Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás
Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás
Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás
Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás
Videó beküldése

Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

Az Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a szövetségek, a pakli tervezés és a pontról...

Az Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a szövetségek, a pakli tervezés és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Elég elszánt vagy a következő felvonásra?
Az aréna morajlástól, csatakiáltásoktól és félelmetes ellenfelektől hemzseg. Lépj be a küzdőtérre és vedd fel a harcot a legvadabb ellenfelekkel!

A Legendák ligája - Második felvonásban négy új harcos lép be az arénába, hogy összemérjék erejüket. Csak egy bajnok lehet, de vajon az elpusztíthatatlan Akhilleusz, a furfangos majomkirály, a mosszi nép harcos hercegnője, vagy a rémálmok kísértője, Bloody Mary kerül ki győztesen?

Ebben az egyedülálló kiadásban Akhilleusz és Patroklosz, Szun Vu-Kung és hasonmásai, Yennenga és harcosai, vagy Bloody Mary bőrébe bújva bizonyíthatod, hogy a taktikád kikezdhetetlen.

Ráadásul az eddigi játékmenethez képest két csavar is rejlik a dobozban: minden hős paklija egy bónusz támadással rendelkező kártyát is tartalmaz, a csatatér pedig a magaslati mezőknél stratégiai fölényt biztosít.

Az arénát már megtölti a közönség türelmetlen morajlása. A harcosok készen állnak. Na és te?
Az Unmatched egy rendkívüli verekedős, harcias játék két vagy négy játékos számára. Minden hőst egy egyedi pakli képvisel, amely stílusát és az adott legendát jelképezi a hozzájuk tartozó miniatűr figurákkal karöltve. A taktikai mozgás és a nem a szerencsén múló harci megoldások egyedülálló játékélményt hoznak létre.

A harc gyors lefolyású a támadás és a védekezés kártyáinak összehasonlítása kapcsán. Azonban minden kártya egyedi hatásokkal és egyszerű, de mély időzítési rendszer rendelkezik, ami minden alkalommal érdekes döntésekhez vezet. A játék a Tannhäuser látótávolság-rendszerének frissített verzióját is tartalmazza a távolsági támadásokhoz és a területi hatásokhoz.

A játék egy új csatateret tartalmaz vadonatúj mechanizmussal, minden hőshöz tartozó miniatűrökkel, valamint egyedi életkövetőket, amelyeket Zoe van Dijk lenyűgöző alkotásai, valamint a Restoration Games és a Mondo Games kombinált tervezőcsapatai keltenek életre.

Ezt a csatát te sem hagyhatod ki!

Magyar nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 12 150 Ft-tól
 • -11%-1 498 Ft

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Horror, Harc, Mitológia, Könyv alapú
Mechanizmus: Akció pontok, Váltakozó képességek, Szövetségek, Pakli tervezés, Pontról pontra mozgás, Card Play Conflict Resolution, Line of Sight

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték vásárlása, árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték videók (4)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • Vivien27

  2023-06-02 13:23:17

  Már jó pár játék benne van az Első felvonásban meg az Árny és Köddben. Kiváncsi vagyok,hogy a másod felvonásnak karakterei milyenek. Az én nagy kedvencem eddig még is Houdini vs. Dzsinn lett pedig nem is gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog. Mindegyik játékból lettek kedvenc karaktereim amivel szivesen játszok. Csak azt bánom,hogy a Jurassic parkot nem fordítják le magyarra. A párommal biztos beszereznénk minden a kettőt. De a többit is biztos befogjuk szerezni ami magyar fodrítást kapott.

 • lrekasi

  2022-09-11 16:12:03

  Sorra került Akhilleusz és a Majomkirály is. Kisebbik fiam volt az utóbbival. Szokni kell ezeket a karaktereket, de talán Akhilleusz hasonlít legjobban a korábban megjelent karakterekhez (pl. Bigfoot és Nyúltilop páros). Kell még pár játék, mire átérzi az ember a paklikat. Első játék alkalmával nem áldoztam fel Patrokloszt, amikor is egyébként +2 támadási értéket kapunk, illetve ha győzünk, akkor kártyát is húzhatunk. Persze így a pakli gyorsabban fogy. Amikor letakarítottam a klónokat, be kellett volna áldoznom a segítőt, és turbózni Akhilleusz mozgását, majd ütni, ami a csövön kifér. Csak közben kifogyott a kezem, így nem mertem, mert közben a pontelőnyömet is elvesztettem, amit a játék első fázisában sikerült összeszednem. A Majomkirály 1 élettel győzött 😃 Ez utóbbi karakternek Robin Hoodhoz hasonlóan van három segítője/hasonmása, amikből köre elején 1-et 1 életpontért cserébe hozhat játékba, újra és újra, ha leütnék. Ezekkel simán el tudja állni a játékos a főhőshöz vezető utakat, ami egy közelharci karakterrel játszó ellenfél esetében igen előnyös taktika. Ráadásul elég trükkös kártyái vannak, amivel az ellenfele akcióit, és/vagy azok értékeit befolyásolhatja. Kár, hogy a srácaim inkább a telefont nyomkodják, mert biztosan sűrűbben kerülne az asztalra.

 • banczadavid

  2022-09-11 12:31:35

  Hát az biztos, hogy brutális ellenfèl lesz a majom 🐒. Kíváncsi vagyok a fèlistenre, na mega Marcsára is. Ma minden kiderül. 👹

 • Treffhetes

  2022-09-11 10:33:53

  Azok +7-esek, ami alapból a nemáb+ kategória, így valamicskét gyengítenek rajta, de megvan az az előnyök, hogy az ellen esetleg fogyasztja a kezét. Az is jó, ha élet nélkül tokent pakolsz, de alapból az csak 1 élet. A fincsi lap, amikor annyit be is gyógyulsz, ahány másolat van, és persze azt még vissza is tudod venni a temetőből másik lappal. Ügyes szinergiákat lehet vele csinálni, csak persze fel is kell húzni ezeket a kombókat. Meg persze elkerülni, hogy a T.Opponens íjászai taknőc/bika helyett sünivé változtassanak, mielőtt felhúzod.

 • banczadavid

  2022-09-11 10:14:05

  Köszönöm. 🙂 Akkor jól sejtettem, csak annyira nagy erőnek gondoltam, hogy meginogtam. Ha jól gondolom, van olyan kártya, amely hatása lehetővè teszi, hogy èlet beáldozása nèlkül kerüljön fel a hasonmás jelölő. Ezeket elèg fontos lehet kihasználni. Azokat a kártyákat viszont nem èrtem, amelyek kijátszásával az ellenfèl turbózott ellencsapásokat intèzhet felènk. Gondolok itt a teknős ès a 🐃 formákra. Gondolom ezeknèl csak meg van adva az ellennek a lehetősèg, hogy minusz lapka fejèben gyengítse a lapjaink èrtèkèt.

 • banczadavid

  2022-09-11 10:01:14

  Köszönöm. 🙂

 • banczadavid

  2022-09-11 10:00:35

  Köszönöm. 🙂

 • VR46

  2022-09-11 09:40:11

  Ha meghaltak és lekerülnek a tábláról a hasonmások, bármikor vissza lehet őket idézni. Szóval mondhatjuk, hogy csak ideiglenesen halnak meg. Ezért sincs külön megnevezése a kártyáknak. Aki jól játszik vele, azt nagyon nehezen fogja tudni legyőzni egy másik közelharci ellenség. Hiszen ha körbezárod magad a hasonmásokkal az ellenfél kénytelen lesz rájuk pazarolni a kártyáját, és hamar ki lehet így pörgetni a másik húzópakliját, onnan meg már ugye tudjuk semmi esély a győzelemre.

 • Treffhetes

  2022-09-11 09:21:36

  Igen, újra és újra felpakolhatod a majomkirály hasonmásait. Sőt, akkor feltehetsz újat, ha már mindhárom fent van, csak le kell venni egy már táblán lévőt (gyakorlatilag 1 életért magad mellé rántod bárhonnan)

 • lrekasi

  2022-09-11 09:18:40

  "...ha mind a 3 hasonmás felkerült a térképre és mindegyikük meg is halt, akkor minusz életekért cserében akárhányszor feltehetm őket újra?"

  Szerintem igen. A tokenekkel csak maximálva van a hasonmások száma.

 • banczadavid

  2022-09-10 23:36:11

  Ma sikerült játszani két meccset. A feleségem kicsit fáradt volt, így egy kitanult karaktert (azt a majom Medúzát) választotta. Mondanom se kell, mind a két partyt elvesztettem. Először a majomkirállyal mentem neki, aztán Yennengával. Mind a két karakter tud meglepetést okozni és kifejezetten erősek, de nem tartogattam elég védekezés kártyát a kezemben. Vu-Kungnak nagy erőssége, hogy minden kártyáját tudja használni, így a segédek halála után nem lesznek csak turbózásra hasznos kártyák a kezünkben és nem csökken az esélye, hogy használható kártyát húzunk fel a későbbiekben. Körünk kezdetekor egy életerőért cserébe feltehetünk egy hasonmást a táblára. (Itt most nekem nem válaszolta meg a szabály azt, hogy ha mind a 3 hasonmás felkerült a térképre és mindegyikük meg is halt, akkor minusz életekért cserében akárhányszor feltehetm őket újra? Ebben valaki segítsen már.) Yennenga lenyűgöző. Távolsági harcos, két társsal, akik szintén távolságiak és még pluszba két élettel rendelkeznek. Ezek a segédek átvállalhatnak Yennengától összesen 4 sebzést, ami valljuk be, hogy elég jó dolog, főleg annak fényében, hogy vannak olyan kártyahatások, amik után vissza lehet őket hozni a halálból. Mind a 4 új karakternek van egy sajátos kártyatípusa, amit egy amolyan duplatámadásnnak lehet értelmezni. Akár 2 akcióból 3-4 támadást is intézhetünk az ellenfél felé, úgy, hogy 2 kártyát vesztünk, de az ellenfél, ha ki akarja védeni mind a 3-4 támadást, akkor bizony ő 3-4 védekező kártyát fog veszteni, vagy legrosszabb esetben 3-4 univerzális kártyát. Ez mindenképp nagy előny. Artúrnál hamar elfogyhat a pakli. :D Az új pálya magaslati előnyt hoz be, ami azt takarja, hogy vannak a szomszédos mezőket összekötő vonalakon nyíl ábrák, amik a magasabb pontról mutatnak az alacsonyabb mezőre. Ezek +1 sebzési értéket jelentenek a magaslaton álló támadó harcosnak.

  Izgalmas dolgokat és csodás karaktereket hoz be a második felvonás. Innentől 16 magyarul megjelent hős közül választhatunk.

 • MaRo

  2022-09-09 22:28:56

  Úgy látszik a nagyobb nevekkel már sportot űznek mostanság, ugye az ark nova szabályát is elrontották most meg ez.

  Hát igen sajnálatos valóban mert az ark novás baki sem volt apróság de ez meg már tényleg annyira non-szensz, hogy az már borzalom.

 • lrekasi

  2022-09-09 21:25:08

  Tegnap kaptam az értesítőt, és hazafelé át is vettem a Szellemben. Ma a kisebbik fiammal megejtettük az első "csatát". Ő Yennenga-val, én meg Véres Marissal sorakoztam fel. Az első meglepi a pálya volt, bevezettek szinteket, azaz lehet magaslatról pontelőnnyel támadni a szomszédos mezőre, ha az alacsonyabban van. A pálya bár kétoldalas, de ugyanaz a térkép, csak eltérő design - ízlések és pofonok.

  A karakterek, nos hát elég trükkös módon működnek, és bőven csavarosabb velük a játékmenet, mint akár csak az Árny és Köd hőseivel. Kevésbé kedves Mária pl. 3. akciót tud összegyűjteni magának, ha köre kezdetén pont 3 lap van a kézben, amit azonban nem is olyan egyszerű elérni, mert elég sok a laphúzás, meg hát mivel közelharcos, loholni kellett az íjász után.

  Yennenga 2 segéddel lép pályára, és sok másodlagos támadása is van. Ez is egy új szabály. Szokni kell, mint ahogy a többi trükkös képességet is. Egyelőre nagyon bejött mindkettőnkek - mindezt annak ellenére, hogy a kisebbik fiam nem igazán szereti a konfrontatív játékokat.

  Kiélezett volt a küzdelem, és csak orrhosszal győzött Bloody Mary - ha szláv lenne, még vasból is lehetne neki :)

  Hajrá, hajrá, szerintem zseniális lesz ezekkel a hősökkel csatázni. Most már kijöhetnének map packkal is, javítana a játékélményen.

 • banczadavid

  2022-09-08 20:11:32

  Végre elérkezett ez a nap is. Megjött az új négyes és már alig várom a harcot. "Törjenek a dárdák! Hasadjanak a pajzsok! A kard napja, a vér napja jő, mire felkel a nap!" Az asszony kinézte magának Yennengát, én pedig Sun Wukongot bátorkodom bevetni ellene. Izgalmas karakterek teli meglepetésekkel. Izgatott vagyok. Gyerekes, őszinte öröm töltött el a dobozbontáskor. :D :D :D

 • mp3pintyo

  2022-09-08 09:43:29

  Wikipedia: "Barátja és rokona, Patroklosz azonban megelégelte a tétlenséget, így elkérte Akhilleusz fegyvereit és páncélját, és maga állt a mürmidónok élére."

  Tényleg ennyire elírták volna a nevet?

 • shawn.parrag

  2022-09-07 22:29:29

  Őrületesen vártam már, ma kaptam kézhez a dobozt, amin... Akhilleusz segítője Partoklosz lett :(

  Hihetetlen, hogy az ilyen kis bizbasz hibák még mindig át tudnak csúszni 2022-ben.

 • Unmatched

  2022-03-29 14:41:40

  Sziasztok,

  Sokan már jó pár játékon túl vagyunk és megtapasztalhattuk, hogy sok minden kell a ha nyerni szereténk egy Unmatched partiban. Maga a játék jól van balanszolva, kinek melyik karakter a kedvence és véleménye szerint a legerősebb.

  Ha szeretnéd a baráti társaságon kívül megmérettetni magadat és egy verseny keretén belül kíváncsi vagy mire vagy képes, akkor itt egy remek lehetőség:

  • Meghirdetem az első Budapesti Unmatched bajnokságot
  • Helyszín: Budapest
  • Időpont: 2022.05.01 (Vasárnap)
  • Svájci rendszerben 4 forduló
  • Nevezési díj: 500 Ft
  • Díjazás: Kupa, érem, oklevél
  • Pontos részletek késöbb

  Ha érdekel és egyedül vagy akár többen is jönnétek, ezen az email címen tudtok érdeklődni: unmatchedbajnoksag@gmail.com

Az Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték és kiegészítői (18)

 • Unmatched: Bruce Lee társasjáték Kiegészítő

  In battle, there are no equals. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Bruce Lee társasjáték Kiegészítő 65000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték

  Az izgalom a tetőfokára hág, a legendák egymásnak feszülnek az arénában. Artúr király elsöprő csapásokkal tör előre, Alice váltogat pöttöm és óriási alakjai közt, Medúza dermesztő tekintetével pásztázza az arénát, Szindbád pedig 7 tenger minden harcmodorát veti be. E csatatéren senki sem egyenlő! Üdvözlünk az Unmatched arénáiban, a Legendák ligájában...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték 10000 Ft-tól! - 3 felhasználó és 34 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték

  Robin Hood és Bigfoot berágtak, amiért őket az Első felvonásból kihagyták, ezért mindketten be akarnak törni az Unmatched arénáiba. Azonban előtte még kettejüknek is van egy kis nézet eltérése, a vadonnak ugyanis csak egyetlen csúcsragadozója lehet. Melyik fog dominálni a másik felett? Üdvözlünk az Unmatched arénáiban, a Legendák ligájában, ahol a...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték 5000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 25 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Jurassic Park – InGen vs Raptors társasjáték

  "Okos kislány..." Sok veszélyes ragadozóra vadászott már, de egy raptorfalka ellen vajon Robert Muldoon a vadász vagy az üldözött? A raptorok a gyorsaságukat és mozgékonyságukat használják ki, hogy körülvegyék zsákmányukat, és ha falkában vadásznak, még erősebbek lesznek. Az vadőr és biztonsági csapata viszont csapdákat állít, hogy lelassítsa ellenfelét...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Jurassic Park – InGen vs Raptors társasjáték 12990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Jurassic Park – Sattler vs. T rex társasjáték

  "A dinoszaurusz megeszi az embert... az asszony örökli a földet." A világ valaha ismert legnagyobb ragadozója csap össze a bámulatos kitartásáról híres Dr. Ellie Sattler-rel. Kinek lehet a leghalványabb fogalma mi sül ki ebből? A hatalmas T-Rex félelmetes támadásokat indít és megállíthatatlannak tűnik, miközben Dr. Sattler teljes mértékben kihasználja...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Jurassic Park – Sattler vs. T rex társasjáték 11218 Ft-tól! - 7 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Árny & Köd társasjáték

  Lépj be az arénába, és ereszd egymásnak a viktoriánus regények legendás szereplőit! A kopogós macskakövekre lomhán gomolygó, sűrű köd telepszik, miközben a gázlámpák fénye meg-megremeg, ahogy az árnyak egyre elmélyülnek. A viktoriánus Anglia utcáin végig fut a rettegés és borzongás. A dokkoknál éppen egy hajóról rakodnak ki, és a munkások értetlenül...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Árny & Köd társasjáték 8000 Ft-tól! - 3 felhasználó és 29 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Battle of Legends társasjáték

  GAME SYSTEM This entry is to allow for discussion/rating of the game system as a whole. It is not for a specific product or release. Versions will appear on the individual item pages. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Unmatched: Buffy the Vampire Slayer társasjáték

  In battle, there are no equals. Unmatched: Buffy the Vampire Slayer features four heroes. Buffy will hit you with Mr. Pointy or summon her Slayer's strength for a cartwheel kick. When it's time for backup, she'll take her pick between insightful Giles or reliable Xander. Spike, a relentless hunter, seeks the shadows and calls on Drusilla's Sight to let him...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Buffy the Vampire Slayer társasjáték 19990 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték

  Az arénába újabb harcosok érkeztek! Az egyik oldalon a kislány, aki letért az erdei ösvényről, és mióta újra felbukkant, farkasbundára emlékeztető, vérvörös "köténykét" visel, kosárkájában pedig megannyi kellemetlen meglepetést rejteget. A másik oldalon a hőseposzokból ismert dán hadkirály áll, aki emberszönyekkel és sárkányokkal is sikeresen szállt...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték 8252 Ft-tól! - 31 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Redemption Row társasjáték

  Ezek a Marvel szuperhősök a csatatéren keresik a megváltást! Az Unmatched egy aszimmetrikus, miniatűr figurás harci játék 2 vagy 4 játékos számára. Minden hőst egy egyedi pakli képvisel, amelyet úgy terveztek, hogy megidézze az adott hősre jellemző stílusjegyeket. A taktikus mozgás és a nem a szerencsére épülő harc egyedülálló játékélményt nyújt. Ráadásul...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Redemption Row társasjáték 15990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 8 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Hell's Kitchen társasjáték

  Két bérgyilkos és egy bűnüldöző ügyvéd az utcán méri össze az erejét? Üdvözöljük a Pokolban. Az Unmatched egy aszimmetrikus, miniatűr figurás harci játék 2 vagy 4 játékos számára. Minden hőst egy egyedi pakli képvisel, amelyet úgy terveztek, hogy megidézze az adott hősre jellemző stílusjegyeket. A taktikus mozgás és a nem a szerencsére épülő harc...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Hell's Kitchen társasjáték 15990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 8 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Teen Spirit társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Teen Spirit társasjáték 15000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: For King and Country társasjáték

  A csatatéren senki sem egyenlő! Az Unmatched-sorozat egy rendkívül izgalmas, hatalmas variációval bíró arénajáték, amiben a játékosok különböző popkulturális, irodalmi, filmbeli vagy egyéb szereplőt sorakoztatnak fel egymás ellen, hogy kiderítsék, amire minden rajongó keresi a kérdést: melyikük nyerne, ha összecsapnának? Ebben a részben a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Unmatched: For King and Country társasjáték 14990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Houdini vs. a dzsinn társasjáték

  Vajon a megtévesztés mestere vagy a kívánságok furfangos bajnoka kerül ki ezúttal győztesen? Most hogy kiszabadultak a fogságból itt az ideje egymással is rendezni nézeteltéréseiket. Ki-ki a saját eszközével. A hatalmas dzsinnek a lámpásba zárva bőven volt ideje csiszolgatni készségeit. Houdini pedig a megtévesztés mestere, de ha bajban lenne segítségére...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Houdini vs. a dzsinn társasjáték 7990 Ft-tól! - 29 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched Adventures: Tales to Amaze társasjáték

  Team up in Unmatched to take down the Mothman or Martian Invader Unmatched Adventures: Tales to Amaze, which is themed around the pulp adventures, tall tales, and local legends of the mid-20th century, gives you a whole new way to play Unmatched. In the game, players work together to defeat one of two villains: Mothman or the Martian Invader. Each villain...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched Adventures: Tales to Amaze társasjáték 24182 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Brains and Brawn társasjáték

  Három köz kedvelt Marvel-hős lendül be az Unmatched világába! Az Unmatched: Marvel Brains and Brawn, az ötödik és egyben utolsó Unmatched Marvel készlet, amelyben a Marvel legmenőbb hősei szerepelnek: Pókember, Doktor Strange és Amazon. Pókember a csatatéren hintázik, pókösztönét használva, hogy biztonságban lenghessen. Doktor Strange-nek pedig, nos, a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Brains and Brawn társasjáték 14846 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Sun's Origin társasjáték

  Unmatched: Sun's Origin spotlights two heroes from the rich history of Japan. Oda Nobunaga was the daimyo of the Oda clan, renowned for unifying feudal Japan. He is a master tactician, making his honor guard even more dangerous (and just so happens to be a powerhouse in Tales To Amaze). Tomoe Gozen was a legendary onna-musha of the Minamoto clan. She...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 40 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  9+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Rob Daviau, Justin D. Jacobson, Chris Leder, Noah Cohen, Brian Neff, Kevin Rodgers
 • Illusztrátor:  Garrett Kaida, Zoë van Dijk
 • Kiadók:  White Goblin Games, YOKA Games, IELLO, Cool Mini Or Not, GaGa Games, Ogry Games, Mandoo Games, Restoration Games, Mondo, Reflexshop Kft, Tcg Factory, Geekach Games
 • Elérhető nyelvek:  kínai, holland, angol, francia, magyar, lengyel, orosz, spanyol, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: kínai
 • English edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.2 cm x 24.6 cm x 6.9 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 15.2 cm x 24.6 cm x 6.9 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: magyar
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 15.2 cm x 24.6 cm x 7 cm
  • Súly: 1 kg
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: spanyol
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: ukrán
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 15.2 cm x 24.6 cm x 6.9 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: lengyel

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjátékhoz