Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot
Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot
Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot
Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot
Videó beküldése

Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

Az Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a pakli tervezés, a terület mozgatás és a pontról pontra mozgás...

Az Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a pakli tervezés, a terület mozgatás és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

Unmatched: Robin Hood vs Bigfoot kiegészítő ár: 8 290Ft. Robin Hood és Bigfoot berágtak, amiért őket az Első felvonásból kihagyták, ezért mindketten be akarnak törni az Unmatched arénáiba. Azonban előtte még kettejüknek is van egy kis nézet eltérése, a vadonnak ugyanis csak egyetlen csúcsragadozója lehet. Melyik fog dominálni a másik felett?

Üdvözlünk az Unmatched arénáiban, a Legendák ligájában, ahol a csatatéren senki sem egyenlő!

Ebben az akciódús taktikai játékban minden játékos egy ismert, legendás harcos bőrébe bújhat, hogy hírnévre és dicsőségre tegyen szert, miközben összemérik egymással erőiket. A játék menete és szabályai roppant egyszerűek, mindenki a körében 2 darab akciót hajthat végre, és összesen 3 fajta akció létezik a küzdőtéren: tervezés, mozgás, támadás.

A tervezés a legegyszerűbb fajta akció, ezt a kártyákon egy villám ikon jelzi, a játékos kijátssza az adott lapot, aminek rögtön létrejön a képessége, ezt nem is kell tovább ragozni.

A mozgás során a játékosnak húznia kell egy kártyát a paklijából, ez kötelező, ugyanis ha valakinek elfogytak a lapjai, és nem tud húzni, a körei meg vannak számlálva! Nem csak azért, mert elfogynak az akció lehetőségei, hanem mert minden alkalommal a karakterei sebesülést szenvednek el ilyenkor. A húzás után pedig minden karaktert mozgathat a játékos a pályán annyi mezővel, amennyi a hősének, a fő karakterének a mozgási értéke, de lehetőség van kártya kézből eldobására, hogy ezzel további mezőket lehessen lépni. A mozgásra még további 2 kitétel vonatkozik: ellenséges karakteren nem lehet átmozogni, illetve másik karakter által elfoglalt mezőn akkor sem lehet megállni, ha az saját karakter.

Végül a támadás, ehhez 3 ikon is tartozik. A csillag a támadás ikonja, a pajzs a védekezésé, de van egy félcsillag-félpajzs ikon is, ami egyaránt szolgálhat támadó vagy védő kártyaként is. A támadás során a két fél kiválaszt 1-1 kártyát a kezéből, képpel lefelé kijátssza azt, majd egyszerre felfedik a lapjaikat. Ekkor ki kell értékelni, hogy melyik kártyának volt nagyobb értéke, illetve, hogy melyik kártya képessége mikor aktiválódik - csata előtt, csata közben vagy csata után. Ez talán bonyolultnak tűnhet, és valóban, ez az Unmatched "legösszetettebb" része, de ez sem fog gondot okozni, főleg olyan gyerkőcöknek, akik videójátékokon edződtek. Tehát ezeket a tulajdonságokat figyelembe vetve állapítjuk meg, hogy az adott támadás akciót a támadó vagy a védő fél nyerte-e meg?Fontos azonban észben tartani, hogy hőseink és az őket segítő társak bizonyos értelemben korlátolva vannak, nem tudja bármelyik karakter bármelyik kártyát kijátszani, kivéve, ha ez a kártyán fel van tüntetve!

Az Unmatched lényege tehát, hogy igyekezzünk az ellenfelünk, vagy csapatjáték (2x2 fős csapatok egymás ellen) esetén az ellenfeleink hőseit kiütni, mielőtt ők teszik ezt meg velünk. Maga a játékmenet nem bonyolult, viszont rengeteg taktikai készséget kíván a játék. Ugyanis az egyes hősök mind-mind más képességekkel, valamint hátrányokkal indulnak, így mindegyikük más taktikát, játékstílust igényel.

Azok számára, akik szeretik a taktikus játékokat, az igényes minifigurákat, az arénaharcokat, esetleg a MOBA videójátékos műfajt, az Unmatched sorozat kiváló választás lehet. A sorozat bármely tagja önállóan is játszható, így nincs igazán kiegészítő vagy alapjáték, de az igazi élményt a különböző fejezetek kombinálhatósága adja, mert bármelyik pályán bármelyik hőst egymásnak lehet ereszteni, hogy mindegyikük megtapasztalja...

A csatatéren senki sem egyenlő!

Forrás: Kockamanó
Az üzletekben most 13% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 5 700 Ft-tól
 • 30 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Harc, Miniatűrök, Mitológia, Könyv alapú
Mechanizmus: Akció pontok, Váltakozó képességek, Pakli tervezés, Terület mozgatás, Pontról pontra mozgás, Vedd el, Card Play Conflict Resolution, Line of Sight

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Unmatched: Robin Hood vs. Bigfootgyd, Szeged

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Szeged! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Bontott, újszerű, a fólia a dobozra vissza van ragasztva, kártyavédőkkel.

0 érdeklődő


Unmatched: Robin Hood vs. Bigfootitsmorethanagame, Győr

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Győr! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

2x játszott hibátlan szép állapotú! Kártyák prémium kártyavédőben!

2 érdeklődő


Unmatched: Robin Hood vs. Bigfootdavid.mate, Debrecen vagy Nyíregyháza

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Debrecen vagy Nyíregyháza! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

A játékot sajnos a társaságban más is megvette, így nem került elő annyiszor amennyiszer érdemes lenne polcon tartani! A játékot egyszer próbáltuk. Hiánytalan, makulátlan, kopástól és mindentől is mentes! Szinte új :)

9 érdeklődő


Unmatched: Robin Hood vs. Bigfootdiirhun, Debrecen, Mátészalka

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Debrecen, Mátészalka! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Sziasztok! Eladó vagy cserélhető egy bontatlan Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték. Amire cserélném az egy Sagrada társasjáték. Átvétel személyesen Debrecenben vagy Mátészalkán megoldható, postázás csak FoxPost. Utóbbi esetben a vevő terhére.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték videók (7)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • Unmatched

  2022-03-29 14:42:18

  Sziasztok,

  Sokan már jó pár játékon túl vagyunk és megtapasztalhattuk, hogy sok minden kell a ha nyerni szereténk egy Unmatched partiban. Maga a játék jól van balanszolva, kinek melyik karakter a kedvence és véleménye szerint a legerősebb.

  Ha szeretnéd a baráti társaságon kívül megmérettetni magadat és egy verseny keretén belül kíváncsi vagy mire vagy képes, akkor itt egy remek lehetőség:

  • Meghirdetem az első Budapesti Unmatched bajnokságot
  • Helyszín: Budapest
  • Időpont: 2022.05.01 (Vasárnap)
  • Svájci rendszerben 4 forduló
  • Nevezési díj: 500 Ft
  • Díjazás: Kupa, érem, oklevél
  • Pontos részletek késöbb

  Ha érdekel és egyedül vagy akár többen is jönnétek, ezen az email címen tudtok érdeklődni: unmatchedbajnoksag@gmail.com

 • banczadavid

  2022-03-11 18:11:46

  Amikor eljutottam oda, hogy a legendák ligáját be akartam szerezni, éppen akkor fogyott el. No problem, megrendeltem a Robin Hood vs Bigfootot, igaz, hogy csak két karaktert kaptunk, de betekinteni a játék világába tökéletes volt. Bigfoottal később játszottam, eddig talán kétszer, de Robin Hood nagy favorit lett. Nem is tudom megszámolni, hogy hányszor bújtam a mini, zöld íjjász bőrébe és jópárszor ki is kaptam az asszonytól, de néhány kipróbált stratégia után jöttek a győzelmek. A vidámfiúkkal sokszor lehet "rosálási" 😀 lehetőséget biztosítani Robin számára. Igaz hogy Bigfootnak és nyultilopnak is vannak olyan kártyáik, amikkel áthaladhatnak ellenség által foglalt mezőn. Bigfoot, egy vadállat és ez sokszor elő is jön, kirobban a fák közül és olyat ver rád a kis fatörzsével, hogy ha nem figyelsz, akkor lelapulsz az avarba, az életerő tárcsád pedig nullázódik. Ezek a karakterek jó bevezető hősök, egyszerűen kezelhetőek, de azért veszélyesek a többi hősre nézve.

 • armin.d.ivan

  2022-03-01 13:50:04

  Biztos vagyok benne, hogy még megpróbálunk más karakterekkel is játszani, még nem nagyon siekrült kiismerni egyik paklit sem.

 • MaRo

  2022-02-28 21:44:35

  Végül csak nekifutottunk.

  Én kaptqm big footot a párom robin hoodozott. Elég nagy darálás volt főleg hogy nem is igazán érzett rá sem.

  Big foot elég OP tényleg.szívesebben lettem volna a gyengébb karakterrel inkább.

  Ami kicsit meglepett hogy elég sok van 1-1 kártyából. Kicsit egyedibbet jobban díjaztam volna.

  Habár ettől függetlenül nekem nagyon adja bár ezt a párom nem osztja számára túl agresszív és nem az ő műfaja.Azért majd még pedzegetem nála a dolgot bár a fentiek fényében nem tudom mikor sikerül olyan játékost találni aki szintén szeretni fogja.

  Kíváncsian várom a visszavágót ahol tuti stoppolom Robint.

  A tervek szerint lesz még unmatched beszerezve.

  Legalábbis az én terveim szerint ... :D

 • csongrady.p

  2022-02-28 21:02:40

  Bigfoot elvileg az egyik legerősebb karakter. Nagyon erős lapjai vannak és sok élete is van mellette. Az egyik top tier hősnek tartják elvileg.

  Igazság szerint szerintem sokat számít hogy mennyire ismered az ellenfél kártyáit, nomeg hogy tudsz-e a fejével gondolkodni. Számít lapjárás is, de részemről mindig tudtam, hogy ha kikaptam, akkor mit rontottam el a taktikámban. Pl nem számítottam rá hogy Drakula 6-os támadását Holmes elegánsan ledegradalja egy 1-re az egyik kártya képességgel 😑(Én sem mondhatom el hogy úgy érzem hogy annyira jó lennék benne .. már csak a statisztika miatt sem 😋)

  Ami tök jó, hogy mindegyik hőst máshogy kell játszani, így bőven van lehetőség kísérletezni.

 • MaRo

  2022-02-28 20:04:12

  Ezzel a játêkkal szemben elég nagy elvárásaim vannak.

  A szabályon már túl vagyok elég sok videót is néztem róla már csak ki kellene bontani hogy elvarázsoljon ami party hiányában várat magára ma is pedig már nagyon rákészültem.

  Mindenesetre holnap nem lesz menekvés!

 • armin.d.ivan

  2022-02-11 13:29:19

  Ettől a játéktól nagyon sokat vártam. Már hónapok óta szemeztem vele, eléggé lenyűgözött a stílusa, illetve régen nagyon szerettem a szerepjátékokat és kártyajátékokat (HKK), gondoltam ez tuti nekem való lesz.

  Valószínűleg ismerkednem kell még velük, mind a két paklival, taktikákkal, mert eddig nem azt adta, amire számítottam. Félreértés ne essék, a mechanika zseniális, maga az ötlet is kiváló - biztosan beszerzem majd a sorozat többi részét is -, de vagy mégsem akkora dobás, vagy én nem vagyok olyan jó benne, mint hittem 😅 Szerintem az utóbbi lesz, legalábbis bízom benne.

  Robin Hood képessége nagyon szuper, ha jól taktikázol, és mindig távol vagy Bigfoottól, igazán ötletes lapjai vannak.
  Nálunk Bigfoot vitte eddig az összes csatát, a hatalmas monstrum szinte megsemmisíthetetlen, plusz a lapjai is irtó erősek.

  Másnál hogy szokott lenni? Felváltva szokott azért a másik nyerni, vagy mindig ugyanaz?

 • dannytrejofan

  2021-12-22 17:02:30

  Aki még nem ismerné az Unmatched sorozatot, de kipróbálná, hogyan zajlanak ezek a kártyavezérelt párbajok, annak érdemes lehet ezzel kiegészítővel belépni ebbe az amúgy elképesztően izgalmas és gyorsan bővülő játékuniverzumba. Mind Bigfoot, mind pedig Robin Hood paklija könnyen kiismerhető és élvezetes játékstílust kínál: míg a rejtélyes erdei szörnyeteg és segédje, Nyúltilop közelharcos karakter, addig Sherwood erdejének igazságosztói, élükön Robin Hooddal a gerilla harcmodorban jeleskednek és távolságot tartva szökkennek el az ellenfelek ütései elől.

  A mi baráti társaságunk számára is ez a kiegészítő volt a kapudrog, már az Unmatched összes magyarul megjelent része itt sorakozik a polcunkon. Az újrajátszhatósága a sorozatnak exponenciálisan nő azáltal, hogy hány karaktert vethetünk be egymás ellen, de önmagában Bigfoot és Robin Hood küzdelmét is sokszor megismételtük. Ha tetszik ez a kisdobozos változat, az Árny és Köd kiegészítőt mindenképpen ajánlom a figyelmedbe, az eddig megjelent részek közül talán az a legkiforrottabb és legszórakoztatóbb mind közül!

 • Mixike

  2021-11-04 09:30:40

  Unmatched rajongóknak ajánlom. A két új karrakter a régebbi és az újabb játékban szereplő karrakterekkel is jól kombinálható. Az eredeti unmatched mellé is nagyon ajánlott beszerezni.

 • ubazsi

  2021-05-14 09:04:47

  Tegnap mentem el érte, most akciósan vettem a Kockamanónál. Gyorsan át is néztem a skilleket, kíváncsi leszek, hogy fog működni az alap 4 karakter mellett. :)

 • porcine

  2021-03-24 09:10:09

  2 személyes, pörgös csata. Harc a javából, de kiegyenlítetten. 8 éves kortól nyugodtan ajánlom pár bevezető-tanuló meccs után. A minik szépek, a tanulhatósága könnyű és nagyon addiktív.

Az Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték és kiegészítői (15)

 • Unmatched: Bruce Lee társasjáték Kiegészítő

  In battle, there are no equals. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Unmatched: Deadpool társasjáték Kiegészítő

  In battle, there are no equals. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
 • Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték

  Iello - Unmatched: Legendák Ligája ár: 12 550Ft. Az izgalom a tetőfokára hág, a legendák egymásnak feszülnek az arénában. Artúr király elsöprő csapásokkal tör előre, Alice váltogat pöttöm és óriási alakjai közt, Medúza dermesztő tekintetével pásztázza az arénát, Szindbád pedig 7 tenger minden harcmodorát veti be. E csatatéren senki sem egyenlő! Üdvözlünk...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték 9000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 31 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Jurassic Park – InGen vs Raptors társasjáték

  In battle, there are no equals. "They show extreme intelligence, even problem-solving intelligence. Especially the big one." He has hunted many a dangerous predator, but against a pack of raptors, is Robert Muldoon the hunter or the hunted? In Unmatched: Jurassic Park – InGen vs Raptors, these clever girls use their speed and agility to surround their...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Unmatched: Jurassic Park – Sattler vs. T rex társasjáték

  In battle, there are no equals. "Dinosaurs eat man… Woman inherits the earth." The greatest predator the world has ever known is closing in on the tenacious Dr. Sattler. Who has the slightest idea what to expect? In Unmatched: Jurassic Park – Sattler vs. T rex, the massive T rex unleashes fearsome attacks and seems unstoppable while Dr. Sattler makes full...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
 • Unmatched: Árny & Köd társasjáték

  Lépj be az arénába, és ereszd egymásnak a viktoriánus regények legendás szereplőit! A kopogós macskakövekre lomhán gomolygó, sűrű köd telepszik, miközben a gázlámpák fénye meg-megremeg, ahogy az árnyak egyre elmélyülnek. A viktoriánus Anglia utcáin végig fut a rettegés és borzongás. A dokkoknál éppen egy hajóról rakodnak ki, és a munkások értetlenül...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Árny & Köd társasjáték 9000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 26 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Battle of Legends társasjáték

  GAME SYSTEM This entry is to allow for discussion/rating of the game system as a whole. It is not for a specific product or release. Versions will appear on the individual item pages. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Unmatched: Buffy the Vampire Slayer társasjáték

  In battle, there are no equals. Unmatched: Buffy the Vampire Slayer features four heroes. Buffy will hit you with Mr. Pointy or summon her Slayer's strength for a cartwheel kick. When it's time for backup, she'll take her pick between insightful Giles or reliable Xander. Spike, a relentless hunter, seeks the shadows and calls on Drusilla's Sight to let him...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Buffy the Vampire Slayer társasjáték 13990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték

  Az arénába újabb harcosok érkeztek! Az egyik oldalon a kislány, aki letért az erdei ösvényről, és mióta újra felbukkant, farkasbundára emlékeztető, vérvörös "köténykét" visel, kosárkájában pedig megannyi kellemetlen meglepetést rejteget. A másik oldalon a hőseposzokból ismert dán hadkirály áll, aki emberszönyekkel és sárkányokkal is sikeresen szállt...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték 5700 Ft-tól! - 1 felhasználó és 20 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Redemption Row társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Unmatched: Hell's Kitchen társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Unmatched: Teen Spirit társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Unmatched: For King and Country társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték

  Elég elszánt vagy a következő felvonásra? Az aréna morajlástól, csatakiáltásoktól és félelmetes ellenfelektől hemzseg. Lépj be a küzdőtérre és vedd fel a harcot a legvadabb ellenfelekkel! A Legendák ligája - Második felvonásban négy új harcos lép be az arénába, hogy összemérjék erejüket. Csak egy bajnok lehet, de vajon az elpusztíthatatlan Akhilleusz, a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték 12990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Houdini vs. The Genie társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  9+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Rob Daviau, Justin D. Jacobson
 • Illusztrátor:  Oliver Barrett
 • Kiadók:  White Goblin Games, YOKA Games, IELLO, Fantasmagoria, GaGa Games, Ogry Games, Restoration Games, Mondo, Reflexshop Kft, Mancalamaro, Tcg Factory, Geekach Games, Lucky 6ix
 • Elérhető nyelvek:  kínai, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, Korean, lengyel, orosz, spanyol, ukrán, bolgár

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.2 cm x 24.6 cm x 6.9 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 15 cm x 25 cm x 7 cm
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: kínai
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 15.2 cm x 24.6 cm x 6.9 cm
 • English IELLO Edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15 cm x 25 cm x 7 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: francia
 • German edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: német
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: olasz
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: lengyel
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 15.1 cm x 24.6 cm x 6.8 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 15.2 cm x 24.6 cm x 6.9 cm
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: ukrán
 • Bulgarian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: bolgár
  • Méretek: 15 cm x 24.5 cm x 6 cm
  • Súly: 0.9 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjátékhoz