Ticket to Ride: Európa
Ticket to Ride: Európa
Ticket to Ride: Európa
Ticket to Ride: Európa
Videó beküldése

Ticket to Ride: Európa társasjáték

társasjáték, 2016
Értékelem!

A Ticket to Ride: Európa egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játék 2013-ban megnyerte a Magyar Társasjátékdíj díját különdíj kategóriában, illetve 2006-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb családi játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már...

A Ticket to Ride: Európa egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játék 2013-ban megnyerte a Magyar Társasjátékdíj díját különdíj kategóriában, illetve 2006-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb családi játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a kártya húzás, az útépítés és a merj és nyerj mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Irány Európa!
Edinburgh, Konstantinápoly, Berlin, Amszterdam… és persze Budapest. Ezúttal Európa nagyvárosait kell körbevonatoznod a fődíjért. Feladatod most sem lesz egyszerű, sőt! A kontinens nem olyan egységes, mint az Egyesült Államok: alagutakon, csatornákon, kikötőkőn kell keresztülutaznod minél rövidebb idő alatt. Vajon te tudod a legjobban megtervezni az útvonalat és bezsebelni a pénzt?

Utazások az Óvilágban
A játék célja ugyanaz maradt, mint az első Ticket to Ride játékban. Minél több vonat útvonalán kell utaznod Európa városait bejárva. Az alapjátékban minden útvonal ugyanúgy működött: ha ki tudtad játszani a megfelelő kártyákat, elfoglaltad a szakaszt. A Europe-ban kicsit megbolondították a dolgokat néhány új elemmel, így a játék sokkal változatosabb és nehezebb lett. Nah de ne szaladjunk ennyire előre, kezdjük az előkészületeknél!

Az első teendő a játéktábla felhelyezése az asztalra. Nem meglepő módon Európa és a vasútvonalak szövevénye van a táblán. Az útvonalak különböző színűek. A szín határozza meg, hogy milyen vagonkártyákat kell kijátszanod ahhoz, hogy utazni tudj az adott vonalon. Ahány mezőből áll az út, annyi lapot kell kitenned. Néhány vasútvonalon szerepelhet két jelzés. Az egyik jelölés egy mozdonyt ábrázol és minden esetben a víznél van. Ez azt jelenti, hogy át kell szállni egy kompra a továbbhaladáshoz. A jellel rendelkező mezőknél nem számít a szín, mindenképpen mozdonylapot kell felhasználnod.

A másik jelzés az alagutat jelöli. Ezek az útvonalak komoly akadályt jelenthetnek. Sosem lehetsz biztos abban, hogy egy alagút mégis milyen hosszú és mikor érsz ki belőle a vonatoddal. Ha el akarsz foglalni egy ilyen szakaszt, ki kell tenned a megfelelő színű és mennyiségű vagont, majd fel kell csapnod a vagonkártyák paklijából hármat. Amennyiben van ezek között olyan színű, mint amilyent kijátszottál, vagy van közte mozdony, sajnos az alagút hosszabb, mint gondoltad és fel kell még használnod újabb lapokat. Ha nem tudsz kitenni megfelelő színűt és eleget, a lapjaidat vissza kell venned és köröd úgy ért véget, mintha nem is tettél volna semmit.

A választott színetek szerint kaptok negyvenöt vasúti kocsit, valamint három állomást. A vasúti kocsikat kell majd letennetek az elfoglalt útvonalra, az állomásokat pedig majd a városokra helyezheted. A bábuk kiosztása után mindenki kap négy-négy vagonlapot, a maradék lapok közül pedig ötöt ki kell helyeznetek a tábla mellé. A későbbiekben innen fogtok majd új lapokat húzni. Ezután ki kell osztanotok a menetjegykártyákat. A kék hátterű, hosszabb útvonalat jelentő lapokból egyet-egyet kap mindenki, a maradékot tegyétek vissza a dobozba. A barna, rövidebb utazásokból pedig három-három jár, és a későbbiekben a megmaradtak fogja képezni a menetjegyek pakliját. Az első kör kezdete előtt mindenkinek ki kell választania minimum kettőt, amit megpróbáltok majd megoldani. Ha sikerül, sok ponthoz juthattok… de ha nem, pontlevonást kaptok.

Játékmenet
Minden körben egy akciót kell végrehajtania mindegyikőtöknek. Négy lehetőség közül választhattok: húzhattok vagonkártyát, megszerezhettek egy útvonalat, húzhattok menetjegyet, valamint építhettek egy állomást. A vagonkártya húzásakor a tábla melletti felfedett lapok közül magadhoz vehetsz két színes vagont vagy pedig egy mozdonyt. Dönthetsz úgy is, hogy a nem felfedett pakliból húzol kettőt. Akár kombinálhatod is a kettőt. Amint egy lapot felveszel, a helyére rögtön ki kell tenned egy új vagonkártyát.

Útvonal elfoglalásához ki kell játszanod a kezedből annyi lapot és olyan színűt, mint amilyen a kiszemelt szakasz. Ha ki tudod rakni a megfelelő lapokat, az útvonalat elfoglaltad, felhelyezheted a figuráidat a mezőkre. Ezután lépned kell a pontozósávon az út hosszától függően. Fontos, hogy ha van alagút vagy komp a szakaszban, azt figyelembe kell venned a fentebb leírtak szerint. Felveheted a felső három menetjegykártyát, amik közül legalább egyet meg kell tartanod. A menetjegyen szereplő két város közötti utat kell végigjárnod ahhoz, hogy megszerezd a kártyán szereplő pontokat. Ha ez nem sikerül, sajnos ugyanannyi pontot veszítesz a játék végén.

A játék negyedik, új akciója egy vonatállomás felépítése. Az első állomásodért egy vagonkártyát, a másodikért két megegyezőt, a harmadikért pedig három egyformát kell kifizetned. Az állomást bármely városra ráteheted, amin még nincsen másik állomás. Jó párszor előfordul, hogy valakinek az útvonala pont keresztülmegy előtted és egyszerűen nem tudsz összekötni két várost. Ez akkor igazán bosszantó tud lenni, ha több mint tíz pontot kapnál a menetjegyed miatt. A vonatállomást ilyen helyzetekre találták ki. Az egyik ellenfélnek a városból kivezető útvonalát a játék végi elszámolás során veheted úgy, mintha a tied lenne. Nagyon jól tud jönni ez a kis segítség! Mikor valamelyikkőtöknek kettő vagy kevesebb kocsija maradt, még mindenkinek van egy utolsó cselekvési lehetősége, majd jön a végelszámolás.

A megszerzett útvonalakért pont jár, amit valószínűleg már leléptetek játék közben. Ha nem, akkor most megtehetitek. Ehhez a ponthoz jön hozzá a menetjegyek pontszáma: a befejezettekért plusz pont, a sikertelenekért mínusz. Minden nem megépített állomásodért négy-négy pontot kapsz. Akié a legnagyobb összefüggő úthálózat, megkapja az Európa Expressz kártyáját, ami további tíz pontot ér. Akinek a legtöbb pontja van a játék végén, az lett Európa legnagyobb utazója!

A doboz tartalma
Egy játéktábla Európa városaival és útvonalaival, 240 színes vasúti kocsi (öt különböző színben), 15 színes állomás figura (öt különböző színben), 156 kártya (110 vagonkártya, 1 összefoglaló kártya, 1 Európa Expressz kártya, 46 menetjegykártya), 5 fabábú a pontozáshoz, a szabálykönyv, illetve egy Days of Wonder internetes kód.

Valahol Európában…
Az új térkép kicsit zsúfoltabbra sikerült, mint az alapjátéké, de még átlátható. Az a néhány új elem nagyon sokat dob a játékon. Az alagutakban sosem lehet biztos az ember, a komp drága, az állomásokból kevés van… de muszáj kockáztatni, ha Angórából Edinburgh-ba el akarunk jutni! Az útvonalak megszerzése nehezebb lett, de ez kellett is a játékba. Ha tetszett az alapjáték, nem fogsz csalódni ebben sem. Nem lett bonyolultabb a Europe mint az elődje, így az új játékosoknak sem fog gondot okozni. Bátran ajánlom kezdőjátéknak!

Jegyeket, bérleteket: Európa vár rád!

Magyar nyelvű játékszabály
Letöltés

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 16% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 10 000 Ft-tól
 • 46 ajánlat

Kategória: Vonatok
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés, Kártya húzás, Útépítés, Merj és nyerj, Játék végi bónuszok, Connections, Contracts

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Ticket to Ride: Európa társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Partnerek ajánlatai

Ticket to Ride Europe (angol) (Angol kiadás)angol2014

raktáron   új
18 569 Ft

Ticket to Ride Europe társasjáték - magyar nyelvűmagyar

raktáron   új
13 420 Ft

Ticket to ride társasjáték - Europe / Európa

raktáron   új
13 590 Ft

Ticket to Ride: Európamagyar

raktáron   új
14 190 Ft

Ticket to Ride Europe társasjáték - magyar nyelvűmagyar

raktáron   új
15 110 Ft

Ticket to Ride Europe társasjáték - magyar nyelvűmagyar

raktáron   új
15 350 Ft

Ticket to Ride Europe társasjáték - magyar nyelvűmagyar

raktáron   új
15 350 Ft

Ticket to Ride Europe társasjáték - magyar nyelvűmagyar

raktáron   új
15 350 Ft

Ticket to Ride Europe társasjáték - magyar nyelvűmagyar

raktáron   új
15 350 Ft

Ticket to Ride: Európa társasjátékmagyar

raktáron   új
15 990 Ft

Ticket to Ride Európamagyar

raktáron   új
18 990 Ft

Ticket to Ride Európa társasjátékmagyar

rendelhető   új
14 390 Ft

Ticket to Ride Európa társasjátékmagyar

rendelhető   új
15 990 Ft

Ticket to Ride - Európamagyar

rendelhető   új
16 790 Ft

Ticket to Ride: Europe (angol) társasjátékangol

értesítés kérhető   új
17 990 Ft

Ticket to ride - Európamagyar

értesítés kérhető   új
14 390 Ft

DoW - Ticket to Ride - Europe - ENangol

értesítés kérhető   új
15 790 Ft

Ticket to Ride - Europe (eng)angol

értesítés kérhető   új
16 990 Ft

Ticket to Ride Európa (magyar) (Magyar kiadás)magyar2016

raktáron   használt
14 870 Ft

Ticket to Ride - Európa - BONTOTT társasjáték

értesítés kérhető   használt
15 690 Ft

A felhasználók ajánlatai

Ticket to Ride: Europeannahernadi1, Átvehető Budapesten Budakeszi úton vagy a Stadionoknál.

Akár cserélném is! Csak személyesen itt: Átvehető Budapesten Budakeszi úton vagy a Stadionoknál.!

Hibátlan, újszerű állapotban. Nyelvfüggetlen, magyar szabállyal. Személyes átvétel, esetleg foxpost. Csere is érdekel: Calico, Túlvilági történetek, Unmatched (magyar), Horrified, Honey buzz, clank!, Reed, Luxor, Flúgos futam, Caper.

79 érdeklődő


Ticket to Ride: Európany.martin95, Sárvár

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Sárvár! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó sorba került szinte új társasunk, időnk sajnos nincs elővenni, így megválnék tőle. Hiánytalan, hibátlan állapotban. Csere megoldható, egyeztetéssel. Foxpost, GLS csomagküldés megoldható. Helyileg Vas megye, Sárvár és vonzáskörzetében akár házhoz is tudjuk vinni.

35 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (5)

Ticket to Ride: Európa társasjáték videók (8)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • kok_o

  2023-12-21 09:14:29

  Ezzel egy kicsit vitatkoznék. Igen, van benne szerencse faktor, de szerintem egyedül az újabb célkártyát húzásakor szólhat bele erősen a játék végeredményébe. Persze, előfordulhat, hogy a játék eleji 4 db útvonal kártya nagyon szerencsétlenül jön össze, de átgondolt választással azért az esetek igen nagy részében lehet boldogulni velük.
  Általában az alábbaikat szoktam követni:

  • Az első pár körben folyamatosan csak lapokat húzok fel.
  • Az első építésekkel mindig igyekszem a "bottle neckeket" kilőni, hogy ha valaki közbeszól ne legyen közel lehetetlen teljesíteni a célokat.
  • Igyekszem mindig a lehető leghosszabb útszakaszokat beépíteni, mert fajlagosan több pontot hoznak.
  • Ha van rá mód igyekszem kerülni az alagutakat, de van amikor nem lehet. Ilyenkor érdemes figyelni milyen színek kb milyen arányban mentek ki, és olyan szakaszt építeni amiből kevesebb lehet a pakliban. ezen felül mindig legyen plussz lapod van mozdonyod.
  • Mindig érdemes számításba venni, a 7 db-os útvonalat Skandinávia és Oroszprszág között, mert az 21 pont.... Annyi, mint egy hosszú útvonal.

  Mivel ez egy családi játék általában nem szoktuk vérre menően játszani, nem szokásunk direkt keresztbe tenni a másiknak, de ha valaki gyanúsan sok útvonalkártyát húz fel, érdemes lehet megfontolni, hogy megprtóbáljuk blokkolni...

 • totodirector

  2023-12-20 14:37:43

  De szeretek vele játszani, mert bejön, hogy célkártyákat teljesítek, építkezek. Számomra chilles, megnyugtató játék, amíg a pontozó sávra nem pillanatok. 😀

 • kvarclovag

  2023-12-20 09:19:11

  Mától az Európa is elérhető a BGA-n.

  Ne rágodj ezen, ha neked nem tetszik, vagy nem jön be, ne játsz vele. Nekem se tetszik ez egy több szempontból is nagyon problémás játék nekem, nem is játszom vele, ha nem muszáj. De a szerencse az a BGA statisztikák szerint nem túlzott benne, nem a szerencsén múlik a győzelem.

 • totodirector

  2023-12-20 03:41:00

  Elég ambivalens érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Egyrészt tetszik és élvezetes a vasútvonalak építése, másrészt nagyon frusztráló a játék pontozása. De lehet csak azért, mert botrányosan rossz vagyok benne. 😀 Nem jöttem rá a taktikára, hogy célszerű építeni, szerintem túlságosan sok múlik a szerencsén benne, amitől nem tudom komolyan venni.

 • npetyka

  2023-12-01 16:46:59

  Nekünk az Európa változat van meg. Általában ketten játszunk, viszont ezt még nem próbáltuk ki ketten, csak társasággal játszottuk. 4-5 fővel viszont nagyon teszik.

  Felkeltetted az érdekődést, így megnézem ezt a svájci kiegészítőt, milyen lehet 2 főre. 😊

 • kok_o

  2023-12-01 14:44:10

  Két főre ha szabad ajánlani, akkor a svájci térképet próbáljátok ki. Az indiaival van párban a kiegészítőben (Map collection 2). Az Európa térkép szerint igazából 4-5 fővel lesz izgalmas. 😉

 • sayasan87

  2023-12-01 14:29:15

  A hangulata jó, mi eddig csak ketten játszottunk vele, így nem volt nagy feszültség játék közben. Kimondottan izgalmasnak se mondanám, igazából keveslem a hosszú útvonal opciókat. 4 menetet játszottunk egymás után, abból mind a ketten 2x ugyanazt a hosszú útvonalat kaptuk. Tudom régi játék már, de ezt a részt esetleg bővíthették volna. Maga a térkép szép, kár, hogy a vonatok műanyagból vannak és nem fából. Szerintem nálunk ilyen ,,könnyed esti játék" kategóriába fog kerülni itthon.

 • godzsakattila

  2023-11-26 17:21:33

  No igen kinek mi a megszokott, egyesek sokkal gyakrabban ülnek vonaton, mint biciklin vagy épp autóban 😀

 • peti1212

  2023-11-26 11:44:30

  Picit úgy érzem, hogy nagyon a témájára kerül a fókusz, összességéba a TTR nem mai játék, de kevés családi játékról mondható el, hogy a játék hangulata minden korosztályt leültet az asztal mellé és ezen nem is kell változtatni. Én is szivesen játszok vele a mai napig, mindig és nem kelti bennem a monopoly érzést.

 • Vendetta

  2023-11-26 07:40:11

  Szerintem is igaz lehet, hogy a vonatos téma vonzó és populáris. Arra gondolok leginkább, hogy a gyerekek zöme vágyik villanyvonatra (felnőttek között is vannak ilyenek szép számmal). Illetve van abban valami kalandos, ha nem a megszokott módon autóval, biciklivel, hanem vonattal utazik az ember. Ezek alapján szerintem, ha tavaly már került a karácsonyfa alá LEGO vonat és még mindig ég a láz a vonatozás kapcsán a család apróbb tagjaiban a következő évben is, akkor jöhet egy vonatos társas, az pedig a TTR. Az útvonaltervezés szintén egy eléggé hétköznapi téma, a térképen való tájékozódás játékos formában való megismertetése megintcsak egy olyan dolog, amit szülőként hasznosnak tartok, és itt gratisz jár a játékkal.

  Bonckészletet kevésbé szokott bárki is ajándékba kérni, már az én ismerőseim közül. 😁 De nem vitatom, hasznos dolog az is, ha valaki ügyesen tud csirkét vagy disznót bontani. 😉 Kinek a pap, kinek a papné.

 • armin.d.ivan

  2023-10-20 21:09:12

  Évek óta látom mindenhol, nemrég még egy barátom is megkapta a szülinapjára, így nem bírtuk mi sem tovább, beszereztük. Az elején totál úgy tűnt, mint egy béna kis családi játék, hiszen a szabályok roppant egyszerűek a kicsikknek is, a témája bárkinek is szólhat, nem fűztem hozzá sok reményt.

  Tévedtem. Baromi szórakoztató játék, rengeteg lehetőség van még benne, ugyanis a sok céllapka miatt minden meccs abszolút máshogy tud alakulni. Pár menet után még sejteni is lehet, mi van a másiknál, így ha egyezik egy rész, hamarabb elé tudsz menni a dolgoknak. Ráadásul a szabályok egyszerűsége miatt könnyű lesz másoknak is elmagyraázni, bevonni az easybb arcokat.

 • lrekasi

  2023-06-14 10:24:13

  Igaz, vannak csomópontok - bár pont az Európában éreztem ezt legkevésbé - amire érdemes hajtani. Az Európa a néhány darab állomásépülettel, és a vonatkozó szabállyal ráadásul teret is enged annak, hogy alkalmasint más által blokkolt városokat mégis elérd. Ritkán éltünk vele, de tény, hogy csökkenti a beszorultság érzését, és a többi játékos akciója nem okoz véglegességet a játékmenetben.

  A csomópontok nekem leginkább az India, illetve Ászia kiegészítőkön érződtek, illetve töményen a Skandináv verzióban. Ugyanakkor ez is a játékosok számától függ. Ez a játék szerintem olyan, amit max játékosszámmal a legjobb játszani. A kisdobozos verziók meg túl kicsik, és azokban a szerencse érzésre erősebben dominál.

  @Kvarclovag: itt pl.

 • kok_o

  2023-06-14 09:55:43

  Valószínűleg igazad van, talán korábban már valaki írta is (lehet, hogy pont te voltál), hogy a TTR (lesz?) a gamer monopoly, ennek oká valószínűleg 20-30 év múla is lesz belőle valamilyen verzió, lehet, hogy akkor már a Marson fogunk vasútvonalakat építeni, vagy lesz belőle Trónok harca verzió is. :D

  Azzal is egyetértek, hogy vannak nála jobb játékok és az is igaz, hogy kikerülhetetlen, bár ez szerintem nem baj. Sok olyan embernek mutattam már meg a TTR Európát aki addig nem, vagy csak 1-2 modern társasjátékkal találkozott, de eddig mindenkinek tetszett és szerencsére egyszer sem állt fenn, hogy a "kezdőknek meg kedvüket szegheti, hogy amíg nem ismerik a menetjegy lapokat, addig hátrányban vannak", szerencsére eddig eredménytől függetlenül mindenkinek tetszett. A sikere talán az lehet, hogy mégha nem is a legjobb a pontozási rendszere, mindenkinek lesz benne sikerélménye, a szeme előtt épülnek meg a vasútvonalak, kel életre az egész tábla. Benne van az izgalom, hogy vajon be tudja-e fejezni a hosszú útvonalat. Nyilván benne van a szerencse is, hogy vajon az új útvonalak között lesz-e olyan ami jól kapcsolódik a hálózatához. A tapasztalatok alapján a szerencse ily módon történő megjelenése a nem gémer játékosokat egyáltalán nem zavarja. Egyébként, kezdőként a szerencse ugyanilyen formában jelenik meg az Azulban vagy a Kingdominoban is, annak ellenére, hogy utóbbiban ki szoktuk rakni az asztalra a szabályt, hogy láthassa mindenki, hogy milyen lapból mennyi van, de a tapasztalat az, hogy az első pár játék során ezt nem szokták használni, így ebből a szempontből nekik a szerencsén múlik, hogy milyen lapok fognak feljönni. (De igen, amikor már viszonylag sok bánya előkerült már, azért szoktam jelezni, hogy azokból kevés van. ;))

  Egyébként lrekasival teljesen egyetértek: "Egy ideig utazol vele, aztán lecseréled másra." Azt gondolom erre teljesen jó játék a TTR család.

 • fodihun1

  2023-06-14 09:52:59

  Sztem azzal, hogy minél hamarabb beépíted a számodra legkritikusabb útvonalakat a másik elöl az kontrollálja a kártyagyűjtögetést kis részben. Ilyen pl az amerikában a Las vegas- Los Angeles szakasz. Most hirtelen ez jutott eszembe de majdnem mindegyik térképen van hasonló amit érdemes minél hamarabb beépíteni ha neked arra felé van dolgod.

 • kvarclovag

  2023-06-14 09:25:13

  Nagyon tetszik a provokációd, és beszéljük is meg, de tegyük át az általános csevejbe, mert itt már tényleg nagyon off topic lesz. Mehet?

 • lrekasi

  2023-06-14 08:56:55

  Valahol egy idő után a legtöbb játék absztrakt lesz - már nem olvasod a színesítő szövegeket (bevallom, én szinte sosem olvastam - bár a TTR-ben nincs is). Arra, hogy terepasztalos... nem is gondoltam. Talán. Lehet. De az igaz, hogy egyszerű, színes, gyűjtögetős, építgetős... belépő, családi, amit alkalmasint vasárnapi ebéd után jó elővenni. Egy ideig utazol vele, aztán lecseréled másra. Elkerülhetetlen, mert nincs igazán benne mélység, és ha valakit egy játékban el szokott kapni a harci láz, akkor ez nem az ő játéka lesz... egy idő után legalább is. De ettől belépő. Mint a Kingdomino (most én provokálok 😉). Bevallom, nekem már mindkettő annyira absztrakt, hogy alig látok különbséget: feljönnek lapok, felveszel belőlük, lerakod, pontot ér. Csak míg az egyikben inkább vagy hörcsög, aki kétpofára tömi magát, a másikban azonnal lerakod. Az egyikben közben kellene pontozni, a másikban a végén... de ránézésre mindig lehet érezni, hogy kb hogy állunk. Az egyik gyorsabb, a másik tovább tart. Ráadásul a TTR-ben alapból több az interakciós élmény, mert közös táblán zajlik, elzárhatod a másikat. Vagy az Alhambra, ami inkább olyan mint a Kingdomino. Vagy az Iwari, ami már next-level, és inkább olyan, mint a TTR - de szerintem is sokkal-sokkal jobb, nem repetitív, egyszerű szabályok mellett bőven nagyobb mélység, de mégsem agyégető.

  Azért Alan R. Moon - a belengetett legacy helyett/mellett - igazán hozhatna egy olyan kieget, akár mod-ot, amivel a kártyagyűjtögetést visszafogja, és tesz bele némi mélységet. Erre a UK sem volt alkalmas, bár az a legkomplexebb darabja. Most már csakazértis elkezdek gondolkodni azon, mivel lehetne ezt a játékot megbolondítani, gondolkodósabbá tenni. 🙂

 • peti1212

  2023-06-14 06:12:01

  Akikkel beszélgettem a játékról elég szélsőséges kritikákat fogalmaztak meg, ezért is írtam így, de összességében a vélemények pozitívak. A Monopoly témában teljesen egyetértek veled, anno mi is sokat játszottunk vele, de ez csak a kezdeti tájékozatlanságnak tudható be.

 • laptopzsol

  2023-06-14 05:48:38

  Nekem meg van, a csapatunkkal szoktunk vele játszani, mert kérik. Szeretjük, azt az élményt adja amit egy társasjátéknak kell, hogy játszhasunk és együtt legyünk, hogy szórakozunk közben beszélgesünk. Ezzel így betölti eme szerepét. Sok más játékunk van ami szintén ezt tudja. Nem akarok többet bele látni, de kevesebbet sem. Arra jó, amire kitalálták. Ezeken kívül kinek mi tetszik benne vagy mi nem, az egyéni izlés kérdése. Ami engem nem érdekkel. Az esetek 98 % ban úgy veszek egy játékot hogy valahol ki próbálom, ha Nekem bejönn kb 5 szempont alapján akkor van esélye hogy meg veszem. (Játék menet, tematika, külcsin, és az érzés a végén, hogy ez jó volt, + ha még a társaságnak is bejönn.)

 • kvarclovag

  2023-06-13 22:26:20

  Én úgy képzelem, hogy ez a téma vonzó. Olyan kis terepasztalos, és amikor föl vannak pakolva a vonatok látványos. De ez csak elképzelés, mint absztrakthívő engem nem vonz, de úgy képzelem másokat igen. A miniket is pozitívumként szokták kiemelni a játékoknál, és egy kicsit ez is olyan.

 • godzsakattila

  2023-06-13 22:01:04

  Telejesen mellek megjegyzés csupán, de mivel ketszer is kiemelted, most en meg reagalós kedvemben vagyok. "Ugyanakkor azt elismernem, hogy a vonatos-térképes téma valóban nagyon vonzó, és ezzel könnyen asztalhoz lehet ültetni sokakat"

  Komolyan sokakat vonzó lenn egy ilyen téma? 😄 Hát nem tudom, nekem alapból a temaha full reteg cuccnak tűnik. Meg az allatpreparaciot is nagyobb érdekeltsegű hobbinak érzem 😀

  Eddig bele se gondoltam, hogy a témája vonzhat sokakat, azthittem az egyszerűsége vagy külcsínye vagy kezdeti "aha" élmény, vagy valami ilyesmi.

 • kvarclovag

  2023-06-13 21:58:47

  Ha sarkos volt, akkor jó. Írtam, hogy provokálok 😃

  Teljesen elfogadom, ha szeretitek, és jó bevezető játéknak tartjátok. Végül is, ha jól szórakozik vele a társaság, akkor az, hogy a játéknak vannak azért hibái, az érdektelen. Csak azért írtam ide, amit írtam, hogy egy ennyire egyöntetűen ajánlott játéknál is lássák azért, akik olvasnak róla, hogy ezt se mindenki szereti.

  @peti1212 én nem érzem, hogy sok helyen kapna negatív értékelést. A magamén kívül mástól még csak szépet és jót olvastam róla, persze lehet, hogy nem figyeltem eléggé, és "csak a szépre emlékezem". Az nem kérdés, hogy még sokáig fogják játszani, de hát a Monopolyt is, arról pedig még jó véleményt nem olvastam soha.

 • lrekasi

  2023-06-13 20:54:22

  Ó, erre szerintem egyszerű a válasz: sokan játszák online 😊 Ezért nem jók ezek a ranglisták, mert ha nem a saját kedvencünk vezet, arra érzékenyen reagálhatunk. Még jó, hogy nem érdekelnek a ranglétrák, mert meg van a saját ízlésem és véleményem, meg másoknak is van ilyen, és ha találkozik, játszunk egy jót, ha meg nem... legfeljebb megiszünk egy bambit, és eldumálunk, hogy kinek a kecskéje legelte le Róza néni rózsáit :D

 • peti1212

  2023-06-13 20:44:38

  Teljesen egyetértek veled, bármikor szivesen játszok én is a TTR-el. Egyébként nem is értem miért ilyen megosztó ez a játék, vagy miért kap több helyről is kritikus véleményeket! Ez szerintem abba a sorba tartozik, amellyel jó pár évvel ezelőtt is játszottak és legalább ennyi idő múlva is fognak!

 • fodihun1

  2023-06-13 19:54:36

  Én még az sem mondanám, hogy nem öregszik szépen.

 • lrekasi

  2023-06-13 19:46:36

  Ez most nagyon sarkos volt Kvarc. Szerintem remek bevezető játék, de akár a Stone Age, Splendor, stb. is az. Van jobb? Persze! Sok szép emlékem van hozzá? Igen. Nade!, amikor még nem volt, akkor sem gondoltam, hogy rossz játék. Most sem gondolom. Azt igen, hogy nem tökéletes. Bármikor szívesen játszok vele, szinte bármelyik kiegészítőjével. Kedvencem? Dehogy (bár itt sorakozik a kollekció a polcon). Elfogult vagyok vele? Hm... talán.

  Amikor először ismerkedtem meg vele, max játékosszámmal játszottunk... és úgy rémlik nyertem. A játékmester nem nagyon szokta hagyni magát - lehetne erősebb az empátiája (remélem olvassa) 😆 - de ez anno úgy alakult, hogy elegen voltunk a pályán, kellően akadályoztuk egymást, és a véletlen is úgy hozta, hogy szép, hosszú utakat "kellett" építenem. Gyűjtögettem, mint a hörcsög, aztán építettem. A sok-sok lemaradást hipp-hopp behoztam.

  Szokták mondani egy játékra, hogy szépen öregszik. Szerintem ez a játék nem - nekem nem. Már uncsi. De bevonzani ebbe a világba, és pár évet akár gyerekekkel eljátszani, na arra nagyon is tökéletes azt hiszem! 😉

 • fodihun1

  2023-06-13 19:46:31

  Ja és azért ezt javaslom kezdőknek mert nekem ez a tapasztalatom hogy egy jó bevezető játék olyanoknak akik nem szoktak társasozni. Nekem ez tipikusan egy családi időtöltés is ez a játék. Persze mondhatod hogy ez csak szép emlék de nekem ez tényleges élvezetes program ezzel játszani. Az hogy rossznak gondolod, szíved joga. Én pl ki nem állhatom az igent, de ha valakinek az tetszik tök okés csak nekem ne kelljen vele játszani. Az hogy a Monoplyról kinek mi a véleménye az meg szintén ugyan ez. Tetszik vagy sem mind2 okés. Hogy én jászanék vele az már más kérdés.

 • fodihun1

  2023-06-13 19:33:07

  Szerintem nem rossz a mechanizmusa. Nem elég az hogy 10 körig húzogatom 2 -essével a lapokat szerintem. Az hogy valaki ismeri a menetjegyeket az arra jó hogy sejtheti hogy a másiknak melyik menetjegye van és hogy azzal potenciálisan elzárhat-e téged. Igen ez tud előny lenni de a lapjárás ad bele egy szeremcsefaktort amivel kompenzálhat akkor is ha 10 körön keresztül csak húzok. Játékmesterként szerintem érdemes elmondani hogy mire érdemes figyelni és nem csak ledarálni a szabályokat sztem. Persze így is lehet hogy másképp játszik a kezdő ami szive joga. Nekem az a személyes tapasztalatom hogy nem egyszer kaptam ki kezdőtöl mert hasonló esélyekkel tud ő is indulni. Pl nagymamám ellen , annak ellenére is kikaptam hogy végig az az érzésem volt , hogy azt sem tudja milyen remdezvényen van. A pontszámítást meg én sose a körök között, hanem a végén számoltuk le . Egyrészről egyszerűbb másrészről a szabály is engedi. Az Afrika szabályában is írja hogy valaki a végén számol pontot az abban ne tegye mert az afrikai térképen fontos a kör közbeni pontozás

 • kvarclovag

  2023-06-13 17:58:38

  Nem hiszem, hogy szubjektív lenne, ha azt mondom rossz a mechanika, ha az eredményes játék az, ha az első 10 körben 2 lapokat húzol fel, semmivel sem törődve, vagy a pontozás rettenetes, nem is szokták menetközben csinálni szabály szerint, mert a végén úgy is ellenőrizni kell. Továbbá más az, ha a kezdő átlátja, mi a feladat, tudja, mire számíthat, csak még nem tudja mi a jó stratégia, és más, ha azt sem tudja, mire számíthat, milyen lapok jöhetnek föl.

  Engem valóban bosszant kicsit (nagyon nem, mert annyira azért nem érdekes), hogy ezt a játékot javasolják bevezetőnek a játékmesterek. Egyszerűen úgy érzem elfogultak vele, mert sok szép emlékük van róla. Ugyanakkor ok nélkül belekötnek azokba, akiknek meg a Monopolyról vannak szép emlékeik. Ha az egyik játékot leszóljuk, mert rossz (és a Monopoly tényleg az), akkor ne dícsérjünk egy másikat, ami jobb ugyan nála, de nem igazán jó.

  Ugyanakkor azt elismernem, hogy a vonatos-térképes téma valóban nagyon vonzó, és ezzel könnyen asztalhoz lehet ültetni sokakat.

 • Kisde

  2023-06-13 17:35:33

  Én egyáltalán nem találom provokatívnak, inkább ilyen ok nélkül belekötősnek. Az, hogy számodra a mechanikája rossz, az egy szubjektív vélemény, amihez mindenkinek nyilván megvan a joga, de attól még nem lesz igaz.

  Az utolsó két mondatod meg gyakorlatilag bármilyen társasjátékra elmondható, amiben nem a szerencsén múlik, hogy ki győz. Szerintem aki ennek a hobbinak a rajongója és szorult bele egy kis empátia meg józan ész, az nem fogja egy totál kezdő játékossal felmosni a padlót, mert nem az a célja, hogy megmutassa ki a jani, hanem hogy megismertesse és megszerettesse vele a hobbit.

 • kvarclovag

  2023-06-13 16:50:09

  Ez a játék is ugyanúgy generációkon átívelő, kipusztíthatatlan játék lesz, mint a Monopoly. Bevezetőként annyian ajánlják, hogy kikerülhetetlen. Pedig vannak nála sokkal jobb játékok. A TTR a vonatos-térképes téma miatt nagyszerű, de a mechanikája rossz. A kezdőknek meg kedvüket szegheti, hogy amíg nem ismerik a menetjegy lapokat, addig hátrányban vannak egy olyan játékossal szemben, aki már ismeri őket nagyjából. Persze így egy először játszó játékossal szemben a játékot bemutató legalább nyerni fog, bizonyítva, hogy jogosan ő a játékmester.

  Igen, ma provokatív hangulatban vagyok, jöhetnek a pirosak 😃

 • fodihun1

  2023-06-13 16:19:32

  Én jobban szeretem az Amerika térképpel bevezetni a ticket to rideba az ismerőseimet, mivel sokkal egyszerűbb a szabálya. Értem h miért választották azt Hogy az európai térkép jöjjön ki magyarul de mivel nem igazán nyelvfüggő én mindenképpen az amerikait ajánlanám mindenkinek először kipróbálni.

 • nedudki74

  2022-10-10 15:10:55

  Akár szabáylváltoztatás nélkül is kilehetne cserélni a kocsik egy részét mozdonyra.

 • kok_o

  2022-10-10 14:25:31

  Szerintem 3d nyomtatóval maga a mozdony simán megoldható. Valamelyik FB adok-veszek csoportban valaki mindig hirdeti, hogy tetszőleges insertet vagy bármit igény szerint legyárt 3d nyomtatóval.
  A pontozás már más kérdés, de ha peldául limitáljuk a műanyag mozdonyok számát játékosonként (pl 4-5-x, vagy 10-játékosok száma) és mozdony lapot csak akkor lehet kijátszani ha tudsz lerakni műanyag mozdonyt is, akkor járhat érte mondjuk plusz pont, bár lehet, hogy felborulna vele a játékegyensúly. Igazából ki kellene próbálni. :)

 • nedudki74

  2022-10-10 13:39:47

  Egy dolog kellene még bele, hogy még jobban szeressék a gyerekek. Néhány mozdony is kellene a vasútikocsik közé. Valamit ki is lehetne találni pl lenne 4-5 db és valahogy pluszpontot adna vagy átvenné az állomások szerepét valahogy.

 • kok_o

  2022-10-10 13:23:18

  Nálam ez a nagybetűs családi játék.
  Tipikusan az a játék, amit könnyű olyanoknak is tanítani, akik még nem nagyon találkoztak a modern társasjátékokkal. És általában szeretni szokták. Ezzel kapcsolatban van egy tök jó élményem, amikor társasjátékos délutánra vittük el, ahova bárki jöhetett. egy anyuka hozta a két gyermekét akik lecsaptak valami játékra, az anyuka meg nem igazán tudta mitévő legyen, mert nem nagyon szokott játszani, max a gyerekekkel. Meginvitáltuk egy 5 fős TTR Európa partira. Rövid szabálymgyarázat után neki is láttunk. némi segítséggel elég hamar belejött, teljesen beszippantotta a játék és közölte, hogy foglama sem volt, hogy ilyen jó társasjátékok is vannak. :)
  Az biztos, hogy szerencse faktor van a játékban, de egy családi játéknál szerintem ez nem baj.

 • nedudki74

  2022-10-10 12:48:06

  Nagyon jó családi játék. 4 fővel szoktuk játszani. Kicsit bánom, hogy nem vettük meg néhány évvel korábban, 7-8 éves kortól simán játszható. Valószínűleg a térkép miatt, de nekem is mindig nagyon kellemes és pihentető élmény játszani. Nem is nagyon figyelek a pontokra, csak rakom a vonalakat, teljesen kikapcsol. Gyönyörű a térkép is, a kártyák is. Az az egy problémám van vele, hogy túl nagy segítséget jelent, ha jó uticélokat kapunk az elején. (Ha a hosszú út nagyjából egyezik 1-2 rövidebbel.) Mi a játéknál az alagutakat nem vesszük figyelembe csak a kompokat.

 • cs.orsika

  2022-07-06 11:12:54

  Mi nagyon rákaptunk! A kisfiam karácsonyi ajándéka volt, a boltban nézte ki magának, és könyörgött, hogy ő csak ezt az egyet kéri. :) Ketten is szoktuk játszani, de a legjobb, mikor 5-en vagyunk. Van már Ázsia térképünk is, az is nagyon jó, és tervezzük még több kiegészítő megvásárlását. A gyerek annyira belelkesült, hogy pár hete saját maga írt új küldetés kártyákat, mondván, hogy a régiek már unalmasak. :) Úgyhogy azóta van még több extra küldikáryánk, egész jól sikerült a pontokat is "beáraznia" hozzá. :) Nálunk minden este lefekvés előtt utazás van Európába vagy Ázsiába. :) Csak ajánlani tudom, nagyon jó stratégiai játék, gyönyörű a térkép és a kártyák, jópofák a kis vagonok, vasútállomások.

 • hierroo

  2022-04-22 12:29:33

  Az tényleg jó lenne, ha egyéb más lehetőségek is vannak ebben a játékban. Amúgy szeretem a Ticket to Ride-ot, csak egy idő után kicsit monotonná válik a feladatok elvégzése. A díszes kiadás is nagyon szép, csak az is ugyanazt a mechanizmust tartalmazza. Vagyis a mechanizmussal nincs is gond, csak kicsit frissíteni kéne rajta valahogyan. Például ha már vannak vasútvonalak, akkor miért nem szállítunk rajta valamit?

 • Laxativus

  2022-04-22 11:29:45

  Az alapelemek (húzás, építés, küldetésteljesítés) azonosak. Szinte mindegyiket lehet "alapjátékosan" játszani, de próbálnak behozni extra elemeket a változatosság kedvéért. Pl. Afrikában van domborzat, az Egyesült Királyságban fejleszteni kell a hosszabb útvonal-szakaszokért, Ázsiában lehet csapatként játszani, stb., illetve van kiegészítő, ahol hajóvonalak is vannak, amiket külön kártyákért építhetünk és más a figurájuk is.

 • hierroo

  2022-04-22 11:00:31

  Tudtam, hogy a Ticket to Ride-nak több fajtája van. De hogy ennyi sok? Szinte minden országhoz vagy kontinenshez van kiegyészítő. Az volna a kérdésem, hogy ezek a kiegészítők miben másak? Vagy csak a főtábla néz ki máshogy, és a játékmenet ugyanaz?

 • Laxativus

  2022-04-22 10:11:45

  Jól bevált és nem véletlenül klasszikus, mert mindig lehet rá számítani. Azonban egyetértek a SUSD srácaival, hogy míg ez egy tökéletes "jó" játék, minden, amit "tud", azt más játékok tudják jobban. Ezért ugyan, ahogy többen is írták, nagyon jó kezdőknek, belépőnek, és akár újra és újra előkerülhet, de hamar árnyékba taszíthatja más játékok fénye.

  Személy szerint hosszabbnak tartom, mint jólesne, valamint egy körben a lehetőségeket cselekvésre kevésnek érzem, és sokszor akad, hogy önhibámon kívül a küldetés- és kártyahúzások a győzelem esélye nélkül hagynak, így nem is szívesen veszem elő. Ettől függetlenül szoktam ajánlani azoknak, akik bele kívánják meríteni lábujjaikat a társasozás vizébe.

 • MaRo

  2022-03-16 21:41:48

  Hétvégén ismét 3lőkerült a játék, már sokadjára de most először volt alkalmunk teljes létszámmal nekivágni a vasútmágnásságnak.

  Az új jövevénynek abszolút nyerő lett és meg is jegyezte, hogy talán ő is beruház rá mert nem volt kétsége afelől, hogy a rokonságban is biztos lesz a siker. Ugyan mi már a harmadik X körül és közelében járunk ő viszont egyből a fiatalabbakra gondolt.

  Remélem ez is ösztönzi azokat akik még beszerzés előtt állnak.

  Na de a tapasztalatok:

  Eddig főleg 2-3 fővel került elő így maga a térkép is elég szellős és kényelmes volt. A szerencsének elég jelentős a szerepe de nem feltétlen mondanám döntőnek.

  4-5 főnél de kifejezetten 5 főnél azonban a játéktér elég zsúfolttá válik és az állomásokkal sem biztos, hogy kinn vagy a vízből. Volt aki egyenesen le is mondott több vasúti pályáról amivel úgy tűnt borítékolt a bukás. Én szerencsére mindent sikerrel megépítettem és még a plusz ticket is kedvezett. Szóval abszolút nyeregben éreztem magam tehát igen meglepő volt, hogy csak a 3. Helyig robigtam el míg akinél borítékolt bukta volt kis híján, 1 ponttal lemaradva futott be a 2. Vágányra.

  Összességében a játékban van szerencsefaktor mert egy hosszú vonal kiépítése ha egybe esik a rövidekkel szerintem elég nagy előny tud lenni főleg hogy ilyen esetben bátran húzhatsz még ticketet. De a fenti példából, akár tudatos volt akár nem ki kell jelentsem, hogy a szerencsés kezdés sem feltétlenül sima győzelem.

  A játék szeretete töretlen és kifejezetten örülök és tetszik, hogy ilyen fordulatokat kilehet hozni a játékból.

  Én továbbra is csak ajánlani tudom főleg nagyobb társaságnak.

  Azonban a bűvös 6. Játékossal már nem tudom, hogy mennyire éreznénk játéknak mintsem szenvedésnek, mert azzal talán már végtelenül zsúfolt lenne és nehezen lehetne haladni egymás hátráltatása és a pakli szűkössége miatt.

  Esetleg van valakinek tapasztalata 6 fővel a játékban? Ha igen szívesen venném a tapasztalatokat, hogy kiderüljön jogos e a feltételezésem.

 • MaRo

  2022-02-04 19:09:27

  Egyszerű mégis nagyszerű játék, mi 2en is sokat játszottuk, igaz úgy elég szellős marad a pálya de még így is elég jó élvezetet nyújt.

  Előny hogy a térképen is megtanulsz valamennyire tájékozódni és bár csak a nagy városok vannak feltüntetve, a tapasztalatok szerint ez is feladja sokszor a leckét.

  Nekünk bejött, egyik kedvenc!

 • szakacs.zoltan

  2022-02-02 07:20:45

  Jól emlékszel😉 A Szellemlovas így posztolta: "Október az egész világon a mellrák elleni küzdelem hónapja. A Play Pink több mint egy új szín a Ticket to Ride-hoz. Ezek egyedi színű kocsik, állomások és egy jelölő, amivel akár az USA, akár az Európa alapjátékban lehet játszani. De amitől igazán fontos az az, hogy minden eladott doboz után 2$-al támogatod a Days of Wonderen keresztül a Mellrák Kutatási Alapítványt. Vásárlásoddal támogasd te is a mellrák elleni küzdelmet."

 • maricusi

  2022-02-01 23:42:07

  Micsoda Lovag :) Ráadásul úgy emlékszem, hogy a megvételével a Nemzetközi mellrák ellenes alapítványt is segítjük.

 • armin.d.ivan

  2022-02-01 22:54:07

  Nem tudtam eddig mi hiányzik az életemből :D Köszönöm!

 • hierroo

  2022-02-01 22:45:27

  Nem semmi, hogy még ilyen is van! És milyen jó kis fém doboz van hozzá! :D

 • szakacs.zoltan

  2022-02-01 21:28:40

  https://www.szellemlovas.hu/index.php?r=webboltTermekValtozat/view&termek_valtozat_id=23763&uj_termek=1

 • Mixike

  2022-01-25 10:22:44

  Sziasztok,

  Keresek ticket to ridehoz pink vonatkocsikat. Páromnak szeretném valentin napi meglepetésnek de egyik magyar boltban sem találom...

  Előre is köszönöm, ha valakinek van eladó és jelzi számomra.

 • syndi-cate

  2022-01-18 13:04:51

  Alagutakkal bővített jól ismert TTR játék, Európa térképen. Számtalanszor újrajátszható, ketten is izgalmas. Kötelező darab.

A Ticket to Ride: Európa társasjáték és kiegészítői (79)

 • Ticket to Ride: Switzerland társasjáték Kiegészítő

  Officially an expansion that works with either Ticket to Ride or Ticket to Ride: Europe, Ticket to Ride: Switzerland requires the train pieces and train cards from the above mentioned original games to work. It comes with a new board, 46 new destination cards and a set of rules (in several languages) to create a new game. The Ticket to Ride: Switzerland...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 3
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Ticket to Ride: The Dice Expansion társasjáték Kiegészítő

  In this expansion for the Ticket to Ride series, players still attempt to complete their Destination Tickets and claim routes and block each other on the map. But rather than draw and collect Train cards, they roll five custom Train dice each turn. Depending on the outcome they can re-roll some or all, then use the dice to claim routes on the board; grab...

  • Játékidő: 50 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 50 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Ticket to Ride: Europa 1912 társasjáték Kiegészítő

  Az Óvilág ismét utazásra hív! Az új kor új útvonalakat és lehetőséget nyitott meg előttetek, így a verseny újra Európában kerül megrendezésre! Az új Óvilág Ez a kiegészítő néhány új aprósággal dobja fel az eddig megszokott Ticket to Ride – Europe játékot. Az egyik ilyen új elem a raktárak és a lerakatok megjelenése, valamint az új menetjegykártyák. Ezeken...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Ticket to Ride: Europa 1912 társasjáték Kiegészítő 8184 Ft-tól! - 9 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Seattle (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  This fan-made expansion of the core Ticket to Ride game (by Alan R. Moon) focuses on the development of automobile, bus, and train routes in the single metropolitan city of Seattle. This game is made available as a print and play expansion for Ticket to Ride and may not be produced for commercial reasons. Ticket to Ride is a registered trademark of Days of...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Castilla y León (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Ticket to Ride: Alvin & Dexter társasjáték Kiegészítő

  Alvin & Dexter – A Ticket to Ride Monster Expansion can be added to any of the various games in the Ticket to Ride series that designer Alan R. Moon and publisher Days of Wonder have released since 2004. These monsters stymie players both during the game and once it ends. During play, no routes can be built into or out of a city where Alvin or Dexter are...

  • Játékidő: 50 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 50 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Ticket to Ride Map Collection: Volume 1 – Team Asia & Legendary Asia társasjáték Kiegészítő

  Itt az első térkép-kiegészítő a Ticket to Ride-hoz, mellyel most Ázsiát vonatozhatjuk körbe, rögtön két térképen is. A játékhoz mindenképp kell a Ticket to Ride vagy a Ticket to Ride Europe alapjáték is! A Team Asia térképpel négyen vagy hatan játszhattok, két fős csapatokat alkotva. Pontokat csapatként kaptok, de a vonatkocsik nem közösek, és...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 6
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Ticket to Ride Map Collection: Volume 1 – Team Asia & Legendary Asia társasjáték Kiegészítő 14110 Ft-tól! - 13 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Ticket to Ride Map Collection: Volume 2 – India & Switzerland társasjáték Kiegészítő

  Alen R.Moon Ticket to Ride játékai biztosan sokaknak ismerősen cseng. Ezúttal vonatainkat India és Svájc különleges helyszíneire kalauzolja. Szükséges hozzá valamelyik alapjáték (TTR USA vagy EU), mivel ebben a dobozban nincsenek vagonok és vagonkártyák. Ezeket egy másik dobozból kell kölcsönvennünk. Nagy rajongók már biztosan nagyon várták ezt a kiadást...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 3
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Ticket to Ride Map Collection: Volume 2 – India & Switzerland társasjáték Kiegészítő 10340 Ft-tól! - 11 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Les Aventuriers du rail à Lyon (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Britain & Ireland (fan expansion to Ticket To Ride: Europe) társasjáték Kiegészítő

  This uses the same Rules, playing pieces and colour cards as Ticket To Ride Europe (TTRE), but is played on a new map of Britain and Ireland. It has two new features - Junctions, and Branch Lines - which enable players to 'change trains' en route. The goal is to gain the most points by a combination of completed journeys, completed Routes (as determined by...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
 • USSR (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  The USSR represents a whole epoch of World History. During the ten decades that this country was in existence its enormous territory was for the most part closed to foreign visitors, which excited many myths about the Soviet reality. Locked behind the Iron curtain that blocked off the flow of information, and described by Sir Winston Churchill as "the...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • UK (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Les Aventuriers du rail en Belgique (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Alsace (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
 • Extension France (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
 • Canada (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  The Canadian fan expansion to Ticket to Ride. 45 Trains to start Locomotives are for tunnels and ferries only, but players can draw them as normal cards (à la Nordic Countries) Parallel pairs of links are always both in play: - for 4-5 player games, or - for 2-5 player games, if one link is a ferry and one is rail There is no single longest route award...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Komorów (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Wsiąść do Pociągu: Komorów is based on Ticket to Ride Märklin Edition rules, but it's a little bit expanded. Generally all rules are the same (like in the TTR:ME) with one exception. There are four special "WKD" routes. When claiming such route the player has to throw a D6 dice and draw the corresponding number of cards from the deck. Now analogously to...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • The Emerald City (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  It's 1962, and the Steam Era is over. The monorail is the future, and that future is starting in Seattle, Washington. There’s a reward to find the best routes in the city to build the template for tomorrow. Will you go it alone or team up for a chance at victory? The choice is yours... Ticket to Ride™: The Emerald City is a fan-made expansion to the Days...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Sweden (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Fan expansion for Ticket to Ride with Swedish Map. The map can be printed on 10 sheets of A4 paper. The map contains new rules for Harbor and Flight connections. These routes are build like any other route. However, if a harbor or flight route is used, the player immediately loses 10 (harbor) or 20 (flight) points. A rather costly undertaking but it allows...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Holland (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Österreich Karte: Zug um Zug (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Unofficial map of Austria for use with Ticket to Ride / Zug um Zug. The map was designed to resemble the Austrian railroad network to a high degree. The game is completely self-designed and includes a map with real tracks and holding areas for destination tickets and wagon cards. Some special rules apply. Touristic routes - indicated by a small zig-zag...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 3/5
 • Ticket to Finland (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Beautiful map of Finland. The game is set in the year 1938 and the map makes use of the Ticket to Ride Europe rules. This includes tunnels, ferries as well as different long and short route destination tickets. In addition to a regular set of tickets, the author provides a second extended set of tickets. This certainly increases re-playability. In addition...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Italy (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  To play, you either need to have the original Ticket to Ride or Ticket to Ride Europe. The Italy map can be played with either rule set and components. However, there are some modifications. For both variants players receive only 42 instead of the usual 45 trains. The Europe variant starts with an initial destination ticket draw of three short and one long...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 1/5
 • China (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  In this installation we get to visit Shanghai, Beijing, Hong Kong and other fast growing cities. The game follows the original Ticket to Ride rules. While the destination ticket layout does not follow the original Ticket to Ride design the map is amazingly beautiful: it features a huge dragon on one side and inherits the usual TtR design. I am looking...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • North-Africa (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Scandinavia (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Scandinavian map and several new action cards for Ticket to Ride like Veto: Card owner may stop other players building a route Public Line: One route is build by a public company. This route is available for all players Ghost Line: At the end of the game, an unused route can be claimed in exchange for four victory points Jackpot: The player can pick up all...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Portugal (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  This map was designed to be 100% compatible with "Ticket to Ride: Märklin" rules, including merchandise tokens, passengers, long and short destination tickets. But it can be used with any other Ticket to Ride edition, just ignore the city dot colors. The board is available in two versions: The light version is recommended for 2-3 players. Few double routes...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • New destination tickets for TtR Europe (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  18 new destination tickets for Ticket to Ride Europe. These tickets include 6 new long routes in blue color and 12 green tickets with points between 14 and 17. The rules need to be changed as follows: At the beginning of the game a player takes 1 blue, 1 green and 2 brown destination cards (from the base game). This happens instead of drawing 1 blue and...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Bretagne (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Quebec Province (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  The Québec Province map is played with the original Ticket to Ride rules and components. This includes the final 10-point score for the longest route. The map is the first to ever include a route of length 9. What a challenge! Such a long route will be difficult to complete without locomotive wildcards, as there are only 12 cards of one color in a standard...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • UK (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Another British/Ireland map for Ticket to Ride game made by Wiebke Lüdemann (Illustration) and Stefan Grunhold (Strategy). The board which is 70 x 80 cm in size, connects United Kingdom with the rest of Europe (e.g. Amsterdam in The Netherlands as well as Bergen and Stavanger in Norway, Helgoland in Germany, etc.). 1. In addition to the original Ticket to...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • UK Cynical Edition (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  from Dave Millard’s website: This expansion was created by a small group of game playing friends namely Jay, Alex & Ubbie. It is meant as a bit of fun and is in no way endorsed by Days Of Wonder, any Railway Company or the UK Government. After playing Dave Millard’s great UK expansion we collectively decided that it played very well but lacked a certain...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Holland Express (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Italy (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Another fanmade Italy map for Ticket to Ride. On a relief-like view of Italy, each city is indicated by a little flag of the country it is located in. The game works with 3-4 players but players use only 40 instead of the usual 45 waggons. It has been designed in a way that highly frequented cities (like Rome, Florence and Naples) are not used very often...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 3
 • Italy (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
 • Reise durch Ägypten (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • Cuba: Region Occidental (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 3/5
 • Wild Wild West (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Card expansion for Ticket to Ride In addition to the original Ticket to Ride rules, the 30 Wild Wild West event cards are shuffled at the beginning of the game. Three cards are distributed to each player. Each player reviews his event cards and decides which ones to keep. A player must keep at least one card but may keep two or all three. Playing the event...

  • Komplexitás: 2/5
 • Ticket to Ride Map Collection: Volume 3 – The Heart of Africa társasjáték Kiegészítő

  A Ticket to Ride játékok térképsorozatának a harmadik tagja, amelyben most Afrika vadonját járhatjuk be sivatagokon is keresztül. Egy oldalas térkép, amelyen újdonságként használhatóak a terepkártyák.Angol:Game description from the publisher: Set in the vast wilderness of Africa at the height of its exploration by intrepid explorers, missionaries and adventurers, Ticket to Ride Map...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Ticket to Ride Map Collection: Volume 3 – The Heart of Africa társasjáték Kiegészítő 9240 Ft-tól! - 9 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Östergötland in the 1930's (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Östergötland in the 1930's is an unofficial expansion to Alan R Moon’s and Days of Wonder's Ticket to Ride series. The map covers the Swedish county of Östergötland and can be played by 2-3 players. The goal for this game is to collect points by claiming routes, completing destination tickets, and completing more tickets than the opponents. NOTE: "Ticket...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
 • Lietuva (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  Ticket to Ride in Lithuania. The expansion contains a map of Lithuania, destination ticket cards and a player aid card, which lists the number of points obtained by building routes of different length. The game is played according to Ticket to Ride: Switzerland rules and the destination ticket cards include country to country and city to country cards. The...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Québec et l'Est du Canada (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  The board for this Edition is based on a map of Québec, Eastern Canada and North Eastern USA. As with other Ticket to Ride games, players are collecting sets of cards to claim routes necessary to complete destination tickets. You should use all of the 45 cars available. At the beginning of the game, give 1 large (red) destination among the 10 and give 4...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
 • UK version 2.0 (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

  From designer: In 2006, UK computer science professor David Millard published what quickly became a very popular "aftermarket" United Kingdom map for the amazing and wildly popular board game Ticket to Ride by Days of Wonder. After playing (and very much enjoying) David's map a number of times - and having a little time on my hands during an extended job...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • România (fan expansion for Ticket to Ride: Europe) társasjáték Kiegészítő

  • London Underground (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

   From the creator's webpage: London Underground In 1931 Harry Beck, a signal officer at London Transport, designed a map of the London Underground System, that today has become the standard for tube maps all over the world. However, the British transport authorities was skeptical about the map that Harry Beck made in his spare time. The passengers, on the...

   • Játékidő: 45 perc
   • Min. játékidő: 45 perc
   • Max. játékidő: 45 perc
   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Ukraine (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

   Ticket to Ride™: Ukraine is a fan-made expansion to the Days of Wonder, Inc. Ticket to Ride™ series created by Alan R. Moon. This expansion introduces new rules and is designed for players who are already well familiar with Ticket to Ride™’s standard gameplay and mechanics. NOTE: "Ticket to Ride" and "Days of Wonder" are registered trademarks of Days of...

   • Játékidő: 60 perc
   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékidő: 60 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Ticket to Ride Map Collection: Volume 4 – Nederland társasjáték Kiegészítő

   Térképes kiegészítő a Ticket to Ride-hoz. A doboz tartalma: - tábla - 44 kártya - hídvám tokenek - szabályAngol:Ticket to Ride Map Collection 4: Nederland contains a new game board with new rules for use with Ticket to Ride or Ticket to Ride: Europe with players now creating train lines in...

   • Játékidő: 60 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 60 perc
   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 8+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Ticket to Ride Map Collection: Volume 4 – Nederland társasjáték Kiegészítő 10390 Ft-tól! - 9 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Russian Empire 1912 (fan expansion to Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

   A fan expansion of the popular board game Ticket to Ride designed for 2-5 players. Contains a large map of the Russian Empire back to 1912, 54 destination tickets (48 regular routes and 6 long routes). To play the components from the original game are required, be it Europe, USA or any other genuine edition with train cars and stations as well as...

   • Játékidő: 40 perc
   • Min. játékidő: 40 perc
   • Max. játékidő: 40 perc
   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Komplexitás: 1/5
  • South-East Sweden 1925 (fan expansion for Ticket to Ride) társasjáték Kiegészítő

   South-East Sweden 1925 is an unofficial expansion to Alan R Moon’s and Days of Wonder's Ticket to Ride series. The map covers the southeastern part of Sweden and can be played by 2-5 players. The goal for this game is to collect points by claiming routes, completing destination tickets, completing more tickets than the opponents, and building the longest...

   • Játékidő: 45 perc
   • Min. játékidő: 45 perc
   • Max. játékidő: 45 perc
   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Ticket to Ride Map Collection: Volume 5 – United Kingdom & Pennsylvania társasjáték Kiegészítő

   Az Egyesült Királyság és Pennsylvania várja, hogy beutazzátok vonaton.Angol:Ticket to Ride Map Collection 5: United Kingdom & Pennsylvania contains a double-sided game board with new rules for use with Ticket to Ride or Ticket to Ride: Europe with...

   • Játékidő: 75 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 75 perc
   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott játékosszám: 4
   • Max. ajánlott játékosszám: 4
   • Min. ajánlott játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 8+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Ticket to Ride Map Collection: Volume 5 – United Kingdom & Pennsylvania társasjáték Kiegészítő 13400 Ft-tól! - 9 üzlet árulja ezt a játékot!

  Részletes adatok

  Részletek

  • Játékidő:  30 - 60 perc
  • Játékosok:  2 - 5
  • Ajánlott életkor:  8+
  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Alan R. Moon
  • Illusztrátor:  Julien Delval, Cyrille Daujean
  • Kiadók:  Days of Wonder, Hobby Japan, Edge Entertainment, Lautapelit.fi, KDS Distribuzione, Kaissa Chess & Games, Bergsala Enigma, REBEL.pl, Runadrake, Korea Boardgames co., Ltd., Smart Ltd, Happy Baobab, Gém Klub Kft., KADABRA, Nordic Games, Compaya.hu - Gamer Café Kft., Galápagos Jogos, Asterion Press, Hobby World, ADC Blackfire Entertainment, HaKubia, GoKids 玩樂小子, Ponva d.o.o., Boardgame Space, Lord of Boards
  • Elérhető nyelvek:  arab, cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, szolvén, izlandi, horvát, ukrán, szerb

  Alternatív nevei


  Kiadások

  • Dutch first edition
   • Kiadás éve: 2004
   • Nyelv: holland
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Spanish edition
   • Kiadás éve: 2004
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • English edition 2005
   • Kiadás éve: 2005
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.6 kg
  • German first edition
   • Kiadás éve: 2005
   • Nyelv: német
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Italian edition 2005
   • Kiadás éve: 2005
   • Nyelv: olasz
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Polish edition
   • Kiadás éve: 2007
   • Nyelv: lengyel
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Scandinavian edition
   • Kiadás éve: 2007
   • Nyelv: dán
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.6 kg
  • English edition 2008
   • Kiadás éve: 2008
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Finnish edition
   • Kiadás éve: 2008
   • Nyelv: finn
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Portuguese first edition
   • Kiadás éve: 2008
   • Nyelv: portugál
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Dutch second edition
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: holland
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Greek edition
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: görög
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Japanese edition
   • Kiadás éve: 2010
   • Nyelv: japán
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • English edition 2011
   • Kiadás éve: 2011
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Hungarian edition
   • Kiadás éve: 2011
   • Nyelv: magyar
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • English edition 2012
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.6 kg
  • French edition
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: francia
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • German second edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: német
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Italian edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: olasz
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Czech edition
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: cseh
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Baltic edition
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: észt
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 0.7 kg
  • Brazilian first edition
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: portugál
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • English edition 2015
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Polish edition 2015
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: lengyel
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Spanish edition 2015
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • English edition 2016
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • French edition 2016
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: francia
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Hungarian second edition
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: magyar
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Romanian edition
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: román
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Slovenian/Croatian/Serbian/Icelandic first edition
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: szolvén
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Dutch edition 2017
   • Kiadás éve: 2017
   • Nyelv: holland
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • German third edition
   • Kiadás éve: 2017
   • Nyelv: német
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Chinese edition
   • Kiadás éve: 2018
   • Nyelv: kínai
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Dutch edition 2018
   • Kiadás éve: 2018
   • Nyelv: holland
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • English edition 2018
   • Kiadás éve: 2018
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • German fourth edition
   • Kiadás éve: 2018
   • Nyelv: német
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Korean edition
   • Kiadás éve: 2018
   • Nyelv: Korean
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Chinese edition
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: kínai
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Czech second edition
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: cseh
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • English edition 2019
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • French edition 2019
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: francia
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.6 kg
  • Arabic/English edition
   • Kiadás éve: 2020
   • Nyelv: arab
  • Baltic edition 2020
   • Kiadás éve: 2020
   • Nyelv: észt
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Dutch edition 2020
   • Kiadás éve: 2020
   • Nyelv: holland
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • German edition 2020
   • Kiadás éve: 2020
   • Nyelv: német
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Nordic edition 2020
   • Kiadás éve: 2020
   • Nyelv: dán
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Czech edition 2021
   • Kiadás éve: 2021
   • Nyelv: cseh
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.3 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Dutch edition 2021
   • Kiadás éve: 2021
   • Nyelv: holland
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • English edition 2021
   • Kiadás éve: 2021
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • German edition 2021
   • Kiadás éve: 2021
   • Nyelv: német
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Korea Boardgames Korean edition
   • Kiadás éve: 2021
   • Nyelv: Korean
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Spanish edition 2022
   • Kiadás éve: 2022
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.5 kg
  • Ukrainian edition
   • Kiadás éve: 2022
   • Nyelv: ukrán
  • Hebrew edition
   • Nyelv: héber
  • Russian edition
   • Nyelv: orosz
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.6 kg

  Hasonló játékok

  Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Ticket to Ride: Európa társasjátékhoz