Nemesis
Nemesis
Nemesis
Nemesis
Videó beküldése

Nemesis

Társasjáték, 2019
Értékelem!

A Nemesis egy összetett társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 3 óra is lehet. A játékot 2018-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a...

A Nemesis egy összetett társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 3 óra is lehet. A játékot 2018-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a kampány/harci kártya vezérelt, a szövetségek és a kockadobás mechanizmusokra.

A Delta Vision leírása:

A Nemesis egy űrbéli túlélő játék 1-5 játékos számára, hihetetlen figurákkal, agyafúrt és lebilincselő szabályokkal, melyben megtalálható az együttműködés, a blöffölés, a hátbadöfés, és egy ikonikus tudományos-fantasztikus horror kaland minden egyéb kelléke.

A legénység magához tér a hibernációból. Az állapotjelentés kritikus rendszerhibát jelez, és az űrhajó nem képes folytatni az útját. A feladat megtalálni a sérülést, megjavítani, és biztonságban visszatérni a Földre. Csakhogy akad egy probléma: a legénység egyik tagja meghalt. Valaki feltépte a hibernáló kapszuláját, és kirángatta a testét. Tovább rontja a helyzetet, zajokat hallani az űrhajó kiterjedt folyosórendszeréből. Olyanokat, amelyek nem hasonlítanak semmihez, amit azelőtt hallottál.

Amikor szembenézel az elképzelhetetlen borzalommal, akkor vajon megbízhatsz-e a társaidban?

JÁTÉKELEMEK

 • 26 kiváló minőségű figura
 • 300+ kártya
 • 20 karton helyiséglapka
 • 200 egyéb játékelem
 • Kétoldalas karton térkép
 • Műanyag dobozbetét
Forrás: Delta Vision
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 42 390 Ft-tól
 • -5%-2 235 Ft

Kategória: Sci-Fi, Kaland, Horror, Miniatűrök
Mechanizmus: Moduláris tábla, Váltakozó képességek, Kampány/Harci kártya vezérelt, Szövetségek, Kooperatív, Kockadobás, Játékos kiiktatás, Áruló, Solitaire, STR-05 Semi-Cooperative Game, Rejtett szerepek

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Szabálykönyvek (1)

Nemesis társasjáték videók (14)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb tematikus játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2018

Kommentek

Kommentek

 • clodo

  2021-07-08 17:45:59

  Most hogy már benne van pár játék és a környezetemet is sikerült megtanítani a Nemesisre, néhány jó tanácsot írnék azoknak, akik most ismerkednek vele. Érdemes sima koop módban tanítani/tanulni és amikor ez már megy, akkor megnézni a semi-koop változatot is. Az önmegsemmisítést választva 1,5 óra alatt tartható a játékidő, egyébként simán 2,5-3 órára is el tud nyúlni. Az Alieneket marha nehéz kinyírni közvetlen harcban, plusz eléggé megnehezíti az ember dolgát a sok sérülés, úgyhogy jobb csendben maradni. 😉

 • clodo

  2021-06-04 18:19:41

  Ma megjelent két kiegészítő is hozzá magyar nyelven! 😉

 • clodo

  2021-06-03 00:13:44

  Ahhh, döbbenetesen jó játék, nagyon - nagyon bejött. Megfelelő zenével szuper film élményt ad. Remélem egyszer lesz időm kifesteni a miniket, mert azok egyszerűen lenyűgözőek!

 • susmumus

  2021-04-09 12:32:53

  A Nemesis-ben nagy a szerencsefaktor, viszont így is izgalmas a folyamatosan változó feltételek rengetegében stratégiát tervezni (és újratervezni), esélyeket latolgatni. Tetszik a játékban, hogy bár nincsenek konkrét válaszok/stratégiák a felmerülő problémákra, mégsem tűnik egy hatalmas oroszrulettnek az egész, és előtte sosem játszott stratégiákkal és taktikai döntésekkel is különleges elemekkel fűszerezhetjük az amúgy is hangulatos sztorit.

  A Nemesis tényleg sokszor nyújt "mozis" élményt. Lehet izguni a szereplőkért, döntéseink következményei miatt. Ha mind meghalunk, akkor se keseredik el senki, csak nyugtázzuk, hogy ez egy drámai véget érő történet volt, és azon lelkendezünk, milyen kalandokat éltünk meg közben, s hogy majdnem sikerült.

  Azzal, hogy az űrhajó alaprajza játékalkalmanként változik - ezáltal a küldetés szempontjából fontos helyiségek is véletlenszerű távolságra kerülnek egymástól -, ráadásul a küldetéskártyák is csavarnak a sztorin, tényleg hatalmas az újrajátszhatóság! Nekem megérte, mint befektetés!

 • PlayHoo_95

  2021-03-19 08:26:55

  Hála a kényszer karanténnak sikerül nap mint nap egyre több játékot levennünk a polcról, függetlenül a hosszúságától.

  A Nemesis elképesztően jó minőségű, a grafikája egyszerűen elképesztő, a minik brutálisan szépek és kidolgozottak, főleg az alienek. A fordítás jól sikerült, a szabály szerintem logikusan van felépítve, néhány elütés van csak, de ezek úgy tudom az idei újranyomásban javítva lesznek.

  A játéknak két fő variációja van. Egy kooperatív, aminél közös a célunk és egy fél-kooperatív, ahol mindenki egyéni feladatokkal indul és túl is kell közben élnie persze... Mi leginkább fél-kooperatívan játsszunk, sokkal izgalmasabb az, hogy nemtudjuk kinek mi a feladata és miközben segítünk egymásnak alieneket ölni, már szövögetjük a terveinket, hogy kit hogyan "szúrúnk hátba".

  Mivel ez egy ameri játék, komoly szerencsefaktorral dolgozik. Van kockadobás, paklikból és zsákból húzás stb. Teljes mértékig a történeté a főszerep, ami elképesztően jó, szerintem kifejezetten hozza az alien filmek hangulatát.

  Fontos tudni, hogy ebben a módban ki lehet esni a játékból, így mindig mindenre nagyon kell figyelnünk. (full koopban fel tudjuk éleszteni a társainkat) Engem ez egyátalán nem zavart még annak ellenére sem, hogy jó néhányszor kiestem már a játék vége előtt. Szerintem egyébként a halál akkor jöhet leginkább, amikor már alapból sincs túl sok hátra a meccsből. A játék kompenzál, van lehetőség arra, hogy az első elhunyt játékos, átvegye az irányítást az idegenek felett. Mondanom sem kell, hogy így azért nehezebb lesz a még életben lévők dolga..

  Az újrajátszhatósága szinte végtelen. A véletlenszerűen lerakott pályaelemeknek és a folyamatosan változó céloknak köszönhetően elképesztően változatos. Az egyéni titkos feladatok miatt az alfa játékos megjelenése is kizárt!

  Mindenkinek ajánlom kipróbálásra a játékot aki egy kicsit is szereti az ameri játékokat. ..Ébredés a hibernációs kabinban, a Nemesis felfedezése és eljuttatása a Földre, Marsra vagy éppen ki tudja hova..😄

 • Robby

  2021-02-07 16:21:22

  Igen, a játéktáblát én is említettem, hogy nem tetszik, nem egy minőségi darab. Illetve jobban belenéztem a dobozba és nálam is előjött, hogy az inzert durva szélei sértik belül a dobozt, amit itt előttem is írtak. Azonkívül a karaktertáblán is el van írva az Ellenszérum (Elleszérum-nak). A helyigényen mi úgy csökkentünk, hogy az űrhajó holt tereit is kihasználjuk és egy-egy kis tárolókba (szilikon muffinsűtőket használunk erre a célra, így a színéből is egyből látszik, hogy mi van benne és sok helyet spórolunk) oda helyezzük a jelölőket. A játék azóta is nagy siker, mindenkinek nagyon tetszik, de csak akkor kerül elő, ha legalább 4 óra biztosan van játszani, mert a játék plusz elő és elpakolás is időigényes. Maga a játék kb. 2 óra, de még most is van olyan dolog ami előkerül játék közben és utána kell nézni valahol, hogy akkor most mi is van. Bár az alap szabály viszonylag egyszerű, de a sok apró dolog azért be tud vinni az erdőbe. Most már másodszor is feljött a két tűz terjedés egymás után, szerencsére pont előtte oltottam el most a tüzet tanulva az előzőekből. :D Már a minik festése is jó úton halad, ami azért nem gondoltam volna, hogy számunkra mennyit tud dobni a játékon, sokkal jobban bele lehet élni magunkat a régi Alien sorozat hangulatába. A kártyák is bővülhetnének mert már elég jól ismerjük, hogy milyen lapok vannak és jobban fel tudunk készülni (mint fentebb is említettem a tűz terjedését). Illetve a küldetésekből sincs túl sok. A felszerelési tárgyak is lehetnének jobbak, a katonaiból vannak szinte semmire se jók és vannak nagyon OP lapok, az orvosi cuccokat meg szinte csak a győgyításra optimalizáljuk, mert azért harc közben aprítanak minket az Alienek (de ez így is van jól, nem lehet csak úgy végezni egy aliennel mint egy zombival). De azért jó a játék nagyon, elég "élethűre" is sikeredett, és nagyon nem könnyű.

 • bensereni

  2021-01-27 06:22:04

  A Fun with Geeks csapat videója után akadtunk rá. Párom hatalmas fanatikusa a wargameknek, a miniknek, és ehhez társult egy durva Delta Vision akció amikor sikerült lényegesen az eredeti ár alatt megszerezni.

  Engem rabul ejtett. A különböző wargamek után azt tudom mondani, hogy számos problémát jól orvosol és persze az egésznek ad egy társasjáték környezetet, ráadásul számos dologra figyelni is kell játék közben, és rendkívül komplex lesz így - mi az első játék során az űrhajónkat nyírtuk ki :)

  Nekem átjön a félkooperatív világ, szeretem amúgy benne, hogy ez mennyire realisztikussá teszi.

  Játékmenetben számomra hatalmas élmény, én azt nem igazán tudom kritizálni.

  Én alapvetően minőségbeli problémát a táblánál találtam, sajnos az kicsit rosszabb minőségű, de ez a magyar kiadás, lehet, hogy a külföldi, KS verziók jobbak? De az inserttel mi elégedettek vagyunk, mindennek van benne hely.

  A legnagyobb hátulütő számomra jelenleg a helyigény. Folyamatban van egy nagyobb asztal beszerzése, de most szenvednem kell attól, hogy a párom nem hajlandó játszani, mert egyszerűen nem férünk el.

 • Robby

  2021-01-08 00:44:33

  A játék nagyon szuper, szinte már olyan mintha egy saját Alien filmet élnénk át. A minőség az árhoz képest nem túl jó. Nekem a játéktábla sem tetszik (a sok hajtogatást tuti nem fogja bírni) és a kártyák is gyenge minőségűek. A múanyag alkatrészek viszont nagyon jók, a figurák szépen ki vannak dolgozva. A dobozban mindennek megvan a helye. A játékmenetben pont annyi a szerencse amennyi egy ilyen játékba kell. A valóságban sem találhat minden lövés és ha keresünk, akkor sem tudhatjuk, hogy mit találunk. Nem egy könnyű játék, de nem lehetetlen a győzelem. A szabályok egyszerűek, de nagyon sok mindenre kell figyelni, akaratlanul is kimaradhat néha valami a nagy izgalom közepette. A legapróbb részletekig ki van dolgozva minden, elég logikus a felépítése a szabályoknak, gyorsan el lehet sajátítani. Pédául van benne könnyű és súlyos sérülés is, a súlyos sérülés hatással lehet a testrészekre, ami az akciókra is kihat (pl.:láb sérülés esetén a mozgásban ad valami negatívumot) A gyógyítás is reálisabban van megoldva mint általában, itt először be kell kötözni a súlyos sérülést (ekkor elveszti a negatív hatását) és utána lehet csak gyógyítani. Ami azért nem tetszett annyira, hogy ha be akarunk feküdni a hibernatóriumba, akkor is kell zajdobást csinálni. Garantáltan jön valami jó kis szörny, ami hirtelen megváltoztatja a játék kimenetelét. A tűzzel is vigyázni kell, az első játékunkba volt egy kis tűz és utána a hibernálás közben feljött egymás után 2 tűz terjedés eseménykártya. Ez a véletlen faktor is elfogadható, de 2 és fél óra jól kidolgozott játékután kicsit genyóság.... (ez olyan volt mikor 3 óra játék után a végén az Eldritch horrorban Azathot ellen feljött egy doom sáv nullázó lap) Nagyon szuper a játék ennek ellenére, mindenkinek ajánlom, nálunk az idei év egyik kedvence lesz az biztos. Láttam hozzá 3D pályát is, nagyon hangulatos. Várom a folytatást is, remélem az is megjelenik magyarul.

 • gevanda.93

  2020-10-29 13:25:06

  A minőségbeli hatalmas negatívumokkal kezdeném, mert ilyen magas árhoz kiakasztónak tartom :( :

  • Eszméletlenül sok az alkatrész, a hatalmas és nehéz dobozban két emelet található, két műanyag insert. Sajnos már első kibontásnál láttuk, hogy az insert felsértette belül a doboz falát, és az első kipakolásnál egyértelmű volt, hogy ez a durva műanyag insert mindig bántani fogja a dobozbelsőt.
  • A kártyák minősége is borzalmas, a karakterek akciókártyái pár játék után elkezdtek kopni.

  A ki-és elpakolás gördülékeny, az insertben mindennek megvan a saját helye. Ettől függetlenül a rengeteg alkarész miatt sokáig tart.

  Van kooperatív, szemi kooperatív és szóló játékmód is. És az első kiesett játékos átveheti az irányítást a betolakodók felett, még többet nehezítve a játékot a túlélők számára.
  Kooperatív mód ketten a legizgalmasabb a minimális holtidő miatt. Ekkor van lehetősége a játékosoknak újraéleszteni meghalt csapattársukat. Persze nem feltétlen éri meg.
  A szemikoopeatív mód lényege pedig inkább több fő esetén jön elő: szövetségek építése, egymás hátbaszúrása, egymás megvezetése.

  A játék elején célkártyákat húzunk a játékmódnak megfelelő célkártyapakliból.

  Az űrhajó helyiségei külön lapkák, amiket megkeverés után random teszünk fel a táblára a kijelölt helyekre. Két típusú helyiséglapkák vannak, az egyikből mind felkerül, a másikból nem kerül mind játékba. Így nem hogy azt nem tudjuk, melyik helyiség hol van, de azt se, hogy melyik helyiségek vannak egyáltalán játékban.

  Egyéb játék eleji vakon leosztások is vannak: koordináták, hajtóművek.

  A szerencsefaktor óriási, több kártyapakliból is húzunk, húzózsákot is használunk, és dobókockákkal is dobunk.

  A játékostábla két oldalú, a könnyebbik oldala is nagyon nehéz. :D A sok szerencsétlen húzás és dobás miatt nehéz nyerni a játékban.

  Ezek miatt az újrajátszhatósága hatalmas.

  Különleges elem a kártyaszkennelő alkatrész, ilyennel más játékban még nem találkoztam, egyedi és szuper. :)

  A játék hozza nagyon a témát, a hangulatot, az izgalmat. :)

 • harnas1207

  2020-08-17 17:21:23

  Az ára miatt sokáig kérdés volt megvesszük-e ezt a játékot. Főleg mivel a koop játékok sorra elbuktak nálunk illetve csak ketten szoktunk játszani. Aztán szerencsés voltam és használtan meg tudtam vásárolni, azóta pedig a kedvenc játékunk lett. Szögezzük le, ketten is élvezető! A hangulata kicsit sem kamu Alien utánzat, a készlet minőségi, bár a tábla szerintem kicsit sötét. Nem vagyok figura mániás, úgy vélem inkább legyen valami 20 000-el olcsóbb és ne legyenek benne benga szörnyek, de itt ez egyáltalán nem zavart. Aki nem akarja kifesteni a szörnyeket, annak sem lesz zavaró, mert a színük teljesen semleges. Az újrajátszás lehetősége elég mély, több karakter, mindig más pálya és más küldetések. A koop mód se annyira egyhangú mert maga a játék nagyon nehéz. A szerencsfaktor borzalmasan nagy, de egész egyszerűen a játékba természetesnek tűnik, beépül a sci-fi hangulatba. Ami igazán király az a fél koop mód, igazi csemege, nem csak a szörnyekkel küzdesz meg, hanem a többi játékossal is. 2 fővel 1,5-2 óra alatt megy le egy party, 4 fővel 3-3,5 óra, szóval nem is olyan vészes. Ami kicsit aggasztó, hogy tíz játék után már érezhető, hogy lehetne benne több esemény lap, szoba vagy épp idegen támadás lap. Fejből kezded tudni mi van még a paklikba, mi várhat rád. Mindenkinek ajánlom, aki szeret sok időt eltölteni egy játék mellett, bár az ára miatt inkább csak azoknak, akik szeretik kifesteni a tartozékokat vagy kegyetlenül nagy Alien rajongók.

 • kosikb.kosik

  2020-06-21 18:17:46

  Üdv

  A Coop játékmódban fel lehet támasztani a másikat, a sima fél Coop játékban egyik játékos a karakterének halála után irányíthatja a betolakodókat. Drága játék de simán megéri szerintem két embernek is akár

 • Atesz

  2020-06-18 09:16:46

  Kedves janyikh!

  Én párommal szeretném játszani, tehát érdekelne, hogy érdemes-e megvenni ha mindig csak ketten fogjuk játszani? ( Elég drága) Például mi van ha az egyikünk meghal a játék felénél vagy már az elején? Mennyire jó ketten játszani vagy inkább 3-4 emberre találták ki a játékot? Válaszodat előre is köszönöm!

  Üdv: Attila

 • renii96renii96

  2020-04-02 11:06:07

  Elég bonyolult, ám roppant hangulatos és kooperációra építő játék. Nem feltétlenül rövid, ám annál élvezetesebb, bár kissé nehéz beletanulni, mert rengeteg mindenre kell játék közben figyelni, s nehéz átlátni az első néhány játék során a dolgok működését. Az viszont kétségtelen, hogy valóban tud olyan hangulata lenni a játéknak, mintha az Alien filmek Nostromo űrhajójáról kéne menekülni.

 • janyikh

  2020-02-04 17:11:59

  Szóval, ahogyan maga a játék is hosszú, van is róla mit beszélni, úgyhogy az értékelése sem lesz rövid életű... Bezzeg a játékosok xd

  Szóval a játék maga órákat vesz igénybe, tapasztalt játékos esetén is. Erre rájön az, hogy a helycsinálás rengeteg idő, mivel hatalmas területet felölel a játék, úgyhogy nehézkes tud lenni már ez, és elhúzódhat a kezdés. Ha valaki nem tapasztalt, akkor pedig a szabály magyarázat is sok időt vesz igénybe, pláne ha mindenki most játszik először, de hát mindig van első alkalom. Plusz a játék kipakolása is időigényes, mivel sok kisebb-nagyobb részből áll.

  Maga a játék sokféleképpen leírható, attól függ, milyen szerepben játszol, kikkel játszol, és hogy éppen hogy alakul a játék.

  Az biztos, hogy mindenféleképpen felnott korosztályos a játék, már csak amiatt is, hiszen túl kell élned, az a cél.

  Ezt nehéz megvalósítani, mivel sokszor a szerencsén múlik, éppen mit dobsz vagy milyen lapot húzol, na meg persze vannak szabotórök is, hiszen végülis neked az a lényeg, hogy te magad tuléld.

  Úgyhogy egy nehéz, taktikai, de szerencsére épülő játék is egyben. Nem mondom, hogy full komolyság és idegesség leplezi, de nem is feltétlenül egy vicces játék, hacsak más kárán nem röhögünk éppen.

  Viszont egy annál jobb játék akkor, ha szeretsz gondolkozni, hogyan lehet a legváratlanabb helyzetekből is a legjobbat gondolkozni, illetve ha szeretsz mélyen elmerülni egy játékban, akkor csak ajánlani tudom.

  Ketten is istenien lehet vele játszani, de több személlyel is kiváló tud lenni, így pároknak vagy baráti társaságoknak is egyaránt jó döntés a játék megvétele, kipróbálása.

 • alexandrasandybellnagy8

  2020-02-01 23:39:28

  Ez a játék méltán nyerte el az év játéka díjat (2019). A minik elképesztően részletesek (az ember kedvet kap a minifestéshez), a játéktábla valóban beterít szinte egy egész asztalt nálunk. Ketten szoktuk játszani, és általában 2-3 órára nyúlik a játékidő. Nagy újrajátszhatósági faktora van, hisz nem tudhatod mikor milyen rémséggel kell szembenézned, melyik szobában mit fogsz felfedezni. Van kockadobás, így valamelyest a szerencsén is múlik hogy fog végződni a harcok kimenetele. Egy társasjátégyűjteményben megállja a helyét ez a játék. Az alien soundtrack zenéjével egy sci-fi horrofilmben érezhetjük magunkat játék közben.

 • xxszemandavidxx

  2020-01-03 18:23:52

  Nálunk ez volt a szilveszteri játék. Illetve ezzel zártuk a 2010-es éveket :) Négyen játszva úgy, hogy ketten ismerték a játékot és ketten nem, eléggé elhúzódott. Kb 3,5 órán át játszottunk. Összetett játék. Az alkatrészek és az egész társas kidolgozottsága nagyon jó. Nagyon tetszett. Nálunk az asztalon éppenhogy elfértünk. A miniket már dobozban hagytuk a földön és onnan kellett kijátszani. 3-ból négyünknek sikerült túlélni és teljesíteni a célt, viszont az egyikünk már a játék fele, háromnegyede körül meghalt, kiesett. Ezt érdemes észben tartani (és esetleg bekészíteni valami rövid duel/party játékot az esetleges kiesőknek - nálunk a kieső, amolyan játék mesterként funkcionált tovább, habár ez egyébként is ő volt). A pár akié a játék volt azt mondta ketten jobban lehet kicsit élvezni, mert jobban pörög a játék (persze nekünk az első játékunk volt vele, ez is bőven közrejátszhat, abban, hogy nem pörgött annyira).

 • csaba.kovacs2002

  2019-12-03 23:39:19

  Nos lássuk csak egy brutálisan jó kooperatív/fél-kooperatív játékról beszélünk. A grafika, a minik kidolgozottsága, a tokenek, a kártyák minden nagyon király és látszik rajtuk a sok munka. A játéktábla elég nagy nekünk éppenhogy elfér az asztalon. A játékosoknak gyakran kell hagyatkozniuk a szerencsére egy-egy laphúzásnál,kockadobásnál. Előfordul, hogy a túlélés egy-egy szerencsétlenül kidobott kockán múlik. A túlélés nem egyszerű két módon lehet csak győzni, ha lehibárnálod magad, ha mentőkapszulával kilövöd magad. Mi ritkán éljük túl a játékot, mert általában mindig keresztezik egymást a küldetéseink mindig van egy szabotáló közöttünk. :D A játékot nagyon tudom ajánlani mi imádjuk. Most karácsony közeledtével még le is van akciózva szóval érdemes lecsapni rá.

A Nemesis társasjáték és kiegészítői (17)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1.5 - 3 óra
 • Játékosok:  1 - 5
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Összetett
 • Tervező:  Adam Kwapiński
 • Illusztrátor:  Piotr Foksowicz, Patryk Jędraszek, Andrzej Półtoranos, Ewa Labak
 • Kiadók:  Arclight, Delta Vision Publishing, REBEL.pl, MINDOK, Korea Boardgames co., Ltd., Funforge, Cranio Creations, Galápagos Jogos, Hobby World, Awaken Realms, Rebel Studio, Asmodee China
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
  • Súly: 3.9 kg
 • English sundrop edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: kínai
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: cseh
 • French edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • French sundrop edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • German sundrop edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: magyar
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Italian sundrop edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Polish sundrop edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Spanish sundrop edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: Korean
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • English edition, second printing
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 14.2 cm
 • English sundrop edition, second printing
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 15 cm
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: ukrán
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 14.4 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Nemesis társasjátékhoz