Nemesis
Nemesis
Nemesis
Nemesis
Videó beküldése

Nemesis társasjáték

társasjáték, 2019
Értékelem!

A Nemesis egy összetett társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 3 óra is lehet. A játékot 2018-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a...

A Nemesis egy összetett társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 3 óra is lehet. A játékot 2018-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a kampány/harci kártya vezérelt, a szövetségek és a pakli tervezés mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Egy mélyűrön áthaladó hajó legénységét alakítjuk ebben a horror játékban, kik egyszer csak felkelnek az utazás vége előtt. Fő célunk, hogy kiderítsük, hogy miért indultak be a vészhelyzeti rendszerek és a hajó megjavítása, hogy vissza tudjunk érni a Földre.

Nem az minden, mint aminek látszik.. bár kooperatív játékról van szó, lesz egy áruló a csapatban, kinek más céljai lesznek, mint mindenkinek. Blöffölni, hátba szúrni ér, persze okos dolog biztosra menni és nem az ártatlan bajtársunkat beáldozni az első veszélynél.

A hideg űr sötétjében semmi jó nem vár vártok! Az űrhajótok idegenekkel fertőzött, és még a saját csapattársaitokban sem bízhattok meg…
A Nemesis egy űrbéli túlélő játék 1-5 játékos számára, hihetetlen figurákkal, agyafúrt és lebilincselő szabályokkal, melyben megtalálható az együttműködés, a blöffölés, a hátbadöfés, és egy ikonikus tudományos-fantasztikus horror kaland minden egyéb kelléke.

A legénység magához tér a hibernációból. Az állapotjelentés kritikus rendszerhibát jelez, és az űrhajó nem képes folytatni az útját. A feladat megtalálni a sérülést, megjavítani, és biztonságban visszatérni a Földre. Csakhogy akad egy probléma: a legénység egyik tagja meghalt. Valaki feltépte a hibernáló kapszuláját, és kirángatta a testét. Tovább rontja a helyzetet, zajokat hallani az űrhajó kiterjedt folyosórendszeréből. Olyanokat, amelyek nem hasonlítanak semmihez, amit azelőtt hallottál.

Amikor szembenézel az elképzelhetetlen borzalommal, akkor vajon megbízhatsz-e a társaidban?

A doboz tartalma:

 • 26 kiváló minőségű figura
 • 300+ kártya
 • 20 karton helyiséglapka
 • 200 egyéb játékelem
 • Kétoldalas karton térkép
 • Műanyag dobozbetét

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Magyar nyelvű játékszabály
Letöltés

Hangulatzene
Lejátszás

Angol nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 19% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 39 000 Ft-tól
 • 22 ajánlat

Kategória: Sci-Fi, Kaland, Horror, Miniatűrök
Mechanizmus: Moduláris tábla, Váltakozó képességek, Kampány/Harci kártya vezérelt, Szövetségek, Kooperatív, Pakli tervezés, Kockadobás, Játékos kiiktatás, Áruló, Solitaire, STR-05 Semi-Cooperative Game, Interrupts, Rejtett szerepek

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Nemesis társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Nemesisszephegyiz, Baja

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Baja! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó festett, kártyavédőzött magyar nyelvű Nemesis társasom. A doboz belső oldala az insert miatt sérült egyébként polckopástól is mentes. Képeket fb-n/e-mailben küldök. Posta a vevő terhére.

0 érdeklődő


Nemesis FESTETT MINIKKELdavid.mate, Debrecen vagy Nyíregyháza

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Debrecen vagy Nyíregyháza! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Sajnos nem sokat került mostanság elő.

4 érdeklődő


Nemesislauratyukasz, Soroksár, Kecskemét, Mogyoród

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Soroksár, Kecskemét, Mogyoród! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kétszer játszottunk rajta. A játékszabály megviselt a játék hibátlan. Apró polckopás van a doboz élein.

3 érdeklődő


Nemesis - magyarfazekasptr, Budapest, XIV.

Csak személyesen itt: Budapest, XIV.!

Kétszer jàtszott, szinte új àllapotban van. Még polckopàs se nagyon figyelhető meg rajta. Méretét és értékét tekintve a személyes àtadàst preferàlom.

2 érdeklődő


NemesisKissG17, Budapest

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Angol, bontatlan.

2 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Nemesis társasjáték videók (11)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb tematikus játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2018

Kommentek

Kommentek

 • kardostibor44

  2023-07-30 17:24:23

  Nekem nagyon tetszett, hogy ebben a játékban inkább a menekülésen van a hangsúly és a harcban igazán nem vagyunk túl erősek. Még úgy is, hogy az Alien filmek közül a A bolygó neve: Halál a kedvencem. És szerencsére a következő Nemesis játék témájában ahhoz fog legközelebb állni, ahol egy elit katonai egység egy-egy tagját alakítjuk majd, ott valószínűleg jobban tudjuk majd darálni a lényeket. Eléggé várom, szerintem tuti lecsapok rá, talán ott majd neked is jobban bejövő harci képességei lesznek a karaktereknek.

 • qgtanton

  2023-07-29 20:56:57

  Csütörtökön a klubban került asztalra a játék, öt résztvevővel Egy kezdővel és négy tapasztalt játékossal. Először is leszögezném, hogy a Nemesis nem kezdőjátékosnak való játék. Szegény végig rettegett, rossz döntést hozva előreszaladt (próbált senki sem alfázni, de a tanácsokat se fogadta meg), megidézve rengeteg szörnyet, amik elől már menekülni sem volt képes. A halált nem viselte jól, végig rinyált az asztal mellett, rontva a többiek játékélményét.

  Ilyen körülmények között a játék ismét hozta a neki megfelelő élményt (a Nemesis harcrendszere gyenge - gyakorlott ameri kedvelő játékos vagyok, de a többi ameri játékom többségében sokkal eredményesebben és értelmesebben lehet harcolni, a játékosok gyorsan meg tudnak halni, a szörnyek elől könnyebb sokszor elmenekülni, mint szembenézni velük). Értem a koncepciót, hogy az Alienek közel legyőzhetetlen rémek, akik jelentsenek komoly kihívást, de az elfogyó lőszer nagyon nem jön be számomra. Az egy kockás, csak minimálisan megismételhető (pl: a katona egy lapja esetében) harci dobás akkor is nagy korlát, ha a lőszer végtelen lenne. Én ebben látom a játék egyik gyenge pontját.

  A karakterek kevéssé térnek el egymástól (minimálisan a paklijukban), ami jó, hiszen mindenkinek közel azonos esélye van a sikerre, a titkos célja teljesítésére. Nincs háttérbe szorított karakter, megvolt a megfelelő kiegyensúlyozás a tervezők részéről. Az események egyre rontják a körülményeket, hitelesen növelik a feszültséget, a királynő érkezésével pedig megjelenik egy szinte legyőzhetetlen ellenfél (két lap életerő jelzője adja a teljes kitartását 6-10 körülire belőve az életerejét). A feszültség adja a játék egyik stabil élmény pontját.

  A négy egymással a végére összefogó karakter eljutott a mentőkapszulákig, elűztük az ott megjelenő alieneket, de a kilencedik meghibásodó helyiség véget vetett egész sikeresnek tűnő próbálkozásunknak, és felrobbant az űrhajónk úgy, hogy még mindenki a fedélzeten volt. Három játékos célja teljesült pedig...

 • Robby

  2023-07-02 16:48:45

  Tényleg nagyon jó játék, de pár észrevétel: Ha az elején kihúzod a királynőt az jó, mert nem fog játékba kerülni, amíg nincs meg a fészek és nem áll ott valaki. Nekünk sajnos nem szokott 5 órán keresztül tartani a játék, hamarabb meghalunk, de akkor ti tényleg kiélveztétek minden percét, meg ugye az első játékok a szabályok miatt mindig hosszabb ideig tartanak. Pár játék után fel fog gyorsulni, alig várja mindenki majd, hogy sorra kerüljön. Szerintem a tolókocsis tudós sokkal gyengébb karakter mint a többi, ha lehet, akkor mi kerüljük. Ha a Gamefun oldalt akartad belinkelni akkor valamit nem jól csináltál.

 • laptopzsol

  2023-07-02 10:16:17

  Hogy is kezdjem, az hogy az eléjén már kihúztam a királynőt, ami vérzést is okozott. Örültem nagyon. Én volt a tolókocsis tudós. Négyen játszottuk, és laza 5 órát nyomtunk bele. Teszem hozzá, hogy hárman nem ismertük még a játékot és hát nem vagyunk egy kapkodós csapat. Minden percét élveztük, komolyan. Bár ez a játék menet, több játékban is vissza köszön, nem mindegy a körítés. Nagyon nem mindegy, az alkatrészek parádésak, a hangulat kellően sötét, hozza a film érzését. A titkos cél meg valósítása, fondorlatra kényszerít. Közben csak jönnek és jönnek a szörnyek. Mondtam már, hogy rohadt jó játék? Mert az. Mázlista vagyok mert mostanában igazán jó játékok kerülnek elém. Ezt köszönhetem a Gamefun oldalnak, akik biztosítja nekünk ezeket a király játékokkat.

 • ninac313

  2023-05-03 19:00:47

  Filmszerű élményt ad, abszolút hozza az Alien hangulatát, csak a szerencsefaktorral kell megbarátkozni.

 • kovacsj1981

  2023-01-08 16:47:57

  Pár játék végigjátszásabután:

  A tematika, a játékmenet jó, a grafikaval is meg vagyok elégedve, bár a táblán a hajó körvonalát lehetett volna kicsit láthatóbra csinálni, de lehet vele élni. A játékélmény is rendben van, hozza az elvártat. A figurák kidolgozása elég részletes és a játéktábla is életre kel velük!

  Negatívumok: ennyi pénzét a dobozt még 1 cm igazán megtoldhatták volna.

  Az alsó rész műanyag takaró részét is lehetett volna úgy alakítani, hogy amikor ki kell venni, ne keljen a doboz oldalát megnyomni

  A húzózsák is lehetne kicsit nagyobb, kb 3 újjam fér bele.

  Összeségében nálunk a játék10/9

 • mikeoldfield

  2022-06-03 18:26:38

  Köszönöm.

 • mikeoldfield

  2022-06-03 18:25:54

  Köszönöm

 • godzsakattila

  2022-06-03 00:01:06

  Ez a topic talan neked is tud valamelyest segíteni, hátha van bedobva olyasmi cím amit keresel.

 • Robby

  2022-06-02 23:06:30

  Ami ennyire aprólékos lenne olyanról nem tudok, de hasonló tematikával nem horror talán valamelyik kaland vagy dungeon crawler lehetne: Tainted Grail, Homályrév, Mage Knight.....

 • mikeoldfield

  2022-06-02 19:21:57

  Sziasztok. Létezik hasonloan nagyon jo ameritrash játék mint a Nemesis , csak nem horror tematikával ? Válaszotokat előre is köszönöm.

 • Dhany91

  2021-09-20 12:09:41

  Sziasztok.

  Immáron egy pár játék után próbálok egy kisebb szösszenetet megfogalmazni.

  A játék tematikája rendkívűl jó. Minden olyan elemet tartalmaz amilyet egy tematikus játéknak kell. A szabálykönyv elég alapos és szájbarágós. Ha vki tényleg alaposan végig olvassa és tanulja gyakorlatilag nem maradthat kétséges szituáció. Bár a koop később került bele rendkívűl jól működik az is. Az első halott játékos mikor átveszi az uralmat az idegenek felett rettentő módon meg tudja nehezíteni a játék hátralévő részét.

  5-en ültünk neki elsőnek. Mindenki gyakorlott játékos volt ezért könnyen tanultak így elég hamar játékba tudtunk lendülni. Természetesen folyamatosan résen kellett lenni h az apróbb szabályokat (amikből rengeteg van) jókor mondjam. Első 2 kör tanuló játék után mindenki számára világos volt hogyan működik a játék.

  Mindenkinek nagy élményt nyújtott. Ámbár a játék felépítéséből adódóan elég nehéz dolga van a csapatnak, legalább is a játék végig azon dolgozik h mindenki meghalljon. Talán ebből ered az izgalom is. A random faktor teljesen jól épül bele a játékba. Minden randomitást meg lehet szépen magyarázni, akár a zajokat akár a keresést akár a harcokat.

  2-en szoktunk koop játékokat játszani, de még nem tudtunk életben maradni még is annyira élvezzük h folyamatson előkerül. Mindig próbálunk más stratégiákat de gyakorlatilag nincs jó stratégia. Mindig alkalmazkodni kell az adott szituációkhoz és átszervezni a következő mozdulatokat.

  Negatívumként. Cél kártyák elég kevésre sikerültek, illetve vannak rendkívűl egyszerű akár az első 3 kör alatt teljesíthető és vannak olyanok amik gyakorlatilag lehetetlenek a fél kooperatív megközelítés miatt mert ha már egyetlen ember is azt kapja h a teljes legénység meghalljon az a többiek életét nagyon megnehezíti.

  Természetesen a játékban egymás hátráltatására nagyon sok eszköz szolgál úgyh azért a legegyszerűbb célokat is lehet hátráltatni még úgy is h közvetlen nem bánthatjátok egymást.

 • clodo

  2021-07-08 17:45:59

  Most hogy már benne van pár játék és a környezetemet is sikerült megtanítani a Nemesisre, néhány jó tanácsot írnék azoknak, akik most ismerkednek vele. Érdemes sima koop módban tanítani/tanulni és amikor ez már megy, akkor megnézni a semi-koop változatot is. Az önmegsemmisítést választva 1,5 óra alatt tartható a játékidő, egyébként simán 2,5-3 órára is el tud nyúlni. Az Alieneket marha nehéz kinyírni közvetlen harcban, plusz eléggé megnehezíti az ember dolgát a sok sérülés, úgyhogy jobb csendben maradni. 😉

 • clodo

  2021-06-04 18:19:41

  Ma megjelent két kiegészítő is hozzá magyar nyelven! 😉

 • clodo

  2021-06-03 00:13:44

  Ahhh, döbbenetesen jó játék, nagyon - nagyon bejött. Megfelelő zenével szuper film élményt ad. Remélem egyszer lesz időm kifesteni a miniket, mert azok egyszerűen lenyűgözőek!

 • susmumus

  2021-04-09 12:32:53

  A Nemesis-ben nagy a szerencsefaktor, viszont így is izgalmas a folyamatosan változó feltételek rengetegében stratégiát tervezni (és újratervezni), esélyeket latolgatni. Tetszik a játékban, hogy bár nincsenek konkrét válaszok/stratégiák a felmerülő problémákra, mégsem tűnik egy hatalmas oroszrulettnek az egész, és előtte sosem játszott stratégiákkal és taktikai döntésekkel is különleges elemekkel fűszerezhetjük az amúgy is hangulatos sztorit.

  A Nemesis tényleg sokszor nyújt "mozis" élményt. Lehet izguni a szereplőkért, döntéseink következményei miatt. Ha mind meghalunk, akkor se keseredik el senki, csak nyugtázzuk, hogy ez egy drámai véget érő történet volt, és azon lelkendezünk, milyen kalandokat éltünk meg közben, s hogy majdnem sikerült.

  Azzal, hogy az űrhajó alaprajza játékalkalmanként változik - ezáltal a küldetés szempontjából fontos helyiségek is véletlenszerű távolságra kerülnek egymástól -, ráadásul a küldetéskártyák is csavarnak a sztorin, tényleg hatalmas az újrajátszhatóság! Nekem megérte, mint befektetés!

 • PlayHoo_95

  2021-03-19 08:26:55

  Hála a kényszer karanténnak sikerül nap mint nap egyre több játékot levennünk a polcról, függetlenül a hosszúságától.

  A Nemesis elképesztően jó minőségű, a grafikája egyszerűen elképesztő, a minik brutálisan szépek és kidolgozottak, főleg az alienek. A fordítás jól sikerült, a szabály szerintem logikusan van felépítve, néhány elütés van csak, de ezek úgy tudom az idei újranyomásban javítva lesznek.

  A játéknak két fő variációja van. Egy kooperatív, aminél közös a célunk és egy fél-kooperatív, ahol mindenki egyéni feladatokkal indul és túl is kell közben élnie persze... Mi leginkább fél-kooperatívan játsszunk, sokkal izgalmasabb az, hogy nemtudjuk kinek mi a feladata és miközben segítünk egymásnak alieneket ölni, már szövögetjük a terveinket, hogy kit hogyan "szúrúnk hátba".

  Mivel ez egy ameri játék, komoly szerencsefaktorral dolgozik. Van kockadobás, paklikból és zsákból húzás stb. Teljes mértékig a történeté a főszerep, ami elképesztően jó, szerintem kifejezetten hozza az alien filmek hangulatát.

  Fontos tudni, hogy ebben a módban ki lehet esni a játékból, így mindig mindenre nagyon kell figyelnünk. (full koopban fel tudjuk éleszteni a társainkat) Engem ez egyátalán nem zavart még annak ellenére sem, hogy jó néhányszor kiestem már a játék vége előtt. Szerintem egyébként a halál akkor jöhet leginkább, amikor már alapból sincs túl sok hátra a meccsből. A játék kompenzál, van lehetőség arra, hogy az első elhunyt játékos, átvegye az irányítást az idegenek felett. Mondanom sem kell, hogy így azért nehezebb lesz a még életben lévők dolga..

  Az újrajátszhatósága szinte végtelen. A véletlenszerűen lerakott pályaelemeknek és a folyamatosan változó céloknak köszönhetően elképesztően változatos. Az egyéni titkos feladatok miatt az alfa játékos megjelenése is kizárt!

  Mindenkinek ajánlom kipróbálásra a játékot aki egy kicsit is szereti az ameri játékokat. ..Ébredés a hibernációs kabinban, a Nemesis felfedezése és eljuttatása a Földre, Marsra vagy éppen ki tudja hova..😄

 • Robby

  2021-02-07 16:21:22

  Igen, a játéktáblát én is említettem, hogy nem tetszik, nem egy minőségi darab. Illetve jobban belenéztem a dobozba és nálam is előjött, hogy az inzert durva szélei sértik belül a dobozt, amit itt előttem is írtak. Azonkívül a karaktertáblán is el van írva az Ellenszérum (Elleszérum-nak). A helyigényen mi úgy csökkentünk, hogy az űrhajó holt tereit is kihasználjuk és egy-egy kis tárolókba (szilikon muffinsűtőket használunk erre a célra, így a színéből is egyből látszik, hogy mi van benne és sok helyet spórolunk) oda helyezzük a jelölőket. A játék azóta is nagy siker, mindenkinek nagyon tetszik, de csak akkor kerül elő, ha legalább 4 óra biztosan van játszani, mert a játék plusz elő és elpakolás is időigényes. Maga a játék kb. 2 óra, de még most is van olyan dolog ami előkerül játék közben és utána kell nézni valahol, hogy akkor most mi is van. Bár az alap szabály viszonylag egyszerű, de a sok apró dolog azért be tud vinni az erdőbe. Most már másodszor is feljött a két tűz terjedés egymás után, szerencsére pont előtte oltottam el most a tüzet tanulva az előzőekből. :D Már a minik festése is jó úton halad, ami azért nem gondoltam volna, hogy számunkra mennyit tud dobni a játékon, sokkal jobban bele lehet élni magunkat a régi Alien sorozat hangulatába. A kártyák is bővülhetnének mert már elég jól ismerjük, hogy milyen lapok vannak és jobban fel tudunk készülni (mint fentebb is említettem a tűz terjedését). Illetve a küldetésekből sincs túl sok. A felszerelési tárgyak is lehetnének jobbak, a katonaiból vannak szinte semmire se jók és vannak nagyon OP lapok, az orvosi cuccokat meg szinte csak a győgyításra optimalizáljuk, mert azért harc közben aprítanak minket az Alienek (de ez így is van jól, nem lehet csak úgy végezni egy aliennel mint egy zombival). De azért jó a játék nagyon, elég "élethűre" is sikeredett, és nagyon nem könnyű.

 • bensereni

  2021-01-27 06:22:04

  A Fun with Geeks csapat videója után akadtunk rá. Párom hatalmas fanatikusa a wargameknek, a miniknek, és ehhez társult egy durva Delta Vision akció amikor sikerült lényegesen az eredeti ár alatt megszerezni.

  Engem rabul ejtett. A különböző wargamek után azt tudom mondani, hogy számos problémát jól orvosol és persze az egésznek ad egy társasjáték környezetet, ráadásul számos dologra figyelni is kell játék közben, és rendkívül komplex lesz így - mi az első játék során az űrhajónkat nyírtuk ki :)

  Nekem átjön a félkooperatív világ, szeretem amúgy benne, hogy ez mennyire realisztikussá teszi.

  Játékmenetben számomra hatalmas élmény, én azt nem igazán tudom kritizálni.

  Én alapvetően minőségbeli problémát a táblánál találtam, sajnos az kicsit rosszabb minőségű, de ez a magyar kiadás, lehet, hogy a külföldi, KS verziók jobbak? De az inserttel mi elégedettek vagyunk, mindennek van benne hely.

  A legnagyobb hátulütő számomra jelenleg a helyigény. Folyamatban van egy nagyobb asztal beszerzése, de most szenvednem kell attól, hogy a párom nem hajlandó játszani, mert egyszerűen nem férünk el.

 • Robby

  2021-01-08 00:44:33

  A játék nagyon szuper, szinte már olyan mintha egy saját Alien filmet élnénk át. A minőség az árhoz képest nem túl jó. Nekem a játéktábla sem tetszik (a sok hajtogatást tuti nem fogja bírni) és a kártyák is gyenge minőségűek. A múanyag alkatrészek viszont nagyon jók, a figurák szépen ki vannak dolgozva. A dobozban mindennek megvan a helye. A játékmenetben pont annyi a szerencse amennyi egy ilyen játékba kell. A valóságban sem találhat minden lövés és ha keresünk, akkor sem tudhatjuk, hogy mit találunk. Nem egy könnyű játék, de nem lehetetlen a győzelem. A szabályok egyszerűek, de nagyon sok mindenre kell figyelni, akaratlanul is kimaradhat néha valami a nagy izgalom közepette. A legapróbb részletekig ki van dolgozva minden, elég logikus a felépítése a szabályoknak, gyorsan el lehet sajátítani. Pédául van benne könnyű és súlyos sérülés is, a súlyos sérülés hatással lehet a testrészekre, ami az akciókra is kihat (pl.:láb sérülés esetén a mozgásban ad valami negatívumot) A gyógyítás is reálisabban van megoldva mint általában, itt először be kell kötözni a súlyos sérülést (ekkor elveszti a negatív hatását) és utána lehet csak gyógyítani. Ami azért nem tetszett annyira, hogy ha be akarunk feküdni a hibernatóriumba, akkor is kell zajdobást csinálni. Garantáltan jön valami jó kis szörny, ami hirtelen megváltoztatja a játék kimenetelét. A tűzzel is vigyázni kell, az első játékunkba volt egy kis tűz és utána a hibernálás közben feljött egymás után 2 tűz terjedés eseménykártya. Ez a véletlen faktor is elfogadható, de 2 és fél óra jól kidolgozott játékután kicsit genyóság.... (ez olyan volt mikor 3 óra játék után a végén az Eldritch horrorban Azathot ellen feljött egy doom sáv nullázó lap) Nagyon szuper a játék ennek ellenére, mindenkinek ajánlom, nálunk az idei év egyik kedvence lesz az biztos. Láttam hozzá 3D pályát is, nagyon hangulatos. Várom a folytatást is, remélem az is megjelenik magyarul.

 • gevanda

  2020-10-29 13:25:06

  A minőségbeli hatalmas negatívumokkal kezdeném, mert ilyen magas árhoz kiakasztónak tartom :( :

  • Eszméletlenül sok az alkatrész, a hatalmas és nehéz dobozban két emelet található, két műanyag insert. Sajnos már első kibontásnál láttuk, hogy az insert felsértette belül a doboz falát, és az első kipakolásnál egyértelmű volt, hogy ez a durva műanyag insert mindig bántani fogja a dobozbelsőt.
  • A kártyák minősége is borzalmas, a karakterek akciókártyái pár játék után elkezdtek kopni.

  A ki-és elpakolás gördülékeny, az insertben mindennek megvan a saját helye. Ettől függetlenül a rengeteg alkarész miatt sokáig tart.

  Van kooperatív, szemi kooperatív és szóló játékmód is. És az első kiesett játékos átveheti az irányítást a betolakodók felett, még többet nehezítve a játékot a túlélők számára.
  Kooperatív mód ketten a legizgalmasabb a minimális holtidő miatt. Ekkor van lehetősége a játékosoknak újraéleszteni meghalt csapattársukat. Persze nem feltétlen éri meg.
  A szemikoopeatív mód lényege pedig inkább több fő esetén jön elő: szövetségek építése, egymás hátbaszúrása, egymás megvezetése.

  A játék elején célkártyákat húzunk a játékmódnak megfelelő célkártyapakliból.

  Az űrhajó helyiségei külön lapkák, amiket megkeverés után random teszünk fel a táblára a kijelölt helyekre. Két típusú helyiséglapkák vannak, az egyikből mind felkerül, a másikból nem kerül mind játékba. Így nem hogy azt nem tudjuk, melyik helyiség hol van, de azt se, hogy melyik helyiségek vannak egyáltalán játékban.

  Egyéb játék eleji vakon leosztások is vannak: koordináták, hajtóművek.

  A szerencsefaktor óriási, több kártyapakliból is húzunk, húzózsákot is használunk, és dobókockákkal is dobunk.

  A játékostábla két oldalú, a könnyebbik oldala is nagyon nehéz. :D A sok szerencsétlen húzás és dobás miatt nehéz nyerni a játékban.

  Ezek miatt az újrajátszhatósága hatalmas.

  Különleges elem a kártyaszkennelő alkatrész, ilyennel más játékban még nem találkoztam, egyedi és szuper. :)

  A játék hozza nagyon a témát, a hangulatot, az izgalmat. :)

 • harnas1207

  2020-08-17 17:21:23

  Az ára miatt sokáig kérdés volt megvesszük-e ezt a játékot. Főleg mivel a koop játékok sorra elbuktak nálunk illetve csak ketten szoktunk játszani. Aztán szerencsés voltam és használtan meg tudtam vásárolni, azóta pedig a kedvenc játékunk lett. Szögezzük le, ketten is élvezető! A hangulata kicsit sem kamu Alien utánzat, a készlet minőségi, bár a tábla szerintem kicsit sötét. Nem vagyok figura mániás, úgy vélem inkább legyen valami 20 000-el olcsóbb és ne legyenek benne benga szörnyek, de itt ez egyáltalán nem zavart. Aki nem akarja kifesteni a szörnyeket, annak sem lesz zavaró, mert a színük teljesen semleges. Az újrajátszás lehetősége elég mély, több karakter, mindig más pálya és más küldetések. A koop mód se annyira egyhangú mert maga a játék nagyon nehéz. A szerencsfaktor borzalmasan nagy, de egész egyszerűen a játékba természetesnek tűnik, beépül a sci-fi hangulatba. Ami igazán király az a fél koop mód, igazi csemege, nem csak a szörnyekkel küzdesz meg, hanem a többi játékossal is. 2 fővel 1,5-2 óra alatt megy le egy party, 4 fővel 3-3,5 óra, szóval nem is olyan vészes. Ami kicsit aggasztó, hogy tíz játék után már érezhető, hogy lehetne benne több esemény lap, szoba vagy épp idegen támadás lap. Fejből kezded tudni mi van még a paklikba, mi várhat rád. Mindenkinek ajánlom, aki szeret sok időt eltölteni egy játék mellett, bár az ára miatt inkább csak azoknak, akik szeretik kifesteni a tartozékokat vagy kegyetlenül nagy Alien rajongók.

 • kosikb.kosik

  2020-06-21 18:17:46

  Üdv

  A Coop játékmódban fel lehet támasztani a másikat, a sima fél Coop játékban egyik játékos a karakterének halála után irányíthatja a betolakodókat. Drága játék de simán megéri szerintem két embernek is akár

 • Atesz

  2020-06-18 09:16:46

  Kedves janyikh!

  Én párommal szeretném játszani, tehát érdekelne, hogy érdemes-e megvenni ha mindig csak ketten fogjuk játszani? ( Elég drága) Például mi van ha az egyikünk meghal a játék felénél vagy már az elején? Mennyire jó ketten játszani vagy inkább 3-4 emberre találták ki a játékot? Válaszodat előre is köszönöm!

  Üdv: Attila

 • renii96renii96

  2020-04-02 11:06:07

  Elég bonyolult, ám roppant hangulatos és kooperációra építő játék. Nem feltétlenül rövid, ám annál élvezetesebb, bár kissé nehéz beletanulni, mert rengeteg mindenre kell játék közben figyelni, s nehéz átlátni az első néhány játék során a dolgok működését. Az viszont kétségtelen, hogy valóban tud olyan hangulata lenni a játéknak, mintha az Alien filmek Nostromo űrhajójáról kéne menekülni.

 • janyikh

  2020-02-04 17:11:59

  Szóval, ahogyan maga a játék is hosszú, van is róla mit beszélni, úgyhogy az értékelése sem lesz rövid életű... Bezzeg a játékosok xd

  Szóval a játék maga órákat vesz igénybe, tapasztalt játékos esetén is. Erre rájön az, hogy a helycsinálás rengeteg idő, mivel hatalmas területet felölel a játék, úgyhogy nehézkes tud lenni már ez, és elhúzódhat a kezdés. Ha valaki nem tapasztalt, akkor pedig a szabály magyarázat is sok időt vesz igénybe, pláne ha mindenki most játszik először, de hát mindig van első alkalom. Plusz a játék kipakolása is időigényes, mivel sok kisebb-nagyobb részből áll.

  Maga a játék sokféleképpen leírható, attól függ, milyen szerepben játszol, kikkel játszol, és hogy éppen hogy alakul a játék.

  Az biztos, hogy mindenféleképpen felnott korosztályos a játék, már csak amiatt is, hiszen túl kell élned, az a cél.

  Ezt nehéz megvalósítani, mivel sokszor a szerencsén múlik, éppen mit dobsz vagy milyen lapot húzol, na meg persze vannak szabotórök is, hiszen végülis neked az a lényeg, hogy te magad tuléld.

  Úgyhogy egy nehéz, taktikai, de szerencsére épülő játék is egyben. Nem mondom, hogy full komolyság és idegesség leplezi, de nem is feltétlenül egy vicces játék, hacsak más kárán nem röhögünk éppen.

  Viszont egy annál jobb játék akkor, ha szeretsz gondolkozni, hogyan lehet a legváratlanabb helyzetekből is a legjobbat gondolkozni, illetve ha szeretsz mélyen elmerülni egy játékban, akkor csak ajánlani tudom.

  Ketten is istenien lehet vele játszani, de több személlyel is kiváló tud lenni, így pároknak vagy baráti társaságoknak is egyaránt jó döntés a játék megvétele, kipróbálása.

 • alexandrasandybellnagy8

  2020-02-01 23:39:28

  Ez a játék méltán nyerte el az év játéka díjat (2019). A minik elképesztően részletesek (az ember kedvet kap a minifestéshez), a játéktábla valóban beterít szinte egy egész asztalt nálunk. Ketten szoktuk játszani, és általában 2-3 órára nyúlik a játékidő. Nagy újrajátszhatósági faktora van, hisz nem tudhatod mikor milyen rémséggel kell szembenézned, melyik szobában mit fogsz felfedezni. Van kockadobás, így valamelyest a szerencsén is múlik hogy fog végződni a harcok kimenetele. Egy társasjátégyűjteményben megállja a helyét ez a játék. Az alien soundtrack zenéjével egy sci-fi horrofilmben érezhetjük magunkat játék közben.

 • xxszemandavidxx

  2020-01-03 18:23:52

  Nálunk ez volt a szilveszteri játék. Illetve ezzel zártuk a 2010-es éveket :) Négyen játszva úgy, hogy ketten ismerték a játékot és ketten nem, eléggé elhúzódott. Kb 3,5 órán át játszottunk. Összetett játék. Az alkatrészek és az egész társas kidolgozottsága nagyon jó. Nagyon tetszett. Nálunk az asztalon éppenhogy elfértünk. A miniket már dobozban hagytuk a földön és onnan kellett kijátszani. 3-ból négyünknek sikerült túlélni és teljesíteni a célt, viszont az egyikünk már a játék fele, háromnegyede körül meghalt, kiesett. Ezt érdemes észben tartani (és esetleg bekészíteni valami rövid duel/party játékot az esetleges kiesőknek - nálunk a kieső, amolyan játék mesterként funkcionált tovább, habár ez egyébként is ő volt). A pár akié a játék volt azt mondta ketten jobban lehet kicsit élvezni, mert jobban pörög a játék (persze nekünk az első játékunk volt vele, ez is bőven közrejátszhat, abban, hogy nem pörgött annyira).

 • csaba.kovacs2002

  2019-12-03 23:39:19

  Nos lássuk csak egy brutálisan jó kooperatív/fél-kooperatív játékról beszélünk. A grafika, a minik kidolgozottsága, a tokenek, a kártyák minden nagyon király és látszik rajtuk a sok munka. A játéktábla elég nagy nekünk éppenhogy elfér az asztalon. A játékosoknak gyakran kell hagyatkozniuk a szerencsére egy-egy laphúzásnál,kockadobásnál. Előfordul, hogy a túlélés egy-egy szerencsétlenül kidobott kockán múlik. A túlélés nem egyszerű két módon lehet csak győzni, ha lehibárnálod magad, ha mentőkapszulával kilövöd magad. Mi ritkán éljük túl a játékot, mert általában mindig keresztezik egymást a küldetéseink mindig van egy szabotáló közöttünk. :D A játékot nagyon tudom ajánlani mi imádjuk. Most karácsony közeledtével még le is van akciózva szóval érdemes lecsapni rá.

A Nemesis társasjáték és kiegészítői (19)

 • Nemesis: Adrestia társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Komplexitás: 3/5
 • Nemesis: Karnomorfok társasjáték Kiegészítő

  A Karnomorfok egy új betolakodó fajt hoz a játékba, saját figurákkal, jelzőkkel és specifikus eseménykártyákkal. Továbbá bevezet egy új játékmechanikát is - a karaktermutációt. Kiugrasz a lángba borult fülkéből, és a gombra csapva lezárod magad mögött a válaszfalat. Mélyet szippantasz a levegőből - végre egy kis oxigén! Ám ekkor baljóslatú zajokat hallasz...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Nemesis: Karnomorfok társasjáték Kiegészítő 16000 Ft-tól! - 4 felhasználó és 20 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Nemesis: Medic Character Expansion társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Nemesis: Medic Character Expansion társasjáték Kiegészítő 16000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Nemesis: Mechanic Character Pack társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Nemesis: Aftermath társasjáték Kiegészítő

  Aftermath expansion will take place after the events on Nemesis. New crew will come onto the Nemesis ship with the knowledge, that SOMETHING already happened here. Something bad. New crew Most importantly, this expansion will introduce totally new crew of characters, that we have crafted together. They will be very different from original crew and you can...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves

  Nemesis: Aftermath társasjáték Kiegészítő 30000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Nemesis: Voidseeders társasjáték Kiegészítő

  New characters with peculiar traits try to understand what happened on the Nemesis. The main mode of Nemesis: Aftermath is the Epilogue Mode, a short (45-60 min.) 5-turn game, which is played after a regular game. At the start of this Epilogue, an unspecified amount of time has passed since the events that occurred in the Nemesis base game. The players...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Nemesis: Voidseeders társasjáték Kiegészítő 24311 Ft-tól! - 1 felhasználó és 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Nemesis: Dice Tower 2019 Promo Cards társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Nemesis: Script Comic Book társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 5/5
 • Nemesis: Achievement Cards társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Nemesis: Man V Meeple Season 3 Feat Promo Cards társasjáték Kiegészítő

  A set of 5 promo cards available as part of the Man V Meeple Season 3 Kickstarter. According to Awaken Realms support, these promo cards will also be available from the BGG Store at a later date. Feat Card Description (credit to col_w for transcribing them): DODGE Discard this card to ignore the effect of the Intruder Attack card you just drew. [1] HACKING...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Nemesis: Blood Tests Deck társasjáték Kiegészítő

  First available at Multigenre Fan Convention Pyrkon. It was part of promo set called "Krewni Pyrkonu", which was given as a reward for blood donation. Then as part of the Dice Tower 2020 Kickstarter Campaign. The Blood Test deck will allow your characters to get another way of checking their Contamination cards. As you probably know by now, positive...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Nemesis: Untold Stories #2 társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Nemesis: Untold Stories #2 társasjáték Kiegészítő 8890 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Nemesis: Aftermath & Void Seeders & Medic társasjáték Kiegészítő

  Nemesis: Aftermath & Void Seeders & Medic is an expansion for Nemesis. It contains all of the stretch goals from the Kickstarter campaign: the Aftermath expansion, the Void Seeders expansion, and the Medic. —user summary "Every spaceship has a voice; a melody of machinery and subsystems its crew learns intimately during long travels. The problem is, ever...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Nemesis: Tébolyfantomok kiegészítő társasjáték Kiegészítő

  A Tébolyfantomok egy új betolakodó fajt hoz a játékba, saját figurákkal, jelzőkkel és specifikus eseménykártyákkal. Továbbá bevezet egy új játékmechanikát is – a karakterőrületet. A világűrben minden nyugodt és csendes. Kivéve a Nemesist. Az űrhajó folyosóit sikolyok, zihálás, lövések és szikrázó elektromosság zajai töltik be. Az MI szenvtelen kamerái...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Nemesis: Tébolyfantomok kiegészítő társasjáték Kiegészítő 15000 Ft-tól! - 4 felhasználó és 20 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Nemesis: Aftermath társasjáték Kiegészítő

  The main mode of Nemesis: Aftermath is the Epilogue Mode, a short (45-60 min.) 5-turn game, which is played after a regular game. At the start of this Epilogue, an unspecified amount of time has passed since the events that occurred in the Nemesis base game. The players use Characters (which haven't took part in base game) who enter the Nemesis to...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Nemesis: Lockdown - Kampánycélok társasjáték Kiegészítő

  A Rajzóspóra egy teljesen új, egyedi betolakodó faj, amellyel a játék folyamán felveszitek a harcot. Ezek a falánk gombák ellepik a létesítmény falait és helyiségeit, nyálkát csöpögtetnek, és csápjaikkal messzebbre nyúlnak, mint azt korábban lehetségesnek gondoltátok volna. A Nemesis: Lockdown – Kampánycélok társasjáték legfőbb eleme a Rajzóspóra...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Nemesis: Lockdown - Kampánycélok társasjáték Kiegészítő 15000 Ft-tól! - 5 felhasználó és 18 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Nemesis: Story Dice Expansion – Intruder társasjáték Kiegészítő

  Introducing our latest innovation, the AR Vault: Story Dice. Elevate your gaming experience with fresh twists on storytelling, stunning dice, and unpredictable outcomes. Whether you're a tabletop RPG fanatic or a board game enthusiast, we've got you covered! Our Story Dice are 5e compatible, making them perfect for RPG players seeking something new and...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Nemesis: Story Dice Expansion – Space Cat társasjáték Kiegészítő

  Introducing our latest innovation, the AR Vault: Story Dice. Elevate your gaming experience with fresh twists on storytelling, stunning dice, and unpredictable outcomes. Whether you're a tabletop RPG fanatic or a board game enthusiast, we've got you covered! Our Story Dice are 5e compatible, making them perfect for RPG players seeking something new and...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Nemesis Lockdown társasjáték

  Az idegenek ezúttal a Marson támadnak! Ez egy önálló játék. A Nemesis: Lockdown használatához nincs szükség az eredeti Nemesis játékra. A Nemesis: Lockdown a nagy sikerű Nemesis társasjáték folytatása. Ez az 1–5 játékos számára készült űrben játszódó túlélő horror élmény új kalandokra hív, kibővítve a jól bevált, lebilincselő játékmenetet, továbbá új...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Nemesis Lockdown társasjáték 40000 Ft-tól! - 4 felhasználó és 20 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1.5 - 3 óra
 • Játékosok:  1 - 5
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Összetett
 • Tervező:  Adam Kwapiński
 • Illusztrátor:  Piotr Foksowicz, Patryk Jędraszek, Andrzej Półtoranos, Ewa Labak
 • Kiadók:  Asmodee, Arclight, Delta Vision Publishing, REBEL.pl, MINDOK, Korea Boardgames co., Ltd., Funforge, Cranio Creations, Galápagos Jogos, Hobby World, Awaken Realms, Geekach Games, Rebel Studio
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
  • Súly: 3.9 kg
 • English sundrop edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: kínai
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: cseh
 • English edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 14.5 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • French sundrop edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • German sundrop edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: magyar
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Italian sundrop edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Polish sundrop edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Spanish sundrop edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: Korean
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • English edition, second printing
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 14.2 cm
 • English sundrop edition, second printing
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: ukrán
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 14.4 cm
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: ukrán

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Nemesis társasjátékhoz