Unmatched: Battle of Legends
Videó beküldése

Unmatched: Battle of Legends társasjáték

társasjáték, 2019
Értékelem!

Az Unmatched: Battle of Legends egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a card play conflict resolution mechanizmusra.

Az Unmatched: Battle of Legends egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a card play conflict resolution mechanizmusra.

Angol leírás

GAME SYSTEM


This entry is to allow for discussion/rating of the game system as a whole. It is not for a specific product or release. Versions will appear on the individual item pages.

Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups.

Combat is resolved quickly by comparing attack and defense cards. However, each card's unique effects and a simple but deep timing system lead to interesting decisions each time. The game also features an updated version of the line-of-sight system from Tannhäuser for ranged attacks and area effects.

—description from the publisher

Kategória: Harc, Miniatűrök
Mechanizmus: Card Play Conflict Resolution

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Kiterjedt család

Ez a játék egy kiterjedt társasjáték család része!

Unmatched: Battle of Legends társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Kommentek

 • lrekasi

  2022-10-29 18:41:29

  Nos, az elvek azok, amelyektől az elvtelen ember könnyen megválik. 🙃 Zsigeri ellenérzésem a marvelszuperagymenések ellen legyőzve a Hell's Kitchen végül mégis landolt az asztalon. Azt nem mondom, hogy szaladni kell érte a boltba, mert annyira tuti, meg hát csak angolul van, és húzós az ára 3 figuráért ugye. Ennek ellenére színesebbé teszi a készletet, és ötletes a térképe is.

  2 játékot tettünk bele, az első csak ismerkedés volt, talán a keverés sem volt az igazi (állítólag 🙂). Szóval Daredevil ment Bullseye ellen, és Bullseye kikapott. Második alkalommal én ismét Daredevilt választottam, ezúttal Elektra ellen. Figyelgettem közben mi történik a pályán, milyen kártyákkal támad rám a fiam, mivel védekezik. De ez még nem elég, hogy róluk tudjak írni. Talán majd később.

  Ettől független érzésre a dobozban az egyik legkevésbé univerzális karakter Daredevil. Közelharci, 3-at mozog, és tud kegyetlen nagyot is ütni, ügyesen játszva rengeteget tud blind-boostolni. De ennek meg is van az ára, rettenetesen gyorsan elégeti a pakliját, és bár lenne benne 2 "finish-him" lap is - ha elfogyott a paklid, akkor 4 helyett 8-at üt - azért ezt nem garantált, hogy tartogatni tudod. Szerintem Majomkirály, Elektra, Medúza, Robin Hood, talán Drakula ellen nehezebb dolga van, mint a single, vagy max 1 segédes karakterek ellen. Könyen elállhatják az útját, és csak fogyasztja a pakliját. Második játékban a kisfiam pont ezt használta ki Elektrával, elfogyott a paklim, a korábban bevitt ütések sem sikerültek elég időben - a nyamvadt Hand-ek (1 életes segéd) folyamatosan útban voltak.

  Letoltunk egy Majomkirály vs Bloody Mary mérkőzést is. Nekem az egyik legfinomabb karakter a Majomkirály, de sajnos a fiam nem érzett most rá, így kikapott a Véres Marcsámtól. De az is lehet, hogy most nagyon én kaptam el az ízét. Marcsát szeretem, bár nem könnyű karakter. Nehéz összehozni, hogy 3 lap legyen nála, így plusz 1 akciót kapjon. A szemfüles ellenfél ezt meg tudja akadályozni. Erre nagyon oda kell figyelni.

 • lrekasi

  2022-10-23 16:38:37

  Megvolt Piroskával az első játékom Alice ellen, kisebbik fiammal. Mindketten első alkalommal ültünk le ezek mellé a karakterek mellé. Térképnek a Sarpedont választottuk. Sajnos nem tudta előnyére fordítani Alice képességeit, és balszerencsés módon a Vadász 2 alkalommal is tudott egy körben támadni a Cicó ellen, kiütve azt. A játék további része kergetőzés volt, és Alice kifogyott a kártyákból, és amikor kontakt volt, legtöbbször 1-1 sebesülést vittünk be ide, vagy oda. Piroskával 2x is tudtam gyógyulni, így többnyire maxon volt az élete. A kosárban lévő szimbólumokkal kombózni nem egyszerű, talán túl sok matekolgatást kíván, amihez képest a szerencse szerepe szerintem bőven nagyobb az Unmatchedben. Egy olyan karakter, ami pl folyamatosan tudja támadni, még ha csak kicsiket is, akár sikertelenül, arra kényszeríti, hogy égesse a lapokat, így a kombók még nehezebben jönnek össze. Pl. egy Yennenga, vagy a legtöbb agresszor (Artúr, Drakula, Medúza) simán keresztül tudja húzni a számításokat, szerintem ellenük kevés az esélye.

  Előtte a nagyobbik fiammal játszottunk, ő Robinnal volt, én meg a Láthatatlan emberrel. Csúnyán kikaptam a Yukon térképen. Volt, hogy 4 tervezés kártya és egy lila hibrid volt a kezemben. A játék végén megnéztem a húzópaklit, az összes komoly sebzésű kártya még ott pihent. Így sikerült a keverés 🙂

 • lrekasi

  2022-10-23 13:42:31

  Sajnos Piroskával én még nem játszottam, azzal többnyire kisebbik fiam volt ellenem. Amit viszont érzékeltem, hogy komoly odafigyelés kell, hogy milyen sorrendben játszod ki a kártyákat, mert plusz képességek akkor érvényesülnek sok esetben, ha az ikonográfiája illeszkedik a dobópaklid tetején lévővel. Ha majd a fiam megunja, akkor átveszem tőle, és "kitanulom" 😊

  Szinbád jó figura, de vele aztán tényleg nyújtani kell a játékot. Viszont az utazás kártyák mind támadóak, így annyira nem is könnyű. Pl. Artúr ellen statisztikák alapján nagy a nyerési arány, mégis azt gondolom, Artúr könyörtelen, és ha nem fogy ki a szuszból, nyerni tud ellene. Talán Szinbádnak az a huncutsága ellene, hogy üt és elszalad a kártya hatással, ami Artúrt a pakli égetésére kárhoztatja.

  Végül is, azt hiszem - és ezt máshol is írtam már - a legtöbb karakter remekül játszható, és hogy végül melyikkel tudsz érvényesülni, az te stílusodtól, semmint a karaktertől függ.

  Sajnálom a marveles figurákat, mert biztos van köztük remek setup, de hát... én tényleg zsigeri ellenállást érzek a szupererejű képregényhősökkel szemben.

 • banczadavid

  2022-10-23 09:00:19

  Szia,

  Ezek után kíváncsi vagyok a vèlemènyedre Piroska esetèben is. ☺️ Nekem eddig akikkel a legtöbbet játszottam ès nagyon megtetszettek: Szimbád, a láthatatlan ember ès Robin Hood. Alice mèg egy nagyon sokat játszott karakterem ès szimpi is lenne, de mèg nem sikerült nyernem vele, bár igaz, hogy Medúza ellen volt a legtöbb meccse. Beowulf valahogy nem fekszik, nem vagyunk kompatibilisek egymással. 🤣 A vol 2 minden karaktere nagyon bejön, de mèg csak Yennenga ès a maki lett kipróbálva. Badass karakterek. Yennenga pedig a tökèletes távolsági harcosok megtestesítője, a kèt távolsági segèdjèvel, akiknek mèg pluszban kèt èletük is van. A majom pedig annyiszor hozza játèkba a klónokat, ahányszor jól esik neki. Erre a kèt karakterre tudatosabban rá fogok menni, kitanulás terèn. Amint időnk engedi, a fèlistent ès Marist is kipróbálom. A kövi kieget, pedig nagyon várjuk, mert ismètelten nagyon profi karaktereket sikerült összehozniuk. Mondjuk behozhatnának már nagy karaktereket is, kíváncsi lennèk már, hogyan tudna èrvènyesülni az eddigi karakter felhozatal mellett egy mèretben kimagasló hős.

 • lrekasi

  2022-10-22 21:27:08

  folyt.

  És akik a legkevésbé jöttek be, annak ellenére, hogy némelyik kiváló figura, csak épp nem az én stílusom:

  • Artúr király: közelharci, segédje Merlin távolsági. Tudja boostolni a támadását, illetve akár dobó-, akár húzópaklijából a 6-s erősségű Excaliburt ki tudja keresni, és kézbe venni - nyilván a dobóból célszerű. Brutális karakter, de gyorsan égeti a lapokat. Gyors, könyörtelen játékmenetre van kitalálva, amit én nem annyira kedvelek.
  • Drakula: 3 segédjével együtt mind közelharciak. Hasonlít Medúzára, bár őt a segédek, ha egy zónában vannak, tudják erősíteni. Van eleve erős (6) támadó lapja, amit még tud boostolni is. Védekezésben nem túl erős, vele is könyörtelenül támadni kell. Képes visszahozni egy-egy segédet és gyógyulni. Segédek nélkül is erős, de velük méginkább. A segédek tervezés lappal körbelephetik az áldozatukat és egy-egy sebzést visznek be. Többet kellene vele játszanom, hogy rákapjak az ízére.
  • Alice: közelharci a segédjével együtt. 2 állapota között tud váltogatni: hol kicsi, hol nagy. Ha kicsi, +1 védekezése van, ha nagy, +2 támadása. Ezekkel és az extra mozgásokat adó kártyákkal lehet ügyesen taktikázni. A nagyobbik fiam szinte mindig ezzel játszik. Látszólag erős karakter, de nyerni nem könnyen tudtunk vele. Nekem azt hiszem az a bajom vele, hogy a segédje jellegtelen. Ha kihagyták volna, és inkább Alice-re fordítják a plusz kártyákat, szerintem jobban játszaható lenne.
  • Dr. Jekyll / Mr. Hyde: közelharci. Köröd elején eldöntheted, hogy melyik "felével" játszol. Ha Hyde, akkor mozgásnál veszítesz életet. Hyde igen nagyot tud ütni, Jekyll inkább védekezik (olykor ugynazzal a kártyával, a szövegezés mondja, mi érvényesül). Ez a karakter tetszik a legkevésbé. Ha nyerni akarsz, muszáj Hyde-dal lenned, viszont ekkor sebződsz, és ugye Jekyll jobban védekezik. Alkalmasint kártyák is segítenek az átalakulásban, extra mozgásban, ami ütős tud lenni, de inkább single, vagy 1 segédes karakter ellen lehet jó, egyébként csak pocsékolja a képességeit.

 • lrekasi

  2022-10-22 21:09:18

  folyt.

  A követők, amelyeket még szintén kedvelek, bár ha választani kell, akkor őket változatosság miatt:

  • Szinbád: a játék végére izmosodik meg, mert az eldobott utazás kártyáit mozgásra, és támadásra is fel tudja használni. Őszintén nem tudom, hogy miért nem kedveltem meg, amikor szeretem azt, amikor egy hős kitáncolja az ellenfelét, és a végén ráver akkorát, hogy meggörbed 🙂
  • Bigfoot: segédjével közelharciak, erős, stabil karakterek, maga Bigfoot talán egyedül is megállná a helyét. Azonban semmi különleges
  • Robin Hood: míg ő távolsági, 4 segédje közelharci. RH kellemetlenül nagyot tud sebezni távolról, azonban a tövényenkívülieket elég könnyű leszedni mellőle, így sebezhetővé válik, nem túl erős védekezésben.
  • Medúza: hasonlóan RH-hoz, távolsági, 3 közelharci segéddel. Van egy-két izmos támadása, amihez a feltételekt nem könnyű összehozni. Ha kíméli a segédeket, extra mozgásokkal gyorsan tud manőverezni, illetve vissza tud hozni leütött segédet.
  • Yennenga: ő, és 2 segédje távolsági, a segédek 2 élettel bírnak. A támadáson és védekezésen túl kis plusz mozgást (menekülés), plusz akciót, extra sebzést tudnak összehozni. Ha a mellékelt térképen játszol vele, érdemes gyúrni a magaslatokra, ha szomszédos mezőre támadna, az ugye pluszt jelent, sőt van olyan kártyája, ami szintén boostol a szomszédos mezőre.
  • Láthatatlan ember: 3 ködjelölőt tologat a pályán, amelyek között szabadon mozoghat, illetve rajtuk állva plusz védekezést kap. Érdekes karakter, valószínű csak nem játszottam még vele eleget.

 • lrekasi

  2022-10-22 20:56:10

  Mivel a BGG-n is ezt hozták létre, mint gyűjtőoldalt az Unmatchedhe, azt gondoltam, hogy úgy általában a játékról, karakterekről lehetne itt írni. Vannak-e top hőseitek, és miért? Vagy épp, a legkevésbé kedveltek melyek? Mik a tapasztalataitok az egyes karakterekkel? Mivel lehetne őket jobbá tenni?

  Magam részéről LL 1-2, Árny & Köd, Robin Hood/Bigfoot, Piroska/Beowulf dobozokkal rendelkezem. Marvel valószínű egy sem lesz, és nagyon várom a Houdini/Genie párost.

  Hősök, amelyek bejöttek (belinkelem a kártyákat, igaz, angolul):

  • Majomkirály: közelharci, 1 életért 1 egyes életű hasonmást tud leidézni. Okosan, már-már stratégia szerűen játszva ki tudja táncolni az ellenfelét, és még gyógyulni is képes.
  • Sherlock és Watson: erős páros, Sherlock közelharci, Watson távolsági. Képes manipulálni az ellenfél kezét - ami igen kellemetlen tud lenni, olykor gyógyulni is.
  • Beowulf: segítőjével mindketten közelharciak. 3 düh jelölője lehet, amit sebesülésekkor tud szerezni, és elhasználni támadás erősítésre. Egyelőre túl OP-nek látom, de biztos van ellenszere.
  • Bloody Mary: közelharci, 3-as a nyerőszám nála, így 3-at mozog, vagy pl. ha pont 3 kártyája van körének kezdetén, akkor +1 akciója van (3). Nem könnyű vele játszani, de alapvetően szeretem az összetettebb, nem gyors karaktereket.
  • Akhilleusz: segítőjével együtt közelharciak. Szerintem itt az elején a segéddel, Patroklosszal ki kell osztani annyi sebzést, amennyit csak tudsz, és szépen elküldeni a görög Valhallába, hogy utána Akhilleusz +2 támadást kapjon

Az Unmatched: Battle of Legends társasjáték és kiegészítői (28)

 • Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték

  Az izgalom a tetőfokára hág, a legendák egymásnak feszülnek az arénában. Artúr király elsöprő csapásokkal tör előre, Alice váltogat pöttöm és óriási alakjai közt, Medúza dermesztő tekintetével pásztázza az arénát, Szindbád pedig 7 tenger minden harcmodorát veti be. E csatatéren senki sem egyenlő! Üdvözlünk az Unmatched arénáiban, a Legendák ligájában...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték 10000 Ft-tól! - 3 felhasználó és 34 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték

  Robin Hood és Bigfoot berágtak, amiért őket az Első felvonásból kihagyták, ezért mindketten be akarnak törni az Unmatched arénáiba. Azonban előtte még kettejüknek is van egy kis nézet eltérése, a vadonnak ugyanis csak egyetlen csúcsragadozója lehet. Melyik fog dominálni a másik felett? Üdvözlünk az Unmatched arénáiban, a Legendák ligájában, ahol a...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték 5000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 25 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Bruce Lee társasjáték Kiegészítő

  In battle, there are no equals. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Bruce Lee társasjáték Kiegészítő 65000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Jurassic Park – InGen vs Raptors társasjáték

  "Okos kislány..." Sok veszélyes ragadozóra vadászott már, de egy raptorfalka ellen vajon Robert Muldoon a vadász vagy az üldözött? A raptorok a gyorsaságukat és mozgékonyságukat használják ki, hogy körülvegyék zsákmányukat, és ha falkában vadásznak, még erősebbek lesznek. Az vadőr és biztonsági csapata viszont csapdákat állít, hogy lelassítsa ellenfelét...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Jurassic Park – InGen vs Raptors társasjáték 12990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Jurassic Park – Sattler vs. T rex társasjáték

  "A dinoszaurusz megeszi az embert... az asszony örökli a földet." A világ valaha ismert legnagyobb ragadozója csap össze a bámulatos kitartásáról híres Dr. Ellie Sattler-rel. Kinek lehet a leghalványabb fogalma mi sül ki ebből? A hatalmas T-Rex félelmetes támadásokat indít és megállíthatatlannak tűnik, miközben Dr. Sattler teljes mértékben kihasználja...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Jurassic Park – Sattler vs. T rex társasjáték 11218 Ft-tól! - 7 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Árny & Köd társasjáték

  Lépj be az arénába, és ereszd egymásnak a viktoriánus regények legendás szereplőit! A kopogós macskakövekre lomhán gomolygó, sűrű köd telepszik, miközben a gázlámpák fénye meg-megremeg, ahogy az árnyak egyre elmélyülnek. A viktoriánus Anglia utcáin végig fut a rettegés és borzongás. A dokkoknál éppen egy hajóról rakodnak ki, és a munkások értetlenül...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Árny & Köd társasjáték 8000 Ft-tól! - 3 felhasználó és 29 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Buffy the Vampire Slayer társasjáték

  In battle, there are no equals. Unmatched: Buffy the Vampire Slayer features four heroes. Buffy will hit you with Mr. Pointy or summon her Slayer's strength for a cartwheel kick. When it's time for backup, she'll take her pick between insightful Giles or reliable Xander. Spike, a relentless hunter, seeks the shadows and calls on Drusilla's Sight to let him...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Buffy the Vampire Slayer társasjáték 19990 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték

  Az arénába újabb harcosok érkeztek! Az egyik oldalon a kislány, aki letért az erdei ösvényről, és mióta újra felbukkant, farkasbundára emlékeztető, vérvörös "köténykét" visel, kosárkájában pedig megannyi kellemetlen meglepetést rejteget. A másik oldalon a hőseposzokból ismert dán hadkirály áll, aki emberszönyekkel és sárkányokkal is sikeresen szállt...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték 8252 Ft-tól! - 31 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Redemption Row társasjáték

  Ezek a Marvel szuperhősök a csatatéren keresik a megváltást! Az Unmatched egy aszimmetrikus, miniatűr figurás harci játék 2 vagy 4 játékos számára. Minden hőst egy egyedi pakli képvisel, amelyet úgy terveztek, hogy megidézze az adott hősre jellemző stílusjegyeket. A taktikus mozgás és a nem a szerencsére épülő harc egyedülálló játékélményt nyújt. Ráadásul...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Redemption Row társasjáték 15990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 8 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Hell's Kitchen társasjáték

  Két bérgyilkos és egy bűnüldöző ügyvéd az utcán méri össze az erejét? Üdvözöljük a Pokolban. Az Unmatched egy aszimmetrikus, miniatűr figurás harci játék 2 vagy 4 játékos számára. Minden hőst egy egyedi pakli képvisel, amelyet úgy terveztek, hogy megidézze az adott hősre jellemző stílusjegyeket. A taktikus mozgás és a nem a szerencsére épülő harc...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Hell's Kitchen társasjáték 15990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 8 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Deadpool társasjáték Kiegészítő

  In battle, there are no equals. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
 • Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték

  Elég elszánt vagy a következő felvonásra? Az aréna morajlástól, csatakiáltásoktól és félelmetes ellenfelektől hemzseg. Lépj be a küzdőtérre és vedd fel a harcot a legvadabb ellenfelekkel! A Legendák ligája - Második felvonásban négy új harcos lép be az arénába, hogy összemérjék erejüket. Csak egy bajnok lehet, de vajon az elpusztíthatatlan Akhilleusz, a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték 12150 Ft-tól! - 31 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Teen Spirit társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Teen Spirit társasjáték 15000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: For King and Country társasjáték

  A csatatéren senki sem egyenlő! Az Unmatched-sorozat egy rendkívül izgalmas, hatalmas variációval bíró arénajáték, amiben a játékosok különböző popkulturális, irodalmi, filmbeli vagy egyéb szereplőt sorakoztatnak fel egymás ellen, hogy kiderítsék, amire minden rajongó keresi a kérdést: melyikük nyerne, ha összecsapnának? Ebben a részben a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Unmatched: For King and Country társasjáték 14990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Houdini vs. a dzsinn társasjáték

  Vajon a megtévesztés mestere vagy a kívánságok furfangos bajnoka kerül ki ezúttal győztesen? Most hogy kiszabadultak a fogságból itt az ideje egymással is rendezni nézeteltéréseiket. Ki-ki a saját eszközével. A hatalmas dzsinnek a lámpásba zárva bőven volt ideje csiszolgatni készségeit. Houdini pedig a megtévesztés mestere, de ha bajban lenne segítségére...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Houdini vs. a dzsinn társasjáték 7990 Ft-tól! - 29 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched Adventures: Tales to Amaze társasjáték

  Team up in Unmatched to take down the Mothman or Martian Invader Unmatched Adventures: Tales to Amaze, which is themed around the pulp adventures, tall tales, and local legends of the mid-20th century, gives you a whole new way to play Unmatched. In the game, players work together to defeat one of two villains: Mothman or the Martian Invader. Each villain...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched Adventures: Tales to Amaze társasjáték 24182 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Brains and Brawn társasjáték

  Három köz kedvelt Marvel-hős lendül be az Unmatched világába! Az Unmatched: Marvel Brains and Brawn, az ötödik és egyben utolsó Unmatched Marvel készlet, amelyben a Marvel legmenőbb hősei szerepelnek: Pókember, Doktor Strange és Amazon. Pókember a csatatéren hintázik, pókösztönét használva, hogy biztonságban lenghessen. Doktor Strange-nek pedig, nos, a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Brains and Brawn társasjáték 14846 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 40 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  9+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Rob Daviau, Justin D. Jacobson, JR Honeycutt
 • Illusztrátor:  Oliver Barrett
 • Kiadók:  Restoration Games, Mondo
 • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Unmatched: Battle of Legends társasjátékhoz