Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

2018 nyári kedvencek - 3. rész

A cikksorozatunk első részében megismerkedhettetek a szerintünk legjobb nyári kétszemélyes és partijátékokkal. A második cikk, olyan játékokat gyűjtött össze, amik kiválóak kisebb, nagyobb utazásokhoz. Az utolsó részben pedig, olyan játékokat fogtunk csokorba, amiket kifejezetten ajánlunk kisebb illetve nagyobb gyerekekkel kipróbálni a nyári napokban. Továbbra is igaz, hogy azok a játékok, amik több kategóriába is beillenek, minden ilyen helyen újra fel lesznek tüntetve.

Ha lemaradtatok az előző cikkeinkről, akkor az első részt és a második részt is érdemes pótolni.

Játék kisebbeknek

Baobab

A Baobab egy pakli tervező kártyajáték. Különböző állatokat kell elhelyeznünk a Baobab fán, úgy, hogy azok egyedi igényeit is figyelembe kell vennünk.

Difference Junior

A Difference Junior egy nyelvfüggetlen kártyajáték, ahol az apró különbségeket kell észrevennünk két kép között.

Ali Baba

Az Ali Baba segítségével a memóriánkat mozgathatjuk meg, ahol bizonyos kártyák kincseket, míg egyesek rablókat rejtenek. A játékban az nyer, aki a legtöbb kincset szerzi meg.

Dobble Kids

Igazi gyorsasági játékot rejt a Dobble doboza. A rengeteg kártyának köszönhetően  nincs lehetőség arra, hogy repetitívvé váljon, így a partik mindig élvezetesek maradnak.

Sztorikocka

Roppant egyszerű, kompakt kockajáték, ahol a szórakozásotoknak csak a fantáziátok szabhat határt.

Játék nagyobbakkal

Hanabi

Gyönyörű grafikájával és egyedi játékmenetével 2013-ban a Hanabi elnyerte az Év Játéka Díját (Spiel des Jahres), melyet azóta több egyéb díj és jelölés is követett. A játékosoknak egy minél szebb, a közönséget elkápráztató tűzijátékot kell létrehoznia. Ajánljuk tematikus játéknak augusztus 20.-ára. 

Sushi Go!

Minden idők egyik legaranyosabb játéka a Sushi Go! 2013-ban látta meg a napvilágot. Ahol az akkor kifejezetten egyedinek számító stílusával rögtön be is szerezhetett két jelölést a Golden Geek Díjak legjobbjai között. Azoknak is ajánljuk, akik tartózkodnak a sushi fogyasztástól. :)

Bang! A kockajáték

A vadnyugati párharcok elhalványulnak a Bang! játékcsalád mellett. Az egyszerűbb szabályrendszerei miatt talán ez a legjobb választás, ha a család kisebb tagjainak is szánjuk a játékot. Ne felejtsétek: Vigyázz! Kész! Lőj!

Cash 'n Guns

A maffia filmek hangulatát idéző, de annál viccesebb partijátékot rejt a Cash 'n Guns doboza. A nagy rablás után ideje elosztani egymás közt a javakat, már, ha nem félsz, hogy a többiek ezt nem nézik jó szemmel.

Timeline

A Timeline játékban különböző történéseket kell időrendi sorrendbe rendezni. Egy igazán kiemelkedő kvíz játékot kapunk a pénzünkért, ahol biztos, hogy nekünk is lesz mit tanulnunk.

Hellapagos - Hajótöröttek szigete

Hellapagos szigetén minden játékos egy hajótöröttet alakít. A játékosok célja, hogy megszerezzék az elegendő ivóvizet, élelmiszert és, hogy tutajt készítsenek, amivel elhagyhatják a szigetet. Ahogy az idő múlik a játékban, úgy csökkennek az erőforrásaink, így kénytelenek vagyunk egy idő után a másik életének megnehezítésén keresztül előnyhöz jutni.

Panic Lab

A laborban található amőbák elszabadultak és nekünk kell összegyűjtenünk őket. Könnyed gyorsasági játék, ahol nem árt összpontosítani, mert az amőbák seperc alatt kereket oldhatnak.

Kakaó

Ebben a játékban nem más körül forog a világ, mint a kakaó. A játék egy igen egyszerű, de annál frappánsabb euró típusú társasjáték. Az őserdő felfedezésén keresztül egyre több kakaó ültetvény birtokosává válhatunk, így szerezve egyre nagyobb befolyást a törzsünknek.

2018 nyári kedvencek - 2. rész

Toplista, 2018.07.09. 13:17:00

Folytatjuk tovább a nyári kedvenceink listázását.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

23Ápr

Kozmopolip - A tintaisten felemelkedése

Ismertető | 2024.04.23. 19:51:00

A Kozmopolip kinyújtotta ölelő csápjait a mi bolygónk felé. Legyél te az első, aki a mérhetetlen tudás felhalmozásával a kedvében jár, hogy téged vigyen magával a Tintabirodalomba!

01Ápr

Marvel United - Szuperhősök, munkára!

Ismertető | 2024.04.01. 14:00:00

Bújj kedvenc Marvel hőseid bőrébe, és állítsd meg a főgonoszt!


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Cash 'n Guns 2. kiadás
  • Hellapagos – Hajótöröttek szigete
  • Sushi Go!
  • Hanabi
  • Panic Lab
  • Timeline: Általános ismeretek
  • BANG! A kockajáték
  • Kakaó
  • Ali Baba