Rizikó
Rizikó
Videó beküldése

Rizikó társasjáték

társasjáték, 2011
Értékelem!

A Rizikó egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a terület mozgatás, a kockadobás és a játékos kiiktatás mechanizmusokra. A Rizikó stratégiai társasjáték...

A Rizikó egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a terület mozgatás, a kockadobás és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

A Rizikó stratégiai társasjáték során a cél, hogy felépítsd saját hadsereged és győzelemre vezesd a csapataid. De a játék során közbe szól az árulás, a szövetségek kötése és a meglepetésszerű támadások is.

Tartozékok: 1 db játéktábla, 5 hadsereg, 56 db Rizikó kártya, 1 db kártyatartó doboz, 5 db dobókocka, 5 db katonai láda kartonból, 1 db játékszabály

Forrás: Kockamanó
Az üzletekben most 24% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 8 990 Ft-tól
 • 24 ajánlat

Kategória: Háború, Építés / Terjeszkedés
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Terület mozgatás, Kockadobás, Játékos kiiktatás

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rizikó társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Csak csomagküldéssel! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság miatt eladó. 2004-es (Parker) kiadás. Hiánytalan, de korából adódóan a doboza már sérült. A tábla pedig két darabban van. Kérésre képeket természetesen tudok küldeni. Megjegyzés: 4990.- plusz szállítási költségért szeretném adni. Azonban a lentebbi rendszerüzenet miatt ezt nem tudom megtenni. "[...] Ha az árad jelentősen eltér a játék bolti kínálatainak az árától [...], akkor elképzelhető, hogy nem fog megjelenni az ajánlatod az oldalon!"

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Rizikó társasjáték videók (8)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • bernadettmezei29

  2023-06-21 16:39:45

  Felnőtt fejjel játszottam először Rizikó játékot. Nekem nagyon tetszik a kockadobálás, és az is, hogy ekkora a szerencsefaktor. Párom utálja, idegbeteg lesz tőle. Én jókat röhögök, amikor 1 kis szerencsétlen katonával bedarálom a seregét és full ideges lesz. Kezdő párocskáknak és sértődősöknek nem ajánlom. Nagyon könnyen mosolyszünet lehet egy-egy Rizikó parti vége. Mi bírjuk, imádjuk egymást szívatni. :D

 • Pcs

  2023-02-10 20:01:32

  Az üzleteknek biztosan megéri a polcon tartani, ugyanúgy, ahogy a Monopoly-t is. Ha egy társasjátékokat nem igazán ismerő ember venni akar valami összetettebb stratégiai játékot, (főleg ha ajándékba veszi) valószínűleg ezt fogja megvenni, mert erről már hallott, vagy már annyiszor látta, esetleg ezt ajánlják neki a boltban. Egyébként a maga nemében nem egy rossz alapjáték szerintem.

 • cssandor

  2023-02-10 08:05:52

  Megmondom ôszintén nem tudom, mármint hogy megéri-e, és hogy az újakban van-e valami valódi újdonság a dizájnon kívül.

  Anno én is nagyon szeretem, egy nyári táborra emlékszem a 90-es évek közepérôl ahol sokat játszottuk, és akkoriban még nekem (is) szinte tökéletes játéknak tûnt. Bár az is igaz, hogy valamivel késôbb épp a Rizikó volt néhány saját társasjáték-ötletem, variánsom egyik fô kiindulási alapja, próbáltam az eredeti koncepciót néhány további döntéssel, plusz kártyákkal, lehetôségekkel kiegészíteni, de ezek megmaradtak az ötletek és rajzok szintjén.

 • peti1212

  2023-02-10 06:13:24

  Ezt még megéri az üzletek polcain tartani? Személy szerint nekem is megvolt, gyerekkorom legjobb stratégiai játéka, de a kevés stratégiai elem és a kockadobások szerencsefaktora miatt elég hamar unalmassá vált, akkor még a Gazdálkodj Okosan is fénykorát élte. Egyébként az újabb verziók hoznak valami újat a játékba, vagy megmaradt a régi klasszikus alap?

 • cssandor

  2023-02-10 00:51:42

  Amin kicsit meglepôdtem amikor elôször olvastam a történetérôl, hogy egy francia filmrendezô találta ki a Rizikót :) (bár lehet hogy ezzel ezen a fórumon keveseknek mondok újat)

 • godzsakattila

  2021-08-26 20:48:10

  Igen, 2017-es kiadású azt hiszem a legújabb, és egyes példányok lehet mégújabb nyomások, csak az utolsó változtatások 2017-esek benne. Kapható több helyen, mint itt az oldalán is látható, de lehet, hogy egyes helyeken még a 2011-es verzió is van újonan. Ezen kívül több "speciális" kiadás is létezik belőle (Gyűrűk Ura, Walking Dead, etc.) bár nem tudom, hogy melyek érhetőek el magyar nyelven, de ebben ez a honlap tud segíteni. 😊

 • dancsesz

  2021-08-26 20:25:22

  Ez a játék, még mindig vásárolható? Vagy ez már egy újabb kiadás?

 • Crospieler

  2021-03-17 21:38:46

  Egy régi klasszikus. Még gyereként kaptam ajándékba.

  Manapság azért már érződik rajta, hogy idejétmúlt. Túl sokáig tart. A kockadobásos harc az elején még élvezhető, de amikor már sok katonával csapunk össze és egy csatát 10 percen keresztül játszuk a sok kockadobással, akkor az már fárasztó.

  Mi mindig a küldetéses variánsal játszottuk, úgy kicsit hamarabb véget érhet a játék.

  Ha barátnak vagy rokonnak megvan akkor egyszer ki lehet próbálni, csak hogy elmondhassa valaki, hogy már játszott a Rizikóval. De ezen az áron megvenni? Túl drága, nem javasolnám. Sokkal jobb modern társas alternatívák vannak, főleg ezért a pénzért.
  Kockadobásos modern alternatívája, családi kategóriában, a "Tokió királya" társas lehet: ez sokkal gyorsabb lefolyású és élvezetesebb.
  Ha terület kontrol/szerzés alternatívát keresnénk, akkor a "Small World" vagy "Ethnos" lehet jó választás.

 • mary0917

  2021-01-11 14:09:09

  Tetszik a társas, nekem videójáták formájában van meg, amit Nintendo Switch-re készítettek.

  A táblás játékkal jobban meg vagyok elégedve, mert jobban követhető, továbbá azért, mert több embernek így egyszerűbb játszani vele. :)

 • harnos.szilvi

  2020-05-01 12:09:27

  Családi, bevezető stratégiai játék, amiben nagyon lehet nyírni a többieket. Összeveszős, egymást szívatós játék, egy klasszikus, egy időben rengeteget játszottunk vele.

  Egyszerű játék, viszont a dobókocka miatt nagyon sok múlik a szerencsén, amit nem mindenki szeret. Ha ezt el tudjuk fogadni, akkor szuper játék, és a klasszikus verzió mellett már vannak más tematikában is.

 • gyd

  2020-03-31 18:59:04

  Én személy szerint mindig élveztem a Rizikót, amikor játszottam vele. Nekem valahogy ez a háborúsdi átjött, és nem volt problémám a kockadobásokkal. Tény, hogy amellett, hogy egy stratégikus játék, nagy benne a kockák miatt a szerencsefaktor is, ami sokak számára taszító lehet.

  Én egy afféle belépőszintű stratégiának tekinteném, ami a háborús tematikával, és a különféle célok és bónuszok segítségével bevezet a taktikus játékba. Tudom, tudom, néhány kockadobás keresztül húzhatja minden számításunkat, de ettől függetlenül szerintem elég közvetlenül átjön az érzés egy alapszinten.

  Jó benne, hogy többféle játékmódot is lehet játszani attól függően, hogy mihez van kedvünk, illetve mire van időnk. Persze a rendelkezésre álló idő is valószínűleg befolyásolni fogja a döntésünket. Ha valakinek van egy alapszintű angoltudása, akkor egy elég jól összeszedett, és elég kreatív bemutatót tud megnézni itt.

  A játék alapvetően elég nyelvfüggetlen, mivel a legnagyobb részében dobókockákkal dobálunk, és katonákkal támadunk/védekezünk. Persze a területek az adott nyelven vannak felírva, de a kártyákon látható területeket le tudjuk nézni a térképről, ha kell. A legnagyobb problémát a titkos küldetés kártyák okozhatják, hiszen azokon tudtommal szövegesen vannak a küldetések. Ekkor lehet küldetés nélküli játékmódot játszani, vagy valahogy meg kell oldani a kártyák lefordítását. A lényeg, hogy van megoldás.

  Gyerekeknek is jó játék lehet egyébként - a tematika miatt valószínűleg nagyobbaknak -, hiszen ezen keresztül el tudják kezdeni a taktikák felépítésének tanulását, illetve egyfajta bevezetőként is szolgálhat a nagyobb játékok világába (legalább a mérete miatt :) ). Nem túl komplex, nagy a szerencsefaktor, ami kicsit egyensúlyozni is tud a különbségeken, de mégis nagy stratégáknak gondolhatjuk magunkat.

  Természetesen több alternatívája is van a Rizikónak, néhány esetben hasonló áron, kevesebb szerencsefaktorral. Ugyanis ha megnézzük, a Rizikó elég drága játék, ennek az árából már elég komoly játékokat is tudunk venni, szóval kérdés, hogy tényleg érdemes-e emellett dönteni. Persze ha valakit a nosztalgia vezérel, akkor kár érvelni. Ha pedig valaki szuper alternatívákat keres, akkor érdemes vetnie egy pillantást a Korokon át nevű társasjátékra is, illetve A világ történetére. Előbbivel nincs semmiféle tapasztalatom, így tulajdonképpen meghagyom mindenkinek a felfedezés örömét - két játék ára egyébként nagyon hasonló sávban mozog. Utóbbival még nem játszottam, de kicsit jobban beleástam magam, és tényleg egy Rizikóra eléggé hasonlító játék. Ott is megvan a kockadobás, de pontozós, és sokkal jobban balanszol, ugyanis több korból áll egy menet, és előnyhöz juttatja a hátul lévő játékosokat, illetve jutalmazza az elől lévőket is. Emiatt a néhány egyensúlyozó tényező miatt sokkal kiélezettebb tud lenni a játék egészen a végéig, és ha elég rosszul áll a szénánk, akkor sem kell feladnunk, ugyanis lehet nagyokat fordítani. Az ára valamivel a Rizikó fölött van, de ennyivel valószínűleg többet is ad, és jóval csökkenti a tiszta szerencsefaktort. Egyébként készült róla egy korrekt ismertető is, érdemes elolvasni.

 • Felcser

  2020-03-01 22:07:02

  A kockadobás mechanika miatt sokaknak nem tetszik. Általában a nosztalgia miatt jászanak vele. Én kifejezetten szeretem, sokat szoktunk közbe komunikálni és próbáljuk a másikat hátba szúrni több kevesebb résszel.

  A játék lehet akár több óra is, ha nagyon nem akar senki sem veszíteni és úgy alakulnak a szövetségek. A több játékmód ad lehetőséget ennek leküzdesére és érdekesebbé tételéért.

  Előfordult, hogy a küldetés módban már csak egy terület hianyzott és hiába tettem meg mindent körökig nem tudtam elfogalni az adott helyett ez mind a kocka mechanizmusnak köszönhető. Aki nem szereti az ne is vegye meg, mert csak erről szól a játék. Van több másik stratégiai játék, ami sokkal jobb mint ez.

 • miskolczitom

  2019-05-15 08:04:59

  Kétségtelen, hogy az egyik legnagyobb diplomáciai társas ami valaha létezett, egy baj van vele, az az hogy irgalmatlanul Luck-based, s ez nagyon sok játékosnak veheti el a kedvét. De ha úgy gondolod, hogy jól tudsz dobni, akkor ez a Te játékod

 • keplegeny

  2019-04-12 13:34:52

  Számomra egy kellemes emlék, amit persze nem veszünk elő minden nap, inkább évente egyszer kerül elő, nosztalgia miatt.:) De nagyon jó a stratégia fejlesztésre:)

 • ARduel

  2019-04-06 19:39:35

  Ez a játék számomra nagyon idejétmúlt. A kockadobás miatt abszolut szerencsejáték, talán egy kicsit a csapatok elrendezése tompít rajta.

 • barcza.laczor

  2019-03-04 11:51:05

  Elékszem gyerekkoromban mennyit játszottunk ezzel 3-an - apám, öcsém és én. Az a fajta játék volt, ami fent maradt a nappali asztalon 3 napig, mert akkor sem értünk a végére, annyira nem akart senki sem veszteni. :D

A Rizikó társasjáték és kiegészítői (21)

 • Risk 2210 társasjáték

  Évszázadokkal később is dúl a háború a Föld uralmáért. A mechanikus gépek és robotok küzdenek egymással, míg az emberek hátulról osztják a parancsokat. Az ütközet feldúlja a földeket, tengereket, még a Holdat is! A jövő fegyverei A Rizikó játékok ezen kiadása a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol hatalmas gépekkel, robotokkal folyik a harc a Föld és a...

  • Játékidő: 240 perc
  • Min. játékidő: 240 perc
  • Max. játékidő: 240 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 5
  • Max. ajánlott játékosszám: 5
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Risk 2210 társasjáték 13290 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • One World Dominion társasjáték Kiegészítő

  One World Dominion is an expansion for Risk. It's a set of 44 new territory cards that replace the standard territory cards. Players may collect sets of cards and trade them for armies or they may play cards individually to take the action stated on the card. There are 44 different actions; one for each card. Some examples are: "Black Helicopters", "Mind...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Risk: The Lord of the Rings társasjáték

  A klasszikus Rizikó játék Gyűrűk Urás változata. Mentsd meg Középföldét, vagy éppen tipord el...Angol:A Lord-of-the-Rings-themed version of Risk, with the following differences: The map is of Middle Earth, and the tokens represent armies of that fictional world. (Note that in...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Risk: The Lord of the Rings társasjáték 26999 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Risk: Godstorm társasjáték

  In Risk Godstorm the players are priests looking to lead their race (Greek, Celtic, Babylonian, Norse, and Egyptian) to dominate the ancient world and the Underworld as well. To do this they will need to marshall their forces, dominate continents, acquire relics of power and call their Gods to earth. Risk Godstorm uses the basic combat elements of classic...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Risk 2042 társasjáték Kiegészítő

  Risk 2042 is an independent expansion for Parker Brothers's Risk. From the box: A three to 5 player game variant of the Parker Brother's game. Risk 2042 introduces a new combat system (rules included). 250 modern plastic combat units consisting of M-1 tanks, helicopters, hovercraft, humbers, and rocket launchers in five assorted colors, beige, brown...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Medieval Risk társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Hyborian Risk társasjáték Kiegészítő

  Hyborian Risk is an unofficial Risk variant, themed to Robert E. Howard's Hyborian Age world of Conan the Cimmerian. It was designed by Lewis Pulsipher, and published as an article in the Space Gamer number 37 (March, 1981), pages 16-17. In addition to the map, Hyborian Risk includes variant rules for initial placement, stacking, reinforcements, and...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 180 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Euro Risk társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 1/5
 • La Conquête du Monde revised társasjáték Kiegészítő

  This game is an expansion of Risk (Risiko/Ataque/War) and you will play it using the sets of playing pieces and territory cards from your own box. The game is played on a Pacific centred map which shows a new link between Argentina and Eastern Australia. There are three main differences with Risk rules regarding: - steps mechanism; - territory's value; -...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Risk Legacy társasjáték

  A világ tudósai, mérnökei és fizikusai képessé váltak a szinte lehetetlenre: új Földeket hoztak létre a galaxisban. Céljukat, miszerint az első Föld erőforrásaiért folyó harcoknak gátat vessenek, nem sikerült elérniük. A kolonizált bolygókon két hónap múlva kitört az első háború a nyersanyagokért. Minden klónbolygón más és más kimenetele lett az...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott játékosszám: 5
  • Max. ajánlott játékosszám: 5
  • Min. ajánlott játékosszám: 4
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Risk Legacy társasjáték 25990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Concurrent társasjáték Kiegészítő

  Concurrent is a tabletop adaptation of the PC game, Risk 2, which is a computer adaptation of the classic board game, Risk. Instead of the standard turn-taking that occurs in Risk, Concurrent utilizes a system where the players determine their troop deployment and attacks simultaneously. The game consists of a game board, representing various countries and...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Risk: The Walking Dead – Survival Edition társasjáték

  A holtak ragálya ellepte a világot. A mesés társadalmunk hónapok alatt lett a kétségbeesett túlélés romja. A holtak sétálnak az utakon, felfalva mindenkit, aki él. Ha ez nem lenne elég, az életben maradtak sem képesek megbékélni egymással. Vajon melyik lesz a legharciasabb csoport, akik fegyverekkel képesek megvédeni magukat? Rizikó élőholtakkal A Rizikó...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Risk: The Dalek Invasion of Earth társasjáték

  Game description from the publisher: Earth in the early 20th century: The planet has faced many invasions in the past, but never has mankind faced an assault like this, as multiple Dalek armies descend from the skies, seeking to destroy one another and conquer the world. Many years ago, an ancient artifact was hidden somewhere on the planet, an artifact...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Risk & Castle Risk társasjáték

  Risk and Castle Risk in one box. Castle Risk Each player starts out with one castle on the game board. Your objective is to capture all your opponents' castles, so that you are the last player remaining in the game. This game in the Risk family of games is markedly different than the original Risk. The combat mechanism is the same but players receive...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Spaß am Erfolg: Karriere, Das Millionenspiel, Risiko társasjáték

  Buchclub version: German compilation of Risk, Careers, Das Millionenspiel, all based on editions by Schmidt. In Risk, players have army units that they place onto a map of the world. On a player's turn, they use their units to attack other players' positions, hopefully with superior numbers. Combat is a simple dice rolling affair that stresses attrition...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
 • Risk Transformers: The Decepticon Invasion of Earth társasjáték

  Become Earth's protector or destroy humanity? The choice is yours in Risiko Transformers: Die Invasion der Decepticons, which puts players on the side of the Decepticons, who are invading Earth, or Optimus Prime and his Autobots, who are protecting the human race! The game starts with an inhabited human world with the Autobots in the center of the game...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Trónok Harca Rizikó (Risk: Game of Thrones) társasjáték

  Rizikó: Trónok Harca. Egy remek társasjáték, korunk egyik legsikeresebb regénysorozatának bőrébe bújtatva. Azonban ez még nem lehet elég ahhoz, hogy maga a játék is remek legyen. Ezt az USAopoly is tudja, és mindent megtettek azért, hogy ne csak a hírneve legyen minőségi a társasnak, hanem maga a játék is. A felhőtlen szórakozást a két térképpel (Westeros...

  • Játékidő: 240 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 240 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 18+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Trónok Harca Rizikó (Risk: Game of Thrones) társasjáték 17000 Ft-tól! - 3 felhasználó és 6 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Star Wars Rizikó társasjáték

  A Rizikó: Csillagok Háborúja kiadás lehetővé teszi a játékosok számára a Csillagok háborúja: A Jedi visszatér című epizód drámai utolsó pillanatának újra eljátszását. A TIE harcos-formájú játéktáblán keresztül a játékosok meghatározhatják a Csillagok háborúja univerzum sorsát három párhuzamos, mégis eltérő csatán át.

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 2
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Star Wars Rizikó társasjáték 10000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Risk: The Elder Scrolls V – Skyrim társasjáték

  The popular strategy board game heads to Tamriel in the Elder Scrolls V Skyrim Risk! It is the year 4E 201. High King Torygg has been murdered and Skyrim has been plunged into civil war. Some want to break away from the crumbling empire, while others want to remain a part of it. But when the kingdom splits, the prophecy of the Elder Scrolls comes to pass –...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Chaos Risk társasjáték Kiegészítő

  Risk has been a staple of the board gaming scene since it's original debute in 1957, and alongside Monopoly it's seen more variations and reskins that any other product available. But have you ever wished it were a bit more . . . insane? Chaos Risk is a free downloadable supplement for Risk, a tactical board game produced by Hasbro. As such it requires a...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Risk: Peaky Blinders társasjáték

  Peaky Blinders RISK Strategic Board Game, Conquer it all with Thomas Shelby, Accept missions from Arthur, Lizzie, Oswald Mosley and Jessie Eden, 2-5 players. The Game of Strategic Conquest gets a brand new look, by order of the Peaky Blinders! Accept missions from Arthur, Lizzie, Oswald Mosley and Jessie Eden as you choose your side, deploy your armies and...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 18+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  2 óra
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Albert Lamorisse, Michael I. Levin
 • Illusztrátor:  (Uncredited)
 • Kiadók:  Parker Brothers, Schmidt Spiele, Hasbro, Winning Moves Games (USA), Waddington's Games, Inc., Editrice Giochi, Alga, Palitoy Ltd., Grow Jogos e Brinquedos, Miro Company, Tomy, Clipper, Carlit, Majora, Borras Plana S.A., Avalon Hill (Hasbro), Barnes & Noble, Smeets & Schippers, Guau, Nilco S.A., Juegos Crone, El Greco, MEGAPLAST, PanGraf
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, héber, magyar, japán, Korean, litván, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, szolvén, szerb

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition 1959
  • Kiadás éve: 1959
  • Nyelv: angol
 • Spanish edition 1959
  • Kiadás éve: 1959
  • Nyelv: spanyol
 • German first edition
  • Kiadás éve: 1961
  • Nyelv: német
  • Méretek: 36.6 cm x 43.6 cm x 5.1 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • English edition 1963
  • Kiadás éve: 1963
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.9 cm x 56.5 cm x 4.4 cm
 • English/French Canadian edition 1963
  • Kiadás éve: 1963
  • Nyelv: angol
  • Súly: 1.4 kg
 • German second edition
  • Kiadás éve: 1965
  • Nyelv: német
  • Méretek: 22.7 cm x 47.7 cm x 5.7 cm
 • English edition 1967
  • Kiadás éve: 1967
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 37 cm x 51.5 cm x 4 cm
 • Dutch edition 1968
  • Kiadás éve: 1968
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 36.8 cm x 51.6 cm x 4.1 cm
 • English edition 1968
  • Kiadás éve: 1968
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28.3 cm x 58.5 cm x 4.3 cm
 • English/French Canadian edition 1968
  • Kiadás éve: 1968
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28.3 cm x 58.5 cm x 4.3 cm
 • English second edition 1968
  • Kiadás éve: 1968
  • Nyelv: angol
  • Súly: 1.8 kg
 • English edition 1973
  • Kiadás éve: 1973
  • Nyelv: angol
  • Súly: 1.6 kg
 • English edition 1975
  • Kiadás éve: 1975
  • Nyelv: angol
  • Súly: 1.8 kg
 • English/French Canadian edition 1975
  • Kiadás éve: 1975
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.9 cm x 25.9 cm x 3.8 cm
 • German edition 1975
  • Kiadás éve: 1975
  • Nyelv: német
  • Méretek: 26 cm x 51 cm x 4.5 cm
 • Borras Spanish first edition
  • Kiadás éve: 1976
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Dutch edition 1976
  • Kiadás éve: 1976
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 26 cm x 51 cm x 4 cm
 • English edition 1978
  • Kiadás éve: 1978
  • Nyelv: angol
 • Dutch edition 1980
  • Kiadás éve: 1980
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 26.1 cm x 50.8 cm x 4 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • English edition 1980
  • Kiadás éve: 1980
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28.3 cm x 58.4 cm x 4.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Parker Danish/Norwegian edition 1980
  • Kiadás éve: 1980
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 26 cm x 50 cm x 4 cm
 • Dutch edition 1982
  • Kiadás éve: 1982
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 26.1 cm x 50.8 cm x 4 cm
 • Dutch edition 1982
  • Kiadás éve: 1982
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 26 cm x 50.8 cm x 4.2 cm
 • Dutch 'NWA win' edition 1982
  • Kiadás éve: 1982
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 26.1 cm x 50.8 cm x 4 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • French edition 1982
  • Kiadás éve: 1982
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 26.1 cm x 50.8 cm x 4 cm
 • German edition 1982
  • Kiadás éve: 1982
  • Nyelv: német
  • Méretek: 26.1 cm x 50.7 cm x 4 cm
 • Spanish long flat edition 1984
  • Kiadás éve: 1984
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 26 cm x 50 cm x 4 cm
 • Spanish travel edition 1984
  • Kiadás éve: 1984
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 25 cm x 25 cm x 3.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • English edition 1985
  • Kiadás éve: 1985
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25.4 cm x 50.8 cm x 3.8 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Finnish edition 1985
  • Kiadás éve: 1985
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 26.3 cm x 51 cm x 4 cm
  • Súly: 1 kg
 • Greek edition 1985
  • Kiadás éve: 1985
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 25.4 cm x 50.8 cm x 6.6 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • Swedish edition 1985
  • Kiadás éve: 1985
  • Nyelv: svéd
  • Méretek: 26.3 cm x 51 cm x 4 cm
  • Súly: 1 kg
 • Portuguese edition 1990
  • Kiadás éve: 1990
  • Nyelv: portugál
 • Dutch deluxe edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 51 cm x 26 cm x 6.6 cm
 • Dutch edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 26.1 cm x 50.8 cm x 4 cm
 • English edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26 cm x 51 cm x 7 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • French edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: francia
 • German deluxe edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: német
  • Méretek: 26 cm x 50.5 cm x 6.5 cm
 • Greek edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Russian edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 24 cm x 45 cm x 4 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Danish edition 1993
  • Kiadás éve: 1993
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 50.8 cm x 26.1 cm x 6.7 cm
 • English edition 1993
  • Kiadás éve: 1993
  • Nyelv: angol
  • Súly: 1.8 kg
 • English/French edition 1993
  • Kiadás éve: 1993
  • Nyelv: angol
  • Súly: 1.8 kg
 • Hungarian first edition 1994
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 25.9 cm x 50.8 cm x 6.6 cm
 • Polish edition 1994
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 25.4 cm x 38.1 cm x 5.1 cm
 • Slovenian edition 1994
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: szolvén
  • Méretek: 25.9 cm x 50.8 cm x 6.6 cm
 • Spanish edition 1994
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Danish edition 1996
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 26.9 cm x 40.2 cm x 6.4 cm
 • Dutch edition 1996
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 26.5 cm x 40 cm x 6.5 cm
 • English edition 1996
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.5 cm x 40 cm x 6.5 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Finnish edition 1996
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 26.8 cm x 40 cm x 6.5 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • French edition 1996
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 6.5 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • German edition 1996
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: német
  • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Greek edition 1996
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 25.9 cm x 50.8 cm x 6.6 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • Swedish edition
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: svéd
 • English edition 1998
  • Kiadás éve: 1998
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 40 cm x 26.7 cm x 6.4 cm
 • English/French Canadian edition 1998
  • Kiadás éve: 1998
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.8 cm x 40 cm x 6.5 cm
 • English 40th Anniversary Collectors edition
  • Kiadás éve: 1999
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 8.9 cm
 • English edition 1999
  • Kiadás éve: 1999
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 40 cm x 26.7 cm x 6.4 cm
 • Hebrew edition 1999
  • Kiadás éve: 1999
  • Nyelv: héber
  • Súly: 1.8 kg
 • Spanish edition 1999
  • Kiadás éve: 1999
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Dutch edition 2000
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • German edition 2000
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 7 cm
 • Greek edition 2000
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: görög
 • Hasbro/Parker Danish edition
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: dán
 • Hasbro/Parker French edition 2000
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 68.6 cm x 101.6 cm x 16.3 cm
 • Portuguese edition 2000
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 26.6 cm x 40 cm x 6.5 cm
 • Swedish edition 2000
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: svéd
 • English edition 2003
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 40 cm x 26.7 cm x 6.4 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • English edition round tin 2003
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 38 cm x 38 cm x 7 cm
  • Súly: 1.8 kg
 • English/French/Spanish Canadian edition 2003
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 6.4 cm
 • German Nostalgia edition 2003
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: német
  • Méretek: 26 cm x 26 cm x 6 cm
 • Risk
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 26.2 cm x 26.2 cm x 6.3 cm
 • Risk
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26 cm x 26 cm x 6.4 cm
 • Risk multilingual edition 2003
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 6.4 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Danish edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 41 cm x 26.8 cm x 6.5 cm
 • Dutch edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 26.8 cm x 40 cm x 6.5 cm
 • Dutch second edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • English/French edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 6.4 cm
 • English-only edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.9 cm x 40.1 cm x 6.6 cm
 • Finnish edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 26.8 cm x 40 cm x 6.5 cm
 • Greek edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 26.4 cm x 40 cm x 6.7 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • Hasbro/Parker Brothers German deluxe edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 6.5 cm
 • Hungarian second edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 26.8 cm x 40 cm x 6.5 cm
 • Norwegian edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: norvég
  • Méretek: 26.8 cm x 40 cm x 6.5 cm
 • Polish edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 38.1 cm x 25.4 cm x 5.1 cm
 • Portuguese edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: portugál
  • Súly: 1.8 kg
 • Spanish long box edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Swedish edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: svéd
  • Méretek: 26.9 cm x 40.1 cm x 6.6 cm
 • English Vintage Collection wooden book edition
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 21 cm x 26.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.7 kg
 • Chinese edition 2006
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Danish edition 2006
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
 • Finnish edition 2006
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: finn
  • Súly: 1.8 kg
 • Finnish square edition 2006
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 26.8 cm x 26.8 cm x 6.5 cm
  • Súly: 1 kg
 • German edition 2006
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: német
  • Méretek: 22.9 cm x 30.5 cm x 6.4 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • Norwegian square edition 2006
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: norvég
  • Méretek: 26.8 cm x 26.8 cm x 6.5 cm
 • Spanish square box edition 2006
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Swedish edition 2006
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: svéd
 • Estonian edition 2007
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Lithuanian edition 2007
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: litván
  • Méretek: 26.8 cm x 40 cm x 6.5 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Parker French bookshelf edition 2007
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 21 cm x 26.5 cm x 7 cm
 • English bookshelf edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.9 cm x 30.5 cm x 6.4 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • Risk
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.9 cm x 58.4 cm x 4.4 cm
  • Súly: 1.8 kg
 • Swedish edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25.4 cm x 40 cm x 6.4 cm
  • Súly: 5.9 kg
 • English Reproduction edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • English Vintage Collection wooden box edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 19.8 cm x 26.7 cm x 7 cm
  • Súly: 1.8 kg
 • Hasbro Danish edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 6.5 cm
 • Hasbro English edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 7 cm
 • Hasbro English/French edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 6.4 cm
 • Hasbro German edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 6.5 cm
 • Hasbro/Parker Norwegian edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: norvég
  • Méretek: 40.3 cm x 16.9 cm x 6.4 cm
 • Hasbro Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 6.5 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Hasbro Spanish edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: spanyol
 • English edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 6.4 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Hungarian third edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: magyar
 • Hasbro English reproduction edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.9 cm x 58.4 cm x 4.1 cm
 • Hasbro Greek edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 6 cm
 • Hasbro German "Retro" edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Hasbro Portuguese edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 5 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Polish edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 26.8 cm x 40.2 cm x 5.2 cm
 • Swedish edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: svéd
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 5 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Hasbro Dutch edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 5 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Hasbro English edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 40.1 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Hasbro English rustic edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 30.2 cm x 44.2 cm x 6.5 cm
  • Súly: 3.4 kg
 • Hasbro French edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 26.7 cm x 40.1 cm x 5.1 cm
 • Hasbro German edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: német
  • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 5 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Hasbro Norwegian edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: norvég
  • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 5.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • English 1959 Reproduction edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.9 cm x 58.4 cm x 4.4 cm
  • Súly: 1.8 kg
 • English 60th anniversary edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.2 cm x 42.5 cm x 6.7 cm
 • Hasbro Dutch 60th Anniversary edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 30.1 cm x 43.3 cm x 7.2 cm
 • Hasbro German 60th anniversary edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: német
  • Méretek: 43 cm x 29.5 cm x 6.5 cm
  • Súly: 1.8 kg
 • French 60th anniversary edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 6.7 cm x 42.5 cm x 29.2 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Hasbro Spanish 60th aniversary edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 30.1 cm x 43.3 cm x 7.2 cm
 • English edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
 • French edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: francia
 • Spanish edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: spanyol
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 26.9 cm x 40 cm x 5.2 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Serbian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: szerb
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 5.1 cm
 • Carlit German edition
  • Nyelv: német
  • Méretek: 25.4 cm x 50.8 cm x 6.6 cm
 • Chinese edition
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 5.5 cm
 • French edition
  • Nyelv: francia
 • Japanese edition
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Portuguese edition
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 51 cm x 26 cm x 4 cm
 • Swedish Historiskt Maktspel edition
  • Nyelv: svéd
  • Méretek: 35.5 cm x 50.5 cm x 4 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Rizikó társasjátékhoz