Vigyáz(z)6!
Vigyáz(z)6!
Vigyáz(z)6!
Videó beküldése

Vigyáz(z)6!

Társasjáték, 2014
Értékelem!

A Vigyáz(z)6! egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játék 1996-ban megnyerte a Mensa Select díját Mensa Select díj kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók, a pakli tervezés, a...

A Vigyáz(z)6! egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játék 1996-ban megnyerte a Mensa Select díját Mensa Select díj kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók, a pakli tervezés, a score-and-reset game és a res-22 kill steal mechanizmusokra.

A Gémklub leírása:

Ki lesz az ökörkör elnöke? Minden játékos kap 10 kártyalapot, amit a kialakított négy kártyasor egyikéhez lerak. Az a játékos, aki a hatodik kártyát illeszti a sor végére, annak az első öt lapot fel kell vennie. A játékot az a játékos nyeri, akinek elsőként sikerül lapjait leraknia. A Vigyáz(z)hat egy rendkívül izgalmas és ravasz kártyajáték, amit nem lehet megunni.

Ez egy nagyon egyszerű kártyajáték, amely 104 db, számozott kártyából áll.

Keverés után a játékosok kapnak 10 kártyát, melyektől meg kell szabadulniuk. Ezt úgy kell megtenni, hogy az asztalra az osztás után kitesznek 4 kártyát egymás alá. Ez a négy kártya négy sorozat első tagjai. A játékosok fejjel lefelé letesznek az asztalra egy kártyát, majd együtt felfordítják. Akinek a legkisebb szám van a kártyáján, az rakja le először. A kártyával az egyik sort kell folytatni úgy, hogy a számok növekvő sorrendben kövessék egymást. A lapot abba sorba kell lehelyezni, aminek az utolsó tagjának az értéke és a lehelyezendő lap értéke a legkisebb. Ha ilyen nincs (pl. a lerakandó kártya értéke kisebb, mint a lent lévő sorvégek bármelyike), akkor a játékosnak maga elé kell vennie az általa kiválasztott sor minden lapját, és a lehelyezendő kártyája kezd újabb sort. Ha egy kártyát egy sor hatodik elemeként helyezne le egy játékos, akkor az előtte lévő 5 kártyát el kell vinnie (gondolom, innen jön a „bénuska” cím is).

Nekünk a játék nagyon tetszett, tipikusan egyszerű kártyajáték, amit kb. 5 perc után mindenki megért. Lehet akár 10-en is játszani és kicsi a doboza, így kiváló időtöltés lehet egy többnapos kiránduláson, remek alternatívája lehet egy rikikinek, svindlinek vagy hasonló, már megunt kártyajátéknak. A dobozon az szerepel, hogy ez a '94-es év német kártyajátéka.

Játéklap.hu - SaintMan cikke

Forrás: Gémklub
Ez társasjáték akciósan elérhető!
 • 2 270 Ft-tól
 • -25%-762 Ft

Beágyazás már oldalra


A fenti modul beágyazásához, csak be kell szúrdnod az alábbi kódot az oldalra:

<a href="https://tarsasjatekok.com/tarsasjatek/vigyaz-z-6-1994" target="_blank" data-bgapp="boardgame">
  Vigyáz(z)6! társasjáték<br>
  Tarsasjatekok.com - Magyarország társasjáték keresője! A társasjáték érték!
  <script>
    (function(i,s,o,g,r,a,m){
      ((g in o)&&('init' in o[g])&&o[g].init())||(a=i.createElement(s),a.src=r,
        a.async=1,m=i.getElementsByTagName(s)[0]);a&&m.parentNode.insertBefore(a,m);
    })(document,'script',window,'BGapp_module','https://tarsasjatekok.com/lib/bg.min.js');
  </script>
</a>
Mielőtt a használod a fenti kódot, kérlek olvasd és fogadd el az ÁSZF-ben leírtakat!

Kategória: Kártyajáték
Mechanizmus: Egyidejű akciók, Pakli tervezés, Score-and-Reset Game, RES-22 Kill Steal

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézzed meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézzed meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Vigyáz(z)6! társasjáték videók (7)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • gyulanszki.david

  2020-01-05 23:35:20

  Aki kipróbálja ezt a játékot, az vigyázhat, mert be fogja szippantani.

  Egy remek, egyszerű, de ennek ellenére mégis nagyon szépen felépített kártyajátékkal van dolgunk. Azt hiszem, hogy méltán nyert el egy díjat 1996-ban, hiszen szokatlanul szépen, precízen van kitalálva. Ha már meguntuk, hogy mindig Uno-zás vagy Solo-zás megy, de mégis szeretjük az egyszerűbb kártyajátékokat, melyek sok fővel játszhatóak egyszerre, netán akarunk egy kis bemelegítést a nagyobb játék előtt afféle ráhangolódásként, akkor ne is menjünk tovább, itt a tökéletes választás.

  A felépítése valóban pofon egyszerű, van benne 104 darab kártya különböző számokkal(1-től 104-ig), illetve bizonyos mennyiségű ökörfejjel. Ezek az ökörfejek lesznek a pontozás alapjai, egy ökörfej egy pontot fog jelenteni. Viszont vigyáz(z)nunk kell, mert minél több pontot gyűjtünk, annál rosszabb helyzetbe kerülünk. A szabályokat hihetetlenül egyszerű elmagyarázni másoknak, még más nyelvre lefordítva sem lesz nehéz dolgunk, nemhogy magyarul. A menetek viszonylag pörgősek, nem kell túlagyalni, hogy mit rakjunk. Játszható ugyan 2 emberrel is, és valószínűleg annak is megvan a maga élvezeti faktora, de minél többen játsszuk, annál inkább nem tudjuk, hogy jót rakunk, vagy sem, és annál rizikósabb körök lesznek. Nagy meglepetések érhetnek, hiszen ki tudja, hogy hányan fognak előttem pakolni az adott sorba. Vagy lehet, hogy egyből el is viszik a sort előlem, aztán dobhatom a kukába a kalkulációimat.

  Akinek kigyűlik a 66 ökörfeje, az lesz az ökörkör elnöke, és ekkor az fog nyerni, aki a legkevesebb ökörfejet gyűjtötte a menetek során. És a páratlan zsenialitása - véleményem szerint - ott jön be a játéknak, hogy ha valaki elérte a 66-ot, akkor a játék mindenki számára véget ér. Nem esik ki senki, nem megy ki senki, hanem vége a játéknak, és összegzés következik. Tehát ez azt jelenti, hogy nem fog unatkozni senki, amíg a többiek végeznek, így mindenki végig részese lehet a játéknak aktívan. Ez egy ritka jó tulajdonság, főleg az ilyen partijátékok esetében, hiszen 8-10 vagy még több ember figyelmét lefoglalni igen nehéz feladat - ez egy megfelelő eszköz lehet, ugyanis a játékosok egyszerre gondolkodnak, hogy mit rakjanak, és ugye amint már említve lett, egyszerre lesz vége az egésznek mindenki számára.

  A játék nyelvfüggetlen, hiszen az arab számokat általában ismerik azok is, akik nem arabok, a szabályrendszert pedig nem nehéz elmagyarázni. Emellett akár gyerkekekkel is könnyedén játszható, és annyira nem is indulnak ők sem hátrányból, mert nem túlgondolt stratégikus döntések fognak vezetni egy-egy kártya lerakásához. Nagy a szerencsefaktor is, ami lehet akár előny, akár hátrány, de jót lehet vele szórakozni.

  Szóval aki viszonylag sokszor van 5-10 fős társaságban, annak érdemes beszereznie egyet, mert jó élményt lehet bevinni, ha időnként bedobjuk a közösbe, és játszunk vele egy jót. Az ára egyáltalán nem vészes, nagyon könnyedén beszerezhető, és ha valaki netán még olcsóbban akarja beszerezni, akkor a használtpiacon is jó eséllyel talál egy-egy jobb állapotút, hiszen immár több, mint 25 éve a piacon van eme remekmű. Jó szórakozást hozzá!

 • rr21

  2020-01-05 01:46:10

  Egyszerű, bemelegítésnek ideális. Sokszor előkerül, sokféle létszámmal. Mindegyik felállásnak megvan a maga nehézsége, de talán elmondható, hogy minél többen vagyunk, annál kiszámíthatatlanabb.
  Érdemes beszerezni, nagyon buli!

 • m.adris

  2020-01-01 22:30:14

  Pár évvel ezelőtt egy szilveszteri összejövetelen került elő. Már akkor is függőséget okozott. Azóta már sikeresen a családi karácsonyt is színesíti és minden korosztály megtalálja benne a lehetőségeket. Rengeteg nevetést generál és hatalmas élményt. Ha eleinte nem is tűnik túl könnyőnek a játék, pár próbakör után, már mindenki elsajátítja a szabályzatát és órákig tartó játék alakul ki belőle. Nagyon szivatós és nagyon vicces játék tud lenni. Kihasználtuk a maximális létszámot és még így is nagyon élvezhető volt.

 • Valezius

  2019-09-04 13:59:13

  Egyszerű és gyors játék. Túlagyalni nem kell az egyes lépéseket, de azért lehet benne taktikázni, vagy éppen próbára tenni a szerencsénket.

  Külön emeli az értékét a számomra, hogy mind-ot is lehet vele játszani :)

 • lakner.balazs92

  2019-08-05 16:47:02

  Ár-érték arányban az egyik legjobb játék. Rendkívül egyszerű, 2 perc alatt elmagyarázhatók a szabályok egy a társasok világában még újonc embernek is. Szinte minden játékos számmal próbáltam már 2-től 10 főig és mindegyik játákos számmal működik. Mivel a játék 104 kártyalapból áll, ezért könnyen hordozható, a bőrőndben mindig van helyes. Nálunk minden játékest alkalmával ez a "bemelegítő" játék. Aki kipróbálja nem fogja megbánni, a sok nevetés mindenképp garantált! :)

 • Absztrakt

  2019-08-05 08:08:18

  Rendkivul egyszeru, gyorsan tanulhato, rovid, mindig jo hangulatot teremt. A csalad legfiatalabb tagjaitol a legidosebbig mindenki szivesen jatszik vele nehany “ökör”-kört, nehezebb jatek utan is jo levezeto.

 • GeriJoker

  2019-06-02 20:09:52

  Kedvenc kártyajátékunk, nagyon egyszerű , gyorsan tanulható. Nagyszerű agymegmozgató játék, ajánlom mindenkinek. Nagyon jó játék akár utazásra, zsebbe elfér. Ajánlom mindenkinek. Szerintem 4 játékostól lesz igazi, onnan már könnyen ki lehet tolni a többiekkel :) .

 • kchpank1.kv

  2019-04-04 08:54:21

  Egyik legtöbbször előkapott kártyajátékunk. Nem kell hozzá semmi rákészülés és setup, csak egy laza "játszunk gyorsan valamit" hangulat.

 • ARduel

  2019-04-04 08:17:40

  Nagyon jó,és egyszerű kis játék. Sokat játszuk mi is! Partijátéknak és két fővel is kiváló!

 • kchpank1.kv

  2019-03-06 21:52:27

  Bevallom nekem ez egy új szerzemény, de abszolult bejött az egyszerűsége. Csak játszod és rakod és számolod és pakolod és azt veszed észre, hogy az idő meg elrohant és már 2 órája rakosgatjátok a lapokat. Szerintem simán jobb mint mondjuk egy Solo, ami azért jutott eszembe, mert az ára nagyjából hasonló, de mégis szerintem sokkal több van benne. Könnyen tanulható és tényleg akkor izgalmasabb, ha többen vagytok. Van benne szerencsefaktor is, de azért taktikáznod is kell hogy melyik lapot játszd ki a kezedből.

 • soltesz.orsi92

  2019-02-14 14:56:40

  Amilyen egyszerű, annyira nagyszerű. Egyik legtöbbet játszott darab a gyűjteményemben, ár-érték arányban kiemelkedő. Már 2 fővel is játszható, de annál jobb, minnél többen vagytok.

A(z) Vigyáz(z)6! társasjáték kiegészítői (4)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 perc
 • Játékosok:  2 - 10
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Wolfgang Kramer
 • Illusztrátor:  (Uncredited), Franz Vohwinkel, Bill Herrin, Design Edge, Gatis Sluka, Timur Baskakov
 • Kiadók:  AMIGO Spiel + Freizeit GmbH, Mayfair Games, Piatnik, U.S. Games Systems, Inc., Gigamic, Asmodee, 999 Games, Kärnan, Dal Negro, Endless Games (I), Copag - Cia. Paulista de Artes Gráficas, Pando Games, Shafir Games (המשחקים של חיים שפיר), Lautapelit.fi, Midgaard Games, Möbius Games, Albi, Dr. Wood Challenge Centre, Nelospelit, Kikigagne?, Kaissa Chess & Games, Brain Games, Mercurio, Korea Boardgames co., Ltd., G3, Swan Panasia Co., Ltd., Lifestyle Boardgames Ltd, Bureau De Juegos, Fractal Juegos (Fractal Games)
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svég, szlovák

Alternatív nevei


Kiadások

 • AMIGO German edition 1994
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.5 cm x 12.1 cm x 1.9 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • AMIGO German edition 1994
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • AMIGO German edition 1994 with SdJ logo
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • AMIGO German edition 1994 with SdJ logo and DSP logo
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Kärnan Swedish edition
  • Kiadás éve: 1995
  • Nyelv: svég
  • Méretek: 12 cm x 9.1 cm x 1.7 cm
 • Nelospelit (Tactic) Finnish edition
  • Kiadás éve: 1995
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 13.7 cm x 19.3 cm x 5 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Dal Negro Italian edition 1996
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 14.5 cm x 10 cm x 3 cm
 • US Games Systems Edition
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Midgaard Scandanavian edition
  • Kiadás éve: 1998
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 9.5 cm x 12.3 cm x 2.3 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Piatnik Hungarian first edition
  • Kiadás éve: 1998
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • 6 nimmt!
  • Kiadás éve: 2001
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Piatnik Hungarian second edition
  • Kiadás éve: 2001
  • Nyelv: magyar
 • 999 Games Dutch edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • 999 Games Dutch edition with SpielePreis logo
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Albi Czech edition
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • AMIGO German edition 2005 in tin
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • AMIGO German edition 2005 of 500 numbered copies
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: német
  • Méretek: 15 cm x 11.3 cm x 2.2 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Shafir Games Hebrew edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: héber
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • 6 nimmt!
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Gigamic edition 2007 in metal box
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 11 cm x 15 cm x 2 cm
 • Lautapelit.fi Nordic edition
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 9.5 cm x 12.2 cm x 2 cm
 • Mobius Japanese edition
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Dal Negro Italian edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 9.9 cm x 14.5 cm x 3 cm
 • Kaissa Greek edition
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Lifestyle Russian edition
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 11.9 cm x 20.1 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Mercurio Spanish edition
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Polish first edition
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Dr. Wood Australia / New Zealand edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • AMIGO Dutch/French edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 11 cm x 15 cm x 2 cm
 • AMIGO German edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • AMIGO German edition 2010 with 30 Jahre logo
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: német
  • Méretek: 10.8 cm x 13.8 cm x 3.5 cm
 • Gigamic French edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 11 cm x 14.2 cm x 2.2 cm
 • Swan Chinese edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: kínai
 • Swan Panasia English edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Tempo German pocket edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: német
  • Méretek: 23.4 cm x 15 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • AMIGO English/French/Spanish edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • AMIGO German edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.5 cm x 12.1 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • AMIGO German edition 2011 in travel case
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 6.5 cm x 10 cm x 4 cm
 • AMIGO German edition 2011 with QR code
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.5 cm x 12.1 cm x 2 cm
 • Piatnik Hungarian third edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Piatnik Romanian edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: román
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Gigamic French edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 11 cm x 14.5 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Copag Brazilian edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Polish third edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • AMIGO German 20th-anniversary edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Mercurio Spanish 20 Aniversario edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Piatnik Hungarian Jubilee edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • English edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.5 cm x 12.4 cm x 2.5 cm
 • Lautapelit.fi Nordic third edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 13 cm x 18 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • 999 Dutch edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: holland
 • Mercurio Spanish second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Gigamic French edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 10.7 cm x 14.5 cm x 2 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Bureau de Juegos Spanish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: spanyol
 • Fractal Spanish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • 6 nimmt!
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • 999 Games Dutch second edition
  • Nyelv: holland
 • AMIGO Chinese edition
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 9.9 cm x 13 cm x 2.3 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • AMIGO German edition with extended AMIGO logo
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • AMIGO multilingual edition: 5 languages incl. Dutch
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Gigamic French edition in metal box
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 11 cm x 15 cm x 2.2 cm
 • Kikigagne French edition
  • Nyelv: francia
 • Kikigagne French edition
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Korea Boardgames edition
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Lautapelit.fi Nordic second edition
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 9.5 cm x 12.2 cm x 2 cm
 • Lifestyle Russian Deluxe edition in tin
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 12.7 cm x 19.7 cm x 4 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Pando English edition
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Vigyáz(z)6! társasjátékhoz