Kitchen Rush: Legyél Sztárséf!
Kitchen Rush: Legyél Sztárséf!
Kitchen Rush: Legyél Sztárséf!
Kitchen Rush: Legyél Sztárséf!
Videó beküldése

Kitchen Rush: Legyél Sztárséf!

Társasjáték, 2020
Értékelem!

A Kitchen Rush: Legyél Sztárséf! egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a váltakozó fázisok, a munkás-elhelyezés, a valósidejű és az...

A Kitchen Rush: Legyél Sztárséf! egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a váltakozó fázisok, a munkás-elhelyezés, a valósidejű és az action timer mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Vár a konyhaművészet világa! Vettetek egy éttermet, aminek sikere tőletek függ. Kizárólag a legfinomabb hozzávalókat használjátok fel, friss növényekkel fűszerezzétek az ételeket, és ne várakoztassátok meg a vendégeiteket - ha így tesztek éttermetek virágozni fog.
Ültessétek le a vendégeket, vegyétek fel a rendeléseiket, és készítsetek fenséges ételeket.

A szabályokat lépésről lépésre, együtt fogjátok megtanulni a 8 egymást követő forgatókönyvön át. Lassan, de biztosan haladva éttermetek fejlődni fog, és egyre nagyobb elvárásokkal kerül majd szembe. Megvan bennetek mindaz, ami ahhoz kell, hogy mesterszakácsokká váljatok? A Legyél sztárséf! egy valós idejű kooperatív játék 2-4 fő részére 8 éves kortól.

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 16% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 11 000 Ft-tól
 • 31 ajánlat

Kategória: Idő alapú
Mechanizmus: Moduláris tábla, Kooperatív, Váltakozó fázisok, Munkás-elhelyezés, Valósidejű, Action Timer

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Kitchen Rush: Legyél Sztárséf!szimiszatyi2

Csak csomagküldéssel! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

2x játszottunk vele, hibátlan állapotban, alkatrészes külön simítózáras tasakban. nekünk 2 főre annyira nem vált be.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Kitchen Rush: Legyél Sztárséf! társasjáték videók (12)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • ronaiheni

  2021-11-09 06:20:07

  Hát óriási csalódás volt ez a játék. Rengeteg videó és leírás , kritika után nagyon vártuk , hogy kipróbálhassuk. 4 en egy társasjátékos klubban nekiültünk és hát nagyon nem jött be. Szeretjük a kooperatív és a versengő játékokat is . De ez sem erre sem arra nem volt igaz. Gyakorlatilag egy stopperre és homokórára kapkodsz és próbálsz a másikon átnyúlva matatni a táblán és a magad elötti játékostáblán. Hát nekünk mindannyiunknak az volt az élmény , hogy várod kb 10* egy menet alatt , hogy megfordíthasd a homokórádat. Sajnáljuk , mert nagyon szerettük volna szeretni ... de nem ment.

 • g3o

  2021-04-01 15:20:24

  Dávid nagymestere az egyszemélyes játékok kifejlesztésének, ebből a játékból viszont hiányzik.

  Próbálok egy játszható feltételrendszert kialakítani. Ha valakit érdekel, ne adj isten tesztelne és javaslatokkal állna elő, jó lenne.

 • rocky015

  2021-03-21 10:25:42

  Tegnap sikerült kipróbálni a Kitchen Rush-t.

  A párommal mindketten a vendéglátásban dolgozunk így ez a játék adja magát és nagyon bele tudjuk élni magunkat. Rendre sikerül mindig a vártnál jobban teljesíteni, de hát az évek meg a rutin.😆

  Folyamatos hajsza az idővel, az alapanyagok vásárlása, mosogatás; imádjuk.

  Merőben új játék, itt effektíve az idő ellen játszotok, ami az egyik legnagyobb ellenfél. A konyha egy nagyon jó kooperatív zónát teremt és akik szeretnek együtt dolgozni, össze dolgozni, azok imádni fogják.

  Nem bábuk, hanem homokórák vagytok, azok személyesítenek meg benneteket. Addig dolgoztok, végzitek az adott feladatot, amíg le nem pereg a homok. Közben a fő időmérő pörög, összesen 4 percetek van egy körre és le kell főzni a megadott ételt, előtte be kell szerezni a hozzávalókat, fűszereket; ha nincs tányér, akkor azt el kell mosogatni.

  Minket megvett, az egyik legjobb befektetésünk ismét. Csak ajánlani tudom mindenkinek!🙂

 • harnas1207

  2021-02-04 18:24:04

  A játékot abból a célból próbáltuk ki, hogy kicsit kirántson minket a vérre menő eurók világából. Alapvetően hatalmas újítás a valós idejű mechanizmus, így kezdhetném azzal is, hogy ezt mindenki próbálja ki legalább egyszer! A tartalom az árhoz viszonyítva igen kevés, de pl a kártyák száma teljesen megfelelő. Amit hamar le kell szögeznem, hogy utálom a tutorial játékokat. Lejátszol 6-7 partyt, hogy megismerj minden szabályt majd belekezdesz az igazi gamebe..... jah , hogy ez volt a game? Mert hogy a Kitchen Rush valójában egy pályás kihívás, aminek szabályait 7 másik mpáylán keresztül mutatják be. Ez családi körökben nagyon jól működhet, de számomra nagyon átverés szagú. De visszatérve a játékra, a tematika nagyon erős, a hangulat magával ragadó! A konyhai sürgésben pont annyira észnél kell lenni, mint egy komoly stratégiai játékba. Bár valljuk be, ha rájössz melyik lépés melyiket követi, akkor ugyanazzal a taktikával az összes pályát végig lehet vinni. Ebből kiindulva hiába van 1000 féle mesterkélt nehezítés a játékba, a megoldás ugyanaz lesz, amibe a szerencsfaktor nagyon erősen bele fog szólni. Nálunk a forgatókönyv végigjátszása után érdektelenné vált a konyhai rohangálás, de simán el tudom képzelni, hogy gyerekes családban sok-sok esti programot tud majd biztosítani. Amit viszont nehezen tudok elképzelni, az az, hogy ezzel hogyan játszanak 2 főnél többen? Ha nincs alfa gamer, akkor tuti a bukta. Négy kéz is összeakad, hát még a nyolc? Biztos forrása lehet egy családi veszekedésnek a túlsütött főétel..... Egy szóval ez egy különleges játék, ami véleményem szerint nem mindenkinek való, de mégis mindenkinek érdemes megismernie.

 • Dorothi

  2020-10-17 19:59:30

  Egyik kedvenc telefonos játékom a konyha menedzsment volt, még a mai napig van letöltve ilyen játék, ahol rohangálsz jobbról balra, megfeszített tempóban időre próbálod elkészíteni a vevők rendelését. :) Örülök, hogy megjelent magyarul is, szuper szép a design, minőségi alkatrészekkel (külön kiemelném a megformázott fa hozzávalókat, mint kenyér, tészta, sajt, hús...stb, nagyon igényes lett a kivitelezés + a kártyák színvilága is modern, szép), öröm vele játszani.

  Ez a játék kooperatív, 2-4 fő részére, tehát együtt kell játszani a különböző fejezeteket. Nagyon jól van felépítve, 2 fővel játszunk, a 6.forgatókönyv következik épp. Mint ahogy a telefonos játékban is, itt is nehezedik fejezetről fejezetre, ahogy halad előre a story. Érdekes kivitelezés ez a valós idejű homokóra játékos jelző, jópofa, kreatív megoldás. Nagyon sok mindent kell egyszerre csinálni, persze időre, csak fogod a fejed. :) Ezt elkerülendő, érdemes előre egyeztetni, ki mit fog csinálni az adott forgatókönyvben és főleg milyen sorrendben tesszük mindezt. A játékszabályban alapból benne vannak a forgatókönyv leírások, egyértelmű minden, könnyen elsajátítható. 2 féle időkeret van benne: egy normál (4 perc) és egy családi (5 perc) -azoknak, akik gyerekkel játszanak, több időt kapjanak teljesíteni a pályákat. Aki pedig kihívásokra vágyna: meg vannak határozva kihívást jelentő célok is pluszban, szóval bőven van mit csinálni, ez egy extra pörgős társas. :) Aki társasozás közben ált. inkább lazulni szeret, az messziről kerülje el, mert itt pörögsz, mint egy rendes étteremben, nincs lazsálás.

  Ajánlom mindazoknak, akik egy extrém módon pörgős, valós időben játszódó társasra vágynak és mindezt egy modern konyhai menedzsmenttel szeretnék megfűszerezni.

A Kitchen Rush: Legyél Sztárséf! társasjáték és kiegészítői (2)

 • Kitchen Rush: Hozhatom a desszertet? társasjáték Kiegészítő

  Nem is olyan régen, vásároltatok egy régi éttermet, és kiszolgáltátok az első vendégeiteket. Az éttermet fel kellett újítanotok, alapanyagokat kellett vásárolnotok, ki kellett fizetnetek az alkalmazottaitokat, egyre összetettebb ételeket kellett készítenetek, és gondoskodnotok kellett a megfelelő raktározásról. Ahogy az éttermetek bővült, egyre igényesebb...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves

  Kitchen Rush: Hozhatom a desszertet? társasjáték Kiegészítő 8790 Ft-tól! - 25 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Kitchen Rush: Unerfreulicher Besuch társasjáték Kiegészítő

  The health department has received a tip that your restaurant is unsanitary from time to time. Now you are facing regular inspections. Only if you keep your kitchen clean will you get a good rating. Otherwise, your reputation will suffer and a fine won't be long in coming. You can play any scenario with the health department. This will make the scenarios...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 60 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Vangelis Bagiartakis, Dávid Turczi
 • Illusztrátor:  Bartłomiej Kordowski, Natalia Kordowska
 • Kiadók:  Pegasus Spiele, Galakta, Compaya.hu - Gamer Café Kft., Artipia Games, Tower Tactic Games
 • Elérhető nyelvek:  angol, német, magyar, lengyel, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • German edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7 cm
  • Súly: 1.7 kg
 • English/Thai edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: magyar
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: lengyel
 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7 cm
  • Súly: 1.8 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Kitchen Rush: Legyél Sztárséf! társasjátékhoz