Small World
Small World
Small World
Small World
Videó beküldése

Small World társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

A Small World egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő 40 - 80 perc. A játék több, összesen 8 jelölést kapott 2009-ben és 2010-ben. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a terület mozgatás, a kockadobás, a terület...

A Small World egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő 40 - 80 perc. A játék több, összesen 8 jelölést kapott 2009-ben és 2010-ben. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a terület mozgatás, a kockadobás, a terület befolyásolás/irányítás és a vic-04 victory points as a resource mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Túl kicsi a világ! Te kiket támogatnál?

A világ túl kicsi, hogy minden faj békében és harmóniában élhessen egymás mellett. Itt az ideje eldönteni, hogy kik érdemesek arra, hogy ezen a világon éljenek. Ám a döntés nem egyszerű, ezért a te kezedbe kerül a fajok fennmaradásának a sorsa.

Az alapötlet egyszerű. Rendelkezésre áll több faj és ők küzdenek az életben maradásért. Meg kell hódítani az új területeket és elsöpörni a konkurenseket.
Ám a készítők mindezt fantasztikusan szép környezetbe és rendkívüli módon ötletesen valósították meg. Lássuk is miképpen sikerült.

Érdekes fajok

A játékban van 14 faj és 20 tulajdonság, melyeket kombinálva kapsz egy népcsoportot, akiknek a fennmaradásáért kell küzdened. De hál isten nem csak véletlenszerűen kapsz egy kombinációt akikkel küzdenek kell, hanem a játék elején licit folyamán lehet megszerezni a különböző fajokat a tulajdonságokkal együtt.
Ha játék közben a faj rosszul állna bármilyen jó is a speciális tulajdonsága, dönthetsz úgy hogy elhagyod őket és új kombinációt irányítva megint bele vetheted magad a küzdelmekbe.
Az ilyen elfeledett törzsek továbbra is fenn maradnak a táblán, hátha valaki kedved érez, hogy átvegye felettük az irányítást.

Hódíts, vagy téged hódítanak meg

A Small World játékban győzelmi pontokat kell gyűjtened, amiknek a segítségével meg tudod nyerni a játékot. Győzelmi pontokat a körök végén kapsz minden területért, melyet a néped elfoglal éppen, illetve győzelmi pontokat szerezhetsz a tulajdonságaik segítségével is, ha a megfelelő területeket foglalod el.
Ha harcot egyszerűen a túlerő a és a tulajdonságok használata dönti el, nincs szerencse szerepe benne. Ha okosan és bölcsen hódítasz, biztosan a tiéd a győzelem.

Kiknek ajánljuk?

Egy gyönyörűen kidolgozott, hangulatos fantasy stílusú játék, melyben a szórakozás játssza a főszerepet. A szabályokat viszonylag könnyen megértheted és a rengeteg kombináció és a négy különböző tábla nagyon sok élvezetes órát nyújthat.

Magyar szabálykönyv megtekintéséhez kattints ide!

És már meg is jelent a legújabb Small World játék, a Small World: Underground. Önállóan játszható, de a benne lévő új fajok és képességek keverhetők az alapjátékkal és vica versa. Ráadásul feltűnnek benne varázstárgyak és népszerű helyek is.

Forrás: Szellemlovas
6 felhasználó és 10 üzlet árulja ezt a játékot!
  • 11 000 Ft-tól
  • 16 ajánlat

Kategória: Fantasy, Harc, Építés / Terjeszkedés
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Terület mozgatás, Kockadobás, Terület befolyásolás/irányítás, VIC-04 Victory Points as a Resource, Változó setup, Increase Value of Unchosen Resources, Hidden Victory Points

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Small World társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Small Worldbutcher1980

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Személyes átvétel Budapesten, Foxpost, Packeta okés.

0 érdeklődő


Small WorldRarity, Személyes átvétel Budapesten

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Személyes átvétel Budapesten! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Sziasztok! Eladó Smallworld társasjáték + 3 kiegészítő. A doboz egyik széle ragasztott. A játék nyelve angol. Színes nyomtatott magyar szabályt tartalmaz a játék. A csomag tartalma: - alapjáték - kiegészítők: Be Not Afraid..., Grand Dames of Small World, Cursed!. A kiegészítők külön is eladók: Be Not Afraid: 7.000.-Ft, Cursed!: 3.500.-Ft, Grand Dames of Small World: 3.000.-Ft. Állapot: újszerű Nyelv: angol + színes nyomtatott magyar szabály Ár: 25.000.-Ft Átvétel: Budapesten személyesen vagy Foxpost, Posta.

0 érdeklődő


Small WorldSharkY055, Pécs

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Pécs! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó kihasználatlanság miatt a fent említett játék. A játék magyar kiadású, minden tartozéka meg van hozzá. Egyetlen egyszer volt csak játszva, dobozán minimális polckopás látható (kérésre mellékelek képet) !

32 érdeklődő


Small Worldmp3pintyo, Budapest, Szentendre

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest, Szentendre! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Bontatlan, új, nyelvfüggetlen. Nyomtatott színes magyar szabállyal.

1 érdeklődő


Small WorldBalukhan, Bp. 13. Kerület v Deák tér

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Bp. 13. Kerület v Deák tér! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Nem kerül elő.

1 érdeklődő


Small Worldgazsif, Maglód

Akár cserélném is! Csak személyesen itt: Maglód!

A doboza kissé viseletes, de a beltartalom hibátlan és hiánytalan.

0 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (2)

Small World társasjáték videók (14)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2010

Legjobb családi játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2010

Legjobb stratégiai játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2010

Legjobb gémer játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2009

Legjobb családi játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2009

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2009

Kommentek

Kommentek

  • kok_o

    2022-12-08 09:20:57

    Az egyik kedvenc játékunk, annak elenére, hogy elég régen került asztalra. A rizikóhoz talán csak annyiban hasonlít, hogy területeket foglalulnk a Smallworldben, de ezen kívül minden másban fényévekkel jobb mint a Rizikó.

    Kimondottan szeretjük, hogy a játékban a szerencsfaktor közelít a nullához, szinte minden előre számolható. Ez alól egyedüli kivétel, hogy milyen új faj+tulajdonság kombó fog feljönni amikor az ellenfél elveszi valamelyiket. Némi rutinnal már az is számolható, hogy melyik kombót fogja választani, pontosabban az, hogy melyik az ideális, tehát melyikkel lehet maximálni a begyűjtött pontokat.

    Kimondottan szeretem benne, hogy a játékosszámra optimalizált térképek (és a játékoszámmal fordítottan arányos kör szám) miatt, lényegében minden játékoszámmal jól működik. Ebbe egyedül a diplomata tulajdonság rondít bele 2 fős játéknál, így azt célszerű kivenni. 5 fős játéknál nálunk az volt a tapasztalat, hogy kevés az alapjáték faj készlete, ezért ehhez javsolt beszerezni valamelyik (vagy mindkettő) Power Packot. Mivel ezekben sok új faj és tulajdonság lapka van, akár össze is lehet válogatni melyekkel játszunk és melyekkel ne.

  • ronaiheni

    2022-12-07 11:56:36

    Meglepően kellmes élmény volt ezzel játszani. Nem rajongok annyira a Rizikóért , de ez csaj játékmenetben hajaz valamelyest rá. Sokkal érdekesebb a figuráink képessége és a területfoglalás nem dobással dől el vagy csak segítségképp. Kicsit fura , hogy a terület elfoglalás után rögtön pénzhez jutunk ami ugye egyben győzelmi pont is . Nem a letelepítés után csatázunk , hanem 2:1 egyszerre történik és utána felkészülve az ellenfél visszatámadására erősíthetünk , ami kicsit lutri , mert ha épp új fajt hoz be a következő játékos előre nem tudjuk miféle képességek ellen is kéne védekeznünk. Ettől eltekintve szórakoztató a játék . Ami kritika érheti az a picike karaktertokenek amik nagyon egyforma színük miatt nehezen különböztethetőek meg főleg amikor több fajunk van játékban és a hátára fordítva az épp kihaló fajok nehezen különböztethetőek meg . És némelyik tájegységnél szintén kitakarjaa határvonalat a grafika , így muszály nagyon figyelni főleg ha van rajta már faj és nem jól látszanak. Négyen kifejezetten élvezetes volt a játék lehet nem is érdemes kevesebb fővel nekiülni.

  • bolarabbit

    2022-02-17 18:19:02

    Nekem sokáig ez volt a kedvenc játékom. Ez egy vicces konfrontálásról szóló játék. Az újrajátszhatóságát az adja, hogy minden fajnak van egy alap képessége, és mellé hozzáillesztünk egy másik random specialitást. Így mondjuk ha több játék során is az emberek fajt kapjuk, akkor is, lehet egyser hódítanunk lesz érdemes, máskor bizonyos területeket megszerezni, míg megint más alkalommal erős védelmet csinálni, és lecserélni hanyatló állapotúra és új fajt választani aktív fajnak. Lehet 2en meg 5en is játszani, de szerinten ez 3-4 fővel a legélvezetesebb.

  • szabolcs.kelemen27

    2021-05-24 09:53:07

    Nagyszerű játék, mind kezdőknek és haladóknak egyaránt. Egy bajom van vele: 2 fős játék esetén nagyon "unbalanced". Méghozzá a KÍSÉRTŐ képességlapka miatt. Ha a másik fél ezzel kezd (főleg ÉLŐHALOTT néppel kombinálva), onnantól szinte borítékolható, hogy nyerte a játékot; lehetetlen lépést tartani vele: olyan, mintha másfél játékos ellen játszanál. Két hanyatló népéből szedi a lóvét, plusz hódít egy frissel, egyszerűen brutális. Ebbe már kétszer belefutottunk, és hát nem volt kellemes érzés. Szóval kétfős játék esetén javaslom, hogy a kísértő lapkát vegyétek ki. Ezt leszámítva 10/10.

  • Robby

    2021-04-28 23:30:12

    Egyik kollégám hozta el egy játékos patira, ahol egyből nagy kedvenc lett. Nagyon sokat játszottunk vele. Megunhatatlan, nagyon szép a játék kialakítása és a játékelemek is. Mi is nagyon szeretjük, nekem a digitális változat van meg, amit elkezdtem honosítani, de csak 90%-ig jutottam vele :( Tervezem a beszerzését, de bizonytalan vagyok, hogy a Warcraftos verziót vegyem meg vagy az alap+power pack 2-t.

  • harnas1207

    2021-04-28 21:38:48

    Érdemes egyesével adagolni a kiegeket!

  • Alleira

    2021-04-28 21:28:48

    Nagyon köszi, sokat segített :) Ahogy látom a Sky World majdnem az alapjáték áráért megy, így arra majd visszatérek, ha rongyosra játszottuk.

  • harnas1207

    2021-04-28 20:51:12

    A nagyok közül talán egyiket se. A Sky Wordbe vannak új fajok, de nincs magyar szabályzat hozzá, azt akkor érdemes megvenni, ha többen és nagyon sokat játszotok, mivel van benne 1 új pálya. A kicsiket csomagba is meg lehet venni, de külön venném őket: ami nekünk bejött: Be not Afraid és Crused! A többi izgalmas volt az elején, de egy idő után kipiszkáltuk a tányér szélére a legtöbb fajt. Amit semmkiépp nem javaslok: Necromancer Island és Grand Dames of Small Word.

  • Alleira

    2021-04-28 20:34:50

    Nagyon megszerettem ezt a játékot és azon kevesek közé tartozik, amihez szívesen beruháznék 1-2 kiegészítőre. Láttam, hogy vannak kisebb és nagyobb költségvetésűek is. Mivel nektek már 6 van (vagy azóta lehet több ;) ) melyiket ajánlod az olcsóbb mini-kiegészítők közül és a nagyobb volumenüekből?

  • nemi92

    2021-03-18 20:45:20

    Kipróbálom majd! Köszi az infót! ;)

  • rocky015

    2021-03-18 10:37:04

    Én egyelőre a mobilos applikációt próbálom. Az alapjáték 1100HUF körül volt; persze nem adja vissza azt a hangulatot mint egy rendes játék és csak angolul van, de letöltöttem a magyar szabályt és úgy értem a képességeket és egyebeket.

    Van lehetőség a gép ellen játszani, 'Pass'n'Play' módban illetve online mások ellen. Nekem eddig bevált.

  • nemi92

    2021-03-18 10:19:26

    A baráti társaságban vegyes érzelmeket vált ki, nem lesz mindenkinek a kedvence. Én személy szerint nagyon szeretem, hogy ennyi frakció van, illetve képesség. Ami plusz fűszert ad a játéknak, hogy ezeket a frakciókat bárhogyan lehet társítani a képességekkel. Hatalmas újrajátszhatóságot biztosít ez a játéknak. Eddig játszottuk 2-en illetve 4-en. 4-en jóval pörgősebb és izgalmasabb volt a játék.

    Nehézségét talán az jelenthet a kezdő játékosoknak, hogy a sok faj illetve képesség kártyák hatásait nehéz fejben tartani, megjegyezni. Elsőre picit sokkolhatja az embert, hogy húú akkor most mi mit is csinál. Viszont pozitívum, hogy a játék tartalmaz egy segédletet, ami feltünteti ezeknek a fajoknak és képessességeknek a lehetőségeit. Szépen elmagyarázza.

  • edboyww

    2021-01-19 01:25:25

    Mindenképpen próbáljátok ki, de csak ha fel vagytok készülve egy társasjáték megvásárlására!

    9/10

  • harnas1207

    2020-06-21 18:55:02

    Nagyon kétkedtem a játék élvezhetőségében, illetve a grafikát látva inkább komolytalan béna társasnak tűnt. Aztán rászántam 10 percet egy videóra, amiben bemutatják és megláttam benne a lehetőséget. Azóta elmondhatom, hogy nagy rajongói lettünk. Megvettünk hozzá 6 kiegészítőt és nem tudunk leállni. Jó párosan játszani, de még jobb nagy társasággal. A fajok végtelen kombói adják a játék varázsát, az újrajátszhatóság mélysége őrült nagy. Sajnos csak akkro igazán élvezhető ez a játék, ha mindenki kellő képességekkel rendelkezik. Már egy lúzer játékos is képes elrontani a partyt. (Ez igaz más játékokra is. pl Catan) Véleményem szerint a fajok nagyon jól kiegyensúlyozottak, de a kiegészítőben már van egy-két olyan nép, akiket meggondolandó, hogy legközelebb két fős játék esetén nem használunk. A Small World egyetlen hibája, hogy nagyon sok kérdést vet fel egy-egy kombó, szabályártelmezés vagy eset. Ezek nagyon hamar megmutatkoznak, de a készítők nagy ívben tettek rájuk, játsdz úgy ahogy akarod... Ezt a stílust mindig is utáltam.

  • marteen007

    2020-06-07 21:50:21

    Ez egy lapkahelyezős, pontgyűjtős logikai játék. Adott mennyiségű lapkák lehelyezésével területeket szerzünk, a területek után pontokat kapunk. Persze sok trükkös szabály és ilyen-olyan bónuszok befolyásolják az eredményt és támadásnak nevezett fordulóban, ha több lapkát helyezünk egy mezőre, mint az ellenségé akkor azt a mienk lehet.

    A sok jó kritika és szép grafika után vettem meg a játékot a családnak és hát sajnos senki nem mondja, hogy rossz játék csak senkinek nincs kedve játszani vele, mert ez egy igazi logikai játék. Ami persze egyáltalán nem baj, de ez elsőre nem látszik, rajta sőt a grafikától a 7 éves unkaöcsém teljesen rá pörgött. Fú törpék, elfek, varázslók stb. igen csak semmi közük a játékhoz pusztán grafikai elemek.

    Mint logikai játék zseniális és valóban komoly mélységei vannak és nagy a variációk száma, ami amatőröknek inkább hátrány, mert mire megszokják, megtanulják, az egyik fajt már jön a következő. A szabály rendszer egyszerű, de a rengeteg variációs lehetőség miatt én már a harmadik körben elvesztettem a családom azon tagjait, akik csak lazulni ültek le. A grafikát nem nagyon értem, mert ugyan gyönyörű,de kinek szól ? A 7 éves aki megbolondult érte, nem tud játszani vele a tinédzser húzta a száját :-) . Mi öregek jókat mulatunk az elnevezéseken ugyan, de ebből a grafikából már én is kinőttem :-)

    Szóval jól összerakott szép, de fura grafikájú játék, de mielőtt megveszed, mindenképpen próbáld ki előbb, hogy neked bejön-e !!!

  • renii96renii96

    2020-04-14 10:22:55

    Ez a játék egy kivételesen jól megkreált átmenet a nagyon stratégiai játékok és a baráti társasjátékok között.

    Könnyen megtanulható, de sokféle stratégiát lehet felhúzni így is. Az alapjátékban kb. 300 kombináció lehetséges, amivel lehet játszani (hozzávetőlegesen egy 4 fős játék során átlagosan 3 fajt használ el az ember. Ez 12/játék).

    Bőven van benne lehetőség, és a stratégiai lépések is a másik fajtól változnak, tehát ugyanazzal a faj/erő kombinációval sem biztos, hogy ugyanúgy fogunk játszani.

    Kiegészítővel még nagyobb a variáció, mindenképpen ajánlott legalább 1 beszerzése.

    Ez a tipikus átmenet a női és férfi játékok között. A férfiaknak is élvezhető a stratégiai lehetőségek miatt, és a nők is szeretik a könnyedsége, élvezhetősége, és a szép kivitelezés miatt (Hozzátenném, hogy nem túl pepecselős összerakni, viszont jól átgondolt).

  • PlayHoo_95

    2020-04-03 22:20:37

    Könnyed bevezető játéknak tűnik elsőre, és bár alkalmas is rá, pár játék után kiderül, hogy valóban van mélysége, és több van benne mint ami elsőre látszik. Szerintem azzal, hogy sok esetben 1-2 kör alatt hanyatlásba döntünk valakit, nem romlik a játékélmény, inkább egy extra - és nem megszokott - faktor, amivel számolni kell. De egyébként vannak fajok, ahol a hanyatlásba döntés az egyik fő elem, amivel mielőbb élni érdemes. (Ghoulok akkor is tovább építkezhetnek, ha már hanyatlásban vannak, s ezt még megfejelve egy kísértő néppel, elég komoly dolgokat lehet felépíteni.)
    Remek családi játék, ugyanakkor gémereknek is izgalmas lehet, ajánlom mindenkinek kipróbálásra! :)

  • jenei.balazs87

    2019-09-13 09:31:30

    Nekünk a párommal nem jött át, de ez nem von le a játék érdemeiből, hiszen egyedi grafikával és játékmechanizmussal bír. A fentebb említett kombókat mi még nem láttuk át 2 játék után, de valahogy nem vonzott minket annyira, hogy többet is beletegyünk, így a kölcsönzés után nem vásároltuk meg. A népek és a tulajdonságok véletlenszerű kombinációja révén nagyon vicces "fajnevek" tudnak kijönni. :)

  • lendvai.nikolett.88

    2019-04-01 21:23:45

    Nagyon jó kis játél és pozitív h hiadták magyarul.

    Jó kis kombók jöhetnek ki, ezáltal nagy az újrajátszhatóság.

    A fix tábla weg uid után már zavart, viszont az egyik kieg ezt orvosolja és onnantól csak még nagyobb az újrajátszhatósága.

  • barcza.laczor

    2019-03-04 15:36:38

    Igazi ötcsillagos szemétkedő játék tud lenni, ha a társaság engedi az embernek. Hosszú órákat tudtunk tölteni az újrajátszásokkal, nekem a létvényvilág és a mechanizmusok is nagyon tetszettek! Külön érdem nálam, hogy 2 személyes módban is tud ugyanolyan élvezetes lenni.

A Small World társasjáték és kiegészítői (22)

  • Small World: Grand Dames of Small World társasjáték Kiegészítő

    Találkoztál már a Small World bájos hölgyeivel? A Small World: Grand Dames egyike az első kiegészítőknek. A benne levő három új faj és két új tulajdonság rendesen megkavarja a játékot. Lássuk mit is tudnak az újdonságok. Gypsies (cigányok) - A kör kezdetén minden olyan területre tegyél egy győzelmi pontot, ami elhagysz. Ezeket a területeket nem tudod...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Small World: Cursed kiegészítő társasjáték Kiegészítő

    Mit kezdesz a legnagyobb átokkal? A Small World: Cursed! egyike az első kiegészítőknek. A benne levő két új faj és öt új tulajdonság rendesen megkavarja a játékot. Lássuk mit is tudnak az újdonságok. Goblins (goblinok) - A hanyatlásba fordult fajokat egy sereggel könnyebben tudod meghódítani, de a minimum egy sereg továbbra is kötelező. Kobolds (koboldok)...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Small World: Leaders of Small World társasjáték Kiegészítő

    This expansion of Small World is a promotional expansion first given away at Spiel 2009 in Essen. The expansion is based on an idea of Michael Ormesher in a Days of Wonder "Race design contest". The expansion consists of 24 leader tokens (the second edition has 48) that are neither a race nor a power. When you pick a new race, you can opt to take its...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Random Map Expansion (fan expansion for Small World) társasjáték Kiegészítő

    This unoffical print & play expansion replaces the game board from Small World with a randomly generated map every time you play. This provides greater variation in how the various race/power combinations are valued, and results in a wider variety of tactical choices and overall deeper gameplay. The updated expansion includes rules and components for...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Community's Compendium I (fan expansion for Small World) társasjáték Kiegészítő

    The Community's Compendium I v2 is a FREE print-and-play single pdf file for the game Small World. In Small World, players use their troops to occupy territory and conquer adjacent lands in order to push the other races off the face of the earth. This 2015 updated of this expansion has been updated to be fully compatible with all the official extension...

    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Komplexitás: 2/5
  • Small World Community's Compendium II (fan expansion for Small World) társasjáték Kiegészítő

    The Community's Compendium II is a FREE print-and-play single pdf file for the game Small World. In Small World, players use their troops to occupy territory and conquer adjacent lands in order to push the other races off the face of the earth. This expansion contains 3 new Small World Races : Wraiths Necromancers Owlbears 3 new Special Power Badges:...

    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
  • Small World: Tales and Legends társasjáték Kiegészítő

    Szerinted meg tud még lepni valami a Small World-ben? Szerintem biztosan. A legújabb, immár harmadik kiegészítő nem új fajokat, vagy képességeket tartalmaz, hanem egy teljesen új szabályvariánst és kártyákat. Játszható akár csak az alapjátékkal, vagy akár az összes kiegészítővel együtt. Lássuk is mik történnek Small World világán a Tales and Legends...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Small World: Be Not Afraid... társasjáték Kiegészítő

    Nem kell félni A Small World: Be not afraid mini-kiegészítő új fajokat és tulajdonságokat hoz el kicsiny világunkba, szám szerint ötöt-ötöt, ami az eddigi minikhez képest jelentős mennyiség. No de lássuk csak, milyen újabb lények próbálnak helyt szerezni a szűkös világban és ehhez milyen rafinált eszközöket képesek bevetni! Barbarians (barbárok) – A köröd...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Small World: Necromancer Island társasjáték Kiegészítő

    Publisher blurb: A Small World Scenario for 3 to 6 players At first no one noticed the small island on the lake - nor paid any attention to the gnarly pretense of a man who drifted onto it, sitting astride a wooden log with a huge grimoire on his lap employing a shovel as his unlikely paddle. A ghastly green mist soon shrouded the island, wrapping it in a...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Small World: Tunnels társasjáték Kiegészítő

    Small World: Tunnels, a free mini-expansion that debuted at Spiel 2011 in October, allows players to use both Small World and Small World Underground at the same time, using a dozen cavern markers as tunnel entrances to move from one game board to the other. Six tunnel entrances, numbered 1-6, point down from Small World to Underground, while the other six...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 80 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Komplexitás: 2/5
  • Small World: Realms társasjáték Kiegészítő

    Hegyek, bányák, szántóföldek, gombaerdők, sártengerek, kristálymezők...egy játékban! A Small World (SW) legújabb kiegészítőjében, a SW Realms-ben egy teljesen új játékstílussal találkozhatunk. Ezúttal nem fix táblán játszunk, hanem a Catan-hoz hasonlóan lapkákból állítjuk össze a játékterületet. Ezek a lapkák kétoldalúak, egyik oldalán a felszíni, míg a...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Small World: Realms társasjáték Kiegészítő 16192 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Small World Designer Edition társasjáték

    Small World's Designer Edition is a spare-no-expense version of Small World the board game; this version of the game is true to Philippe Keyaerts' original wooden prototype. The Designer Edition will feature: - 307 deluxe wooden tokens covering all races from the base game and its Cursed!, Grand Dames and Be Not Afraid expansions + the Lost Tribes - each...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Small World: Royal Bonus társasjáték Kiegészítő

    Fauns – Átcsoportosítási fázisban, minden egyes az aktív fajjal ebben a körben elfoglalt megyéért kapunk 1 katonát a tálcáról, továbbá azok az játékos áldozatok akiktől most hódított el területet a „Fauns” nép, szintén kapnak a tálcáról egy katonát minden egyes „Fauns”-ok javára elvesztett megyéért. Igors – A harcokban legyőzött szörnyeket, elveszett...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 80 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Small World: 6 Player Board társasjáték Kiegészítő

    Small World: 6 Player Board, an expansion for both Small World and Small World Underground, is designed for use with exactly six players, with players competing in three teams of two players. Players can discuss strategy (openly) with their teammate, but each player competes and takes all actions on his own: choosing new races, deciding where to attack and...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 6
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Small World: A Spider's Web társasjáték Kiegészítő

    Ice witches (jég boszorkányok) – Átcsoportosítási fázisban magához vehet egy „tél jelző” lapkát minden egyes általa uralt olyan régiókért, amin mágikus forrás található. Az átcsoportosítása végén ezeket leteheti egy meglevő területére vagy egy szomszédos régióra és azonnal megnöveli a terület védelmét 1-el. Egészen addig lent maradnak a „tél jelzők” míg a...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 80 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Small World: River World társasjáték Kiegészítő

    Fedezd föl a folyóparti területeket, foglald el a neked tetsző térségeket, szerezz templomot, hajógyárat, hogy erősebb légy mindenkinél. A Small World legújabb kiegészítőjében két teljesen új pályát lehet szerezni. A társas csak az alapjátékkal játszható együtt.Angol:Description from the publisher: In Small World: River World, players discover new maps full of water regions haunted by merciless pirates. Players need to defend their precious...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Small World: River World társasjáték Kiegészítő 6000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Small World: Sky Islands társasjáték Kiegészítő

    Small World: Sky Islands introduces seven new races and powers to the Small World base game, but it also gives those races — and all the previously released races — new territory in which to fight for control. At the start of play, place the Sky Islands game board so that it shows either two or three islands in the sky (your choice), then use the Small...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Small World: Sky Islands társasjáték Kiegészítő 8990 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Small World: Power Pack 2 társasjáték Kiegészítő

    Három kisebb kiegészítő egyben. Grand Dames, Royal Bonus, Cursed. Itt találjátok a magyar nyelvű leírást a kiegészítőhöz Balogh Péter jóvoltából: Magyar nyelvű szabályAngol:Will you choose the poor Cursed Fauns or the mighty Aquatic Priestesses for your next conquests? Small World: Power Pack 2 includes all eight races and ten special powers from...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Small World: Power Pack 2 társasjáték Kiegészítő 10271 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Small World: Power Pack 1 társasjáték Kiegészítő

    Két kiegészítő egyben. A Be not afraid és A Spider's Web együtt. Itt találjátok a magyar nyelvű leírást a kiegészítőhöz Balogh Péter jóvoltából: Magyar nyelvű szabályAngol:Will you choose the fearless Lava Barbarians or the glorious Catapult Ice Witches for your next conquest? Small World: Power Pack 1 includes all eight races and eight special...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Small World: Power Pack 1 társasjáték Kiegészítő 9456 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Small World of Warcraft társasjáték

    Új napra virradt Azeroth. Egy napra, mely semmiben sem különbözik az őt megelőző és az őt követő napok végtelen sokaságától. A Warcraft világáért folytatott kegyetlen és véres küzdelem napja. Nem elég, hogy ez a világ amúgy is túl szűkös mindannyiunknak, de a Szövetség és a Horda állandó küzdelme is folyamatosan feldúlja. Ám virrad a hajnal és elérkezett...

    • Játékidő: 80 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 80 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 3/5

    Small World of Warcraft társasjáték 10000 Ft-tól! - 6 felhasználó és 13 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Small World: The Lost Tribes' Crusade társasjáték Kiegészítő

    As the sun touches the mountain tops with predawn light, the Lost Tribes of Small World creep out of the shadows. After centuries of humiliation, they've emerged for revenge. Can you survive their retaliation? With this mini expansion for solo play and 2-player games, you will play against a non-human opponent (the Lost Tribes) controlled by elegant rules...

    • Játékidő: 40 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 40 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Small World Underground társasjáték

    Fenn, a napvilágon nem fértünk el. Vajon a föld alatt más a helyzet? És eljött a nap, hogy meglásd mi rejtezik a föld alatt. A Small World: Underground egy újabb kiegészítő, ám legnagyobb sajátossága, hogy önállóan játszható, önmagában teljes. Viszont mindegyik elemét használni tudod az eredeti Small World alapjátékkal együtt. Lássuk is, hogyan néz ki az...

    • Játékidő: 90 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 90 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott játékosszám: 4
    • Max. ajánlott játékosszám: 5
    • Min. ajánlott játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 3/5

    Small World Underground társasjáték 15000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 4 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  40 - 80 perc
  • Játékosok:  2 - 5
  • Ajánlott életkor:  8+
  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Philippe Keyaerts
  • Illusztrátor:  Miguel Coimbra, Cyrille Daujean
  • Kiadók:  Asmodee, Days of Wonder, Hobby Japan, Edge Entertainment, Stratelibri, Bergsala Enigma, REBEL.pl, Gém Klub Kft., Compaya.hu - Gamer Café Kft., Galápagos Jogos, Asterion Press, Hobby World, Siam Board Games, Lord of Boards
  • Elérhető nyelvek:  kínai, dán, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, ukrán, thai

Alternatív nevei


Kiadások

  • Dutch edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • English first edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 2 kg
  • French first edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 2 kg
  • German first edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: német
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: japán
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 2 kg
  • Swedish/Norwegian/Danish edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: dán
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • French second edition
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Italian first edition
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Small World
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Hungarian first edition
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Small World
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 1.9 kg
  • Spanish edition 2012
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 1.9 kg
  • Italian second edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: portugál
  • Russian edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 29.8 cm x 29.8 cm x 7.1 cm
  • German second edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: német
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Hungarian second edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Italian third edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Thai edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: thai
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 2 kg
  • Chinese edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: kínai
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • English edition 2019
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 1.9 kg
  • Ukrainian edition
    • Kiadás éve: 2024
    • Nyelv: ukrán

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Small World társasjátékhoz