Kép forrása: https://metabro.hu/wp-content/uploads/2020/06/podcast2-indexkep-1260x708.jpg

A játék nem játék: újrahasznosított klasszikusok – itt a második Társasjáték-podcast

A második adásban előkerült például a Captain Sonar című játék, ami voltaképp egy továbbfejlesztett torpedó, az arab/közel-keleti környezetben játszódó Five Tribes, az ügyességi Crocinole, és még egy csomó minden, ami a klasszikus játékok és mechanizmusok újrahasznosításának, illetve felújításának témakörébe tartozik.

A játék nem játék: újrahasznosított klasszikusok - itt a második Társasjáték-podcast - metabro.hu

Győri Zoltán és Para-Kovács Imre most már konkrét játékokat is megmutat - céljuk továbbra is, hogy minél többen kezdjenek társasjátékokkal játszani. Két hete debütált új kontentsorozatunk, a Társasjáték-podcast - A játék nem játék Győri Zoltán ( Mit Játsszunk?/ Eureka Games) társasjáték-szakértővel és Para-Kovács Imre újságíró-íróval ( Klubrádió/Budapest vad világa ).

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

28Jún

Gazdálkodás az örökzöld Skóciában: Clans of Caledonia [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2020.06.28. 13:00:00

A Clans of Caledonia egy 2017-es, számos díjra jelölt gazdasági stratégiai társasjáték, amelyben feladatunk a 19. századi skót klánok egyikeként a saját működő gazdaságunk felállítása.

29Jún

Holtak tele – Válaszúton a Gémklubtól [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.06.29. 14:00:00

A kegyetlen télnél csak egy rosszabb dolog van: ha a fagyban még az örökké éhes zombikkal is meg kell küzdeni. És persze az, ha a legkeményebb helyzetben pont a saját társad döf hátba.


Népszerű

Friss

Címkék