Unmatched Adventures: Tales to Amaze
Videó beküldése

Unmatched Adventures: Tales to Amaze társasjáték

társasjáték, 2023
Értékelem!

Az Unmatched Adventures: Tales to Amaze egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a kampány/harci kártya vezérelt, a...

Az Unmatched Adventures: Tales to Amaze egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a kampány/harci kártya vezérelt, a pakli tervezés és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Team up in Unmatched to take down the Mothman or Martian Invader
Unmatched Adventures: Tales to Amaze, which is themed around the pulp adventures, tall tales, and local legends of the mid-20th century, gives you a whole new way to play Unmatched.

In the game, players work together to defeat one of two villains: Mothman or the Martian Invader. Each villain has a unique battlefield with unique objectives. If the villain completes their objective (or defeats the heroes), the players lose. The villains are aided by a number of possible minions: Jersey Devil, Ant Queen, Loveland Frog, The Blob, Tarantula, and Skunk Ape. The enemies use special action cards and a simple targeting scheme to control their movement and attacks.

The set comes with four new heroes: Nikola Tesla discharges his electrified coils to power up his effects; Annie Christmas gets stronger when she's fighting from behind; The Golden Bat, the world's first superhero, has a variety of powerful effects; and Dr. Jill Trent, Science Sleuth, calls on a collection of gizmos.

Keeping to the Unmatched brand, you may use heroes from other Unmatched sets in Unmatched Adventures, and you can use the included heroes and battlefields to play competitive Unmatched.

Forrás: Szellemlovas
2 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 24 182 Ft-tól
 • 2 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Harc, Mitológia, Könyv alapú
Mechanizmus: Akció pontok, Váltakozó képességek, Kampány/Harci kártya vezérelt, Kooperatív, Pakli tervezés, Pontról pontra mozgás, Solitaire, Card Play Conflict Resolution, Line of Sight, Multi-Use Cards

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Unmatched Adventures: Tales to Amaze társasjáték videók (8)

Kommentek

Kommentek

 • attilavarga195

  2023-09-05 07:15:29

  Itthon promoként fognak megjelenni a marsi és molylepke minik.

 • kristof98

  2023-08-26 11:35:06

  Azt lehet tudni, hogy itt csak promóként jelennek meg a marsi és molylepke minik, vagy alapból jár majd a magyar kiadáshoz?

 • lrekasi

  2023-03-27 12:06:44

  A Reflextől most kaptam egy kedves választ - hálás köszönet érte nekik! - , amelyben úgy tájékoztatnak, hogy várhtóan az utolsó negyedévben lesz elérhető promókkal, minikkel. Sajnos angol nyelvű elérhetőségről egyelőre nincs infó.

 • lrekasi

  2023-03-26 10:04:53

  Úgy látom, más országokban is "felháborodást" váltott ki a Restoration KS megoldása, hogy IELLO-n keresztül szolgálja ki az USA-n és Kanadán kívüli országokat. Nem múlik élet rajta, de azért mégis béna, hogy a promo cuccokat majd Reflexshopon keresztül a "gyorsabbak" tudják megszerezni - és most nem az egyébként szerintem teljesen felesleges csillogó lapra gondoltam, ami a játékélményhez semmit nem tesz hozzá, és így értelmetlen duplikáció - hanem a moly és marsi minikre a tokenek helyett, ami emel rajta.

  Ráadásul a Reflex honlapján semmi nincs erről, sem a IELLO honlapján (aminél nem sikerült felfedeznem, hogy angolra lehetne-e bírni valahogy). A Reflex még nem reagált a nekik küldött emailemre - és úgy tűnik, a chat szolgáltatás is csak mobilon érhető el. Erre csak véletlen jöttem rá, mert ha tehetem általában értelmes méretű monitort használok, és nincs belegyógyulva a markomba a mobil, a desktopos verzión pedig több böngészőt is megnézve nem jött elő ez az opció.

  Nos, ez a helyzet több szempontból is csalódás. Egyrészt a Restoration hozzáállása, másrészt KS, amit egyre gyengébb minőségűnek találok. Tele van plasztik bábukkal, amelyek jelentős része lengén öltöztetett hölgyemény mini - ez már beteges. Nem szeretnék előítéletes lenni, de tényleg megveszi valaki a pici műanyag pucér női babákat? Szánalmas. Bosszantó az RPG és körítésének dömpingje is, illetve az, hogy nem lehet valamiként kiszűrni. A maradék meg tele van zsúfolva szintén plasztik túlméretezett, groteszkebbnél groteszkebb bábukkal, míg a többi tartalom hát... enyhén szólva is fantáziátlan - és mindezt így már aranyáron kínálják, a szállítási költségről nem is beszélve.

  Előítéletes leszek, de akkor is ez a véleményem: elszomorító, hogy szinte kizárólag csak groteszk horrort tudnak hatalmas műanyag figurák formájában játékasztalon elképzelni. Ezt én pszichés problémának, egyenesen betegesnek találom, és szánom a világot, hogy ennyit tud csak kiizzadni magából.

 • kvarclovag

  2023-03-24 18:36:24

  Teljesen igazad van, a szabályból legyen ott az eredeti, a kártyákon már jobb a magyar szöveg, vagy legalábbis olyan nyelvű, amit minden játékos ért. De igazából én csak a Dominionnal játszottam, ahol a kártyán volt szöveg, azt meg ugye a parti elején el lehet olvasni, mert csak 10 lap. Ráadásul az alapban és a korai bővítményekben csak pár szó, aztán később jött az örület, hogy egy kisregény írta le a kártya hatását. De azt már nagyon nem szerettem.

 • lrekasi

  2023-03-24 18:13:39

  Na igen, de azért játék közben minden egyes kártyának a fordítását böngészni sem egyszerű feladat. Ha így kellene játszani, akkor inkább elő sem kerül. Így jártam ano a Warhammer Underworlds: Nightvault játékkal. Annál az összes kártyát lefordítottam, beraktam egy word doksiba eredeti képpel. Egyszer sem játszottunk vele azért mert akkor még nem értették a srácaim az angolt.

  A szabály persze más tészta, azt pikk-pakk lefordítja az ember, aztán mehet a játék, ha abban nincs sok szöveg. Ezt tudott működni pl. Specter Ops esetében, mert nagyon limitált volt a kártya benne, és főleg az elején számított, amikor ki kellett az ügynöknek választania, hogy melyikeket fogja használni. Onnan meg csak 3 kártya volt nála. De egy Unmatched 4 paklival... hát az már más tészta.

 • esze.gergo

  2023-03-24 17:09:33

  Igen, ez az eset nagyon sokszor előfordult nálunk, illetve azért sajnos még mindig futok bele hibákba meg következetlenségekbe magyar kiadások kapcsán. Kezdek átállni szépen lassan magyarra, mert pl. a továbbértékesítés sokkal egyszerűbb, illetve pár év múlva én is szeretném bevonni a gyerekeimet, de azért ha nagyon kell egy játék inkább nem várok a magyarításra.

 • kvarclovag

  2023-03-24 11:32:32

  Nem szorosan ide, de a magyarra fordított szabály mellett szeretem, ha ott van az eredeti. Vannak ugyanis néha durva félre fordítások. Kettő nagyon durvával találkoztam eddig, a Highlandersnél a belépési pontra nem léphetsz új sereggel, ha már van ott sereged helyett az volt, hogy másik játékos nem léphet oda; a Jekyll vs Hyde-nál pedig a bájítal akkor is kijátszható, ha van az adott színből. És ez a félmondat a magyar fordításból kimaradt.

 • lrekasi

  2023-03-24 11:19:30

  Alapvetően ok a magyar, csak a haveri körben, akikkel hetente leülünk van olyan, aki nem tud magyarul. Ha alkalmasint asztalra kerül az Unmatched, tök jó, hogy van belőle Marvel és JP, mert azok angolul vannak meg. Amikor meg anno megvettem az első dobozt, a srácaim, akikkel többnyire játszottam, ők meg ugye a magyart pereferálták. Szerencsére időközben egészen jól megtanulták a külföldit, és most már szinte bármilyen játékot tudunk angolban is nyomni.

  Na de sebaj, mivel coop, majd legfeljebb fordítunk, vagy berakjuk a raptorokat az ufók ellen 😀

 • esze.gergo

  2023-03-24 10:54:38

  Na igen, nyelv szempontjából érdekes ez a választás, nem értem miért feltételezzük, hogy mindenki az anyanyelvén játszik. Azt értem, hogy több megy el belőle, de attól még nem ez kéne, hogy az alap legyen. Mondjuk a kiadó döntést is megértem, mert gondolom így a szállítás sokkal jobban racionalizálva és lokalizálva lesz, de azért fura.

  Én magyarul kaptam anno az unmatchedet, de mikor meg lehetett venni a Jurrasic Parkos kiegészítőket elfogadtam, hogy ez nekem kevert nyelven lesz meg, úgyhogy én annyira nem húztam fel magam, de értem a frusztrációdat.

 • lrekasi

  2023-03-24 06:23:22

  Elindult a KS kampánya. Viszont csak US/Canada/Puerto Rico a célállomás. Mindenki mást IELLO szolgál ki, illetve parnerei, mint nálunk a Reflexshop. (Ez nekem azért problémás, mert jó lett volna angol nyelven beszerezni.)

 • lrekasi

  2023-03-03 18:32:30

  Egy újabb csavar :) Ezúttal kooperatív módban. 🤩

  Egyelőre FB-n láttam csak a bejelentést, ahol egy link van, hogy mostantól 19 nap még az indulásig, lehet back-elni.

Az Unmatched Adventures: Tales to Amaze társasjáték és kiegészítői (17)

 • Unmatched: Bruce Lee társasjáték Kiegészítő

  In battle, there are no equals. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Bruce Lee társasjáték Kiegészítő 65000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték

  Az izgalom a tetőfokára hág, a legendák egymásnak feszülnek az arénában. Artúr király elsöprő csapásokkal tör előre, Alice váltogat pöttöm és óriási alakjai közt, Medúza dermesztő tekintetével pásztázza az arénát, Szindbád pedig 7 tenger minden harcmodorát veti be. E csatatéren senki sem egyenlő! Üdvözlünk az Unmatched arénáiban, a Legendák ligájában...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték 10000 Ft-tól! - 3 felhasználó és 34 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték

  Robin Hood és Bigfoot berágtak, amiért őket az Első felvonásból kihagyták, ezért mindketten be akarnak törni az Unmatched arénáiba. Azonban előtte még kettejüknek is van egy kis nézet eltérése, a vadonnak ugyanis csak egyetlen csúcsragadozója lehet. Melyik fog dominálni a másik felett? Üdvözlünk az Unmatched arénáiban, a Legendák ligájában, ahol a...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték 5000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 25 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Jurassic Park – InGen vs Raptors társasjáték

  "Okos kislány..." Sok veszélyes ragadozóra vadászott már, de egy raptorfalka ellen vajon Robert Muldoon a vadász vagy az üldözött? A raptorok a gyorsaságukat és mozgékonyságukat használják ki, hogy körülvegyék zsákmányukat, és ha falkában vadásznak, még erősebbek lesznek. Az vadőr és biztonsági csapata viszont csapdákat állít, hogy lelassítsa ellenfelét...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Jurassic Park – InGen vs Raptors társasjáték 12990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Jurassic Park – Sattler vs. T rex társasjáték

  "A dinoszaurusz megeszi az embert... az asszony örökli a földet." A világ valaha ismert legnagyobb ragadozója csap össze a bámulatos kitartásáról híres Dr. Ellie Sattler-rel. Kinek lehet a leghalványabb fogalma mi sül ki ebből? A hatalmas T-Rex félelmetes támadásokat indít és megállíthatatlannak tűnik, miközben Dr. Sattler teljes mértékben kihasználja...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Jurassic Park – Sattler vs. T rex társasjáték 11218 Ft-tól! - 7 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Árny & Köd társasjáték

  Lépj be az arénába, és ereszd egymásnak a viktoriánus regények legendás szereplőit! A kopogós macskakövekre lomhán gomolygó, sűrű köd telepszik, miközben a gázlámpák fénye meg-megremeg, ahogy az árnyak egyre elmélyülnek. A viktoriánus Anglia utcáin végig fut a rettegés és borzongás. A dokkoknál éppen egy hajóról rakodnak ki, és a munkások értetlenül...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Árny & Köd társasjáték 8000 Ft-tól! - 3 felhasználó és 29 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Battle of Legends társasjáték

  GAME SYSTEM This entry is to allow for discussion/rating of the game system as a whole. It is not for a specific product or release. Versions will appear on the individual item pages. Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Unmatched: Buffy the Vampire Slayer társasjáték

  In battle, there are no equals. Unmatched: Buffy the Vampire Slayer features four heroes. Buffy will hit you with Mr. Pointy or summon her Slayer's strength for a cartwheel kick. When it's time for backup, she'll take her pick between insightful Giles or reliable Xander. Spike, a relentless hunter, seeks the shadows and calls on Drusilla's Sight to let him...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Buffy the Vampire Slayer társasjáték 19990 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték

  Az arénába újabb harcosok érkeztek! Az egyik oldalon a kislány, aki letért az erdei ösvényről, és mióta újra felbukkant, farkasbundára emlékeztető, vérvörös "köténykét" visel, kosárkájában pedig megannyi kellemetlen meglepetést rejteget. A másik oldalon a hőseposzokból ismert dán hadkirály áll, aki emberszönyekkel és sárkányokkal is sikeresen szállt...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Piroska vs Beowulf társasjáték 8252 Ft-tól! - 31 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Redemption Row társasjáték

  Ezek a Marvel szuperhősök a csatatéren keresik a megváltást! Az Unmatched egy aszimmetrikus, miniatűr figurás harci játék 2 vagy 4 játékos számára. Minden hőst egy egyedi pakli képvisel, amelyet úgy terveztek, hogy megidézze az adott hősre jellemző stílusjegyeket. A taktikus mozgás és a nem a szerencsére épülő harc egyedülálló játékélményt nyújt. Ráadásul...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Redemption Row társasjáték 15990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 8 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Hell's Kitchen társasjáték

  Két bérgyilkos és egy bűnüldöző ügyvéd az utcán méri össze az erejét? Üdvözöljük a Pokolban. Az Unmatched egy aszimmetrikus, miniatűr figurás harci játék 2 vagy 4 játékos számára. Minden hőst egy egyedi pakli képvisel, amelyet úgy terveztek, hogy megidézze az adott hősre jellemző stílusjegyeket. A taktikus mozgás és a nem a szerencsére épülő harc...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Hell's Kitchen társasjáték 15990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 8 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Teen Spirit társasjáték

  Unmatched is a highly asymmetrical miniature fighting game for two or four players. Each hero is represented by a unique deck designed to evoke their style and legend. Tactical movement and no-luck combat resolution create a unique play experience that rewards expertise, but just when you've mastered one set, new heroes arrive to provide all new match-ups....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Teen Spirit társasjáték 15000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: For King and Country társasjáték

  A csatatéren senki sem egyenlő! Az Unmatched-sorozat egy rendkívül izgalmas, hatalmas variációval bíró arénajáték, amiben a játékosok különböző popkulturális, irodalmi, filmbeli vagy egyéb szereplőt sorakoztatnak fel egymás ellen, hogy kiderítsék, amire minden rajongó keresi a kérdést: melyikük nyerne, ha összecsapnának? Ebben a részben a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Unmatched: For King and Country társasjáték 14990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték

  Elég elszánt vagy a következő felvonásra? Az aréna morajlástól, csatakiáltásoktól és félelmetes ellenfelektől hemzseg. Lépj be a küzdőtérre és vedd fel a harcot a legvadabb ellenfelekkel! A Legendák ligája - Második felvonásban négy új harcos lép be az arénába, hogy összemérjék erejüket. Csak egy bajnok lehet, de vajon az elpusztíthatatlan Akhilleusz, a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás társasjáték 12150 Ft-tól! - 31 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Houdini vs. a dzsinn társasjáték

  Vajon a megtévesztés mestere vagy a kívánságok furfangos bajnoka kerül ki ezúttal győztesen? Most hogy kiszabadultak a fogságból itt az ideje egymással is rendezni nézeteltéréseiket. Ki-ki a saját eszközével. A hatalmas dzsinnek a lámpásba zárva bőven volt ideje csiszolgatni készségeit. Houdini pedig a megtévesztés mestere, de ha bajban lenne segítségére...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Houdini vs. a dzsinn társasjáték 7990 Ft-tól! - 29 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Brains and Brawn társasjáték

  Három köz kedvelt Marvel-hős lendül be az Unmatched világába! Az Unmatched: Marvel Brains and Brawn, az ötödik és egyben utolsó Unmatched Marvel készlet, amelyben a Marvel legmenőbb hősei szerepelnek: Pókember, Doktor Strange és Amazon. Pókember a csatatéren hintázik, pókösztönét használva, hogy biztonságban lenghessen. Doktor Strange-nek pedig, nos, a...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Unmatched: Brains and Brawn társasjáték 14846 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Unmatched: Sun's Origin társasjáték

  Unmatched: Sun's Origin spotlights two heroes from the rich history of Japan. Oda Nobunaga was the daimyo of the Oda clan, renowned for unifying feudal Japan. He is a master tactician, making his honor guard even more dangerous (and just so happens to be a powerhouse in Tales To Amaze). Tomoe Gozen was a legendary onna-musha of the Minamoto clan. She...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 60 perc
 • Játékosok:  1 - 4
 • Ajánlott életkor:  9+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Jason Hager, Darren Reckner
 • Illusztrátor:  Kwanchai Moriya, John Ariosa, Jason Taylor, Ian Reed, Marie Bergeron, Satoshi Kamanaka, Nastya Lehn, Anne Benjamin, Ashley Floréal
 • Kiadók:  Albi, IELLO, GaGa Games, Ogry Games, Restoration Games, Reflexshop Kft, Tcg Factory, Geekach Games
 • Elérhető nyelvek:  cseh, angol, magyar, lengyel, orosz, spanyol, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English edition (outside NA)
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.8 kg
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: magyar
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: lengyel
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: ukrán
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2024
  • Nyelv: cseh
 • Russian edition
  • Nyelv: orosz

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Unmatched Adventures: Tales to Amaze társasjátékhoz