Szerelmes Levél
Szerelmes Levél
Szerelmes Levél
Szerelmes Levél
Videó beküldése

Szerelmes Levél

Társasjáték, 2016
Értékelem!

A Szerelmes Levél egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A játék több, összesen 4 díjat kapott 2013-ban. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a játékos kiiktatás, a score-and-reset game és a...

A Szerelmes Levél egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A játék több, összesen 4 díjat kapott 2013-ban. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a játékos kiiktatás, a score-and-reset game és a deduction mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A 2019-es kiadás a következő újításokat hozta be a játékba: ötödik és hatodik játékosok lehetősége, frissített rajzok és illusztrációk, két új karakter (kancellár és kém).

Annette hercegnő szíve összetört anyja, Marianna királynő árulása miatt. Bezárkózott szobájába és bánatán semmi más nem tudna segíteni, mint a szerelem. A hercegnő kegyeiért Tempest városának ifjonca versenyre keltek egymással, megpróbálva minél közelebb férkőzni hozzá és a díszes szerelmeslevelüket felhasználva elcsábítani őt. Vajon ki lesz a legügyesebb és ki juttatja el szerelmeslevelét a hercegnőnek?

A hódítás papírja

A Love Letter egy könnyű kártyajáték 2-6 fő részére. Célotok a kártyáitok megfelelő időben történő kijátszásával a hercegnőhöz legközelebb eljuttatni embereteket, akinél a leveletek van. Ez nem lesz egyszerű feladat, hisz’ a palotában lévő emberek más és más módon állnak egymáshoz és többeknél is van szerelmeslevél, amit át kell adniuk. Ez a játék a jó taktikázásról és blöffölésről szól.

A levelek útja

A tizenhat kártyán található figurák a palota lakói, vendégei. Minden kártyán található egy szám, ami azt jelzi, hogy milyen közel áll a hercegnőhöz. Például Arnaud király magasabb számmal rendelkezik, vagyis közelebb áll Annette-hez, mint az egyes számú őr, Odette.
A játék kezdete előtt el kell dobnotok a pakli legfelső lapját, valamint mindenki megkapja az első kártyáját a pakliból. Ezután kezdődhet is maga a játék.
A soron lévő játékos felhúz egy lapot a pakliból, így két lap lesz a kezében. Ezek közül egyet ki kell játszania maga elé. A kijátszott lapok mindvégig az asztalon maradnak, egymást félig fedve. Mindegyik lap más számmal, különleges képességgel és saját személyiséggel rendelkezik.
Az ötös számú Arnaud herceg a sekélyes boldogságban tengődő fiatal, aki próbál méltó párt találni testvérének. Kijátszásával célpont játékosnak el kell dobnia kártyáját és egy újat kell felhúznia.
Susannah a négyes számú lap. Ő egy udvarhölgy, aki szinte természetfeletti képességgel képes eltűnni a kereső szemek elől. Ha kijátszod, az adott körben védve leszel más kártyák hatásától.
Tomas abbé a barátságos és segítőkész tanácsadó, aki távol áll a hercegnőtől, így értéke csupán kettes. Segítségével megnézheted egy másik játékos lapját.
Ez néhány példa a Love Letter nyolc karaktere közül.

A lapok húzása és kijátszása addig folyik, amíg a pakli el nem fogy. A pakli vége a nap végét is jelenti. Ilyenkor a palota bezár és mindenki nyugovóra tér. Az este a legközelebb álló személy, akinél levél van, átadja azt a hercegnőnek.
Mindenkinek a kezében maradt egy kártya, amit most fel kell fednetek. Akinek a legnagyobb értékű lapja van, az nyeri ezt a forduló, az a személy adja át a levelet Annette-nek. Döntetlen esetén a kijátszott lapok értéke számít. A győztes elvesz egy szerelemjelzőt a készletből és kezdődhet a következő forduló a lapok újrakeverésével.
A játék addig folytatódik, amíg sikerül valamelyik játékosnak elég szerelemjelzőt összegyűjtenie. Ennek a játékosnak sikerült a legtöbb szerelmeslevelet eljuttatnia a palotába és őérte repes a hercegnő szíve. Gratulálunk

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 3 992 Ft-tól
 • -18%-876 Ft

Kategória: Kártyajáték, Következtető, Reneszánsz
Mechanizmus: Pakli tervezés, Játékos kiiktatás, Score-and-Reset Game, Deduction

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (2)

Szerelmes Levél társasjáték videók (13)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb családi játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2013

Leginnovatívabb játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2013

Kommentek

Kommentek

 • Crospieler

  2021-03-17 15:53:20

  Jópofa kis kártyajáték. Gyors és egyszerű.
  4 fővel a legjobb. Érdemes kipróbálni.

  Fillerként is jó.

 • Chill

  2021-02-12 13:45:27

  Társas játékok brownieje. Gyors, könnyű és szuper ^_^

  Jópofa játék. Utazás közben (vonaton) is nagyon kényelmes vele játszani :D Könnye hordozható. Vagy csak ha pl fél órátok van, akkor is nagyon tökéletes választás. Mi ha este fáradtan játszunk vele iszonyatosan sokat lehet nevetni közben. Könnyen elkészíthető magadnak is. Akár saját változatban is.

  A szabályzat elején van hozzá egy kis történet is, érdemes elolvasni szerintem nagyon jó

 • Alleira

  2020-10-12 14:40:57

  A Szerelmes levél egy szuper, gyorsan tanulható, kétfős játék. A kivitelezése sajnos elég középszerű, nem valami jó a minősége és a dizájn se sikerült szerintem valami szépre. Az újabb kiadáshoz még nem volt szerencsém, így lehet abban javult a helyzet.

  Amennyire jó a mechanizmus, és jó kis kártyajáték hangulata van, annyira nem jön át a téma. Szerintem a címmel és a ráhúzott témával is elég nagy közönséget vesztettek, amit a különféle (Batman, Hobbit) kiadásokkal próbáltak bővíteni, de ezek meg se jelentek itthon, illetve a Love letter kifejezés az elején ott kellett, hogy maradjon, hogy ne vesszel el a brand teljesen. Szerintem ez egy teljesen unisex játék lehetne, de valljuk be őszintén, hány férfinek csillanna fel a szeme egy Szerelmes levél című társas láttán? Nem soknak. Nekem nőként sem volt túl vonzó elsőre, de testvérem próbálta és ajánlotta, így örülök, hogy felemelkedtem a prekoncepciómon.

  Egyébként BGG-n rengeteg home-made verziót láttam sok-sok féle témában (Star wars, Console games, stb.) érdemes lehet ezeket megnézni, vagy akár sajátot gyártani. Csak sajnos ebből a kiadónak nem sok haszna származik.

  Szóval összességében ez egy remek játékalap, gyenge kivitelben.

  ui.: több fővel nem volt szerencsém kipróbálni

 • Floranna

  2020-09-04 09:03:08

  Utazáshoz az egyik legjobb partijáték.

  Kicsi, praktikus, és remek szórakozást nyújt! Én nem szeretem a régi gyilkosos, szerepjátékos játékokat, de ez a játék megfogott! :)

  Jól kezeli a játékosszámot és annyira pörgős, hogy nekem még a kiesés ténye sem zavaró. Gyorsan lejátszható, és ha kiesel, akkor is tudsz szurkolni, akár az ellen, aki kiejtett. :) Persze teljesen barátilag. :)

  A papírdoboz nekem már nincs olyan jó állapotban, ez az egy, amit nagyon sajnálok. De a játék egy kincs. :)

 • Robby

  2020-09-01 17:28:35

  Nagyon szeretjük mi is a játékot. Egyszerű, gyors, szórakoztató. Nekem a lapok minőségével van gondom, mégpedig az, hogy gyenge silány anyagból készült. Ezt a pár lapot igazán megcsinálhatták volna jó minőségben, esetleg egy kicsit jobb grafikával főleg ennyiért! Nem tudom, hogy az új kiadásban orvosolták-e a problémát, de remélem, hogy igen.

 • rombosz.2001

  2020-09-01 13:00:28

  Nem tudom kifejezni azt, hogy ezt a játékot mennyire szeretyük a barátikörömben. Rengeteget lehet rajta felnevetni, olyanokon mint mikor az ember osztáskor kap egy hercegnőt és már az elsökörben valaki herceggel kiejteti a játékost. vagy ha pap segítségenélkül meg tippeled az őrrel mi van a másik kezében. Én még nem tapasztaltam, hogy bárki is felhúzodna a játékon. Bár a fentemlítet lehetőségek miat lehet, hogy csak mi türőhatáraink nagyon nagyok.

  A szabályok roppant egyszerűek, Igazábból magának a játékosnak anyít kell megjegyeznie, hogy mindig 1 lap kell, hogy nála maradjon a köre végére. A többi szabályra ott vannak a kisegítő lapok és az a 2 kártya ami aktuálisan a kezében van, mert minden lapon írja a tulajdonságát. de a 3.-4. menet után kivülről tudni fogjátok a szabályokat.

  Szinte megunhatatlan, erre van egy nagyon erős bizonyítékom: a klubban ahol játszani szoktunk én épp a Bloodrage-vel ismerkettem még egy emberrel együt mirre elmagyarázták nekünk a szabályokat és végig játszotuk a játékot 4 és fél óra is elmult addig a másik aztalnál még mindig Szerelmes leveleztek úgy, hogy ők előbb is kezték a játékot legalább egy fél órával.

  viszont. a 4000 ft-os átlagárrat kicsit sokkalom 16 kártyájért. Szerintem inkább füzeted a kis történetet benne mint magát a játéot, meg maga a játék csomagolása is nagyon ramaty, úgy hogy készüjetek fel, hogy a csomagolását felfogja váltani nagyon hamar egy duncos vay egy hajgumi.

  Bár ilyet nem lenne ilő megjegyezni egy ilyen oldalon, de szerintem ha maga a dizájnya nem teszik anyira, hogy azt mont " tyűha ez a villág legszebb játéka" akkor egy kis idő befektetésévvel elkészíthető a saját pakli, vagy ha lusta vagy akkor egy pakli unnó és tökéletesrá.

 • gyd

  2020-05-31 22:33:15

  Nekem eléggé bejött a Szerelmeslevél, felülmúlta az első ránézés alapján kialakított elvárásaimat. Aztán volt olyan társaság, ahol arra számítottam, hogy nagyon be fog jönni, és mégsem így alakult.

  Nem tűnik túl bonyolult játéknak, de azért kicsit zavarba lehet jönni a sok különféle karakter és a hozzájuk tartozó egyedi képességek miatt. Nekem is pár játékba telt, mire egészen elkezdtem átlátni a dolgokat részleteiben, sőt, talán még mindig nem igazán tudom fejből, hogy melyik kártya pontosan mit tud.

  Egyébként egy viszonylag jól tervezhető és számítható játék, ugyanakkor annyira nagy a szerencsefaktor, hogy nincs egyértelműen nyerő stratégia - bár egyértelműen nyerő stratégia talán egyáltalán nem is létezik, mivel bármit ki lehet ismerni és meg lehet találni a gyengepontjait. Lehet, hogy én kezdem a kört, és az őrrel egyből kitalálom valakinek a kártyáját, aki így kiesik a játékból. Aztán lehet, hogy szinte biztosan én kéne nyerjek, de valahogy nem az én oldalamon áll a szerencse, és nem így fog történni.
  Talán ez a szerencsefaktor teszi kicsit könnyeddé is a játékot, mert nem válik egy brutálisan elemzős, számolós játékká, hanem bármikor szinte bármi előfordulhat, és emiatt nem kell túlaggódni. Ez tartja igazán filler kategóriában is, bár én azért tudnék felsorolni ennél jóval könnyedebb fillereket is, és valószínűleg nem vagyok egyedül. :)

  Emellett viszont van benne egy erős taktikai oldal is, ugyanis ha jól kiismerem a játékot, és sokat játszom vele, akkor rá fogok jönni, hogy hogyan lehet gyorsan kiiktatni az ellenfeleimet, és hogy lehet egy-egy kártyából a legtöbbet kihozni. Van, amivel egymásra uszíthatom a többieket, netán félrevezetem őket stb.

  Saját tapasztalatból mondom, hogy valószínűleg nem fog minden társaságban osztatlan sikert aratni a játék. Egyáltalán nem nyelvfüggetlen, mert még a saját nyelvemen is kicsit nehezemre esik mindent megjegyezni, nemhogy valaki fejből megtanulja ezeket elsőre. Viszont az ára egész kellemes, olyan átlagos filleres, szóval akár ez is lehet a befutó a viszonylag nagy választékból. Szerintem érdemes kipróbálni, mielőtt valaki megvenné, nehogy csalódás legyen belőle. Szerintem ez nem az az univerzálisan minden társaságra tervezett kártyajáték.

 • naturaldisaster908

  2020-02-05 19:43:17

  Szerintem ez egy nagyon aranyos könnyed, szórkoztató, könnyen játszható játék. :) Egy saját példányt készítettem magamnak saját kártyákkal, saját rajzokkal, őszintén egy egész estém ráment, nagyon megszenvedtem vele, de úgy érzem, megérte. Még nincsen sok partim benne, de remélem ez nem marad így sokáig! :D

 • csongrady.p

  2019-12-20 09:26:37

  Hihetetlenül egyszerű és gyors játék.

  Ez a verziót maximum 4 játékossal lehet játszani. Szerencsére a prémium és a 2019-es második kiadás már több játékossal is működik.

  Egy dolgot nem akarsz a játékban ... hogy a kezedben két báró legyen. 😋

 • soltesz.orsi92

  2019-03-01 14:55:32

  Gyors és könnyű játék, nagyon könnyen szállítható. Szerintem a legtöbben akik játszottak eddig vele, mind szerették.

A Szerelmes Levél társasjáték és kiegészítői (6)

 • Princess Wonder társasjáték

  Princess Wonder consists of four of the following games: 1. Marionette Kingdom 2. Greedy Kingdoms 3. Love Letter 4. Love Letter to Lady Luck 5. Goita The first two games are new versions of the existing games by the same designer, Hayato Kisaragi, featuring new art and fixes to the games. All the expansions and promo cards are included in this version....

  • Játékidő: 5 perc
  • Min. játékidő: 5 perc
  • Max. játékidő: 5 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Love Letter Premium társasjáték

  A prémium verzió két újítást vezet be a megszokott Love Letter játékhoz: az első az elemek méretének megnövekedése, jobb átláthatósága. A második a lehetséges játékosok számának megnövelése nyolcra. Ehhez új karakterlapokat mutat be a játék, mint például a orvgyilkos és a hízelgő kérő.Angol:Love Letter Premium takes the familiar Love Letter game and enhances it in two different ways. First, the cards are supersized and much thicker than normal, the hearts that...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 6
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Mein Friedberg Spiel társasjáték

  Mein Friedberg Spiel is a collection of games related to Friedberg (hometown of Pegasus) to celebrate the 800th city anniversary in 2016. Contents Loveletter version, themed around the visit of the Tsar in Friedberg Roman circular (3 Mens-)morris Snakes&ladders, themed around the Friedberg main street, Kaiserstrasse Advanced Mau Mau, themed with local arms...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 5 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 5+ éves
 • Big Game Night 2016 társasjáték

  Description from the bottom of the box: AEG's Big Game Night has been a hit event at Gen Con Indy for the last three years. Now you can also have all of the same excitement without buying a plane ticket! Enjoy these great AEG games, available only in this box, this year. In this box you will find 4 games from acclaimed designer Seiji Kanai (Love Letter...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Love Letter: Erweiterung társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 1/5
 • Big Love Letter társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 5

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Nyelvfüggőség:  Gyengén nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Seiji Kanai
 • Illusztrátor:  John Kovalic, Noboru Sugiura, Andrew Hepworth, Jeff Himmelman, Kali Fitzgerald, Yating Sun, Robb Miller, Ken Niimura, Nina Matsumoto, 田中寛崇 (Tanaka Hirotaka)
 • Kiadók:  Steve Jackson Games, Pegasus Spiele, Asmodee, 999 Games, Alderac Entertainment Group (AEG), Z-Man Games, (Web published), Devir, Lautapelit.fi, Arclight, Filosofia Éditions, Japon Brand, Delta Vision Publishing, Kaissa Chess & Games, HomoLudicus, Brain Games, Kanai Factory, MINDOK, Bard Centrum Gier, Swan Panasia Co., Ltd., Gentosha Education, Black Monk, Galápagos Jogos, uplay.it edizioni, Hobby World, cutia.ro, BoardM Factory, Magpie (Korean Co), 963.com, Siam Board Games
 • Elérhető nyelvek:  katalán, cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • English first edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 6.6 cm x 8 cm x 1 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 19.1 cm x 11.9 cm x 3.3 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • Japanese first edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 6.6 cm x 8 cm x 1 cm
 • Love Letter
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 19.1 cm x 11.9 cm x 3.3 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • Spanish edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 9.4 cm x 12 cm x 2 cm
 • Chinese Mainland edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 19.1 cm x 11.9 cm x 3.3 cm
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: cseh
 • Dutch first edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 9.5 cm x 12.2 cm x 2.5 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • English third edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.2 cm x 14.5 cm x 3.8 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • French first edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 19.1 cm x 11.9 cm x 3.3 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • German first edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: német
  • Méretek: 12.7 cm x 17.7 cm x 3.7 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 9.5 cm x 12.2 cm x 2.5 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 11.5 cm x 15.5 cm x 2.5 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 6.5 cm x 9.5 cm x 2 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: orosz
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: spanyol
 • Taiwanese edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: kínai
 • Arclight Japanese Ken Niimura edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 7.5 cm x 10 cm x 2 cm
 • Brazilian edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: portugál
 • Catalan edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: katalán
  • Méretek: 12 cm x 20 cm x 5.5 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • English boxed edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 11.9 cm x 19.1 cm x 3.3 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • English clamshell edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Súly: 0.1 kg
 • English edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
 • English edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.2 cm x 14.5 cm x 3.8 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • English edition 2014 in box
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.2 cm x 14.5 cm x 3.8 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • English first clamshell edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 19 cm x 11.7 cm x 3 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: francia
 • French first edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: francia
 • German edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: német
  • Méretek: 12.7 cm x 17.7 cm x 3.7 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Japanese edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: japán
 • Nordic edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 12.9 cm x 17.9 cm x 3.9 cm
 • Romanian edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: román
  • Méretek: 32.3 cm x 45 cm x 9.4 cm
 • English second boxed edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
 • English second clamshell edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 12.7 cm x 20.3 cm x 2.5 cm
 • German holiday edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: német
 • Korean second edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: Korean
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 7 cm x 11 cm x 2.5 cm
 • Baltic first edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 12.7 cm x 17.8 cm x 4 cm
 • Catalan edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: katalán
  • Méretek: 9.5 cm x 12 cm x 2 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • Dutch Tiny Tins edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 5.5 cm x 5.5 cm x 1.8 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: francia
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: magyar
 • Love Letter
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: Korean
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 12.7 cm x 17.7 cm x 3.7 cm
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 10 cm x 14 cm x 3.5 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • English edition 2018 (box packaging)
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10 cm x 14 cm x 3.8 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • English edition 2018 (clamshell packaging)
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 11.6 cm x 19.6 cm x 3 cm
 • English/German first edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 7.4 cm x 10.2 cm x 1 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Japanese manga edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: japán
 • Arclight Japanese edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 9.5 cm x 14 cm x 1.9 cm
 • Print & Play Multilingual edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: holland
 • Z-Man Dutch edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 11 cm x 18 cm x 3 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • Z-Man Italian edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: olasz
 • Portuguese edition
  • Nyelv: portugál
 • Romanian edition
  • Nyelv: román

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Szerelmes Levél társasjátékhoz