Patchwork
Patchwork
Patchwork
Patchwork
Videó beküldése

Patchwork

Társasjáték, 2020
Értékelem!

A Patchwork egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2015-ben (Magyar Társasjátékdíj), illetve ebben az évben több, összesen 2 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A...

A Patchwork egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2015-ben (Magyar Társasjátékdíj), illetve ebben az évben több, összesen 2 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a kártya húzás, az idő követés, a vic-04 victory points as a resource és az eco-05 income mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A Patchwork egy rövid, kétszemélyes absztrakt stratégiai játék Uwe Rosenbergtől, aki olyan híres játékokat tett már a polcainkra, mint az Agricola, Caverna vagy a Le Havre. Ebben a játékban paplanokat kell varrnotok, különböző színű szövetdarabok felhasználásával, úgy, hogy a játék végén a legnagyobb profitra tudjatok szert tenni.

Vigyázz, kész, cérnát befűzni!

A játékban különböző formájú lapkákat használhattok fel, nagyjából, mint annak idején a Tetrisben. A saját körödben kiválasztasz egy szövetdarabot, amit a saját négyzetrácsos játéktereden kell elhelyezned. Ezek a szövetdarabok pénzbe (gombokba) kerülnek, és valamennyi időbe, amíg hozzávarrod az eddigi paplanodhoz őket. Minél több ideig tart egy-egy darab bevarrása, az ellenfél annál több akciót tud végrehajtani amíg te dolgozol. A kis lapkákban nem csak a varrásra fordítandó idő számít. A szövetdarabokon gyakran gomb ikonok vannak feltüntetve, és bizonyos időközönként a játékosok annyi gombot kaphatnak amennyit a paplanjukba varrt szövetdarabokon össze tudnak számolni.

Ezekből a gombokból újabb szövetlapkák vehetőek, ráadásul a játék végén az a játékos fog győzni, akinek ezekből a legtöbb van. Figyelned kell arra is, hogy milyen alakja van a lapkákban. Csak úgy, mint annak idején a Tetrisben, itt is hátránnyal (győzelmi pont levonással) jár ha úgy építkezel, hogy üres lyukakat hagysz a négyzetrácsodon.

Összegzés, ajánlás
Mivel a saját körödben összesen 3 szövetdarab közül tudsz maximum választani, a játék nem torkollik hosszan gondolkodási szünetekbe, ugyan akkor mégis kell hozzá elég stratégia, hogy kiválaszd a megfelelő darabot. Jól kell gazdálkodni a gombokkal, mérlegelni kell, hogy egy-egy szövetdarabot megéri-e megvenni, vissza fogja-e hozni az árát a későbbiekben. A játék körülbelül 20 perc alatt letudható, a szabályok egyszerűek és akár a fiatalabb korosztállyal (~8 éves kortól) is remekül játszható. Ajánljuk kisgyerekes családoknak, vagy a könnyű absztrakt stratégia kedvelőinek.

Mi van a dobozban?
 • 33 szövet lapka
 • 50 gomb jelölő
 • 1 szabálykönyv
 • 2 négyzetrácsos tábla
 • 1 központi tábla
 • egyéb jelölők

Szabálykönyv

Angol nyelvű szabálykönyv

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 24% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 4 900 Ft-tól
 • 63 ajánlat

Kategória: Stratégia, Rejtvény / Kirakós
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Kártya húzás, Idő követés, VIC-04 Victory Points as a Resource, ECO-05 Income, Négyszög-rács, SET-03 Grid Coverage, Draftolás

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Árak és üzletek

Partnerek ajánlatai

Patchwork

raktáron   új
5 290 Ft

Patchwork társasjáték - TÉLI KIADÁS

raktáron   új
5 690 Ft

Patchwork (magyar kiadás) társasjáték

rendelhető   új
5 970 Ft

Patchwork (magyar kiadás) társasjátékmagyar

rendelhető   új
5 970 Ft

Patchwork - 2 személyes társasjáték

raktáron   új
6 290 Ft

Patchwork társasjáték

raktáron   új
6 360 Ft

Patchwork (magyar kiadás) társasjátékmagyar

rendelhető   új
6 550 Ft

Patchwork (magyar kiadás) társasjátékmagyar

raktáron   új
6 550 Ft

Patchwork (magyar kiadás) társasjátékmagyar

raktáron   új
6 590 Ft

Patchwork téli kiadás társasjáték

raktáron   új
6 830 Ft

Patchwork téli kiadás társasjáték

raktáron   új
6 830 Ft

Patchwork társasjáték

raktáron   új
6 990 Ft

Patchwork társasjáték - 2 személyes társasjáték, magyar kiadás - GAmagyar

raktáron   új
6 990 Ft

Patchwork - TÉLI KIADÁSmagyar

raktáron   új
6 990 Ft

Patchwork téli kiadás társasjáték

raktáron   új
6 990 Ft

Patchwork Téli kiadás

raktáron   új
7 270 Ft

Patchwork téli kiadás társasjáték

raktáron   új
7 490 Ft

Patchwork téli kiadás társasjáték

raktáron   új
7 490 Ft

Patchwork Téli kiadás

raktáron   új
7 990 Ft

Patchwork téli kiadás

raktáron   új
7 990 Ft

Patchwork társasjáték

raktáron   új
7 990 Ft

Patchwork Téli kiadásmagyar

raktáron   új
7 990 Ft

Patchwork Társasjáték

raktáron   új
7 995 Ft

Patchwork - Téli kiadás társasjáték

raktáron   új
8 490 Ft

Patchwork - ENangol

raktáron   új
8 690 Ft

Patchworkmagyar

értesítés kérhető   új
5 990 Ft

Patchwork társasjáték, magyar nyelvű

értesítés kérhető   új
6 890 Ft

Patchwork Téli kiadás társasjáték

értesítés kérhető   új
7 890 Ft

Patchwork: Halloween Edition társasjáték

értesítés kérhető   új
7 990 Ft

A felhasználók ajánlatai

Patchworkannahernadi, Budapesten a Budakeszi úton vagy a Stadionoknál

Akár cserélném is! Csak személyesen itt: Budapesten a Budakeszi úton vagy a Stadionoknál!

Eladó polcürítés miatt.

9 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Patchwork társasjáték videók (20)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb absztrakt játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2014

Legjobb két személyes játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2014

Kommentek

Kommentek

 • ronaiheni

  2021-11-14 13:56:01

  Szinte az első modern társasaim egyike volt. Cseréltem egy másik klasszikusra , ami nekünk nem jött be . Gondoltam egy próbát megér. És milyen jól döntöttem. Nagyon szép formák, okos kis játék. Igaz , hogy csak ketten játszható és a mi családunk nagy ahhoz , hogy sok kétfős játékunk legyen , de erre mindig rá lehet beszélni valakit . Gyorsan lemegy egy parti , nem kell órákig kipakolászni , nem tart órákig . Épp ideális fáradt nap után vagy csak két nagyobb játék között, és bizony kifejezetten ideális idősebb nagyszülőknek is akik ódzkodnak a modern játékoktól. Igazi játékba bevonzzó darab .

 • kvarclovag

  2021-11-11 12:17:44

  -60 ponttal győzni az már valami, nem? Csak lépkedtünk egymás elé, mert a következő 3 folt egyikünknek sem tetszett. De leginkább az nem, amilyen foltokhoz utána az ellenfél hozzájuthatna.

  Csatolmány: https://www.pulykakakas.com/2021/11/60-pontos-gyozelem.html

 • kvarclovag

  2021-11-07 11:22:46

  Egyelőre csak 7-8 játékot játszottam, azt is gépi ellenfél ellen. (App jó, vásárlás előtti kipróbálásra pláne.) Az az érzésem, hogy a második, harmadik gombhatár átlépésére már eldől a játék. Ha valaki itt előnyben van, az már végig növelni tudja az előnyét, de lagálábbi megtartani biztosan. Az előny többnyire gomb, de azért lehet tempóelőny is az idősávon. Jól érzem, vagy csak béna vagyok még?

 • clodo

  2021-05-29 23:21:49

  Nagyon jó kis könnyed, két fős tetrisz játék. Ha nincs kedved, időd egy komplex játékra és egy fáradt nap végén csak egy rövid kis meditatív játékra vágysz, akkor a Patchwork jó választás.

 • mvik19

  2021-04-21 09:39:14

  Imádtuk, és imádjuk azóta is. Az első tetrisz-es játékunk, de ezzel ki is alakult az ilyenek iránti szerelem. Mindig valami újat keresünk ilyenben. Egyszerűen sosem elég. Uwe Rosenberg-től nem is vártunk mást. Egyik kedvenc szerzőm ebben a témában. Minden játéka kicsit olyan mint a másik, de mégis épp annyira más, hogy más hangulathoz mást vegyen le az ember a polcról. Egyszerű játékok, de nagyon agyalósak. Még a kemény vonalas gamer-ek agyát is megdolgoztatja. Egyszerű eszközkészlet, mély stratégiai lehetőségek. Mind egytől egyig brilliáns játékok.

 • mazsenyka

  2021-04-15 14:43:09

  ezzel a játékkal figyeltem fel Uwe Rosenberg nevére, azóta több műve is a listán van már 😊
  eleinte vonakodtam beszerezni, valahogy a grafikája nem győzött meg, nem is tudom. végül a sok ajánlás/BGG helyezés miatt beadtam a derekam és nem bántuk meg! a témája nem olyan, amiről azt gondolnám, hogy például középkorú férfiaknak kimondottan bejönne, mégis ez kerül elő egyik legtöbbször nálunk :D szóval abszolút el tudom képzelni, hogy idősebbeket, társasozni nem annyira szeretőket is be lehet vele rántani ebbe a világba.

  könnyed tetrisz jellegű játék, okos kis megoldásokkal. nem annyira agyégető, de sok apróságra érdemes odafigyelni benne, ha a nyerő stratégiát akarjuk megtalálni- például mindig a hátsó lép, ezért ha a másik nagyon elöl jár, érdemes lehet többször keveset lépni, tehát több elemet beépíteni. az sem mindegy, hogy a drágább, de nagyobb foltot veszem-e meg, vagy inkább tartalékolom a gombjaim, mert hamar elfogy, és akkor folt nélkül maradok.

  a minőségével teljesen elégedett vagyok, bár nyilván jóval több játék kell bele, hogy a tartósságát meg lehessen állapitani. kíváncsi vagyok, milyen lenne, ha mondjuk karton helyett erősebb vászon elemekből állna a játék 😊 télen valószínűleg megveszem a téli kiadást is, nagyon hangulatosnak tűnik. 🎄

 • Anettbota91

  2021-04-08 12:55:46

  Az első 2 személyes társasunk volt és szerelem volt első látásra :) :) :) :) Nem tudnék rosszat írni róla!!! gyönyörű a kinézete jó ajátékmehanizmus és az ár értékarány is jó!! nem túl drága de az árából lejön az is hogy nem egy gagyijáték :D:D Imádjuk <3

 • Robby

  2021-03-17 23:33:37

  Játszottunk ezzel a játékkal is pár partit. Elég jól szerepelt, tetszett mindenkinek. Elsőre furcsa volt, hogy szétszórunk egy csomó tetris elemet egy pontozótábla körül, de meg lehet szokni. Volt két elem ami eléggé passzentosan ment egymásba, de csak ennél a két elemnél találkoztam ezzel a hibával. Szerintem elő fog még kerülni a játék többször is.

 • wondervani

  2021-03-14 21:44:04

  Ma próbáltuk ki a téli kiadást belőle. Én régebben a simával is játszottam, de tény ez sokkal szebb. És nekem kb. mindig tud karácsonyi hangulatom lenni ha az kell. Nagyon kis ötletes játék, kellően kikapcsol, kicsit kell gondolkodni is. És a végeredmény pedig az öröm ha sikerül minél kevesebb üres helyet hagyni. Mi döntetlent játszottunk és nagyon kevés hely maradt ki.

 • Alleira

  2021-03-14 13:55:03

  A karácsonyi kiadást kaptam ajándékba, ami szubjektív véleményem szerint szebb, mint az eredeti (a folklore mintás verzió még mutatósabbnak tűnik képek alapján, de az belföldön nem kapható ) . A külcsínyt tekintve viszont kissé silány-gyenge közepes minőségű szerintem. Az egy zacskóba szórt kinyomós karton tetris elemeknél már most látom hogy csúnyán kopni fog. Azonban ez ár-érték arányban megfelelő. Én mindenképp elgondolkodnék egy prémium verzió piacra dobásán egy ilyen népszerű klasszikusnál.

  Na de a játék maga fantasztikus! (És végre sokadik alkalomra nyerni is tudtam 😁 ) Annyira egyszerű, letisztult, agyalós. És senki ne csüggedjen ha mínusz ponttal végez, ez egy kicsit kegyetlen jàték ebből a szempontból.

  Mindenképp kipróbálnám a többfőd utángondolàsait a játéknak, mert az igényem abszolút megvan, hogy két főnél többel játsszam. Esetleg a New York Zoo-val összehasonlítva tud valaki valamit mondani?

 • harnas1207

  2021-03-04 12:10:05

  BGG 89. hely, illlett már kipróbálnunk ezt a játékot. A karácsonyi kiadás jutott el hozzánk és bár nem aktuális, mégis úgy érzem, hangulatosabb, mint az eredeti. A játékot viszont nem tudom hova tenni. Érzem, hogy rendben van, de nem tudnám kinek ajánlani. Tipikusan olyan társasjáték, melyet azoknál tudom elképzelni, akiket alig lehet rávenni egy kis társasozásra. Egyszerű, nem megerőltető és nagyon gyorsan lezavarható. A társasjáték fogalmát alulról súrolja, mégis sokkal jogosabb erre a címre, mint a manapság kiadott khm játékok nagy része. Egy ismerősöm azt mondta, hogy az idősebb rokonokat a Patchwork vezette be a "modernebb" (nem Ki nevet a végén) játékok világába.

 • PlayHoo_95

  2021-02-11 23:00:10

  Az egyik legjobb két fős játékunk. Több emberrel is bele vágtam már úgy, hogy nem tetszett nekik, inkább játszottak volna mást, aztán valahogy még is csak 2-3 parti lett lejátszva egymás után.
  Az asztalképe szép, főleg mikor kezd egyre inkább tele lenni a játékosok táblája a különböző színű és mintájú kis tetrisz elemekkel. Nem tipikusan az a zen játék, kicsit megdolgoztatja az agyat és sokszor érdemes előre gondolkozni, nem mindegy mikor mit veszünk el és ezáltal mennyit lépünk az idősávon mert hatalmas előnyt adhatunk az ellenfélnek. Kezdő játékosoknak bátran ajánlom. 2020-ban megjelent a téli kiadása is ami még különlegesebb.

 • ghtyshd

  2021-01-18 08:38:37

  Ez tipikusan olyan játék, amit először félek megvenni, mert nem tudom van-e akivel játszhatnám.

  Első sorban természetesen a páromra gondoltam, mint társ a játékhoz, de nem voltam biztos benne, hogy lekötné egy ennyire absztrakt és tetrisezős játék. Most pedig konkrétan azt mondta, hogy még a Macskák Szigeténél is jobban tetszik neki :D

  Külön plusz pont, hogy inkább kompetitív mintsem konfrontatív. Nem mintha az utóbbival nem tudnánk játszani ketten, csak munkából hazaesve valószínűleg inkább egy ilyen kevésbé gondolkodós és kevésbé háborúzós játékot vennénk elő.

  A témája... a takaróvarrás szerintem senkit se fog meg :D konkrétan amikor mondtam, hogy mi lesz a következő játék, amit kipróbálunk, akkor azt mondta inkább túlórázik :D

  Amit én szeretek ebbe a játékba, hogy megmozgassa az agyam. A páromét annyira nem, ő inkább leméri a következő 3 patch-et, hogy beilleszthető-e, én viszont igyekszem odaképzelni, odaszámolni.

  Ami hihetetlenül furcsa és egyben jó a játékba: mindig a hátsó lép. Nem egymást követjük, hanem az elmaradás, előnybe lévés ki van zárva. Szerintem nagyon jó ez a mechanika, nagyon igazságos játszmát ad.

  (nálunk külön vita a kezdés: a játék szerint az kezd aki legutoljára fogott tűt. Nos, ez most varrótű vagy injekcióstű? :D )

 • rregii

  2021-01-10 17:19:00

  Nekem ez lett az egyik kedvenc játékom. Sokszor játszunk két fővel és talán eddig ez tetszett a legjobban. Gyorsan meg lehet érteni a szabályokat és igazán változatos a játék. Teljesen random rakjuk a foltokat a pontozótábla köré, így sosincs két ugyanolyan szőnyegünk és előzetes taktikával sem lehet készülni. Mint ahogy többen írták, tetrisen alapuló játék, tehát aki azt nem szereti, annak annyira nem ajánlom. :)

  Szerintem nagyon szépen kidolgozott, kedves játék, megfelelő időtartamú, nem az egymással való harcra megy ki a játék. Egy kellemes, párral, tesóval, baráttal, nagymamával játszható játék. Én abszolút ajánlom mindenkinek aki szereti a nem vérremenős, pihenős, kicsit gondolkodós játékokat.

 • kovacsveronika199

  2021-01-10 16:43:07

  Kedvenc két fős társasjátékunk. Gyors, egyszerűek a szabályok, tökéletes belépő játék.

 • Floranna

  2020-09-04 10:14:43

  Az a játék, amit minden modern társassal ismerkedős ismerősnek az elsők között mutatok meg!

  Az egyik legnagyszerűbb kétszemélyes játék, ez tagadhatatlan! Belépő játék a tetriszjátékok világába, a Virágoskert és az Indiánnyár beszerzése előtt vettük meg, és remekül megalapozta ezt a világot.

  [Személy szerint] kinek ajánlom?

  • aki szeret esténként a párjával minőségi időt tölteni
  • aki szereti a tetriszt
  • aki szereti a különlegesebb mechanizmusokat
  • aki ismerkedne nagy társasjáték szerzők nevével
  • aki egy belépő játékot keres a modern társasjátékok világába
  • aki szereti a szép játékokat

  Nálunk minden héten előkerül, a páromat azt hiszem, ez a játék rántotta be ebbe a világba. :)

  Ajánlom nagyon, de bármelyik tetrisz alapú játék zseniális, alapból ez a téma szerintem berántós.

 • nikoletta.89

  2020-06-16 22:46:28

  Nálunk ez a kedvenc két fős játék/tetrisz játék/Uwe Rosenberg játék/idegnyugtató játék egy fáradt nap után. Egyszerűen nagyon jó! :)

 • Heni1979

  2020-05-28 16:43:36

  Egyik kedvenc 2 fős játékunk. De nálunk ez tipikusan az, hogy 1 alkalommal 1 kör menjen le belőle, és utána másfajta társas jön. Nem hosszú, szép.

 • gurzocsehi

  2020-05-14 14:27:47

  Egyik kedvenc kétszemélyes játékunk! Sokat játszunk vele, gyerekkel is, idősebbekkel is jól játszható. Könnyen tanulható,nincs túlbonyolítva a szabály. Egyszerűsége ellenére nagyszerű játék, több mindenre kell figyelni. Nagy az újrajátszhatósága. És nem utolsó sorban nagyon szép a grafikája. Szépek a foltok, és a tábla is. Azt is szeretem benne hogy nem hosszú, mindig jut rá idő, hogy játszunk egy partyt vele.😊

 • vitezlejszlo

  2020-04-03 19:02:58

  Tetris alapu könnyen tanúlható játék. Sajnos nekem nincs meg de párat volt szerencsém vele játszani. Kétszemélyes játékok közt elég jó helyet foglal el ez egy hatalmas találmány. Uwe Rosenberg egy igazán kiemelkedő szerző. Erősen ajánlom mindenkinek ez egy alap mű. Én is hamarosan beszerzem .

  Szerintem kortalan játék egyaránt jó gyerekekkel vagy idősebekkel játszani. egy jó kis agyalós könnyed játék .

 • Felcser

  2020-03-02 09:20:41

  Ismerősömnek van meg ez a játék, pár kört játszottunk vele. Viszonylag kis helyen elfér a játék, így utazáskor is könnyen elvihető. Bárhol játszható.

  Szabályok könnyen érthetőek, egyszerű kis játék, rövid játék idővel rendelkezik kb 30 perc. A játék menet izgalmas és váltokazó, lehet benne taktikázni és a másikat kis mértékben szívatni, aki ezt szeretné valamilyen szinten meg lehet tenni.

  Fáradt napokon is előlehet venni, ha egy kikapcsolódásra van szükségünk, vagy épp egy könnyed szórakozásra vágyunk. Gyorsan elő lehet készíteni a játékot, nem tartalmazz sok mechanikát a játék, de annál izgalmasabb.

  A játék közepe felé már kiderül nagyjából, hogy ki fog nyerni, persze vannak olyan esetek, amikor ez nem igaz. Nagyon figyelni kell a gomb mechanizmusra, főleg a játék elején, mert ha nincs gombunk a játék elején könnyen kerülhetünk időhátrányba a másikkal szembe.

  Az újra játszhatósága nagyon nagy. Ha úgy játszunk vele, hogy egy alkalommal 1-2-szer játszunk vele akkor nem lehet megunni, de ha többet játszunk akkor rálehet unni hamar, mert nem bonyolult a játék.

  Ami a legjobb benne szerintem, hogy lehet mínuszponttal is végezni a játékban, mi jókat röhögtünk rajta, amikor így volt, mert kiderül, hogy egy egy körben mennyire bénák vagyunk.. :D

 • Ancseee

  2020-01-30 06:20:02

  Megérdemelte volna az év társasjátéka címet 2015-ben. Vannak gombos foltok és nem gombosak. A gombosok függvényében kapod a "fizetésed" a "megállóhelyeken", amiből veheted az újabb foltokat. Minden folt lerakása pénzbe és időegységbe kerül. Arra kell törekedni, hogy minél több gombod legyen és minél kevesebb bevarratlan területed. Ha van ilyen terület a végén akkor azt gombod ( pontszámod ) bánja. Nincs két egyforma játék ( takaró ), nagyon jó kis gondolkodós, de mégis alkotós, könnyed program a vele való játék. A játékleírása szerintünk nem valami jó, így mi játékvideó alapján tanultuk meg játszani. Az ára nagyon baráti. Sok hely kell neki, pl. egy nagy asztal, útközben (kocsiban, vonaton) nem lehet vele játszani.

 • Valezius

  2019-09-02 23:26:51

  Nagyon jó kétszemélyes játék. Mivel az alakzatok random kerülnek fel, így nem lehet ráfekednü a megnyitási stratégiára, mint mondjuk egy Hive esetében. Ugyanakkor néha nagyon drága foltok kerülnek a rajthoz és így kicsit nehezen indul be a játék. De ha egyszer beindult nincs megállás.

  Nagyon jó a mechanikája, minden elemért pénzzel és idővel fizetünk. Nehéz döntéseket kell hozni, drága foltot vegyek, vagy olcsót, de azzal nagyon előre szaladok és az ellenfél jó lehetőséghez jut ezáltal. A darabok kiválasztása mellett az se mindegy, hogy hová rakom őket, mert amit letettünk többet nem lehet elmozgatni.

  Kellemes családi játék élményű játék. Szépen látszik a haladás, mindkét játékosnak egyre jobban be fog telnie a táblája, így a vesztesnek se kell szomorkodnia, érdemes végigjátszania a játékot.

 • kchpank1.kv

  2019-04-09 20:57:07

  Ez a Rosenberg bátyó azért csak tud valamit. Csodálatos kétszemélyes játék. 😁

 • ARduel

  2019-04-07 17:01:00

  Tetrisz játék kétkfőre! Nagyon várjuk azaúj megjelenést!

 • lendvai.nikolett.88

  2019-04-01 19:32:38

  Kétszemélyes játéknak kiváló.

  Azt gondolná az ember, hogy a twtrisz milyen egyszerű... de ha sok pontot akarsz, akkor bele kell mélyedni a rejteémeibe ;)

  Édesanyömmal szoktuk játszani. Húgommal pedig az apk verzióba is beleestünk.

  Könnyen tanítható játék, csak ajánlani tudom.

 • sz-tomy

  2019-04-01 16:01:15

  Tetris jellegű játék, ajánlom mindenkinek.

 • varju.barna

  2019-04-01 15:34:03

  Gondolkodós, kicsi, egyszerű de nagyszerű... Nagyon addiktív...

 • c.gergo

  2019-03-30 07:47:40

  Ez is kötelező vétel szerintem! igazi gyors kétszemélyes! nem is gondoltam volna, hogy jobban varrok mint az asszony :D

A Patchwork társasjáték és kiegészítői (3)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 30 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Uwe Rosenberg
 • Illusztrátor:  Klemens Franz, Jolanta Lendzioszek, Rex Lee, Gru Tsow
 • Kiadók:  Mayfair Games, Asmodee, Lookout Games, 999 Games, Hobby Japan, Lautapelit.fi, Lacerta, Kaissa Chess & Games, Brain Games, REBEL.pl, MINDOK, Korea Boardgames co., Ltd., Funforge, Compaya.hu - Gamer Café Kft., uplay.it edizioni, GeGe Co Ltd, Нескучные игры, GoKids 玩樂小子, Ludofy Creative, Ludicus, Maldito Games, NeoTroy Games, Kilogames, Crowd Games, Liam Games, Asmodee Italia, Dragonfly Publishing, Asmodee China
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, török, ukrán, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • English first edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • German edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: német
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 20.1 cm x 20.1 cm x 4.6 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 19.8 cm x 19.8 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Polish first edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Polish second edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 4.6 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 19.8 cm x 19.8 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Romanian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: román
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Hebrew edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: héber
  • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4.3 cm
 • Nordic edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4.3 cm
 • Turkish edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: török
  • Méretek: 27.2 cm x 27.2 cm x 5.6 cm
 • Baltic edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 19.8 cm x 19.8 cm x 3.2 cm
 • English third edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 4.4 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • French second edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 20.5 cm x 20.5 cm x 5.3 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: kínai
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
 • English Americana edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: német
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: német
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: német
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Hungarian Winter edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Italian second edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
 • Japanese (winter) edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: ukrán
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 19.5 cm x 19.5 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • GeGe Chinese edition
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 19.8 cm x 19.8 cm x 3.2 cm
  • Súly: 0.6 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Patchwork társasjátékhoz