Dobble
Dobble
Dobble
Dobble
Videó beküldése

Dobble társasjáték

társasjáték, 2018
Értékelem!

A Dobble egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 7 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a minta felismerés, a speed matching és a hot potato mechanizmusokra. Kutya! Szellem! Fa! Jó megfigyelés és gyors reflexek. Erre a kettőre...

A Dobble egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 7 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a minta felismerés, a speed matching és a hot potato mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Kutya! Szellem! Fa!

Jó megfigyelés és gyors reflexek. Erre a kettőre biztosan szükséged lesz ennél a könnyed és gyors parti játéknál. A Dobble egy 55, kör alakú lapból álló kártyajáték. Mindegyik lapon nyolc szimbólum található. Ezek egyszerűen felismerhető tárgyak, állatok, hétköznapi használati cikkek, mint például egy kulcs, vagy egy autó. Az összes lapon viszont csak egyetlen egy szimbólum egyezik meg. A feladat az lesz, hogy a játékosok a lehető leggyorsabban megtalálják az egyezőséget és ezáltal szerezzenek pontokat.

Kis doboz, sok lehetőség

A Dobble egyszerű mechanikája mellett rengeteg variációt is tartalmaz, amivel tovább színesíthető és bővíthető a játékélmény. A legegyszerűbb változatban minden játékos kap egy kezdő lapot, majd a középre helyezett pakli legfelső lapján kell megtalálnia a saját és a nyilvános kártya közötti egyetlen egyezőséget. Ha sikerül, akkor hangosan be kell mondani a megegyező figura nevét, és ezzel megnyeri magának a lapot. A játék akkor ér véget, ha a teljes pakli elfogy, és az nyer, akinek a legtöbb lapot sikerült összegyűjtenie.

Ám ha esetleg ez megunjuk, akkor további négy lehetőség közül választhatunk, melyben inkább a lapoktól való megszabadulás lesz fontos, de talán a legizgalmasabb lehetőség az, amikor a kártyákat nem csak egyszerűen begyűjtjük, vagy kidobjuk, hanem úgy törekszünk a játék megnyerésére, hogy az általunk sikeresen kidobott lapot, valamelyik ellenfelünk kezébe adhatjuk, így nehezítve az ő esélyeit.

Könnyed szórakozás

A Dobble egy igazán egyszerű, könnyen tanulható parti játék. Ideális nyári melegben vízparton, utazótársasnak, vagy bárkinek, aki különösebb szabálytanulás nélkül szeretne gyorsan egy jót játszani. Ráadásul nagyobb társaságoknak is megfelel, hiszen nyolcan is játszható.

Szabálykönyv

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 11% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 2 200 Ft-tól
 • 55 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Partijáték, Idő alapú, Sport, Gyerek játék, Oktatás
Mechanizmus: Minta felismerés, Speed Matching, Hot Potato

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Dobble társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Bontott, sosem játszott. Ajándékba kaptuk, de nekünk az ilyen típusú játékok nem tetszenek. Személyes átvétel Szegeden. Csomagküldés a vevő terhére.

0 érdeklődő


Dobblezsanett112, Újpest

Csak személyesen itt: Újpest!

Ajándékba kaptuk, de nekünk már van egy ilyen játékunk, így nem bontottuk ki.

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (4)

Dobble társasjáték videók (9)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • fodihun1

  2023-06-05 19:42:13

  Egyszerű de nagyszerű gyorsasági játék. Teljesen jó filler játéknak levezetésnek vagy átvrzetésnek, márha szereted a gyorsasági játékot.

 • nofia10

  2023-05-22 17:00:44

  Gyerekes családoknak kihagyhatatlan darab valamelyik variációban. Kis gyerekekkel is játszható, előnyadás mellett a felnőttnek is kihívás. Sokszor vittük magunkkal, ha tudtam, hogy várakoznunk kell (pl. vonatút, vagy a tesó különórája alatt), kicsi, kis hely kell hozzá, gyorsan lemegy egy forduló. Felnőttel viszont saját szórakoztatásomra nem állnék neki Dobble-t játszani önszántamból.

 • maszlagadam27

  2022-08-24 12:41:29

  Még mielőtt komolyabban belecsöppentem a társasjátékos hobbiba, és a gyűjtésbe pár játékkal már találkoztam, a Dobble is ezek közé tartozott. Emlékszem nagyon furán hatottak elsőre a kör alakú kártyák, szinte nem is kártyalapoknak tűntek, durva mennyire az ember fejébe ég a téglalap alak ha egy egyszerű lapra gondol bármilyen kontextusban. Az alap mechanizmus és a játékmenet végtelenül egyszerű, de ötletes megoldásokat vonultat fel, kezdve az öt játékmóddal amit kínál (van ahol a kártyák gyűjtése a cél, de olyan is, ahol az győzedelmeskedik, aki a legkevesebb lappal rendelkezik a játék végén). Nagyszerűsége az egyszerűségben rejlik, hiszen nem egy komplex megfejtés, hogy minden lapon egy-egy szombólum megegyezik. Az ikonok méretével történő variálás is jó ötlet, néha picit nehezíti a felismerést. Ketten is élvezhető, de 4-5 fővel is tud vicces pillanatokat okozni. A gyermeteg külső ellenére teljesen élvezhető felnőttek számára is, szépen asztalhoz tud ültetni akár különböző korosztályokat is. Sokat játszottam már családdal, tanítványaimmal, de még a kollégáimmal is. A játékosszámot még sosem maxoltuk ki, így ezzel kapcsolatban sajnos nincs tapasztalatom. Mivel nagyon igényli az összpontosítást akár fejlesztő célzattal is lehet alkalmazni az erre fogékony gyerekeknél. Azóta rengeteg verziót adtak ki belőle, ha valaki akar valamilyen témához passzoló paklit szerezni, annak már jó pár opció áll rendelkezésre (szerintem az original is tökéletesen megteszi, tematikát nem fog kapni attól a játék, hogy más ikonok szerepelnek a kártyákon). Gyerekes családoknak kifejezetten ajánlom, a lurkók nagyon tudnak örülni, ha megvernek egy felnőttet, és bizony néha nem könnyű elkapni őket, hihetetlenül rá tud állni az agyuk a játékra!

 • armin.d.ivan

  2021-10-05 07:37:15

  Néha rettentő vicces szituációkat tud okozni, kezdésnek abszolút tökéletes, viszont hamar unalmassá tud válni szerintem.

 • mzsemlye438

  2021-08-11 19:32:15

  Mi még felnőttként is nagyon élvezzük 😁 de lehet mi maradtunk gyerekek.

 • szandikalman

  2021-03-15 13:31:42

  Lehet, hogy inkább gyerekeknek való játék ez az egyszerűsége miatt, de remek készségfejlesztő hatása is van - és szerintem nem csak gyerekeknél. Először egy ismerős kislánya ellen játszottam vele, rommá vert, nagyon nagy előnnyel nyert. Tetszett a játék, így megvettük itthonra is (nincsen gyerekünk) - ez évekkel ezelőtt volt, azóta is rendszeresen előkerül: főleg hosszú társasos estéken, a komplex játékok levezetése céljából, amikor "hú, már lassan menni kéne, de előtte játszanánk még valami gyorsat, amin sokat lehet nevetni is", illetve kollégákkal iszogatás közben is játszottam már vele "kocsmajátékként".

  A társaságban vannak olyanok, akiknek igazán jól megy a játék, és hipp-hopp lepakolják a kártyáikat, és vannak olyanok is, akiknek alig-alig sikerül kiszúrni az azonos formákat - ebből adódnak a legnyagyobb röhögések, és így még azok is élvezik, akik kevésbé tehetségesek benne.

  Az egyik korábbi hozzászólásban emlegetett SET játékhoz valóban hasonlít annyiban, hogy az is gyorsaság alapú, azonban az a játék már komolyabb gondolkodást igényel, azt nem mondanám levezető pörgős játéknak (az is rendszeresen előkerül nálunk, de teljesen más a funkciója, mint a Dobble-nek).

  Levezető, felpörgető, vicces partijátéknak, illetve gyerekeknek mindenképp ajánlanám a Dobble-t :)

 • aiplisanyi

  2021-03-15 10:56:02

  Egyszerű és gyors játék, de szerintem inkább gyerekeknek, változatosságnak vagy bemelegítésnek megfelelő egy nagyobb party előtt. Néhány kör után rá kellett jöjjek, hogy a színtévesztők jelentős hátránnyal indulnak 😀 Figyelni kell, mert gyors játéknál, amikor mindenki a saját kártyáján feszül, nagyon könnyen lehet csalni!

 • Merse

  2021-01-25 00:31:36

  Gyerekeknek oké, de felnőtteknek szerintem ez primitív játék. Nem a gyorsasági faktorral van a bajom, hanem azzal, hogy nagyon szimpla az, amire reagálni kell, két kártya között megtalálni a közös dolgot. Ez még annál is primitívebb feladat, mint amikor a gyerekújságokban és foglalkoztató füzetekben a különbségeket kell megtalálni két kép között. És oké, 1-2 menet még jópofa is ebből a játékból (foglalkoztatásból), sőt a matematikája (a véges projektív geometria) is ötletesen van felhasználva, de nem tudom miért lett ilyen népszerű a játék. Ebben a kategóriában sokkal elmésebb játék szerintem a SET, ami sokkal inkább megérdemelte volna a nagy felhajtást és marketing kampányt. Az emberek lusták, a SET-hez meg is kéne érteni valamit, nem csak reagálni, mint a lövöldözős számítógépes játékokban, azt hiszem ez utóbbi leképeződése a Dobble.

 • buzsaky.viktoria

  2020-07-09 18:39:44

  Egyszerű, gyors, pörgős. Tökéletesen alkalmas, hogy felpörgessen egy kissé bepunnyadt társaságot! Nem lehet csak egy partit játszani, muszáj mindig "csak még egy kört" játszani. Így a rettentő gyors lefolyású játék is egész biztos legalább egy órásra nyúlik! Egyszerűen imádom! Ugyan csak pár napja került be a gyűjteményünkbe, biztos vagyok benne, hogy nyáron utazik velünk haza!

 • vitezlejszlo

  2020-04-03 16:36:15

  Dobble nagyon jó játék. pörgős, imádják a gyerekek és a felnőtteknek sem unalmas. Több féle módon is játszható kiválló partikra és nagyobb játékok közt levezetésnek. A nagymama is tud játszani az unokával. Feltétlen ajánlom mindenkinek!

 • vuca1711

  2020-01-02 10:36:47

  Ez a játék felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt nagyon jó. Fejleszti a logikát, a látást és igazán megdolgoztatja az agyat. Én nagyon szeretem a kártyajátékokat, de ez viszi a pálmát nálam. Sokféle képpen lehet játszani. A lényeg hogy te legyél a leggyorsabb aki észre veszi az összefüggéseket és gyorsan ki is tudd mondani a szavakat. Amikor már nagyon gyors vagy hajlamos vagy arra, hogy ne jusson eszedbe a szó, így akár le is csaphatják a kezedről a pontokat. Nekem különösen tetszik a doboza. Nagyon mutatós és strapabíró fémből készült kis ház, dombornyomattal. Kisgyerekeseknek kimondottan ajánlom én is, hiszen iskola előtt is nagyon jól fejleszti a gyereket, növeli a szókincsét is a kicsinek. Nagyon sokat lehet nevetni közben gyors, de izaglmas kártyajáték. Szeirntem még a felnőtteknek is gondolkodtató játék.

 • Vio93

  2020-01-02 06:16:41

  Mi a közös egy 5-6 éves gyerekben és egy részeg felnőttben... Nos semmiképp sem az hogy egy szinten állnak a dobbleban. Józan felnőttet bármikor elver egy 6 éves memóriajátékban és dobbleban, viszont egy ittasat egy másik ittas, csak kőkemény röhögőgörcs árán...

 • jenei.balazs87

  2019-09-12 22:12:34

  A maga nemében zseniális gyorsasági játék. :) Bárkivel is játszottam eddig, sose mindig ugyanaz nyerte a köröket, így több játékosnak is jutott sikerélmény. Fáradt játékosok komoly hátrányban! Különösen vicces tud lenni, amikor valaki rádobja az aktuális lapját a halomra, de alig bírja kinyökögni, melyik figurák is egyeztek. :D

 • saxomusic

  2019-07-15 15:42:23

  Gondolom nem kell bemutatni senkinek. :) Hat éves kortól ajánlják, amit érdemes betartani, mert a fiatalabb gyerekek nem biztos, hogy ismerik mindegyik szimbólumot (pl.: iglu vagy felkiáltójel). És tapasztalatom szerint nehezen tanulják meg ezeket. Fiatalabb gyerkőcöknek a Dobble Kids vagy Animals típusokat ajánlanám, számukra is élvezhetőbbek ezek a variánsok. Fejlesztésen is elő szokott kerülni, mert könnyen tanítható és tanulható, egyszerű szabályrendszerrel működő játék. A gyerekek nagyon szeretik, ezért többféle variációját is alkalmazni szoktam. Fejleszti a megfigyelést, a gyors reagálást és a szóaktivizációs képességeket. De nem csak gyerekekkel, a korosztályommal is szívesen játsszuk, egy-egy játékest felpörgető játéka. Zseniális, hogy többféle játékmódman mérettethetjük meg magunkat társainkkal. Kedvencünk a Forró Krumpli. Imádom, hogy kis helyen elfér. Nem véletlen, hogy ilyen népszerűségnek örvend. Egyszerű, de nagyszerű. Örök kedvenc:)

 • c.gergo

  2019-05-03 13:33:17

  Tudom sokan ajánlják gyermekek számára, de próbáljátok ki részegen :) fuldokva röhögés lesz a vége. Az egyik legjobb partijáték :)

 • kitka6

  2019-05-03 12:58:10

  minden baráti összejövetelen/csapatépítőn előkerül. imádjuk! :D nagyon sokat lehet közben nevetni. nagyon egyszerű, nyelvfüggetlen, gyorsan tanulható játék és nem utolsó sorban több verzióban is játszható

 • ARduel

  2019-04-02 20:39:29

  Jó játék a társasjátékokkal ismerkedőknek, aki pedig már kijátszotta a játékot, nagyos sokféle változatát meg lehet találni!

 • kisszofi

  2019-04-02 06:10:42

  Első játéknak ajánlom. Kisgyerekesnek családoknak kötelező darab!

A Dobble társasjáték és kiegészítői (8)

 • Dobble Kids társasjáték

  A gyorsaság és felismerés játéka a legkisebbeknek! A Dobble Kids pörgős, zsebre vágható kártyajáték 5-féle játékváltozattal már 4 éves gyerekeknek is. A kártyákon 6-6 különböző állat látható, és bármelyik két kártyán mindig van egy ugyanolyan belőlük. A játékosok feladata, hogy a többieknél gyorsabban megtalálják a közös állatokat. A koncentrációt és a...

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 4+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Dobble Kids társasjáték 3920 Ft-tól! - 45 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dobble Minyonok társasjáték

  A Dobble Minyonok pörgős, zsebre vágható kártyajáték 5-féle játékváltozattal. A kártyákon 8-8 különböző képecske látható, és bármelyik két kártyán mindig van egy ugyanolyan belőlük. A játékosok feladata, hogy a többieknél gyorsabban megtalálják a közös képeket. A koncentrációt és a reflexeket fejlesztő társasjáték.

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Dobble Minyonok társasjáték 4490 Ft-tól! - 33 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dobble: Pixar társasjáték

  A gyorsaság és felismerés játéka a legkisebbeknek rajzfilmhősökkel!A Dobble Pixar pörgős, zsebre vágható kártyajáték 5-féle játékváltozattal már 4 éves gyerekeknek is. A kártyákon 6-6 különböző, népszerű rajzfilmekből ismert képecske látható, és bármelyik két kártyán mindig van egy ugyanolyan belőlük. A játékosok feladata, hogy a többieknél gyorsabban...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 6+ éves

  Dobble: Pixar társasjáték 3890 Ft-tól! - 33 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dobble: Harry Potter társasjáték

  A gyorsaság és felismerés játéka igazi rajongóknak! A Dobble Harry Potter pörgős, zsebre vágható kártyajáték 5-féle játékváltozattal. A kártyákon 8-8 különböző képecske látható a Harry Potter világából, és bármelyik két kártyán mindig van egy ugyanolyan belőlük. A játékosok feladata, hogy a többieknél gyorsabban megtalálják a közös képeket. A...

  • Játékidő: 5 perc
  • Min. játékidő: 5 perc
  • Max. játékidő: 5 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 6+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Dobble: Harry Potter társasjáték 3500 Ft-tól! - 1 felhasználó és 43 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dobble Mini társasjáték

  A gyorsaság és felismerés játéka a legkisebbeknek praktikus úti kivitelben!A Dobble Mini pörgős, zsebre vágható kártyajáték 5-féle játékváltozattal már 4 éves gyerekeknek is. A kártyákon 6-6 különböző képecske látható, és bármelyik két kártyán mindig van egy ugyanolyan belőlük. A játékosok feladata, hogy a többieknél gyorsabban megtalálják a közös...

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 3+ éves

  Dobble Mini társasjáték 2420 Ft-tól! - 28 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Spot it! Match & Learn társasjáték

  Spot it! Match & Learn consists of two Spot it! games: Spot it! Numbers & Shapes and Spot it! Alphabet. Both games feature similar gameplay, with players trying to spot matches as quickly as possible. Each card in Spot it! Numbers & Shapes features six different symbols, with their sizes varying from one card to another. Any two cards have exactly one...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 3+ éves
 • Dobble: Jégvarázs társasjáték

  A gyorsaság és felismerés játéka igazi rajongóknak! A Dobble Jégvarázs pörgős, zsebre vágható kártyajáték 5-féle játékváltozattal. A kártyákon 6-6 különböző képecske látható a Jégvarázs II. világából, és bármelyik két kártyán mindig van egy ugyanolyan belőlük. A játékosok feladata, hogy a többieknél gyorsabban megtalálják a közös képeket. A koncentrációt...

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Dobble: Jégvarázs társasjáték 4350 Ft-tól! - 46 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dobble: 360° társasjáték

  Dobble 360 ° ár: 8 190Ft. A Dobble új verziója, amely a fejed forog! Egy új játékmód - a kártyák nem láthatók egyszerre, de forognak a forgó talpon! A játékban állítsa be a két sebességet, és állítsa be a nehézséget. A nyeréshez a játékosoknak gyors reflexekre, memóriára és készségre van szükségük! A csomag tartalma: 57 új szimbólum, 55 kártya, fémdoboz...

  • Játékidő: 10 perc
  • Min. játékidő: 10 perc
  • Max. játékidő: 10 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 6+ éves
  • Komplexitás: 1/5

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 perc
 • Játékosok:  2 - 8
 • Ajánlott életkor:  7+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Igor Polouchine, Denis Blanchot, Guillaume Gille-Naves, Jacques Cottereau
 • Illusztrátor:  (Uncredited), Igor Polouchine, Ingrid Vang Nyman, Denis Blanchot, Peyo
 • Kiadók:  Asmodee, Blue Orange Games, Esdevium, USAopoly, FoxMind, Hobby Japan, Lautapelit.fi, MasterPieces, CSE Games, Kaissa Chess & Games, Play Factory, REBEL.pl, Korea Boardgames co., Ltd., Happy Baobab, Gém Klub Kft., Broadway Toys LTD, Lifestyle Boardgames Ltd, KADABRA, Nordic Games, Rabén & Sjögren, Galápagos Jogos, Asterion Press, Top Toys, FoxMind Israel, Ensky, ADC Blackfire Entertainment, Tiger, GoKids 玩樂小子, Ponva d.o.o., Siam Board Games, Boardgame Space, Zygomatic, Ігромаг, Louvre Editions, CoolPlay
 • Elérhető nyelvek:  arab, katalán, cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, szlovák, szolvén, izlandi, horvát, ukrán, afrikai, szerb, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • French first edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: francia
 • English edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.7 cm x 9.7 cm x 4.6 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • French second edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 9.5 cm x 9.5 cm x 4.4 cm
 • German second edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: német
 • Dutch/French second edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: holland
 • English edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13.5 cm x 13.5 cm x 7.6 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • English edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
 • Finnish second edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Polish second edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: lengyel
  • Súly: 0.5 kg
 • Swedish/Danish/Norwegian edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7 cm
 • Chinese edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 6.6 cm
 • English edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13.5 cm x 13.5 cm x 7.6 cm
 • English edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.7 cm x 9.7 cm x 4.6 cm
 • English edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.7 cm x 9.7 cm x 4.6 cm
 • English edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.7 cm x 9.7 cm x 4.6 cm
 • English edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13.5 cm x 13.5 cm x 7.6 cm
 • English edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13.5 cm x 13.5 cm x 7.6 cm
 • English edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.7 cm x 9.7 cm x 4.6 cm
 • English edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13.5 cm x 13.5 cm x 7.6 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • English edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 8.9 cm x 8.9 cm x 4.4 cm
 • English edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 7.6 cm x 7.6 cm x 2.5 cm
 • English edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13.5 cm x 13.5 cm x 7.6 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • French edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: francia
 • Greek second edition 2011
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: görög
 • Italian edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: olasz
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 13.5 cm x 13.5 cm x 7.6 cm
 • Spanish edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 13.5 cm x 13.5 cm
 • Czech/Slovak first edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: cseh
 • Dutch/French edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 9.7 cm x 9.7 cm x 4.4 cm
 • English edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.7 cm x 9.7 cm x 4.4 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • English edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.7 cm x 9.7 cm x 4.6 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • English edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13.5 cm x 13.5 cm x 7.6 cm
 • French edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 9.5 cm x 9.5 cm x 4 cm
 • French first edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 17.5 cm x 26.5 cm x 8 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Rabén & Sjögren English/Swedish edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
 • Slovenian edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: szolvén
  • Méretek: 13.5 cm x 13.2 cm x 7.6 cm
 • English edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 8.9 cm x 8.9 cm x 2.5 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • English edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
 • English edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
 • English edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
 • English edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
 • English edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
 • English edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
 • English edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
 • English edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13.5 cm x 13.5 cm x 7.6 cm
 • English "Jake and the Never Land Pirates" edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
 • Iberic edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: katalán
  • Méretek: 17.5 cm x 26.5 cm x 8 cm
 • Asmodee/Esdevium English edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.5 cm
 • Asmodee German edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: német
  • Méretek: 10 cm x 10 cm x 4.5 cm
 • Baltic edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.6 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Blue Orange English edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10 cm x 10 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • French second edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 17.5 cm x 26.5 cm x 8 cm
 • German edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.7 cm x 9.7 cm x 4.6 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 9.7 cm x 9.7 cm x 4.4 cm
 • Shopkins edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
 • Spot it!
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
 • Asmodee English Basic Spanish edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.7 cm x 9.7 cm x 4.6 cm
 • Asmodee English edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 7.6 cm x 7.6 cm x 2.5 cm
 • Asmodee English Finding Dory edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.7 cm x 9.7 cm x 4.6 cm
 • Asmodee German edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: német
 • Brazilian first edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: portugál
 • Chicago Bears edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
 • Italian Star Wars edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: olasz
 • Polish first edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Asmodee English edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.7 cm x 9.7 cm x 4.6 cm
 • Asmodee English edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.2 cm x 10.2 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • Asmodee English edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
 • Asmodee Iberian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: katalán
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: kínai
 • Korean/English edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
 • Asmodee Easter edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
 • Asmodee English edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 12.7 cm x 15.2 cm x 7 cm
 • Asmodee English edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13.7 cm x 13.7 cm x 4.4 cm
 • Asmodee French edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: francia
 • Asmodee Italian edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 17.5 cm x 26.5 cm x 8 cm
 • Asmodee Polish edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 15 cm x 15 cm x 8 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Dobble Zoo Czech/Romanian/Slovak edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: cseh
 • English camping edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
 • English edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 12.7 cm x 15.2 cm x 7 cm
 • English edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.2 cm x 10.2 cm x 5.1 cm
 • English fishing edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
 • English waterproof edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
 • French/Dutch edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 8.5 cm x 8.5 cm x 2.3 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • Galápagos Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: portugál
 • Nordic edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: lengyel
 • Spot it!
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 10 cm x 10 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • Asmodee English edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: kínai
 • English edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13.5 cm x 13.5 cm x 7.6 cm
 • English edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 15.3 cm x 7.3 cm
 • English/French edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
 • Galápagos Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: portugál
 • German edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: német
 • German edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: német
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: görög
 • Multilingual edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: cseh
  • Súly: 0.2 kg
 • Polish Harry Potter edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: lengyel
 • Portuguese Harry Potter edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: portugál
 • Rebel Polish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Russian edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.3 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Spot it!
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 19.8 cm x 19.8 cm x 3.2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Top Toys Spanish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.5 cm
 • Traditional Chinese edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 6.6 cm
 • Zygomatic Afrikaans/English edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15 cm x 15 cm x 10 cm
 • Zygomatic Italian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: olasz
 • Arabic/English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: arab
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 17 cm x 17 cm x 5.5 cm
 • English edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
 • English edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
 • English edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • English/French edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 17 cm x 17 cm x 6.5 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • English Frozen II edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Súly: 0.2 kg
 • French edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 8 cm x 8 cm x 2.5 cm
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: görög
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: olasz
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.5 cm
 • John Lewis Exclusive Edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13.2 cm x 13.2 cm x 7.6 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: Korean
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: lengyel
  • Súly: 0.2 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 13.3 cm x 13.3 cm x 7.5 cm
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 13.5 cm x 13.5 cm x 17.6 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Serbian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: szerb
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Asmodee German edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: német
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Asmodee Spanish/Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Czech/Slovak/Romanian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 13.1 cm x 13.1 cm x 7.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • English edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • English edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • English edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 8.9 cm x 15.2 cm x 2.5 cm
 • English edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 8.9 cm x 15 cm x 2.5 cm
 • English/French/Dutch edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: holland
 • French edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: francia
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: olasz
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: japán
 • Korea Boardgames Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
 • Korea Boargames Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 10 cm x 10 cm x 4.5 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 10 cm x 10 cm x 4.5 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 10 cm x 10 cm x 4.5 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 17.5 cm x 17.5 cm x 6 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 10 cm x 10 cm x 4.5 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 10 cm x 10 cm x 4.5 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: lengyel
  • Súly: 0.2 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 10 cm x 10 cm x 4.5 cm
 • English edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 17 cm x 17 cm x 6.5 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • English edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
 • German edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: német
 • Korean Pokémon edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 9.8 cm x 9.8 cm x 4.8 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: lengyel
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: lengyel
 • Top Toys Spanish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: spanyol
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: ukrán
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: ukrán
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: ukrán
 • English Disney Princesses edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 5 cm
 • English edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • English edition 2023
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • English edition 2023
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • English Friends 2023 edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.3 cm
 • English Marvel 2023 edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 8.9 cm x 17 cm x 2.5 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: német
 • Blue orange Frozen edition
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14 cm x 13.2 cm x 6.4 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • Dutch edition
  • Nyelv: holland
 • English edition
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 12.7 cm x 12.7 cm x 7.6 cm
 • English edition
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 12.7 cm x 12.7 cm x 7.6 cm
 • English edition
  • Nyelv: angol
 • Flying Tiger multilingual edition
  • Nyelv: cseh
 • French des marques edition
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 13.2 cm x 13.2 cm x 7.8 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • French Hollywood edition
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 13.2 cm x 13.2 cm x 7.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Hebrew edition
  • Nyelv: héber
 • Hungarian edition
  • Nyelv: magyar
  • Súly: 0.1 kg
 • Hungarian first edition
  • Nyelv: magyar
 • Icelandic edition
  • Nyelv: izlandi
 • Japanese edition
  • Nyelv: japán
 • Japanese edition
  • Nyelv: japán
 • Romanian edition
  • Nyelv: román
  • Méretek: 13 cm x 13 cm x 7.6 cm
 • Russian edition
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 35.6 cm x 35.6 cm x 12.7 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • Ukrainian edition
  • Nyelv: ukrán

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Dobble társasjátékhoz