hogy a színes térképen hova építhetünk útvonalat (vegyük most Európát elsőként), a városok között húzódó téglalapsorok színe határozza meg. Nyolc színben pompáznak ezek a vonalak, kilencediknek a szürkét látjuk még. A tábla mellett találunk egy pakli vonatkártyát, rajtuk egy-egy vagonnal. Ezek a lapok ugyanolyan színűek lehetnek, mint az útvonalak, szürke nincs, van viszont mozdony, ami szivárványszínű.

Útvonalat ugyanis csak úgy építhetünk, ha van ugyanannyi ugyanolyan színű kártya a birtokunkban, mint ahány és amilyen színű téglalapból áll a szakasz. Zágráb és Budapest között két narancsszínű lapra van szükségünk. Szófia és Konstantinápoly: három kék. Brest-Pamplona: négy rózsaszín. Felmerülhet a jogos kérdés: minden szerelvényhez kell egy mozdony is? De nem, ahogy a térképen a szürke a dzsóker, azaz a szürke szakaszokon bármilyen lapokból lehet építkezni (feltéve, ha azok a kártyák egyszínűek), úgy a mozdonyt bármelyik vagon helyett használhatjuk. Ha csak három rózsaszínű kártyánk van, egy mozdonnyal kipótolva már eljuthatunk Pamplonába.

Már azért is pontot kapunk, ha megépítünk egy szakaszt, minél hosszabb, annál többet: egy kettő hosszúságúért két pontot, egy négyesért már hetet, egy hatosért viszont tizenötöt! De hogy honnan hová szeretnénk menni, azt csak részben mi döntjük el.

Befolyásolható szerencse, kombinálható célok

A játék elején mindenki kap 45 kis vagonmakettet és húzhat mellé négy feladatkártyát. Ebből három rövid szakasz megépítésével ad pontot, míg a negyedik egy hosszú járatért (amolyan három a magyar igazság, egy a ráadás jelleggel). Hogy kinek mi jut, eddig csak a szerencsétől függ. De a négyből csak kettőt kötelesek megtartani, kettőt (akár a hosszút is) eldobhatnak - ezek ki is kerülnek a játékból. Dönthetünk persze úgy is, hogy mind a négyet megtartjuk.

Hogy miért fontos ez a döntés? Mert ahogy építjük a szakaszokat, elképzelhető, hogy vetélytársaink saját színű vagonjaikkal jócskán megnehezítik, sőt elzárják a lehetőséget egy-egy útvonal megépítése elől. És a játék végén megmaradt menetjegyek bizony mínusz pontokat jelentenek… Ráadásul annyit, amennyi a kártyán áll, ugyanis a feladatok, hosszuktól és bonyolultságuktól függően, különböző mennyiségű pontot adnak.

Második probléma: a szükséges színű vagonok beszerzése. A játék elején mindenki számára osztanunk kell négy vagonkártyát. A többit húzópakliként a tábla mellé tesszük, és a legfelső ötöt felcsapjuk. A soron lévő játékos ebből az ötből választhat kettőt. Vagy a pakli tetejéről kettőt (ezeket persze látatlanban). Vagy egyet innen, egyet onnan. Ha viszont mozdonyt választunk a felfordított öt lap közül, több kártyát nem húzhatunk.

Szorgos gyűjtögetés vagy sürgős építkezés

Mivel nincs korlátozva, mennyi vonatlapot tarthatunk kézben, rajtunk áll a döntés: szorgosan gyűjtögetjük a lapokat, és egyben építünk meg hosszabb szakaszokat, vagy a többiek építkezéseiből próbáljuk kitalálni, ők merre akarnak majd haladni, és feláldozva mozdonyainkat igyekszünk eléjük vágni.

Előfordul persze, hogy elkésünk vele, és egy létfontosságú szakaszt beépítenek előttünk. Hál'istennek nincs vakvágány: ebben az esetben használhatjuk fel három állomásépületünk egyikét! Az állomások biztosítják hozzáférésünket más játékosok szakaszaihoz, így teljesíteni tudjuk menetjegyünk kívánalmait.

A vasútvonal-építők eszköz- és kincstára

Ha tehát sorra kerülünk, a következő akciók közül választhatunk:

1. új vagonkártyákat húzunk

2. kézben lévő lapjaink segítségével megépítünk egy útszakaszt

3. ha úgy érezzük, közel állunk az összes feladatunk megoldásához, húzhatunk új menetjegyeket

4. felépítünk egy állomást

A játék addig tart, amíg valakinek csak két műanyag vonatja marad - erre fel is kell hívnia a többiek figyelmét, és kezdődik az utolsó kör! Így mindenkinek van egy utolsó lehetősége, hogy megépítse még meg nem épített szakaszait (ha egy elkészül, nem kell bejelenteni!).

Ez azért fontos, mert ahogy mondtuk, a nyakunkon maradó feladatok mínuszt jelentenek. Persze a teljesítettek plusz pontjait hozzáadjuk a megépített vonatszakaszok pontszámához, és ha maradt állomás a kezünkben, ezekért is kapunk 4-4 pontot. Ha ráadásul nekünk sikerült a leghosszabb egybefüggő vasútvonalat létrehoznunk, további tíz pont a jutalmunk.

Miért éppen Európa? Olyan széles e világ!

Aki ismeri a játékot, tudja, hogy az Európa egy évvel később jelent meg, mint az eredeti játék, ami az Egyesült Államok területén játszódik. Európa mégis nagyobb népszerűségnek örvend, és ez két extra dolognak köszönhető: a kompoknak és az alagutaknak. Mindkettőt speciális szabályok szerint lehet megépíteni (a kompokhoz mozdony is kell, míg az alagutak fúrása veszélyes: elképzelhető, hogy a tervezettnél több vagonnal kell fizetnünk érte).

De nem kell aggódnunk: akinek beindul a fantáziája, nem kell sínpárépítési lázát erre a két kontinensre korlátoznia! Ázsia, India, Afrika is terítéken lehet a kiegészítő játékokkal, de akár a holland csatornákon átívelő, a legelső angol vagy a klasszikus svájci vasútvonalakat is megszerezhetjük.

Forrás: Gémklub
Ez társasjáték akciósan elérhető!
 • 10 490 Ft-tól
 • -19%-2 469 Ft

Beágyazás már oldalra


A fenti modul beágyazásához, csak be kell szúrdnod az alábbi kódot az oldalra:

<a href="https://tarsasjatekok.com/tarsasjatek/ticket-to-ride-europa-2005" target="_blank" data-bgapp="boardgame">
  Ticket to Ride: Európa társasjáték<br>
  Tarsasjatekok.com - Magyarország társasjáték keresője! A társasjáték érték!
  <script>
    (function(i,s,o,g,r,a,m){
      ((g in o)&&('init' in o[g])&&o[g].init())||(a=i.createElement(s),a.src=r,
        a.async=1,m=i.getElementsByTagName(s)[0]);a&&m.parentNode.insertBefore(a,m);
    })(document,'script',window,'BGapp_module','https://tarsasjatekok.com/lib/bg.min.js');
  </script>
</a>
Mielőtt a használod a fenti kódot, kérlek olvasd és fogadd el az ÁSZF-ben leírtakat!

Kategória: Vonatok
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés, Kártya húzás, Útépítés, Merj és nyerj, Connections

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézzed meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézzed meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (5)

Ticket to Ride: Európa társasjáték videók (5)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • csok.a.nna98

  2020-06-12 16:16:48

  Én szeretek ezzel a társassal játszani, mert már ketten is lehet vele élvezetesen játszani, bár sokkal izgalmasabb, ha négyen vagy öten játszunk és ilyenkor nagyon stresszes, mert több esély van arra, hogy elvegyék azokat a helyeket, amik nekem kellenek.

  A játéktábla egy Európa térkép, és bár nem teljesen pontos, jó ismerős helyszínekkel játszani. (A pontatlanság teljesen elfogadható, máshogy nem fértek volna rá a helyszínek a táblára.) A játék célja, hogy meghatározott útvonalak megszerzésével minél több pontot gyűjtsünk össze. Ehhez megfelelő színű és számú vonatos kártyákat kell felhasználni.

  Lehet előre tervezni és elsősorban a lapokat gyűjtögetni, de minél többen játszanak, annál gyorsabban kell megszerezni az útszakaszokat, mert lehet, hogy másnak is pont ugyanarra fáj a foga. A játék nagyon pörgős, nem nagyon lehet közben máshova figyelni, mert ha minden játékos tudja, hogy mit akar, akkor nagyon hamar végigér egy kör.

  Az előkészítés sem igényel sok időt, pár perc után már kezdődhet is a játék, viszont a tábla mérete miatt viszonylag nagyobb helyre van szükség.

  Egy kis segítséggel már kisiskolások is játszhatják akár, mert a szabályok egyáltalán nem bonyolultak. Vagy, ha esetleg nehezebben megy nekik sok fele figyelés, találhatunk ki alternatív szabályokat is, hogy kicsit könnyítsünk rajta.

  Szerintem a játék és a kártyák grafikája kifejezetten szép, élvezet velük játszani. A bábuk pedig vonatkocsi alakúak, amik hitelesebbé teszik az utzás élményét. Pozitívum az is, hogy a kellő számú vonat mellett mindegyik színből van benne néhány pót darab, arra az esetre, ha elveszne egy.

  Összességében ez egy igazán jó társasjáték, nálunk ez az egyik legkedveltebb, a legtöbbször játszottak közé tartozik. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • leonidasz

  2020-04-25 18:21:19

  Sziasztok!

  Ha van társasjáték, amit bárkinek nyugodt szívvel merek ajánlani, akkor az a mára már klasszikusnak számító Ticket to Ride. A játék lényege nagyon egyszerű: különböző színű vonatkártyák gyűjtésével és kijátszásával próbáljuk a századforduló Európájának nagyvárosait vasútvonalakkal összekötni. Minél hosszabb az útvonal, annál több pontot ér, de nem csak erre kell figyelni: a játék elején (és akár közben is) mindenki kap ún. menetjegykártyákat is, melyek a játék végéig titkosak, és jellemzően két város nevét tartalmazzák. Ha a rajtuk szereplő városokat a játék végéig sikeresen össze tudjuk kötni, további pontok járnak, de ha kudarcot vallunk, pontlevonás lesz a büntetésünk. Egy parti után hamar rájön az ember, hogy Európa sokkal kisebb, mint gondolná…

 • jenei.balazs87

  2019-09-02 15:21:42

  A minap jutott eszembe, hogy újra elő kéne venni és 2 fővel is kipróbálni végre. :) Könnyed, de azért kellően gondolkodós családi játék kb. 8-tól 99 éves korig.

 • lakner.balazs92

  2019-08-05 10:28:11

  Határozottan az egyik legjobb családi játék! Szabályai roppant egyszerűek, könnyen tanulhatóak, a szabálykönyvben minden le van írva részeltesen és képpekkel illusztrálva. A játék elején mindenki kap hosszú is rövid útvonal kártyákat (menetjegyeket), és a célunk hogy ezeket megépítsük a kis műanyag mozdonyaink segítségével. 4 akció közül válaszhatunk: kártyahúzás (lehet felfordított kártya, vagy a pakliból "vakon"), útvonal megépítése, vasútállomás építése vagy új menetjegy kártya húzása. Ezek mindegyikét pillanatok alatt végre lehet hajtani, így a játék pörgős, szinte alig rendelkezik holtidővel. A játék addig tart, amíg valakinek 2 alá nem csökken a mozdonyai száma, ezútán kiértéküljük a teljesített és a nem teljesített útvonalakat, kiosztjuk az értük járó pontokat, valmint az a játékos aki leghosszabb egybefüggő útvonalat megépítette, kap plusz 10 pontot. A győztes az, aki a letöbb pontot szerzi. Az alapjáték legidálisabb 3-5 játékos számára, 2 fővel ajánlom a Nordic Countries változatát. A Ticket to Ride egy kiváló játék családok számára, illetve tökéletesen alkalmas arra, hogy a társasjátékok világával még csak ismerkedőket bevonjunk ebbe a hobbiba. :)

 • nagysandor.mc

  2019-07-07 16:30:46

  Ha a szabályokat leegyszerűsítitek az "Első utazás" szintjére, akár kisebbekel is játszható a játék. 6-éves unokaöcsémmel tesztelve! :D

 • Hyuse

  2019-05-10 18:35:32

  Szerintem a Ticket to Ride sorozat legbarátságosabb darabja. A könnyedség és a kihívások a legjobb arányban vannak a többihez képest szerintem ebben a verzióban. Azonban ha valakinek esetleg ez nem lenne elég, annak ajánlom a mini kiegészítőjét, az 1912-t, amivel további jegy / célkártyákkal bővíthetjük a repertoárt.

 • kelemen.ati

  2019-05-04 20:36:55

  Igazi klasszikus játék, mondanám, hogy családoknak kötelező darab. A Monopoly és a Gazdálkodj okosan után mindenképp kitűnő váltás. Elmarad a kocka, de a laphúzással megmarad a kellemes kis szerencsefaktor, ami kellhet egy családi játékban. Ugyanakkor már döntéseket is kell hoznod, hogy hol merre építed ki a vasútvonalad, időben hozzákezdve, hogy más meg ne előzzön. A szabálya egyszerű, a pontozása félig ismert és követhető, félig talány marad a játék végéig, fokozva az izgalmat. Ekkor dől el, hogy a titkosan kezelt útvonalakat sikerült-e megépíteni és azok hány pontot érnek. Pörgős, 4 fővel is 1 óra alatt marad a játékidő. Ami még mindenképp mellette szól, hogy Európa nagyvárosai között kell a vasút-hálózatot megépíteni és az kitűnő alkalom volt a 8 éves pici-fiamnak akkor, hogy játékosan megismerje Európa városait, országait. Szóval családoknak kötelező!

 • Ladybug90

  2019-04-06 12:06:01

  Kellemes időtöltés az egész családnak, nem mellesleg gyönyörű! :)

 • ARduel

  2019-04-06 10:56:36

  Lightos családi játék, egy fárasztó nap után! Kellemes kikapcsolódás felnöttnek és gyereknek egyaránt. Mi nem tudjuk megunni. 2 fővel is szeretjük, bár úgy kevésbé taktikus, 4-5 fővel az igazi, annak aki szereti a versengést!

A Ticket to Ride: Európa társasjáték és kiegészítői (63)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 60 perc
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Alan R. Moon
 • Illusztrátor:  Julien Delval, Cyrille Daujean
 • Kiadók:  Days of Wonder, Hobby Japan, Edge Entertainment, Lautapelit.fi, KDS Distribuzione, Kaissa Chess & Games, Bergsala Enigma, REBEL.pl, Runadrake, Smart Ltd, Happy Baobab, Gém Klub Kft., Nordic Games, Compaya.hu - Gamer Café Kft., Galápagos Jogos, Asterion Press, Hobby World, ADC Blackfire Entertainment, Ponva d.o.o.
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svég, szolvén, izlandi, horvát, szerb

Alternatív nevei


Kiadások

 • Dutch first edition
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • English edition 2005
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • German first edition
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Italian edition 2005
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Scandinavian edition
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • English edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Finnish edition
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Portuguese first edition
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Dutch second edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • English edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • English edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • German second edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Baltic edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • Brazilian first edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • English edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Hungarian second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Romanian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: román
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Slovenian/Croatian/Serbian/Icelandic first edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: szolvén
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • German third edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • German fourth edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Russian edition
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.6 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Ticket to Ride: Európa társasjátékhoz