Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

IMMÁR 8. ALKALOMMAL TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® ÉS TÁRSASJÁTÉKVÁSÁR!

PRÓBÁLD KI! ÉLD ÁT! VIDD HAZA! …. TÁRSASJÁTÉKOZNI JÓ! a mottója az immár 8. alkalommal, a Nebuló XXI. Alapítvány és a Gémklub szervezésében, a Gémklub, a Piatnik főtámogatásával, a Delta Vision és Regio Játék támogatásával 2019. november 23-24-én a Lurdy Ház Konferenciaközpontjában megrendezésre kerülő TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® ÉS TÁRSASJÁTÉKVÁSÁR rendezvénynek. A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® ÉS TÁRSASJÁTÉKVÁSÁR a modern családi, felnőtt és gyerek társasjátékok országos fesztiválja. Az eseményen sok játékkiadó és -forgalmazó, társasjátékos szervezet, egyesület, klub, társasjátékos szórakozóhely képviselteti magát.

Kincskeresés - Társasjátékok Ünnepe 2019

A TJÜ mind a két napján elrejtünk a rendezvényen 5-5 darab QR kódot, amiket ha megtalálsz, mindegyikért 200 közösségi ponttal jutalmazunk téged! És ez nem minden! A legtöbb kódot összegyűjtő emberek között mind a két napon kisorsolunk egy-egy nagy dobozos társasjátékot, egy Kuruzslók Quedlinburgban-t és egy A Nyugati Királyság Lovagjait!

PRÓBÁLD KI!

Ezen a hétvégén közel 450 asztalon, 9 teremben lesz lehetősége a résztvevőknek kipróbálni több mint 1000 kiváló hazai és külföldi logikai-, stratégiai-, parti-, családi- és gyerektársasjátékokat. A rendezvényen társasjátékos egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társasjáték között, illetve segítenek megtalálni mindenki számára a neki való társasjátékot. A társasjáték bemutatókon, játékszabály magyarázatokon találkozhatnak a látogatók társasjáték újdonságokkal, díjazott társasjátékokkal. A fejesztői teremben kipróbálhatók még nem kiadott, fejlesztés alatt álló társasjátékok, így bepillantást nyerhetnek az érdeklődők a társasjátékalkotás kulisszatitkaiba.

ÉLD ÁT!

Társasjátékozni jó! Manapság egyre többen kapcsolódnak be ebbe a generációkat összehozó, tartalmas szabadidős tevékenységbe. Sokaknál a baráti-családi összejövetelek kihagyhatatlan kellékei a modern és a klasszikus társasjátékok, akár otthon, akár az utazások során. Ezt az élményt bárki megtapasztalhatja az idei TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® rendezvényen. Dinamikusan nő a gémer társasjátékos közösség létszáma is; a rendezvényen a társasjátékos gémerek is megtalálhatják a játékélmény forrását, mert a magyar nyelvű stratégiai és a történetvezérelt társasjátékok mellett elhozzuk  számukra a világ társasjáték-újdonságait a Mini Essen terembe. A versenyzés is sokak számára a társasjátékos élmények forrása lesz, akár a Társasjátékos Olympiára kvalifikálták magukat (itt kapnak helyet a döntők közvetítéssel) az év során, akár különféle helyi versenyeken, vetélkedőkön, indulnak. Találkozni lehet a rendezvényen közismert társasjátékos vloggerekkel, bloggerekkel.

VIDD HAZA!

A szervezők célja, hogy mindenki megtalálja a TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® rendezvényen az első vagy legújabb kedvenc modern társasjátékát. Segítünk abban, hogy a társasjátékos élményen túl, magát a kiszemelt társasjátékot is haza is tudja vinni magával minden látogató. A TÁRSASJÁTÉKVÁSÁR-on több boltban kaphatók társasjátékok óriási kedvezménnyel, de a szerencsések meg is nyerhetik versenyeken vagy éppen tombolán. És ne feledjük, hogy már csak egy hónap van karácsonyig! 

A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® ÉS TÁRSASJÁTÉKVÁSÁR a családok számára kiváló alkalmat teremt a karácsonyi ráhangolódásra, felkészülésre. Az igazi társasjátékosoknak, a gémereknek az év várva-várt társasjátékos találkozója.

Várjuk a TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® ÉS TÁRSASJÁTÉKVÁSÁR rendezvényen, a Lurdy Házban, 2019. november 23-24-én az alkalmi és a rendszeres társasjátékosokat, a társasjátékos gémereket. Mindazokat, akik még csak most ismerkednek vagy újraismerkednek a társasjátékozással. Családokat, baráti társaságokat, egyedülállókat, iskolai csoportokat, társasjáték-fejlesztőket, illetve azokat, akik csak egy tartalmas hétvégi programot szeretnének vagy akár csak kedvezményesen akarják megvásárolni a karácsonyi ajándékot!

Kedvezményes jegyek: nebuloalapitvany.hu honlapon és a jegy.hu-n! Illetve jegyek kaphatók a rendezvény helyszínén is.

Alapítvány Nebuló

undefined

Tudtad?

Idén mi is részt veszünk a Társasjátékok Ünnepén a The GiftForge-gal egy közös standon!

Szavazataitok alapján, az alábbi társasjátékokat tudjátok kipróbálni az asztalunknál:

Családi és parti kategória👪💃

Haladó kategória🤔

Két személyes kategória👫

forrás -- Tarsasjatekok.com

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

31Dec

Fókuszáltabbá tesz, türelemre tanít, javítja a memóriát és szórakoztat, mi az?

Kedvcsináló | 2019.12.31. 11:22:00

5+1 tudományos érv a társasjáték mellett!

18Márc

Máris húsvétra ajánlunk – pro ajándéktipp a kistesónak

Kedvcsináló | 2020.03.18. 18:26:00

A társasos világban a Combo Color is szépen ment tavalyi megjelenése után, úgyhogy nem csodálkozunk a Gémklub mostani bejelentésén...


Kommentek

  • nagyrobert1981

    2019-11-13 13:25:22

    Jó program lesz!

Népszerű

Friss

Címkék