Vigyáz(z)6!
Vigyáz(z)6!
Vigyáz(z)6!
Vigyáz(z)6!
Videó beküldése

Vigyáz(z)6!

Társasjáték, 2014
Értékelem!

A Vigyáz(z)6! egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játék 1996-ban megnyerte a Mensa Select díját Mensa Select díj kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók, a pakli tervezés, a...

A Vigyáz(z)6! egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játék 1996-ban megnyerte a Mensa Select díját Mensa Select díj kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók, a pakli tervezés, a score-and-reset game és a res-22 kill steal mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Ez egy könnyed szórakozást nyújtó partijáték, amit nagyon könnyen és egyszerűen megtanulhattok, így hamar belekezdhettek a játékba. Bátran ajánlom olyan társaságoknak, akik nem szeretik vagy ismerik az összetettebb játékokat és csak egy gyors partit szeretnének játszani. No de mi is ez a játék? Lássuk csak…

Célotok a kezetekben lévő kártyák kijátszása és a minél kevesebb lap felhúzása. A kártyákon szereplő ökörfejek a játék végi pontozásban kapnak szerepet, ahol az nyer, aki a legkevesebbet gyűjtötte össze.
Mindenkinek ki kell osztani 10-10 lapot. Szükségetek lesz egy papírlapra is, amin vezetni tudjátok a pontokat. A megmaradt lapokból egy paklit kell képezni ami az asztal közepére kerül. A felső négy lapot egymás alá felfordítva ki kell tenni az asztalra. Ezután kezdődhet az első kör.
Az összes játékosnak ki kell tennie maga elé egy kártyát a kezéből lefordítva. Mikor mindenki választott egy lapot, egyszerre fel kell fednetek.
Minden kártyán szerepel egy számérték. Aki a legkisebbet játszotta ki, az helyezi el először a lapját valamelyik kártya mellé a négy közül, amit a játék előtt kihelyeztetek a pakli mellé. Az elhelyezésnek két szabálya van: a kártyáknak növekvő sorrendben kell következniük egymás után, valamint oda kell lerakni, ahol a legkisebb a különbség az utolsó laphoz képest.
Egy idő után biztosan elő fog fordulni olyan eset, hogy nem tudtok lehelyezni lapot.
Ha olyan sor végére kell lehelyezned lapot, ami már öt lapból áll, sajnos magadhoz kell venned a teljes sort és a lapoddal egy újat kell indítanod. A kártyákat ki kell tenned magad elé. Ezektől nem tudsz megszabadulni. A kártyákon lévő ökörfejekkel egyenlő mínuszpontot kapsz a játék végén.
Másik eset, ha túl kis értékű lapot választott a játékos. Ha nem tudja behelyezni semelyik sorba, magához kell vennie valamelyik sort és a lapjával egy újat kell képeznie. Ilyenkor érdemes a legkevesebb ökörfejes sort választani.
A forduló akkor ér véget, ha valaki mindenki kijátszotta az összes lapját. Ilyenkor összeszámoljátok a kártyáitokon szereplő ökörfejeket, az eredményt felírjátok és kezdődhet a következő forduló. Addig játsszátok a játékot, míg valaki el nem éri a 66 ökröt. Aki a legkevesebb ökörfejjel fejezi be a játékot, az a győztes.

Vigyáz(z)6! magyar szabálykönyv a Ketaklub honlapjáról

Tartalma: 104 kártya

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 17% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 2 490 Ft-tól
 • 32 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Számok
Mechanizmus: Egyidejű akciók, Pakli tervezés, Score-and-Reset Game, RES-22 Kill Steal

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Vigyáz(z)6! 25 éves Jubileumi kiadás!anikopal

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

25 éves Jubileumi kiadás! A játék ezen változatat Magyarországon már nem kapható, 28 extra kártya található benne az eredeti pakklihoz képest. Ez a verzió német kiadás, de maga a játék nyelvfüggetlen, magyar nyelvű játékleírás hozzá: https://piatnik.hu/wp-content/uploads/Vigyazz6_Jubileum_RULES.pdf Átvétel személyesen Fóton, Foxpost is szóba jöhet a vevő terhére előre utalás után.

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Vigyáz(z)6! társasjáték videók (5)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • davee.s570b

  2021-04-01 18:22:45

  Azok közül a játékok közül amik megvannak egyértelműen ez az amit bármilyen társaság elé szívesen kiteszek. Egyszerű elmagyarázni a szabályokat, nagyjából mindegy hányan játszuk, jó élmény (persze minél többen, annál nagyobb káosz tud lenni). Meg van benne a tervezés, a stratégiázás, a szerencse, és a dráma amikor valaki keresztül húzza a számításainkat.

  Kis helyen is elfér, több utazáskor is elkísért engem. Olcsó játék, szerintem nagy újrajátszhatósága is van.

 • nemi92

  2021-03-22 17:45:28

  Nagyon könnyen tanulható kis kártyajáték. Olyannyira, hogy én táboroztatás alatt ismerkedtem meg a játékkal, miközben gyerekek játszottak vele. Bevettek a játékba, és természetesen az első néhány körben úgy meg is vertek, mint szódás a lovát! :D

  Az ember gyorsan rákap az ízére, és fel tudja venni a lépést azokkal is, akiknek már mondjuk van vagy több száz party a kezébe. Igazi jó kis party játék, ahol jól ki lehet tolni a másikkal, vagyis meg lehet próbálkozni azzal, hogy ráfaragjon a másik, csak vigyázni kell, nehogy visszanyaljon a fagyi! :D

  Legtöbbször 2-en játszuk a feleségemmel, de próbáltuk már minden féle játékos számmal. Talán 5-en, 6-an a legélvezetesebb. Számomra a 10 már túl sok volt, ott már nagyon nehéz taktikázni, hogy hova fogsz beférni 5. - nek, hiszen a 6. ember viszi a 6. lap előtt lent lévő 5 lapot, mint büntipontot. Akinek pedig először meg van a 66, vesztett és vége a játéknak!

  Nagyon élvezetes party játék, mi mindig játszunk vele, ha jönnek a barátok, rokonok! Melegen ajánlom mindenkinek! :)

 • Hobiorsi

  2021-03-19 22:03:15

  Hihetetlen "egymással kitolós" játék. Hiába gondolod, hogy na most hű, de megszivatom a másikat, és közben te magad buksz bele. Zseniális. Ismét pár kártyalap fantasztikusan ötletes és kreatív felhasználása, holott csak számok és néhány ökörfej szerepel rajtuk, semmi más.
  Valahogy ebben sem tudom csupán a végeredményt nézni, maga a játékélmény adja meg az egésznek a zamatát.
  Minél többen játsszuk, annál kiszámíthatatlanabb és élvezhetőbb.

 • Alleira

  2021-02-21 12:01:25

  Alapvetően az Uno-t és a Solo-t kifejezetten nem szeretem és a Vigyáz(z)6! ezekre a játékokra emlékeztet, mégis, ez kifejezetten üdítően hat. Fizikai kártyákkal csak az alapmóddal játszottam, de boardgamearena-n fedeztem fel, hogy több játékmód is létezik (pl. a sor elejére is lehet betenni kártyákat). Pár kártyában meglepően sok taktika fér el, a nem elhanyagolható mennyiségű szerencse mellett.

  Többnyire 1-4 főt célzó játékokat ismerek, de ez egy nagyon jó választásnak bizonyult nagy társaságoknál, ahol nem fogunk hosszú időt tölteni a szabályok magyarázásával, hanem instant élményre vágyunk és meglehetősen költséghatékony választás is. Nem tudom a kék dobozos nagytestvére mennyit ad hozzá, de úgy gondolom az alapmű is megállja a helyét.

 • Zeanyu

  2021-02-21 11:20:45

  Anyós mutatta meg, beleszerettünk. Nagyon jó, ha csak egy gyors valamit, ami kellőképpen szívatós, szeretnénk játszani. Toplistás.

 • szocsadam

  2021-01-06 18:40:34

  Kiszámíthatatlan, vicces partijáték. Minél többen, annál jobb. 10 fővel már-már káosszá válik, de ez a szépsége. Sosem tudhatod, hogy jól jársz e. Egyszerű magyarázni, tanítani, bármikor előkapható, ha nagyobb társaságot kell rövid időre lefoglalni. Persze lehet, hogy hosszabb idő lesz, mert jönnek az újra-újra játszások.

 • laczkodavid

  2020-10-18 13:44:19

  Mi sem játszottunk a játékkal annyit, hogy esetleg elüssenek az új lapok a regiektől, pedig nincsenek kártyavédőzve. Valóbaj nagyon jó lenne, ha meg lehetne külön vásárolni őket 😊

 • vigh.doraa

  2020-10-18 13:42:49

  Én is szeretném nagyon lecserélni a Vigyázz6 sima kiadást egy Jubileumi kiadásra :) Kát, hogy nem lehet azokat a kártyákat külön megvásárolni a játékhoz :)

 • laczkodavid

  2020-10-17 21:12:28

  Mi az első játéktól kezdve imádtuk/imádjuk. Szerintem fantasztikus játék, bár nekem megvan már a játék régebb óta, és nem volt még szerencsém játszani a jubileumi kiadással, de szerintem azok az akciólapok, amikkel tudsz módosítani a játékon, azok fantasztikusak. Mindenképp szeretném egyszer majd lecserélni a meglévő példányomat. Én csak ajánlani tudom, hogy ne engedjétek el semmiképp, mert sokkal-sokkal több van benne mint gondolná az ember :)

 • Herdd

  2020-10-17 20:09:47

  Nekünk nehezen indult be. 3 játék kellet, hogy meglássuk benne az értéket. Szórakoztató, ezenfelül a kártyái sok oldalúan felhasználhatóak.

 • renii96renii96

  2020-04-16 08:04:24

  Egy igazán könnyed, mégis nagyon szórakoztató filler.

  A játékosok folyamatosan úgy érezhetik, hogy van értelme odafigyelni, ésszel játszani, és mégis folyamatosan érik őket meglepetések, a többiek választása gyakran hoz olyan fordulatokat, amiken csak nevetve széttárjuk a kezünket.

  Épp ezért nálunk általában akkor kerül elő, mikor valaki, vagy mindenki fáradt már egy kicsit, kellemesen felpörgeti a társaságot, és az sincs hátrányban, aki épp kevésbé tud koncentrálni.

 • zebrastica

  2020-02-13 11:52:38

  Viszonylag sokat játszottunk vele. Ez egy olyan belépő játék amit egy 70 éves és egy 8 éves is egyaránt élvez. Csipkelődő stílusa kifejezetten élvezetessé teszi kis játékosszámnál, de sokkal kidomborodik a kiszámíthatatlansága és randomfaktora. A legszórakoztatóbb része hogy nem tudsz tervezni. Nagyon gémereknek nem feltétlenül ajánlom, viszont mindenki másnál nagyon jól fog működni! Hajrá!

 • gyd

  2020-01-05 23:35:20

  Aki kipróbálja ezt a játékot, az vigyázhat, mert be fogja szippantani.

  Egy remek, egyszerű, de ennek ellenére mégis nagyon szépen felépített kártyajátékkal van dolgunk. Azt hiszem, hogy méltán nyert el egy díjat 1996-ban, hiszen szokatlanul szépen, precízen van kitalálva. Ha már meguntuk, hogy mindig Uno-zás vagy Solo-zás megy, de mégis szeretjük az egyszerűbb kártyajátékokat, melyek sok fővel játszhatóak egyszerre, netán akarunk egy kis bemelegítést a nagyobb játék előtt afféle ráhangolódásként, akkor ne is menjünk tovább, itt a tökéletes választás.

  A felépítése valóban pofon egyszerű, van benne 104 darab kártya különböző számokkal(1-től 104-ig), illetve bizonyos mennyiségű ökörfejjel. Ezek az ökörfejek lesznek a pontozás alapjai, egy ökörfej egy pontot fog jelenteni. Viszont vigyáz(z)nunk kell, mert minél több pontot gyűjtünk, annál rosszabb helyzetbe kerülünk. A szabályokat hihetetlenül egyszerű elmagyarázni másoknak, még más nyelvre lefordítva sem lesz nehéz dolgunk, nemhogy magyarul. A menetek viszonylag pörgősek, nem kell túlagyalni, hogy mit rakjunk. Játszható ugyan 2 emberrel is, és valószínűleg annak is megvan a maga élvezeti faktora, de minél többen játsszuk, annál inkább nem tudjuk, hogy jót rakunk, vagy sem, és annál rizikósabb körök lesznek. Nagy meglepetések érhetnek, hiszen ki tudja, hogy hányan fognak előttem pakolni az adott sorba. Vagy lehet, hogy egyből el is viszik a sort előlem, aztán dobhatom a kukába a kalkulációimat.

  Akinek kigyűlik a 66 ökörfeje, az lesz az ökörkör elnöke, és ekkor az fog nyerni, aki a legkevesebb ökörfejet gyűjtötte a menetek során. És a páratlan zsenialitása - véleményem szerint - ott jön be a játéknak, hogy ha valaki elérte a 66-ot, akkor a játék mindenki számára véget ér. Nem esik ki senki, nem megy ki senki, hanem vége a játéknak, és összegzés következik. Tehát ez azt jelenti, hogy nem fog unatkozni senki, amíg a többiek végeznek, így mindenki végig részese lehet a játéknak aktívan. Ez egy ritka jó tulajdonság, főleg az ilyen partijátékok esetében, hiszen 8-10 vagy még több ember figyelmét lefoglalni igen nehéz feladat - ez egy megfelelő eszköz lehet, ugyanis a játékosok egyszerre gondolkodnak, hogy mit rakjanak, és ugye amint már említve lett, egyszerre lesz vége az egésznek mindenki számára.

  A játék nyelvfüggetlen, hiszen az arab számokat általában ismerik azok is, akik nem arabok, a szabályrendszert pedig nem nehéz elmagyarázni. Emellett akár gyerkekekkel is könnyedén játszható, és annyira nem is indulnak ők sem hátrányból, mert nem túlgondolt stratégikus döntések fognak vezetni egy-egy kártya lerakásához. Nagy a szerencsefaktor is, ami lehet akár előny, akár hátrány, de jót lehet vele szórakozni.

  Szóval aki viszonylag sokszor van 5-10 fős társaságban, annak érdemes beszereznie egyet, mert jó élményt lehet bevinni, ha időnként bedobjuk a közösbe, és játszunk vele egy jót. Az ára egyáltalán nem vészes, nagyon könnyedén beszerezhető, és ha valaki netán még olcsóbban akarja beszerezni, akkor a használtpiacon is jó eséllyel talál egy-egy jobb állapotút, hiszen immár több, mint 25 éve a piacon van eme remekmű. Jó szórakozást hozzá!

 • rr21

  2020-01-05 01:46:10

  Egyszerű, bemelegítésnek ideális. Sokszor előkerül, sokféle létszámmal. Mindegyik felállásnak megvan a maga nehézsége, de talán elmondható, hogy minél többen vagyunk, annál kiszámíthatatlanabb.
  Érdemes beszerezni, nagyon buli!

 • m.adris

  2020-01-01 22:30:14

  Pár évvel ezelőtt egy szilveszteri összejövetelen került elő. Már akkor is függőséget okozott. Azóta már sikeresen a családi karácsonyt is színesíti és minden korosztály megtalálja benne a lehetőségeket. Rengeteg nevetést generál és hatalmas élményt. Ha eleinte nem is tűnik túl könnyőnek a játék, pár próbakör után, már mindenki elsajátítja a szabályzatát és órákig tartó játék alakul ki belőle. Nagyon szivatós és nagyon vicces játék tud lenni. Kihasználtuk a maximális létszámot és még így is nagyon élvezhető volt.

 • Valezius

  2019-09-04 13:59:13

  Egyszerű és gyors játék. Túlagyalni nem kell az egyes lépéseket, de azért lehet benne taktikázni, vagy éppen próbára tenni a szerencsénket.

  Külön emeli az értékét a számomra, hogy mind-ot is lehet vele játszani :)

 • lakner.balazs92

  2019-08-05 16:47:02

  Ár-érték arányban az egyik legjobb játék. Rendkívül egyszerű, 2 perc alatt elmagyarázhatók a szabályok egy a társasok világában még újonc embernek is. Szinte minden játékos számmal próbáltam már 2-től 10 főig és mindegyik játákos számmal működik. Mivel a játék 104 kártyalapból áll, ezért könnyen hordozható, a bőrőndben mindig van helyes. Nálunk minden játékest alkalmával ez a "bemelegítő" játék. Aki kipróbálja nem fogja megbánni, a sok nevetés mindenképp garantált! :)

 • Absztrakt

  2019-08-05 08:08:18

  Rendkivul egyszeru, gyorsan tanulhato, rovid, mindig jo hangulatot teremt. A csalad legfiatalabb tagjaitol a legidosebbig mindenki szivesen jatszik vele nehany “ökör”-kört, nehezebb jatek utan is jo levezeto.

 • GeriJoker

  2019-06-02 20:09:52

  Kedvenc kártyajátékunk, nagyon egyszerű , gyorsan tanulható. Nagyszerű agymegmozgató játék, ajánlom mindenkinek. Nagyon jó játék akár utazásra, zsebbe elfér. Ajánlom mindenkinek. Szerintem 4 játékostól lesz igazi, onnan már könnyen ki lehet tolni a többiekkel :) .

 • kchpank1.kv

  2019-04-04 08:54:21

  Egyik legtöbbször előkapott kártyajátékunk. Nem kell hozzá semmi rákészülés és setup, csak egy laza "játszunk gyorsan valamit" hangulat.

 • ARduel

  2019-04-04 08:17:40

  Nagyon jó,és egyszerű kis játék. Sokat játszuk mi is! Partijátéknak és két fővel is kiváló!

 • kchpank1.kv

  2019-03-06 21:52:27

  Bevallom nekem ez egy új szerzemény, de abszolult bejött az egyszerűsége. Csak játszod és rakod és számolod és pakolod és azt veszed észre, hogy az idő meg elrohant és már 2 órája rakosgatjátok a lapokat. Szerintem simán jobb mint mondjuk egy Solo, ami azért jutott eszembe, mert az ára nagyjából hasonló, de mégis szerintem sokkal több van benne. Könnyen tanulható és tényleg akkor izgalmasabb, ha többen vagytok. Van benne szerencsefaktor is, de azért taktikáznod is kell hogy melyik lapot játszd ki a kezedből.

 • soltesz.orsi92

  2019-02-14 14:56:40

  Amilyen egyszerű, annyira nagyszerű. Egyik legtöbbet játszott darab a gyűjteményemben, ár-érték arányban kiemelkedő. Már 2 fővel is játszható, de annál jobb, minnél többen vagytok.

A Vigyáz(z)6! társasjáték és kiegészítői (5)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 perc
 • Játékosok:  2 - 10
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Wolfgang Kramer
 • Illusztrátor:  Franz Vohwinkel, Bill Herrin, Design Edge, Gatis Sluka, Timur Baskakov
 • Kiadók:  AMIGO Spiel + Freizeit GmbH, Mayfair Games, Piatnik, U.S. Games Systems, Inc., Gigamic, Asmodee, 999 Games, Kärnan, Dal Negro, Endless Games (I), Copag - Cia. Paulista de Artes Gráficas, Pando Games, Shafir Games (המשחקים של חיים שפיר), Lautapelit.fi, Midgaard Games, Möbius Games, Albi, Dr. Wood Challenge Centre, Nelospelit, Kikigagne?, Kaissa Chess & Games, Brain Games, Mercurio, Korea Boardgames co., Ltd., G3, Broadway Toys LTD, Swan Panasia Co., Ltd., Lifestyle Boardgames Ltd, Bureau De Juegos, Fractal Juegos (Fractal Games), VR Distribution, Land of Beautiful Mind (سرزمین ذهن زیبا), Brädspel.se
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, szlovák, irán, Persian

Alternatív nevei


Kiadások

 • AMIGO German edition 1994
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • AMIGO German edition 1994
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.5 cm x 12.1 cm x 1.9 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • AMIGO German edition 1994 with SdJ logo
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • AMIGO German edition 1994 with SdJ logo and DSP logo
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Kärnan Swedish edition
  • Kiadás éve: 1995
  • Nyelv: svéd
  • Méretek: 12 cm x 9.1 cm x 1.7 cm
 • Nelospelit (Tactic) Finnish edition
  • Kiadás éve: 1995
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 13.7 cm x 19.3 cm x 5 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Dal Negro Italian edition 1996
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 14.5 cm x 10 cm x 3 cm
 • US Games Systems Edition
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Midgaard Scandanavian edition
  • Kiadás éve: 1998
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 9.5 cm x 12.3 cm x 2.3 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Piatnik Hungarian first edition
  • Kiadás éve: 1998
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • 6 nimmt!
  • Kiadás éve: 2001
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Piatnik Hungarian second edition
  • Kiadás éve: 2001
  • Nyelv: magyar
 • 999 Games Dutch edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • 999 Games Dutch edition with SpielePreis logo
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Albi Czech edition
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • AMIGO German edition 2005 in tin
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • AMIGO German edition 2005 of 500 numbered copies
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: német
  • Méretek: 15 cm x 11.3 cm x 2.2 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Shafir Games Hebrew edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: héber
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • 6 nimmt!
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Gigamic edition 2007 in metal box
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 11 cm x 15 cm x 2 cm
 • Lautapelit.fi Nordic edition
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 9.5 cm x 12.2 cm x 2 cm
 • Mobius Japanese edition
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Dal Negro Italian edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 9.9 cm x 14.5 cm x 3 cm
 • Kaissa Greek edition
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Lifestyle Russian edition
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 11.9 cm x 20.1 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Mercurio Spanish edition
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Polish first edition
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Dr. Wood Australia / New Zealand edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • AMIGO Dutch/French edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 11 cm x 15 cm x 2 cm
 • AMIGO German edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • AMIGO German edition 2010 with 30 Jahre logo
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: német
  • Méretek: 10.8 cm x 13.8 cm x 3.5 cm
 • Gigamic French edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 11 cm x 14.2 cm x 2.2 cm
 • Swan Chinese edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: kínai
 • Swan Panasia English edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Tempo German pocket edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: német
  • Méretek: 23.4 cm x 15 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • AMIGO English/French/Spanish edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • AMIGO German edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.5 cm x 12.1 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • AMIGO German edition 2011 in travel case
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 6.5 cm x 10 cm x 4 cm
 • AMIGO German edition 2011 with QR code
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.5 cm x 12.1 cm x 2 cm
 • Piatnik Hungarian third edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Piatnik Romanian edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: román
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Gigamic French edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 11 cm x 14.5 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Copag Brazilian edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Korean second edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 12.1 cm x 9.4 cm x 17 cm
 • Polish third edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • AMIGO German 20th-anniversary edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Mercurio Spanish 20 Aniversario edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Piatnik Hungarian Jubilee edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • English edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.5 cm x 12.4 cm x 2.5 cm
 • Lautapelit.fi Nordic third edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 13 cm x 18 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • 999 Dutch edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: holland
 • Mercurio Spanish second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Gigamic French edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 10.7 cm x 14.5 cm x 2 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Bureau de Juegos Spanish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: spanyol
 • English edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 12.3 cm x 9.5 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Fractal Spanish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Persian/Iranian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: irán
 • 6 nimmt!
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • 999 Games Dutch second edition
  • Nyelv: holland
 • Albi Czech/Slovak seventh edition
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 9.5 cm x 12 cm x 2 cm
 • AMIGO Chinese edition
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 9.9 cm x 13 cm x 2.3 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • AMIGO German edition with extended AMIGO logo
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • AMIGO multilingual edition: 5 languages incl. Dutch
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Chinese/English edition
  • Nyelv: kínai
 • Gigamic French edition in metal box
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 11 cm x 15 cm x 2.2 cm
 • Kikigagne French edition
  • Nyelv: francia
 • Kikigagne French edition
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Korea Boardgames edition
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Lautapelit.fi Nordic second edition
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 9.5 cm x 12.2 cm x 2 cm
 • Lifestyle Russian Deluxe edition in tin
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 12.7 cm x 19.7 cm x 4 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Pando English edition
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Vigyáz(z)6! társasjátékhoz