Ice Cool
Ice Cool
Ice Cool
Ice Cool
Videó beküldése

Ice Cool társasjáték

társasjáték, 2016
Értékelem!

Az Ice Cool egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játék több, összesen 4 díjat és jelölést is kapott 2016-ban és 2017-ben. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 6 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a terület mozgatás, a vedd el és a flicking mechanizmusokra....

Az Ice Cool egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játék több, összesen 4 díjat és jelölést is kapott 2016-ban és 2017-ben. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 6 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a terület mozgatás, a vedd el és a flicking mechanizmusokra.

A Curiocity leírása:

Unod az egy helyben toporgást és a lassan lépdelést?

Pöccintsd a bábut és repülj, pördülj, csússz a dermesztően izgalmas Ice Cool társasjátékkal! Cselezd ki a felügyelőt, legyél a legügyesebb és szerezd meg a legtöbb jutalomfalatot!

Az Ice Cool az első társasjáték, amelyben a bábukat pöccintéssel hozhatod mozgásba.

Legyél TE az első pingvin, aki a leghamarabb begyűjti saját színű halait, mégpedig úgy, hogy áthalad azok alatt a kapuk alatt, amelyek fölé a játék elején elhelyeztétek őket.

Az izgalmakat tovább fokozza, hogy az egyik pingvin, a "felügyelő" folyamatosan téged üldöz, ha pedig hozzád ér, akkor begyűjt tőled egy igazolvány kártyát büntetésképpen.

Ice Cool társasjáték, CURIOCITY ajánlásával
 • családi társasjáték 6 éves kortól
 • fejleszti a kézügyességet, elősegíti szem-kéz koordináció fejlődését
 • egyszerű játékszabály, kibontás után azonnal élvezhető játék
 • a "doboz a dobozban" rendszernek köszönhetően könnyen tárolható, de pillanatok alatt megépíthető belőle a félasztalnyi játékpálya
 • dinamikus, pörgős, szórakoztató családi és parti társasjáték
 • kiváló ajándék karácsonyra, születésnapra kisebbeknek, nagyobbaknak, de akár az egész családnak is

Kíváncsi vagy hogyan LEHET JÁTSZANI?
Nézd meg az alábbi videót!

Hogyan lehet játszani az Ice Cool társasjátékot?

Ne is szaporítsuk a szót, nézd meg inkább az alábbi videón!

 • Készítsd el néhány mozdulattal a pályát az egymásba rakható dobozok összecsiptetésével.
 • Helyezzétek el a halakat a kapuk felett, melyeket majd össze kell gyűjtenetek.
 • Döntsétek el, ki lesz a zord és könyörtelen felügyelő, és kik a halakra vadászó rakoncátlan pingvin diákok.
 • ... és már indulhat is a játék. Ilyen egyszerű az Ice Cool!

  Mitől olyan izgalmas játék az Ice Cool?

  A pingvinek rendkívül sokoldalú mozgását a bábuk aljának félgömb alakú kiképzése és a parányi nehezék teszi lehetővé. Egy kis ügyességgel és gyakorlással akár több kapun is átjuthatsz egyetlen körben, vagy pingvin léted ellenére akár repülhetsz is :)

  A sok-sok fal és a bábuk kialakítása miatt a pingvinek mozgása részben kiszámíthahatlan, ezért az ügyességen kívül némi szerencsére is szükséged van. Ráadásul nem elég, ha te ügyes vagy, hiszen játékostársaid kész akarva, vagy éppen véletlenül is befolyással lehetnek esélyeidre.

  Fejleszd és bővítsd mozgástechnikáid és gyűjtsd össze össze te a legyorsabban a halakat! Közben vigyázz, hogy ne veszítsd el az igazolvány kártyáid, hiszen akkor vége a játéknak és a felügyelő pingvin nyeri a küzdelmet.

  Nincs többé malmozás és unatkozás, amíg játékostársad "lép", mert folyton izgulhatsz, nehogy belekeverjen a slamasztikába ...

  Kik játszhatják az Ice Cool társasjátékot?

  Az IceCool -t (5) - 6 éves kortól bárki játszhatja.

  Mi minden található az Ice Cool társasjátékban?
  • 4 műanyag pingvin
  • 5 karton doboz (a szobák)
  • 16 hal
  • 45 halkártya
  • 4 szín emlékeztető kártya
  • 4 igazolványkártya
  Termékinformációk

  A termék mindenben megfelel az Európai Únió biztonsági előírásainak. A lenyelhető részek miatt 3 év alatti gyerekek számára nem ajánlott. Gyártó: Brain Games

  négyszögletű kártyák

  Forrás: Curiocity
  Egy felhasználó és 7 üzlet árulja ezt a játékot!
  • 7 990 Ft-tól
  • 8 ajánlat

  Kategória: Akció / Ügyességi, Gyerek játék, Állat
  Mechanizmus: Terület mozgatás, Vedd el, Flicking

  Szabálykönyv

  Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

  Videók

  A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

  Üzletek

  Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

  Ice Cool társasjáték vásárlása, árak és üzletek

  A felhasználók ajánlatai

  Ice Coolmnstrdm, Hódmezővásárhely

  Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Hódmezővásárhely! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

  Bolntatlan, angol nyelvű kiadás de maga a játék nyelvfüggetlen. Magyar játékszabály a tarsasjatekok.com-ról letölthető de kérés esetén adok hozzá nyomtatva. Személyes átvétel Hódmezővásárhely vagy Szeged. Csomagküldés rugalmasan.

  1 érdeklődő
  Árkalkulátor

  Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

  Szabálykönyvek (1)

  Ice Cool társasjáték videók (9)

  Kapcsolódó cikkek

  • Ice Cool - Csúszós móka

   Ismertető2020.03.19. 08:00:00 / Ismertető, Bemutató

   A 2016-ban megjelent Ice Cool egyenesen a déli sark környékére kalauzol bennünket, ahol is pár iskolás lurkó elhagyja a tantermet a tanítás alatt, hogy egy kis nassolnivaló után nézzen. Kalandjuk sikerességét pedig a folyosófelügyelő akadályozza.

  • A 10 legjobb társasjáték 7 éven felülieknek

   2019.12.01. 10:40:00 / Kedvcsináló, 2019

   A hétéves kor nagy mérföldkő a társasjátékot játszó gyerekek életében. Talán az iskolaérettség teszi, de egészen máshogy kezdenek el játszani. Társasjáték-ajánló elsősöknek és kicsit nagyobbaknak.

  • Társasjáték ajánló Nőnapra

   2018.03.06. 16:24:00 / Toplista, Nőnap

   Biztos bennetek is felmerült már, így Nőnap közeledtével, hogy kinek mit vegyetek. Most ebben szeretnénk segíteni.

  Díjak és jelölések

  Az Év Gyerekjátéka

  nyertes, Spiel des Jahres, 2017

  Legjobb családi játék

  jelölt, Golden Geek Awards, 2016

  Leginnovatívabb játék

  jelölt, Golden Geek Awards, 2016

  Kommentek

  Kommentek

  • pappgina

   2022-03-10 20:40:14

   Nagyon fáááj😀 Biztos nem jó a technikám, de mindig imádkozom, hogy ne ez kerüljön le a polcról.

   Elég szórakoztató játék, nagyon tetszik, hogy a doboz a pálya. Ennek ellenére nálunk gyakran hisztibe fullad a parti (nincs másik játékunk, amiről ezt el tudnám mondani), mert nem jó kártya jutott, vagy mert harmadszor sem sikerül átpöckölni az ajtón a pingvingyereket. Emiatt nem a szívem csücske, pedig az ötlet cuki és vicces.

  • viharlampa

   2021-02-09 13:26:24

   Nálunk vegyes megítélésű a játék.
   Egyrészt egyszerű, kb. nulla logika és szabályismeret kell hozzá, egy óvodás korú gyermekkel is játszható, feltéve, ha tudja pöckölni a bábut... ami nem szokott sikerülni. Gyakorolni kell.

   Másrészt viszont problémás lehet, hogy akármilyen ügyes is valaki és jól céloz, a húzható jutalomkártyák (1-3 pont) random jönnek, vagyis kevesebb kártyával is lehet több pontot szerezni. Ilyenkor esélyes lehet kisebb gyereknél a sírás és hiszti. Gyerekjátékoknál a szerencsefaktort nem gondolom nyerő választásnak szerintem. De ki tudja, lehet sokan szeretik. Vagy épp egy ügyetlenebb gyerek is tud jobb kártyát húzni.

   Szóval az összképet nézve semleges a játék megítélése kis családunkban, sajnos 1 éve biztos nem vettük elő. Mondjuk a gyerek is kinőtt azóta az óvodás korból.

  • Eyesis

   2020-11-07 18:48:46

   Igazán vicces pöckölős játék. Néha a kisebbik gyerektől nehéz elvenni a fiákigazolványt, de többnyire sikerül. Neha csak úgy pöckölgetünk vele, az is nagyon vicces tud lenni. Nálunk működött a 3 és 5 éves lányaimmal. Persze nyerni még nem tudtam ellenük :)

  • jacsoibir

   2020-02-01 17:56:44

   Pöcköljünk pingvint! Végtelenül aranyos, kedves és szórakoztató játék gyerekeknek és gyermek lelkű felnőtteknek. Tipikus ügyességi játék, 2-4 fő játszhatja, minden körben van egy fogó, akinek az a feladata, hogy elkapja a többi pingvint, míg a többi pingvin pedig a vele azonos színű halakat akarja összegyűjteni, úgy, hogy átmegy a kapun, ami felett a hal található. A játékszabályban található pöckölési útmutató (soha nem gondoltam volna, hogy valaha lefogom írni ezt a szókapcsolatot :D ) illetve az interneten is lehet találni videókat különböző módokról. A pingvin diákigazolványok (ezeket veszi el első ütközés után a fogó, a második ütközést követően a játékos kiesik, a forduló végén mindenki kap annyi halkártyát, ahány diákigazolványa van), illetve a halkártyák aranyosak, maga a pálya pedig szemet gyönyörködtető, a jeges kék színeivel, és az iskolai grafikájával rendkívül ötletes, és jó ránézni. Nagyon ötletes, hogy maga a játék doboza is a pálya része, és abban vannak kisebb dobozok, amiket egybe kell építeni vele. Különösen tetszik az, hogy a legkisebb teremben az asztalon látható pontosan ez a játék, szépen kidolgozva, szerintem ez egy zseniális ötlet volt, és a kivitelezés nem kevésbé lett az. A játéknak van egy második része, ebben még négy különféle színű pingvin található és az elsővel kombinálva, de önállóan is megállja a helyét. Helyigényes játék, és sokat kell mocorogni, megvan a maga varázsa. Annak a hangja, amikor egy pingvin nekicsapódik egy falnak, vagy földet ér engem mindig arra emlékeztet, mintha törne a jég, nagyon átadja ezt a téli fagyos hangulatot, közben pedig nagyon vicces. Gyerekeknek nagyon ajánlom, de felnőttként is érdemes kipróbálni, nagyon szórakoztató tud lenni.

  • saxomusic

   2019-07-07 21:42:19

   Ez az a játék, amelyik bármilyen korosztályt le tud kötni. Nagyon szórakoztató vele játszani. Nem egy tipikus társasjáték, amiben az ügyességnek jut a főszerep. Annyi a feladatunk hogy jó helyre pöcköljük a bábunkat. Az egyszerűsége ellenére is zseniális. Ha egy könnyed kikapcsolódásra vágytok a barátaiddal, ez a társas jó választás ;)

  • kisszofi

   2019-04-02 08:30:07

   Itt jön rá az ember, hogy a gyerekek egy része nem tud pöckölni...:)

  • me_dorka

   2019-03-01 23:22:48

   A budapesti Playiten volt szerencsénk először élőben kipróbálni ezt a játékot, huszonéves fejjel is remekül szórakoztunk! Ismerősök már ajánlották, mivel a gyerkőceik könnyen belefeledkeznek ebbe a játékba.Csak ajánlani tudom!

  A Ice Cool társasjáték és kiegészítői (10)

  • Deutscher Spielepreis 2017 Goodie Box társasjáték Kiegészítő

   The Deutscher Spielepreis 2017 Goodie Box is a product to support the Deutscher Spielepreis, the second biggest German board game prize, for which thousands of players vote each year between May and July for their favorite game. This box contains a small expansion for four of the top ten games of the Deutscher Spielepreis 2017: A Feast for Odin, First...

   • Komplexitás: 2/5
  • Ice Cool: 0.5 Point Cards társasjáték Kiegészítő

   Up to this point, the penguins could manage to find only a single ice skate laying somewhere in the school, so they had to hope for the second to do some unexpected ice skate trick — but now from time to time it's possible also to find a pair and skate away immediately! The Ice Cool: 0.5 Point Cards expansion introduces four scoring cards that are each...

   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Komplexitás: 1/5
  • ICECOOL: Emerald Fish Promo Cards társasjáték Kiegészítő

   Handed out at Essen Spiel 2018. Promo for ICECOOL and ICECOOL2. 4 cards and 1 emerald fish. At the beginning of the round, current catcher places the Emerald fish on any door in the game. Once any penguin (even the catcher) goes through the door with the Emerald fish, he takes the fish for himself If any penguin runs into (or vice versa) the penguin with...

   • Játékidő: 30 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 30 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 6+ éves
  • Deutscher Spielepreis Classic Goodie Box társasjáték Kiegészítő

   Deutscher Spielepreis Classic Goodie Box contains five expansions for previous DSP winners. The promos are for: IceCool - (Kinderspiel 2017) https://boardgamegeek.com/boardgameexpansion/292884/icecool-walrus-expansion Imhotep - (2016 - number 8) https://boardgamegeek.com/boardgameexpansion/292887/imhotep-sun-ship-tiles Just One - (2019 - number 9)...

   • ICECOOL: Artifacts társasjáték Kiegészítő

    Originally available as part of Promo Pack C from Dice Tower 2019 Kickstarter Campaign. Includes 4 cards. At the beginning of every round, the catcher is the first to pick one of the artifacts to use this round. Then everybody else, going clockwise from the catcher, picks one. If playing with four, the last player does not have a choice and takes the last...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 6+ éves
   • ICECOOL: Walrus Expansion társasjáték Kiegészítő

    Contained in Deutscher Spielepreis Classic Goodie Box Preparation: Put the three walruses together. Place one each in the middle of rooms 3, 4 and 5. Playing the game: Play ICECOOL/ICECOOL2 as usual. If you knock down at least one walrus on your turn, you immediately get 1 extra turn. You can also get several extra turns in a row if you knock down a walrus...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 6+ éves
   • ICECOOL: Blocked Door promo card társasjáték Kiegészítő

    The Blocked Door promo card for ICECOOL came as a reward for certain backers of the Dized Kicktarter campaign on December 2018. Rules: At the beginning of the round, current catcher takes the blocked door card and slides it in between two boxes to close any door of his choice. The door stays closed until a penguin (even the catcher) bumps into the blocked...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 6+ éves
   • Pawclaw Mini Expansion társasjáték Kiegészítő

    This mini expansion can be added to Iron Forest and ICECOOL/ICECOOL2. It comes with 1 flickable miniature and 7 honey barrel tokens. This mechanical bear is crazy for honey! This mini expansion essentially gives you an extra turn, but with the Pawclaw miniature. In Iron Forest this mini expansion can be added to any scenario. The team that has most honey...

    • The Emperor Mini Expansion társasjáték Kiegészítő

     This mini expansion can be added to Iron Forest and ICECOOL/ICECOOL2. This expansion comes with 1 flickable miniature and 6 snowflake tokens. In Iron Forest this mini expansion can be added to any scenario. The Emperor is trying to freeze both teams' mechas. If a team's all mechas are frozen, they lose the scenario. In ICECOOL "The Emperor" lets you mess...

     • Ice Cool 2 társasjáték

      ICECOOL2 is both a standalone game and an expansion for ICECOOL. If played on its own, ICECOOL2 differs from the original game thanks to: Tasks on 1-point cards Fish-moving power on 2-point cards Optional tournament scoring If you combine both ICECOOL sets, you get: Multiple new layouts New game mode called "The Race" Games playable for up to eight players...

      • Játékidő: 30 perc
      • Min. játékidő: 30 perc
      • Max. játékidő: 30 perc
      • Max. játékosszám: 4
      • Min. játékosszám: 2
      • Ajánlott életkor: 6+ éves
      • Komplexitás: 1/5

      Ice Cool 2 társasjáték 9990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

     Részletes adatok

     Részletek

     • Játékidő:  30 perc
     • Játékosok:  2 - 4
     • Ajánlott életkor:  6+
     • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
     • Tervező:  Brian Gomez
     • Illusztrátor:  Reinis Pētersons
     • Kiadók:  AMIGO Spiel + Freizeit GmbH, Hobby Japan, Desyllas Games, Lautapelit.fi, Brain Games, REBEL.pl, MINDOK, Korea Boardgames co., Ltd., Swan Panasia Co., Ltd., Lifestyle Boardgames Ltd, Conclave Editora, Oliphante, IGames, Ludicus, SD Games, Reflexshop Kft
     • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, szlovák, ukrán

     Alternatív nevei


     Kiadások

     • German edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: német
      • Méretek: 20.6 cm x 40.5 cm x 5.8 cm
     • Hungarian edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: magyar
      • Méretek: 21 cm x 41 cm x 6 cm
     • Italian edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: olasz
      • Méretek: 20.6 cm x 40.5 cm x 5.8 cm
      • Súly: 0.9 kg
     • Multilingual edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 20.8 cm x 40.6 cm x 5.6 cm
      • Súly: 0.9 kg
     • Russian edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: orosz
     • Scandinavian edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: dán
     • Spanish edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: spanyol
      • Méretek: 21 cm x 40 cm x 6 cm
      • Súly: 0.9 kg
     • Chinese edition
      • Kiadás éve: 2017
      • Nyelv: kínai
      • Méretek: 20.6 cm x 40.5 cm x 5.8 cm
     • Czech/Slovak edition
      • Kiadás éve: 2017
      • Nyelv: cseh
      • Méretek: 20.6 cm x 40.5 cm x 5.8 cm
     • English/French/Dutch edition
      • Kiadás éve: 2017
      • Nyelv: holland
      • Méretek: 20.5 cm x 40.5 cm x 5.8 cm
      • Súly: 1 kg
     • English/French edition 2017
      • Kiadás éve: 2017
      • Nyelv: angol
     • Greek edition
      • Kiadás éve: 2017
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 20.6 cm x 40.5 cm x 5.8 cm
      • Súly: 0.9 kg
     • Japanese edition
      • Kiadás éve: 2017
      • Nyelv: japán
      • Méretek: 20.6 cm x 40.5 cm x 5.8 cm
     • Polish edition
      • Kiadás éve: 2017
      • Nyelv: lengyel
      • Méretek: 20.6 cm x 40.5 cm x 5.8 cm
     • Romanian edition
      • Kiadás éve: 2017
      • Nyelv: román
      • Méretek: 20.6 cm x 40.5 cm x 5.8 cm
     • Ukrainian edition
      • Kiadás éve: 2017
      • Nyelv: orosz
      • Méretek: 20.6 cm x 40.5 cm x 5.8 cm
     • English/French/Spanish edition
      • Kiadás éve: 2018
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 20.5 cm x 40.5 cm x 5.8 cm
     • Korean edition
      • Kiadás éve: 2018
      • Nyelv: Korean
     • Portuguese edition
      • Kiadás éve: 2020
      • Nyelv: portugál

     Hasonló játékok

     Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Ice Cool társasjátékhoz