Fedőnevek négyszemközt
Fedőnevek négyszemközt
Fedőnevek négyszemközt
Fedőnevek négyszemközt
Videó beküldése

Fedőnevek négyszemközt társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

A Fedőnevek négyszemközt egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A játék 2017-ben megnyerte a Golden Geek Awards díját Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kooperatív játék kategóriában. A társast, a...

A Fedőnevek négyszemközt egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A játék 2017-ben megnyerte a Golden Geek Awards díját Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kooperatív játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 11 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a memória, a merj és nyerj és a limitált kommunikáció mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Ketten dolgoztok egy titkos küldetésen. A feladatotok: kapcsolatba lépni 15 ügynökkel úgy, hogy közben elkerülitek az ellenséges bérgyilkosokat. Te ismered azokat az ügynököket, akikkel a társad biztonságosan találkozhat. A társad ismeri azokat az ügynököket, akikkel te találkozhatsz biztonságosan. Csak egyszavas célzásokkal utalhattok a megfelelő ügynökökre, egyszerre akár több szóra is az asztalon, hogy egymást a keresett ügynökökhöz irányítsátok, mielőtt kifuttok az időből.
A Fedőnevek: Négyszemközt egy kooperatív játék kettő vagy több játékos részére. Önállóan játszható, nem szükséges hozzá más Fedőnevek játék.

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 17% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 4 000 Ft-tól
 • 58 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Szójáték, Következtető, Kémek / Titkosügynökök
Mechanizmus: Kooperatív, Memória, Merj és nyerj, Limitált kommunikáció

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Fedőnevek négyszemközt társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Fedőnevek négyszemköztratting67, Békéscsaba vagy Pécs

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Békéscsaba vagy Pécs! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Ajándékba kaptuk. Egyszer kipróbáltuk, de nem tetszett igazán.

0 érdeklődő


Fedőnevek négyszemköztgeso, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Már nem játszunk vele.

0 érdeklődő


Fedőnevek négyszemköztqwertzuz99, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Bár bontott de új állapotú, fedőnevek négyszemközt eladó, Budapesten átvehető.

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Fedőnevek négyszemközt társasjáték videók (12)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb két személyes játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2017

Legjobb kooperatív játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2017

Kommentek

Kommentek

 • hudikata

  2023-11-10 22:16:05

  A Fedőnevek Négyszemközt az alapjáték kooperációs változata, ahol mindannyian egy csapatban játszunk, a kulcskártya két oldalas, három gyilkos szó van és az idő ellen versenyzünk. A nevével ellentétben többen is lehet jatszani, két csapatba rendeződve. Tetszik, hogy az alapjátékhoz hasonlóan kommunikáción alapuló partijáték, ugyanakkor teljesen új szavakat tartalmaz és új asszociációkra ad lehetőséget. A küldetésekkel nem szoktunk foglalkozni, enélkül is abszolút érdekes a játék.

 • kvarclovag

  2023-08-08 13:28:07

  Tök föleslegesek ezek a küldetések bele, simán az alapjátékkal is nagyon jól lehet játszani, és az azért könnyebb. Nem baj, hogy vannak küldetések, sokan szeretik, mert a sok más kooperatív játékban is van, de azért ebben kicsit erőltetett. És hát nehezítést és könnyítést is annyit találhatunk ki magunknak, amennyit csak akarunk.

  Ez is egy szójáték, és azoknál gyakran nem érzem jogosnak, hogy végül is cédulákat kapunk szavakkal, amiket akár a játék elején megírhatnánk magunknak, mert tényleg csak pár szó vagy kérdés kell, és még személyesebb is lenne általunk írt kérdésekkel. De hát a marketing mindenből terméket csinál, amiből csak lehet. Elfogadom, hogy ez van, de nem szeretem.

  Na, de amit mondani akarok, hogy a Fedőneveknél viszont jogos, hogy megkapjuk a cédulákat a szavakkal, mert ez esetben nem lenne jó, ha magunknak írnánk, másrész sok kell, és kellenek a kódkártyák is. Szóval itt valóban kapunk játékot is a pénzünkért. Ami talán kicsit lohasztotta a lelkesedésünket, hogy három vagy pláne négy szavas asszociációkat csak nagyon ritkán sikerül összehozni. Néha a kettő se könnyű, és úgy is szórakoztató, de az igazi öröm a három vagy négy.

 • steeeven88

  2023-08-08 13:06:40

  Kipróbáltuk végre, és vegyesek az érzéseim. Bár hozzá kell tenni, hogy csak 3 party van benne. Az elős kettőt Prágában játszottuk és nyertük, a harmadikat elbuktuk Moszkvában. Bár én nem nagyon szeretem az asszociáción alapuló játékokat, de ez mégsem annyira elvont számomra, mint pl. egy Dixit, mert itt legalább szavak vannak és nem képek, erre kíváncsi voltam.

  Tetszik, hogy az újrajátszhatósága szereintem kb végtelen, annyi a kártya, a kulcskártya és akkor még az eltérő játékossal játszásról nem is beszéltünk. Agytorna, mert úgy tűnik, minden körben jó lenne, legalább 2 szót összekapcsolni, hogy a játékot meg tudjuk nyerni. Ami nekem nem volt szimpatikus, hogy a harmadik leosztást (Moszkva) - ahol csak 8 időlapka van játékban - már az elején látszott, hogy szinte esélytelen megnyerni. Hiába vagyunk összeszokva, ráadásul a feleségem jó is ezekben a játékokban, olyan kombinációkat kellett volna összevonni, ami nagyjából lehetelen volt. Nem is sikerült. A végén elmondta, hogy ő is így látta, csak bízott benne, hogy olyan átfedések vannak köztünk, amivel esetleg mégis megtalálunk a közös ügynökökből is párat. Nem sikerült. Szóval nagyjából érezni lehetett már az elején, és így nagyon túlagyalós, nyögvenyelős volt az a kör.

  Pozitív ugyanakkor, hogy mivel sok "város" van, ezért sok szabály közül lehet választani, mindenki megtalálhatja a maga szintjét, amivel még kellő erőfeszítéssel boldogulhat. Biztzosan előkerül még.

 • steeeven88

  2023-04-01 07:07:25

  Kvarclovaggal értek egyet. Ez is azért került a party játékok közé, mert az alap Fedőnevek játék az ott van! Viszont semmi logikát nem látok benne, ha én műfajra szeretnék szűrni, nem érdekel olyan játék, aminek az elődje party játék volt, de ez távol van attól... Ezzek rendszeresen szembesülök a BGG-n.

 • Kulpasz

  2023-03-30 22:09:47

  Mennyire jó kérdést tettél fel! Mielőtt csatlakoztam az oldalhoz, már többször morfondíroztam, de nem volt eddig kinek feltennem ezt a kérdést. Nyitottam is egy fórumot, szerintem ez érdekes téma.

 • kvarclovag

  2023-03-30 21:47:53

  Hát, a webáruházi besorolás az biztos nem valami tudományos. Gondolom azért tették oda, hogy az elődje mellett legyen. De besorolási malőrök a BGG-n és a BGA-n is vannak. BGA-n a szerencsefaktor nagyon sokszor teljesen rossz, a BGG-n meg a kedvenc marhaságom, hogy milyen besorolás az, ami szerint a Cascadia absztrakt játék, de a Kingdominó nem?

 • Kulpasz

  2023-03-30 21:42:09

  Gémklubon például a Felnőtt partijátékokba tartozik: Link

  De Szellemlovason is oda van besorolva: Link

  Meg is lepődtem, vakartam a fejem, hogy nálunk bizony nem ilyenek a partijátékok felnőtteknek, de lehet, csak én gondolkozom máshogy 🙂

 • kvarclovag

  2023-03-30 20:13:43

  Nem a többszemélyes játék van partijátéknak besorolva? A kétszemélyes valóban nem illik ebbe a csoportba.

 • Kulpasz

  2023-03-30 19:30:43

  Sosem játszottam a sima verzióval, de magával a termékcsaláddal már régóta szemeztem. Mivel főleg ketten játszunk dolgokkal, főleg gondolkodósabbal, ezért esett erre a választás.

  Az, hogy a játékban van 400 kódszó, és a játék szabályainál fogva nem mindig ugyanazokra keresel ráillő kulcsszót, szinte megunhatatlan mennyiségű partit tud eredményezni. Ahogy Kvarclovag is említette, a duplaoldalú lapkák meg csak gyorsítanak az előkészületeken az amúgy sem sok alkatrésszel operáló játékban. Ami váratlanul, és kicsit rosszul érintett, az a bármi nemű inzert hiánya egy ilyen sok kártyával operáló játékban. Na de ideje ezen nyeglén túllendülni, ugyanis a játék zseniális.

  A mellékelt küldetéslapokkal különböző nehézségű küldetéseket van lehetőségünk megcsinálni, ahol a küldetés első száma a rendelkezésre álló köröket, a második szám a hibalehetőségek számát adja meg. Mi még nagyon messze vagyunk attól, hogy ezt megcsináljuk, ugyanis az első győzelem is váratott magára. Szerintem ez habár mechanikailag könnyű, de sikeresség szempontjából nehéz játék. Vagy csak mi nem értjük egymást a feleségemmel 😅 Kicsit tartottam tőle, hogy kooperatív játékként nem lesz élvezetes, de itt tényleg szó sincs alfa játékos problémáról. A holtidős kommentekkel viszont csak félig tudok egyetérteni. Ugyanis ha valaki túl sokáig gondolkozik (#analízis-paralízis), könnyen megunja magát a másik, maximum előre tud gondolkozni, de az meg lehet, hogy hiába történik, ha a másik azokra a szavakra illeszt kulcsszót. Erre persze megoldás, ha stoppereztek, vagy nem úgy, mint mi, kipihenve játszotok 🙃 De könnyen lehet pörgős játékot csinálni, ha már egyszer ráéreztetek.

  Amit egyáltalán nem értek, hogy ez a játék, hogyan kerülhet a partijáték kategóriába. Az erőteljes gondolkodás, a csend, amihez erre szükség lehet, nekem nem összeegyeztethető egy partival. De hát, ízlések és pofonok. 🙂

  Fun fact:

  Azt amúgy észrevettétek, hogy a Négyszemköztben a nő és a férfi egymásra néznek a dobozon, a többin pedig nem? 🙂

 • kvarclovag

  2022-08-06 09:38:20

  Kettős ügynök volt a hálózatban, de lelepleztük! Történt pediglen, hogy elfogytak az ügynöklapok, de még volt ki nem talált ügynök. Gyors rovancsolás után kiderült, hogy az egyik ügynökre két lapkát is tettünk. Az egyiket visszavéve már az utolsó ügynököt is tudtuk azonosítani, és nyertünk.

 • kvarclovag

  2022-06-04 18:53:21

  Nos, fiammal is lement két kör, egy vereség (időből kifutás), egy győzelem. Több kör csak azért nem, mert ennyire volt ideje. Az Air Land Sea-re nem tudtam rábeszélni, ezt viszont ő akarta kipróbálni, és őt is azonnal megvette. Így most a családi toplista a Fedőnevek négyszemközt, Carcassonne, Kingdomino. Tartalékos a kispadon az Atlantica. A többi szerzeményem is bevált, nem zárja ki senki, de kérni se kéri, ezeket meg igen. És úgy nézem a Fedőnevek duett még sokáig megmarad sztárnak, de, hát nincs mit tenni, pokoli jó játék minden szempontból.

 • esze.gergo

  2022-06-04 08:59:49

  Önszántamból szerintem csak ez a Fedőnevek változatot játszanám, pedig amikor először kijött nem értettem, hogy ez, hogyan működhet. Kiveszi a rendes játék legnagyobb hátrányát, a downtime-ot. Legtöbbször abba futottunk azzal, hogy míg a kódmester gondolkodik a többiek unatkoznak és sajnos ez mindenkinek frusztráló. A játék megoldása pedig a stopper, ami szerintem csak extra frusztráció ebbe a könnyed játékba.

  A Duetnél nincs ilyen, vagy próbálsz tippet adni, vagy fejted a másik kódját, szuper pörgős. Nagyonjó megoldás, hogy közös a tábla, megfelelően áthuzalozza az agytekervényeket. Az erősség állítás pedi ugyan tematikailag erőltetett, de ad haladóknak is extra kihívást.

  Sajnos a nagytestvér legnagyobb előnye is elveszik sajnos, hogy gyakorlatilag bármennyien vagytok elő lehet venni. De 118 feljegyzett sima Codenames játék után talán megérett a csere.

 • kvarclovag

  2022-06-03 21:43:45

  Én nem szeretem a kooperatív játékokat, az alfajátékos, a kimaradó játékos és amiatt, hogy egy hibámmal az összes többi játékost büntetem. Na, de itt nem így van! Ez a játék valami egészen zseniális! Alfajátékos szóba se jöhet, és ha rontunk, az is teljesen közös munka, mert nem egy srófra járt az agyunk.

  Ma játszottunk először, rögtön 7 partit, és nagyon élveztük. Rögtön úgy kezdődött, hogy adtam egy tökéletes utalást két ügynökömre, csak arra nem figyeltem, hogy az utalás az egyik bérgyilkosra is tökéletesen illik. Akit a feleségem meg is jelölt azonnal 😃 Így az első parti elég rövid lett, én meg megtanultam, hogy a bérgyilkosokra nagyon kell figyelni. Aztán már jobban ment, jött két győzelem, két bérgyilkos majd megint egy győzelem. Az utolsó partiban meg kifutottunk az időből, hirtelen halálnál kettőt kellett volna eltalálnom, de csak egyet sikerült. Volt mindenféle utalás, 1, 2 és három is, teljesen családi, amit csak mi tudhattunk. Szóval remek volt az egész. A kétoldalas kártyákat egy kirakás lejátszása után csak át kell forgatni, ami pillanatok alatt megvan, így azt az egy perces előkészületet, amit a 25 kártya kirakása jelent, azt is csak minden második parti után kell megcsinálni. A szövegek remekül olvashatók, a kódtáblák is nagy jól láthatók, szemüvegeseknek sem okoz problémát átlátni a pályát.

  Külön öröm nekem, hogy a ebbe a feleségemet is könnyen bevontam, ami a matekosabb, stratégiai, taktikai játékokba sokkal nehezebb. Nem akarom tovább dícsérni, ez egyértelműen egy kivételesen jó és zseniális játék.

 • kolozsdora92

  2021-12-25 18:20:27

  Szerintem egy nagyon jó játék de mindenképp kipihenten érdemes neki állni. Rendesen próbára teszi az ember agyát, sokkal nehezebb random szavakat összekapcsolni mint gondolnánk. Kevésbé szórakoztató de mégis elég jó játéknak tartom, szerintem érdemes beruházni rá.

 • Alleira

  2021-10-06 09:51:21

  Nagyon tetszik ebben a verzióban, hogy kooperatív. Viszont nehéz volt agyban átállni erre az eredeti és a képes verziók után. Az első két három próbálkozást be is buktuk mert próbáltunk mindig 2-3 szót összekötni egy közös kifejezéssel, amivel elég könnyen beleszaladtunk a 3 X-szel jelölt mező egyikébe, ami véget vetett a játéknak. Azután, hogy biztonsági játékként álltunk hozzá ( mivel matematikailag minden körben elég egyet-egyet kitalálni, ahhoz hogy meglegyen a 9 kör alatt a 9 keresett szó mindkettőnknek) elég könnyűnek bizonyult. Ezt persze simán lehet nehezíteni, hogyha kevesebb kört adunk magunknak.

 • Podapanni

  2021-03-14 19:47:31

  Gyakran váltogatjuk ezt és az eredeti verziót (létszám függvényében), néha valóban kicsit megkavarja az embert a váltás.
  A húgommal rendszerint tarolunk más csapatokkal szemben, nagy mellénnyel ültünk neki ennek a változatnak-hiba volt. Baromi nehéz megnyerni, elsősorban a megnövekedett bérgyilkosszám miatt. Az időmérő lapkákat inkább nem is szoktuk használni.

  Ha valaki szereti a Fedőneveket,annak csak ajánlani tudom.Tökéletesen hozza az elvárt játékélményt, szerintem mindenképpen érdemes beszerezni.

 • aiplisanyi

  2021-03-14 15:48:58

  Nehéz volt elvonatkoztatni az eredeti Fedőnevek játéktól, valamiért azt a fajta pörgést, kavarást és csapatjátékot vártam ettől is (legalábbis, mi így szoktunk játszani). De rá kellett jöjjek, hogy hülyeség összehasonlítani egy party- és egy kétszemélyes játékot, hiába a hasonló alapok, mechanizmus. Néhány játék után egyre jobban megtetszett, sőt rá kellett jöjjek, ha csak egyedül agyalok a szavakon, sokszor igen nehéz is tud lenni!

 • Merse

  2021-01-05 11:39:17

  A Fedőnevek az egyik legnépszerűbb partijáték, és a Fedőnevek négyszemköztre sokan úgy tekintenek, mint a kistestvérére, amit akkor veszünk elő jobb híján, amikor csak ketten vagyunk. Szerintem viszont több szempontból is sokkal jobb, mint az eredeti verzió, én sokkal szívesebben veszem elő ezt. Egyrészt csapatban is ugyanolyan jó, mint ketten, sőt sokkal pörgősebb, főleg az alapverzióhoz képest, amiben elég sok lehet a holtidő. Másrészt az asszociációs partijátékokkal az a baj, hogy egy nagy társaságban mindig akad valaki, akinek nem szokott bejönni, mert nem szeretnének másokkal versengeni kreativitás terén, vagy egyszerűen a versenygést nem szeretik, ezért a kooperatív verzió sokkal alkalmasabb, és a modern társasjátékok világába való bevonzáshoz is kiváló. Szerintem nagyobb élmény közösen teljesíteni, miközben a kreatív energiák kiélésére legalább annyira alkalmas. Ha pedig csapatok játszanak, akkor mindenki bedobhatja az ötletét, és lassacskán az is be tud vonódni, aki kezdetben esetleg visszahúzódóbb ezen a téren.

 • Floranna

  2020-09-04 10:07:21

  Nagyszerű kooperatív játék! Aminek nagyon örülök, hogy megjelent ez a kétszemélyes változat, mi ezekre a játékokra rakjuk mostanában a fókuszt.

  Játékosszámot tekintve, mi játszottuk már négyen is, és egyébként hozta ugyanazt az élményt, mint az alapjáték. Ettől függetlenül ketten vesszük elő többször.

  Számomra nagyon kedves játék, a pandémia alatt sokszor kitettük otthon a párommal [külön országban ragadtunk], és videón keresztül játszottuk. Emiatt sem adnám el soha.

  De önmagában a játék remekül megmozgatja a gondolkodást, kell töprengeni, memorizálni. És ami a legjobb, tudunk olyan utalásokat adni, ami nosztalgikussá teszi a játékot.

  Ajánlós!

 • Lordvik

  2019-12-09 09:22:41

  A fedőnevwk négyszemközt egy nagyon élvezetes kooperatív társasjáték ami nagyon nagy hírnévnek örvend mivel 2 személy is játszhatja itt a játékosok nem egymás ellen küzdenek hanem egymással küzdenek a játék ellen 😅Kicsit tág fogalom de míg a sima Fedőnevekben akár 2 csapat verseng egymással a győzelemért addig itt a k~t játékos egymást próbálja rá vezetni azokra a kis szókártyákra hogy még találják a titkos ügynököket és még véletlenül sem fedezték fel a kis fekete lapját amivel ugye rögtön véget ér a játék. A fedőnevekhez hasonlóan a fedőnevwk négyszemközt is ugyan azt a szórakoztató am bár izgalmakkal teli játékélményt nyújtja ami teljesen megéri az árát!

 • jacsoibir

  2019-08-07 19:32:03

  A sima Fedőneveket is nagyon szerettük, de lássuk be, a mindennapokban sajnos nem tudunk annyian leülni játszani, hogy az jól működjön. Ezért is nagyon kíváncsi voltam a négyszemközt verzióra. Nem csalódtunk, hozza azt a minőséget és komunikációs, asszociatív jelleget, amit az "eredeti" de jólműködő csavarokkal egészíti ki. A játék kooperatív, így mindkét félnek közös célja, hogy megtalálják a kémeket és ne fussanak bele a bérgyilkosokba... amiből összesen 5 van (3-3 a játékosok "térképén" ebből kettő fedi egymást) és lényegesen emel a játék nehézségén. Ehhez jönnek még hozzá az időlapkák, amelyek szintén megszorongatják a játékosokat, limitálva a körök számát. Volt akivel könnyen vettük az akadályokat, de nem ez a jellemző :D Segít megérteni a másik gondolkodását, arra sarkal, hogy a játékostársunk agyával akarjunk gondolkodni, ami lássuk be már önmagában is sok kihívást tartogat :D Külön örültem a kampánymódnak, szerintem ez egy zseniális húzás ez a bűvészkedés az időlapkákkal meg a járókelőkkel, egyszerű de nagyszerű csavar. Bár egyébként sincs két egyforma menet, de ez is dob a játékélményen és megvariálja, érdekesebbé teszi a játékot. Örülök, hogy nem egy lebutított Fedőneveket csináltak, hanem tényleg alaposan átgondolt és önmagában helytálló nagyszerű játék lett a Fedőnevek négyszemközt.

 • saxomusic

  2019-07-04 21:28:04

  Kedvenc játékunk kétszemélyes változata:) Ha nem jön össze nagyobb csapat, vagy csak ketten szeretnénk játszani valamit, ez mindig előkerül:) Kis módosításokkal éltek a készítők az alapjátékhoz képest, de külön élményt nyújt, hogy kooperatívan kell együttműködni és az idő ellen játszani:) Nagyon szeretjük az asszociációs játékokat:)

 • soltesz.orsi92

  2019-02-16 15:40:30

  Kooperatív, én az alapjátékot jobban szeretem. A négyszemközt ugyan jó alternatíva pároknak vagy két főre, viszont én annyira nem kedvelem azt hogy időre megy, nyilván ha nem egy másik csapattal kell versenyezni akkor az idővel. Egy icipicit zavaró hogy itt nem úgy fog kinézni a tábla, mint amit te látsz a kis képen.

 • attila.ridetz

  2018-12-29 14:04:29

  Gyors, gondolkodtató és ha úgy alakul néha humoros játék. Pároknak ideális  segít fél szavakból is megértetni magunkat a másikkal, ráadásul a cél közös nem ellentétes!

A Fedőnevek négyszemközt társasjáték és kiegészítői (20)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 30 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  11+
 • Nyelvfüggőség:  Erősen nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Vlaada Chvátil, Scot Eaton
 • Illusztrátor:  Tomáš Kučerovský
 • Kiadók:  Asmodee, Heidelberger Spieleverlag, Hobby Japan, Devir, White Goblin Games, Kaissa Chess & Games, Bergsala Enigma, Brain Games, Czech Games Edition, REBEL.pl, MINDOK, Gém Klub Kft., IELLO, Cranio Creations, Fantasmagoria, Golden Egg Games, DiceTree Games, Lex Games, GaGa Games, One Moment Games, Feelindigo, MIPL
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, szlovák, ukrán, bolgár, szerb

Alternatív nevei


Kiadások

 • Bulgarian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: bolgár
  • Méretek: 16 cm x 23 cm x 5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Czech/Slovak edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: cseh
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 16 cm x 23 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • English first edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 16 cm x 23 cm x 5.1 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 16 cm x 23 cm x 5 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: német
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 15.2 cm x 22.9 cm x 5.1 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: olasz
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: lengyel
 • Romanian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: román
  • Méretek: 16 cm x 23 cm x 5 cm
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 16 cm x 23 cm x 5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Slovak edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: szlovák
  • Méretek: 16 cm x 23 cm x 5 cm
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 16 cm x 23 cm x 5 cm
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23 cm x 16 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • Hebrew edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: héber
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 16.2 cm x 23.2 cm x 5.1 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: Korean
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: portugál
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: spanyol
 • Danish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: dán
 • Dutch edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 16 cm x 23 cm x 5.1 cm
 • English edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23 cm x 32 cm x 7 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • English edition 2018 with two awards
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23 cm x 16 cm x 5.2 cm
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: görög
 • Swedish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: svéd
  • Méretek: 16.1 cm x 23.2 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Estonian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: észt
 • Latvian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: lett
  • Méretek: 16 cm x 23 cm x 5 cm
 • Lithuanian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: litván
 • Serbian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: szerb
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: ukrán
 • Romanian edition
  • Nyelv: román

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Fedőnevek négyszemközt társasjátékhoz