Kép forrása: pcguru.hu

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.

Igen régen került már valami olyan különlegesség az asztalra, amit a Gamewiz csapata tett számunkra elérhetővé (a szokásos kis egyedi üzenet társaságában), ami leginkább annak köszönhető, hogy a webshop egy ideig szüneteltette/minimálisra vette a külföldi specialitások beszerzését. Ez azonban most változik, hiszen Draft Petivel (aka ex-Gameshelf) kimondottan a rejtett gyöngyszemek irányába mennek el, ami már most észrevehető az oldalon, a későbbiekben pedig csak bővül a kínálat. Jelenleg azonban nem is ez a cikk legfőbb apropója, hanem inkább az, hogy miközben külső tényezők miatt egyedül maradtam a Társalgó rovatra, én is letészem a lantot és a dobókockát, legalábbis a PC Guru oldalán, aminek hála jó eséllyel ez az utolsó társasjáték-bemutató. Ehhez pedig most a Gamewiz segítségét kértem, méghozzá a magyarul is megjelent, viszonylag radar alatt maradt gyöngyszemekkel, vagy olyanokkal, amikkel más okból, de nem foglalkoztunk az oldalon. Így került be három teljesen eltérő társas a repertoárba, amik általánosságban itt szerezhetők be a legjobb áron. És hogy az ár-érték arány hogy teljesít? Máris kiderül!

Reiner Knizia (Eldorádó legendájaMy CityRa)  játékában olyan üvegkészítők és kereskedők szerepét vehetjük fel – ezzel igazodva a címhez, hiszen a millefiori egy díszítő mintákat készítő üvegmunka-technika, maga a név jelentése: ezer virág –, akik a lehető legtöbbet akarnak profitálni a képzőművészet segítségével. A játéktáblán az üveggyártási ciklus különböző aspektusai jelennek meg: a műhelyek, ahol az üveg készül; az épületek, ahol az üveget beépítik, az emberek; a kereskedelmi üzletek, ahol az üveget eladják; és a kikötő, ahonnan hajók a kész árut szállítják el távoli helyekre. A cél értelemszerűen az, hogy mindegyik területen jelen legyél, lehetőleg a megfelelő időben, hogy ezzel maximalizáld a bevételeidet. A játéktáblán 109 mező található, és minden mezőhöz tartozik egy-egy kártya a meglehetősen vaskos pakliban.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert - társasok a Gamewiztől

Társalgó] Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert - társasok a Gamewiztől: a Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

19Jan

Ceres – (Z)űrös kolonizáció [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.19. 17:46:00

A Föld már nem a világ közepe, az emberiség utazik és kolonizál, a nyersanyag-készlet pedig igen szűkös, de azért minden vállalat megtalálhatja, hol tudja a legnagyobb szeletet hasítani a tortából.

13Jan

First in Flight – Aki mer, az nyer! [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.13. 15:05:00

A repülés kezdeti korszakába nyerünk betekintést, sőt mi magunk taposhatjuk ki a technológia első ösvényét, amely persze számos áldozattal jár.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Unmatched Kalandok: Titokzatos történetek
  • Brüsszel 1893: Belle Époque
  • Mille Fiori