Társasjáték ajánló Nőnapra

Minden éveben eljön az a nap, amikor a férfiak virággal kedveskednek a számukra fontos nőknek, ezzel jelezve a feléjük tanúsított tiszteletet, megbecsülést és szeretetet. Ilyenkor nem csak párunkra, hanem édesanyánkra, lányunkra illetve hölgy ismerőseinkre is gondolunk.

A szokásos virág és csoki örök klasszikus helyett érdemes lehet valami egyedi, személyhez szóló ajándékot keresni. Mi is lehetne jobb ennél, mint egy közös program? Esetünkben, pedig nem más, mint a társas. Összegyűjtöttünk nektek pár olyan darabot, ami biztosan  elnyeri a mindenki tetszését.

"A legnagyobb ajándék, amit adhatsz a másiknak, az a saját időd!"

Sztorikocka

Sztorizzunk, szabályok nélkül! Dobjunk a kilenc kockával, majd egymást követően vegyünk el egy-egy kockát és a rajtuk szereplő képek segítségével folytassuk a történetet. Gyors, pörgős játék, mely megmozgatja a fantáziát!

Parfüm

Mi lehetne izgalmasabb annál, hogy saját kreativitásunk és fantáziánk szerint alkossunk meg egy új illatot?  A Parfüm társasjátékban egy parfümkészítő bőrébe bújhatunk. Ahol különböző alapanyagok összegyűjtésén keresztül alkothatunk valamit újat, valami maradandót, valami tökéleteset, hogy azt pénzre váltva mindenkit magunk mögé utasítsunk és megszerezzük a győzelmet. 

Fedőnevek négyszemközt

Ha szerettek párban játszani és Fedőnevek rajongók táborát erősítitek, akkor ezt a verziót ne hagyjátok ki! Ebben  játék változatban csapatként kell helytállnotok, ahhoz, hogy megtalálhassátok az ügynököket még az idő lejárta előtt. Viszont vigyázzatok,hogy gyilkosokra ne akadjatok! 

Kodama

A Kodamaban a japán folklórból ismert fa szellemeit alakítjuk, ahol mi magunk gondozzuk a fánkat, hogy az minnél terjedelmesebb lombkoronát növesztve győzedelmeskedjen mindenki felett. Akár ketten is nagyon élvezetes a játék, rövid és a "Hajtás kártyák" használatával a kicsiknek is könnyen befogadhatóvá tehetjük a játékmenetet. Bár a társas csak angolul jelent meg, azoknak is ajánljuk, akik nem annyira jártasak a nyelvben. Ha magyar nyelvű segítségre van szükségetek a szabályokat és a kártya fordításokat itt megtaláljátok.

Patchwork / Virágoskert

Varrjunk vagy kertészkedjünk? Igazából, mindegy mit választunk, mert mindkettő zseniális stratégia játék, ahol nem fogunk unatkozni. Két személyes játék rajongóknak kötelező darab az Uwe Rosenberg tervezte társas valamelyike.

Kisebbekre is gondolva: Ice cool

Ha esetleg a gyerekeknek is társasjátékkal szeretnétek kedveskedni, az Ice Coolt ajánljuk. Rögtön a déli sark világába csöppenünk, ahol a hihetetlenül szeretni való pingvin figurákat irányítjuk pöcköléssel. A játék a 2017-es Kinderspiel des Jahres győztese.

17Szep

Monopoly - Mellette vagy ellene? Te melyik vagy?

Vélemény | 2018.09.17. 17:00:00

Érdekes jelenség a Monopoly által kiváltott ellenszenv vagy éppen imádat. Itt egy remek videó a témáról a Mit Játszunk? csatorna jóvoltából!

02Aug

A kereskedők völgye – Kicsi dobozban rengeteg lehetőség

Ismertető | 2018.08.02. 13:02:00

Hat kereskedő céh versenyzik a völgyben azért, hogy a vásárlók az ő rekeszeikből vegyék meg a legszebb árukat. Csellel, furfanggal és ügyes taktikázással tudod csak majd elérni a győzelmet ebben az állandóan változó kártyajátékban.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Fedőnevek négyszemközt
  • Patchwork
  • Virágoskert
  • Kodama – Az erdő szellemei
  • Ice Cool
  • Sztorikocka
  • Parfüm