Cash 'n Guns 2. kiadás
Cash 'n Guns 2. kiadás
Cash 'n Guns 2. kiadás
Cash 'n Guns 2. kiadás
Videó beküldése

Cash 'n Guns 2. kiadás társasjáték

társasjáték, 2019
Értékelem!

A Cash 'n Guns 2. kiadás egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 4 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játék 2014-ben megnyerte a Golden Geek Awards díját Legjobb partijáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, az...

A Cash 'n Guns 2. kiadás egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 4 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játék 2014-ben megnyerte a Golden Geek Awards díját Legjobb partijáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, az egyidejű akciók, a kártya húzás, a játékos kiiktatás és a vedd el mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Már azt hitted, véget ér a balhé, mikor a furgonban már ott a szajré, és a zsaruk elől majré nélkül hajráztatok el? Hát tévedtél, mert nehéz jó társakra lelni, főleg, ha osztozkodni kell...

A történet szerint balhé után vagyunk, és valahogy osztozni kéne a zsákmányon, ami amúgy nem is szegényes: minden körben 8 zsákmánykártyáért brusztolunk: lesz ezek között műkincs, gyémánt és pénz is, nagy címletekben. És osztozni persze szép dolog, meg jobb adni, mint kapni, meg minden… de azért mégiscsak könnyebb az adminisztráció, ha kevesebb felé dobjuk szét a szajrét…
Szóval próbáljuk meggyőzni a többieket arról, hogy bár úgy tűnhet, a osztozkodásból való kimaradás csak a mi financiális érdekeinket szolgálja, valójában az ő egészségükről szól - figyelembe véve a homlokcsonton behatoló, majd az agyon keresztül a tarkón át távozó ólom káros élettani hatásait.

Ha a fegyver csövébe nézel…

Bizony: a stukkert valamelyik játékostársunkra fogjuk szegezni. Miután a 8 zsákmánykártyát kiraktuk, a kezdőjátékos (a keresztapa) háromig számol, és háromra mindenki pisztolyt ránt valakire. Itt némi alkudozást követően újabb számolás következik: aki gyávaakar, most még kiszállhat. Ugyanis, ha valakire rálőnek, az adott körben nem vehet részt az osztozkodásban, és kap egy sérülést (ezeket ragtapasszal jelöljük). Ha ez a harmadik sérülése, akkor meghalt, és kiesett a játékból. Ugyanakkor aki kiszáll, szintén kimarad az osztozkodásból.

Cserébe rájuk nem lehet rálőni. Aki bentmaradt, azt viszont most lövik. De miért nem száll ki, aki mondjuk két csőbe is belenéz (merthogy többen is fenyegethetitek ugyanazt a játékost, naná, mindenki egy ellen is ér). Szóval miért nem száll ki? Két okból. Egyfelől ezeket a gengsztereket nem akármilyen fából faragták: két fejlövést is kibírnak gond nélkül.

Másfelől fenyegetőzni bárki tud, de tölténye azért senkinek nincs elég. A játékot mindenki 3 éles és 5 vaktölténnyel játssza, amiket kártyák jeleznek. Mielőtt a keresztapa háromig számol, minden játékos lefelé fordítva kirak egy ilyen lapot, vagyis titkosan meghatározza, hogy az adott körben milyen töltényt használ. Nagyon kevesen durrogtatják el gyorsan a skulókat. Persze a zsákmány között néha akad muníció meg kötszer is. Utóbbival félhulla állapotból makk egészségesre vissza tudjuk rántani magunkat - láttunk már ilyet: ha máshol nem, hát számítógépen.

Na, de tekerjünk vissza ahhoz a rossz sorsúhoz, akit pillanatokon belül két rossz arcú fog megkínálni - nem kizárt, hogy ólommal. Talán leizzad, mert még 2 sebzést már nem élne túl, viszont a rászegezett pisztolyok egyikéből két töltényt már kieresztettek. Ha a játékos most ellövi az utolsót, onnantól mindenki tudni fogja - aki számolt vagy elhiszi -, hogy nincs már mivel lőnie… A szajréban nincs muníció, neki nem éri meg lőni, van viszont kötszer…

Szóval taktikától sem mentes a játék, de a hangsúly nem azon van. A játékban gyakran azt támadják, aki látszólag a legjobban elhúzott. De van, aki bosszúálló típus, és akár érdemes, akár nem, arra lő majd, aki rálőtt azelőtt. És mindig van alkudozás is: ki kivel fog össze, mit hagy meg a másiknak cserébe ezért vagy azért.

A játékot tovább színesítik a különleges képességek. De a játék újrajátszhatóságát mégis maga a játékmenet garantálja, és az, hogy jobb esetben mindig más lesz, aki három-négy rá szegeződő pisztoly láttán azt kiáltja, hogy: "De most mér' én?! Mér' megint én?!"

Szabálykönyv

Forrás: Szellemlovas
8 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 13 895 Ft-tól
 • 8 ajánlat

Kategória: Blöff, Alkudozás, Partijáték, Maffia, Harc, Humor
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Egyidejű akciók, Kártya húzás, Játékos kiiktatás, Vedd el

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Szabálykönyvek (1)

Cash 'n Guns 2. kiadás társasjáték videók (14)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • fodihun1

  2023-07-21 21:16:07

  Egy gyors, egyszerű party játék amit a moduljaival lehet kicsit nehezíteni. Összességében egy jó party játék, se több se kevesebb.

 • Robby

  2021-01-15 17:32:25

  Sok kiegészítő van, de a More Ca$h and More Guns-ra gondoltam. Nagyon jól ki vannak találva az új dolgok. Természetesen új karakterek, képességek, fegyverek... Nagyon jók például a kamu cuccok (pénz, diamond, festmény) Ezek is változtathatnak még a játék kimenetelén, itt számítani fog, hogy a végén ki lesz a kersztapa (megmondhatja, hogy ér vagy sem a kamu pénz). Érdekes az aktaáska és kulcs páros (ha mindkettő tulajdonosa életben marad akkor osztoznak a tetemes zsákmányon - 25k pénz fejenként), de ha meghal valaki akkor nem ér semmit. Twingun (két fegyver amiből az egyik kamu), Biggun (első sebzés dupla), meglepetés kártyák, széf... szóval van újdonság rendesen.

 • lilipl

  2021-01-15 16:46:29

  Már nézegettem én is hozzá a kiegészítőt de nem mertem még megvenni. De akkor azt mondod tud annyit, hogy érdemes legyen beszerezni ? :D

 • Robby

  2021-01-15 15:46:21

  Nálunk is egyik kedvenc party játék. Nem szabad a party játékokon megsértődni, mert azoknak a szórakozás, csapatprogram, iszogatás, beszélgetés a céljuk. Általában mikor játszunk jórészt mindenki rám céloz, hiába van a másik előtt kétszer annyi zsákmány, de megszokták már, hogy biztos trükközök valamit... Szóval esélyem sincs a győzelemre, de nem is baj, itt nem az számít. :D A kiegészítő is nagyon jó hozzá. Ha bejött a játék akkor érdemes beszerezni.

 • lilipl

  2021-01-15 13:20:13

  A kedvenc partijátékok közé tartozik nálunk. Előszőr egy Játszóház Projektes eseményen próbáltam ki pár évvel ezelőtt azóta fáj egy saját darabra is a fogam. A szabályok nem nehezek hamar megtanulta mindenki. Pár meneten túlvagyunk már és azt hiszem most mondhatom el már, hogy igazán élvezetes pörgős lett a játék. Addig míg páran voltak akik döcögősen tudták követni a szabályokat maga a játék is döcögősen ment, de pár kör alatt bele lehet tényleg rázódni és úgy hozza meg az igazán vicces szitukat.

  Tetszik:

  • szerintem szuper a minősége a játéknak, a szivacs fegyverek se olyanok, amiket 1-2 alkalom után a sok kézbentartás miatt tönkretennél
  • szabályok ahogy írtam már nem nehezek szóval szerintem reális az a 10+ ajánlás
  • egy kör játék hamar lepörgethető tényleg tartja azt a kb 30 percet, de azért ezt akkor mondanám amikor már mennek a szabályok is , addig kicsit hosszabb de az sem vészes, simán elbír még pár visszavágót is mielőtt megunnánk
  • ha belerázódtál az alapjátékba meg tudod bolondítani pár plusz kártyával

  Nem tetszik:
  Ilyen konkrétan nem nagyon van inkább csak pár kötekedés részemről.

  • simán lehetne több kör egy játékban, mire mindig belejövünk vagy a fél csapat kihalt vagy elfogytak a bezsebelni való nyeremények
  • egy idő után ha ugyan azzal a csapattal játszól kiiesmerhetőek lesznek páran, így szémíthatsz rá h kik azok akik pl. tartogatják a bang!-jeiket
  • akik véresen komolyan veszik azt, hogy rájük lőnek és emiatt kieshetnek és lelkiismereti dolgot csinálnak ebből ... na hát azok ezt ne játszák

  Összességében családoknak baráti társaságoknak is jó szívvel ajánlom feltéve ha be tudják szerezni valamelyik boltban, mert mostanában igen nehezen bukkani rá.

 • sopppi10

  2020-11-06 12:30:41

  Imádom, mindig óriási nevetés cunami sodor el mindenkit az asztalnál :D Az egyik kedvenc party játékunk . Zseniális amikor meglátod az ellenfeled szemében a kétségbeesett felismerést ,hogy 3 pisztollyal néz farkasszemet .Ajánlom mindenkinek könnyed party játék kategóriában!

 • turucarpad

  2020-11-03 21:36:34

  Szórakoztató játék, amelyben betekinthetést nyerhetünk a maffiózók világába, ami sokszor hatalmas mészárlásba torkollik:

  Már hetek óta csak ezzel játszunk ha összeülünk. Nemhiába nyerte meg az év játékát 2014-ben. Ezzel a társassal ha játszol megváltozik a véleményed a társasok világáról, hiszen a nagyszerű rajzok nagyon hangulatossá, sokszor nevetségessé teszik az élményeket. Emellett akár nyolcan is lehet játszani, ami lehetővé teszi azt, hogy senki se maradon ki az esti programból.

  Nagyon gyorsan és egyszerűen meg lehet tanítani még azoknak is, akik még életükben nem nyúltak társasjátékhoz.

  Átadja az igazi maffia hangulatát, hiszen a zsákmányból sokszor nem szeretnénk adni másoknak és ezért le kell lőni őt ( sajnos ). Ez sokszor konfliktust szűl, de ez orvosorható ha kiderül, hogy nem valódi tölténnyel lőtted le kiszemeltedet. A keresztapa kigondolása személy szerint nekem nagyon tetszett és egy nagyon jó gondolat, hogy dönthet valaki sorsárol, de csak ha akarja.

  Az utolsó pontig ki van dolgozva a játék és egyszerűen nem lehet megunni.

  Mindenkinek ajánlom időseknek és fiataloknak egyaránt.

 • k.jonathan6

  2020-06-10 15:42:11

  Nagyon sokat szemeztem a Cash 'n Guns-al, hogy megvegyem-e, mivel, hát nem egy mély történettel rendelkező társasjáték, hanem egy laza, könnyed party játék és féltem, hogy játszunk vele párat aztán megfogjunk unni vagy hasonló, mert minden menet ugyan az. Amellett pedig ne menjünk el, hogy nem is olyan olcsó (szerintem).

  Másrészről, ahogy elnéztem a videókat a játékról csak arra tudtam gondolni, hogy mekkora fun lehet az, hogy a családban az asztal körül ülve fogjuk egymésra a fegyvert arra kényszerítve a másikat (akár anyut, aput), hogy tegye le a fegyvert mert különben "bele eresztesz egy lőszert" :D

  Végül a kíváncsiság nyert és megvettem a játékot és eddig nagyon nem bántam meg! Azt hittem simán megtömöm a zsebem és tuti taktikám van de én voltam az első, akit a kistesók szétlőttek :D Sok a meglepetés a blöffből kifolyólag és ez miatt a nevetés is garantált.

  Ajánlom beszerzésre! :D

 • kiki97

  2020-04-14 16:52:03

  Szerintem ez a játék fergeteges összehozta az egész nagycsaládot meg a barátokat és még olyan is játszott vele aki utálta a társasokat de nagyon élvezte ezt.. látnotok kellett volna a barátom arcát amikor egyszerre 4 pisztoly szegeződik a fejéhez... hatalmas élmény vele játszani én mindenkinek ajánlom meleg szívvel....

 • keplegeny

  2020-04-03 11:48:59

  Minden alkalommal a Keresztapa zenéje megy a háttérben amikor pisztolyt ragadunk, és a "főnök" irányítja az akciót:) Nagyon megdobja a hangulatot a zenei aláfestés. A másik amit ilyenkor hallgatunk, a Kutyaszorítóban. Legjobb partijáték!!

 • jacsoibir

  2020-02-01 14:41:09

  A Cash 'n guns egy végtelenül szórakoztató blöffölős, taktikázós party játék. Nagyon egyszerű és iszonyat könnyen tanítható, pár mondatban összefoglalható a szabálya: a játéktér közepén található zsákmány kártyákért megy a harc minden körben. A játék nyolc fordulóból áll. A játékosok minden egyes fordulóban kiválasztják, hogy vaktölténnyel, vagy éles lőszerrel akarnak lőnni és azt képpel lefelé maguk elé rakják, majd a keresztapa visszaszámol, mire mindenki rászegezi valakire a fegyverét. A keresztapa akkor valakit kiválaszthat, annak pedig meg kell változtatnia a célpontját. Ezután a keresztapa ismét elszámol háromig, ezalatt a játékosok eldöntik, hogy megfutamodnak és leborítják a szereplő figurájukat (ez esetben, ha éles lőszerrel is lőnek rájuk nem sebesülnek, viszont nem részesülnek a zsákmányból), vagy kockáztatnak. Azután felfordulnak a töltény kártyák, akiket éleslőszerrel lőttek meg sebesülnek, és nem részesülnek a zsákmányból, akikre 'click'-el azok sorban választhatnak egy-egy zsákmány kártyát, amíg el nem fogynak. Ekkor van vége egy fordulónak. Ha valaki három vagy több sérülést szerez az kiesik. Ennyi a szabálya. A játékot még meg lehet fűszerezni az egyes karakterek képességeivel, azok még csavarnak egy kicsit a játékon.
  Tény, hogy egyszerű, szórakoztató, taktikázós és vicces, de nem egy családbarát játék, nem feltétlen az a játék amihez le ültetném édesanyám meg az unokaöcsém, hogy családi programként fejbelőjük egymást a vasárnapi ebéd után. De baráti társasággal simán sírvaröhögős élményt nyújt azoknak, akiktől nem állnak távol a blöffölős gonoszkodós játékok. Bár a játék közben ki lehet egymást iktatni, de számomra nagy pozitívum, hogy nem arra megy ki a játék, hogy csak egy maradhat, simán lehet hogy úgy jön ki, hogy nem esik ki egy ember sem végül, a győzelem azé aki, a legtöbb, legértékesebb zsákmányt gyűjtötte össze. Nagyon bejön a téma is, hihetetlenül jól átadja a maffiás hangulatot és megizzasztja az embert, hogy letegye-e a fegyverét vagy bízzon abban, hogy a másik blöfföl. Négy-nyolc főt ír a szabály, én nem feltétlen játszanám négyen, de öten már igen, illteve minél többen annál jobb és a játékidőt sem dobja meg. Pozitívumként még kiemelném, hogy gyors, pörgős, könnyed filler játéknak is alkalmas (engem úgy felébreszt, mint egy kávé). Nem egy elmélyülős stratégiai játék és egyáltalán nem bonyolult, de véleményem szerint a maga kategóriájában hibátlan, tény, hogy kell hozzá egyfajta beállítottság. Külön kiemelném még a második kiadás grafikáját, nekem nagyon bejön ez a kicsit rajzfilmes vonal, végtelenül igényes és visszaadja a játék gonoszkodós jópofa hangulatát. És eszméletlen menők a szivacs pisztolyok :)
  A Cash 'n guns már régi nagy álmom volt, amikor is sikerült beszereznem társasjátékok ünnepén. Sok videót láttam róla előtte, de már maga a koncepció alapján is erősen must have volt, a haverok fejéhez szivacspisztolyt fogni és azon agyalni, vajon vaktöltény van-e a másiknál, vagy letegyem-e a fegyvert, egy olyan mélyről jövő vágyam, ami ha más hobbim lenne- nem a társasjátékozás - valószínűleg sosem tört volna felszínre :D Örülök, hogy sikerült megszereznem, egy nagyon jó döntés volt, nagyon szeretem, és kíváncsi lennék a kiegészítők mit tesznek hozzá ehhez a csodához. Mindenképp érdemes szerintem egyszer kipróbálni.

 • alcsibaba

  2020-01-04 13:26:14

  Nagyon jó party játék. 5 fővel már érdemes vele játszani. Szabályzatát könnyen el lehet magyarázni az új játékosoknak és egyszerű is. Rablókként kell elosztoznunk a zsákmányon a kereszt apa vezetésével. Vicces ahogy egymásra kell fogni a pisztolyokat és gondolkodtató is, hogy merjen-e az ember kockáztatni hogy lelővik-e vagy nem. Nekem nagyon bejött és ajánlom minden családi találkozóra és bulikra

 • jenei.balazs87

  2019-09-12 16:42:14

  Igazi partijáték, de sértődősöknek nagyon nem ajánlott! Jó kis taktikázásra ad lehetőséget, és nagyon vicces tud lenni, ha mindenki egyetlen emberre fogja a kis műanyag fegyverét - már ha nem te magad vagy az. :D A fegyverek másikra fogása, a zsákmányok 3-féle gyűjtési struktúrája (pénz, gyémánt, festmény) és az éles és vaktöltények használatának titkos lehetősége egy igazán szórakoztató játékot ad ki, ahol még a blöffölés is szerepet kap. Ajánlom!

 • saxomusic

  2019-07-18 13:36:25

  Ez volt az első partyjáték amivel volt szerencsém játszani. Azonnal beleszerettem, és megvettem. Nagyon ötletes a játék ötlete. Hat főtől érdemes játszani vele, akkor lesz igazán szórakoztató és izgalmas a játék. A szabályok egyszerűek, könnyen magyarázható játék. A játék során bankrablóként az a célunk, hogy minél több jusson nekünk a rabolt zsákmányból. A játék elején mindenki kap egy karaktert, és Clikk és Bang kártyákat. Ezekkel kell gazdálkodnia. Minden körben megy a harc a középre kitett zsákmányokért. Ebben a játékban tényleg egymásra lehet fogni a fegyvert! És ez egyedi élményt nyújt, abszolút bele lehet élni magunkat a szivacsfegyverek segítségével.

  Hátránya az alap játéknak, hogy csak nyolcan játszható, csak ennyi szivacspisztolyt tartalmaz a játék. De ez a kiegészítőkkel orvosolható. Mi egy pihentebb pillanatunkban kipróbáltuk, hogy két dobozzal játszottuk 14-en, beteg játék keveredett belőle, azóta is emlegetjük. :) A nevetés garantált. Mindenkinek ajánlom, aki össze tud hozni egy nagyobb csapatot a játékhoz!

 • GeriJoker

  2019-06-02 19:59:46

  Nagyon jó partijáték. Nagyon egyszerűek a szabályok nagyon látványosak ezek a szivacspisztolyok, ahogy egymásra szegezzük. Végig szórakoztató, vicces, izgalmas. Mi levezető társasjátéknak szoktuk használni egy komolyabb társas meccs után. Nem kell rajta sokat gondolkozni csak lőni és rabolni. A családnak kitünő játék. Hátránynak talán azt tudnám felhozni, hogy ahogy írtam az elején nagyon egyszerű és néha talán túl egyszerű, nem nagyon lehet benne bonyolítani a játékmenetet, vannak amik általában mindig ugyanúgy történnek ( mindig a legtöbb pénzűre fogják az emberek a fegyvert, általában a végén lövöldöznek éles tölténnyel mindenki stb.). Összeségében jó partijáték MINDEN KOROSZTÁLYNAK (A játékot 10+ van, de simán játszott 8 éves unokaöcsém is).

A Cash 'n Guns 2. kiadás társasjáték és kiegészítői (9)

 • Ca$h 'n Gun$: Uzi társasjáték Kiegészítő

  From BoardGameNews.com and Repos Productions: At Spiel ‘07, Repos Productions gave away a gray foam Uzi to everyone who had preordered a copy of Yakuzas, the first expansion for Ca$h 'n Gun$. For those who couldn’t make it to Essen, Repos is releasing the Uzi as the second expansion for Ca$h’n Gun$. The Uzi expansion pack, comes with the weapon itself (in...

  • Max. játékosszám: 9
  • Min. játékosszám: 4
  • Komplexitás: 1/5
 • Ca$h 'n Guns (Second Edition): The Blackmailer társasjáték Kiegészítő

  • Komplexitás: 2/5
 • Ca$h 'n Guns (Second Edition): The Cop társasjáték Kiegészítő

  Ca$h 'n Guns (second edition) Expansion: The Cop adds four new guns, new loot cards, and new unique player powers to the Ca$h 'n Guns base game. What's more, this expansion includes one element present in the original Ca$h 'n Gun$ game: role cards that place one player in the role of an undercover policeman who has infiltrated the criminal underworld. Over...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 4
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Ca$h 'n Guns (Second Edition): More Cash 'n More Guns társasjáték Kiegészítő

  Új zsákmányra derült fény! Négy újabb pisztoly, meglepetéskártyák, és még több szórakozás!Angol:Just when you were starting to relax around your fellow thieves, crooks and criminals comes More Cash 'n More Guns, an expansion for Ca$h 'n Guns that'll have you looking over...

  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 4
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Ca$h 'n Guns (Second Edition): More Cash 'n More Guns társasjáték Kiegészítő 6513 Ft-tól! - 7 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Ca$h 'n Guns (Second Edition): The Fast Gun társasjáték Kiegészítő

  Ca$h 'n Guns (second edition): The Fast Gun is a new character card for use with the Ca$h 'n Guns (second edition) base game. Special ability: After the Courage phase, you will resolve your Bullet card before any player. If your target didn't lie down and you played a Bang!, the targeted player lays their Character down, take a wound and discards their...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 4
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Ca$h 'n Guns (Second Edition): Full of Surprises társasjáték Kiegészítő

  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 4
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Ca$h 'n Guns (Second Edition): Team Spirit társasjáték Kiegészítő

  Ebben a kiegészítőben akár lehetünk a másikkal egy csapatban is. Hét új karaktert és három új fegyvert tartalmaz.Angol:Description from the publisher: You're no longer looting and shooting on your own with Cash 'n Guns: Team Spirit. This expansion features rules for team play and enables a ninth...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 9
  • Min. játékosszám: 4
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Ca$h 'n Guns (Second Edition): Team Spirit társasjáték Kiegészítő 6078 Ft-tól! - 7 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Ca$h 'n Guns (Second Edition): The Banana társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 9
  • Min. játékosszám: 4
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Stupor! társasjáték

  Győzz a varázspárbajokban – Házad dicsőségére! A Stupor! pörgős partijáték nagyobb társaságoknak is – Harry Potter varázsvilágában. Ebben a társasjátékban a játékosok megpróbálnak minél nagyobb dicsőségre szert tenni úgy, hogy egymásra szegezik varázspálcáikat – de vajon ki blöfföl és ki nem? Az egymásra figyelést fejlesztő társasjáték. Magyar nyelvű...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 4
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Stupor! társasjáték 13470 Ft-tól! - 33 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  4 - 8
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Nyelvfüggőség:  Gyengén nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Ludovic Maublanc
 • Illusztrátor:  John Kovalic
 • Kiadók:  Hobby Japan, Repos Production, REBEL.pl, Asterion Press, Redbox, Boardgame Space
 • Elérhető nyelvek:  arab, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, lengyel, portugál, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • Dutch/French edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.8 cm
  • Súly: 1 kg
 • English/Dutch/Spanish edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English first edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 5.7 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • English/French/German edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • French/Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27.4 cm x 27.4 cm x 5.7 cm
 • French-only edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27 cm x 27 cm x 7 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.3 cm x 27.3 cm x 5.7 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • French-only edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: francia
 • German-only edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: német
 • English third edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28 cm x 28 cm x 5.5 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: olasz
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: lengyel
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: portugál
 • Japanese/Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 5.5 cm
 • Arabic/English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: arab

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Cash 'n Guns 2. kiadás társasjátékhoz